
Food Network
Food Network od do
Iron Chef Amerika X (11)
Zakarian vs. Schenker. Vítěz soutěže Iron Chef, Geoffrey Zakarian, čelí výzvě Jesseho Schenkera, šéfkuchaře a majitele Recette v New Yorku. Porotci jsou Julie White, Art Smith a Anya Fernald.
Sledování restaurací II (13)
Banda rozmazlených spratků. Willie jede do Joey D’s Pizzeria, aby pomohl majiteli ukončit rodinné drama, které ničí jeho podnikání. Pokud Willie Joeymu nepomůže držet rodinu na uzdě, mohl by ztratit všechno.
Strávníci v utajení (5)
F ve slově Effort. Při vyšetřování v jídelně ve Phoenixu se setkají Strávníci v utajení s několika problémovými zaměstnanci, kteří vyhrožují stálým návštěvníkům, pijí při práci nebo jedí jídla zákazníků.
Strávníci v utajení (6)
Manažerská katastrofa. Majitel italského bistra si dělá starosti, proč jeho manažer jedná nevhodně s personálem a vybírá si své oblíbence podle vzhledu. Tým Strávníků v utajení věc vyšetří.
Malá bistra u silnic XIII (1)
Mořské plody a sendviče. Na tomto výletu jde Guy za mořskými plody s masem. Ve Vancouveru v Britské Kolumbii je pojízdné bistro s vyloupanými a smaženými ústřicemi pro sendvič po’boy, a k tomu křupavé hranolky.
Malá bistra u silnic XIII (2)
Klasiky od pobřeží k pobřeží. Guy projede celou zemi, aby našel skutečně vynikající jídla. Na Floridě jsou chili a burgery dlouhotrvajícími stálicemi v baru u cesty a Guy vynalezne 200gramový burger do menu – Triple D Triple Play.
Guyovy hry s potravinami II (12)
Úprk uličkami. V první hře dostanou kuchaři chutné vzorky od Santy, a pak musejí vytvořit sami sváteční jídla. Poslední dva kuchaři se střetnou při vaření novoroční večeře ve hře Nákupní vozík není povolen.
Sledování restaurací II (13)
Banda rozmazlených spratků. Willie jede do Joey D’s Pizzeria, aby pomohl majiteli ukončit rodinné drama, které ničí jeho podnikání. Pokud Willie Joeymu nepomůže držet rodinu na uzdě, mohl by ztratit všechno.
Strávníci v utajení (5)
F ve slově Effort. Při vyšetřování v jídelně ve Phoenixu se setkají Strávníci v utajení s několika problémovými zaměstnanci, kteří vyhrožují stálým návštěvníkům, pijí při práci nebo jedí jídla zákazníků.
Strávníci v utajení (6)
Manažerská katastrofa. Majitel italského bistra si dělá starosti, proč jeho manažer jedná nevhodně s personálem a vybírá si své oblíbence podle vzhledu. Tým Strávníků v utajení věc vyšetří.
Malá bistra u silnic XVIII (1)
Na návštěvě u sousedů. Na tomto výletě Guy cestuje křížem krážem po západním pobřeží a hledá bistra v sousedství. V Portlandu v Oregonu nabízejí manžel s manželkou stará dobrá americká jídla jako hašé z hovězí konzervy nebo plátky sušeného hovězího masa.
Malá bistra u silnic XVIII (2)
Ráj milovníků masa. Na tomto výletě se Guy zapíše do třídy mistrů šílených z masa. V Portlandu v Oregonu v rodinném bistru vaří šéfkuchař, který sám poráží, nasoluje, konzervuje a udí všechno v domě, od tlačenky po smažené kuře podle prababiččina receptu.
Jídla na otevřeném ohni II (10)
Vášeň pro kuřata. Roger cestuje napříč Massachusetts, aby se setkal se dvěma šéfkuchaři, kteří grilují kuřata zcela novým způsobem.
Jídla na otevřeném ohni II (11)
Jídelní tradice. Roger navštíví Novou Anglii kvůli dvěma unikátním kulinářským tradicím v místní komunitě. V první sobotu v červnu Rotary Club of Essex v Connecticutu griluje tři sta liber ryb.
Sekáček XX (1)
Strach a snídaně. Obvyklá kola jsou dnes nahrazena snídaní, obědem a večeří. v prvním kole kuchaři zkusit vytvořit skvělé ranní jídlo z kávového koláče a čokoládových vajíček plněných krémem.
Guyovy hry s potravinami IV (12)
Vyslovte slovo dobré. Kuchaři dnes zjistí, že vytvořit nejlepší jídlo jen za použití ingrediencí začínajících písmenem M není tak snadné jako abeceda. Poté musejí připravit lehký a grilovaný salát pouze za použití 2,5 kg ingrediencí.
Bosá komtesa – zpátky k základům VIII (6)
Knihovnické inaugurační nápoje. Ina ve stodole postavila slavnou knihovnu a nyní je čas poděkovat týmu, který vytvořil design a postavil ji. Ina připraví fíkové a fenyklové caponata, antipasto talíř, toskánskou cizrnovou kaši a mušle se šafránovou majonézou.
Bosá komtesa – zpátky k základům VIII (7)
Dokonalý den v East Hampton. Takhle si Ina představuje dokonalý den: zatímco Jeffrey běhá po pláži, ona připraví malinové vdolečky na snídani. Pak si zajede do South Fork Kitchen, kde bude vařit se šéfkuchařem Joem Isidorim.
Kuchyně IX (3)
Jarní nabídka. Kuchyně slaví velikonoce vepřovou panenkou s klobáskami a špenátem Jeffa Mauro a roztomilým zajíčkovým dortem.
Osadnice IV (9)
Jídlo a americký fotbal. V Drummondovic domácnosti je americký fotbal nade vše. Ree připraví k večeři hovězí burritos s fazolemi a obrovský salát pro své hladové sportovce.
Osadnice IV (10)
Kovbojský oběd. Na ranči Drummondových je velký pracovní den, a to znamená, že hladové děti a kovbojové přijdou na oběd. Ree připraví jídla, která mají kovbojové rádi a zasytí je.
Osadnice XIV (8)
Vášeň pro míchanice. Na ranči vládne vášeň pro míchanice a Ree zjistí, že dva je lepší než jeden! Smíchá italské a mexické v kuřecích enchilasagních, pak vytvoří chlebové vafle s cuketou, brambůrky a čokoládové sušenky ve tvaru chipsů, a nakonec cheesburgerový salát.
Osadnice XIV (9)
Lahůdková výzva. Ree vyzve tři lidi z kmene Osage, aby připravili své nejlepší recepty pro její nové lahůdkářství. Jsou zde smažené kuřecí steaky, dva druhy sušenek a koláče s dvojitou čokoládovou polevou v souboji dezertů.
Se Sibou u stolu II (7)
Superrychlá neděle. Siba se snaží o superrychlý nedělní oběd s asijskými vlivy. Jsou zde skvělé pečené filety, úžasné smažené kalmary a jemná omáčka, jež se dají vytvořit za pár minut, a jako příloha rychlý asijský barevný salát a sushi rýže.
Se Sibou u stolu II (8)
Seznamte se s dítětem. V Kapském Městě se slaví, když přijdou na návštěvu Sibiini příbuzní s malou dcerkou Linou. K jídlu bude nadívaná vepřová pečeně s jablečnou omáčkou a jako příloha restovaná zelenina s rukolou a sýrem feta.
Kuchyně IV (11)
Nic do odpadu. V Kuchyni je to dnes o tipech, jak ušetřit. Tým prodiskutuje různé způsoby, jak využít zbytky ze zeleniny a jak využít naplno potenciál spíže. Také se podělí o tipy, jak ušetřit, ve Zpovědích Kuchyně.
Osadnice IV (11)
Nedělní pozdní snídaně. Tři generace Drummondových se sejde na ranči na nedělní pozdní snídani po návštěvě kostela. Ree připraví skvělé menu s úchvatnou pečenou glazovanou šunkou.
Osadnice IV (12)
Školní den. Na ranči je den domácího školního vzdělávání a Ree přebíhá mezi učebnou a kavárnou. Na snídani jsou muffiny s vanilkovým máslem.
Se Sibou u stolu II (9)
Letní dny. Siba se podělí o své oblíbené letní recepty včetně masa s mořskými plody grilované stylem braai, kukuřičný salát a dip peppadew. A na skvělé finále je tropický dort Pavlova, jenž je jednoduchý, rychlý a úchvatný. Jde o základního Sibiina průvodce letním vařením.
Se Sibou u stolu II (10)
Jídla pro dobrý pocit. Siba píše o svých oblíbených jídlech pro dobrý pocit. Má dobré nápady jednoduché, dobrodružné i romantické, včetně konejšivých kuřecích penne s omáčkou pesto, nadívaného pečeného lososa nebo dekadentní sendvič se smaženým banánem.
Malá bistra u silnic XXIII (3)
Kuchyně tří kontinentů. Guy Fieri zkoumá pár zabijáckých kuchyní, nabízejících jídla tří kontinentů. V Denveru vyčenichá indické a brazilské speciality. A v Atlantě si najde čas na staré dobré americké jídlo: masové sendviče,
Malá bistra u silnic XXIII (4)
Od biskvitů k hovězímu hrudí. Guy hledá neodolatelná chutná jídla. V Atlantě najde bistro, kde vaří kuřata a biskvity a bagel s doma uzeným lososem. Na druhé straně města bratři dvojčata rozpalují gril a připravují jižanská jídla jako burgery z hovězího hrudí a žebírka se smaženými kuřaty.
Sekáček XXIV (10)
Divoká jízda. Zábava na karnevalu je tématem tohoto speciálního dílu Sekáčku. Ve znamení toho, co přijde, otevřou kuchaři první koš, aby zjistili, že dvě ze čtyř ingrediencí jsou fritované.
Kuchyně IX (4)
Naše nejchutnější předělávky. Oblíbené recepty Kuchyně jsou předělány v jarním duchu. Marcela Valladolid nachystá enchiladas s kapustou a bramborami a pak dojde na tipy, aby jídlo vypadalo jak chutně, tak dobře, nebo jak si zorganizovat svou kuchyni.
Osadnice XIV (10)
Otázky a odpovědi o mrazáku. Ree se podělí o své nejlepší tipy a triky ohledně všeho zmraženého, včetně receptů na jedno těsto, jež se dá využít na dva typy sušenek, máselnou kašovitou polévku, špagety s kořeněným kuřetem nebo omáčku z opečených rajčat.
Osadnice XIV (11)
Šílené sladkosti. Ree připravuje dokonalé sladkosti pro svůj nejnovější článek na blogu. Jsou zde čokoládové sušenky s marshmallow, mramorovaná máčená jablka, fritovaný tvarohový dort s jahodovou zálivkou a tvrdé bonbony se šampaňským.
Sekáček XX (2)
Velcí pálkaři. Čtyři kuchaři z amerických baseballových stadiónů přijíždějí do kuchyně Sekáčku v naději, že budou ti nejlepší! V prvním koši najdou typická jídla herních dní, včetně italských klobás. Ve druhém kole je potěší krásný flank steak a porotci doufají, že dezerty budou chutné, navzdory poslední borůvce.
Iron Chef Amerika X (12)
Bratři Forgioneové vs. bratři Campanaroové. Dva týmy kulimářských bratrů se střetnou v Kitchen Stadium. Vítěz soutěže Iron Chef Marc Forgione se spojí s bratrem Bryanem, aby čelili výzvě Joeyho Campanara a jeho bratra Lou. Porotci jsou Cady Huffman, Mario Rizzotii a Anya Fernald.
Malá bistra u silnic XXV (9)
Velká jídla, malá města. Guy se zastaví v malých městech, aby našel velká jídla. V Raymondu v New Hampshire nabízí řeznictví obalované párky na špejli. V Rocky Hill v New Jersey předělali hospodu z 18. století na gastropub a nabízejí burgery s rajčaty a disco hranolky.
Malá bistra u silnic XXV (10)
Od přístavu k přístavu. Na tomto výletě od pobřeží k pobřeží Guy objevuje poctivé chutě Oregonu a New Hampshire. V Portlandu v Oregonu jídlo z chobotnice a klasické biskvity s omáčkou, a posléze v Portsmouth v New Hampshire tacos s vepřovým bůčkem.
Jídla na otevřeném ohni IV (12)
Grilování a uzení. Roger griluje v Kalifornii steaky a kuřata, a také udí hromadu mořských plodů v Illinois.
Jídla na otevřeném ohni IV (13)
Portorické grilování. Roger je v Portoriku, kde je horko, výhled plný kouře a jídlo je „a fuego“.
Malá bistra u silnic XIII (3)
Detroitská tour zpěváka Kid Rocka. Na tomto výletu vezme Guy zpěváka Kid Rocka na tour po Detroitu. Kousek za městem, v Clarkstonu ve státě Michigan, Guy vyzkouší Kid Rockovo oblíbené jídlo, makaróny se sýrem.
Malá bistra u silnic XIII (4)
Jižanské základy. Guy projíždí zemí, aby našel chuť amerického jihu. Ve Vancouveru se podávají jižanská základní jídla s různými variacemi, např. tažené vepřové palačinky se sirupem Jack Daniels.
Guyovy hry s potravinami II (13)
Pasta La Vista, Baby. Dokážou čyři kuchaři bez těsta vytvořit vítězné jídlo ve hře Jediná ulička? Následuje hra Vezmi, co uneseš, a to na grilování, přičemž vozík není povolen.
Malá bistra u silnic XXV (9)
Velká jídla, malá města. Guy se zastaví v malých městech, aby našel velká jídla. V Raymondu v New Hampshire nabízí řeznictví obalované párky na špejli. V Rocky Hill v New Jersey předělali hospodu z 18. století na gastropub a nabízejí burgery s rajčaty a disco hranolky.
Malá bistra u silnic XXV (10)
Od přístavu k přístavu. Na tomto výletě od pobřeží k pobřeží Guy objevuje poctivé chutě Oregonu a New Hampshire. V Portlandu v Oregonu jídlo z chobotnice a klasické biskvity s omáčkou, a posléze v Portsmouth v New Hampshire tacos s vepřovým bůčkem.
Jídla na otevřeném ohni IV (12)
Grilování a uzení. Roger griluje v Kalifornii steaky a kuřata, a také udí hromadu mořských plodů v Illinois.
Jídla na otevřeném ohni IV (13)
Portorické grilování. Roger je v Portoriku, kde je horko, výhled plný kouře a jídlo je „a fuego“.
Malá bistra u silnic XVIII (3)
Nabídka v San Franciscu. Na tomto výletě Guy zabrousí do San Francisca na rozmanitá kulinářská jídla. Nejprve navštíví předělanou garáž v okresu Mission, kde se mu dostane jižanské pohostinnosti a nabídky dušených hovězích krátkých žeber a kořeněných krevet s omáčkou.
Malá bistra u silnic XVIII (4)
Trubičky cannoli, lívance a křídla. Na tomto výletě se Guy vydá na festival chutí. V San Franciscu nabízí pojízdný bufet kombinaci filipínských a latinskoamerických tradičních jídel, např. kuřecí křidýlka v marinádě adobo nebo vepřové tacos podle pradědečkova receptu.
Jídla na otevřeném ohni II (12)
Láska k humrům v Maine. V Maine je láska k humrům silná. Roger navštíví dvě místa, kde se vaří hromady humrů v kamnech vytápěných dřevem.
Jídla na otevřeném ohni II (13)
Ohnivá jídla na Jamajce. Rogerovo pátrání po jídlech z ohně ho zavede na Jamajku, kde Roger navštíví Scotchie’s Too, restauraci proslulou pečením masa nad ohništěm s uhlím.
