• Food Network

    • Food Network od do

      • Soukromý šéfkuchař II (1)

        Zpívající senzace, Arno Carstens. Mel, manželka držitele mnoha různých cen, jihoafrického zpěváka Arno Carstense, si pozve Neilla, aby uvařil pro jejich nejbližší přátele v jejich krásném domě u moře v Glencairn v Kapském Městě.

      • Večírky Patricie Heaton II (7)

        Narozeninová pozdní snídaně se šampaňským. Přátelé Patricie Heaton jí pomohou s narozeninovou pozdní snídaní pro zpěvačku a skladatelku Ruby Amanfu. Bude to nezapomenutelný večírek, kde Patty podává své parfait s tropickým ovocem, vejce benedikt v muffinové formě a koktejly.

      • Večírky Patricie Heaton II (8)

        Luau večírek. Patricia Heaton lenoší u bazénu se svými přáteli – herečkou Amy Aquino a jejím manželem Drew McCoyem, a s hercem Diedrichem Baderem a jeho manželkou Dulcy Rogers – na večírku luau.

      • Rev Run a jeho nedělní večeře II (11)

        Revovo dokonalé tažené vepřové. Justine má narozeniny a Rev chce oslavit svoji královnu. Jeho láska k místnímu bistru, kde se griluje, inspiruje Reva i v kuchyni a vytvoří romantickou večeři pro dva.

      • Rev Run a jeho nedělní večeře II (12)

        Krevety s rýží babičky Simmonsové. Nedělní večeře se staly tradicí v domácnosti Simmonsových a Rev touží předat jeho vlastní rodinné tradice dceři Miley. Rev ji naučí speciální recept, pikantní krevety s rýží své maminky.

      • Iron Chef Amerika XII (11)

        Děsivé halloweenské kombinace. Iron Chefové Geoffrey Zakarian a Alex Guarnaschelli čelí kuchařům Spikeovi Mendelsohnovi a Marcelu Vigneronovi v této strašidelné bitvě o pamlsek, nebo nezbedný kousek. Porotci tohoto souboje jsou Audra McDonald, Josh Elliott a Donatella Arpaia.

      • Soukromý šéfkuchař II (13)

        Dokonalý hotel v Leobo. Hotel v Leobo je znám svými západy slunce, divokou zvěří a slavnou hvězdárnou, a to díky britskému milionáři Rorymu Sweetovi, nejexkluzivnějšímu Neillovu klientovi. Neill uchvátí hosty v Roryho hotelu svými kulinářskými dovednostmi.

      • Soukromý šéfkuchař II (1)

        Zpívající senzace, Arno Carstens. Mel, manželka držitele mnoha různých cen, jihoafrického zpěváka Arno Carstense, si pozve Neilla, aby uvařil pro jejich nejbližší přátele v jejich krásném domě u moře v Glencairn v Kapském Městě.

      • Večírky Patricie Heaton II (7)

        Narozeninová pozdní snídaně se šampaňským. Přátelé Patricie Heaton jí pomohou s narozeninovou pozdní snídaní pro zpěvačku a skladatelku Ruby Amanfu. Bude to nezapomenutelný večírek, kde Patty podává své parfait s tropickým ovocem, vejce benedikt v muffinové formě a koktejly.

      • Večírky Patricie Heaton II (8)

        Luau večírek. Patricia Heaton lenoší u bazénu se svými přáteli – herečkou Amy Aquino a jejím manželem Drew McCoyem, a s hercem Diedrichem Baderem a jeho manželkou Dulcy Rogers – na večírku luau.

      • Malá bistra u silnic XVI (2)

        Plné soustředění. Guy navštíví restaurace s jasným záměrem. V New Yorku ochutná kořeněná kuřecí křídla a pizzu s kachnou a sýrem. V menu v Severní Karolíně je fritovaná zelenina.

      • Malá bistra u silnic XVI (3)

        Daleko předaleko. Guy hledá místa, kde dělají jídla odlišně. V New Yorku navštíví hospodu v suterénu s vaflemi a smaženým kuřetem a s kompletní večeří na Den díkůvzdání.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (9)

        Venkovní vaření ve vinařské krajině. Vinařský kraj Kalifornie je dokonalým místem pro venkovní vaření. Počasí je dokonalé, víno jednoduše božské a jídlo vyloženě delikátní.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (10)

        Svatý kouř! Roger se účastní 100. výročí farního pikniku Sv. Maří Magdaleny v Owensboro. Několik tisíc kilogramů masa čeká příprava na více než 30 metrech ohně a kouře.

      • Sekáček XXV (10)

        Mládežnický turnaj: Čtvrtá část. Čtyři ambiciózní dospívající bojují o poslední zbývající místo ve Velkém finále Mládežnického turnaje.

      • Guyovy hry s potravinami III (13)

        Ulička hrůzy. V této halloweenské epizodě musejí čtyři šéfkuchaři vytvořit jídla, která ale nevyděsí porotu! Není to snadné, když je Guy šokuje neohroženým speciálem Red Light. Guy šéfkuchařům nabídne sladkosti na pohoštění v jedné jediné uličce.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům III (9)

        Těstoviny mezinárodně. Ina cestuje světem a sdílí fantastické mezinárodní recepty na těstoviny. Začne v Itálii fantastickým conchiglie al forno s houbami a radicchio od její přítelkyně a spisovatelky Johanne Killeen.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům III (10)

        Dokonalý koktejlový večírek. Ina se podělí o svůj dokonalý návod na perfektní koktejlový večírek, včetně vydatných jídel jako palačinky bliny s cr?me fraîche, uzeného lososa, krůtí čajové sendviče, grilovaná kuřata s citróny a své vlastní Ina-Tini.

      • Kuchyně IX (4)

        Naše nejchutnější předělávky. Oblíbené recepty Kuchyně jsou předělány v jarním duchu. Marcela Valladolid nachystá enchiladas s kapustou a bramborami a pak dojde na tipy, aby jídlo vypadalo jak chutně, tak dobře, nebo jak si zorganizovat svou kuchyni.

      • Osadnice XI (9)

        Přepravní sezóna. Ree vaří oběd pro svou pracující rodinu, včetně hot dogů s kořeněnou klobásou a kari a cibulovou omáčkou, salát coleslaw s hořčicí a křenovým dresinkem a jako zákusek citrusový koláč s kivi.

      • Osadnice XI (10)

        Všechno poprvé. Osadnice zkouší připravit falafel s dipem z papriček chipotle a tahini, podávaný v pita chlebu. Pak zkusí kuře a vafle s javorovým sirupem a bourbonovou omáčkou. Jako dezert nachystá dortík s kupovanými přísadami.

      • Se Sibou u stolu II (9)

        Letní dny. Siba se podělí o své oblíbené letní recepty včetně masa s mořskými plody grilované stylem braai, kukuřičný salát a dip peppadew. A na skvělé finále je tropický dort Pavlova, jenž je jednoduchý, rychlý a úchvatný. Jde o základního Sibiina průvodce letním vařením.

      • Se Sibou u stolu II (10)

        Jídla pro dobrý pocit. Siba píše o svých oblíbených jídlech pro dobrý pocit. Má dobré nápady jednoduché, dobrodružné i romantické, včetně konejšivých kuřecích penne s omáčkou pesto, nadívaného pečeného lososa nebo dekadentní sendvič se smaženým banánem.

      • Anna Olson: Pečení II (17)

        Sušenky z těstíčka. Jemné těstíčko z mouky a vody nebo mléka a vajec umožňuje sušenky tvarovat, zdobit a formovat před pečením, a jde o klasickou část cukrářského repertoáru. Anna připraví kočičí jazýčky, sušenky French Tuile a mandlové florentýnky.

      • Anna Olson: Pečení II (18)

        Chlebový pudink. Anna představí umění chlebového pudinku a upeče dýňový chlebový pudink s perníkem a chlebový pudink s banánem a karamelem s arašídy.

      • Kuchyně III (8)

        Zpátky do školy. Kuchyně se vrací do školy a Sunny Anderson má delikátní dobroty z mrazáku, jež připomenou každému jeho dobu strávenou ve škole.

      • Osadnice XI (11)

        Záchranný balíček pro Alexe. Ree připravuje pro Alexe, který je na vysoké škole, záchranný balíček. Kromě fotek ranče k léčbě Alexovy touhy po domově přibalí brownies, domácí sušenky s čedarem, kořeněný mix na večírky a bláznivé čokoládové plátky.

      • Osadnice XI (12)

        Kuchyňské zpovědi: Další muži mého života. Ree Drummond se podělí o další muže svého života, tedy otce, bratra, švagra a tchána, a o to, jaké sladkosti jim chutnají.

      • Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (1)

        Chuťovky na každý den. Siba Mtongana představí pět rychlých a úchvatných slavnostních jídel. Dají se snadno uvařit ve spěchu, využít chytré podvůdky a zkratky, takže tahle Sibiina jídla jsou hned hotová.

      • Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (2)

        Rychlá neděle. Siba Mtongana představí pět rychlých a úchvatných slavnostních jídel. Dají se snadno uvařit ve spěchu, využít chytré podvůdky a zkratky, takže tahle Sibiina jídla jsou hned hotová.

      • Malá bistra u silnic XXI (4)

        Festival světových chutí. Guy Fieri dostal chuť na celosvětová jídla. V Cincinnati je jamajské bistro, jehož značkou je sušené kuřecí maso a kořeněná ryba. A v Duluth mají obyvatelé možnost ochutnat vynikající thajská jídla.

      • Malá bistra u silnic XXI (5)

        Oblíbená jídla malého města. Guy Fieri narazí na malé město s velkými chutěmi. V Parklandu ve Wisconsinu servíruje bar u silnice sendviče plněné hromadou bůčku a křupavou vepřovou hrudí. V Jacksonu ve Wyomingu nabízí bistro etnická jídla.

      • Sekáček XXIII (11)

        Soudci tváří v tvář. Jde o přátelskou soutěž mezi přáteli, když soudci Sekáčku čelí jeden druhému s koši obsahujícími zbytkové ingredience. V kole pro předkrm musejí kuchaři přetvořit casserole s tuňákovými nudlemi na něco zcela nového.

      • Kuchyně IX (5)

        Italské klasiky. Jeff Mauro se podělí o rodinný recept na rajčatovou omáčku, a pak zjistíme, jak využít zbytky italských ingrediencí novým způsobem či jak vyrobit zábavné předměty z prázdných lahví od vína.

      • Anna Olson: Pečení II (19)

        Piškotový moučník s vínem. Piškotový moučník musí mít vrstvy dortu, krému a ovoce, což ponechává prostor pro spoustu kreativity. Anna vytvoří klasický moučník s anglickým sherry, citrónový s borůvkami a kokosem, a také višňový moučník s trojitou čokoládou.

      • Anna Olson: Pečení II (20)

        Dortové sušenky. Zní stejně, jako chutnají – dortové sušenky jsou jemné a vláčné jako dort, ale jsou upečeny jako tradiční sušenky. Anna představí dortové těstíčko a jak dosáhnout nejlepších a nadýchaných výsledků.

      • Sekáček XXV (11)

        Mládežnický turnaj: Velké finále. Čtyři dospívající, vítězové předchozích kol, bojují o 25 000 dolarů a titul Velkého šampiona Sekáčku.

      • Guyovy hry s potravinami VI (1)

        Hrátky s vysokými sázkami. Připravit oblíbené jídlo jen z pěti ingrediencí není legrace, ale právě to musejí soutěžící kuchaři udělat.

      • Spojené království Luka Nguyena (5)

        Wales. Luke jede do Walesu a zkoumá tradiční velšskou kuchyni, a také vlivy, jež ji měnily.

      • Spojené království Luka Nguyena (6)

        Cumbria. Luke cestuje přes úchvatný a velkolepý národní park Jezerní oblast v hrabství Cumbria.

      • Za Donalem… do Evropy II (7)

        Lisabon, Portugalsko. V Lisabonu pomáhá Donal připravit legendární pudinkový koláč ve slavném pekařství. Pak je v menu ryba, solená treska a nejlepší polévka a sarnie kombo – gazpacho a sardinky na toastu. Jak se blíží noc, dostane Donal chuť slavit!

      • Za Donalem… do Evropy II (8)

        Istrie, Chorvatsko. Chorvatsko zvedá kulinářské laťky nahoru a soupeří tak s dalšími evropskými městy, a Donal se pokusí zjistit, proč. Setká se se špičkovým šéfkuchařem, který dělá slavné místní černé rizoto ze sépie, a pak připraví těstoviny v krásném, olivovém háji.

      • Svět dívčích jídel (1)

        Tokio. Vítězka MasterChef Jižní Afrika, Kamini Pather, navštíví deset mezinárodních kulinářských destinací, kde se setká s lidmi, jež je znají nejlépe: místními jídelními bloggery. Nejprve Kamini navštíví Tokio v Japonsku.

      • Svět dívčích jídel (2)

        Lima. V Limě Kamini zjistí, že jídlo je velkým sjednocujícím faktorem v Peru – spojuje lidi při setkání s přáteli, rodinou a jídlem.

      • Iron Chef Amerika VIII (1)

        Flay vs. Greenspan. Eric Greenspan vstupuje do kuchyně, aby vyzval Iron Chefa Bobbyho Flaye. Překvapí Eric porotce svými kulinářskými výtvory, nebo pocítí plameny prohry z Bobbyho rukou? Čí kuchyně bude nejlepší?

      • Spojené království Luka Nguyena (5)

        Wales. Luke jede do Walesu a zkoumá tradiční velšskou kuchyni, a také vlivy, jež ji měnily.

      • Spojené království Luka Nguyena (6)

        Cumbria. Luke cestuje přes úchvatný a velkolepý národní park Jezerní oblast v hrabství Cumbria.

      • Za Donalem… do Evropy II (7)

        Lisabon, Portugalsko. V Lisabonu pomáhá Donal připravit legendární pudinkový koláč ve slavném pekařství. Pak je v menu ryba, solená treska a nejlepší polévka a sarnie kombo – gazpacho a sardinky na toastu. Jak se blíží noc, dostane Donal chuť slavit!

      • Za Donalem… do Evropy II (8)

        Istrie, Chorvatsko. Chorvatsko zvedá kulinářské laťky nahoru a soupeří tak s dalšími evropskými městy, a Donal se pokusí zjistit, proč. Setká se se špičkovým šéfkuchařem, který dělá slavné místní černé rizoto ze sépie, a pak připraví těstoviny v krásném, olivovém háji.

      • Malá bistra u silnic XVI (4)

        Jídla z nebe. Guy se tentokrát zaplete s neuvěřitelnými kombinacemi. V newyorském Brooklynu navštíví místo, kde se grilují ve směsi různých stylů jejich unikátní křídla a špičková hovězí žebra.

      • Malá bistra u silnic XVI (5)

        Pikantní senzace. Na tomto výletě se Guy pustí do některých vynikajících specialit. V Olympii ve státě Washington nabízí pivovar krabí cannelloni, vepřové klobásy a hašé.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (11)

        Oheň na tři alarmy. Roger navštíví farmu Faith’s Farm v Bonfieldu v Illinois, kde si dá úžasná jídla vařená na třech různých ohnivých vynálezech.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (12)

        Grilování a uzení. Roger griluje v Kalifornii steaky a kuřata, a také udí hromadu mořských plodů v Illinois.

      • Sekáček XXV (11)

        Mládežnický turnaj: Velké finále. Čtyři dospívající, vítězové předchozích kol, bojují o 25 000 dolarů a titul Velkého šampiona Sekáčku.