
Food Network
Food Network od do
Sekáček XXIV (3)
Turnaj hvězd: Část 1. V první ze čtyř kvalifikačních soutěží Turnaje hvězd Sekáčku se sejdou největší talenti v kuchyni, aby bojovali o místo ve finále a o výhru 75 000 dolarů.
Hvězdy Food Network XI (8)
Značka životního stylu. Pro hvězdu Food Network je důležité vytvořit značku životního stylu podle sebe a svého kulinářského pohledu na svět. Finalisté musejí vytvořit jak jídlo, které by šlo uvařit v domácích podmínkách za 30 - 45 minut, tak video prezentaci.
Kuchyňské peklo (1)
Zapalte oheň. Teplota stoupá, když dva šéfkuchaři vstoupí do horka Kuchyňského pekla. Tihle dva kulinářští gladiátoři mají šanci vyhrát 25 000 dolarů. Gurmánský hot dog, nebo burákové máslo a želé?
Iron Chef Amerika XII (4)
Den Big Game: Symon/Forgione vs. Morimoto/Garces. Dva týmy Iron Chefů soupeří v den Big Game amerického fotbalu: Michael Symon a Marc Forgione se spojí proti Masaharu Morimotovi a Jose Garcesovi. Porotci jsou tentokrát Donatella Arpaia, Mike Greenberg a Caroline Manzo.
Sekáček XXIV (3)
Turnaj hvězd: Část 1. V první ze čtyř kvalifikačních soutěží Turnaje hvězd Sekáčku se sejdou největší talenti v kuchyni, aby bojovali o místo ve finále a o výhru 75 000 dolarů.
Hvězdy Food Network XI (8)
Značka životního stylu. Pro hvězdu Food Network je důležité vytvořit značku životního stylu podle sebe a svého kulinářského pohledu na svět. Finalisté musejí vytvořit jak jídlo, které by šlo uvařit v domácích podmínkách za 30 - 45 minut, tak video prezentaci.
Malá bistra u silnic XV (9)
Rukodělná výroba. Na tomto výletě Guy vyzkouší chutnou a fantastickou nabídku jídel hospůdek podél cest. V Memphisu místní farmářský a šéfkuchařský guru vede provozovnu s klasickými jídly s ingrediencemi z farmy, od sekané po sendvič sloppy joe nebo sumce.
Malá bistra u silnic XV (10)
Po celou dobu vše rodinné. Na tomto výletě Guy míří na místa, kde vládnou rodinná pravidla. V Memphisu je místo inspirované dětmi a nabízející smažená kuřata. Na severním pobřeží Oahu na Havaji je thajská hospůdka, kde máma s otcem ostrovu nabízejí kořeněný salát larb s vepřovým masem a nejprodávanější jídlo: smažená kuřecí křídla s česnekem.
Jídla na otevřeném ohni III (10)
Divoké vaření. Roger Mooking navštíví školu Jack Mountain Bushcraft v Masardisu v Maine, kde mu majitel a průvodce divočinou, Tim Smith, ukážem, jak si vytvořit rustikální venkovní kuchyni a začít vařit na ohni bez sirek nebo zapalovače.
Jídla na otevřeném ohni III (11)
Hostiny z ohniště. Každý rád sedí u táboráku, ale Roger Mooking miluje u táboráku vaření. Navštíví dvě místa v Nové Anglii, kde pořádají hostiny z ohniště.
Sekáček XXV (4)
Makaróny se sýrem. V této soutěži je každé jídlo v každém kole spojeno s mocným poutem: s makaróny se sýrem.
Guyovy hry s potravinami III (7)
Ultimativní šmakuláda. Čtyři šéfkuchaři z bister, putyk a drive-inů se utkají u Guye o ultimativní šmakuládu. Musejí použít ředkvičky a javorový sirup, aby vytvořili to nejlepší.
Bosá komtesa – zpátky k základům II (17)
Jídla italských restaurací doma. Zpět k základům jídel italských restaurací doma. Čekají nás delikátní mistrovské kousky výkonného šéfkuchaře Joea Realmutoa, který se podělí o svůj slavný recept na penne alla vecchia bettola. Objem nabyde tiramisu s hrozinkami a rumem a úchvatné nevařené italské anti pasti.
Bosá komtesa – zpátky k základům II (18)
Překvapení na překvapení. Zpět k základům překvapení. Lasagne s řeckou variací, pastitsio podávané s rukolou a salát z vodního melounu se sýrem feta překvapí říznou chutí, k tomu pečlivě nazdobený stůl, to je večeře s překvapením pro rande s Jeffreym.
Kuchyně VI (11)
Letní mořské plody. Geoffreyho paella určitě ohromí rodinu a přátele. Hosté nabídnou dva recepty na salát, nové nápady na dresink pro různé saláty a návod, jak grilovat ryby. Potom Nate Berkus připraví večírek pro nečekané hosty.
Osadnice X (10)
Dokonalá spižírna. Ree Drummond uklízí spižírnu a uvaří čtyři skvělá a rychlá jídla. Z rezerv připraví kořeněný oběd s cizrnovým kari s rýží a jako rychlé sladkosti nepečené tyčinky z arašídového másla, které prozáří den.
Osadnice X (11)
Chuck a ostatní. Tchán Ree Drummond, Chuck, vede velkou opravu plotu na ranči, a tak mu Ree chce poděkovat. Přinese mu i jeho spolupracovníkům k obědu chutná žebra v texasko-mexickém stylu.
Se Sibou u stolu (7)
Křižák z Kapského Města. Siba svým přátelům servíruje sobotní pozdní snídani inspirovanou Kapským Městem. Je zde müsli granola s banány a brusinkami, chutné dortíky, šunka s vejci podle Siby a teplý salát s čerstvými ingrediencemi z nejslavnějšího trhu v Kapském Městě.
Se Sibou u stolu (8)
Dobrodružství v Kapském Městě. Siba píše článek o svých jídelních dobrodružstvích. Nejprve dojde na potjiekos její matky, tradiční jihoafrický guláš vařený nad ohněm. Pak vyzve špičkového šéfkuchaře Luke Dale Robertse, aby uvařil něco ze tří záhadných ingrediencí.
Anna Olson: Pečení II (5)
Tyčinky. Oblíbená pečená pochoutka zahrnuje například zdravé tyčinky granola, ale i dekadentní dezert jako tyčinky nanaimo. Anna nám předvede své mistrovství při jejich dokonalé přípravě.
Anna Olson: Pečení II (6)
Karamel. Připravit dokonalý karamel, to otevírá dveře cukrárny mnoha dezertům a pochoutkám. Anna nám předvede tradiční jablka s karamelem, klasický cr?me caramel a francouzský jablečný dort.
Kuchyně III (2)
Mimopracovní dovolená. Jeff Mauro vaří pro mimopracovní dovolenou ostrovem inspirovaná sušená kuřata. Tým pak ukáže neuvěřitelné světové vychytávky, jež shromáždil během svých kulinářských cest.
Osadnice X (12)
Vaření, krmení a jedení. Ree Drummond chystá ke snídani skvělé biskity, které si její manžel a syn užijí, až přijdou domů po krmení dobytka.
Osadnice X (13)
Barvy, barvy, barvy. Ree Drummond se podělí o čtyři skvělé recepty na oslavu barev podzimu.
Se Sibou u stolu (9)
Termín večeře se blíží. Siba soupeří s časem, když má připravit skvělou večeři inspirovanou italskými jídly. Manžel Brian přivede přátele na jídlo po práci a Siba chce připravit penne s kuřetem a omáčkou pesto, ciabattu s harísem a rychlý salát puttanesca.
Se Sibou u stolu (10)
Pojďte dál. U Siby je dámský večírek s jednohubkami a vychlazenými koktejly. Je zde uzený losos na palačinkách mfino, kuřecí křidélka, dip peppadew a ovocné Sibiiny koktejly plus nějaké sladkosti z obchodu.
Malá bistra u silnic XIX (9)
Mezinárodní rodinný styl. Na tomto výletě Guy Fieri usedne u rodinného stolu. V Holladay v Utahu vedou sourozenci vietnamské bistro, kde servírují autentická jídla podle legendárních matčiných receptů, jako pho a bahn mi, plus medem divokých včel polévané nudle vermicelli s vepřovým a bochánky.
Malá bistra u silnic XIX (10)
Ostrovní chutě. Na tomto výletě Guy Fieri procestuje Havaj, aby našel na Oahu autentický styl. Ve Waipahu je rodinné bistro s filipínskými jídly podle maminčiny kuchařky, např. speciální vepřové lechon nebo vepřové adobo se smaženou rýží.
Sekáček XXIII (5)
Velký grilovací zápas. Toto je bitva pro všechny masožravce, oslavující umění grilování. V prvním koši najdou kuchaři regionální barbecue omáčku a obrovské krevety. Ve druhém kole musejí připravit delikátní vepřová žebírka.
Kuchyně VI (12)
Večírek u bazénu. Parta nám ukáže, jak snadno připravit jemnou svíčkovou ve stylu al pastor. Potom se Melissa Gilbert podělí o recept na smažené kuře a finalisté Food Network Star, Jay Ducote, Eddie Jackson a Dom Tesoriero, soutěží o nejlepší svačinku k bazénu.
Anna Olson: Pečení II (7)
Pâte Sucrée. Sladké těsto (známé jako pâte sucrée) je delikátní a křehké díky vysokému obsahu cukru a másla. Anna nám poradí pár triků a připraví mandlový dort, ostružinové pusinky a skořicové sušenky snickerdoodle.
Anna Olson: Pečení II (8)
Marcipán. Marcipán jde jednoduše vytvořit z mletých mandlí a cukru, ale má mnohé způsoby využití ve světě dezertů. Anna nám vysvětlí, jak připravit dokonalý marcipán, upeče jednoduchý marcipánový ovocný dort a vytvoří klasický dort Battenberg.
Sekáček XXV (5)
Vaření s okounem. Tři přepychové rybí pokrmy čekají na porotce po vzrušujícím kole s předkrmy, kde bylo nutné použít mořského okouna a drahé koření.
Guyovy hry s potravinami VI (7)
Blázinec v kuchyni. Čtyři kuchaři začnou hry Guye Fieriho přípravou opulentní italské hostiny z ingrediencí, jež mají pouze necelá dvě kila.
Soukromý šéfkuchař II (11)
Narozeniny v zátoce. Marsh Shirtliff je jedním z nejznámějších a nejúspěšnějších majitelů závodních koní v Jižní Africe. Je dlouholetým kamarádem a klientem Neilla, kterého zavolá, aby svůj talent využil na oslavu narozenin.
Soukromý šéfkuchař II (12)
Armáda jedné ženy. Kumari Govender, módní návrhářka, nezávislá publicistka a kreativní šéfka jihoafrického módního blogu StyleSociety, pozve Neilla do svého krásného domu, kde si popovídají o její kariéře a její lásce k jídlu.
Večírky Patricie Heaton II (5)
Pracovní prázdniny. Na tyto prázdniny není nutný žádný pas! Patricia Heaton přenese chutě Španělska přímo do své kuchyně, takže se nechejte unést jejími delikátními a chutnými tapas.
Večírky Patricie Heaton II (6)
Tábornická Patty. Komici Chris Kattan a Molly Shannon táboří s Patricií Heaton během večírku inspirovaného právě kempováním! Uvaří neuvěřitelné chili s nabídkou řady omáček, a k tomu kukuřici v alobalu, dokonalou na gril nebo na táborák.
Rev Run a jeho nedělní večeře II (9)
Jídlo na kuželky. Je nedělní den zábavy a Rev je připraven vtrhnout se svým dlouholetým kamarádem Perrym do své zcela nové kuželkárny. Chybí v ní jen jedna věc, bufet s občerstvením. Rev připraví pár klasických jídel, která se při kuželkách pojídají.
Rev Run a jeho nedělní večeře II (10)
Blázen do čočky. Tento týden Rev učí rodinu zdravým variantám některých jejich oblíbených jídel, aniž by se ztratila chuť. V rodině Simmonsových je zdraví jen jedno a čočka je chutnou volbou pro začátek.
Iron Chef Amerika XII (6)
Hazardní hráči z Vegas: Flay vs. Sosa. Vaya con Vegas a předseda hází kostkami a staví proti sobě Iron Chefa Bobbyho Flaye a vyzývatele Angela Sosu v bitvě o kulinářský titul. Porotci tohoto souboje jsou Hal Rubenstein, Judy Joo a Billy Harris.
Soukromý šéfkuchař II (11)
Narozeniny v zátoce. Marsh Shirtliff je jedním z nejznámějších a nejúspěšnějších majitelů závodních koní v Jižní Africe. Je dlouholetým kamarádem a klientem Neilla, kterého zavolá, aby svůj talent využil na oslavu narozenin.
Soukromý šéfkuchař II (12)
Armáda jedné ženy. Kumari Govender, módní návrhářka, nezávislá publicistka a kreativní šéfka jihoafrického módního blogu StyleSociety, pozve Neilla do svého krásného domu, kde si popovídají o její kariéře a její lásce k jídlu.
Večírky Patricie Heaton II (5)
Pracovní prázdniny. Na tyto prázdniny není nutný žádný pas! Patricia Heaton přenese chutě Španělska přímo do své kuchyně, takže se nechejte unést jejími delikátními a chutnými tapas.
Večírky Patricie Heaton II (6)
Tábornická Patty. Komici Chris Kattan a Molly Shannon táboří s Patricií Heaton během večírku inspirovaného právě kempováním! Uvaří neuvěřitelné chili s nabídkou řady omáček, a k tomu kukuřici v alobalu, dokonalou na gril nebo na táborák.
Malá bistra u silnic XV (11)
Jídlo dobře udělané. Na tomto výletě Guy hledá jídla správně a dobře udělaná. Navštíví letní chatu nabízející slavné koláčky smažené v hovězím tuku nebo čerstvý jahodový koláč. V St. Louis jedna hospůdka dělá smažené hranolky se sýrem a chutnou kachnu.
Malá bistra u silnic XV (12)
Hospody a dlabanec. Na tomto výletě Guy navštíví některé zapadlé putyky. V St. Louis klasický britský pub, kde vaří gurmánský grilovaný sýr a mistrovský kousek, porchettu.
Jídla na otevřeném ohni III (12)
Zahrávat si s ohněm v Nové Anglii. Roger Mooking se setká v Nové Anglii se dvěma lidmi, kteří si rádi hrají s ohněm. Paula Marcoux má zahradu plnou vychytávek na vaření. David Adamson pak půjčuje sady na vlastní rožnění prasete.
Jídla na otevřeném ohni III (13)
Jarní oslavy v Kentucky. Richard McCallister z farmářského trhu Marksbury pozve Rogera Mookinga na výroční jarní oslavy v Lancasteru v Kentucky. Richard a Roger mají hejno jarních kuřat a připraví je na domácím grilu.
Sekáček XXV (5)
Vaření s okounem. Tři přepychové rybí pokrmy čekají na porotce po vzrušujícím kole s předkrmy, kde bylo nutné použít mořského okouna a drahé koření.
