• Food Network

    • Food Network od do

      • Iron Chef Amerika X (24)

        Zakarian vs. Ferraro. Geoffrey Zakarian, jeden z vítězů soutěže Iron Chef, čelí výzvě Michaela Ferrara, výkonného šéfkuchaře v Delicatessen and Macbar ve městě New York. V porotě jsou David Rosengarten, Ching–He Huang a Phil Rosenthal.

      • Tia Mowry doma II (9)

        Zdravá pizza. Tia obědvá ve své oblíbené pizzerii a neodolá, aby nepozdravila šéfkuchaře. Doma připraví zdravější pizzu s květákem a k tomu salám s mrkví, sezamem a červenou řepou, a na zapití sangrii z červeného vína.

      • Tia Mowry doma II (10)

        Piknik na pláži. Tia si chce užít sluníčka, a tak připraví oběd na piknik na pláži s kamarádkou Jules. V košíku jsou humus s opečeným česnekem, sendvič se slaninou a rajčaty, hráškový salát, směs lesního ovoce a pomerančové margarity.

      • Večeře u Tiffani (7)

        Dívčí večírek. Dívky se jen chtějí bavit, a tak Tiffani Thiessen přivede Elizabeth Berkley a Emily Procter domů na chutnou večeři a samozřejmě nějaké drinky!

      • Večeře u Tiffani (8)

        Po staru. Tiffany přivedla na oslavu své přátele Ashley Williams a Matthewa Lillarda, a vaří podle receptů své matky, jen se svými drobnými změnami. Nic není víc klasické než šťavnatá dušená pečeně z předkýtí a krémový sýrový koláč.

      • Malá bistra u silnic XIV (1)

        Hvězdy malých bister u silnic. Na tento výlet se Guy vydá se svými nejbližšími přáteli. V Georgetownu v Texasu se připojí k Matthew McConaugheymu a v Minneapolis zkouší Guy všechny druhy nových věcí v okolí pizzerie, kam rád chodí jeho kamarád a milovník jídla Andrew Zimmern.

      • Malá bistra u silnic XIV (2)

        Speciální sendviče. V texaském Austinu Guy navštíví malý přívěs, kde nabízejí zákazníkům na ulici i do vedlejšího baru speciální sendviče. V Minneapolis si v přívěsu s jídlem dá rolky z čerstvého humra, které mají v potápěčském baru dvojí funkci.

      • Guyovy hry s potravinami III (13)

        Ulička hrůzy. V této halloweenské epizodě musejí čtyři šéfkuchaři vytvořit jídla, která ale nevyděsí porotu! Není to snadné, když je Guy šokuje neohroženým speciálem Red Light. Guy šéfkuchařům nabídne sladkosti na pohoštění v jedné jediné uličce.

      • Tia Mowry doma II (9)

        Zdravá pizza. Tia obědvá ve své oblíbené pizzerii a neodolá, aby nepozdravila šéfkuchaře. Doma připraví zdravější pizzu s květákem a k tomu salám s mrkví, sezamem a červenou řepou, a na zapití sangrii z červeného vína.

      • Tia Mowry doma II (10)

        Piknik na pláži. Tia si chce užít sluníčka, a tak připraví oběd na piknik na pláži s kamarádkou Jules. V košíku jsou humus s opečeným česnekem, sendvič se slaninou a rajčaty, hráškový salát, směs lesního ovoce a pomerančové margarity.

      • Večeře u Tiffani (7)

        Dívčí večírek. Dívky se jen chtějí bavit, a tak Tiffani Thiessen přivede Elizabeth Berkley a Emily Procter domů na chutnou večeři a samozřejmě nějaké drinky!

      • Večeře u Tiffani (8)

        Po staru. Tiffany přivedla na oslavu své přátele Ashley Williams a Matthewa Lillarda, a vaří podle receptů své matky, jen se svými drobnými změnami. Nic není víc klasické než šťavnatá dušená pečeně z předkýtí a krémový sýrový koláč.

      • Malá bistra u silnic XX (3)

        Staré standardy, nové styly. Na tomto výletě Guy Fieri zamíří do bister nabízejících rychlovky. V Jacksonu ve Wyomingu pizza bar nabízí nakrájené lákavé kousky, na nichž nahoře najdeme vše od pesta a kuřat po pikantní klobásy a omáčku marinara.

      • Malá bistra u silnic XX (4)

        Od standardu k vynikajícímu jídlu. Na tomto výletě Guy Fieri vyzkouší všechna bistra s vražednou nabídkou, od klasické italské kuchyně po moderní americkou. Na Long Beach v Kalifornii umělecky založený šéfkuchař nabízí jedinečné vegetariánské sendviče a ovesnou kaši s prasetem.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (10)

        Svatý kouř! Roger se účastní 100. výročí farního pikniku Sv. Maří Magdaleny v Owensboro. Několik tisíc kilogramů masa čeká příprava na více než 30 metrech ohně a kouře.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (11)

        Oheň na tři alarmy. Roger navštíví farmu Faith’s Farm v Bonfieldu v Illinois, kde si dá úžasná jídla vařená na třech různých ohnivých vynálezech.

      • Sekáček XXI (1)

        Souboj pojízdných bufetů. Pojízdné kantýny a pojízdné bufety soupeří v kole věnovaném předkrmu. Igredience obsahují levné sladkosti i luxusní požitky. Tři kuchaři najdou vepřovou pochoutku a mexické přísady v koši na hlavní jídlo.

      • Guyovy hry s potravinami V (10)

        Servírujeme léto! Čtyři kuchaři připraví na oslavu léta grilovací pouliční večírek, kde se hodem kostkou objeví v jejich jídlech šílené položky.

      • Bosá komtesa VII (8)

        Chutné Inino jídlo. Inin kamarád Michael Grim, florista, má skutečně rušnou práci, a tak se Ina rozhodla potěšit ho přenosným tříchodovým jídlem. Piknikový oběd ho nejen zabaví v pauze, ale je skutečně chutný!

      • Bosá komtesa VII (9)

        Černobílý večírek. Truman Capote šokoval společnost černobílým plesem, a nyní Ina překvapí své přátele černobílou večeří na poctu autora nové knihy o tomto pověstném muži.

      • Kuchyně (4)

        Vyhraj a vař. Sunny Anderson se podělí o recept na krémovou vařenou zeleninu s kuřetem s využitím zmražených měsíčních fazolí, a šéfkuchař bude vařit kaši z granátových jablek, zázvoru a burákového másla.

      • Osadnice VI (7)

        Skvělá jídla za 16 minut. Nemít čas, to pro Ree není problém, a tak připraví tři super rychlá jídla za 16 minut. K obědu je zde kuřecí salát s taco, a také pár skvělých nápadů na změny dresinku!

      • Osadnice VI (11)

        Velké nákupy. Ree Drummond se vydává na cestu za velkými nákupy. V nákupním seznamu jsou kuřecí stehna, z nichž udělá úchvatná kuřata s broskvemi na whiskey. Také vezme jablka na domácí jablečné pyré a delikátní jablečné palačinky.

      • Opravdové vaření VII (7)

        Ozkoušená pozdní snídaně. Sunny se podělí o nové nápady na pozdní snídani, které jsou snadné, a přitom udělají dojem. Vejce vařená v křupavých bramborových hnízdech sklidí úspěch i s grilovaným chřestem a makovým chlebem s pistáciemi.

      • Opravdové vaření VII (8)

        San Juan a dál. Sunny nás vezme do slunného San Juanu na portorickou specialitu: pernil. Pomalu pečené vepřové plecko má jemné maso a křupavou kůrčičku. Aby bylo jídlo kompletní, připraví Sunny mofongo.

      • Se Sibou u stolu II (7)

        Superrychlá neděle. Siba se snaží o superrychlý nedělní oběd s asijskými vlivy. Jsou zde skvělé pečené filety, úžasné smažené kalmary a jemná omáčka, jež se dají vytvořit za pár minut, a jako příloha rychlý asijský barevný salát a sushi rýže.

      • Se Sibou u stolu II (8)

        Seznamte se s dítětem. V Kapském Městě se slaví, když přijdou na návštěvu Sibiini příbuzní s malou dcerkou Linou. K jídlu bude nadívaná vepřová pečeně s jablečnou omáčkou a jako příloha restovaná zelenina s rukolou a sýrem feta.

      • Kuchyně V (11)

        Jarní vaření. Tým Kuchyně se podělí o tipy, jak grilovat kuřecí prsa k dokonalosti a jak vypěstovat čerstvé produkty z kuchyňských zbytků. K tomu variace kořeněných žebírek, sladký čaj s alkoholem a jarní, venku na ohni dělané předkrmy.

      • Osadnice VI (12)

        Fotbalový tábor. Ladd je na fotbalovém táboře, zatímco Ree chystá oběd pro 120 hladových dětí a trenérů. Aby nakrmila dav, připraví piknikové sendviče s horkým pečeným hovězím, kořeněné bramborové lupínky a fotbalové ovoce.

      • Osadnice VI (13)

        Jídla připravená dopředu. Ještě před nedělí, kdy je rodina zaměstnána prací na ranči, připraví Ree skvělá jídla. Jsou zde její oblíbené masové koule, neuvěřitelný vrstvený salát, který vypadá tak dobře, jako chutná, a delikátní řezy sýrového koláče s ostružinami.

      • Se Sibou u stolu II (9)

        Letní dny. Siba se podělí o své oblíbené letní recepty včetně masa s mořskými plody grilované stylem braai, kukuřičný salát a dip peppadew. A na skvělé finále je tropický dort Pavlova, jenž je jednoduchý, rychlý a úchvatný. Jde o základního Sibiina průvodce letním vařením.

      • Se Sibou u stolu II (10)

        Jídla pro dobrý pocit. Siba píše o svých oblíbených jídlech pro dobrý pocit. Má dobré nápady jednoduché, dobrodružné i romantické, včetně konejšivých kuřecích penne s omáčkou pesto, nadívaného pečeného lososa nebo dekadentní sendvič se smaženým banánem.

      • Malá bistra u silnic XIV (3)

        Dát si klasiku. Na tomto výletě Guy prověří některé hospůdky, které se nevzdaly klasických jídel. V Minneapolis je rodinný podnik, nabízející italské delikatesy, jež místní milují – pizzu a zcela čerstvé těstoviny.

      • Malá bistra u silnic XIV (4)

        Štafetový kolík. Na tomto výletě Guy hledá během cesty některé dlouhotrvající tradice. V Baltimoru objeví řeckou hospůdku, kde dvě rodiny kuchařů servírují jídla podle starých rodinných receptů.

      • Sekáček XXV (11)

        Mládežnický turnaj: Velké finále. Čtyři dospívající, vítězové předchozích kol, bojují o 25 000 dolarů a titul Velkého šampiona Sekáčku.

      • Kuchyně (5)

        Velká hra. Hosté kuchyně jsou připraveni na velkou hru s hromadou nápadů na obrovském fotbalovém večírku.

      • Opravdové vaření VII (9)

        Snadné grilování. Sunny nikdy nedovolí, aby se mezi ni a grilované burgery postavilo chladné počasí. Dnes rozpálí gril doma pro svůj burger Sunny Side Up, jenž se podává s křupavým salátem a uzenými cibulovými kroužky.

      • Opravdové vaření VII (10)

        Jak nakrmit přátele. Sunny podává klasické jídlo pro davy s menší obměnou. Uzené krůtí steno a salát ze zelených fazolek, ďábelská vejce jemně sypaná papričkou jalapeno nebo domácí granola se skvěle hodí k náhodnému výběru jídla, na pikniky nebo k večeři.

      • Sekáček XXI (2)

        Mladí kuchaři. Mladí kulinářští umělci čtvrtých a pátých tříd ZŠ najdou v prvním koši cukrovou vatu. Ve druhém kole porotci ocení tři zbývající kuchaře a jejich delikátní hlavní chod z těsta na pizzu s hořkou zeleninou.

      • Iron Chef Amerika X (1)

        Simon vs. Yagihashi. Iron Chef Michael Symon čelí výzvě Takashi Yagihashiho, výkonného šéfkuchaře v kritiky vyzdvihované restauraci Takashi v Chicagu. Porotci jsou Simon Majumdar, Candice Kumai a Peter Jacobson.

      • Ching – Úchvatná Asie (5)

        Zpátky do školy s kulinářskými mistry v Macau. Ching navštíví Chan Kong Kei, bistro v Macau proslavené kachnou na černém pepři. Jsou v tom mistři – toto jídlo se drží na menu již více než 50 let!

      • Ching – Úchvatná Asie (6)

        Začíná to v krámě. Ching navštíví majitelku a šéfkuchařku, slečnu Zhang z Dai Lai Xiao Guan, která nabízí v pouličním tchajwanském krámku vydatná jídla ve formálním provedení. Ching se naučí připravit dušenou rýži s vepřovým a na pánvi smažená vejce s rajčaty.

      • Reza – thajský princ koření (5)

        Kultovní jídlo centrálních plání. Centrální pláně v Thajsku se nacházejí v úrodné kotlině, což znamená, že je zde množství zeleniny, a také místních specialit, včetně kari a jasmínové rýže, jak Reza Mahammad zjistí.

      • Reza – thajský princ koření (6)

        Divná i krásná pobřežní kuchyně Thajska. Na jihu tíhne kuchyně k tomu být těžkou, bohatou, ostrou, intenzivní a velmi kořeněnou a pálivou. Reza Mahammad zjišťuje, jak se používá koření, aby vytvořilo jídla podobná indické kuchyni.

      • Malá bistra u silnic XIV (3)

        Dát si klasiku. Na tomto výletě Guy prověří některé hospůdky, které se nevzdaly klasických jídel. V Minneapolis je rodinný podnik, nabízející italské delikatesy, jež místní milují – pizzu a zcela čerstvé těstoviny.

      • Malá bistra u silnic XIV (4)

        Štafetový kolík. Na tomto výletě Guy hledá během cesty některé dlouhotrvající tradice. V Baltimoru objeví řeckou hospůdku, kde dvě rodiny kuchařů servírují jídla podle starých rodinných receptů.

      • Guyovy hry s potravinami IV (1)

        V rodinném stylu: Podle dětí! Čtyři soutěžící rodiny začnou tím, že se připojí ke snídaňovému klubu, ale musejí sledovat svou váhu. Následně musí rodiny připravit teplý oběd pouze za použití ingrediencí, jejichž název začíná písmenem R.

      • Ching – Úchvatná Asie (5)

        Zpátky do školy s kulinářskými mistry v Macau. Ching navštíví Chan Kong Kei, bistro v Macau proslavené kachnou na černém pepři. Jsou v tom mistři – toto jídlo se drží na menu již více než 50 let!

      • Ching – Úchvatná Asie (6)

        Začíná to v krámě. Ching navštíví majitelku a šéfkuchařku, slečnu Zhang z Dai Lai Xiao Guan, která nabízí v pouličním tchajwanském krámku vydatná jídla ve formálním provedení. Ching se naučí připravit dušenou rýži s vepřovým a na pánvi smažená vejce s rajčaty.

      • Reza – thajský princ koření (5)

        Kultovní jídlo centrálních plání. Centrální pláně v Thajsku se nacházejí v úrodné kotlině, což znamená, že je zde množství zeleniny, a také místních specialit, včetně kari a jasmínové rýže, jak Reza Mahammad zjistí.

      • Reza – thajský princ koření (6)

        Divná i krásná pobřežní kuchyně Thajska. Na jihu tíhne kuchyně k tomu být těžkou, bohatou, ostrou, intenzivní a velmi kořeněnou a pálivou. Reza Mahammad zjišťuje, jak se používá koření, aby vytvořilo jídla podobná indické kuchyni.

      • Malá bistra u silnic XX (5)

        Večeře po celý den. Na tomto výletě Guy Fieri ochutná všechny druhy masa od úsvitu do soumraku. Ve Wilsonu ve Wyomingu je srub předělaný na restauraci, kde vaří banánový chléb míchaný s francouzským toastem a klasické hovězí stroganov.

      • Malá bistra u silnic XXI (1)

        Cesta do Beantown. Guy Fieri zaparkuje Camaro v Beantownu kvůli švédským stolům v bostonském stylu. Jen kousek odtud, v Allston, sdílejí dvě restaurace jednu kuchyni, přičemž obě vaří zcela odlišná menu – mexická pouliční jídla a gastronomické fajnovky.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (12)

        Grilování a uzení. Roger griluje v Kalifornii steaky a kuřata, a také udí hromadu mořských plodů v Illinois.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (13)

        Portorické grilování. Roger je v Portoriku, kde je horko, výhled plný kouře a jídlo je „a fuego“.