
Food Network
Food Network od do
Iron Chef Amerika X (13)
Flay vs. Isidori. Vítěz soutěže Iron Chef, Bobby Flay, čelí výzvě Joea Isadoriho, šéfkuchaře v Southfork Kitchen v newyorském Bridgehampton. Porotci jsou Joshua Applestone, Georgia Pellegrini a Glen Davis.
Sekáček XXIV (7)
Turnaj hvězd: Velké finále. Porotci se těší, jak si užijí mistrovská jídla, když se výherci kvalifikačních kol Turnaje hvězd vracejí na velké finále. Kdo obdrží nejvyšší charitativní cenu v dějinách Sekáčku?
Velký závod pojízdných bister III (1)
5727 km ke snu. Osm týmů se snaží stát majitelem pojízdného bistra. Přijíždějí na Long Beach v Kalifornii, aby zde u majáků začali letošní Velký závod pojízdných bister.
Malá bistra u silnic XIII (5)
Klasiky od základů. Na Manhattanu skutečně zručný šéfkuchař vyrábí domácí preclíky se speciální omáčkou z piva a sýra. V Kalifornii Guy navštíví rodinné bistro s autentickým mexickým jídlem jako carnitas s červenou salsou.
Malá bistra u silnic XIII (6)
Masové šílenství. Na tomto výletu Guy jde po všem ze zvířat. V Charlestonu v Jižní Karolíně manžel s manželkou nabízejí snad všechny druhy ptáků, např. kachní stehna s domácí česnekovou majonézou.
Guyovy hry s potravinami III (1)
Když tlačí čas. V první hře jsou šéfkuchaři vyzváni, aby udělali oběd ve stylu panini z věcí, které najdou na Guyově nákupním lístku. Následně musejí kuchaři své oblíbené rýžové jídlo ve hře Maso z prostřední uličky.
Sekáček XXIV (7)
Turnaj hvězd: Velké finále. Porotci se těší, jak si užijí mistrovská jídla, když se výherci kvalifikačních kol Turnaje hvězd vracejí na velké finále. Kdo obdrží nejvyšší charitativní cenu v dějinách Sekáčku?
Velký závod pojízdných bister III (1)
5727 km ke snu. Osm týmů se snaží stát majitelem pojízdného bistra. Přijíždějí na Long Beach v Kalifornii, aby zde u majáků začali letošní Velký závod pojízdných bister.
Malá bistra u silnic XVIII (5)
Esa autenticity. Na tomto výletě Guy Fieri navštíví bufety autentické až na kost. V Portlandu v Oregonu dělají nudle a podle matčiných receptů všechna autentická čínská jídla, jakou je třeba polévka ton.
Malá bistra u silnic XVIII (6)
Sendviče sammies a dušené maso. Na tomto výletě Guy Fieri ochutná pár vynikajících sendvičů a dušené maso. V Santa Fe v Novém Mexiku je kavárna s původní keňskou kuchyní nabízející čerstvé ryby, kořeněné banánové listy mahi mahi a vražedně dobré dušené karibské kozí maso.
Jídla na otevřeném ohni III (1)
Grilované sendviče. Roger Mooking míří do Barbecue Exchange na dva hříšně chutné sendviče – jednomu se říká Nebe, a druhému Peklo. Oba s vepřovým a se slaninou!
Jídla na otevřeném ohni III (2)
Prase na sto způsobů. Vše se točí kolem oblíbeného zvířete Rogera Mookinga – prasete. Vyzkouší si naložené, uzené i uleželé vepřové maso od nejlepších dodavatelů v zemi.
Sekáček XX (3)
G’den, šéfkuchaři! Každý koš má částečný australský nádech: Zvládnou soutěžící toto téma pro G’den v kuchyni? V prvním kole musejí kuchaři p svém upravit jehněčí žebírka a nutnost použít alkoholický nápoj přivede některé z kuchařů na nebezpečně ohnivé cesty. Poté v kole věnovaném hlavnímu jídlu budou nadšeni fanoušci pštrosů emu z toho, co bude uvnitř koše. A kole věnovaném dezertu vybere jednoho z finalistů správné nastavení stroje na zmrzlinu, zatímco porotci poposedávají na židlích a přemýšlejí, jestli může chyba být opravena včas.
Guyovy hry s potravinami IV (14)
James Beard nominuje čtyři kuchaře. Čtyři kuchaři, nominovaní Jamesem Beardem, využijí své mimořádné dovednosti, aby vytvořili hors d’oeuvre za využití instantních nudlí rámen. Pak tito špičkoví kuchaři musejí připravit pětihvězdičkové mořské plody za neuvěřitelně nízký rozpočet.
Bosá komtesa – zpátky k základům VIII (10)
Hrdinové místní kuchyně. Ina si vezme inspiraci ze slavného jídla z oblasti Hamptons, aby je přetvořila na nový recept pro svůj blog Barefoot. Připraví lososové a guacamolové sendviče, solené karamelové sušenky a salát z opečené červené řepy s balzamikem.
Bosá komtesa – zpátky k základům X (1)
Koktejly pro dav. Ina se podělí o své recepty, na nichž se nedá nic zkazit, pro nadační koktejlový večírek. V menu je karamelizovaná slanina, čtvrtky frittaty s bramborami a bazalkou a pečené krevety se zeleninou a božským dresinkem.
Kuchyně IX (5)
Italské klasiky. Jeff Mauro se podělí o rodinný recept na rajčatovou omáčku, a pak zjistíme, jak využít zbytky italských ingrediencí novým způsobem či jak vyrobit zábavné předměty z prázdných lahví od vína.
Osadnice IV (13)
Narozeniny Edny Mae. Laddova babička Edna Mae se dožívá 89 let, a tak se Ree a děti rozhodnou ji překvapit krásným narozeninovým dárkem s jejími oblíbenými jídly, včetně pečeného kuřete.
Osadnice IV (14)
Přespávající šestka. U Drummondových přespávají děti ze sousedství a Ree připraví křupavé kuřecí prsty jako jednohubky, smažené hranolky ze sladkých brambor, medovo-hořčičný dip a ovocné pizzy.
Osadnice XIV (12)
Staré dobré časy. Zatímco se manžel Ree, Ladd, snaží se svým otcem Chuckem rozebrat historickou zásobárnu žrádla pro dobytek, ona uvaří k obědu šťavnatý steak a vejce benedikt v anglickém muffinu s česnekovým máslem a zalité kořeněnou holandskou omáčkou.
Osadnice XIV (13)
Díkůvzdání s přáteli. Ree s přáteli oslaví Den díkůvzdání krocaní roládou s klobáskou a casserole s pórkem a bramborami. Mezi riskantní přílohy patří opilá omáčka, kozí sýr a sezónní koktejl.
Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (1)
Chuťovky na každý den. Siba Mtongana představí pět rychlých a úchvatných slavnostních jídel. Dají se snadno uvařit ve spěchu, využít chytré podvůdky a zkratky, takže tahle Sibiina jídla jsou hned hotová.
Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (2)
Rychlá neděle. Siba Mtongana představí pět rychlých a úchvatných slavnostních jídel. Dají se snadno uvařit ve spěchu, využít chytré podvůdky a zkratky, takže tahle Sibiina jídla jsou hned hotová.
Kuchyně IV (13)
Vaření za sněžného dne. Kuchyně představí svá nejoblíbenější zimní jídla, počínaje atraktivními gnocchi se sýrem ricotta Geoffreyho Zakariana. Pak hosté vyzkoušejí nejnovější kuchyňská udělátka, a dostane se i na bramborové pochoutky pro tři noci víkendu.
Osadnice IV (15)
Investiční společná večeře. Reein investiční klub se schází poprvé po 10 letech. Její menu inspirované Mexikem zahrnuje i ostružinové margarity na zahájení večírku.
Osadnice V (1)
Staří přátelé, noví přátelé. Ree připravuje večeři na uvítanou doma pro pár přátel, kteří se vracejí do města. Nachystá opečenou hovězí svíčkovou s pepřem a úchvatným drceným česnekem.
Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (3)
Grilování Braai. Siba Mtongana představí pět rychlých a úchvatných slavnostních jídel. Dají se snadno uvařit ve spěchu, využít chytré podvůdky a zkratky, takže tahle Sibiina jídla jsou hned hotová.
Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (4)
Východní hostina. Siba spěchá s večeří, aby ji stihla včas, a připravuje kuře v teriyaki omáčce, asijský zelný salát a křupavé smažené banánové lupínky.
Malá bistra u silnic XXIII (7)
Hlavně hovězí. Guy se ponoří do hovězího nebe. V Minneapolis místní gastronomická hospoda podává delikátní sendviče plné steaků a dušeného hovězího. V Atlantě židovské delikatesy nabízejí rybí speciality a vražedné hašé pastrami.
Malá bistra u silnic XXIII (8)
Rukou a vidličkou. Guy zkouší pár výbušných jídel! V Denveru je argentinské bistro podávající hovězí empanadas a vegetariánské dortíky. A v Massachusetts domácké bistro vaří poctivou texasko-mexickou snídani.
Sekáček XXIV (13)
Rockové hvězdy. Čtyři rockové hvězdy s vášní pro vaření (Lita Ford, Kelly Hansen, Eddie Ojeda a Dweezil Zappa) zkoušejí v kuchyni Sekáčku vyhrát 10 000 dolarů na svou oblíbenou charitu.
Kuchyně IX (6)
Oblíbená jídla ze steakhousu. Geoffrey Zakarian nám předvede, jak připravit dokonalá hovězí žebra s bylinkami a opečenou šalotkou, zatímco Katie Lee nachystá plněný salát s překvapením a Marcela Valladolid klasický salát caesar.
Osadnice XIII (1)
Dítě na ranči. Na ranči je nové dítě, a tak Ree připraví pro novou maminku balíček první péče plný jídel a věcí pro rozmazlování. Je zde hovězí hrudí, zapečené brambory, andělský koláč a ovocný salát s medem a tymiánem.
Osadnice XIII (2)
Příběh o čtyřech obědech. Ree chystá v kuchyni na ranči oběd a připraví například kořeněné vrstvené burgery s cibulovými kroužky, salát se sezamem a tofu, hromadu havajských hovězích sendvičů a konečně pouze pro sebe kuřata s mangem a chili.
Sekáček XX (4)
Slané perly moudrosti. Před porotci je prezentace pro jejich první rozhodnutí, kdy porovnávají jídla s krevetami a cizrnou. Pro hlavní chody byla určena baklava, která dělala kuchařům problémy, a také zkoušeli různé chytré způsoby, jak využít perly soli ve svých jídlech. Finalisté pak musejí do svých dezertl zapracovat alkoholický nápoj a kešu oříšky.
Iron Chef Amerika X (14)
Garces vs. Weitzman. Vítěz soutěže Iron Chef Jose Garces čelí výzvě Rebeccy Weitzman, šéfkuchařky z Thistle Hill Tavern v newyorském Brooklynu. Porotci jsou Karine Bakhoum, Art Smith a Julie White.
Tia Mowry doma II (5)
Tia a sváteční večeře. Je sváteční čas, a tak Tia chystá pár oblíbených jídel pro nejbližší přátele, například hovězí svíčkovou s bylinkovou krustou a křenovou omáčkou, miso z růžičkové kapusty, šťouchané brambory s česnekem a bábovku kořeněnou čajem.
Tia Mowry doma II (6)
Coryho chlapci. Tiin manžel Cory má spoustu nezadaných kamarádů herců, kteří si málokdy užijí domácí jídlo. Tia je pozve na chutnou hostinu s poppery z papriček jalapeno, jehněčími burgery, cuketovými hranolky a jahodovým mléčným koktejlem.
Večeře u Tiffani (3)
Velká a starobylá jídla z Texasu. Nic tak nesymbolizuje Texas jako grilování, a právě proto Tiffani přivádí ke stolu herce ve vedlejších rolích seriálu Ve službách FBI, Sharifa Atkinse, Tima DeKaye a Willieho Garsona.
Večeře u Tiffani (4)
Oblíbená jídla na svatební noc. Láska je ve vzduchu, když se Jason a Naomi Priestleyovi připojí k Tiffani a jejímu manželovi Bradymu na menu z říše jejich vlastních pohádek.
Malá bistra u silnic XIII (7)
Celosvětové tradice. Guy vyzkouší všechny druhy mezinárodních rychlých jídelních klasik. V Santa Barbaře v Kalifornii je bistro s autentickými britskými fish and chips – a také skotská tlačenka a klobásky v těstíčku.
Malá bistra u silnic XIII (8)
Práce na víc úlohách. Guy je v Charlestonu v Jižní Karolíně, kde se jižanské vlivy potkávají s kulinářskou kreativitou v bistru Mon and Pop. Mezi oblíbenými jídly najdeme fritovaná vepřová žebírka se sladko-ostrým kořením pepper jelly.
Guyovy hry s potravinami III (2)
Kolem světa za tři nákupní vozíky. V první hře se podíváme na cestu kolem světa, protože kuchaři musejí vytvořit mezinárodní jídla za použití pouze těch věcí, které najdou ve výprodejovém koši. Následně je na řadě chutný dezert.
Tia Mowry doma II (5)
Tia a sváteční večeře. Je sváteční čas, a tak Tia chystá pár oblíbených jídel pro nejbližší přátele, například hovězí svíčkovou s bylinkovou krustou a křenovou omáčkou, miso z růžičkové kapusty, šťouchané brambory s česnekem a bábovku kořeněnou čajem.
Tia Mowry doma II (6)
Coryho chlapci. Tiin manžel Cory má spoustu nezadaných kamarádů herců, kteří si málokdy užijí domácí jídlo. Tia je pozve na chutnou hostinu s poppery z papriček jalapeno, jehněčími burgery, cuketovými hranolky a jahodovým mléčným koktejlem.
Večeře u Tiffani (3)
Velká a starobylá jídla z Texasu. Nic tak nesymbolizuje Texas jako grilování, a právě proto Tiffani přivádí ke stolu herce ve vedlejších rolích seriálu Ve službách FBI, Sharifa Atkinse, Tima DeKaye a Willieho Garsona.
Večeře u Tiffani (4)
Oblíbená jídla na svatební noc. Láska je ve vzduchu, když se Jason a Naomi Priestleyovi připojí k Tiffani a jejímu manželovi Bradymu na menu z říše jejich vlastních pohádek.
Malá bistra u silnic XVIII (7)
Všechno, co zasytí. Na tomto výletě Guy Fieri ochutná různé chutě a poklady Díkůvzdání. Navštíví pekařství otce a syna s unikátním ptákem Dne díkůvzdání. V Kansas City dlouholetý mistr udí krocaní maso a nabízí s fazolemi, aby potěšil místní i soutěžící v grilování.
Malá bistra u silnic XVIII (8)
Pohoda v duši. Na tomto výletě Guy Fieri navštíví bistra nabízející chuť i duši. V Portlandu v Oregonu přátelská kavárna vaří rychlá jídla jako krutě vynikající sendvič s artyčoky nebo kari čočku, jež udeří do správných not.
Jídla na otevřeném ohni III (3)
Chuťovky z Karolíny. Roger Mooking míří do Severní a Jižní Karolíny, aby navštívil pár starých školních restaurací s dlouhou a několik generací trvající tradicí vynikajících barbecue.
Jídla na otevřeném ohni III (4)
Ohnivá mexická oslava. Mexické jídlo Roger Mooking preferuje kvůli jeho komplexním a zemitým chutím i díky tradici vaření nad ohništěm. Roger se setká s kuchařem Johnnym Hernandezem v San Antoniu a uvaří regionální mexická jídla.
