• Food Network

    • Food Network od do

      • Iron Chef Amerika X (22)

        Forgione vs. Mcclain. Vítěz soutěže Iron Chef, Marc Forgione, čelí výzvě Shawna McClaina, výkonného šéfkuchaře ze Sage v letovisku Aria a kasina v Las Vegas. Martin Yan, Ching-He Huang a Adam Richman zasednou v porotě.

      • Malá bistra u silnic XXV (13)

        Výtvory pro masožravce. Guy Fieri zkoumá během cesty pár nejlepších výtvorů pro masožravce, včetně úchvatného řeznictví v Portlandu v Oregonu, pořádného grilovacího bistra v Kentucky nebo kavárny podávající vražedný steakový sendvič v Hamiltonu v New Jersey.

      • Malá bistra u silnic XXV (1)

        Chutě Maui. Guy projíždí Maui se svým kamarádem, kuchařem Reno Henriquesem, a užívá si místní oblíbená jídla, čerstvá jídla z pojízdných bufetů a grilování ve stylu St. Louis.

      • Muž hledá jídlo II (3)

        Delikátně opečené prase. Adam jede do Manily za nejlepšími městskými jídly mimo menu jako pštrosí salpicao, newyorský nízký roštěnec v tajném steakhousu, polévka ramen bez polévky a 12chodový lechon v restauraci ukryté uvnitř kuchařova domu.

      • Muž hledá jídlo II (4)

        Grilované kešu. Adam hledá tajné restaurace ve vietnamském Ho Či Minově Městě, skrytý pho bar, kešu s uzenými žebry mimo menu nebo grilované vepřové balené do citrónové trávy ve skryté zahradní restauraci ve městě.

      • Malá bistra u silnic XIV (10)

        Mezinárodní nabídka. Při tomto výletu se Guy podívá na jídla s mezinárodním vlivem. V texaském Richardsonu se balí libanonská šaurma.

      • Malá bistra u silnic XIV (11)

        Břicho ven. Na tomto výletě se Guy dostane blíž vážným gurmánským pokrmům. V Chicagu servíruje pivovar pivo se slávkami, mega sendvič s bůčkem a jejich verzi tlačenky. A v Austinu v Texasu otevřená kuchyně nabízí sýrové nákypy v košíčku a chutné korýše.

      • Guyovy hry s potravinami III (11)

        Fan-tastická jídla. Kuchaři musí prokázat to nejlepší, když mají připravit pětihvězdičkovou večeři s mořskými plody za použití pěti ingrediencí a méně. V dalším kole se hraje nová hra inspirovaná on-line fanouškem.

      • Malá bistra u silnic XXV (13)

        Výtvory pro masožravce. Guy Fieri zkoumá během cesty pár nejlepších výtvorů pro masožravce, včetně úchvatného řeznictví v Portlandu v Oregonu, pořádného grilovacího bistra v Kentucky nebo kavárny podávající vražedný steakový sendvič v Hamiltonu v New Jersey.

      • Malá bistra u silnic XXV (1)

        Chutě Maui. Guy projíždí Maui se svým kamarádem, kuchařem Reno Henriquesem, a užívá si místní oblíbená jídla, čerstvá jídla z pojízdných bufetů a grilování ve stylu St. Louis.

      • Muž hledá jídlo II (3)

        Delikátně opečené prase. Adam jede do Manily za nejlepšími městskými jídly mimo menu jako pštrosí salpicao, newyorský nízký roštěnec v tajném steakhousu, polévka ramen bez polévky a 12chodový lechon v restauraci ukryté uvnitř kuchařova domu.

      • Muž hledá jídlo II (4)

        Grilované kešu. Adam hledá tajné restaurace ve vietnamském Ho Či Minově Městě, skrytý pho bar, kešu s uzenými žebry mimo menu nebo grilované vepřové balené do citrónové trávy ve skryté zahradní restauraci ve městě.

      • Malá bistra u silnic XIX (11)

        Grilování, chilli a huli–huli kuřata. Na tomto výletě Guy Fieri navštíví unikátní grily na souši i za ní. V Long Beach v Kalifornii grilují v náklaďáku nadprůměrné steaky s taco a opilými plackami torta, a také fritovaná kuřata se zeleninou v chilaquiles.

      • Malá bistra u silnic XIX (12)

        Pořádné kusance. Na tomto výletě Guy Fieri vyzkouší různorodá jídla na obou stranách Pacifiku. V Los Angeles, na východním pobřeží, nabízejí kamarádi hříšné dobroty jako sendvič Tlustý Jerry nebo švédský stůl se smaženými dobrotami jako kuřecí prsty, mozzarella na dřívku nebo steaky.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (6)

        Chutná žebírka. Roger hledá ta nejchutnější žebírka a najde dvě místa, kde jsou masa dovedena do dokonalosti. Jedno je ve středu Mississippi, a to druhé v New Yorku.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (7)

        Hostiny na zadních dvorcích. Když je na obloze slunce a vane teplý vánek, je dokonalá chvíle rozpálit venku oheň a něco uvařit. Roger je v jižní Kalifornii a navštíví dvě neuvěřitelné hostiny na zadních dvorcích.

      • Sekáček XX (12)

        Zachraňte zbytky. Když zjistí, že budou soutěžit se třemi koši plnými zbytků, jsou reakce šéfkuchařů smíšené. Zbytky horečně hledali kuchaři v odpadních kontejnerech různých druhů restaurací. Kdo by řekl, že se jako zbytek najde i slanina?

      • Guyovy hry s potravinami V (8)

        Napínavé grilování. Zkušení kuchaři z celé země jsou celí žhaví rozpálit gril a předvést svá nejlepší jídla, ale Guy Fieri je informuje, že mohou použít pouze ingredience začínající písmeny A, B nebo G pro A bude grilování.

      • Bosá komtesa VII (4)

        Příběh z Los Angeles. Inini přátelé z Los Angeles přijeli do města, a tak má perfektní výmluvu pro uvaření skvělé večeře. Zatímco si dělá legraci, že budou večeřet vařenou vodu a zeleninu, ve skutečnosti chystá skutečnou hostinu.

      • Bosá komtesa VII (5)

        Jeffrey sám doma. Ina na noc nebude doma, a tak Jeffreymu uvaří skvělou večeři a snídani, aby její nepřítomnost lépe snášel. Podezírá ho však, že přeskočí její hlavní chod a pustí se rovnou do zmrzliny!

      • Kuchyně (2)

        Klub kuchařské knihy. Hosté Kuchyně odpovědí na divácké tweety a připraví lahodný recept za použití tří nejhledanějších ingrediencí na internetové stránce Food Network – kuřete, kapusty a merlíku.

      • Osadnice VI (3)

        Stěhování dobytka. Na ranči je rušný den, protože celý Drummondovic rodina stěhuje dobytek a Ree připravuje chutný a vydatný oběd. Jsou zde masové pepperoni s domácí pizza omáčkou a delikátní pizzou se čtyřmi druhy sýrů, a také sekaný salát s rajčaty a bazalkou.

      • Osadnice VI (4)

        Úchvatná jídla připravená dopředu. Dnes to bude na ranči Drummondových o úchvatných jídlech připravených dopředu. Je zde kukuřice s ostrým chili dipem, dokonalá na večírek kluků u bazénu. A pak hovězí sendviče, které se vždy hodí pro hladové zaměstnance ranče.

      • Opravdové vaření VII (3)

        Pozdravte rychlé chuťovky. Sunny nabízí extra chuť bez extra námahy. Dnes v jejím chutném menu najdeme snadné grilované kuře s medem a dijonskou hořčicí, štiplavý bramborový salát nebo košíčky Black Forest.

      • Opravdové vaření VII (4)

        Chutné imprese. Sunny ráda ohromí hned na první dojem, a tak nám dnes předvede, jak zaujmout chutnými pečenými kuřecími paličkami s ostrým kořením a karamelizovanou cibulkou. Poté nachystá jako skvělou tečku dort Pavlova.

      • Se Sibou u stolu II (3)

        Dokonalý piknik v Kapském Městě. V Kapském Městě nastal čas na piknik, a tak Siba balí velký koš jídla. Připravila super rychlé smažené kuřecí kousky ve strouhance, těstovinový salát a vlastní saláty ve středomořském stylu.

      • Se Sibou u stolu II (4)

        Viva Afrika. Pro večeři s tématem jihoafrické kotlíkové kuchyně Siba přichystá místní slavná jídla s vlastními drobnými změnami. Jsou zde jejím manželem Brianem na ohni grilované ve stylu braai roštěnce sosatie, a chutné sladké sušenky s trpkou polevou.

      • Kuchyně V (9)

        Oblíbená dubnová jídla. Katie Lee nám ukáže pár inovativních receptů ze zbytků šunky ze svátků. Tým oslaví pesach smaženým mazo brie a předvede, jak udělat delikátní sváteční recepty, u nichž se nemusíte bát kalorií.

      • Osadnice VI (5)

        Sladká donáška. Na ranči to dnes bude o dezertech, kdy se Ree v tento epický den podělí o recepty na dezerty na svém blogu a pak připraví nějaké sladkosti v řadě sladkých donášek.

      • Osadnice VI (6)

        Texasko-mexické jídlo pro kovboje. Po celodenní práci všech Drummondových s dobytkem je čeká pohraniční hostina v texasko-mexickém stylu. Mají chuť na chutné a vydatné jídlo, a tak je potěší delikátní kuřecí a hovězí fajitas.

      • Se Sibou u stolu II (5)

        Výzva pro Sibu. Siba si dává tři úkoly. Zaprvé udělat z každodenního sýra oslnivý salát. Potom si zkusí kulinářský duet s Lukem Dalem Robertsem. A nakonec hříšné pokušení, kdy Siba připraví neuvěřitelnou smaženou zmrzlinu.

      • Se Sibou u stolu II (6)

        Ať je to moderní. V tomto pořadu jde o to dělat věci moderně, a tak Siba připraví opečeného tuňáka s pšeničným salátem a moderními prvky. Pak prozkoumá asijská jídla v Kapském Městě, exploze chutí a sama uvaří neuvěřitelná sladká žebírka.

      • Malá bistra u silnic XXIV (12)

        Nejlepší místa Havany. Guy Fieri míří na nejlepší místa v Havaně na Kubě, včetně baru v sousedství, kde se vaří domácí jehňata, dům přeměněný v restauraci a nabízející chutné kozí dobroty nebo útočiště pro milovníky doutníků, kde se podává vepřové s banány.

      • Malá bistra u silnic XXIV (13)

        Skvělé zařízení. Guy Fieri se podívá na skvělá zařízení pro vaření, například vnitřní udírnu na jehňata, sto let starý stroj na výrobu delikátních italských ravioli nebo na pec na pizzu na jednom z havajských ostrovů, která dává masovým koláčům zvláštní chutě.

      • Sekáček XXV (9)

        Mládežnický turnaj: Třetí část. Čtyři noví dospívající soutěží v třetím vyřazovacím kolem turnaje. Mladí kuchaři musejí zápasit s veganským kuřetem, zpracovat své smíšené pocity ohledně ibišku a znovu jinak využít krabici různých sušenek.

      • Kuchyně (3)

        Kuře na dva způsoby. Hosté Kuchyně se rozhodnou, že je čas podívat se ostatním do spižíren, a Marcela použije vlastní kuskus na pečená vepřová žebírka na pánvi s ananasem a kuskusem.

      • Opravdové vaření VII (5)

        Teplé a nejisté jaro. Sunny mísí jarní chutě se zimní sytostí. Její pečené půlky kuřat a pyré z měsíčních fazolí s mátou mají osvěžující chuť a uspokojí. Arašídové máslo a čokoládové želé ozvláštní oblíbené chutě z dětství.

      • Opravdové vaření VII (6)

        V Sunset Parku. Sunny jde načerpat inspiraci do Brooklynu v sousedství New Yorku. Sladké, hovězím plněné papriky Cubanelle a její letní kukuřičný salát přetékají jihoamerickým kořením a bylinkami. A jako dezert jednohubky, kapsy plněné sýrem a guavou.

      • Sekáček XX (13)

        Pesto Chango. Šéfkuchaři musejí použít svá kouzla při přípravě předkrmu za použití omáčky pesto a kuřat. V kole s hlavním chodem nabídne druhý koš skvělé ingredience včetně chipsů s řasou spirulina, a výzvou na jejich tvořivost bude nejzajímavější nález z Kazachstánu v posledním koši.

      • Iron Chef Amerika X (23)

        Garces vs. Raij. Jose Garces se spojí s barmanem Tonym Abou–Ganimem, a postaví se proti Alexandře Raij, v páru s Charlotte Voisey. Alexandra Raij vlastní dvě tapas restaurace v New Yorku. Rozhodčími jsou Michael Ruhlman, Dina Manzo a Adam Richman.

      • Sekáček XXVII (2)

        Zdravá rivalita. V prvním kole bojují soutěžící s časem, aby připravili rybí jídla včetně neobvyklého kraba. Ve druhém kole jsou zelené nudle součástí kulinářského puzzle. A v kole s dezertem využijí kuchaři máslo a cukr minimalistickým způsobem.

      • Velký závod pojízdných bister III (3)

        V Texasu jsou větší i pojízdná bistra. Týmy přijíždějí do Amarilla v Texasu, na stadión Amarillo Sox, baseballového týmu druhé ligy. Tyler oznámí Truck Stop pro tento týden: týmy musejí do svého menu přidat specialitu inspirovanou tímto hřištěm.

      • Malá bistra u silnic XIV (12)

        Dynamická jídla. Na tomto výletě Guy vyzkouší skutečně unikátní jídla. V Honolulu je jamajská hospůdka nabízející sušená kuřecí křídla a vynikající kozí kari. V Arlingtonu v Texasu se Guy podívá do ruské hospůdky a dá si bramborovou omeletu plněnou hovězím masem.

      • Malá bistra u silnic XIV (13)

        Od pobřeží k pobřeží. Na tomto výletě Guy na své kulinářské výpravě objede celou zemi. V Charlestonu v Jižní Karolíně si dá ke snídani kuřecí smažený vdoleček a krevety s masem, salátem a rajčetem.

      • Guyovy hry s potravinami III (12)

        Když se nepovede smažení napoprvé, smaž znovu. Ve hře Hlídej svou váhu doufají kuchaři, že smažená jídla na váze příliš kilo nepřidají. V další hře musejí uvařit z libovolných položek vozíku s výprodejem.

      • Sekáček XXVII (2)

        Zdravá rivalita. V prvním kole bojují soutěžící s časem, aby připravili rybí jídla včetně neobvyklého kraba. Ve druhém kole jsou zelené nudle součástí kulinářského puzzle. A v kole s dezertem využijí kuchaři máslo a cukr minimalistickým způsobem.

      • Velký závod pojízdných bister III (3)

        V Texasu jsou větší i pojízdná bistra. Týmy přijíždějí do Amarilla v Texasu, na stadión Amarillo Sox, baseballového týmu druhé ligy. Tyler oznámí Truck Stop pro tento týden: týmy musejí do svého menu přidat specialitu inspirovanou tímto hřištěm.

      • Malá bistra u silnic XX (15)

        Po Kalifornii. Na tomto výletě Guy Fieri procestuje kvůli chuti pobřeží Kalifornie. V Culver City připraví Gene Simmons z Kiss překvapení v podobě pravého havajského jídla. Kousek odtud v Garden Grove je rodinný mexický podnik servírující tamales a tradiční hovězí chamorro. A nahoře v Monterey rybárna griluje právě chycené ústřice a dělá těstoviny s mořskými plody.

      • Malá bistra u silnic XX (2)

        Plněná jídla s ozvláštněním. Guy zkoumá od pobřeží k pobřeží všechny druhy jídel mimo trendy. V Kalifornii najde na menu časem prověřené recepty jako lasagne s masem nebo skutečné minestrone. V Bostonu ho uspokojí panini jak s masem, tak pro vegetariány.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (8)

        Rozpal to! Jako můru plamen přitahuje Rogerovu pozornost drsný táborák. Když se plameny zmenší a kouř rozptýlí, objeví se bohatá hostina, v níž si každý něco dobrého najde.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (9)

        Venkovní vaření ve vinařské krajině. Vinařský kraj Kalifornie je dokonalým místem pro venkovní vaření. Počasí je dokonalé, víno jednoduše božské a jídlo vyloženě delikátní.