• Food Network

    • Food Network od do

      • Iron Chef Amerika X (15)

        Zakarian vs. Casanova. Při své první bitvě přijme Geoffrey Zakarian výzvu od Victora Casanovy, šéfkuchaře z Culina, italské restaurace v hotelu Four Seasons v Beverly Hills. Porotci jsou Karine Bakhoum, Art Smith a Jill Zarin.

      • Ching – Úchvatná Asie (1)

        Zlaté kulinářské poklady v Hongkongu. Ching navštíví Kowloon, aby našla pár kulinářských klenotů. Vaří společně s místními kuchaři, připraví zlatavé jarní závitky, grilované vepřové baozi, přístavní krevety s chili, grilovaná vepřová žebra v ubud stylu a jehně opečené v pánvi wok.

      • Ching – Úchvatná Asie (2)

        Chytrá a vynalézavá tchajwanská jídla. Ching navštíví restauraci, která vylepšuje tchajwanskou kuchyni. Její šéfkuchař předvede, jak připravit koule lví hlava z krabího masa a smažené youtiao s ústřicemi. Pak Ching vyzkouší načechrané kopečky strouhaného ledu.

      • Reza – thajský princ koření (1)

        Žhavá pouliční jídla Bangkoku. V Thajsku je vše o pouličním jídle a domácím vaření. Reza se setká s kulinářskou blogerkou Chawadee Nualkhair, která ho vezme na trh Klong Toey, což je truhla pokladů, rozlévající jídlo do thajských ulic!

      • Reza – thajský princ koření (2)

        Neuvěřitelná ostrovní kuchyně Thajska (Koh Kood). Reza Mahammad cestuje 320 kilometrů na východ od Bangkoku ke kambodžské hranici, kde leží malý ostrov Koh Kood. Reza jde na thajský piknik a uvaří chňapala v banánových listech v písečném ohništi na pláži.

      • Malá bistra u silnic XIII (9)

        Rodinné záležitosti. Ve Vancouveru vyzkouší Guy čínské bistro s ručně dělanými nudlemi a využívající staré rodinné recepty třeba na hovězí rolky. V New Yorku otevírá pár bratrů tradiční bar se skvělým jídlem.

      • Malá bistra u silnic XIII (10)

        Staré a oblíbené, nové a požadované. Guy nachází kousek historie po celé zemi. V Kalifornii navštíví čtvrť s delikatesami, oblíbenými místními i celebritami, např. pastrami na všechny možné způsoby.

      • Guyovy hry s potravinami III (3)

        Food Network přebírá město chutí. Čtyři hvězdní šéfkuchaři Food Network se vydají do uliček, aby soutěžili v zastoupení své oblíbené charity. Nejprve je Guy požádá, aby připravili oběd za použití pěti a méně ingrediencí.

      • Ching – Úchvatná Asie (1)

        Zlaté kulinářské poklady v Hongkongu. Ching navštíví Kowloon, aby našla pár kulinářských klenotů. Vaří společně s místními kuchaři, připraví zlatavé jarní závitky, grilované vepřové baozi, přístavní krevety s chili, grilovaná vepřová žebra v ubud stylu a jehně opečené v pánvi wok.

      • Ching – Úchvatná Asie (2)

        Chytrá a vynalézavá tchajwanská jídla. Ching navštíví restauraci, která vylepšuje tchajwanskou kuchyni. Její šéfkuchař předvede, jak připravit koule lví hlava z krabího masa a smažené youtiao s ústřicemi. Pak Ching vyzkouší načechrané kopečky strouhaného ledu.

      • Reza – thajský princ koření (1)

        Žhavá pouliční jídla Bangkoku. V Thajsku je vše o pouličním jídle a domácím vaření. Reza se setká s kulinářskou blogerkou Chawadee Nualkhair, která ho vezme na trh Klong Toey, což je truhla pokladů, rozlévající jídlo do thajských ulic!

      • Reza – thajský princ koření (2)

        Neuvěřitelná ostrovní kuchyně Thajska (Koh Kood). Reza Mahammad cestuje 320 kilometrů na východ od Bangkoku ke kambodžské hranici, kde leží malý ostrov Koh Kood. Reza jde na thajský piknik a uvaří chňapala v banánových listech v písečném ohništi na pláži.

      • Malá bistra u silnic XVIII (9)

        Vepřové, těstoviny a grilování. Na tomto výletě Guy Fieri prozkoumá některé ozkoušené a opravdové místní hitovky. V Kansas City v Missouri nabízejí oblíbená jídla jako vepřové hašé s černými fazolemi.

      • Malá bistra u silnic XVIII (10)

        Na jih od hranic. Na tomto výletě Guy Fieri míří na jih na hranici do Cabo San Lucas v Mexiku. Na hlavním městském silničním tahu je taco bar se zcela čerstvými chobotnicemi a omáčkami ve stylu Guadalajary, které vám stáhnou ponožky.

      • Jídla na otevřeném ohni III (5)

        Globální chutě v Texasu. Texas je slavnýdíky americkému grilování, ale Roger Mooking na cestě státem osamělé hvězdy hledá latinsko-americké způsoby grilování na otevřeném ohni a ochutná i klobásky uzené v evropském stylu.

      • Jídla na otevřeném ohni III (6)

        Malá balení, velké chutě. Roger Mooking hledá ve státech Golfského pobřeží chutná jídla z udíren a ohnišť. Pak si vychutná šálek a naučí se, jak použít kávu při texaském grilování.

      • Sekáček XX (5)

        Kdo zná pangase? Šéfkuchaři otevřou první koš a najdou směs falafelu a prošlého těsta mezi čtyřmi igrediencemi pro předkrm. U hlavního chodu musejí pracovat s rybou, která je pro ně novinkou. Koláčky na dezert se nechtějí nechat upravit.

      • Guyovy hry s potravinami V (1)

        Bohatá chuť a hodně smíchu. Je noc památných postav a chutného jídla na trhu. Kuchaři musejí hrát abecedu, vážit své steakové večeře a nakonec smísit luxus a levné položky ve svých jídlech.

      • Na cestách s G. Garvinem III (1)

        Město New York. G. Garvin míří do New Yorku při hledání jižanských chutí ve Velkém jablku, a tak navštíví hostinu v texaském stylu v Mighty Quinn’ Barbeque, kde šéfkuchař servíruje šťavnatá, pomalu vařená žebírka, bůček a kuřata.

      • Na cestách s G. Garvinem III (2)

        Connecticut. V Connecticutu G. Garvin začne cestu v Mama’s Boy Southern Table & Refuge v Norwalku, kde nabízejí moderní variace klasických receptů jako žebírka potřená espressem. Další zastávkou je The Corner, snídaňové bistro v Milfordu, kde je plno místních.

      • Sekáček XXIV (6)

        Turnaj hvězd: Část 4. Čtvrtá kvalifikační soutěž Turnaje hvězd Sekáčku nabízí jen jedno místo ve velkém finále. Kdo projde tímto konečným zúčtováním?

      • Bosá komtesa – zpátky k základům (22)

        Zabalit a jít na večírek. Je jedno, jestli jde o balíčky jídla do školy nebo práce, či o večeři pod širým nebem, pravidla jsou stále stejná: jednoduše, chutně a přenosně. Ina předvede své balíčky a strategie přípravou pikniku na zadní zahradě.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům (23)

        Improvizovaná večeře. Ina nám ukáže, jak za pomoci běžných věcí ve spíži nebo mrazáku dát dohromady skvělou večeři, aniž byste museli vyjít ven z domu. Taková improvizovaná večeře se hodí podobně jako nyní, kdy přijel do města její kamarád Miguel.

      • Osadnice XI (4)

        Zabaleno s láskou. Ree Drummond a její dcera Paige připravují balíček plný chutných jídel pro Laddovu babičku Ednu Mae.

      • Osadnice XI (5)

        Překvapení! Ree pořádá narozeninový oběd s překvapením pro svého syna Todda, se všemi jeho oblíbenými jídly: mačkané burgery v pivním těstíčku s cibulovými kroužky a ostrou omáčkou, a také brownies z hořké čokolády s jahodami a kořeněnou zálivkou.

      • Se Sibou u stolu (5)

        Sedm barev neděle. Neděle pro Sibu znamená sedm barev na jídelním stole. Je zde pomalu opečené jehněčí se skvělou mátovo-hořčičnou šťávou, sedmibarevná rýže a nedělní moučník, jenž je neuvěřitelně snadný. Takže se můžete posadit!

      • Se Sibou u stolu (6)

        Rychlá večeře. Siba musí na poslední chvíli připravit večeři pro své nejlepší přítele, kteří právě přiletěli do Kapského Města. Podělí se o svá tajemství na rychlá a snadná jídla včetně salátu z avokáda a červených fazolí nebo rychlého zmrzlinového koláče.

      • Anna Olson: Pečení II (9)

        Italské pusinky. Anna nám vysvětlí, jak dosáhnout pevnosti a struktury klasických italských pusinek, vytvoří italský nugát, kokosové marshmallows a jednoduchý sněhový dort Key lime.

      • Anna Olson: Pečení II (10)

        Nepečené dezerty. Nepečené dezerty se musejí nejprve dát do ledničky, než se dají nakrájet. Anna nám předvede řadu tradičních stylů včetně šachovnicových dezertů, kokosových sušenek lepených karamelem a delikátních vanilkových sušenek.

      • Jídla na otevřeném ohni (10)

        Fantastické pece. Mark Skudlarek si vypaluje vlastní tříkomorovou pec v hrnčířství v Cambridge a sežene dřevěné uhlí pro venkovní kamna, aby uvařil slavnostní hostinu.

      • Jídla na otevřeném ohni II (1)

        Hostina u ohniště na Havaji. Rogerova první návštěva Havaje slibuje velké ohně a velké hostiny. U dálnice Nimitz v Honolulu je rodinná restaurace Koala Moa, slavná pro grilování celých kuřat nad ohněm.

      • Malá bistra u silnic XXI (12)

        Čerstvá ryba a plesnivé kuře. V Des Moines vyzkouší Guy Fieri všechny druhy unikátních grilovaných křidýlek v bistru oceněném mnoha trofejemi, a také autentické kuře s rýží v ekvádorském bistru. A v Oregonu na trhu s mořskými plody právě chyceného kraba dungeness.

      • Malá bistra u silnic XXI (13)

        Staré, ale dobré. Guy vyráží za místními specialitami. V Des Moines navštíví historický drive-in známý svým skoro sto let starým receptem na chilli. V New Jersey Guy navštíví bistro na pobřeží, kde nabízejí už od 30. let čerstvé aktuální úlovky.

      • Sekáček XII (10)

        Pochod koláčů. Čas utíká, velká suma peněz je na stole, a čtyři šéfkuchaři musí bojovat o nejlepší jídla ve třech chodech. Mrkvový koláč se nachází v prvním koši společně s neobvyklým mořským produktem. Dají je kuchaři dohromady v chutný předkrm?

      • Bosá komtesa – zpátky k základům (18)

        Kouzelný faktor. Je den kuchyňské chemie a Ina zkouší recepty s i bez magických ingrediencí, aby odhalila chuť jídla. Nejprve citrónová kůra u snadného dánského sýra, a pak přidá kouzelné sůl a vinný ocet do svých sendvičů s kuřecím salátem.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům (19)

        Klasiky Bosé komtesy. Ina aktualizuje některé bestselery Bosé komtesy a podělí se o umění zkrácení a snadné přípravy chutných buchet, salátu s kuřetem a hořčicí, opečené zeleniny a pečené vegetariánské polévky.

      • Osadnice V (10)

        Úklid velkého domu. Ree připravuje k večeři pod širým nebem křupavé smažené kuře, vynikající bramborový salát, pestrý zelný salát a citrónové koláčky k zakousnutí u ohně.

      • Osadnice V (11)

        Alexovy 16. narozeniny. Jako překvapení pro Alexe je zde výběr těstovin se špagetovou omáčkou, pestem a grilovanými kuřaty. Jako dezert neuvěřitelný zmrzlinový pohár s čokoládovými hoblinkami a karamelem.

      • Se Sibou u stolu II (3)

        Dokonalý piknik v Kapském Městě. V Kapském Městě nastal čas na piknik, a tak Siba balí velký koš jídla. Připravila super rychlé smažené kuřecí kousky ve strouhance, těstovinový salát a vlastní saláty ve středomořském stylu.

      • Se Sibou u stolu II (4)

        Viva Afrika. Pro večeři s tématem jihoafrické kotlíkové kuchyně Siba přichystá místní slavná jídla s vlastními drobnými změnami. Jsou zde jejím manželem Brianem na ohni grilované ve stylu braai roštěnce sosatie, a chutné sladké sušenky s trpkou polevou.

      • Anna Olson: Pečení (5)

        Perník. Perník je skvělou sladkostí, která se peče po staletí. Anna začne s perníkovými koláčky. Pak připraví nadýchaný a voňavý perníkový dort a upeče perníkový poschoďový dort s lesními plody a citrónovou polevou.

      • Anna Olson: Pečení (6)

        Ořechové dorty. Anna ukáže divákům, jak připravit dezerty, kde jsou základem receptu ořechy. Anna začne s malými francouzskými čajovými sušenkami připravenými z mandlové mouky a přezdívané financiers. Pak se pustí do italského koláče s piniovými oříšky.

      • Jídla na otevřeném ohni II (13)

        Ohnivá jídla na Jamajce. Rogerovo pátrání po jídlech z ohně ho zavede na Jamajku, kde Roger navštíví Scotchie’s Too, restauraci proslulou pečením masa nad ohništěm s uhlím.

      • Jídla na otevřeném ohni III (1)

        Grilované sendviče. Roger Mooking míří do Barbecue Exchange na dva hříšně chutné sendviče – jednomu se říká Nebe, a druhému Peklo. Oba s vepřovým a se slaninou!

      • Malá bistra u silnic XVI (10)

        Rozpálit gril. Na tomto výletě Guy vyzkouší jídla přímo z grilu. V Los Angeles nabízejí kořeněné burgery a sendvič s vepřovým nebo středomořský burger s jehněčím.

      • Malá bistra u silnic XVI (11)

        Nepravděpodobní partneři. Na tomto výletě Guy zkontroluje unikátní kombinace. V korejské čtvrti v Los Angeles nabízejí silné pivo, kachnu v hranolkách a francouzský dip. V kanadském Torontu obnovené bistro servíruje plněný francouzský toast, kuře s cornflaky na tyči a koláč z mléčného koktejlu.

      • Sledování restaurací II (13)

        Banda rozmazlených spratků. Willie jede do Joey D’s Pizzeria, aby pomohl majiteli ukončit rodinné drama, které ničí jeho podnikání. Pokud Willie Joeymu nepomůže držet rodinu na uzdě, mohl by ztratit všechno.

      • Strávníci v utajení (5)

        F ve slově Effort. Při vyšetřování v jídelně ve Phoenixu se setkají Strávníci v utajení s několika problémovými zaměstnanci, kteří vyhrožují stálým návštěvníkům, pijí při práci nebo jedí jídla zákazníků.

      • Strávníci v utajení (6)

        Manažerská katastrofa. Majitel italského bistra si dělá starosti, proč jeho manažer jedná nevhodně s personálem a vybírá si své oblíbence podle vzhledu. Tým Strávníků v utajení věc vyšetří.

      • Malá bistra u silnic XXV (9)

        Velká jídla, malá města. Guy se zastaví v malých městech, aby našel velká jídla. V Raymondu v New Hampshire nabízí řeznictví obalované párky na špejli. V Rocky Hill v New Jersey předělali hospodu z 18. století na gastropub a nabízejí burgery s rajčaty a disco hranolky.

      • Malá bistra u silnic XXV (10)

        Od přístavu k přístavu. Na tomto výletě od pobřeží k pobřeží Guy objevuje poctivé chutě Oregonu a New Hampshire. V Portlandu v Oregonu jídlo z chobotnice a klasické biskvity s omáčkou, a posléze v Portsmouth v New Hampshire tacos s vepřovým bůčkem.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (12)

        Grilování a uzení. Roger griluje v Kalifornii steaky a kuřata, a také udí hromadu mořských plodů v Illinois.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (13)

        Portorické grilování. Roger je v Portoriku, kde je horko, výhled plný kouře a jídlo je „a fuego“.

      • Sledování restaurací II (13)

        Banda rozmazlených spratků. Willie jede do Joey D’s Pizzeria, aby pomohl majiteli ukončit rodinné drama, které ničí jeho podnikání. Pokud Willie Joeymu nepomůže držet rodinu na uzdě, mohl by ztratit všechno.

      • Strávníci v utajení (5)

        F ve slově Effort. Při vyšetřování v jídelně ve Phoenixu se setkají Strávníci v utajení s několika problémovými zaměstnanci, kteří vyhrožují stálým návštěvníkům, pijí při práci nebo jedí jídla zákazníků.

      • Strávníci v utajení (6)

        Manažerská katastrofa. Majitel italského bistra si dělá starosti, proč jeho manažer jedná nevhodně s personálem a vybírá si své oblíbence podle vzhledu. Tým Strávníků v utajení věc vyšetří.

      • Malá bistra u silnic XIX (2)

        New York ze všech stran. Na tomto výletě Guy Fieri ochutná New York ze všech stran. V Lower East Side navštíví Guy bistro s čerstvými farmářskými potravinami a vynikajícími sezónními sendviči, např. zimním prasetem.

      • Malá bistra u silnic XIX (3)

        Špičkové kousky. Guy navštíví pár dalších bister a vyzkouší vše na každé zastávce. V East Village v New Yorku vyzkouší přátelské bistro nabízející čtyřhvězdičkové burgery.