
Food Network
Food Network od do
Spojené království Luka Nguyena (10)
Manchester a Londýn. Po prozkoumání Machesteru zakončí Luke svou cestu po Velké Británii návratem do Londýna, kde zjistí pár tajemství restaurace oceněné michelinskou hvězdou.
Za Donalem… do Evropy II (1)
Budapešť, Maďarsko. V Budapešti se Donal setká se svým průvodcem Andrášem a vydají se na rychlou obhlídku města se zastávkou na nezdravé, ale delikátní a slavné pouliční jídlo, langoše. Pak se vydají na každoroční gurmánský festival.
Za Donalem… do Evropy II (2)
Ikaria, Řecko. V Ikarii si dává Donal za cíl najít tajemství věčného mládí. Místní obyvatelé žijí déle než zbytek Evropy a Amerika minimálně o deset let, a tak by Donal rád jejich tajemství, skryté v jídle, odhalil.
Svět dívčích jídel (5)
Johannesburg. V Johannesburgu Kamini objeví, že se město regeneruje a znovu probouzí do svého potenciálu, a to vše díky jídlu.
Svět dívčích jídel (6)
Kodaň. Vítězka MasterChef Jižní Afrika, Kamini Pather, navštíví deset mezinárodních kulinářských destinací, kde se setká s lidmi, jež je znají nejlépe: místními jídelními bloggery.
Guyovy hry s potravinami II (10)
Klady a zápory. V první hře si mohou čtyři kuchaři vybírat na vegetariánské jídlo pouze v prostřední uličce. Pak musejí šéfkuchaři prokázat, že vytvoří mistrovské mořské plody s masem za omezený rozpočet.
Spojené království Luka Nguyena (9)
Northumberland a Manchester. Luke zkoumá Northumberland a pak cestuje na jihozápad za architektonickou krásou Manchesteru.
Spojené království Luka Nguyena (10)
Manchester a Londýn. Po prozkoumání Machesteru zakončí Luke svou cestu po Velké Británii návratem do Londýna, kde zjistí pár tajemství restaurace oceněné michelinskou hvězdou.
Za Donalem… do Evropy II (1)
Budapešť, Maďarsko. V Budapešti se Donal setká se svým průvodcem Andrášem a vydají se na rychlou obhlídku města se zastávkou na nezdravé, ale delikátní a slavné pouliční jídlo, langoše. Pak se vydají na každoroční gurmánský festival.
Za Donalem… do Evropy II (2)
Ikaria, Řecko. V Ikarii si dává Donal za cíl najít tajemství věčného mládí. Místní obyvatelé žijí déle než zbytek Evropy a Amerika minimálně o deset let, a tak by Donal rád jejich tajemství, skryté v jídle, odhalil.
Malá bistra u silnic XVII (12)
Od srdce. Na tomto výletě Guy Fieri zamíří na místa, kde dávají do všeho, co dělají, srdce i duši. V Carlsbad v Kalifornii rodinný italský restaurant zůstává věrný dlouholetému receptu na ravioli.
Malá bistra u silnic XVII (13)
Je to čerstvé. Na tomto výletě se Guy Fieri zastaví v bistrech, kde mají vše čerstvé. V San Franciscu je venezuelský bar nabízející menu bez lepku a autentickými předkrmy jako placky arepa nebo empanada.
Jídla na otevřeném ohni II (8)
Pečení na farmě v Texasu. Roger jede na výlet do West Point v Texasu, aby se setkal s Tinkem Pinkardem. Společně postaví grilovací ohniště se žhavým uhlím a připraví italskou porchettu.
Jídla na otevřeném ohni II (9)
Grilování pod širým nebem v cajunském stylu. Roger míří do Texasu a Louisiany na hostinu v klasickém cajunském stylu. V městečku Mamou je udírna zaplněná pěti sty librami uzených jižanských lahůdek.
Sekáček XXVI (8)
Kuchyně pojízdné kantýny. První koš obsahuje ingredience z čínské a řecké kuchyně. V koši pro hlavní jídlo je však klasické americké pouliční jídlo a korejské. Zbývající dva kuchaři připraví dezert s využitím oblíbených sladkých polev.
Guyovy hry s potravinami IV (11)
Láska je v uličce. Ve valentýnském speciálu šéfkuchaři zjistí, že čokoláda jako dárek od Guye Fieriho není zrovna to dokonalé, co by potřebovali pro svůj předkrm. Následně bude dost času nebo peněz na nákup a přípravu dezertů?
Bosá komtesa – zpátky k základům VIII (2)
Dobroty. Ina dělá pečený chřest a prosciutto se snadnou holandskou majonézou na oběd. Pak je tu sraz s Tyler Florence, který se podělí o tajemství dokonale připraveného hospodského steaku porterhouse.
Bosá komtesa – zpátky k základům VIII (3)
Jíst jako místní. Po přípravě rajčatového crostini a sýru feta se šlehačkou na oběd, prozradí Ina Thomasi Kellerovi tajemství na kuře smažené na podmáslí. Pražené mandle marcona s tymiánem jsou perfektním občerstvením pro chvíle s koktejlem, ale dá jim Ina Napa styl nebo použije bazalku?
Sekáček XXIV (4)
Turnaj hvězd: Část 2. Při soutěži o místo ve velkém finále druhá skupina hvězd otevře koš pro předkrm a najde trpké překvapení. Pak musejí připravit sýrové jídlo s vnitřnostmi a nakonec jako dezert vzdušné cukroví.
Bosá komtesa – zpátky k základům (18)
Kouzelný faktor. Je den kuchyňské chemie a Ina zkouší recepty s i bez magických ingrediencí, aby odhalila chuť jídla. Nejprve citrónová kůra u snadného dánského sýra, a pak přidá kouzelné sůl a vinný ocet do svých sendvičů s kuřecím salátem.
Bosá komtesa – zpátky k základům (19)
Klasiky Bosé komtesy. Ina aktualizuje některé bestselery Bosé komtesy a podělí se o umění zkrácení a snadné přípravy chutných buchet, salátu s kuřetem a hořčicí, opečené zeleniny a pečené vegetariánské polévky.
Osadnice X (13)
Barvy, barvy, barvy. Ree Drummond se podělí o čtyři skvělé recepty na oslavu barev podzimu.
Osadnice XI (1)
Stanton a Paige. Dcera Ree Drummond Page a její kamarádka Stanton by rády na večeři čínské jídlo, a tak Ree připraví Asií inspirovanou hostinu, která se dokonale hodí na dívčí noční večírek plný zábavy.
Se Sibou u stolu (1)
Oslava v Kapském Městě. Sibiino dítě slavní šest měsíců, a tak přiletí všechny tři generace rodiny. Siba připraví asijskou glazovanou nakládanou slaninu, salát se zázvorem, koriandrem a kukuřicí a nevařený sýrový koláč jako dezert.
Se Sibou u stolu (2)
Braai grilování v Kapském Městě. Siba rozpálí gril na slavné braai. Bude grilovaný tuňák, šťavnaté vepřové kotlety marinované v její vlastní omáčce, s kořením grilovaná kukuřice, grilované rané brambory a uzená rajčatová jednohubka.
Anna Olson: Pečení II (5)
Tyčinky. Oblíbená pečená pochoutka zahrnuje například zdravé tyčinky granola, ale i dekadentní dezert jako tyčinky nanaimo. Anna nám předvede své mistrovství při jejich dokonalé přípravě.
Anna Olson: Pečení II (6)
Karamel. Připravit dokonalý karamel, to otevírá dveře cukrárny mnoha dezertům a pochoutkám. Anna nám předvede tradiční jablka s karamelem, klasický cr?me caramel a francouzský jablečný dort.
Jídla na otevřeném ohni (6)
Monstrózní výbava. Udírny jsou všech tvarů a velikostí, ale my jsme našli pár extrémních případů. V Grain Valley mechanik Bill Rousseau předělal na udírnu vysloužilé letadlo Cessna.
Jídla na otevřeném ohni (7)
Venkovní vaření od pobřeží k pobřeží. Na pacifickém severozápadě slaví léto šéfkuchařka v Seattlu, Renee Erickson, uzením masa a mořských plodů v barelech od vína předělaných na udírny.
Malá bistra u silnic XXI (8)
Hlavně maso. Guy tentokrát hledá plněné dobroty. V Baltimoru bar s těstovinami balí pravé ravioli. V Oregonu pojízdná kantýna se sendviči zase mistrovský kousek s masem a sýrem.
Malá bistra u silnic XXI (9)
Něco o polévkách. Guy tentokrát hledá nějakou zajímavou polévku! V Baltimoru je autentická irská hospoda, která nabízí gumbo z mořských plodů. V Oregonu je dobré bistro s 80 druhy polévek. A v Cincinnati je vietnamské bistro s fenomenální pho.
Sekáček XII (8)
Výhradně americká soutěž. Ve zvláštním vydání Sekáčku je nelítostná soutěž svědkem národní a osobní cti, když se čtyři šéfkuchaři utkají o korunu toho nejlepšího. Jablečný koláč čeká v koši na předkrm, bourbon na dezert, a vše má mít vlastenecké téma.
Bosá komtesa – zpátky k základům (14)
Večeře z toho, co se najde. Při jakékoliv příležitosti je večírek z toho, co dům dá, nejlepší strategií pro snadnou zábavu. Ina nabídne krátká žebra a kukuřičný chleba s koprem a čedarem.
Bosá komtesa – zpátky k základům (15)
Velké dobroty. Oblíbené jídlo každého s novou přísadou – lanýžové makaróny se sýrem. Jako dezert mousse z čerstvého citrónu s vyšlehaným krémem. A pak medové máslo se skořicí podávané na teplém toastu. Kdo by nechtěl domů na takové dobroty?
Osadnice V (6)
Prověřeno časem. Ree samu sebe vyzve, aby připravila rychlá a snadná jídla. Vytvoří sendviče s malými masovými kuličkami a delikátní kuřecí salát buffalo.
Osadnice V (7)
Naplnit mrazák. Ree plní mrazák oblíbenými rodinnými jídly, která lze kdykoliv připravit. Pak uvaří chleba se smetanou a nudlemi a kuřecí koláč s delikátním tymiánovým pečivem.
Se Sibou u stolu (9)
Termín večeře se blíží. Siba soupeří s časem, když má připravit skvělou večeři inspirovanou italskými jídly. Manžel Brian přivede přátele na jídlo po práci a Siba chce připravit penne s kuřetem a omáčkou pesto, ciabattu s harísem a rychlý salát puttanesca.
Se Sibou u stolu (10)
Pojďte dál. U Siby je dámský večírek s jednohubkami a vychlazenými koktejly. Je zde uzený losos na palačinkách mfino, kuřecí křidélka, dip peppadew a ovocné Sibiiny koktejly plus nějaké sladkosti z obchodu.
Anna Olson: Pečení (1)
Briošky. Anna začne s klasickými francouzskými brioškami, jemně sladkými, máslovými a podobnými chlebu. A jako dekadentní vynikající dezert brioškový dort s čokoládou a lískovými oříšky.
Anna Olson: Pečení (2)
Kandovaná pomerančová kůra. Kandovaná pomerančová kůra je delikátní a všestranně použitelná, a Anna ji připraví s čokoládovou polevou. Pak ji použije na klasický ovocný dort a také na dort Southern Lane.
Jídla na otevřeném ohni II (9)
Grilování pod širým nebem v cajunském stylu. Roger míří do Texasu a Louisiany na hostinu v klasickém cajunském stylu. V městečku Mamou je udírna zaplněná pěti sty librami uzených jižanských lahůdek.
Jídla na otevřeném ohni II (10)
Vášeň pro kuřata. Roger cestuje napříč Massachusetts, aby se setkal se dvěma šéfkuchaři, kteří grilují kuřata zcela novým způsobem.
Malá bistra u silnic XVI (6)
Návštěva rodného města. Na tomto výletě Guy projde oblíbená jídla měst. V Chathamu v New Jersey je skutečná italská hospůdka, kde pečou a smaží kuřata, koule rancini a dělají dekadentní sendvič Posvátné prase.
Malá bistra u silnic XVI (7)
Od souše k moři. Na tomto výletě Guy vyzkouší něco suchozemského i mořského. Ve městě Syracuse ve státě New York je undergroundová hospoda nabízející sendviče s kuřaty a salátem caesar a kořeněnou sladkou fajitu s klobásami.
Sledování restaurací II (12)
Moje velká, tlustá a řecká noční můra. Willie pomáhá Spirovi, majiteli Athena Mediterranean Cuisine. Zákazníci mu ubývají a recenze odkazují na neprofesionální služby a naznačují, že občas je podnikání a rodina špatným mixem.
Strávníci v utajení (3)
Pád Hausu. Majitel německé jídelny v Arizoně se obává, že jeho nový manažer restaurace, který je navíc synovcem jeho manželky, nemá předpoklady pro tuto práci, a tak požádá Strávníky v utajení o pomoc.
Strávníci v utajení (4)
Divokost v Big Earl’s. Po ztrátě tisíců dolarů za nezaznamenaný alkohol prozkoumává majitel Big Earl’s Greasy Eats v Cave Creek v Arizoně zvěsti, že se v restauraci pozdě v noci konají nepovolené večírky personálu.
Malá bistra u silnic XXV (7)
Kosmopolitní dobroty. Na tomto výletě Guy vyzkouší všechny druhy kosmopolitních dobrot. Ochutná hovězí z konzervy a zelí v Portsmouth v New Hampshire, autentické etiopské speciality v Los Angeles a vynikající hot dogy v Minneapolis.
Malá bistra u silnic XXV (8)
Burgery, buchty a bagely. Na tomto výletě Guy sesbírá vše, od burgerů přes buchty až po bagely. V Portsmouth v New Hampshire nabízejí lahůdky jehněčí burgery a pořádná žebírka. V Los Angeles najdeme v korejské čtvrti asijské buchty a jedinečné barové jídlo se slaninou a kukuřicí.
Jídla na otevřeném ohni IV (10)
Svatý kouř! Roger se účastní 100. výročí farního pikniku Sv. Maří Magdaleny v Owensboro. Několik tisíc kilogramů masa čeká příprava na více než 30 metrech ohně a kouře.
Jídla na otevřeném ohni IV (11)
Oheň na tři alarmy. Roger navštíví farmu Faith’s Farm v Bonfieldu v Illinois, kde si dá úžasná jídla vařená na třech různých ohnivých vynálezech.
Sledování restaurací II (12)
Moje velká, tlustá a řecká noční můra. Willie pomáhá Spirovi, majiteli Athena Mediterranean Cuisine. Zákazníci mu ubývají a recenze odkazují na neprofesionální služby a naznačují, že občas je podnikání a rodina špatným mixem.
Strávníci v utajení (3)
Pád Hausu. Majitel německé jídelny v Arizoně se obává, že jeho nový manažer restaurace, který je navíc synovcem jeho manželky, nemá předpoklady pro tuto práci, a tak požádá Strávníky v utajení o pomoc.
Strávníci v utajení (4)
Divokost v Big Earl’s. Po ztrátě tisíců dolarů za nezaznamenaný alkohol prozkoumává majitel Big Earl’s Greasy Eats v Cave Creek v Arizoně zvěsti, že se v restauraci pozdě v noci konají nepovolené večírky personálu.
Malá bistra u silnic XIX (1)
Okruh po Guyově rodném městě. Na tomto speciálním výletu nás Guy vezme na okruh po Ferndale v Kalifornii, jež není pouze jeho rodným městem, ale také jedno z městeček okresu Humboldt s pořádnými jídly a vynikající atmosférou.
Strávníci v utajení II (1)
Problémy se spropitným. Poté, co generální manažer restaurace D’Cache v Los Angeles dostal řadu stížností od personálu, že nový hlavní číšník nerozděluje spropitné spravedlivě, kontaktuje Charlese Stilese a Strávníky v utajení, aby mu pomohli odhalit pravdu.
Strávníci v utajení II (2)
Smrdí tady rybina. Mario, majitel La Traviata, je znepokojen stížnostmi na kvalitu ryb. Charles a Strávníci v utajení zjistí, že nedávno přijatý kuchař poněkud lže o tom, co je v jeho jídlech za vysoké ceny.
