• Food Network

    • Food Network od do

      • Iron Chef Amerika X (12)

        Bratři Forgioneové vs. bratři Campanaroové. Dva týmy kulimářských bratrů se střetnou v Kitchen Stadium. Vítěz soutěže Iron Chef Marc Forgione se spojí s bratrem Bryanem, aby čelili výzvě Joeyho Campanara a jeho bratra Lou. Porotci jsou Cady Huffman, Mario Rizzotii a Anya Fernald.

      • Malá bistra u silnic XXV (9)

        Velká jídla, malá města. Guy se zastaví v malých městech, aby našel velká jídla. V Raymondu v New Hampshire nabízí řeznictví obalované párky na špejli. V Rocky Hill v New Jersey předělali hospodu z 18. století na gastropub a nabízejí burgery s rajčaty a disco hranolky.

      • Malá bistra u silnic XXV (10)

        Od přístavu k přístavu. Na tomto výletě od pobřeží k pobřeží Guy objevuje poctivé chutě Oregonu a New Hampshire. V Portlandu v Oregonu jídlo z chobotnice a klasické biskvity s omáčkou, a posléze v Portsmouth v New Hampshire tacos s vepřovým bůčkem.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (12)

        Grilování a uzení. Roger griluje v Kalifornii steaky a kuřata, a také udí hromadu mořských plodů v Illinois.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (13)

        Portorické grilování. Roger je v Portoriku, kde je horko, výhled plný kouře a jídlo je „a fuego“.

      • Malá bistra u silnic XIII (3)

        Detroitská tour zpěváka Kid Rocka. Na tomto výletu vezme Guy zpěváka Kid Rocka na tour po Detroitu. Kousek za městem, v Clarkstonu ve státě Michigan, Guy vyzkouší Kid Rockovo oblíbené jídlo, makaróny se sýrem.

      • Malá bistra u silnic XIII (4)

        Jižanské základy. Guy projíždí zemí, aby našel chuť amerického jihu. Ve Vancouveru se podávají jižanská základní jídla s různými variacemi, např. tažené vepřové palačinky se sirupem Jack Daniels.

      • Guyovy hry s potravinami II (13)

        Pasta La Vista, Baby. Dokážou čyři kuchaři bez těsta vytvořit vítězné jídlo ve hře Jediná ulička? Následuje hra Vezmi, co uneseš, a to na grilování, přičemž vozík není povolen.

      • Malá bistra u silnic XXV (9)

        Velká jídla, malá města. Guy se zastaví v malých městech, aby našel velká jídla. V Raymondu v New Hampshire nabízí řeznictví obalované párky na špejli. V Rocky Hill v New Jersey předělali hospodu z 18. století na gastropub a nabízejí burgery s rajčaty a disco hranolky.

      • Malá bistra u silnic XXV (10)

        Od přístavu k přístavu. Na tomto výletě od pobřeží k pobřeží Guy objevuje poctivé chutě Oregonu a New Hampshire. V Portlandu v Oregonu jídlo z chobotnice a klasické biskvity s omáčkou, a posléze v Portsmouth v New Hampshire tacos s vepřovým bůčkem.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (12)

        Grilování a uzení. Roger griluje v Kalifornii steaky a kuřata, a také udí hromadu mořských plodů v Illinois.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (13)

        Portorické grilování. Roger je v Portoriku, kde je horko, výhled plný kouře a jídlo je „a fuego“.

      • Malá bistra u silnic XVIII (3)

        Nabídka v San Franciscu. Na tomto výletě Guy zabrousí do San Francisca na rozmanitá kulinářská jídla. Nejprve navštíví předělanou garáž v okresu Mission, kde se mu dostane jižanské pohostinnosti a nabídky dušených hovězích krátkých žeber a kořeněných krevet s omáčkou.

      • Malá bistra u silnic XVIII (4)

        Trubičky cannoli, lívance a křídla. Na tomto výletě se Guy vydá na festival chutí. V San Franciscu nabízí pojízdný bufet kombinaci filipínských a latinskoamerických tradičních jídel, např. kuřecí křidýlka v marinádě adobo nebo vepřové tacos podle pradědečkova receptu.

      • Jídla na otevřeném ohni II (12)

        Láska k humrům v Maine. V Maine je láska k humrům silná. Roger navštíví dvě místa, kde se vaří hromady humrů v kamnech vytápěných dřevem.

      • Jídla na otevřeném ohni II (13)

        Ohnivá jídla na Jamajce. Rogerovo pátrání po jídlech z ohně ho zavede na Jamajku, kde Roger navštíví Scotchie’s Too, restauraci proslulou pečením masa nad ohništěm s uhlím.

      • Sekáček XX (2)

        Velcí pálkaři. Čtyři kuchaři z amerických baseballových stadiónů přijíždějí do kuchyně Sekáčku v naději, že budou ti nejlepší! V prvním koši najdou typická jídla herních dní, včetně italských klobás. Ve druhém kole je potěší krásný flank steak a porotci doufají, že dezerty budou chutné, navzdory poslední borůvce.

      • Guyovy hry s potravinami IV (13)

        Kuchaři na dlouhé i krátké cestě. Čtyři kuchaři soutěží v napínavé bitvě při tvorbě dokonalého horkého sendviče za použití směsi chipsů, brambůrek a tyčinek ze vzorníku na trhu. Dále musejí kuchaři beze strachu připravit meznárodní jídlo z pěti a méně ingrediencí.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům VIII (8)

        Plán hry. Dnes se Ina podělí o své tipy a zjednodušení, která na výsledném jídle ale nebudou znát. V menu jsou chipsy z tortilly, pomalu opékaný filet hovězího s majonézovo-parmezánovou majonézou, opékaná růžičková kapusta s balzamikem a šťouchané brambory s lanýži.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům VIII (9)

        Narozeninové překvapení. Inina kamarádka Dwyer Derrig se vrací z města a dostane se jí skvělého narozeninového překvapení: ledničky plné Inou doma připraveného italského salátu s mořskými plody a německých čokoládových košíčků.

      • Kuchyně IX (4)

        Naše nejchutnější předělávky. Oblíbené recepty Kuchyně jsou předělány v jarním duchu. Marcela Valladolid nachystá enchiladas s kapustou a bramborami a pak dojde na tipy, aby jídlo vypadalo jak chutně, tak dobře, nebo jak si zorganizovat svou kuchyni.

      • Osadnice IV (11)

        Nedělní pozdní snídaně. Tři generace Drummondových se sejde na ranči na nedělní pozdní snídani po návštěvě kostela. Ree připraví skvělé menu s úchvatnou pečenou glazovanou šunkou.

      • Osadnice IV (12)

        Školní den. Na ranči je den domácího školního vzdělávání a Ree přebíhá mezi učebnou a kavárnou. Na snídani jsou muffiny s vanilkovým máslem.

      • Osadnice XIV (10)

        Otázky a odpovědi o mrazáku. Ree se podělí o své nejlepší tipy a triky ohledně všeho zmraženého, včetně receptů na jedno těsto, jež se dá využít na dva typy sušenek, máselnou kašovitou polévku, špagety s kořeněným kuřetem nebo omáčku z opečených rajčat.

      • Osadnice XIV (11)

        Šílené sladkosti. Ree připravuje dokonalé sladkosti pro svůj nejnovější článek na blogu. Jsou zde čokoládové sušenky s marshmallow, mramorovaná máčená jablka, fritovaný tvarohový dort s jahodovou zálivkou a tvrdé bonbony se šampaňským.

      • Se Sibou u stolu II (9)

        Letní dny. Siba se podělí o své oblíbené letní recepty včetně masa s mořskými plody grilované stylem braai, kukuřičný salát a dip peppadew. A na skvělé finále je tropický dort Pavlova, jenž je jednoduchý, rychlý a úchvatný. Jde o základního Sibiina průvodce letním vařením.

      • Se Sibou u stolu II (10)

        Jídla pro dobrý pocit. Siba píše o svých oblíbených jídlech pro dobrý pocit. Má dobré nápady jednoduché, dobrodružné i romantické, včetně konejšivých kuřecích penne s omáčkou pesto, nadívaného pečeného lososa nebo dekadentní sendvič se smaženým banánem.

      • Kuchyně IV (12)

        Zahřívací kolo před herním dnem. Tým Kuchyně vás připraví na váš velký herní flám. Nabídnou tipy na večírek a skvělé nápady na využití pomalého vaření, a také jídla na dva hrací dny, jež ohromí davy.

      • Osadnice IV (13)

        Narozeniny Edny Mae. Laddova babička Edna Mae se dožívá 89 let, a tak se Ree a děti rozhodnou ji překvapit krásným narozeninovým dárkem s jejími oblíbenými jídly, včetně pečeného kuřete.

      • Osadnice IV (14)

        Přespávající šestka. U Drummondových přespávají děti ze sousedství a Ree připraví křupavé kuřecí prsty jako jednohubky, smažené hranolky ze sladkých brambor, medovo-hořčičný dip a ovocné pizzy.

      • Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (1)

        Chuťovky na každý den. Siba Mtongana představí pět rychlých a úchvatných slavnostních jídel. Dají se snadno uvařit ve spěchu, využít chytré podvůdky a zkratky, takže tahle Sibiina jídla jsou hned hotová.

      • Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (2)

        Rychlá neděle. Siba Mtongana představí pět rychlých a úchvatných slavnostních jídel. Dají se snadno uvařit ve spěchu, využít chytré podvůdky a zkratky, takže tahle Sibiina jídla jsou hned hotová.

      • Malá bistra u silnic XXIII (5)

        Místní oblíbená jídla. Guy připomíná místní oblíbená jídla celé země ze všech druhů odlišných kultur. V Minnesotě najde mexickou restauraci kombinovanou s trhem, nabízející chutné tacos al pastor a carnitas tamales. V Denveru si užije jedinečné dezerty.

      • Malá bistra u silnic XXIII (6)

        Řekni tu kuchyni. Guy zkoumá některá poctivá bistra. V Coloradu se připojí k profesionálnímu hráči NFL u zeleného chili a vysokých burgerů. Poté v Massachusetts si dá Guy pár dokonalých nakládaných chipsů a pálivý vdolečkový sendvič.

      • Sekáček XXIV (12)

        Gastrobar Sekáčku. Čtyři kuchaři zjistí, že musejí přetvořit záhadné ingredience do delikátních jídel gastrobaru, což bude v kuchyni Sekáčku poněkud obtížné.

      • Kuchyně IX (5)

        Italské klasiky. Jeff Mauro se podělí o rodinný recept na rajčatovou omáčku, a pak zjistíme, jak využít zbytky italských ingrediencí novým způsobem či jak vyrobit zábavné předměty z prázdných lahví od vína.

      • Osadnice XIV (12)

        Staré dobré časy. Zatímco se manžel Ree, Ladd, snaží se svým otcem Chuckem rozebrat historickou zásobárnu žrádla pro dobytek, ona uvaří k obědu šťavnatý steak a vejce benedikt v anglickém muffinu s česnekovým máslem a zalité kořeněnou holandskou omáčkou.

      • Osadnice XIV (13)

        Díkůvzdání s přáteli. Ree s přáteli oslaví Den díkůvzdání krocaní roládou s klobáskou a casserole s pórkem a bramborami. Mezi riskantní přílohy patří opilá omáčka, kozí sýr a sezónní koktejl.

      • Sekáček XX (3)

        G’den, šéfkuchaři! Každý koš má částečný australský nádech: Zvládnou soutěžící toto téma pro G’den v kuchyni? V prvním kole musejí kuchaři p svém upravit jehněčí žebírka a nutnost použít alkoholický nápoj přivede některé z kuchařů na nebezpečně ohnivé cesty. Poté v kole věnovaném hlavnímu jídlu budou nadšeni fanoušci pštrosů emu z toho, co bude uvnitř koše. A kole věnovaném dezertu vybere jednoho z finalistů správné nastavení stroje na zmrzlinu, zatímco porotci poposedávají na židlích a přemýšlejí, jestli může chyba být opravena včas.

      • Iron Chef Amerika X (13)

        Flay vs. Isidori. Vítěz soutěže Iron Chef, Bobby Flay, čelí výzvě Joea Isadoriho, šéfkuchaře v Southfork Kitchen v newyorském Bridgehampton. Porotci jsou Joshua Applestone, Georgia Pellegrini a Glen Davis.

      • Sekáček XXIV (7)

        Turnaj hvězd: Velké finále. Porotci se těší, jak si užijí mistrovská jídla, když se výherci kvalifikačních kol Turnaje hvězd vracejí na velké finále. Kdo obdrží nejvyšší charitativní cenu v dějinách Sekáčku?

      • Velký závod pojízdných bister III (1)

        5727 km ke snu. Osm týmů se snaží stát majitelem pojízdného bistra. Přijíždějí na Long Beach v Kalifornii, aby zde u majáků začali letošní Velký závod pojízdných bister.

      • Malá bistra u silnic XIII (5)

        Klasiky od základů. Na Manhattanu skutečně zručný šéfkuchař vyrábí domácí preclíky se speciální omáčkou z piva a sýra. V Kalifornii Guy navštíví rodinné bistro s autentickým mexickým jídlem jako carnitas s červenou salsou.

      • Malá bistra u silnic XIII (6)

        Masové šílenství. Na tomto výletu Guy jde po všem ze zvířat. V Charlestonu v Jižní Karolíně manžel s manželkou nabízejí snad všechny druhy ptáků, např. kachní stehna s domácí česnekovou majonézou.

      • Guyovy hry s potravinami III (1)

        Když tlačí čas. V první hře jsou šéfkuchaři vyzváni, aby udělali oběd ve stylu panini z věcí, které najdou na Guyově nákupním lístku. Následně musejí kuchaři své oblíbené rýžové jídlo ve hře Maso z prostřední uličky.

      • Sekáček XXIV (7)

        Turnaj hvězd: Velké finále. Porotci se těší, jak si užijí mistrovská jídla, když se výherci kvalifikačních kol Turnaje hvězd vracejí na velké finále. Kdo obdrží nejvyšší charitativní cenu v dějinách Sekáčku?

      • Velký závod pojízdných bister III (1)

        5727 km ke snu. Osm týmů se snaží stát majitelem pojízdného bistra. Přijíždějí na Long Beach v Kalifornii, aby zde u majáků začali letošní Velký závod pojízdných bister.

      • Malá bistra u silnic XVIII (5)

        Esa autenticity. Na tomto výletě Guy Fieri navštíví bufety autentické až na kost. V Portlandu v Oregonu dělají nudle a podle matčiných receptů všechna autentická čínská jídla, jakou je třeba polévka ton.

      • Malá bistra u silnic XVIII (6)

        Sendviče sammies a dušené maso. Na tomto výletě Guy Fieri ochutná pár vynikajících sendvičů a dušené maso. V Santa Fe v Novém Mexiku je kavárna s původní keňskou kuchyní nabízející čerstvé ryby, kořeněné banánové listy mahi mahi a vražedně dobré dušené karibské kozí maso.

      • Jídla na otevřeném ohni III (1)

        Grilované sendviče. Roger Mooking míří do Barbecue Exchange na dva hříšně chutné sendviče – jednomu se říká Nebe, a druhému Peklo. Oba s vepřovým a se slaninou!

      • Jídla na otevřeném ohni III (2)

        Prase na sto způsobů. Vše se točí kolem oblíbeného zvířete Rogera Mookinga – prasete. Vyzkouší si naložené, uzené i uleželé vepřové maso od nejlepších dodavatelů v zemi.