• Food Network

    • Food Network od do

      • Soukromý šéfkuchař II (12)

        Armáda jedné ženy. Kumari Govender, módní návrhářka, nezávislá publicistka a kreativní šéfka jihoafrického módního blogu StyleSociety, pozve Neilla do svého krásného domu, kde si popovídají o její kariéře a její lásce k jídlu.

      • Večírky Patricie Heaton II (5)

        Pracovní prázdniny. Na tyto prázdniny není nutný žádný pas! Patricia Heaton přenese chutě Španělska přímo do své kuchyně, takže se nechejte unést jejími delikátními a chutnými tapas.

      • Večírky Patricie Heaton II (6)

        Tábornická Patty. Komici Chris Kattan a Molly Shannon táboří s Patricií Heaton během večírku inspirovaného právě kempováním! Uvaří neuvěřitelné chili s nabídkou řady omáček, a k tomu kukuřici v alobalu, dokonalou na gril nebo na táborák.

      • Rev Run a jeho nedělní večeře II (9)

        Jídlo na kuželky. Je nedělní den zábavy a Rev je připraven vtrhnout se svým dlouholetým kamarádem Perrym do své zcela nové kuželkárny. Chybí v ní jen jedna věc, bufet s občerstvením. Rev připraví pár klasických jídel, která se při kuželkách pojídají.

      • Rev Run a jeho nedělní večeře II (10)

        Blázen do čočky. Tento týden Rev učí rodinu zdravým variantám některých jejich oblíbených jídel, aniž by se ztratila chuť. V rodině Simmonsových je zdraví jen jedno a čočka je chutnou volbou pro začátek.

      • Iron Chef Amerika XII (6)

        Hazardní hráči z Vegas: Flay vs. Sosa. Vaya con Vegas a předseda hází kostkami a staví proti sobě Iron Chefa Bobbyho Flaye a vyzývatele Angela Sosu v bitvě o kulinářský titul. Porotci tohoto souboje jsou Hal Rubenstein, Judy Joo a Billy Harris.

      • Soukromý šéfkuchař II (11)

        Narozeniny v zátoce. Marsh Shirtliff je jedním z nejznámějších a nejúspěšnějších majitelů závodních koní v Jižní Africe. Je dlouholetým kamarádem a klientem Neilla, kterého zavolá, aby svůj talent využil na oslavu narozenin.

      • Soukromý šéfkuchař II (12)

        Armáda jedné ženy. Kumari Govender, módní návrhářka, nezávislá publicistka a kreativní šéfka jihoafrického módního blogu StyleSociety, pozve Neilla do svého krásného domu, kde si popovídají o její kariéře a její lásce k jídlu.

      • Večírky Patricie Heaton II (5)

        Pracovní prázdniny. Na tyto prázdniny není nutný žádný pas! Patricia Heaton přenese chutě Španělska přímo do své kuchyně, takže se nechejte unést jejími delikátními a chutnými tapas.

      • Večírky Patricie Heaton II (6)

        Tábornická Patty. Komici Chris Kattan a Molly Shannon táboří s Patricií Heaton během večírku inspirovaného právě kempováním! Uvaří neuvěřitelné chili s nabídkou řady omáček, a k tomu kukuřici v alobalu, dokonalou na gril nebo na táborák.

      • Malá bistra u silnic XV (11)

        Jídlo dobře udělané. Na tomto výletě Guy hledá jídla správně a dobře udělaná. Navštíví letní chatu nabízející slavné koláčky smažené v hovězím tuku nebo čerstvý jahodový koláč. V St. Louis jedna hospůdka dělá smažené hranolky se sýrem a chutnou kachnu.

      • Malá bistra u silnic XV (12)

        Hospody a dlabanec. Na tomto výletě Guy navštíví některé zapadlé putyky. V St. Louis klasický britský pub, kde vaří gurmánský grilovaný sýr a mistrovský kousek, porchettu.

      • Jídla na otevřeném ohni III (12)

        Zahrávat si s ohněm v Nové Anglii. Roger Mooking se setká v Nové Anglii se dvěma lidmi, kteří si rádi hrají s ohněm. Paula Marcoux má zahradu plnou vychytávek na vaření. David Adamson pak půjčuje sady na vlastní rožnění prasete.

      • Jídla na otevřeném ohni III (13)

        Jarní oslavy v Kentucky. Richard McCallister z farmářského trhu Marksbury pozve Rogera Mookinga na výroční jarní oslavy v Lancasteru v Kentucky. Richard a Roger mají hejno jarních kuřat a připraví je na domácím grilu.

      • Sekáček XXV (5)

        Vaření s okounem. Tři přepychové rybí pokrmy čekají na porotce po vzrušujícím kole s předkrmy, kde bylo nutné použít mořského okouna a drahé koření.

      • Guyovy hry s potravinami III (8)

        Pozor na rozpočet! Nejprve se čtyři šéfkuchaři pokusí vytvořit svá nejlepší grilovaná jídla za omezený rozpočet. Následně musejí vytvořit dekadentní snídani za použití burákového másla a želé.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům II (19)

        Venkovní zábava. Zpět k základům venkovní zábavy. Oběd využije ingrediencí ze zahrady, capellini s rajčaty a bazalkou. A pro dokonalý čajový dýchánek v zahradě ovesné sušenky s hrozinkami a pekanovými ořechy, a k tomu sendviče s uzeným lososem. Ina pak odpoví na otázky ohledně venkovní zábavy v Zeptejte se Iny.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům II (20)

        Náhodná jídla Dne díkůvzdání. Zpět k základům večírků Dne díkůvzdání. Najdeme zde rychlou krůtí roládu se snadnými přílohami – opečenou zeleninou se zelenými fazolkami a klasiky jako zavařené brusinky nebo domácí omáčka.

      • Kuchyně VI (12)

        Večírek u bazénu. Parta nám ukáže, jak snadno připravit jemnou svíčkovou ve stylu al pastor. Potom se Melissa Gilbert podělí o recept na smažené kuře a finalisté Food Network Star, Jay Ducote, Eddie Jackson a Dom Tesoriero, soutěží o nejlepší svačinku k bazénu.

      • Osadnice X (12)

        Vaření, krmení a jedení. Ree Drummond chystá ke snídani skvělé biskity, které si její manžel a syn užijí, až přijdou domů po krmení dobytka.

      • Osadnice X (13)

        Barvy, barvy, barvy. Ree Drummond se podělí o čtyři skvělé recepty na oslavu barev podzimu.

      • Se Sibou u stolu (9)

        Termín večeře se blíží. Siba soupeří s časem, když má připravit skvělou večeři inspirovanou italskými jídly. Manžel Brian přivede přátele na jídlo po práci a Siba chce připravit penne s kuřetem a omáčkou pesto, ciabattu s harísem a rychlý salát puttanesca.

      • Se Sibou u stolu (10)

        Pojďte dál. U Siby je dámský večírek s jednohubkami a vychlazenými koktejly. Je zde uzený losos na palačinkách mfino, kuřecí křidélka, dip peppadew a ovocné Sibiiny koktejly plus nějaké sladkosti z obchodu.

      • Anna Olson: Pečení II (7)

        Pâte Sucrée. Sladké těsto (známé jako pâte sucrée) je delikátní a křehké díky vysokému obsahu cukru a másla. Anna nám poradí pár triků a připraví mandlový dort, ostružinové pusinky a skořicové sušenky snickerdoodle.

      • Anna Olson: Pečení II (8)

        Marcipán. Marcipán jde jednoduše vytvořit z mletých mandlí a cukru, ale má mnohé způsoby využití ve světě dezertů. Anna nám vysvětlí, jak připravit dokonalý marcipán, upeče jednoduchý marcipánový ovocný dort a vytvoří klasický dort Battenberg.

      • Kuchyně III (3)

        Všichni společně. Jedno, jestli jste moderátor nebo host, tým z Kuchyně má dostatek zásob na další fantastickou hostinu. Díky mnoha delikátním receptům bude tato nabídka zvláště vhodná pro společná setkání.

      • Osadnice XI (1)

        Stanton a Paige. Dcera Ree Drummond Page a její kamarádka Stanton by rády na večeři čínské jídlo, a tak Ree připraví Asií inspirovanou hostinu, která se dokonale hodí na dívčí noční večírek plný zábavy.

      • Osadnice XI (2)

        Večírek k dokončení studia. Ree Drummond a její kamarádka Hyacinth pořádají večírek k dokončení studia pro své dcery, a pro absolventky to bude dokonalý odvaz.

      • Se Sibou u stolu II (1)

        Čerstvé věci z trhu. Ve městě jsou přátelé muzikanti, a tak Siba na jazzový víkend připraví hostinu inspirovanou farmářským trhem. Centrem show je úchvatný kuřecí salát se slaninou a zeleninou.

      • Se Sibou u stolu II (2)

        Výročí první schůzky. Romantika visí ve vzduchu, když Siba a Brian slaví 12. výročí první schůzky. Tradičně grilují ve stylu braai, ale letos postaví vše na hlavu a dají si americké burgery se salátem cobb a grilovaným masem a jahody na špejli.

      • Malá bistra u silnic XIX (11)

        Grilování, chilli a huli–huli kuřata. Na tomto výletě Guy Fieri navštíví unikátní grily na souši i za ní. V Long Beach v Kalifornii grilují v náklaďáku nadprůměrné steaky s taco a opilými plackami torta, a také fritovaná kuřata se zeleninou v chilaquiles.

      • Malá bistra u silnic XIX (12)

        Pořádné kusance. Na tomto výletě Guy Fieri vyzkouší různorodá jídla na obou stranách Pacifiku. V Los Angeles, na východním pobřeží, nabízejí kamarádi hříšné dobroty jako sendvič Tlustý Jerry nebo švédský stůl se smaženými dobrotami jako kuřecí prsty, mozzarella na dřívku nebo steaky.

      • Sekáček XXIII (6)

        Nejprve dvojité potíže. Osm kuchařů bylo pozváno do kuchyně Sekáčku, aby soutěžili ve dvojicích. V prvním kole se učí používat společný prostor při tvorbě předkrmu z prošlého octa a hrášku s chili a sýrem.

      • Kuchyně VI (13)

        Recepty vhodné pro děti. Den začne kuřecími a avokádovými mini hamburgery, následuje pár tipů, jak zůstat v klidu při vaření s dětmi, a nové možnosti zmrzlinových pohárů. Poté je čas na kempinkový večírek pro děti, s pár koktejly pro rodiče.

      • Anna Olson: Pečení II (9)

        Italské pusinky. Anna nám vysvětlí, jak dosáhnout pevnosti a struktury klasických italských pusinek, vytvoří italský nugát, kokosové marshmallows a jednoduchý sněhový dort Key lime.

      • Anna Olson: Pečení II (10)

        Nepečené dezerty. Nepečené dezerty se musejí nejprve dát do ledničky, než se dají nakrájet. Anna nám předvede řadu tradičních stylů včetně šachovnicových dezertů, kokosových sušenek lepených karamelem a delikátních vanilkových sušenek.

      • Sekáček XXV (6)

        Polévkové super hvězdy Dne díkůvzdání. V této speciální soutěži na Den díkůvzdání čtyři kuchaři obětují čas i talent na polévky. Musejí použít zbytky na předkrm, než dojde na překvapení a koš pro dezert, jenž je zcela zmate.

      • Guyovy hry s potravinami VI (8)

        Turnaj dne krocanů. Čtyři kuchaři předvedou svůj vděk, když jim dá Guy Fieri neúnosný rozpočet, aby připravili hostinu na Díkůvzdání.

      • Spojené království Luka Nguyena (3)

        Wiltshire, Hampshire a Devon. Luke pokračuje ve své cestě přes Wiltshire, Hampshire a Devon, a postaví si stánek na farmářském trhu ve Winchesteru.

      • Spojené království Luka Nguyena (4)

        Cornwall. Luke cestuje ke křišťálově čistým vodám a vysoko se tyčícím útesům Cornwallu, aby objevil tajemství cornwallských delikates.

      • Za Donalem… do Evropy II (5)

        Puglia, Itálie. V Puglii se koná oslava pro oči a žaludek, ať jde o domácí gelato, nebo doma dělaný sýr burrata. Rovněž jsou zde čerstvé ryby na barvitém trhu s barvitými figurkami, a také pouliční jídlo s velkými rozdíly.

      • Za Donalem… do Evropy II (6)

        Stockholm, Švédsko. Ve Stockholmu zjistí Donal, že není všechno jen o zdravém životě, ale že místní mají také mlsné jazýčky! Fika je denní káva a dortík, a pak Donal připraví vlastní dekadentní choccies, což je kulinářská delikatesa Švédska.

      • Svět dívčích jídel (9)

        Milan. Milán je jedním z hlavních měst módy, místo posedlé nejnovějšími a nejodvážnějšími trendy. Sara Porro ze Sauce Milan, populárního blogu o jídle, se stane Kamini kulinářskou průvodkyní.

      • Svět dívčích jídel (10)

        Dubaj. Kamini cestuje do Dubaje v SAE, lidmi vytvořené oázy, kde hovoří peníze, od aut po módu a jídlo. Kamini odhalí chutě a vůně vycházející z tradic Středního východu.

      • Iron Chef Amerika XII (7)

        Šílené, šílené, šílené jídlo 60. let. Iron Chefové tvoří páry s barmany v soutěži s jídly 60. let. Iron Chef Alex Guarnaschelli a Jeremy Oertel se postaví Iron Chefovi Marcu Forgionemu a Natashe David. Tentokrát jsou porotci Willie Degel, Judy Joo a Simon Majumdar.

      • Spojené království Luka Nguyena (3)

        Wiltshire, Hampshire a Devon. Luke pokračuje ve své cestě přes Wiltshire, Hampshire a Devon, a postaví si stánek na farmářském trhu ve Winchesteru.

      • Spojené království Luka Nguyena (4)

        Cornwall. Luke cestuje ke křišťálově čistým vodám a vysoko se tyčícím útesům Cornwallu, aby objevil tajemství cornwallských delikates.

      • Za Donalem… do Evropy II (5)

        Puglia, Itálie. V Puglii se koná oslava pro oči a žaludek, ať jde o domácí gelato, nebo doma dělaný sýr burrata. Rovněž jsou zde čerstvé ryby na barvitém trhu s barvitými figurkami, a také pouliční jídlo s velkými rozdíly.

      • Za Donalem… do Evropy II (6)

        Stockholm, Švédsko. Ve Stockholmu zjistí Donal, že není všechno jen o zdravém životě, ale že místní mají také mlsné jazýčky! Fika je denní káva a dortík, a pak Donal připraví vlastní dekadentní choccies, což je kulinářská delikatesa Švédska.

      • Malá bistra u silnic XV (13)

        Něco tradičního. Na tomto výletě Guy ochutná tradiční recepty. V Bostonu vede restaurační chatu, nabízející humry, už druhá generace, v menu jsou i tresčí koláčky a makaróny se sýrem a humry.

      • Malá bistra u silnic XVI (1)

        Autentická jídla. Na tomto výletě Guy najde skutečně autentická jídla na neobvyklých místech. V St. Louis nabízí bistro u cesty rýži s fazolemi, knedlíčky jiaozi těstoviny s taženým vepřovým.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (1)

        Delikatesa z vepřového. Jedním z velkých divů grilování jsou uzená vepřová ramínka. Jde o velkou porci masa vařeného pomalu a na nízké teplotě, dokud není šťavnaté a jemné. Rogerovým oblíbeným způsobem, jak jíst tuto delikatesu, je dát ji do sendviče.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (2)

        Grilování v Alabamě. Americký grilovací pás se táhne od obou Karolín po Texas. Dnes Roger zamíří do jeho středu: Alabamy.

      • Sekáček XXV (6)

        Polévkové super hvězdy Dne díkůvzdání. V této speciální soutěži na Den díkůvzdání čtyři kuchaři obětují čas i talent na polévky. Musejí použít zbytky na předkrm, než dojde na překvapení a koš pro dezert, jenž je zcela zmate.