• Food Network

    • Food Network od do

      • Malá bistra u silnic XVI (1)

        Autentická jídla. Na tomto výletě Guy najde skutečně autentická jídla na neobvyklých místech. V St. Louis nabízí bistro u cesty rýži s fazolemi, knedlíčky jiaozi těstoviny s taženým vepřovým.

      • Soukromý šéfkuchař II (13)

        Dokonalý hotel v Leobo. Hotel v Leobo je znám svými západy slunce, divokou zvěří a slavnou hvězdárnou, a to díky britskému milionáři Rorymu Sweetovi, nejexkluzivnějšímu Neillovu klientovi. Neill uchvátí hosty v Roryho hotelu svými kulinářskými dovednostmi.

      • Soukromý šéfkuchař II (1)

        Zpívající senzace, Arno Carstens. Mel, manželka držitele mnoha různých cen, jihoafrického zpěváka Arno Carstense, si pozve Neilla, aby uvařil pro jejich nejbližší přátele v jejich krásném domě u moře v Glencairn v Kapském Městě.

      • Večírky Patricie Heaton II (7)

        Narozeninová pozdní snídaně se šampaňským. Přátelé Patricie Heaton jí pomohou s narozeninovou pozdní snídaní pro zpěvačku a skladatelku Ruby Amanfu. Bude to nezapomenutelný večírek, kde Patty podává své parfait s tropickým ovocem, vejce benedikt v muffinové formě a koktejly.

      • Večírky Patricie Heaton II (8)

        Luau večírek. Patricia Heaton lenoší u bazénu se svými přáteli – herečkou Amy Aquino a jejím manželem Drew McCoyem, a s hercem Diedrichem Baderem a jeho manželkou Dulcy Rogers – na večírku luau.

      • Sekáček XXIV (4)

        Turnaj hvězd: Část 2. Při soutěži o místo ve velkém finále druhá skupina hvězd otevře koš pro předkrm a najde trpké překvapení. Pak musejí připravit sýrové jídlo s vnitřnostmi a nakonec jako dezert vzdušné cukroví.

      • Hvězdy Food Network XI (9)

        Živé TV vysílání. Po uvaření a představení jídla podle zadaného tématu připraví finalisté jídlo a uvedou svůj vlastní kousek vysílacího času během živého pořadu.

      • Soukromý šéfkuchař II (13)

        Dokonalý hotel v Leobo. Hotel v Leobo je znám svými západy slunce, divokou zvěří a slavnou hvězdárnou, a to díky britskému milionáři Rorymu Sweetovi, nejexkluzivnějšímu Neillovu klientovi. Neill uchvátí hosty v Roryho hotelu svými kulinářskými dovednostmi.

      • Soukromý šéfkuchař II (1)

        Zpívající senzace, Arno Carstens. Mel, manželka držitele mnoha různých cen, jihoafrického zpěváka Arno Carstense, si pozve Neilla, aby uvařil pro jejich nejbližší přátele v jejich krásném domě u moře v Glencairn v Kapském Městě.

      • Večírky Patricie Heaton II (7)

        Narozeninová pozdní snídaně se šampaňským. Přátelé Patricie Heaton jí pomohou s narozeninovou pozdní snídaní pro zpěvačku a skladatelku Ruby Amanfu. Bude to nezapomenutelný večírek, kde Patty podává své parfait s tropickým ovocem, vejce benedikt v muffinové formě a koktejly.

      • Večírky Patricie Heaton II (8)

        Luau večírek. Patricia Heaton lenoší u bazénu se svými přáteli – herečkou Amy Aquino a jejím manželem Drew McCoyem, a s hercem Diedrichem Baderem a jeho manželkou Dulcy Rogers – na večírku luau.

      • Sekáček XXIV (4)

        Turnaj hvězd: Část 2. Při soutěži o místo ve velkém finále druhá skupina hvězd otevře koš pro předkrm a najde trpké překvapení. Pak musejí připravit sýrové jídlo s vnitřnostmi a nakonec jako dezert vzdušné cukroví.

      • Hvězdy Food Network XI (9)

        Živé TV vysílání. Po uvaření a představení jídla podle zadaného tématu připraví finalisté jídlo a uvedou svůj vlastní kousek vysílacího času během živého pořadu.

      • Guyovy hry s potravinami II (8)

        Jídla na grilu. V první hře musejí čtyři šéfkuchaři použít burákové máslo do jejich grilované pizzy. V další jsou nákupní vozíky plné záhadných mas, neoznačených plechovek a dalšího, z čehož se má uvařit nejlepší možné jídlo.

      • Na cestách s G. Garvinem (3)

        Austin. G. se po hlavě vrhne do mladé a živé kulinářské scény v Austinu a zkusí si prácí v pojízdném bufetu. Hoover Alexander představí původní a zdravé verze jižanských oblíbených jídel.

      • Na cestách s G. Garvinem (4)

        Asheville. V horách Severní Karolíny je skrytý poklad zvaný Asheville. G. se podívá na zubaté Appalačské hory, než přistane u sofistikované kuchyně Cucina 24.

      • Kuchyně IX (5)

        Italské klasiky. Jeff Mauro se podělí o rodinný recept na rajčatovou omáčku, a pak zjistíme, jak využít zbytky italských ingrediencí novým způsobem či jak vyrobit zábavné předměty z prázdných lahví od vína.

      • Osadnice XI (11)

        Záchranný balíček pro Alexe. Ree připravuje pro Alexe, který je na vysoké škole, záchranný balíček. Kromě fotek ranče k léčbě Alexovy touhy po domově přibalí brownies, domácí sušenky s čedarem, kořeněný mix na večírky a bláznivé čokoládové plátky.

      • Osadnice XI (12)

        Kuchyňské zpovědi: Další muži mého života. Ree Drummond se podělí o další muže svého života, tedy otce, bratra, švagra a tchána, a o to, jaké sladkosti jim chutnají.

      • Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (1)

        Chuťovky na každý den. Siba Mtongana představí pět rychlých a úchvatných slavnostních jídel. Dají se snadno uvařit ve spěchu, využít chytré podvůdky a zkratky, takže tahle Sibiina jídla jsou hned hotová.

      • Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (2)

        Rychlá neděle. Siba Mtongana představí pět rychlých a úchvatných slavnostních jídel. Dají se snadno uvařit ve spěchu, využít chytré podvůdky a zkratky, takže tahle Sibiina jídla jsou hned hotová.

      • Anna Olson: Pečení II (19)

        Piškotový moučník s vínem. Piškotový moučník musí mít vrstvy dortu, krému a ovoce, což ponechává prostor pro spoustu kreativity. Anna vytvoří klasický moučník s anglickým sherry, citrónový s borůvkami a kokosem, a také višňový moučník s trojitou čokoládou.

      • Anna Olson: Pečení II (20)

        Dortové sušenky. Zní stejně, jako chutnají – dortové sušenky jsou jemné a vláčné jako dort, ale jsou upečeny jako tradiční sušenky. Anna představí dortové těstíčko a jak dosáhnout nejlepších a nadýchaných výsledků.

      • Kuchyně III (9)

        Rychle a snadno. Marcela ze zmrzlých ravioli ze supermarketu uvaří lasagne s papričkou chipotle. Jeff a Katie se podělí o tipy, jak přidat šmrnc každodenním večeřím. Zvláštní host Ching-He Huang usmaží rychlé kuřecí kung pao.

      • Osadnice XI (13)

        Kempování příbuzných. Osadnice vaří pro rodinné setkání, kdy se kempuje dole u zátoky. Připraví hot dogy se sýrem a slaninou a k táboráku quesadillas pro opékání nad ohněm.

      • Osadnice XII (1)

        Studentská jídla. Ree Drummond se podělí o pár nápadů na jednoduchou a rychlou přípravu studentských jídel za pomoci základních nástrojů.

      • Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (3)

        Grilování Braai. Siba Mtongana představí pět rychlých a úchvatných slavnostních jídel. Dají se snadno uvařit ve spěchu, využít chytré podvůdky a zkratky, takže tahle Sibiina jídla jsou hned hotová.

      • Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (4)

        Východní hostina. Siba spěchá s večeří, aby ji stihla včas, a připravuje kuře v teriyaki omáčce, asijský zelný salát a křupavé smažené banánové lupínky.

      • Malá bistra u silnic XXI (6)

        Zázraky jedné ulice. Guy Fieri míří do Cincinnati do tří poctivých restaurací v jedné ulici. V první manžel s manželkou dělají všechny druhy hot dogů a sendvičů sammies. Pak je zde pravé belgické bistro s pořádnými vaflemi a s preclíky s pivním sýrem.

      • Malá bistra u silnic XXI (7)

        Bistra staré školy. Guye chytí dávné chutě. V Duluth je italská restaurace nabízející domácí lasagne a muffalettu. V Oregonu je veganské bistro s tofu sendviči a koláčem ze zmrzlého burákového másla.

      • Sekáček XXIII (12)

        Falešný dort, skutečné sázky. Dojde k pěknému oklamání, protože všechny položky v koši jsou v přestrojení. Každý by měl ochutnat „kuřecí křídla“ v prvním koši, které jsou tajnou sladkou položkou. Potom kuchaři mají na skladě pár falešných dortů a polévku!

      • Kuchyně IX (6)

        Oblíbená jídla ze steakhousu. Geoffrey Zakarian nám předvede, jak připravit dokonalá hovězí žebra s bylinkami a opečenou šalotkou, zatímco Katie Lee nachystá plněný salát s překvapením a Marcela Valladolid klasický salát caesar.

      • Osadnice XIII (1)

        Dítě na ranči. Na ranči je nové dítě, a tak Ree připraví pro novou maminku balíček první péče plný jídel a věcí pro rozmazlování. Je zde hovězí hrudí, zapečené brambory, andělský koláč a ovocný salát s medem a tymiánem.

      • Osadnice XIII (2)

        Příběh o čtyřech obědech. Ree chystá v kuchyni na ranči oběd a připraví například kořeněné vrstvené burgery s cibulovými kroužky, salát se sezamem a tofu, hromadu havajských hovězích sendvičů a konečně pouze pro sebe kuřata s mangem a chili.

      • Sekáček XXV (12)

        Bizarní bitva. Kuchaři jsou šokováni, když ve všech koších najdou bizarní jídla. Jako ingredience jsou zde podivná část ptáka, zapáchající ovoce, ošklivé vnitřnosti a cosi kvašeného.

      • Iron Chef Amerika X (1)

        Simon vs. Yagihashi. Iron Chef Michael Symon čelí výzvě Takashi Yagihashiho, výkonného šéfkuchaře v kritiky vyzdvihované restauraci Takashi v Chicagu. Porotci jsou Simon Majumdar, Candice Kumai a Peter Jacobson.

      • Sledování restaurací II (11)

        Malé místo, velké drama. Willie pomáhá prvomajiteli Michaelovi postavit na nohy jeho strádající mexickou restauraci Taqueria Autentica v Bloomfieldu v New Jersey. Otevřel teprve před rokem, ale potýká se s problémy nováčka.

      • Strávníci v utajení (1)

        Přepadení baru. Majitelka hospody v Los Angeles využívá tajného sledování, aby špehovala jednoho ze svých zaměstnanců, kterého podezřívá, že zákazníkům nalévá více nápojů zdarma, aby dostal větší dýško.

      • Strávníci v utajení (2)

        Problémy se zásobováním. Majitel restaurace v Arizoně si dělá starosti ohledně ztrát jídla a potravin, a tak využije tajného sledování, aby špehoval nedávno najatého šéfkuchaře, kterého podezřívá z krádeží v restauraci.

      • Převzetí restaurace (3)

        El Fogon. Jorge a Paolo se specializují na peruánskou kuchyni a mají velké sny. Ale časová a finanční omezení jim brání pohnout se vpřed. Dokáže tým Restaurant Takeover podat El Fogon potřebnou pomocnou ruku?

      • Guyovy hry s potravinami II (1)

        Umí kuchaři hláskovat? Čtyři šéfkuchaři své kulinářské i hláskovací dovednosti využijí ve zkoušce s abecedou. Druhá hra nechá kuchaře prohrabávat koše, aby vytvořili v Clearance Carts špičkový předkrm.

      • Sledování restaurací II (11)

        Malé místo, velké drama. Willie pomáhá prvomajiteli Michaelovi postavit na nohy jeho strádající mexickou restauraci Taqueria Autentica v Bloomfieldu v New Jersey. Otevřel teprve před rokem, ale potýká se s problémy nováčka.

      • Strávníci v utajení (1)

        Přepadení baru. Majitelka hospody v Los Angeles využívá tajného sledování, aby špehovala jednoho ze svých zaměstnanců, kterého podezřívá, že zákazníkům nalévá více nápojů zdarma, aby dostal větší dýško.

      • Strávníci v utajení (2)

        Problémy se zásobováním. Majitel restaurace v Arizoně si dělá starosti ohledně ztrát jídla a potravin, a tak využije tajného sledování, aby špehoval nedávno najatého šéfkuchaře, kterého podezřívá z krádeží v restauraci.

      • Malá bistra u silnic XVI (6)

        Návštěva rodného města. Na tomto výletě Guy projde oblíbená jídla měst. V Chathamu v New Jersey je skutečná italská hospůdka, kde pečou a smaží kuřata, koule rancini a dělají dekadentní sendvič Posvátné prase.

      • Malá bistra u silnic XVI (7)

        Od souše k moři. Na tomto výletě Guy vyzkouší něco suchozemského i mořského. Ve městě Syracuse ve státě New York je undergroundová hospoda nabízející sendviče s kuřaty a salátem caesar a kořeněnou sladkou fajitu s klobásami.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (13)

        Portorické grilování. Roger je v Portoriku, kde je horko, výhled plný kouře a jídlo je „a fuego“.

      • Jídla na otevřeném ohni (1)

        Hostina nad plamenem. Objevte Skylight Inn, rodinnou restauraci v Severní Karolíně, které připravuje celá prasata na rožni už 65 let.

      • Sekáček XXV (12)

        Bizarní bitva. Kuchaři jsou šokováni, když ve všech koších najdou bizarní jídla. Jako ingredience jsou zde podivná část ptáka, zapáchající ovoce, ošklivé vnitřnosti a cosi kvašeného.