• Food Network

    • Food Network od do

      • Tia Mowry doma II (2)

        Den díkůvzdání! Tia nachystala pro Den díkůvzdání menu pro své milované chlapce a nabízí krocana s provensálskými bylinkami, kukuřičný chléb plněný párečky, jablky a fenyklem, fazole s přepuštěným máslem a ořechy, a dýňový tvarohový koláč se slaninovou krustou.

      • Večírky Patricie Heaton II (9)

        Patty rozmazluje. Patricia Heaton chystá stůl pro tým, který jí pomáhal vypadat skvěle, a odmění jej na zvláštním večírku s názvem Patty rozmazluje. V menu je okurkový koktejl, poháry s kuřetem a salátem, avokádový humus a krabí koláčky.

      • Večírky Patricie Heaton II (10)

        Opětovné setkání hvězd. Patricia Heaton pozve některé z hvězd filmu Máma na tahu: je tu Abbie Cobb, Kevin Downes, Sarah Drew a Andrea Logan White. Na oslavu připraví Patty menu ve stylu fiesty: slaninové queso, steakové fajitas a churros.

      • Rev Run a jeho nedělní večeře II (13)

        Večeře pro Dje. Přátelé Simmonsových, DJ Rukus a Mel Debarge přicházejí na večeři, na níž rodina podává směs oblíbených jídel. Rev se zaměří na to, aby přispěl klasickými jídly ze steakhousu.

      • Rev Run a jeho nedělní večeře (1)

        Den podvádění. Justine pozve své rodiče na nedělní večeři a dědeček slíbí přinést bochník domácího chleba. Po týdnu zdravé stravy Justine nabídne Revovi „den podvádění“.

      • Guyovy hry s potravinami II (4)

        Nechte je jíst toasty. Čtyři šéfkuchaři musejí v dolní uličce sehnat věci na francouzský toast, ale dá se to, bez klíčových komponent? Následuje hrůzostrašná soutěž Pozor, plechovka!, kde je nutno vytvořit jídlo pouze za použití konzerv.

      • Tia Mowry doma II (1)

        Tia a Cory a jejich soutěživé vaření. Tia a Cory milují vaření a oba jsou velmi soutěživí. Dají si malou soutěž o vládce kuchyně (prohrávající bude muset vařit po celý týden). Každý z nich připraví předkrm obsahující krevety a dezert s banány.

      • Tia Mowry doma II (2)

        Den díkůvzdání! Tia nachystala pro Den díkůvzdání menu pro své milované chlapce a nabízí krocana s provensálskými bylinkami, kukuřičný chléb plněný párečky, jablky a fenyklem, fazole s přepuštěným máslem a ořechy, a dýňový tvarohový koláč se slaninovou krustou.

      • Večírky Patricie Heaton II (9)

        Patty rozmazluje. Patricia Heaton chystá stůl pro tým, který jí pomáhal vypadat skvěle, a odmění jej na zvláštním večírku s názvem Patty rozmazluje. V menu je okurkový koktejl, poháry s kuřetem a salátem, avokádový humus a krabí koláčky.

      • Večírky Patricie Heaton II (10)

        Opětovné setkání hvězd. Patricia Heaton pozve některé z hvězd filmu Máma na tahu: je tu Abbie Cobb, Kevin Downes, Sarah Drew a Andrea Logan White. Na oslavu připraví Patty menu ve stylu fiesty: slaninové queso, steakové fajitas a churros.

      • Malá bistra u silnic XVI (12)

        Všechny druhy masa. Na tomto výletě Guy navštíví dlouholetá místa vstřícná masožroutům. V kanadském Torontu obnovené bistro vaří vepřovou panenku, burger s makaróny a sýrem a vánoční burger. V Burbanku v Kalifornii dlouholetá jídelna nabízí desetiletí starý recept. A v Nags Head v Severní Karolíně surfaři chodí na jamajské sušené kuřecí maso a karibské vepřové kotlety.

      • Malá bistra u silnic XVI (13)

        Opravdové kořeny. Na tomto výletě Guy prozkoumá jídla s osobními vazbami. V kanadském Torontu židovská uzená delikátní masa a bramborové pirožky kníše staré školy. V Los Angeles pojízdná kantýna nabízí singapurské vlivy v jejich koláči s chilli a kraby a v burgeru z jehněčího.

      • Jídla na otevřeném ohni (6)

        Monstrózní výbava. Udírny jsou všech tvarů a velikostí, ale my jsme našli pár extrémních případů. V Grain Valley mechanik Bill Rousseau předělal na udírnu vysloužilé letadlo Cessna.

      • Jídla na otevřeném ohni (7)

        Venkovní vaření od pobřeží k pobřeží. Na pacifickém severozápadě slaví léto šéfkuchařka v Seattlu, Renee Erickson, uzením masa a mořských plodů v barelech od vína předělaných na udírny.

      • Sekáček XXVI (2)

        Sekáček na Halloween. Kuchaře vyděsí ingredience jako falešné oční bulvy nebo skutečná krev v prvním kole. Druhé kolo je překvapí mořskými plody ve tvaru rakve a děsivý koš pro dezerty nabídne strašlivý čokoládový hmyz.

      • Guyovy hry s potravinami IV (5)

        Hudba a sekaná. Začne jít do tuhého, když čtyři kuchaři, včetně učitele hry na ukulele, musí připravit sekanou bez jakékoliv z obvyklých ingrediencí. Následně je zde otázka, jak vytvořit předkrm z ne zrovna chutných položek na stole se vzorky?

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IV (9)

        Italské staré i nové. Ina se vydá na italský výlet a uvaří klasická i nová italská jídla, její oblíbená. V menu je delikátní rajčatové jídlo s pestem a parmezánem. Také připraví snadný italský dezert za použití italského vína.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IV (10)

        Odpolední čaj. Kamarádka Iny, Beth Eckhardt, si nedávno otevřela květinářství a k oslavě Ina připraví čajové pečivo pro její zákazníky. Jsou zde pohárky rudý samet, cukroví z lineckého těsta a pomerančový tvaroh s jahodami.

      • Kuchyně IX (9)

        Kořeněná jídla a sladkosti. Kuchyně slaví Cinco de Mayo a Marcela Valladolid připraví flambované tostadas, Geoffrey Zakarian pikantní mango margaritu a autorka kuchařek Samantha Seneviratne křupavé sušenky s arašídy v paprice.

      • Osadnice XII (6)

        Sušení sena. Ree připravuje u švagra pro svou rodinu večeři po dlouhém, umdlévajícím odpoledni svážení sena. V menu jsou kořeněná pomalu vařená žebra, sýrové casserole s kukuřičnou kaší, salát s brokolicí a patrový dort se zmrzlinou.

      • Osadnice XII (7)

        Jednoduchá jídla. Dnes je to o jídlech z pěti ingrediencí, a v menu najdeme kuře pečené s fenyklem, špagety carbonara. vejce v tomatě, vegetariánskou polévku s tortellini a tři varianty večeře z pekáče.

      • Se Sibou u stolu (3)

        S dítětem jsme tři. Siba chystá pro své dítě první piknik pod širou oblohou. Nachystala šťavnaté masové kuličky v osmažených pita chlebech, chladivé tzatziki a jako dezert neodolatelné plátky jahod, mandlí a kokosu, osvěžující ananas ochladí až na konec.

      • Se Sibou u stolu (4)

        Noční rande. Siba a její manžel Brian mají noční rande. Připravila svá oblíbená jídla – nadívaného pečeného lososa, šťouchané brambory s bylinkami, koláčky s brusinkami a oříšky se zmrzlinou a ovocnou šťávou, tedy to nejlepší jídlo pod hvězdami.

      • Osadnice XIII (7)

        Jídla dopředu. Ree připravuje dopředu čtyři sady jídla, naporcovaného a připraveného na cesty. Jakožto večeři šetřící čas připraví pizzu s grilovaným kuřetem a kořeněným zelným salátem, ostrou fritovanou zeleninu, zapečené těstoviny Alfredo se špenátem a plněné papriky.

      • Osadnice XIII (8)

        Vypalování pastvin. Je léto, a tak Ladd vypaluje pastviny a Ree připravuje jídlo na dva dny dopředu – kořeněné kuře jerk, burritos se steaky a fazolemi a křupavý salát s kukuřicí. Šťavnaté grilované broskve a ananasy pak jako dezert!

      • Kuchyně III (13)

        Návrat domů. Je čas na návrat domů a Jeff Mauro nakrmí dav diváků texaským chili noc carne. Průvodce pořadem se vrátí do školy ohledně základních pravidel vaření a po návštěvě supermarketu připraví asijskou nudlovou polévku ramen dvěma různými způsoby.

      • Osadnice XII (8)

        Pro Petea. Kovboj Pete si na farmě prožil dlouhé a náročné léto, a tak Ree připraví pro něho a jeho rodinu večeři v texasko-mexickém stylu jako poděkování. V menu jsou carnitas, mango salát, sýrové smažené casserole s fazolkami a guacamole s ozvláštněním.

      • Osadnice XII (9)

        Den dvojí hry. Synové Ree jsou blázni do fotbalu, takže když přijdou jejich kamarádi porovnat nejlepší týmy, Ree připraví jejich oblíbená jídla: kořeněná křidýlka, předem připravené sendvičové rolky, vydlabané brambory a slané preclíky jako brownies.

      • Se Sibou u stolu (5)

        Sedm barev neděle. Neděle pro Sibu znamená sedm barev na jídelním stole. Je zde pomalu opečené jehněčí se skvělou mátovo-hořčičnou šťávou, sedmibarevná rýže a nedělní moučník, jenž je neuvěřitelně snadný. Takže se můžete posadit!

      • Se Sibou u stolu (6)

        Rychlá večeře. Siba musí na poslední chvíli připravit večeři pro své nejlepší přítele, kteří právě přiletěli do Kapského Města. Podělí se o svá tajemství na rychlá a snadná jídla včetně salátu z avokáda a červených fazolí nebo rychlého zmrzlinového koláče.

      • Malá bistra u silnic XXII (1)

        Ryby, hranolky a nožičky. Guy prozkoumá funky bistro, kde podávají unikátní burrito. V Beaverdale vaří v jižanském podniku veškerou klasiku. V Atlantic City manželé nabízejí afro-americkou kuchyni.

      • Malá bistra u silnic XXII (2)

        Po italském venkově. Guy Fieri míř za chutěmi Toskánska v Itálii. V Montecatini Alto nabízí bistro na úpatí hory mořské plody a speciality s inkoustem chobotnic a středomořskou směs s krevetami a artyčoky.

      • Sekáček XXIV (3)

        Turnaj hvězd: Část 1. V první ze čtyř kvalifikačních soutěží Turnaje hvězd Sekáčku se sejdou největší talenti v kuchyni, aby bojovali o místo ve finále a o výhru 75 000 dolarů.

      • Kuchyně IX (10)

        Pozdní snídaně mámě s láskou. Oslavte Den matek s Katie Lee a její frittatou s chřestem a špenátem, Marcelou Valladolid a jejími mini sendviči s majonézou z chipotle nebo Jeffem Mauro a jeho opečeným hovězím a kousky sýra provolone.

      • Osadnice XIII (9)

        Předváděčka pro lahůdkářství. Ree Drummond zkouší recepty pro své lahůdkářství a nechá své přátele, aby si vybrali, která verze nakonec skončí v nabídce. Nejprve je zde základní kuřecí salát s hroznovým vínem a proti němu salát s kari kuřaty a hrozinkami.

      • Osadnice XIII (10)

        Oprava plotu, oprava oběda. Ladd a kovboj Tim venku opravují ploty, a tak jim Ree připraví jejich oblíbený tex–mex oběd! Jsou zde quesadillas s žebírky, kořeněné fazole pinto, taco s rančerským salátem a jablečné plátky na pánvi.

      • Sekáček XXVI (3)

        Vojenští veteráni. V prvním kole se jeden kuchař zarazí nad dokonalým způsobem přípravy vlnkovaných brambor. Předvařená sekaná je velkou výzvou ve druhém kole a nakonec musejí kuchaři připravit sladkosti z křehké sušenky a dortového nápoje.

      • Iron Chef Amerika X (5)

        Symon vs. Izard. Vítěz soutěže Iron Chef, Michael Symon, čelí výzvě Stephanie Izard, nominované na cenu Jamese Bearda, a hrdou majitelku Girl & The Goat v Chicagu. Porotci jsou Anthony Anderson, Karine Bakhoum a David Rocco.

      • Spojené království Luka Nguyena (7)

        Ostrov Bute, Skotsko. Luke cestuje na sever na nádherný ostrv Bute u západního pobřeží Skotska.

      • Spojené království Luka Nguyena (8)

        Edinburgh, Skotsko. Luke cestuje do skotského hlavního města Edinburgh, aby prozkoumal tradiční skotskou kuchyni.

      • Za Donalem… do Evropy II (9)

        Krakov, Polsko. Donal zjišťuje, proč tradiční polské recepty stále mají svou sílu, a to od pouličního po venkovské jídlo. Donal připraví pirožky, oblíbené polské jídlo, a pak zamíří 125 metrů pod zem do solného dolu.

      • Za Donalem… do Evropy II (10)

        San Sebastian, Španělsko. Baskicko je plné chutí. Donal začne svou cestu neobvykle, rybařením a ochutnávkou vilejšů. Poté nabídne fascinující vhled do baskické kuchyně její duchovní otec, šéfkuchař se třemi michelinskými hvězdami!

      • Svět dívčích jídel (3)

        Sydney. Sydney v Austrálii je město jídla, přetvořené z usedlého obrázku na mezinárodní kulinářskou destinaci. Kamini se podívá do města, aby zjistila, jak k tomu došlo.

      • Svět dívčích jídel (4)

        Bangkok. Kamini jede do Bangkoku v Thajsku, města, kde je jídlo ústředním bodem. Kulinářská tradice Bangkoku sahá od dávných chrámů po posvátné vodní cesty, a dá se najít doslova na každém rohu.

      • Guyovy hry s potravinami II (5)

        Mámy to vědí nejlíp. V této epizodě Guyových her s potravinami je vše o matkách, a čtyři obětavé maminky a talentované kuchařky se utkají ve hře, kde budou vařit jen s ingrediencemi, jejichž název začíná na stejné písmeno.

      • Spojené království Luka Nguyena (7)

        Ostrov Bute, Skotsko. Luke cestuje na sever na nádherný ostrv Bute u západního pobřeží Skotska.

      • Spojené království Luka Nguyena (8)

        Edinburgh, Skotsko. Luke cestuje do skotského hlavního města Edinburgh, aby prozkoumal tradiční skotskou kuchyni.

      • Za Donalem… do Evropy II (9)

        Krakov, Polsko. Donal zjišťuje, proč tradiční polské recepty stále mají svou sílu, a to od pouličního po venkovské jídlo. Donal připraví pirožky, oblíbené polské jídlo, a pak zamíří 125 metrů pod zem do solného dolu.

      • Za Donalem… do Evropy II (10)

        San Sebastian, Španělsko. Baskicko je plné chutí. Donal začne svou cestu neobvykle, rybařením a ochutnávkou vilejšů. Poté nabídne fascinující vhled do baskické kuchyně její duchovní otec, šéfkuchař se třemi michelinskými hvězdami!

      • Malá bistra u silnic XVII (1)

        Tacos a děti. Na tomto výletě Guy navštíví bistra s oblíbenými dětskými jídly na gurmánské úrovni. V Denveru starodávný bar dělá vše doma – dětské brambory, vepřovou slaninu nebo obří sendvič pastrami.

      • Malá bistra u silnic XVII (2)

        Kuře, chilli a rybí polévka. Na tomto výletě Guy navštíví během cesty pár míst s rychlými jídly. V Burbanku v Kalifornii rodinné bistro s nabídkou chilli, známé už před sto lety.

      • Jídla na otevřeném ohni (8)

        Hostina na zadním dvorku. V Ned Ludd, americké rukodělné restauraci v Portlandu, miluje šéfkuchař Jason French přípravu jídla v peci vytápěné dřevem tak moc, že ani nepotřebuje plynovou troubu.

      • Jídla na otevřeném ohni (9)

        Hostina s mořskými plody. Nejlepším místem na oslavu letních jídel je The Place v Guilfordu v Connecticutu. Kuchyní této jídelny při cestě je venkovní gril s prkny z místního dřeva.

      • Sekáček XXVI (3)

        Vojenští veteráni. V prvním kole se jeden kuchař zarazí nad dokonalým způsobem přípravy vlnkovaných brambor. Předvařená sekaná je velkou výzvou ve druhém kole a nakonec musejí kuchaři připravit sladkosti z křehké sušenky a dortového nápoje.