• Food Network

    • Food Network od do

      • Malá bistra u silnic XVI (5)

        Pikantní senzace. Na tomto výletě se Guy pustí do některých vynikajících specialit. V Olympii ve státě Washington nabízí pivovar krabí cannelloni, vepřové klobásy a hašé.

      • Tia Mowry doma II (1)

        Tia a Cory a jejich soutěživé vaření. Tia a Cory milují vaření a oba jsou velmi soutěživí. Dají si malou soutěž o vládce kuchyně (prohrávající bude muset vařit po celý týden). Každý z nich připraví předkrm obsahující krevety a dezert s banány.

      • Tia Mowry doma II (2)

        Den díkůvzdání! Tia nachystala pro Den díkůvzdání menu pro své milované chlapce a nabízí krocana s provensálskými bylinkami, kukuřičný chléb plněný párečky, jablky a fenyklem, fazole s přepuštěným máslem a ořechy, a dýňový tvarohový koláč se slaninovou krustou.

      • Večírky Patricie Heaton II (9)

        Patty rozmazluje. Patricia Heaton chystá stůl pro tým, který jí pomáhal vypadat skvěle, a odmění jej na zvláštním večírku s názvem Patty rozmazluje. V menu je okurkový koktejl, poháry s kuřetem a salátem, avokádový humus a krabí koláčky.

      • Večírky Patricie Heaton II (10)

        Opětovné setkání hvězd. Patricia Heaton pozve některé z hvězd filmu Máma na tahu: je tu Abbie Cobb, Kevin Downes, Sarah Drew a Andrea Logan White. Na oslavu připraví Patty menu ve stylu fiesty: slaninové queso, steakové fajitas a churros.

      • Sekáček XXIV (5)

        Turnaj hvězd: Část 3. Čtyři nové hvězdy vstupují do kuchyně s výhledem na účast ve velkém finále. Musejí spojit španělské jídlo se vzdušným cukrovím, a poté rozsekat velké ingredience a zvládnout trpké ovoce.

      • Hvězdy Food Network XI (10)

        Životní jídlo a piloti. Vítěz Hvězdné záchrany se znovu vrátí do soutěže a zbývající čtyři finalisté si vyberou každý jednoho kuchaře na omáčky z vyřazených soutěžících, aby jim pomohl připravit nejlepší a životní jídlo.

      • Tia Mowry doma II (1)

        Tia a Cory a jejich soutěživé vaření. Tia a Cory milují vaření a oba jsou velmi soutěživí. Dají si malou soutěž o vládce kuchyně (prohrávající bude muset vařit po celý týden). Každý z nich připraví předkrm obsahující krevety a dezert s banány.

      • Tia Mowry doma II (2)

        Den díkůvzdání! Tia nachystala pro Den díkůvzdání menu pro své milované chlapce a nabízí krocana s provensálskými bylinkami, kukuřičný chléb plněný párečky, jablky a fenyklem, fazole s přepuštěným máslem a ořechy, a dýňový tvarohový koláč se slaninovou krustou.

      • Večírky Patricie Heaton II (9)

        Patty rozmazluje. Patricia Heaton chystá stůl pro tým, který jí pomáhal vypadat skvěle, a odmění jej na zvláštním večírku s názvem Patty rozmazluje. V menu je okurkový koktejl, poháry s kuřetem a salátem, avokádový humus a krabí koláčky.

      • Večírky Patricie Heaton II (10)

        Opětovné setkání hvězd. Patricia Heaton pozve některé z hvězd filmu Máma na tahu: je tu Abbie Cobb, Kevin Downes, Sarah Drew a Andrea Logan White. Na oslavu připraví Patty menu ve stylu fiesty: slaninové queso, steakové fajitas a churros.

      • Sekáček XXIV (5)

        Turnaj hvězd: Část 3. Čtyři nové hvězdy vstupují do kuchyně s výhledem na účast ve velkém finále. Musejí spojit španělské jídlo se vzdušným cukrovím, a poté rozsekat velké ingredience a zvládnout trpké ovoce.

      • Hvězdy Food Network XI (10)

        Životní jídlo a piloti. Vítěz Hvězdné záchrany se znovu vrátí do soutěže a zbývající čtyři finalisté si vyberou každý jednoho kuchaře na omáčky z vyřazených soutěžících, aby jim pomohl připravit nejlepší a životní jídlo.

      • Guyovy hry s potravinami II (10)

        Klady a zápory. V první hře si mohou čtyři kuchaři vybírat na vegetariánské jídlo pouze v prostřední uličce. Pak musejí šéfkuchaři prokázat, že vytvoří mistrovské mořské plody s masem za omezený rozpočet.

      • Na cestách s G. Garvinem (7)

        To nejlepší z Bayou. G. se zastaví v prosté Glendině Creole Kitchen, aby nabídl pomocnou ruku a podíval se, jak se správně dělá etouffee. Pizzitola v texaském Houstonu nabízí už přes 70. let žebírka, kde maso odpadá od kosti. G. dostane rychlou lekci, jak používat minimálně koření a jak ohniště z cihel.

      • Na cestách s G. Garvinem (8)

        Lafayette. Lafayette v Louisianě je podnikavé město s mladými nadšenci pro jídlo. Šéfkuchař Justin a jeho manželka Margaret ze The French Press se podělí s G. Garvinem o sladkou a šťavnatou pozdní snídani.

      • Kuchyně IX (10)

        Pozdní snídaně mámě s láskou. Oslavte Den matek s Katie Lee a její frittatou s chřestem a špenátem, Marcelou Valladolid a jejími mini sendviči s majonézou z chipotle nebo Jeffem Mauro a jeho opečeným hovězím a kousky sýra provolone.

      • Osadnice XII (8)

        Pro Petea. Kovboj Pete si na farmě prožil dlouhé a náročné léto, a tak Ree připraví pro něho a jeho rodinu večeři v texasko-mexickém stylu jako poděkování. V menu jsou carnitas, mango salát, sýrové smažené casserole s fazolkami a guacamole s ozvláštněním.

      • Osadnice XII (9)

        Den dvojí hry. Synové Ree jsou blázni do fotbalu, takže když přijdou jejich kamarádi porovnat nejlepší týmy, Ree připraví jejich oblíbená jídla: kořeněná křidýlka, předem připravené sendvičové rolky, vydlabané brambory a slané preclíky jako brownies.

      • Se Sibou u stolu (5)

        Sedm barev neděle. Neděle pro Sibu znamená sedm barev na jídelním stole. Je zde pomalu opečené jehněčí se skvělou mátovo-hořčičnou šťávou, sedmibarevná rýže a nedělní moučník, jenž je neuvěřitelně snadný. Takže se můžete posadit!

      • Se Sibou u stolu (6)

        Rychlá večeře. Siba musí na poslední chvíli připravit večeři pro své nejlepší přítele, kteří právě přiletěli do Kapského Města. Podělí se o svá tajemství na rychlá a snadná jídla včetně salátu z avokáda a červených fazolí nebo rychlého zmrzlinového koláče.

      • Osadnice XIII (9)

        Předváděčka pro lahůdkářství. Ree Drummond zkouší recepty pro své lahůdkářství a nechá své přátele, aby si vybrali, která verze nakonec skončí v nabídce. Nejprve je zde základní kuřecí salát s hroznovým vínem a proti němu salát s kari kuřaty a hrozinkami.

      • Osadnice XIII (10)

        Oprava plotu, oprava oběda. Ladd a kovboj Tim venku opravují ploty, a tak jim Ree připraví jejich oblíbený tex–mex oběd! Jsou zde quesadillas s žebírky, kořeněné fazole pinto, taco s rančerským salátem a jablečné plátky na pánvi.

      • Kuchyně IV (1)

        Sladkosti a cukrovinky. V této halloweenské epizodě tým diskutuje o podivných nových trendech v jídlech a uvaří pár chutných sladkost. Maniac Pumpkin Carvers naučí pár základních technik na vyřezávání dýně, a kreativnější to zkusí s Pumpkin A-Ha.

      • Osadnice XII (10)

        Kuchyňské zpovědi: Čtyři roční doby na ranči. Ree se podělí o pár fakt ze svého života a změny jídel v závislosti na měnících se ročních obdobích na ranči. Připraví dušené maso na červeném víně, kuřecí tacos s jahodovou salsou, salát s opečenou červenou řepou a kozím sýrem a kari polévku s mrkví a dýní.

      • Osadnice XII (11)

        Čtyři odstíny čokolády. Ree uvaří nejdekadentnější čokoládové pochoutky z bílé čokolády s tóny do tmavé. Je zde tvarohový koláč s bílou čokoládou a malinami, šišky s náplní a posypkou, šlehaná pěna s mléčnou čokoládou a pomerančové martini s čokoládou.

      • Se Sibou u stolu (7)

        Křižák z Kapského Města. Siba svým přátelům servíruje sobotní pozdní snídani inspirovanou Kapským Městem. Je zde müsli granola s banány a brusinkami, chutné dortíky, šunka s vejci podle Siby a teplý salát s čerstvými ingrediencemi z nejslavnějšího trhu v Kapském Městě.

      • Se Sibou u stolu (8)

        Dobrodružství v Kapském Městě. Siba píše článek o svých jídelních dobrodružstvích. Nejprve dojde na potjiekos její matky, tradiční jihoafrický guláš vařený nad ohněm. Pak vyzve špičkového šéfkuchaře Luke Dale Robertse, aby uvařil něco ze tří záhadných ingrediencí.

      • Malá bistra u silnic XXII (3)

        Nadlábnout se ve Florencii. Guy Fieri navštíví nejtradičnější italská bistra ve Florencii. Místo padesát let staré nabízí legendární špagetové speciality a šíleně dobrá kuřata.

      • Malá bistra u silnic XXII (4)

        To nejlepší z Arizony. Guy se vydává na chutěmi naplněný výlet do Scottsdale v Arizoně. Vyzkouší italské hovězí speciality, výbušný bůček grilovaný u benzínky, a pak ho poblázní venkovní bistro s burgery.

      • Sekáček XXIV (4)

        Turnaj hvězd: Část 2. Při soutěži o místo ve velkém finále druhá skupina hvězd otevře koš pro předkrm a najde trpké překvapení. Pak musejí připravit sýrové jídlo s vnitřnostmi a nakonec jako dezert vzdušné cukroví.

      • Kuchyně IX (11)

        Jednoduchost sama. V Kuchyni jde o snadné recepty, třeba grilovaná kuřata s bylinkami a citrónem Marcely Valladolid, balenou porcovanou tresku šéfkuchaře Stuarta O’Keeffeho a snadné dezerty ze dvou ingrediencí.

      • Osadnice XIII (11)

        Dobrá práce, tati. Ree oslavuje otcův odchod do důchodu jeho oblíbenými jídly. Je zde pomalu vařené hovězí po burgundsku, casserole s krémovým sýrem, velmi chutné opečené zelené fazolky a rozkošné miniaturní bábovky s čokoládou a višněmi.

      • Osadnice XIII (12)

        Jídla za 16 minut: léto. Ree uvaří senzační 16minutová jídla na léto. V menu je losos na koriandru s limetkou, řecké sváteční jídlo, dokonalé těsto s pestem a hráškem a super rychlé nudle s cuketou jakožto samostatné jídlo pro letní večeři.

      • Sekáček XXVI (4)

        Bitva dědů. Čtyři dědečkové se utkají v kuchyni Sekáčku, aby na ně rodiny byly hrdé. Výzvami jim budou záhadná krabice, arašidové máslo a hovězí kousky s karamelem, potenciálním problémem je koláč.

      • Iron Chef Amerika X (6)

        Flay/Vallodolid vs. Morimoto/Zimmern. Vítězové soutěže Iron Chef se spojí s All–Star týmem Kuchyně. Marcela Valladolid je v páru s Bobbym Flayem, Andrew Zimmern s Masuhara Morimotoem. Porotci jsou Penn Jillette, Donatella Arpaia Stewart a Simon Majumdar.

      • Sledování restaurací II (12)

        Moje velká, tlustá a řecká noční můra. Willie pomáhá Spirovi, majiteli Athena Mediterranean Cuisine. Zákazníci mu ubývají a recenze odkazují na neprofesionální služby a naznačují, že občas je podnikání a rodina špatným mixem.

      • Strávníci v utajení (3)

        Pád Hausu. Majitel německé jídelny v Arizoně se obává, že jeho nový manažer restaurace, který je navíc synovcem jeho manželky, nemá předpoklady pro tuto práci, a tak požádá Strávníky v utajení o pomoc.

      • Strávníci v utajení (4)

        Divokost v Big Earl’s. Po ztrátě tisíců dolarů za nezaznamenaný alkohol prozkoumává majitel Big Earl’s Greasy Eats v Cave Creek v Arizoně zvěsti, že se v restauraci pozdě v noci konají nepovolené večírky personálu.

      • Převzetí restaurace (4)

        V horní části města. Majitel restaurace Piraba by rád nějaké radikální změny, ale ke své smůle má tak málo kreativních nápadů jako platících zákazníků. Dokáže tým Restaurant Takeover zachránit stárnoucí restaurant?

      • Guyovy hry s potravinami II (6)

        Ulička a chyba. V soutěži Jídla zprostředku panuje boj čtyř šéfkuchařů o prostřední uličku. Následuje spousta matematiky a trocha důvtipu pro jídlo z mořských plodů za méně než devět dolarů.

      • Sledování restaurací II (12)

        Moje velká, tlustá a řecká noční můra. Willie pomáhá Spirovi, majiteli Athena Mediterranean Cuisine. Zákazníci mu ubývají a recenze odkazují na neprofesionální služby a naznačují, že občas je podnikání a rodina špatným mixem.

      • Strávníci v utajení (3)

        Pád Hausu. Majitel německé jídelny v Arizoně se obává, že jeho nový manažer restaurace, který je navíc synovcem jeho manželky, nemá předpoklady pro tuto práci, a tak požádá Strávníky v utajení o pomoc.

      • Strávníci v utajení (4)

        Divokost v Big Earl’s. Po ztrátě tisíců dolarů za nezaznamenaný alkohol prozkoumává majitel Big Earl’s Greasy Eats v Cave Creek v Arizoně zvěsti, že se v restauraci pozdě v noci konají nepovolené večírky personálu.

      • Malá bistra u silnic XVII (3)

        Dynamické dvojice. Na tomto výletě Guy zkontroluje kombinace, jež jsou u místních hitem. V Denveru rohový bar udí vepřové pro své pečivo a na pizzy, jež milují všichni v kraji.

      • Malá bistra u silnic XVII (4)

        Tradiční západ. Ve Filadelfii dělají smažené toasty s burákovým máslem a želé a tacos s prasečí hlavou. Ve Phoenixu pak vepřový sendvič a cokoliv vařeného venku nad ohněm.

      • Jídla na otevřeném ohni (10)

        Fantastické pece. Mark Skudlarek si vypaluje vlastní tříkomorovou pec v hrnčířství v Cambridge a sežene dřevěné uhlí pro venkovní kamna, aby uvařil slavnostní hostinu.

      • Jídla na otevřeném ohni II (1)

        Hostina u ohniště na Havaji. Rogerova první návštěva Havaje slibuje velké ohně a velké hostiny. U dálnice Nimitz v Honolulu je rodinná restaurace Koala Moa, slavná pro grilování celých kuřat nad ohněm.

      • Sekáček XXVI (4)

        Bitva dědů. Čtyři dědečkové se utkají v kuchyni Sekáčku, aby na ně rodiny byly hrdé. Výzvami jim budou záhadná krabice, arašidové máslo a hovězí kousky s karamelem, potenciálním problémem je koláč.