• Food Network

    • Food Network od do

      • Iron Chef Amerika X (14)

        Garces vs. Weitzman. Vítěz soutěže Iron Chef Jose Garces čelí výzvě Rebeccy Weitzman, šéfkuchařky z Thistle Hill Tavern v newyorském Brooklynu. Porotci jsou Karine Bakhoum, Art Smith a Julie White.

      • Tia Mowry doma II (5)

        Tia a sváteční večeře. Je sváteční čas, a tak Tia chystá pár oblíbených jídel pro nejbližší přátele, například hovězí svíčkovou s bylinkovou krustou a křenovou omáčkou, miso z růžičkové kapusty, šťouchané brambory s česnekem a bábovku kořeněnou čajem.

      • Tia Mowry doma II (6)

        Coryho chlapci. Tiin manžel Cory má spoustu nezadaných kamarádů herců, kteří si málokdy užijí domácí jídlo. Tia je pozve na chutnou hostinu s poppery z papriček jalapeno, jehněčími burgery, cuketovými hranolky a jahodovým mléčným koktejlem.

      • Večeře u Tiffani (3)

        Velká a starobylá jídla z Texasu. Nic tak nesymbolizuje Texas jako grilování, a právě proto Tiffani přivádí ke stolu herce ve vedlejších rolích seriálu Ve službách FBI, Sharifa Atkinse, Tima DeKaye a Willieho Garsona.

      • Večeře u Tiffani (4)

        Oblíbená jídla na svatební noc. Láska je ve vzduchu, když se Jason a Naomi Priestleyovi připojí k Tiffani a jejímu manželovi Bradymu na menu z říše jejich vlastních pohádek.

      • Malá bistra u silnic XIII (7)

        Celosvětové tradice. Guy vyzkouší všechny druhy mezinárodních rychlých jídelních klasik. V Santa Barbaře v Kalifornii je bistro s autentickými britskými fish and chips – a také skotská tlačenka a klobásky v těstíčku.

      • Malá bistra u silnic XIII (8)

        Práce na víc úlohách. Guy je v Charlestonu v Jižní Karolíně, kde se jižanské vlivy potkávají s kulinářskou kreativitou v bistru Mon and Pop. Mezi oblíbenými jídly najdeme fritovaná vepřová žebírka se sladko-ostrým kořením pepper jelly.

      • Guyovy hry s potravinami III (2)

        Kolem světa za tři nákupní vozíky. V první hře se podíváme na cestu kolem světa, protože kuchaři musejí vytvořit mezinárodní jídla za použití pouze těch věcí, které najdou ve výprodejovém koši. Následně je na řadě chutný dezert.

      • Tia Mowry doma II (5)

        Tia a sváteční večeře. Je sváteční čas, a tak Tia chystá pár oblíbených jídel pro nejbližší přátele, například hovězí svíčkovou s bylinkovou krustou a křenovou omáčkou, miso z růžičkové kapusty, šťouchané brambory s česnekem a bábovku kořeněnou čajem.

      • Tia Mowry doma II (6)

        Coryho chlapci. Tiin manžel Cory má spoustu nezadaných kamarádů herců, kteří si málokdy užijí domácí jídlo. Tia je pozve na chutnou hostinu s poppery z papriček jalapeno, jehněčími burgery, cuketovými hranolky a jahodovým mléčným koktejlem.

      • Večeře u Tiffani (3)

        Velká a starobylá jídla z Texasu. Nic tak nesymbolizuje Texas jako grilování, a právě proto Tiffani přivádí ke stolu herce ve vedlejších rolích seriálu Ve službách FBI, Sharifa Atkinse, Tima DeKaye a Willieho Garsona.

      • Večeře u Tiffani (4)

        Oblíbená jídla na svatební noc. Láska je ve vzduchu, když se Jason a Naomi Priestleyovi připojí k Tiffani a jejímu manželovi Bradymu na menu z říše jejich vlastních pohádek.

      • Malá bistra u silnic XVIII (7)

        Všechno, co zasytí. Na tomto výletě Guy Fieri ochutná různé chutě a poklady Díkůvzdání. Navštíví pekařství otce a syna s unikátním ptákem Dne díkůvzdání. V Kansas City dlouholetý mistr udí krocaní maso a nabízí s fazolemi, aby potěšil místní i soutěžící v grilování.

      • Malá bistra u silnic XVIII (8)

        Pohoda v duši. Na tomto výletě Guy Fieri navštíví bistra nabízející chuť i duši. V Portlandu v Oregonu přátelská kavárna vaří rychlá jídla jako krutě vynikající sendvič s artyčoky nebo kari čočku, jež udeří do správných not.

      • Jídla na otevřeném ohni III (3)

        Chuťovky z Karolíny. Roger Mooking míří do Severní a Jižní Karolíny, aby navštívil pár starých školních restaurací s dlouhou a několik generací trvající tradicí vynikajících barbecue.

      • Jídla na otevřeném ohni III (4)

        Ohnivá mexická oslava. Mexické jídlo Roger Mooking preferuje kvůli jeho komplexním a zemitým chutím i díky tradici vaření nad ohništěm. Roger se setká s kuchařem Johnnym Hernandezem v San Antoniu a uvaří regionální mexická jídla.

      • Sekáček XX (4)

        Slané perly moudrosti. Před porotci je prezentace pro jejich první rozhodnutí, kdy porovnávají jídla s krevetami a cizrnou. Pro hlavní chody byla určena baklava, která dělala kuchařům problémy, a také zkoušeli různé chytré způsoby, jak využít perly soli ve svých jídlech. Finalisté pak musejí do svých dezertl zapracovat alkoholický nápoj a kešu oříšky.

      • Guyovy hry s potravinami IV (15)

        Kuchaři Malých bister u silnic… už zase! Pro kuchaře z pořadu Malá bistra u silnic by neměl být problém připravit dokonalá jídla. A pak je minimum času zjistit, jaké je Guyovo oblíbené jídlo, a ještě méně času na nákup.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům X (2)

        Italský večírek s překvapením. Ina pořádá večírek v italském stylu. Jsou zde parmezánové lupínky rossini, bílé fazole a salát z rukoly, opečené hovězí s balzamikem, gratinovaný parmezán s fenyklem a jako dezert limoncello a zmrzlina.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům X (3)

        Vítejte na městském večírku. Ina pořádá uvítací večírek pro nové kolegy. V nabídce jsou kukuřičný a avokádový salát, opečená letní zelenina a kuře s citrusy a tequilou, dostane se nám i rady, jak připravit talíř se sýry.

      • Kuchyně IX (6)

        Oblíbená jídla ze steakhousu. Geoffrey Zakarian nám předvede, jak připravit dokonalá hovězí žebra s bylinkami a opečenou šalotkou, zatímco Katie Lee nachystá plněný salát s překvapením a Marcela Valladolid klasický salát caesar.

      • Osadnice IV (15)

        Investiční společná večeře. Reein investiční klub se schází poprvé po 10 letech. Její menu inspirované Mexikem zahrnuje i ostružinové margarity na zahájení večírku.

      • Osadnice V (1)

        Staří přátelé, noví přátelé. Ree připravuje večeři na uvítanou doma pro pár přátel, kteří se vracejí do města. Nachystá opečenou hovězí svíčkovou s pepřem a úchvatným drceným česnekem.

      • Osadnice XIII (1)

        Dítě na ranči. Na ranči je nové dítě, a tak Ree připraví pro novou maminku balíček první péče plný jídel a věcí pro rozmazlování. Je zde hovězí hrudí, zapečené brambory, andělský koláč a ovocný salát s medem a tymiánem.

      • Osadnice XIII (2)

        Příběh o čtyřech obědech. Ree chystá v kuchyni na ranči oběd a připraví například kořeněné vrstvené burgery s cibulovými kroužky, salát se sezamem a tofu, hromadu havajských hovězích sendvičů a konečně pouze pro sebe kuřata s mangem a chili.

      • Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (3)

        Grilování Braai. Siba Mtongana představí pět rychlých a úchvatných slavnostních jídel. Dají se snadno uvařit ve spěchu, využít chytré podvůdky a zkratky, takže tahle Sibiina jídla jsou hned hotová.

      • Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (4)

        Východní hostina. Siba spěchá s večeří, aby ji stihla včas, a připravuje kuře v teriyaki omáčce, asijský zelný salát a křupavé smažené banánové lupínky.

      • Kuchyně V (1)

        Sladkosti pro miláčky. Slaví se Valentýn a hosté připravují romantická jídla jako Geoffreyho mousse z tmavé čokolády, jemný filet mignon s houbami a omáčkou z červeného vína od Katie nebo od Marcely dvojité chutné přílohy.

      • Osadnice V (2)

        Pickup piknik. Ree pořádá piknik pro rodinu a kovboje, kteří pracují s jarními telaty. Skvělé jídlo zahrnuje opečená pikantní kuřecí stehna a klasické kovbojské fazole se slaninou.

      • Osadnice V (3)

        Nakrmit krávy, nakrmit kovboje. Telata, kovbojové a děti je dnes na ranči potřeba nakrmit. Na snídani budou francouzské lístkové pečivo, které Ree Drummond připravila předešlé noci.

      • Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (5)

        Super rychlá večeře. Siba připraví super rychlé menu na večírek s tyčinkami s dvojitým sýrem, po nichž následuje obří steak s česnekem a tymiánem.

      • Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (1)

        Chuťovky na každý den. Siba Mtongana představí pět rychlých a úchvatných slavnostních jídel. Dají se snadno uvařit ve spěchu, využít chytré podvůdky a zkratky, takže tahle Sibiina jídla jsou hned hotová.

      • Malá bistra u silnic XXIII (9)

        Až si budete prsty olizovat. Na tomto výletě Guy Fieri navštíví Atlantu, Minneapolis a Massachusetts, aby našel dlabanec, který nevyžaduje příbor.

      • Malá bistra u silnic XXIII (10)

        Kousek Británie. Na tomto výletě si Guy Fieri užívá v Londýně a zúčastní se pořádné regionální hostiny.

      • Sekáček XXV (1)

        Mámy ze sitcomů. Čtyři herečky známé ze svých rolí matek v televizi se ujmou rolí soutěžících v Sekáčku. Herečky musejí přijít s nápady na televizní večeři, poradit si s minutkovým steakem a být kreativní s tiramisu a jahodovou polevou.

      • Kuchyně IX (7)

        Tajnosti pořadu. Každodenní recepty na vyšší úroveň dovede Katie Lee a její grilovaný losos s krustou z brambůrek nebo Mauro a jeho naložené vepřové kousky se sladkými i ostrými paprikami.

      • Osadnice XIII (3)

        Často kladené otázky. Ree odpovídá na často kladené otázky diváků třeba o pomalu vařené mexické polévce nebo vynikajícím kapustovém salátu. Další kuchařské problémy vyřeší bílý chléb její matky a Ree se dostane na třetí rychlostní stupeň díky času, rodině a čtyřnohým miláčkům.

      • Osadnice XIII (4)

        Obchodní setkání. Ree pořádá večeři pro přátele, kteří jí pomohli zásobit její nový obchod. Začne s merlíkovým salátem, pak podává květákovou polévku se sýrem a k tomu pořádnou porci mazlavého sýrového chleba s jalapeno. Jako dezert kousky tvarohového dortu se solí a karamelem.

      • Sekáček XX (5)

        Kdo zná pangase? Šéfkuchaři otevřou první koš a najdou směs falafelu a prošlého těsta mezi čtyřmi igrediencemi pro předkrm. U hlavního chodu musejí pracovat s rybou, která je pro ně novinkou. Koláčky na dezert se nechtějí nechat upravit.

      • Iron Chef Amerika X (15)

        Zakarian vs. Casanova. Při své první bitvě přijme Geoffrey Zakarian výzvu od Victora Casanovy, šéfkuchaře z Culina, italské restaurace v hotelu Four Seasons v Beverly Hills. Porotci jsou Karine Bakhoum, Art Smith a Jill Zarin.

      • Ching – Úchvatná Asie (1)

        Zlaté kulinářské poklady v Hongkongu. Ching navštíví Kowloon, aby našla pár kulinářských klenotů. Vaří společně s místními kuchaři, připraví zlatavé jarní závitky, grilované vepřové baozi, přístavní krevety s chili, grilovaná vepřová žebra v ubud stylu a jehně opečené v pánvi wok.

      • Ching – Úchvatná Asie (2)

        Chytrá a vynalézavá tchajwanská jídla. Ching navštíví restauraci, která vylepšuje tchajwanskou kuchyni. Její šéfkuchař předvede, jak připravit koule lví hlava z krabího masa a smažené youtiao s ústřicemi. Pak Ching vyzkouší načechrané kopečky strouhaného ledu.

      • Reza – thajský princ koření (1)

        Žhavá pouliční jídla Bangkoku. V Thajsku je vše o pouličním jídle a domácím vaření. Reza se setká s kulinářskou blogerkou Chawadee Nualkhair, která ho vezme na trh Klong Toey, což je truhla pokladů, rozlévající jídlo do thajských ulic!

      • Reza – thajský princ koření (2)

        Neuvěřitelná ostrovní kuchyně Thajska (Koh Kood). Reza Mahammad cestuje 320 kilometrů na východ od Bangkoku ke kambodžské hranici, kde leží malý ostrov Koh Kood. Reza jde na thajský piknik a uvaří chňapala v banánových listech v písečném ohništi na pláži.

      • Malá bistra u silnic XIII (9)

        Rodinné záležitosti. Ve Vancouveru vyzkouší Guy čínské bistro s ručně dělanými nudlemi a využívající staré rodinné recepty třeba na hovězí rolky. V New Yorku otevírá pár bratrů tradiční bar se skvělým jídlem.

      • Malá bistra u silnic XIII (10)

        Staré a oblíbené, nové a požadované. Guy nachází kousek historie po celé zemi. V Kalifornii navštíví čtvrť s delikatesami, oblíbenými místními i celebritami, např. pastrami na všechny možné způsoby.

      • Guyovy hry s potravinami III (3)

        Food Network přebírá město chutí. Čtyři hvězdní šéfkuchaři Food Network se vydají do uliček, aby soutěžili v zastoupení své oblíbené charity. Nejprve je Guy požádá, aby připravili oběd za použití pěti a méně ingrediencí.

      • Ching – Úchvatná Asie (1)

        Zlaté kulinářské poklady v Hongkongu. Ching navštíví Kowloon, aby našla pár kulinářských klenotů. Vaří společně s místními kuchaři, připraví zlatavé jarní závitky, grilované vepřové baozi, přístavní krevety s chili, grilovaná vepřová žebra v ubud stylu a jehně opečené v pánvi wok.

      • Ching – Úchvatná Asie (2)

        Chytrá a vynalézavá tchajwanská jídla. Ching navštíví restauraci, která vylepšuje tchajwanskou kuchyni. Její šéfkuchař předvede, jak připravit koule lví hlava z krabího masa a smažené youtiao s ústřicemi. Pak Ching vyzkouší načechrané kopečky strouhaného ledu.

      • Reza – thajský princ koření (1)

        Žhavá pouliční jídla Bangkoku. V Thajsku je vše o pouličním jídle a domácím vaření. Reza se setká s kulinářskou blogerkou Chawadee Nualkhair, která ho vezme na trh Klong Toey, což je truhla pokladů, rozlévající jídlo do thajských ulic!

      • Reza – thajský princ koření (2)

        Neuvěřitelná ostrovní kuchyně Thajska (Koh Kood). Reza Mahammad cestuje 320 kilometrů na východ od Bangkoku ke kambodžské hranici, kde leží malý ostrov Koh Kood. Reza jde na thajský piknik a uvaří chňapala v banánových listech v písečném ohništi na pláži.

      • Malá bistra u silnic XVIII (9)

        Vepřové, těstoviny a grilování. Na tomto výletě Guy Fieri prozkoumá některé ozkoušené a opravdové místní hitovky. V Kansas City v Missouri nabízejí oblíbená jídla jako vepřové hašé s černými fazolemi.

      • Malá bistra u silnic XVIII (10)

        Na jih od hranic. Na tomto výletě Guy Fieri míří na jih na hranici do Cabo San Lucas v Mexiku. Na hlavním městském silničním tahu je taco bar se zcela čerstvými chobotnicemi a omáčkami ve stylu Guadalajary, které vám stáhnou ponožky.

      • Jídla na otevřeném ohni III (5)

        Globální chutě v Texasu. Texas je slavnýdíky americkému grilování, ale Roger Mooking na cestě státem osamělé hvězdy hledá latinsko-americké způsoby grilování na otevřeném ohni a ochutná i klobásky uzené v evropském stylu.

      • Jídla na otevřeném ohni III (6)

        Malá balení, velké chutě. Roger Mooking hledá ve státech Golfského pobřeží chutná jídla z udíren a ohnišť. Pak si vychutná šálek a naučí se, jak použít kávu při texaském grilování.