
Food Network
Food Network od do
Soukromý šéfkuchař II (12)
Armáda jedné ženy. Kumari Govender, módní návrhářka, nezávislá publicistka a kreativní šéfka jihoafrického módního blogu StyleSociety, pozve Neilla do svého krásného domu, kde si popovídají o její kariéře a její lásce k jídlu.
Večírky Patricie Heaton II (5)
Pracovní prázdniny. Na tyto prázdniny není nutný žádný pas! Patricia Heaton přenese chutě Španělska přímo do své kuchyně, takže se nechejte unést jejími delikátními a chutnými tapas.
Večírky Patricie Heaton II (6)
Tábornická Patty. Komici Chris Kattan a Molly Shannon táboří s Patricií Heaton během večírku inspirovaného právě kempováním! Uvaří neuvěřitelné chili s nabídkou řady omáček, a k tomu kukuřici v alobalu, dokonalou na gril nebo na táborák.
Rev Run a jeho nedělní večeře II (9)
Jídlo na kuželky. Je nedělní den zábavy a Rev je připraven vtrhnout se svým dlouholetým kamarádem Perrym do své zcela nové kuželkárny. Chybí v ní jen jedna věc, bufet s občerstvením. Rev připraví pár klasických jídel, která se při kuželkách pojídají.
Rev Run a jeho nedělní večeře II (10)
Blázen do čočky. Tento týden Rev učí rodinu zdravým variantám některých jejich oblíbených jídel, aniž by se ztratila chuť. V rodině Simmonsových je zdraví jen jedno a čočka je chutnou volbou pro začátek.
Iron Chef Amerika XII (6)
Hazardní hráči z Vegas: Flay vs. Sosa. Vaya con Vegas a předseda hází kostkami a staví proti sobě Iron Chefa Bobbyho Flaye a vyzývatele Angela Sosu v bitvě o kulinářský titul. Porotci tohoto souboje jsou Hal Rubenstein, Judy Joo a Billy Harris.
Soukromý šéfkuchař II (11)
Narozeniny v zátoce. Marsh Shirtliff je jedním z nejznámějších a nejúspěšnějších majitelů závodních koní v Jižní Africe. Je dlouholetým kamarádem a klientem Neilla, kterého zavolá, aby svůj talent využil na oslavu narozenin.
Soukromý šéfkuchař II (12)
Armáda jedné ženy. Kumari Govender, módní návrhářka, nezávislá publicistka a kreativní šéfka jihoafrického módního blogu StyleSociety, pozve Neilla do svého krásného domu, kde si popovídají o její kariéře a její lásce k jídlu.
Večírky Patricie Heaton II (5)
Pracovní prázdniny. Na tyto prázdniny není nutný žádný pas! Patricia Heaton přenese chutě Španělska přímo do své kuchyně, takže se nechejte unést jejími delikátními a chutnými tapas.
Večírky Patricie Heaton II (6)
Tábornická Patty. Komici Chris Kattan a Molly Shannon táboří s Patricií Heaton během večírku inspirovaného právě kempováním! Uvaří neuvěřitelné chili s nabídkou řady omáček, a k tomu kukuřici v alobalu, dokonalou na gril nebo na táborák.
Malá bistra u silnic XV (11)
Jídlo dobře udělané. Na tomto výletě Guy hledá jídla správně a dobře udělaná. Navštíví letní chatu nabízející slavné koláčky smažené v hovězím tuku nebo čerstvý jahodový koláč. V St. Louis jedna hospůdka dělá smažené hranolky se sýrem a chutnou kachnu.
Malá bistra u silnic XV (12)
Hospody a dlabanec. Na tomto výletě Guy navštíví některé zapadlé putyky. V St. Louis klasický britský pub, kde vaří gurmánský grilovaný sýr a mistrovský kousek, porchettu.
Jídla na otevřeném ohni III (12)
Zahrávat si s ohněm v Nové Anglii. Roger Mooking se setká v Nové Anglii se dvěma lidmi, kteří si rádi hrají s ohněm. Paula Marcoux má zahradu plnou vychytávek na vaření. David Adamson pak půjčuje sady na vlastní rožnění prasete.
Jídla na otevřeném ohni III (13)
Jarní oslavy v Kentucky. Richard McCallister z farmářského trhu Marksbury pozve Rogera Mookinga na výroční jarní oslavy v Lancasteru v Kentucky. Richard a Roger mají hejno jarních kuřat a připraví je na domácím grilu.
Sekáček XXV (5)
Vaření s okounem. Tři přepychové rybí pokrmy čekají na porotce po vzrušujícím kole s předkrmy, kde bylo nutné použít mořského okouna a drahé koření.
Guyovy hry s potravinami III (8)
Pozor na rozpočet! Nejprve se čtyři šéfkuchaři pokusí vytvořit svá nejlepší grilovaná jídla za omezený rozpočet. Následně musejí vytvořit dekadentní snídani za použití burákového másla a želé.
Bosá komtesa – zpátky k základům II (19)
Venkovní zábava. Zpět k základům venkovní zábavy. Oběd využije ingrediencí ze zahrady, capellini s rajčaty a bazalkou. A pro dokonalý čajový dýchánek v zahradě ovesné sušenky s hrozinkami a pekanovými ořechy, a k tomu sendviče s uzeným lososem. Ina pak odpoví na otázky ohledně venkovní zábavy v Zeptejte se Iny.
Bosá komtesa – zpátky k základům II (20)
Náhodná jídla Dne díkůvzdání. Zpět k základům večírků Dne díkůvzdání. Najdeme zde rychlou krůtí roládu se snadnými přílohami – opečenou zeleninou se zelenými fazolkami a klasiky jako zavařené brusinky nebo domácí omáčka.
Kuchyně VI (12)
Večírek u bazénu. Parta nám ukáže, jak snadno připravit jemnou svíčkovou ve stylu al pastor. Potom se Melissa Gilbert podělí o recept na smažené kuře a finalisté Food Network Star, Jay Ducote, Eddie Jackson a Dom Tesoriero, soutěží o nejlepší svačinku k bazénu.
Osadnice X (12)
Vaření, krmení a jedení. Ree Drummond chystá ke snídani skvělé biskity, které si její manžel a syn užijí, až přijdou domů po krmení dobytka.
Osadnice X (13)
Barvy, barvy, barvy. Ree Drummond se podělí o čtyři skvělé recepty na oslavu barev podzimu.
Se Sibou u stolu (9)
Termín večeře se blíží. Siba soupeří s časem, když má připravit skvělou večeři inspirovanou italskými jídly. Manžel Brian přivede přátele na jídlo po práci a Siba chce připravit penne s kuřetem a omáčkou pesto, ciabattu s harísem a rychlý salát puttanesca.
Se Sibou u stolu (10)
Pojďte dál. U Siby je dámský večírek s jednohubkami a vychlazenými koktejly. Je zde uzený losos na palačinkách mfino, kuřecí křidélka, dip peppadew a ovocné Sibiiny koktejly plus nějaké sladkosti z obchodu.
Anna Olson: Pečení II (7)
Pâte Sucrée. Sladké těsto (známé jako pâte sucrée) je delikátní a křehké díky vysokému obsahu cukru a másla. Anna nám poradí pár triků a připraví mandlový dort, ostružinové pusinky a skořicové sušenky snickerdoodle.
Anna Olson: Pečení II (8)
Marcipán. Marcipán jde jednoduše vytvořit z mletých mandlí a cukru, ale má mnohé způsoby využití ve světě dezertů. Anna nám vysvětlí, jak připravit dokonalý marcipán, upeče jednoduchý marcipánový ovocný dort a vytvoří klasický dort Battenberg.
Kuchyně III (3)
Všichni společně. Jedno, jestli jste moderátor nebo host, tým z Kuchyně má dostatek zásob na další fantastickou hostinu. Díky mnoha delikátním receptům bude tato nabídka zvláště vhodná pro společná setkání.
Osadnice XI (1)
Stanton a Paige. Dcera Ree Drummond Page a její kamarádka Stanton by rády na večeři čínské jídlo, a tak Ree připraví Asií inspirovanou hostinu, která se dokonale hodí na dívčí noční večírek plný zábavy.
Osadnice XI (2)
Večírek k dokončení studia. Ree Drummond a její kamarádka Hyacinth pořádají večírek k dokončení studia pro své dcery, a pro absolventky to bude dokonalý odvaz.
Se Sibou u stolu II (1)
Čerstvé věci z trhu. Ve městě jsou přátelé muzikanti, a tak Siba na jazzový víkend připraví hostinu inspirovanou farmářským trhem. Centrem show je úchvatný kuřecí salát se slaninou a zeleninou.
Se Sibou u stolu II (2)
Výročí první schůzky. Romantika visí ve vzduchu, když Siba a Brian slaví 12. výročí první schůzky. Tradičně grilují ve stylu braai, ale letos postaví vše na hlavu a dají si americké burgery se salátem cobb a grilovaným masem a jahody na špejli.
Malá bistra u silnic XIX (11)
Grilování, chilli a huli–huli kuřata. Na tomto výletě Guy Fieri navštíví unikátní grily na souši i za ní. V Long Beach v Kalifornii grilují v náklaďáku nadprůměrné steaky s taco a opilými plackami torta, a také fritovaná kuřata se zeleninou v chilaquiles.
Malá bistra u silnic XIX (12)
Pořádné kusance. Na tomto výletě Guy Fieri vyzkouší různorodá jídla na obou stranách Pacifiku. V Los Angeles, na východním pobřeží, nabízejí kamarádi hříšné dobroty jako sendvič Tlustý Jerry nebo švédský stůl se smaženými dobrotami jako kuřecí prsty, mozzarella na dřívku nebo steaky.
Sekáček XXIII (6)
Nejprve dvojité potíže. Osm kuchařů bylo pozváno do kuchyně Sekáčku, aby soutěžili ve dvojicích. V prvním kole se učí používat společný prostor při tvorbě předkrmu z prošlého octa a hrášku s chili a sýrem.
Kuchyně VI (13)
Recepty vhodné pro děti. Den začne kuřecími a avokádovými mini hamburgery, následuje pár tipů, jak zůstat v klidu při vaření s dětmi, a nové možnosti zmrzlinových pohárů. Poté je čas na kempinkový večírek pro děti, s pár koktejly pro rodiče.
Anna Olson: Pečení II (9)
Italské pusinky. Anna nám vysvětlí, jak dosáhnout pevnosti a struktury klasických italských pusinek, vytvoří italský nugát, kokosové marshmallows a jednoduchý sněhový dort Key lime.
Anna Olson: Pečení II (10)
Nepečené dezerty. Nepečené dezerty se musejí nejprve dát do ledničky, než se dají nakrájet. Anna nám předvede řadu tradičních stylů včetně šachovnicových dezertů, kokosových sušenek lepených karamelem a delikátních vanilkových sušenek.
Sekáček XXV (6)
Polévkové super hvězdy Dne díkůvzdání. V této speciální soutěži na Den díkůvzdání čtyři kuchaři obětují čas i talent na polévky. Musejí použít zbytky na předkrm, než dojde na překvapení a koš pro dezert, jenž je zcela zmate.
Guyovy hry s potravinami VI (8)
Turnaj dne krocanů. Čtyři kuchaři předvedou svůj vděk, když jim dá Guy Fieri neúnosný rozpočet, aby připravili hostinu na Díkůvzdání.
Spojené království Luka Nguyena (3)
Wiltshire, Hampshire a Devon. Luke pokračuje ve své cestě přes Wiltshire, Hampshire a Devon, a postaví si stánek na farmářském trhu ve Winchesteru.
Spojené království Luka Nguyena (4)
Cornwall. Luke cestuje ke křišťálově čistým vodám a vysoko se tyčícím útesům Cornwallu, aby objevil tajemství cornwallských delikates.
Za Donalem… do Evropy II (5)
Puglia, Itálie. V Puglii se koná oslava pro oči a žaludek, ať jde o domácí gelato, nebo doma dělaný sýr burrata. Rovněž jsou zde čerstvé ryby na barvitém trhu s barvitými figurkami, a také pouliční jídlo s velkými rozdíly.
Za Donalem… do Evropy II (6)
Stockholm, Švédsko. Ve Stockholmu zjistí Donal, že není všechno jen o zdravém životě, ale že místní mají také mlsné jazýčky! Fika je denní káva a dortík, a pak Donal připraví vlastní dekadentní choccies, což je kulinářská delikatesa Švédska.
Svět dívčích jídel (9)
Milan. Milán je jedním z hlavních měst módy, místo posedlé nejnovějšími a nejodvážnějšími trendy. Sara Porro ze Sauce Milan, populárního blogu o jídle, se stane Kamini kulinářskou průvodkyní.
Svět dívčích jídel (10)
Dubaj. Kamini cestuje do Dubaje v SAE, lidmi vytvořené oázy, kde hovoří peníze, od aut po módu a jídlo. Kamini odhalí chutě a vůně vycházející z tradic Středního východu.
Iron Chef Amerika XII (7)
Šílené, šílené, šílené jídlo 60. let. Iron Chefové tvoří páry s barmany v soutěži s jídly 60. let. Iron Chef Alex Guarnaschelli a Jeremy Oertel se postaví Iron Chefovi Marcu Forgionemu a Natashe David. Tentokrát jsou porotci Willie Degel, Judy Joo a Simon Majumdar.
Spojené království Luka Nguyena (3)
Wiltshire, Hampshire a Devon. Luke pokračuje ve své cestě přes Wiltshire, Hampshire a Devon, a postaví si stánek na farmářském trhu ve Winchesteru.
Spojené království Luka Nguyena (4)
Cornwall. Luke cestuje ke křišťálově čistým vodám a vysoko se tyčícím útesům Cornwallu, aby objevil tajemství cornwallských delikates.
Za Donalem… do Evropy II (5)
Puglia, Itálie. V Puglii se koná oslava pro oči a žaludek, ať jde o domácí gelato, nebo doma dělaný sýr burrata. Rovněž jsou zde čerstvé ryby na barvitém trhu s barvitými figurkami, a také pouliční jídlo s velkými rozdíly.
Za Donalem… do Evropy II (6)
Stockholm, Švédsko. Ve Stockholmu zjistí Donal, že není všechno jen o zdravém životě, ale že místní mají také mlsné jazýčky! Fika je denní káva a dortík, a pak Donal připraví vlastní dekadentní choccies, což je kulinářská delikatesa Švédska.
Malá bistra u silnic XV (13)
Něco tradičního. Na tomto výletě Guy ochutná tradiční recepty. V Bostonu vede restaurační chatu, nabízející humry, už druhá generace, v menu jsou i tresčí koláčky a makaróny se sýrem a humry.
Malá bistra u silnic XVI (1)
Autentická jídla. Na tomto výletě Guy najde skutečně autentická jídla na neobvyklých místech. V St. Louis nabízí bistro u cesty rýži s fazolemi, knedlíčky jiaozi těstoviny s taženým vepřovým.
Jídla na otevřeném ohni IV (1)
Delikatesa z vepřového. Jedním z velkých divů grilování jsou uzená vepřová ramínka. Jde o velkou porci masa vařeného pomalu a na nízké teplotě, dokud není šťavnaté a jemné. Rogerovým oblíbeným způsobem, jak jíst tuto delikatesu, je dát ji do sendviče.
Jídla na otevřeném ohni IV (2)
Grilování v Alabamě. Americký grilovací pás se táhne od obou Karolín po Texas. Dnes Roger zamíří do jeho středu: Alabamy.
Sekáček XXV (6)
Polévkové super hvězdy Dne díkůvzdání. V této speciální soutěži na Den díkůvzdání čtyři kuchaři obětují čas i talent na polévky. Musejí použít zbytky na předkrm, než dojde na překvapení a koš pro dezert, jenž je zcela zmate.
