
Food Network
Food Network od do
Spojené království Luka Nguyena (4)
Cornwall. Luke cestuje ke křišťálově čistým vodám a vysoko se tyčícím útesům Cornwallu, aby objevil tajemství cornwallských delikates.
Za Donalem… do Evropy II (5)
Puglia, Itálie. V Puglii se koná oslava pro oči a žaludek, ať jde o domácí gelato, nebo doma dělaný sýr burrata. Rovněž jsou zde čerstvé ryby na barvitém trhu s barvitými figurkami, a také pouliční jídlo s velkými rozdíly.
Za Donalem… do Evropy II (6)
Stockholm, Švédsko. Ve Stockholmu zjistí Donal, že není všechno jen o zdravém životě, ale že místní mají také mlsné jazýčky! Fika je denní káva a dortík, a pak Donal připraví vlastní dekadentní choccies, což je kulinářská delikatesa Švédska.
Svět dívčích jídel (9)
Milan. Milán je jedním z hlavních měst módy, místo posedlé nejnovějšími a nejodvážnějšími trendy. Sara Porro ze Sauce Milan, populárního blogu o jídle, se stane Kamini kulinářskou průvodkyní.
Svět dívčích jídel (10)
Dubaj. Kamini cestuje do Dubaje v SAE, lidmi vytvořené oázy, kde hovoří peníze, od aut po módu a jídlo. Kamini odhalí chutě a vůně vycházející z tradic Středního východu.
Iron Chef Amerika XII (7)
Šílené, šílené, šílené jídlo 60. let. Iron Chefové tvoří páry s barmany v soutěži s jídly 60. let. Iron Chef Alex Guarnaschelli a Jeremy Oertel se postaví Iron Chefovi Marcu Forgionemu a Natashe David. Tentokrát jsou porotci Willie Degel, Judy Joo a Simon Majumdar.
Spojené království Luka Nguyena (3)
Wiltshire, Hampshire a Devon. Luke pokračuje ve své cestě přes Wiltshire, Hampshire a Devon, a postaví si stánek na farmářském trhu ve Winchesteru.
Spojené království Luka Nguyena (4)
Cornwall. Luke cestuje ke křišťálově čistým vodám a vysoko se tyčícím útesům Cornwallu, aby objevil tajemství cornwallských delikates.
Za Donalem… do Evropy II (5)
Puglia, Itálie. V Puglii se koná oslava pro oči a žaludek, ať jde o domácí gelato, nebo doma dělaný sýr burrata. Rovněž jsou zde čerstvé ryby na barvitém trhu s barvitými figurkami, a také pouliční jídlo s velkými rozdíly.
Za Donalem… do Evropy II (6)
Stockholm, Švédsko. Ve Stockholmu zjistí Donal, že není všechno jen o zdravém životě, ale že místní mají také mlsné jazýčky! Fika je denní káva a dortík, a pak Donal připraví vlastní dekadentní choccies, což je kulinářská delikatesa Švédska.
Malá bistra u silnic XV (13)
Něco tradičního. Na tomto výletě Guy ochutná tradiční recepty. V Bostonu vede restaurační chatu, nabízející humry, už druhá generace, v menu jsou i tresčí koláčky a makaróny se sýrem a humry.
Malá bistra u silnic XVI (1)
Autentická jídla. Na tomto výletě Guy najde skutečně autentická jídla na neobvyklých místech. V St. Louis nabízí bistro u cesty rýži s fazolemi, knedlíčky jiaozi těstoviny s taženým vepřovým.
Jídla na otevřeném ohni IV (1)
Delikatesa z vepřového. Jedním z velkých divů grilování jsou uzená vepřová ramínka. Jde o velkou porci masa vařeného pomalu a na nízké teplotě, dokud není šťavnaté a jemné. Rogerovým oblíbeným způsobem, jak jíst tuto delikatesu, je dát ji do sendviče.
Jídla na otevřeném ohni IV (2)
Grilování v Alabamě. Americký grilovací pás se táhne od obou Karolín po Texas. Dnes Roger zamíří do jeho středu: Alabamy.
Sekáček XXV (6)
Polévkové super hvězdy Dne díkůvzdání. V této speciální soutěži na Den díkůvzdání čtyři kuchaři obětují čas i talent na polévky. Musejí použít zbytky na předkrm, než dojde na překvapení a koš pro dezert, jenž je zcela zmate.
Guyovy hry s potravinami III (9)
Hra s vážením. Šéfkuchaři zkoušejí odhadnout váhu při nakupování na jejich nejlepší jídla. Ve druhé hře jde o hazard v obchodě s potravinami, kdy kuchaři připravují zcela americký oběd, omezeni kolečkem s jídlem.
Bosá komtesa – zpátky k základům III (1)
Narozeninové večírky. Jeffrey má narozeniny a Ina mu připravuje delikátní a příjemně nostalgickou narozeninovou večeři, která se celá dá připravit dopředu.
Bosá komtesa – zpátky k základům III (2)
Texasko-mexická jídla. Ina připravuje dokonalá texasko-mexická jídla s pomocí přítelkyně Devon Fredericks a jejího oceněného receptu na chili. Navíc má fantastické nápady na přílohy jako kuřata s tequilou a limetkou, rybí tacos la fondita nebo margarita z růžových grepů.
Sekáček XXIII (11)
Soudci tváří v tvář. Jde o přátelskou soutěž mezi přáteli, když soudci Sekáčku čelí jeden druhému s koši obsahujícími zbytkové ingredience. V kole pro předkrm musejí kuchaři přetvořit casserole s tuňákovými nudlemi na něco zcela nového.
Bosá komtesa – zpátky k základům (6)
Chlebový vítěz. Ina zkouší tři recepty, jež využívají třemi různými způsoby chleba. Jde o delikátní lososové koláčky se strouhankou, zlatý chlebový pudink z italského panettone a vynikající rajskou polévku – pappa al pomodoro.
Bosá komtesa – zpátky k základům (7)
Snídaňový večírek. Ina má plán a dokonalé menu. Dopředu připravené sušenky z podmáslí a čedaru a domácí jahodový džem, zábavný koktejl s názvem květinový džus a míchaná vajíčka s jemnými bylinkami.
Osadnice X (1)
Rychlé sladkosti. Ree se podělí o čtyři delikátní a rychle připravené dezerty jako pudink s bílou čokoládou nebo rychlé dezertní panini, a pak připraví karamelovou jablečnou přeliv na zmrzlinový pohár.
Osadnice X (2)
Velikonoční víkend. Na ranči probíhají tři velikonoční dny a na Velký pátek se doručují přátelům králíčci. V sobotu Ree připraví tortellini primavera a „křupavá“ vajíčka s košíkem crudités a špenátovým dipem.
Se Sibou u stolu II (5)
Výzva pro Sibu. Siba si dává tři úkoly. Zaprvé udělat z každodenního sýra oslnivý salát. Potom si zkusí kulinářský duet s Lukem Dalem Robertsem. A nakonec hříšné pokušení, kdy Siba připraví neuvěřitelnou smaženou zmrzlinu.
Se Sibou u stolu II (6)
Ať je to moderní. V tomto pořadu jde o to dělat věci moderně, a tak Siba připraví opečeného tuňáka s pšeničným salátem a moderními prvky. Pak prozkoumá asijská jídla v Kapském Městě, exploze chutí a sama uvaří neuvěřitelná sladká žebírka.
Anna Olson: Pečení (33)
Polévané řezy. Anna začne klasickými řezy politými skořicovým přelivem, pak se podělí o tajemství, jak upéct dokonalý koláč. Poté upeče v britském stylu bochánek Chelsea, plněný sušeným a kandovaným ovocem. Následuje koláč s banány a vlašskými ořechy s polevou z bílé čokolády.
Anna Olson: Pečení (34)
Čokoládové mousse. Anna začne s klasickým mousse z tmavé čokolády, pak připraví vlastní mražené dezerty se špetkou máty: semifreddo s mousse z bílé čokolády a pak výstavní dezert s brusinkami: dortík s mousse z bílé čokolády.
Jídla na otevřeném ohni IV (7)
Hostiny na zadních dvorcích. Když je na obloze slunce a vane teplý vánek, je dokonalá chvíle rozpálit venku oheň a něco uvařit. Roger je v jižní Kalifornii a navštíví dvě neuvěřitelné hostiny na zadních dvorcích.
Jídla na otevřeném ohni IV (8)
Rozpal to! Jako můru plamen přitahuje Rogerovu pozornost drsný táborák. Když se plameny zmenší a kouř rozptýlí, objeví se bohatá hostina, v níž si každý něco dobrého najde.
Malá bistra u silnic XX (15)
Po Kalifornii. Na tomto výletě Guy Fieri procestuje kvůli chuti pobřeží Kalifornie. V Culver City připraví Gene Simmons z Kiss překvapení v podobě pravého havajského jídla. Kousek odtud v Garden Grove je rodinný mexický podnik servírující tamales a tradiční hovězí chamorro. A nahoře v Monterey rybárna griluje právě chycené ústřice a dělá těstoviny s mořskými plody.
Malá bistra u silnic XX (2)
Plněná jídla s ozvláštněním. Guy zkoumá od pobřeží k pobřeží všechny druhy jídel mimo trendy. V Kalifornii najde na menu časem prověřené recepty jako lasagne s masem nebo skutečné minestrone. V Bostonu ho uspokojí panini jak s masem, tak pro vegetariány.
Sekáček XII (2)
Čokoládová výzva. Vysněná soutěž milovníka čokolády: v každém kole čokoláda! Dokážou se šéfkuchaři s touto sladkou výzvou vypořádat?
Bosá komtesa – zpátky k základům (2)
Dokonalá večeře na večírek. Vrátíme se k základům toho, jak připravit dokonalý večírek. Na začátek v obchodě koupené rychlé předkrmy, pak gratinované mořské mušle a na závěr dva delikátní domácí dezerty – šupinky bílé čokolády a karamel fleur de sel.
Bosá komtesa – zpátky k základům (3)
Pokaždé kuře. Zpět k základům o kuřecím mase. Vyzkoušíme skvělý recept inspirovaný jihem Francie – kuřecí bouillabaisse s česnekovou a šafránovou majonézou nazývanou rouille. A navíc tajemství, jak připravit nejjednodušší a nejchutnější kuřecí vývar.
Osadnice XII (7)
Jednoduchá jídla. Dnes je to o jídlech z pěti ingrediencí, a v menu najdeme kuře pečené s fenyklem, špagety carbonara. vejce v tomatě, vegetariánskou polévku s tortellini a tři varianty večeře z pekáče.
Osadnice XII (8)
Pro Petea. Kovboj Pete si na farmě prožil dlouhé a náročné léto, a tak Ree připraví pro něho a jeho rodinu večeři v texasko-mexickém stylu jako poděkování. V menu jsou carnitas, mango salát, sýrové smažené casserole s fazolkami a guacamole s ozvláštněním.
Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (3)
Grilování Braai. Siba Mtongana představí pět rychlých a úchvatných slavnostních jídel. Dají se snadno uvařit ve spěchu, využít chytré podvůdky a zkratky, takže tahle Sibiina jídla jsou hned hotová.
Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (4)
Východní hostina. Siba spěchá s večeří, aby ji stihla včas, a připravuje kuře v teriyaki omáčce, asijský zelný salát a křupavé smažené banánové lupínky.
Anna Olson: Pečení II (12)
Petit Four. Francouzské petit four jsou malé a výjimečné zákusky. Anna upeče citrónové madlenky, mandlové koláčky friand a onu „malou čtyřku“ – malé koláčky s polevou, které se objevily dávno před dnes známějšími košíčky.
Anna Olson: Pečení II (13)
Langoše. Langoše mají podobnou přípravu po celém světě, i když každá kultura má svůj vlastní styl. Anna nám ukáže několik nejpopulárnějších langošů včetně příbuzného pita chleba, chleba naan nebo křupavého lavaše se semínky.
Jídla na otevřeném ohni (7)
Venkovní vaření od pobřeží k pobřeží. Na pacifickém severozápadě slaví léto šéfkuchařka v Seattlu, Renee Erickson, uzením masa a mořských plodů v barelech od vína předělaných na udírny.
Jídla na otevřeném ohni (8)
Hostina na zadním dvorku. V Ned Ludd, americké rukodělné restauraci v Portlandu, miluje šéfkuchař Jason French přípravu jídla v peci vytápěné dřevem tak moc, že ani nepotřebuje plynovou troubu.
Malá bistra u silnic XV (7)
Město směsice chutí. Na tomto výletě se Guy snaží najít všechny druhy fantastických chutí. V Memphisu je bar předělaný na bistro nabízející oblíbená levná jídla jako smaženou rýži s kachnou nebo chlebový puding s whiskey Jack Daniels. A v Baltimoru znovu Guy navštíví rozpálené grily a dá si místní signifikantní a chutné sendviče s hovězím masem.
Malá bistra u silnic XV (8)
Burgery, nudle a škeble. Na tomto výletě Guy zajede na pár hvězdných míchanic. V St. Louis navštíví filipínskou kuchyní inspirovanou pojízdnou kantýnu nabízející pikantní nudle a na spláchnutí dva palce punče.
Sledování restaurací II (8)
V posledním tažení. Willie je volán na pomoc do Haven Grill v Port Washington ve státu New York. Těžké ekonomické období nedávno donutilo tento rodinný podnik přejít z italského na americké menu se širší nabídkou. Ale podnikání stále upadá.
Strávníci v utajení IX (11)
Divokost v chatkách. Glen a Susan, majitelé Gateway Restaurant and Lodge v Kalifornii, kontaktují Charlese poté, co slyšeli stížnosti na nepovolené večírky, které se konají uvnitř jejich volných chatek.
Strávníci v utajení IX (12)
Vlaková loupež. Dave, majitel Fillmore and Western Railway ve Fillmore v Kalifornii, je znepokojen chybějícími potravinami a řečmi o neoprávněných cestujících během představení a podávání večeří ve vlaku.
Malá bistra u silnic XXV (1)
Chutě Maui. Guy projíždí Maui se svým kamarádem, kuchařem Reno Henriquesem, a užívá si místní oblíbená jídla, čerstvá jídla z pojízdných bufetů a grilování ve stylu St. Louis.
Malá bistra u silnic XXV (2)
Asie, Afrika a Indie. Guy navštíví tři velká americká města kvůli skvělým mezinárodním chutím. Filipínské funky bistro v Los Angeles, v San Francisku ochutná etiopskou kuchyni a v Minneapolis si zakousne večerní indickou klasiku.
Jídla na otevřeném ohni IV (4)
Nálož klobásek z Texasu. Roger si naloží porce nejlepších hovězích hrudí, vepřových steaků a klobásek, které Texas nabízí.
Jídla na otevřeném ohni IV (5)
Maso na špejli. Roger navštíví dva šéfkuchaře z Lone Star, tedy Texasu, kteří připravují ty nejšílenější kulinářské výmysly, a otestuje si, že v Texasu je všechno větší.
Sledování restaurací II (8)
V posledním tažení. Willie je volán na pomoc do Haven Grill v Port Washington ve státu New York. Těžké ekonomické období nedávno donutilo tento rodinný podnik přejít z italského na americké menu se širší nabídkou. Ale podnikání stále upadá.
Strávníci v utajení IX (11)
Divokost v chatkách. Glen a Susan, majitelé Gateway Restaurant and Lodge v Kalifornii, kontaktují Charlese poté, co slyšeli stížnosti na nepovolené večírky, které se konají uvnitř jejich volných chatek.
Strávníci v utajení IX (12)
Vlaková loupež. Dave, majitel Fillmore and Western Railway ve Fillmore v Kalifornii, je znepokojen chybějícími potravinami a řečmi o neoprávněných cestujících během představení a podávání večeří ve vlaku.
Malá bistra u silnic XXV (1)
Chutě Maui. Guy projíždí Maui se svým kamarádem, kuchařem Reno Henriquesem, a užívá si místní oblíbená jídla, čerstvá jídla z pojízdných bufetů a grilování ve stylu St. Louis.
Malá bistra u silnic XXV (2)
Asie, Afrika a Indie. Guy navštíví tři velká americká města kvůli skvělým mezinárodním chutím. Filipínské funky bistro v Los Angeles, v San Francisku ochutná etiopskou kuchyni a v Minneapolis si zakousne večerní indickou klasiku.
Jídla na otevřeném ohni IV (4)
Nálož klobásek z Texasu. Roger si naloží porce nejlepších hovězích hrudí, vepřových steaků a klobásek, které Texas nabízí.
Jídla na otevřeném ohni IV (5)
Maso na špejli. Roger navštíví dva šéfkuchaře z Lone Star, tedy Texasu, kteří připravují ty nejšílenější kulinářské výmysly, a otestuje si, že v Texasu je všechno větší.
