• Food Network

    • Food Network od do

      • Malá bistra u silnic XVI (3)

        Daleko předaleko. Guy hledá místa, kde dělají jídla odlišně. V New Yorku navštíví hospodu v suterénu s vaflemi a smaženým kuřetem a s kompletní večeří na Den díkůvzdání.

      • Sledování restaurací II (11)

        Malé místo, velké drama. Willie pomáhá prvomajiteli Michaelovi postavit na nohy jeho strádající mexickou restauraci Taqueria Autentica v Bloomfieldu v New Jersey. Otevřel teprve před rokem, ale potýká se s problémy nováčka.

      • Strávníci v utajení (1)

        Přepadení baru. Majitelka hospody v Los Angeles využívá tajného sledování, aby špehovala jednoho ze svých zaměstnanců, kterého podezřívá, že zákazníkům nalévá více nápojů zdarma, aby dostal větší dýško.

      • Strávníci v utajení (2)

        Problémy se zásobováním. Majitel restaurace v Arizoně si dělá starosti ohledně ztrát jídla a potravin, a tak využije tajného sledování, aby špehoval nedávno najatého šéfkuchaře, kterého podezřívá z krádeží v restauraci.

      • Malá bistra u silnic XXV (5)

        Mezinárodní chutě. Guy jezdí křížem krážem krajinou, aby našel mezinárodní chutě. V Miami je haitské bistro, kde vaří ostrovní pochoutky jako griot, a v Los Angeles je italské bistro nabízející své legendární verze pizzy a lasagní.

      • Malá bistra u silnic XXV (6)

        Klobásy, mořské plody a šauarma. Guy je v Minneapolis kvůli rodinné tradici přípravy pizzy, v Miami za haitskou klasikou a v Portsmouth v New Hampshire za pouličním jídlem z celého světa.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (8)

        Rozpal to! Jako můru plamen přitahuje Rogerovu pozornost drsný táborák. Když se plameny zmenší a kouř rozptýlí, objeví se bohatá hostina, v níž si každý něco dobrého najde.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (9)

        Venkovní vaření ve vinařské krajině. Vinařský kraj Kalifornie je dokonalým místem pro venkovní vaření. Počasí je dokonalé, víno jednoduše božské a jídlo vyloženě delikátní.

      • Sledování restaurací II (11)

        Malé místo, velké drama. Willie pomáhá prvomajiteli Michaelovi postavit na nohy jeho strádající mexickou restauraci Taqueria Autentica v Bloomfieldu v New Jersey. Otevřel teprve před rokem, ale potýká se s problémy nováčka.

      • Strávníci v utajení (1)

        Přepadení baru. Majitelka hospody v Los Angeles využívá tajného sledování, aby špehovala jednoho ze svých zaměstnanců, kterého podezřívá, že zákazníkům nalévá více nápojů zdarma, aby dostal větší dýško.

      • Strávníci v utajení (2)

        Problémy se zásobováním. Majitel restaurace v Arizoně si dělá starosti ohledně ztrát jídla a potravin, a tak využije tajného sledování, aby špehoval nedávno najatého šéfkuchaře, kterého podezřívá z krádeží v restauraci.

      • Malá bistra u silnic XXV (5)

        Mezinárodní chutě. Guy jezdí křížem krážem krajinou, aby našel mezinárodní chutě. V Miami je haitské bistro, kde vaří ostrovní pochoutky jako griot, a v Los Angeles je italské bistro nabízející své legendární verze pizzy a lasagní.

      • Malá bistra u silnic XXV (6)

        Klobásy, mořské plody a šauarma. Guy je v Minneapolis kvůli rodinné tradici přípravy pizzy, v Miami za haitskou klasikou a v Portsmouth v New Hampshire za pouličním jídlem z celého světa.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (8)

        Rozpal to! Jako můru plamen přitahuje Rogerovu pozornost drsný táborák. Když se plameny zmenší a kouř rozptýlí, objeví se bohatá hostina, v níž si každý něco dobrého najde.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (9)

        Venkovní vaření ve vinařské krajině. Vinařský kraj Kalifornie je dokonalým místem pro venkovní vaření. Počasí je dokonalé, víno jednoduše božské a jídlo vyloženě delikátní.

      • Guyovy hry s potravinami II (9)

        Nakrájej sýr. Makaróny a sýr dostanou novou podobu při první hře, Dolů uličkou. Kuřecí večeře pak bude hrát roli ve ztrátě kilogramů při Hlídej si svou váhu.

      • Na cestách s G. Garvinem (5)

        Brooklyn. V Brooklynu G. zamíří do Pies ’N’ Thighs, kde Sarah Buck vysvětluje, jak připravuje svůj višňovo–hruškový koláč. Také dostane chuť na smažené kuře a vše s tím spojené.

      • Na cestách s G. Garvinem (6)

        New Jersey. Hoboken v New Jersey má impozantní kulinářskou scénu. Na vodě postavený 3Forty Grill inspirovaný jižanskou kuchyní, je luxusnějším místem pro místní. Šéfkuchař Wally Weaver se podělí o zvláštní recept restaurace na dušená krátká žebra.

      • Sekáček XXIV (3)

        Turnaj hvězd: Část 1. V první ze čtyř kvalifikačních soutěží Turnaje hvězd Sekáčku se sejdou největší talenti v kuchyni, aby bojovali o místo ve finále a o výhru 75 000 dolarů.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům (16)

        Řekni sýr. Ina zkouší nové nápady, o nichž již delší dobu přemýšlela u svých pěti každodenních sýrů. Zkusí recept na koláč s rajčaty a kozím sýrem, šťavnaté coeur a la créme, pečený sýr brie a pečené hrušky s modrým sýrem.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům (17)

        Snadná francouzská jídla. Ina připraví jídla inspirovaná Francií a oblíbenými pokrmy z bistra. V menu je salát s praženými drcenými ořechy a teplou jablečno-octovou zálivkou následovaný dezertem sole meuni?re, neuvěřitelným a chutným francouzským jablečným dortíkem.

      • Osadnice X (11)

        Chuck a ostatní. Tchán Ree Drummond, Chuck, vede velkou opravu plotu na ranči, a tak mu Ree chce poděkovat. Přinese mu i jeho spolupracovníkům k obědu chutná žebra v texasko-mexickém stylu.

      • Osadnice X (12)

        Vaření, krmení a jedení. Ree Drummond chystá ke snídani skvělé biskity, které si její manžel a syn užijí, až přijdou domů po krmení dobytka.

      • Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (5)

        Super rychlá večeře. Siba připraví super rychlé menu na večírek s tyčinkami s dvojitým sýrem, po nichž následuje obří steak s česnekem a tymiánem.

      • Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (1)

        Chuťovky na každý den. Siba Mtongana představí pět rychlých a úchvatných slavnostních jídel. Dají se snadno uvařit ve spěchu, využít chytré podvůdky a zkratky, takže tahle Sibiina jídla jsou hned hotová.

      • Anna Olson: Pečení II (3)

        Dort bez mouky. V této epizodě se představí klasické i moderní dorty připravené z jiných přísad než z mouky, a to včetně dortu se sirupem z krvavého pomeranče, francouzského čokoládového dortu a vanilkových košíčků.

      • Anna Olson: Pečení II (4)

        Italské mandlové biskvity. Základní cukrovinka v každé kavárně jsou klasické křupavé mandlové biskvity, ale i jemnější verze. Anna nám vysvětlí vše, co potřebujeme vědět o tom, jak dokonalé biscotti upéct.

      • Jídla na otevřeném ohni (4)

        Kovbojské vaření. Hluboko v srdci Texasu ochraňuje Sandra Julian tradice kovbojské kuchyně ve svém rustikálním dostavníku, kde vaří slavné smažené kuřecí steaky.

      • Jídla na otevřeném ohni (5)

        Mistři vaření na ohništi. V texaském Lexingtonu stojí lidé v sobotu brzy ráno před Snow’s BBQ. Později se setkáme se 77letou Tootsie Tomanetz, která je skutečnou mistryní vaření na ohništi v páteční večery.

      • Malá bistra u silnic XXI (6)

        Zázraky jedné ulice. Guy Fieri míří do Cincinnati do tří poctivých restaurací v jedné ulici. V první manžel s manželkou dělají všechny druhy hot dogů a sendvičů sammies. Pak je zde pravé belgické bistro s pořádnými vaflemi a s preclíky s pivním sýrem.

      • Malá bistra u silnic XXI (7)

        Bistra staré školy. Guye chytí dávné chutě. V Duluth je italská restaurace nabízející domácí lasagne a muffalettu. V Oregonu je veganské bistro s tofu sendviči a koláčem ze zmrzlého burákového másla.

      • Sekáček XII (7)

        Těstoviny ve tvaru rýže. V závodě s časem tři ze čtyř soutěžících jdou podobným směrem při přípravě prvního chodu, a přece najdou porotci kreativitu v různých chutích klobás z mořských plodů jako předkrmu. Jak se vyrovnají s druhým a třetím chodem?

      • Bosá komtesa – zpátky k základům (12)

        Jídlo s láskou. Ina a Jeffrey mají 40. výročí svatby a Ina se podělí o svá tajemství ohledně romantického jídla. V menu je koktejl campari, italská svatební polévka, oříškový koláč a výroční překvapení pro Inu i Jeffreyho.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům (13)

        Pravidla použití trouby. Jde o jednoduché použití trouby buď naplno, na málo, nebo vůbec. Naplno ji využijeme pro plátek hovězího, pak snížíme teplotu na pečená rajčata do salátu caprese, a pak troubu vypneme kvůli sladkým a křupavým sněhovým pusinkám chantilly s pečenými lesními plody a sirupem.

      • Osadnice V (4)

        Stavba. Ree chystá krabici s obědem na kontrolní den s investorem a dodavatelem ve staré budově, kterou rodina renovuje. Všichni dostanou kolosální vícevrstvý sendvič a porci řeckého salátu.

      • Osadnice V (5)

        Pět dívek a nemluvně. Ree a její kamarádky slaví konec školního roku delikátním letním menu. Ree připraví pizzu s čerstvými bylinkami a nádherný letní kuřecí salát.

      • Se Sibou u stolu (7)

        Křižák z Kapského Města. Siba svým přátelům servíruje sobotní pozdní snídani inspirovanou Kapským Městem. Je zde müsli granola s banány a brusinkami, chutné dortíky, šunka s vejci podle Siby a teplý salát s čerstvými ingrediencemi z nejslavnějšího trhu v Kapském Městě.

      • Se Sibou u stolu (8)

        Dobrodružství v Kapském Městě. Siba píše článek o svých jídelních dobrodružstvích. Nejprve dojde na potjiekos její matky, tradiční jihoafrický guláš vařený nad ohněm. Pak vyzve špičkového šéfkuchaře Luke Dale Robertse, aby uvařil něco ze tří záhadných ingrediencí.

      • Anna Olson: Pečení (2)

        Kandovaná pomerančová kůra. Kandovaná pomerančová kůra je delikátní a všestranně použitelná, a Anna ji připraví s čokoládovou polevou. Pak ji použije na klasický ovocný dort a také na dort Southern Lane.

      • Anna Olson: Pečení (3)

        Sněhový dezert. Vzdušné a lehké sněhové dezerty kombinují bohatost máslových dortů s lehkostí piškotové buchty. Anna začne základním sněhovým dezertem, poté přidá čerstvý citrón a připraví i miniaturní sněhové dezerty.

      • Jídla na otevřeném ohni II (7)

        Texaské grilování. Roger navštíví dvě legendární BBQ hospody ve středním Texasu, kde pouze správné množství kouře a tepla vytvoří z masa pochoutku.

      • Jídla na otevřeném ohni II (8)

        Pečení na farmě v Texasu. Roger jede na výlet do West Point v Texasu, aby se setkal s Tinkem Pinkardem. Společně postaví grilovací ohniště se žhavým uhlím a připraví italskou porchettu.

      • Malá bistra u silnic XVI (4)

        Jídla z nebe. Guy se tentokrát zaplete s neuvěřitelnými kombinacemi. V newyorském Brooklynu navštíví místo, kde se grilují ve směsi různých stylů jejich unikátní křídla a špičková hovězí žebra.

      • Malá bistra u silnic XVI (5)

        Pikantní senzace. Na tomto výletě se Guy pustí do některých vynikajících specialit. V Olympii ve státě Washington nabízí pivovar krabí cannelloni, vepřové klobásy a hašé.

      • Tia Mowry doma II (1)

        Tia a Cory a jejich soutěživé vaření. Tia a Cory milují vaření a oba jsou velmi soutěživí. Dají si malou soutěž o vládce kuchyně (prohrávající bude muset vařit po celý týden). Každý z nich připraví předkrm obsahující krevety a dezert s banány.

      • Tia Mowry doma II (2)

        Den díkůvzdání! Tia nachystala pro Den díkůvzdání menu pro své milované chlapce a nabízí krocana s provensálskými bylinkami, kukuřičný chléb plněný párečky, jablky a fenyklem, fazole s přepuštěným máslem a ořechy, a dýňový tvarohový koláč se slaninovou krustou.

      • Večírky Patricie Heaton II (9)

        Patty rozmazluje. Patricia Heaton chystá stůl pro tým, který jí pomáhal vypadat skvěle, a odmění jej na zvláštním večírku s názvem Patty rozmazluje. V menu je okurkový koktejl, poháry s kuřetem a salátem, avokádový humus a krabí koláčky.

      • Večírky Patricie Heaton II (10)

        Opětovné setkání hvězd. Patricia Heaton pozve některé z hvězd filmu Máma na tahu: je tu Abbie Cobb, Kevin Downes, Sarah Drew a Andrea Logan White. Na oslavu připraví Patty menu ve stylu fiesty: slaninové queso, steakové fajitas a churros.

      • Sekáček XXIV (5)

        Turnaj hvězd: Část 3. Čtyři nové hvězdy vstupují do kuchyně s výhledem na účast ve velkém finále. Musejí spojit španělské jídlo se vzdušným cukrovím, a poté rozsekat velké ingredience a zvládnout trpké ovoce.

      • Hvězdy Food Network XI (10)

        Životní jídlo a piloti. Vítěz Hvězdné záchrany se znovu vrátí do soutěže a zbývající čtyři finalisté si vyberou každý jednoho kuchaře na omáčky z vyřazených soutěžících, aby jim pomohl připravit nejlepší a životní jídlo.

      • Tia Mowry doma II (1)

        Tia a Cory a jejich soutěživé vaření. Tia a Cory milují vaření a oba jsou velmi soutěživí. Dají si malou soutěž o vládce kuchyně (prohrávající bude muset vařit po celý týden). Každý z nich připraví předkrm obsahující krevety a dezert s banány.

      • Tia Mowry doma II (2)

        Den díkůvzdání! Tia nachystala pro Den díkůvzdání menu pro své milované chlapce a nabízí krocana s provensálskými bylinkami, kukuřičný chléb plněný párečky, jablky a fenyklem, fazole s přepuštěným máslem a ořechy, a dýňový tvarohový koláč se slaninovou krustou.

      • Večírky Patricie Heaton II (9)

        Patty rozmazluje. Patricia Heaton chystá stůl pro tým, který jí pomáhal vypadat skvěle, a odmění jej na zvláštním večírku s názvem Patty rozmazluje. V menu je okurkový koktejl, poháry s kuřetem a salátem, avokádový humus a krabí koláčky.

      • Večírky Patricie Heaton II (10)

        Opětovné setkání hvězd. Patricia Heaton pozve některé z hvězd filmu Máma na tahu: je tu Abbie Cobb, Kevin Downes, Sarah Drew a Andrea Logan White. Na oslavu připraví Patty menu ve stylu fiesty: slaninové queso, steakové fajitas a churros.

      • Sekáček XXIV (5)

        Turnaj hvězd: Část 3. Čtyři nové hvězdy vstupují do kuchyně s výhledem na účast ve velkém finále. Musejí spojit španělské jídlo se vzdušným cukrovím, a poté rozsekat velké ingredience a zvládnout trpké ovoce.

      • Hvězdy Food Network XI (10)

        Životní jídlo a piloti. Vítěz Hvězdné záchrany se znovu vrátí do soutěže a zbývající čtyři finalisté si vyberou každý jednoho kuchaře na omáčky z vyřazených soutěžících, aby jim pomohl připravit nejlepší a životní jídlo.