
Food Network
Food Network od do
Spojené království Luka Nguyena (8)
Edinburgh, Skotsko. Luke cestuje do skotského hlavního města Edinburgh, aby prozkoumal tradiční skotskou kuchyni.
Za Donalem… do Evropy II (9)
Krakov, Polsko. Donal zjišťuje, proč tradiční polské recepty stále mají svou sílu, a to od pouličního po venkovské jídlo. Donal připraví pirožky, oblíbené polské jídlo, a pak zamíří 125 metrů pod zem do solného dolu.
Za Donalem… do Evropy II (10)
San Sebastian, Španělsko. Baskicko je plné chutí. Donal začne svou cestu neobvykle, rybařením a ochutnávkou vilejšů. Poté nabídne fascinující vhled do baskické kuchyně její duchovní otec, šéfkuchař se třemi michelinskými hvězdami!
Svět dívčích jídel (3)
Sydney. Sydney v Austrálii je město jídla, přetvořené z usedlého obrázku na mezinárodní kulinářskou destinaci. Kamini se podívá do města, aby zjistila, jak k tomu došlo.
Svět dívčích jídel (4)
Bangkok. Kamini jede do Bangkoku v Thajsku, města, kde je jídlo ústředním bodem. Kulinářská tradice Bangkoku sahá od dávných chrámů po posvátné vodní cesty, a dá se najít doslova na každém rohu.
Guyovy hry s potravinami II (5)
Mámy to vědí nejlíp. V této epizodě Guyových her s potravinami je vše o matkách, a čtyři obětavé maminky a talentované kuchařky se utkají ve hře, kde budou vařit jen s ingrediencemi, jejichž název začíná na stejné písmeno.
Spojené království Luka Nguyena (7)
Ostrov Bute, Skotsko. Luke cestuje na sever na nádherný ostrv Bute u západního pobřeží Skotska.
Spojené království Luka Nguyena (8)
Edinburgh, Skotsko. Luke cestuje do skotského hlavního města Edinburgh, aby prozkoumal tradiční skotskou kuchyni.
Za Donalem… do Evropy II (9)
Krakov, Polsko. Donal zjišťuje, proč tradiční polské recepty stále mají svou sílu, a to od pouličního po venkovské jídlo. Donal připraví pirožky, oblíbené polské jídlo, a pak zamíří 125 metrů pod zem do solného dolu.
Za Donalem… do Evropy II (10)
San Sebastian, Španělsko. Baskicko je plné chutí. Donal začne svou cestu neobvykle, rybařením a ochutnávkou vilejšů. Poté nabídne fascinující vhled do baskické kuchyně její duchovní otec, šéfkuchař se třemi michelinskými hvězdami!
Malá bistra u silnic XVII (1)
Tacos a děti. Na tomto výletě Guy navštíví bistra s oblíbenými dětskými jídly na gurmánské úrovni. V Denveru starodávný bar dělá vše doma – dětské brambory, vepřovou slaninu nebo obří sendvič pastrami.
Malá bistra u silnic XVII (2)
Kuře, chilli a rybí polévka. Na tomto výletě Guy navštíví během cesty pár míst s rychlými jídly. V Burbanku v Kalifornii rodinné bistro s nabídkou chilli, známé už před sto lety.
Jídla na otevřeném ohni (8)
Hostina na zadním dvorku. V Ned Ludd, americké rukodělné restauraci v Portlandu, miluje šéfkuchař Jason French přípravu jídla v peci vytápěné dřevem tak moc, že ani nepotřebuje plynovou troubu.
Jídla na otevřeném ohni (9)
Hostina s mořskými plody. Nejlepším místem na oslavu letních jídel je The Place v Guilfordu v Connecticutu. Kuchyní této jídelny při cestě je venkovní gril s prkny z místního dřeva.
Sekáček XXVI (3)
Vojenští veteráni. V prvním kole se jeden kuchař zarazí nad dokonalým způsobem přípravy vlnkovaných brambor. Předvařená sekaná je velkou výzvou ve druhém kole a nakonec musejí kuchaři připravit sladkosti z křehké sušenky a dortového nápoje.
Guyovy hry s potravinami IV (6)
Vítěz, vítěz, kuřecí večeře. Guy Fieri požádá kuchaře, aby dali šanci P, protože ingredience v jejich jídlech musí začínat na toto písmeno. Následně musí vytvořit vítěznou kuřecí večeři pouze podle nákupního seznamu, obsahujícího např. asijské ostré pepřové směsi a cukroví.
Bosá komtesa – zpátky k základům VII (1)
Večeře pro výcvikový den. Dobrovolníci pohotovosti z East Hampton se setkávají jednou za měsíc, aby venku vařili pro 50 dobrovolníků, a Ina je podpoří pomocí svou i místního šéfkuchaře Joea Realmutoa z Townline BBQ. Jde o vaření pro davy, v „bosém“ stylu.
Bosá komtesa – zpátky k základům VII (2)
Bosé bistro. Francouzské jídlo jednoduše. Ina demystifikuje klasiku a nabídne tipy a techniky pro rychlé francouzské chutě. Jsou zde i rady pro přípravu francouzského stolu a navíc se Ina setká s francouzským šéfkuchařem Guyem Reugeem.
Sekáček XXIV (2)
Zdravé je správné. Kuchaři zjistí, že koše jsou plné zdravých ingrediencí, z nichž budou tvořit delikátní jídla, která nemají moc kalorií. Porotce ohromí jídla z ryb, jež soutěžící připraví.
Bosá komtesa – zpátky k základům (14)
Večeře z toho, co se najde. Při jakékoliv příležitosti je večírek z toho, co dům dá, nejlepší strategií pro snadnou zábavu. Ina nabídne krátká žebra a kukuřičný chleba s koprem a čedarem.
Bosá komtesa – zpátky k základům (15)
Velké dobroty. Oblíbené jídlo každého s novou přísadou – lanýžové makaróny se sýrem. Jako dezert mousse z čerstvého citrónu s vyšlehaným krémem. A pak medové máslo se skořicí podávané na teplém toastu. Kdo by nechtěl domů na takové dobroty?
Osadnice X (9)
Prostřední. Ree potěší své prostřední děti, Paige a Bryce, týdnem jídla a zábavy, když jsou ostatní děti pryč. Připraví kukuřičné palačinky s brusinkovým sirupem, kuře alfredo s motýlky a grilované ovocné pizzy.
Osadnice X (10)
Dokonalá spižírna. Ree Drummond uklízí spižírnu a uvaří čtyři skvělá a rychlá jídla. Z rezerv připraví kořeněný oběd s cizrnovým kari s rýží a jako rychlé sladkosti nepečené tyčinky z arašídového másla, které prozáří den.
Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (3)
Grilování Braai. Siba Mtongana představí pět rychlých a úchvatných slavnostních jídel. Dají se snadno uvařit ve spěchu, využít chytré podvůdky a zkratky, takže tahle Sibiina jídla jsou hned hotová.
Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (4)
Východní hostina. Siba spěchá s večeří, aby ji stihla včas, a připravuje kuře v teriyaki omáčce, asijský zelný salát a křupavé smažené banánové lupínky.
Anna Olson: Pečení II (1)
Ovocný koláč a křížaly. Ovocné koláče a křížaly jsou velmi oblíbená jídla! V této epizodě se dozvíme základy přípravy těchto dvou dezertů a Anna nám ukáže, jak upéct jablečné křížaly a koláč ze směsi malin a ostružin.
Anna Olson: Pečení II (2)
Plundra. Anna nám předvede techniku přípravy speciálních, tzv. dánských šátečků, jež známe jako plundra, a jak docílit vyváženosti bohatého těsta s náznakem lístkovosti, aby vznikla klasická „dánská“ plundra.
Jídla na otevřeném ohni (2)
Ohnivé náklaďáky. V Charlestonu najdeme Big Red Rig, jasně červený přívěs se dvěma palubami a dvěma obřími udírnami na palubě, kde se dělají tradiční tažené vepřové, žebírka a kuřata.
Jídla na otevřeném ohni (3)
Zapálení šéfkuchaři. Dva šéfkuchaři z Texasu milují grilování a pustí se do něj v této epizodě. Nejprve se seznámíme s Tomem Spauldingem, který ve své restauraci Live Oak nabízí klasická grilovaná jídla v texaském stylu.
Malá bistra u silnic XXI (4)
Festival světových chutí. Guy Fieri dostal chuť na celosvětová jídla. V Cincinnati je jamajské bistro, jehož značkou je sušené kuřecí maso a kořeněná ryba. A v Duluth mají obyvatelé možnost ochutnat vynikající thajská jídla.
Malá bistra u silnic XXI (5)
Oblíbená jídla malého města. Guy Fieri narazí na malé město s velkými chutěmi. V Parklandu ve Wisconsinu servíruje bar u silnice sendviče plněné hromadou bůčku a křupavou vepřovou hrudí. V Jacksonu ve Wyomingu nabízí bistro etnická jídla.
Sekáček XII (6)
Hrdost z New Orleans. Čtyři šéfkuchaři z New Orleans se chopí příležitosti vyniknout v kuchyni Sekáčku. V prvním koši je polovina ingrediencí velmi povědomá, zatímco zbývající jsou pro soutěžící záhadou a mohou je vyhodit z kola ven. U hlavního chodu musejí kuchaři vytvořit něco originálního s čajovým práškem a porotce učiní na svém talíři překvapivý objev. Pro dezert zvolí oba finalisté podobný způsob přípravy, kterému jídlu dají nakonec porotci přednost?
Bosá komtesa – zpátky k základům (10)
Vaření pro dav. Ina pořádá večírek pro kamarády z divadla a podělí se o svá pravidla večírku i znalosti, aby předvedla, jak se s velkým flámem vypořádat beze stresu. V menu je masitá směs s humry a kukuřicí, a pak šunka glazovaná pomerančem a sušenky z ovocného dortu.
Bosá komtesa – zpátky k základům (11)
Vylepšení. Ina vezme každodenní oblíbená jídla a dá jim hvězdný status přidáním jedné speciální ingredience. Toto obyčejné tvoří neobyčejné – koláč v míse s čokoládou, gelate a humry, podávaný se salátovými listy s dokonalou octovou zálivkou.
Osadnice V (2)
Pickup piknik. Ree pořádá piknik pro rodinu a kovboje, kteří pracují s jarními telaty. Skvělé jídlo zahrnuje opečená pikantní kuřecí stehna a klasické kovbojské fazole se slaninou.
Osadnice V (3)
Nakrmit krávy, nakrmit kovboje. Telata, kovbojové a děti je dnes na ranči potřeba nakrmit. Na snídani budou francouzské lístkové pečivo, které Ree Drummond připravila předešlé noci.
Se Sibou u stolu (5)
Sedm barev neděle. Neděle pro Sibu znamená sedm barev na jídelním stole. Je zde pomalu opečené jehněčí se skvělou mátovo-hořčičnou šťávou, sedmibarevná rýže a nedělní moučník, jenž je neuvěřitelně snadný. Takže se můžete posadit!
Se Sibou u stolu (6)
Rychlá večeře. Siba musí na poslední chvíli připravit večeři pro své nejlepší přítele, kteří právě přiletěli do Kapského Města. Podělí se o svá tajemství na rychlá a snadná jídla včetně salátu z avokáda a červených fazolí nebo rychlého zmrzlinového koláče.
Anna Olson: Pečení II (20)
Dortové sušenky. Zní stejně, jako chutnají – dortové sušenky jsou jemné a vláčné jako dort, ale jsou upečeny jako tradiční sušenky. Anna představí dortové těstíčko a jak dosáhnout nejlepších a nadýchaných výsledků.
Anna Olson: Pečení (1)
Briošky. Anna začne s klasickými francouzskými brioškami, jemně sladkými, máslovými a podobnými chlebu. A jako dekadentní vynikající dezert brioškový dort s čokoládou a lískovými oříšky.
Jídla na otevřeném ohni II (5)
Středomořská jídla. Roger míří do severní Kalifornie na dvě okázalé hostiny středomořských jídel na dřevěném uhlí. V Napa Valley se rodina Stelznerových proslavila díky svým vínům a venkovní peci.
Jídla na otevřeném ohni II (6)
Jihoamerické grilování. Roger se setká v severní Kalifornii se dvěma šéfkuchaři při grilování v jihoamerickém stylu a společně připraví pečené jehně na grilu.
Malá bistra u silnic XVI (2)
Plné soustředění. Guy navštíví restaurace s jasným záměrem. V New Yorku ochutná kořeněná kuřecí křídla a pizzu s kachnou a sýrem. V menu v Severní Karolíně je fritovaná zelenina.
Malá bistra u silnic XVI (3)
Daleko předaleko. Guy hledá místa, kde dělají jídla odlišně. V New Yorku navštíví hospodu v suterénu s vaflemi a smaženým kuřetem a s kompletní večeří na Den díkůvzdání.
Sledování restaurací II (11)
Malé místo, velké drama. Willie pomáhá prvomajiteli Michaelovi postavit na nohy jeho strádající mexickou restauraci Taqueria Autentica v Bloomfieldu v New Jersey. Otevřel teprve před rokem, ale potýká se s problémy nováčka.
Strávníci v utajení (1)
Přepadení baru. Majitelka hospody v Los Angeles využívá tajného sledování, aby špehovala jednoho ze svých zaměstnanců, kterého podezřívá, že zákazníkům nalévá více nápojů zdarma, aby dostal větší dýško.
Strávníci v utajení (2)
Problémy se zásobováním. Majitel restaurace v Arizoně si dělá starosti ohledně ztrát jídla a potravin, a tak využije tajného sledování, aby špehoval nedávno najatého šéfkuchaře, kterého podezřívá z krádeží v restauraci.
Malá bistra u silnic XXV (5)
Mezinárodní chutě. Guy jezdí křížem krážem krajinou, aby našel mezinárodní chutě. V Miami je haitské bistro, kde vaří ostrovní pochoutky jako griot, a v Los Angeles je italské bistro nabízející své legendární verze pizzy a lasagní.
Malá bistra u silnic XXV (6)
Klobásy, mořské plody a šauarma. Guy je v Minneapolis kvůli rodinné tradici přípravy pizzy, v Miami za haitskou klasikou a v Portsmouth v New Hampshire za pouličním jídlem z celého světa.
Jídla na otevřeném ohni IV (8)
Rozpal to! Jako můru plamen přitahuje Rogerovu pozornost drsný táborák. Když se plameny zmenší a kouř rozptýlí, objeví se bohatá hostina, v níž si každý něco dobrého najde.
Jídla na otevřeném ohni IV (9)
Venkovní vaření ve vinařské krajině. Vinařský kraj Kalifornie je dokonalým místem pro venkovní vaření. Počasí je dokonalé, víno jednoduše božské a jídlo vyloženě delikátní.
Sledování restaurací II (11)
Malé místo, velké drama. Willie pomáhá prvomajiteli Michaelovi postavit na nohy jeho strádající mexickou restauraci Taqueria Autentica v Bloomfieldu v New Jersey. Otevřel teprve před rokem, ale potýká se s problémy nováčka.
Strávníci v utajení (1)
Přepadení baru. Majitelka hospody v Los Angeles využívá tajného sledování, aby špehovala jednoho ze svých zaměstnanců, kterého podezřívá, že zákazníkům nalévá více nápojů zdarma, aby dostal větší dýško.
Strávníci v utajení (2)
Problémy se zásobováním. Majitel restaurace v Arizoně si dělá starosti ohledně ztrát jídla a potravin, a tak využije tajného sledování, aby špehoval nedávno najatého šéfkuchaře, kterého podezřívá z krádeží v restauraci.
Malá bistra u silnic XXV (5)
Mezinárodní chutě. Guy jezdí křížem krážem krajinou, aby našel mezinárodní chutě. V Miami je haitské bistro, kde vaří ostrovní pochoutky jako griot, a v Los Angeles je italské bistro nabízející své legendární verze pizzy a lasagní.
Malá bistra u silnic XXV (6)
Klobásy, mořské plody a šauarma. Guy je v Minneapolis kvůli rodinné tradici přípravy pizzy, v Miami za haitskou klasikou a v Portsmouth v New Hampshire za pouličním jídlem z celého světa.
Jídla na otevřeném ohni IV (8)
Rozpal to! Jako můru plamen přitahuje Rogerovu pozornost drsný táborák. Když se plameny zmenší a kouř rozptýlí, objeví se bohatá hostina, v níž si každý něco dobrého najde.
Jídla na otevřeném ohni IV (9)
Venkovní vaření ve vinařské krajině. Vinařský kraj Kalifornie je dokonalým místem pro venkovní vaření. Počasí je dokonalé, víno jednoduše božské a jídlo vyloženě delikátní.
