
Food Network
Food Network od do
Sekáček XXIV (5)
Turnaj hvězd: Část 3. Čtyři nové hvězdy vstupují do kuchyně s výhledem na účast ve velkém finále. Musejí spojit španělské jídlo se vzdušným cukrovím, a poté rozsekat velké ingredience a zvládnout trpké ovoce.
Hvězdy Food Network XI (10)
Životní jídlo a piloti. Vítěz Hvězdné záchrany se znovu vrátí do soutěže a zbývající čtyři finalisté si vyberou každý jednoho kuchaře na omáčky z vyřazených soutěžících, aby jim pomohl připravit nejlepší a životní jídlo.
Kuchyňské peklo (3)
Spalující láska. Šéfkuchař a restauratér Sam Gorenstein chce pro svou snoubenku svatbu jejích snů, ale bude jeho gurmánský styl vaření kuřecích prstů stačit?
Guyovy hry s potravinami II (3)
V prostřední uličce. Čtyři šéfkuchaři musejí vytvořit mezinárodní jídla za použití ingrediencí z prostřední uličky obchodu. Dále kuchaři musejí uvařit nejlepší jídla s mořskými plody jen z 5 a méně ingrediencí.
Sekáček XXIV (5)
Turnaj hvězd: Část 3. Čtyři nové hvězdy vstupují do kuchyně s výhledem na účast ve velkém finále. Musejí spojit španělské jídlo se vzdušným cukrovím, a poté rozsekat velké ingredience a zvládnout trpké ovoce.
Hvězdy Food Network XI (10)
Životní jídlo a piloti. Vítěz Hvězdné záchrany se znovu vrátí do soutěže a zbývající čtyři finalisté si vyberou každý jednoho kuchaře na omáčky z vyřazených soutěžících, aby jim pomohl připravit nejlepší a životní jídlo.
Malá bistra u silnic XVI (10)
Rozpálit gril. Na tomto výletě Guy vyzkouší jídla přímo z grilu. V Los Angeles nabízejí kořeněné burgery a sendvič s vepřovým nebo středomořský burger s jehněčím.
Malá bistra u silnic XVI (11)
Nepravděpodobní partneři. Na tomto výletě Guy zkontroluje unikátní kombinace. V korejské čtvrti v Los Angeles nabízejí silné pivo, kachnu v hranolkách a francouzský dip. V kanadském Torontu obnovené bistro servíruje plněný francouzský toast, kuře s cornflaky na tyči a koláč z mléčného koktejlu.
Jídla na otevřeném ohni (4)
Kovbojské vaření. Hluboko v srdci Texasu ochraňuje Sandra Julian tradice kovbojské kuchyně ve svém rustikálním dostavníku, kde vaří slavné smažené kuřecí steaky.
Jídla na otevřeném ohni (5)
Mistři vaření na ohništi. V texaském Lexingtonu stojí lidé v sobotu brzy ráno před Snow’s BBQ. Později se setkáme se 77letou Tootsie Tomanetz, která je skutečnou mistryní vaření na ohništi v páteční večery.
Sekáček XXVI (1)
Sekáček na dezerty! Mistři cukráři připraví delikátní cukroví v této cukrářské soutěži. Musejí připravit bábovku Mississippi s višněmi, křupavou bublaninu a nezvyklý dort s rýží a avokádem.
Guyovy hry s potravinami IV (4)
V rodinném stylu: Hádka o jídlo. Kuchaři jsou čistě z rodiny, protože týmy sestávají z manželů, manželek, bratrů, a dokonce babičky. Ulička s těstovinami je zavřena, a tak rodiny musejí použít nudle na vytvoření nejlepšího jídla z nudlí bez těstovin.
Bosá komtesa – zpátky k základům IV (7)
Vařit jako profík. Ina se podělí o svá tajemství a profesionální znalosti při dokonalém domácím vaření. Je zde klasika kuřecí prsa s citrónem, a také chutný karamelový dezert od místní šéfkuchařky Laury Donnelly.
Bosá komtesa – zpátky k základům IV (8)
Snadné dezerty. Ina miluje snadné dezerty. Představí svůj ovocný koláč plněný brusinkami a jablkem, a poté se o svůj recept na citrónový dezert napoleon s krémem podělí kuchařka z místní cukrárny, Claudia Fleming.
Kuchyně IX (8)
Nejsýrovatější pořad ze všech. Toto je nejsýrovatější pořad ze všech! Sunny Anderson začne deseticentovými makaróny se sýrem, Jeff Mauro má na servírovacím prkénku grilovaný sýr a Katie Lee sendvič s pizzou a grilovaným sýrem.
Osadnice XII (4)
Výročí. Ree Drummond a její manžel Ladd slaví výročí, a na oslavu Ree uvaří jídla pro celou rodinu. Připraví cviklový salát Colorado, žebírka pro pět s chimichuri a rustikální vesnický chléb s medovým máslem.
Osadnice XII (5)
Zázraky bez masa. Ree připraví pár svých oblíbených bezmasých jídel. Uvaří pečené brambory s brokolicí a sýrem, grilované steaky s lilkem, pečenou zeleninovou panzanellu, italský kukuřičný chléb a wrapy s tofu a salátem.
Se Sibou u stolu (1)
Oslava v Kapském Městě. Sibiino dítě slavní šest měsíců, a tak přiletí všechny tři generace rodiny. Siba připraví asijskou glazovanou nakládanou slaninu, salát se zázvorem, koriandrem a kukuřicí a nevařený sýrový koláč jako dezert.
Se Sibou u stolu (2)
Braai grilování v Kapském Městě. Siba rozpálí gril na slavné braai. Bude grilovaný tuňák, šťavnaté vepřové kotlety marinované v její vlastní omáčce, s kořením grilovaná kukuřice, grilované rané brambory a uzená rajčatová jednohubka.
Osadnice XIII (5)
Tequila. Na dnešní jídla Ree použije celou láhev tequilly. V menu je queso fundido noc tequilla, krevetí polévka s tortillou a kapkou dobrých věcí, lesními plody a tequillovým krémem. A samozřejmě koktejl.
Osadnice XIII (6)
Den matek. Dneska si Ree udělá radost. Po italské kuřecí polévce k obědu a višňovém koláči jako dezertu dovolí Ree Laddovi a dětem, aby připravili k večeři steaky z filetů, v troubě pečené brambory a opečený chřest.
Kuchyně III (12)
Ryché jídlo pro dospělé. Tým představí rychlá jídla, která s nimi vyrostla. Sunny Anderson se podělí o neuvěřitelné vepřové kotlety dušené na másle s jablky, a Jeff Mauro je ještě odvážnější při dušení krátkých žeber na červeném víně.
Osadnice XII (6)
Sušení sena. Ree připravuje u švagra pro svou rodinu večeři po dlouhém, umdlévajícím odpoledni svážení sena. V menu jsou kořeněná pomalu vařená žebra, sýrové casserole s kukuřičnou kaší, salát s brokolicí a patrový dort se zmrzlinou.
Osadnice XII (7)
Jednoduchá jídla. Dnes je to o jídlech z pěti ingrediencí, a v menu najdeme kuře pečené s fenyklem, špagety carbonara. vejce v tomatě, vegetariánskou polévku s tortellini a tři varianty večeře z pekáče.
Se Sibou u stolu (3)
S dítětem jsme tři. Siba chystá pro své dítě první piknik pod širou oblohou. Nachystala šťavnaté masové kuličky v osmažených pita chlebech, chladivé tzatziki a jako dezert neodolatelné plátky jahod, mandlí a kokosu, osvěžující ananas ochladí až na konec.
Se Sibou u stolu (4)
Noční rande. Siba a její manžel Brian mají noční rande. Připravila svá oblíbená jídla – nadívaného pečeného lososa, šťouchané brambory s bylinkami, koláčky s brusinkami a oříšky se zmrzlinou a ovocnou šťávou, tedy to nejlepší jídlo pod hvězdami.
Malá bistra u silnic XXI (12)
Čerstvá ryba a plesnivé kuře. V Des Moines vyzkouší Guy Fieri všechny druhy unikátních grilovaných křidýlek v bistru oceněném mnoha trofejemi, a také autentické kuře s rýží v ekvádorském bistru. A v Oregonu na trhu s mořskými plody právě chyceného kraba dungeness.
Malá bistra u silnic XXI (13)
Staré, ale dobré. Guy vyráží za místními specialitami. V Des Moines navštíví historický drive-in známý svým skoro sto let starým receptem na chilli. V New Jersey Guy navštíví bistro na pobřeží, kde nabízejí už od 30. let čerstvé aktuální úlovky.
Sekáček XXIV (2)
Zdravé je správné. Kuchaři zjistí, že koše jsou plné zdravých ingrediencí, z nichž budou tvořit delikátní jídla, která nemají moc kalorií. Porotce ohromí jídla z ryb, jež soutěžící připraví.
Kuchyně IX (9)
Kořeněná jídla a sladkosti. Kuchyně slaví Cinco de Mayo a Marcela Valladolid připraví flambované tostadas, Geoffrey Zakarian pikantní mango margaritu a autorka kuchařek Samantha Seneviratne křupavé sušenky s arašídy v paprice.
Osadnice XIII (7)
Jídla dopředu. Ree připravuje dopředu čtyři sady jídla, naporcovaného a připraveného na cesty. Jakožto večeři šetřící čas připraví pizzu s grilovaným kuřetem a kořeněným zelným salátem, ostrou fritovanou zeleninu, zapečené těstoviny Alfredo se špenátem a plněné papriky.
Osadnice XIII (8)
Vypalování pastvin. Je léto, a tak Ladd vypaluje pastviny a Ree připravuje jídlo na dva dny dopředu – kořeněné kuře jerk, burritos se steaky a fazolemi a křupavý salát s kukuřicí. Šťavnaté grilované broskve a ananasy pak jako dezert!
Sekáček XXVI (2)
Sekáček na Halloween. Kuchaře vyděsí ingredience jako falešné oční bulvy nebo skutečná krev v prvním kole. Druhé kolo je překvapí mořskými plody ve tvaru rakve a děsivý koš pro dezerty nabídne strašlivý čokoládový hmyz.
Iron Chef Amerika X (4)
Flay vs. Hastings. Iron Chef Bobby Flay čelí výzvě Chrise Hastingse, šéfkuchaře z Hot and Hot Fish Club v Birminghamu v Alabamě. Porotci jsou Anthony Anderson, Donatella Arpaia Stewart a Simon Majumdar.
Tia Mowry doma II (1)
Tia a Cory a jejich soutěživé vaření. Tia a Cory milují vaření a oba jsou velmi soutěživí. Dají si malou soutěž o vládce kuchyně (prohrávající bude muset vařit po celý týden). Každý z nich připraví předkrm obsahující krevety a dezert s banány.
Tia Mowry doma II (2)
Den díkůvzdání! Tia nachystala pro Den díkůvzdání menu pro své milované chlapce a nabízí krocana s provensálskými bylinkami, kukuřičný chléb plněný párečky, jablky a fenyklem, fazole s přepuštěným máslem a ořechy, a dýňový tvarohový koláč se slaninovou krustou.
Večírky Patricie Heaton II (9)
Patty rozmazluje. Patricia Heaton chystá stůl pro tým, který jí pomáhal vypadat skvěle, a odmění jej na zvláštním večírku s názvem Patty rozmazluje. V menu je okurkový koktejl, poháry s kuřetem a salátem, avokádový humus a krabí koláčky.
Večírky Patricie Heaton II (10)
Opětovné setkání hvězd. Patricia Heaton pozve některé z hvězd filmu Máma na tahu: je tu Abbie Cobb, Kevin Downes, Sarah Drew a Andrea Logan White. Na oslavu připraví Patty menu ve stylu fiesty: slaninové queso, steakové fajitas a churros.
Rev Run a jeho nedělní večeře II (13)
Večeře pro Dje. Přátelé Simmonsových, DJ Rukus a Mel Debarge přicházejí na večeři, na níž rodina podává směs oblíbených jídel. Rev se zaměří na to, aby přispěl klasickými jídly ze steakhousu.
Rev Run a jeho nedělní večeře (1)
Den podvádění. Justine pozve své rodiče na nedělní večeři a dědeček slíbí přinést bochník domácího chleba. Po týdnu zdravé stravy Justine nabídne Revovi „den podvádění“.
Guyovy hry s potravinami II (4)
Nechte je jíst toasty. Čtyři šéfkuchaři musejí v dolní uličce sehnat věci na francouzský toast, ale dá se to, bez klíčových komponent? Následuje hrůzostrašná soutěž Pozor, plechovka!, kde je nutno vytvořit jídlo pouze za použití konzerv.
Tia Mowry doma II (1)
Tia a Cory a jejich soutěživé vaření. Tia a Cory milují vaření a oba jsou velmi soutěživí. Dají si malou soutěž o vládce kuchyně (prohrávající bude muset vařit po celý týden). Každý z nich připraví předkrm obsahující krevety a dezert s banány.
Tia Mowry doma II (2)
Den díkůvzdání! Tia nachystala pro Den díkůvzdání menu pro své milované chlapce a nabízí krocana s provensálskými bylinkami, kukuřičný chléb plněný párečky, jablky a fenyklem, fazole s přepuštěným máslem a ořechy, a dýňový tvarohový koláč se slaninovou krustou.
Večírky Patricie Heaton II (9)
Patty rozmazluje. Patricia Heaton chystá stůl pro tým, který jí pomáhal vypadat skvěle, a odmění jej na zvláštním večírku s názvem Patty rozmazluje. V menu je okurkový koktejl, poháry s kuřetem a salátem, avokádový humus a krabí koláčky.
Večírky Patricie Heaton II (10)
Opětovné setkání hvězd. Patricia Heaton pozve některé z hvězd filmu Máma na tahu: je tu Abbie Cobb, Kevin Downes, Sarah Drew a Andrea Logan White. Na oslavu připraví Patty menu ve stylu fiesty: slaninové queso, steakové fajitas a churros.
Malá bistra u silnic XVI (12)
Všechny druhy masa. Na tomto výletě Guy navštíví dlouholetá místa vstřícná masožroutům. V kanadském Torontu obnovené bistro vaří vepřovou panenku, burger s makaróny a sýrem a vánoční burger. V Burbanku v Kalifornii dlouholetá jídelna nabízí desetiletí starý recept. A v Nags Head v Severní Karolíně surfaři chodí na jamajské sušené kuřecí maso a karibské vepřové kotlety.
Malá bistra u silnic XVI (13)
Opravdové kořeny. Na tomto výletě Guy prozkoumá jídla s osobními vazbami. V kanadském Torontu židovská uzená delikátní masa a bramborové pirožky kníše staré školy. V Los Angeles pojízdná kantýna nabízí singapurské vlivy v jejich koláči s chilli a kraby a v burgeru z jehněčího.
Jídla na otevřeném ohni (6)
Monstrózní výbava. Udírny jsou všech tvarů a velikostí, ale my jsme našli pár extrémních případů. V Grain Valley mechanik Bill Rousseau předělal na udírnu vysloužilé letadlo Cessna.
Jídla na otevřeném ohni (7)
Venkovní vaření od pobřeží k pobřeží. Na pacifickém severozápadě slaví léto šéfkuchařka v Seattlu, Renee Erickson, uzením masa a mořských plodů v barelech od vína předělaných na udírny.
Sekáček XXVI (2)
Sekáček na Halloween. Kuchaře vyděsí ingredience jako falešné oční bulvy nebo skutečná krev v prvním kole. Druhé kolo je překvapí mořskými plody ve tvaru rakve a děsivý koš pro dezerty nabídne strašlivý čokoládový hmyz.
