• Food Network

    • Food Network od do

      • Spojené království Luka Nguyena (6)

        Cumbria. Luke cestuje přes úchvatný a velkolepý národní park Jezerní oblast v hrabství Cumbria.

      • Za Donalem… do Evropy II (7)

        Lisabon, Portugalsko. V Lisabonu pomáhá Donal připravit legendární pudinkový koláč ve slavném pekařství. Pak je v menu ryba, solená treska a nejlepší polévka a sarnie kombo – gazpacho a sardinky na toastu. Jak se blíží noc, dostane Donal chuť slavit!

      • Za Donalem… do Evropy II (8)

        Istrie, Chorvatsko. Chorvatsko zvedá kulinářské laťky nahoru a soupeří tak s dalšími evropskými městy, a Donal se pokusí zjistit, proč. Setká se se špičkovým šéfkuchařem, který dělá slavné místní černé rizoto ze sépie, a pak připraví těstoviny v krásném, olivovém háji.

      • Svět dívčích jídel (1)

        Tokio. Vítězka MasterChef Jižní Afrika, Kamini Pather, navštíví deset mezinárodních kulinářských destinací, kde se setká s lidmi, jež je znají nejlépe: místními jídelními bloggery. Nejprve Kamini navštíví Tokio v Japonsku.

      • Svět dívčích jídel (2)

        Lima. V Limě Kamini zjistí, že jídlo je velkým sjednocujícím faktorem v Peru – spojuje lidi při setkání s přáteli, rodinou a jídlem.

      • Iron Chef Amerika VIII (1)

        Flay vs. Greenspan. Eric Greenspan vstupuje do kuchyně, aby vyzval Iron Chefa Bobbyho Flaye. Překvapí Eric porotce svými kulinářskými výtvory, nebo pocítí plameny prohry z Bobbyho rukou? Čí kuchyně bude nejlepší?

      • Spojené království Luka Nguyena (5)

        Wales. Luke jede do Walesu a zkoumá tradiční velšskou kuchyni, a také vlivy, jež ji měnily.

      • Spojené království Luka Nguyena (6)

        Cumbria. Luke cestuje přes úchvatný a velkolepý národní park Jezerní oblast v hrabství Cumbria.

      • Za Donalem… do Evropy II (7)

        Lisabon, Portugalsko. V Lisabonu pomáhá Donal připravit legendární pudinkový koláč ve slavném pekařství. Pak je v menu ryba, solená treska a nejlepší polévka a sarnie kombo – gazpacho a sardinky na toastu. Jak se blíží noc, dostane Donal chuť slavit!

      • Za Donalem… do Evropy II (8)

        Istrie, Chorvatsko. Chorvatsko zvedá kulinářské laťky nahoru a soupeří tak s dalšími evropskými městy, a Donal se pokusí zjistit, proč. Setká se se špičkovým šéfkuchařem, který dělá slavné místní černé rizoto ze sépie, a pak připraví těstoviny v krásném, olivovém háji.

      • Malá bistra u silnic XVI (4)

        Jídla z nebe. Guy se tentokrát zaplete s neuvěřitelnými kombinacemi. V newyorském Brooklynu navštíví místo, kde se grilují ve směsi různých stylů jejich unikátní křídla a špičková hovězí žebra.

      • Malá bistra u silnic XVI (5)

        Pikantní senzace. Na tomto výletě se Guy pustí do některých vynikajících specialit. V Olympii ve státě Washington nabízí pivovar krabí cannelloni, vepřové klobásy a hašé.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (11)

        Oheň na tři alarmy. Roger navštíví farmu Faith’s Farm v Bonfieldu v Illinois, kde si dá úžasná jídla vařená na třech různých ohnivých vynálezech.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (12)

        Grilování a uzení. Roger griluje v Kalifornii steaky a kuřata, a také udí hromadu mořských plodů v Illinois.

      • Sekáček XXV (11)

        Mládežnický turnaj: Velké finále. Čtyři dospívající, vítězové předchozích kol, bojují o 25 000 dolarů a titul Velkého šampiona Sekáčku.

      • Guyovy hry s potravinami IV (1)

        V rodinném stylu: Podle dětí! Čtyři soutěžící rodiny začnou tím, že se připojí ke snídaňovému klubu, ale musejí sledovat svou váhu. Následně musí rodiny připravit teplý oběd pouze za použití ingrediencí, jejichž název začíná písmenem R.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IV (1)

        O bylinkách. Ina prozradí, jaké jsou nejlepší bylinky a jak je využít na delikátní pokrmy. Začne řeckým jehněčím v jogurtové omáčce s mátou, sýrem feta a rajčatovým salátem. Pak se připojí k Elimu Zabarovi, který prozradí recept na neuvěřitelný rajčatový salát.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IV (2)

        Místní jídla. Ina píše článek o místní produkci jídla, a tak si sama zkusí připravit jídla čistě jen z ingrediencí z Hamptons. Na pořadu dne v Montauk je okoun, a tak Ina peče a připravuje i omáčku Caesar.

      • Sekáček XXIII (13)

        Řekni sýr! Sýr není jenom klíčovou ingrediencí pro spoustu rychlých klasik, ale také dnes také tématem soutěže. V prvním kole musejí kuchaři vytvořit něco kreativního z plísňového sýru a kozího sýru pro jejich talíř s předkrmem.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům (10)

        Vaření pro dav. Ina pořádá večírek pro kamarády z divadla a podělí se o svá pravidla večírku i znalosti, aby předvedla, jak se s velkým flámem vypořádat beze stresu. V menu je masitá směs s humry a kukuřicí, a pak šunka glazovaná pomerančem a sušenky z ovocného dortu.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům (11)

        Vylepšení. Ina vezme každodenní oblíbená jídla a dá jim hvězdný status přidáním jedné speciální ingredience. Toto obyčejné tvoří neobyčejné – koláč v míse s čokoládou, gelate a humry, podávaný se salátovými listy s dokonalou octovou zálivkou.

      • Osadnice X (5)

        Snídaně na večeři. Ree ke svým večeřím přidá něco málo ze snídaní, když začne senzačními klobáskami kale strata, skutečným zázrakem. Palačinky s divokou rýží na večeři s holkami, zatímco pánové si užijí snídaňové quesadillas.

      • Osadnice X (6)

        Přátelská fiesta. Reeina dcera Alex a její nejlepší kamarádky se chystají na vysokou školu. Zatímco uklízejí v pokojíčku, Ree uvaří texasko-mexické dobroty jako kuře se zeleným chili, ostré brambory taco a vrstvený mexický salát a limetkový koláč.

      • Se Sibou u stolu II (9)

        Letní dny. Siba se podělí o své oblíbené letní recepty včetně masa s mořskými plody grilované stylem braai, kukuřičný salát a dip peppadew. A na skvělé finále je tropický dort Pavlova, jenž je jednoduchý, rychlý a úchvatný. Jde o základního Sibiina průvodce letním vařením.

      • Se Sibou u stolu II (10)

        Jídla pro dobrý pocit. Siba píše o svých oblíbených jídlech pro dobrý pocit. Má dobré nápady jednoduché, dobrodružné i romantické, včetně konejšivých kuřecích penne s omáčkou pesto, nadívaného pečeného lososa nebo dekadentní sendvič se smaženým banánem.

      • Anna Olson: Pečení (37)

        Koláče a dortíky bez mouky. Anna začne delikátním malinovým koláčem clafoutis, klasickým francouzským dezertem, využívajícím jako základ pražené mandle místo tradičního dortového těsta. Poté připraví hruškový a brusinkový koláč bez mouky, dokonalý zimní dezert.

      • Anna Olson: Pečení (38)

        Focaccia. Anna začne klasickým těstem na focacciu a připraví aromatickou focacciu s rozmarýnem a cibulí. Použije to samé těsto, ale přemění slané za sladké s focacciou s čokoládou a brusinkami. Pro uměleckou verzi Anna upeče focacciu s bramborami a parmezánem.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (11)

        Oheň na tři alarmy. Roger navštíví farmu Faith’s Farm v Bonfieldu v Illinois, kde si dá úžasná jídla vařená na třech různých ohnivých vynálezech.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (12)

        Grilování a uzení. Roger griluje v Kalifornii steaky a kuřata, a také udí hromadu mořských plodů v Illinois.

      • Malá bistra u silnic XX (5)

        Večeře po celý den. Na tomto výletě Guy Fieri ochutná všechny druhy masa od úsvitu do soumraku. Ve Wilsonu ve Wyomingu je srub předělaný na restauraci, kde vaří banánový chléb míchaný s francouzským toastem a klasické hovězí stroganov.

      • Malá bistra u silnic XXI (1)

        Cesta do Beantown. Guy Fieri zaparkuje Camaro v Beantownu kvůli švédským stolům v bostonském stylu. Jen kousek odtud, v Allston, sdílejí dvě restaurace jednu kuchyni, přičemž obě vaří zcela odlišná menu – mexická pouliční jídla a gastronomické fajnovky.

      • Sekáček XII (4)

        Oui, oui, konfit. Porotce potěší kachní konfit v prvním koši. Ale při ochutnávání jsou rozčarováni, protože soutěžící minimálně použili něco z dalších ingrediencí. U hlavního chodu najdou šéfkuchaři v koších nesouvisející sklenici burákového másla a plechovku krevet. Ke konci soutěže se objeví čínské listové těsto wonton a hroznové želé.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům (6)

        Chlebový vítěz. Ina zkouší tři recepty, jež využívají třemi různými způsoby chleba. Jde o delikátní lososové koláčky se strouhankou, zlatý chlebový pudink z italského panettone a vynikající rajskou polévku – pappa al pomodoro.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům (7)

        Snídaňový večírek. Ina má plán a dokonalé menu. Dopředu připravené sušenky z podmáslí a čedaru a domácí jahodový džem, zábavný koktejl s názvem květinový džus a míchaná vajíčka s jemnými bylinkami.

      • Osadnice XII (11)

        Čtyři odstíny čokolády. Ree uvaří nejdekadentnější čokoládové pochoutky z bílé čokolády s tóny do tmavé. Je zde tvarohový koláč s bílou čokoládou a malinami, šišky s náplní a posypkou, šlehaná pěna s mléčnou čokoládou a pomerančové martini s čokoládou.

      • Osadnice XII (12)

        Zvláštní den. Ree balí zábavné pochoutky pro mladší děti na piknik pozdního odpoledne. Připraví sušenky s podobou zvířátek, křupavé cereální kuřecí prsty, sendviče s okurkovými prsty, salát na špejli nebo malé kousky vodního melounu.

      • Se Sibou u stolu (1)

        Oslava v Kapském Městě. Sibiino dítě slavní šest měsíců, a tak přiletí všechny tři generace rodiny. Siba připraví asijskou glazovanou nakládanou slaninu, salát se zázvorem, koriandrem a kukuřicí a nevařený sýrový koláč jako dezert.

      • Se Sibou u stolu (2)

        Braai grilování v Kapském Městě. Siba rozpálí gril na slavné braai. Bude grilovaný tuňák, šťavnaté vepřové kotlety marinované v její vlastní omáčce, s kořením grilovaná kukuřice, grilované rané brambory a uzená rajčatová jednohubka.

      • Anna Olson: Pečení II (16)

        Bagely a preclíky. Bagely a preclíky se dají zařadit pod stejnou hlavičku, protože se připravují stejnou technikou, jsou totiž před pečením vařeny. Anna nám předvede klasický bagel, preclík s jemnou úpravou a pár rychlých medových mini bagelů.

      • Anna Olson: Pečení II (17)

        Sušenky z těstíčka. Jemné těstíčko z mouky a vody nebo mléka a vajec umožňuje sušenky tvarovat, zdobit a formovat před pečením, a jde o klasickou část cukrářského repertoáru. Anna připraví kočičí jazýčky, sušenky French Tuile a mandlové florentýnky.

      • Jídla na otevřeném ohni II (1)

        Hostina u ohniště na Havaji. Rogerova první návštěva Havaje slibuje velké ohně a velké hostiny. U dálnice Nimitz v Honolulu je rodinná restaurace Koala Moa, slavná pro grilování celých kuřat nad ohněm.

      • Jídla na otevřeném ohni II (2)

        Kouř a pára. Havajský ostrov Oahu je znám jako místo shromažďování se lidí, a také Roger je pozván do dvou komunit s hojností místního jídla.

      • Malá bistra u silnic XV (11)

        Jídlo dobře udělané. Na tomto výletě Guy hledá jídla správně a dobře udělaná. Navštíví letní chatu nabízející slavné koláčky smažené v hovězím tuku nebo čerstvý jahodový koláč. V St. Louis jedna hospůdka dělá smažené hranolky se sýrem a chutnou kachnu.

      • Malá bistra u silnic XV (12)

        Hospody a dlabanec. Na tomto výletě Guy navštíví některé zapadlé putyky. V St. Louis klasický britský pub, kde vaří gurmánský grilovaný sýr a mistrovský kousek, porchettu.

      • Sledování restaurací II (9)

        Rodinu nemůžete vyhodit. V restauraci Ariana v Huntingtonu ve státě New York najde Willie Degel rodinný podnik, který trpí přílišnými rodinnými vazbami a minimem podnikání.

      • Strávníci v utajení IX (13)

        Otisky prstů. Poté, co si Keeli, majitelka Fuzion na Huntington Beach v Kalifornii, všimne, že jí ze sejfu v kanceláři zmizelo 4 000 dolarů, podezírá z krádeže jednoho ze svých manažerů.

      • Strávníci v utajení IX (1)

        Drama v Deli. Majitel Lenny’s Deli v Los Angeles požádá Charlese, aby prošetřil pekaře, který podle jeho obav u objednávek na dorty podvádí. Strávníci v utajení Kiel a Kendall zjistí, že v delikatesách existuje dokonce větší problém.

      • Malá bistra u silnic XXV (3)

        Kreolové, studené řezy a palačinky. Guy navštíví vícegenerační bistro, které nabízí New Orleans v Los Angeles, jídelnu v Minneapolis nabízející bezmasá „masná“ jídla a bistro na Havaji s nabídkou nudlí, polévky ramen a vietnamských palačinek.

      • Malá bistra u silnic XXV (4)

        Jíst a pít. Guy vyzkouší jídla v hospodách napříč USA – od noků s masem z divočáka v Los Angeles po jehněčí bůček se slaninou, salátem a rajčaty v Miami.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (6)

        Chutná žebírka. Roger hledá ta nejchutnější žebírka a najde dvě místa, kde jsou masa dovedena do dokonalosti. Jedno je ve středu Mississippi, a to druhé v New Yorku.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (7)

        Hostiny na zadních dvorcích. Když je na obloze slunce a vane teplý vánek, je dokonalá chvíle rozpálit venku oheň a něco uvařit. Roger je v jižní Kalifornii a navštíví dvě neuvěřitelné hostiny na zadních dvorcích.

      • Sledování restaurací II (9)

        Rodinu nemůžete vyhodit. V restauraci Ariana v Huntingtonu ve státě New York najde Willie Degel rodinný podnik, který trpí přílišnými rodinnými vazbami a minimem podnikání.

      • Strávníci v utajení IX (13)

        Otisky prstů. Poté, co si Keeli, majitelka Fuzion na Huntington Beach v Kalifornii, všimne, že jí ze sejfu v kanceláři zmizelo 4 000 dolarů, podezírá z krádeže jednoho ze svých manažerů.

      • Strávníci v utajení IX (1)

        Drama v Deli. Majitel Lenny’s Deli v Los Angeles požádá Charlese, aby prošetřil pekaře, který podle jeho obav u objednávek na dorty podvádí. Strávníci v utajení Kiel a Kendall zjistí, že v delikatesách existuje dokonce větší problém.

      • Malá bistra u silnic XXV (3)

        Kreolové, studené řezy a palačinky. Guy navštíví vícegenerační bistro, které nabízí New Orleans v Los Angeles, jídelnu v Minneapolis nabízející bezmasá „masná“ jídla a bistro na Havaji s nabídkou nudlí, polévky ramen a vietnamských palačinek.

      • Malá bistra u silnic XXV (4)

        Jíst a pít. Guy vyzkouší jídla v hospodách napříč USA – od noků s masem z divočáka v Los Angeles po jehněčí bůček se slaninou, salátem a rajčaty v Miami.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (6)

        Chutná žebírka. Roger hledá ta nejchutnější žebírka a najde dvě místa, kde jsou masa dovedena do dokonalosti. Jedno je ve středu Mississippi, a to druhé v New Yorku.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (7)

        Hostiny na zadních dvorcích. Když je na obloze slunce a vane teplý vánek, je dokonalá chvíle rozpálit venku oheň a něco uvařit. Roger je v jižní Kalifornii a navštíví dvě neuvěřitelné hostiny na zadních dvorcích.