
Food Network
Food Network od do
Iron Chef Amerika X (1)
Simon vs. Yagihashi. Iron Chef Michael Symon čelí výzvě Takashi Yagihashiho, výkonného šéfkuchaře v kritiky vyzdvihované restauraci Takashi v Chicagu. Porotci jsou Simon Majumdar, Candice Kumai a Peter Jacobson.
Ching – Úchvatná Asie (5)
Zpátky do školy s kulinářskými mistry v Macau. Ching navštíví Chan Kong Kei, bistro v Macau proslavené kachnou na černém pepři. Jsou v tom mistři – toto jídlo se drží na menu již více než 50 let!
Ching – Úchvatná Asie (6)
Začíná to v krámě. Ching navštíví majitelku a šéfkuchařku, slečnu Zhang z Dai Lai Xiao Guan, která nabízí v pouličním tchajwanském krámku vydatná jídla ve formálním provedení. Ching se naučí připravit dušenou rýži s vepřovým a na pánvi smažená vejce s rajčaty.
Reza – thajský princ koření (5)
Kultovní jídlo centrálních plání. Centrální pláně v Thajsku se nacházejí v úrodné kotlině, což znamená, že je zde množství zeleniny, a také místních specialit, včetně kari a jasmínové rýže, jak Reza Mahammad zjistí.
Reza – thajský princ koření (6)
Divná i krásná pobřežní kuchyně Thajska. Na jihu tíhne kuchyně k tomu být těžkou, bohatou, ostrou, intenzivní a velmi kořeněnou a pálivou. Reza Mahammad zjišťuje, jak se používá koření, aby vytvořilo jídla podobná indické kuchyni.
Malá bistra u silnic XIV (3)
Dát si klasiku. Na tomto výletě Guy prověří některé hospůdky, které se nevzdaly klasických jídel. V Minneapolis je rodinný podnik, nabízející italské delikatesy, jež místní milují – pizzu a zcela čerstvé těstoviny.
Malá bistra u silnic XIV (4)
Štafetový kolík. Na tomto výletě Guy hledá během cesty některé dlouhotrvající tradice. V Baltimoru objeví řeckou hospůdku, kde dvě rodiny kuchařů servírují jídla podle starých rodinných receptů.
Guyovy hry s potravinami IV (1)
V rodinném stylu: Podle dětí! Čtyři soutěžící rodiny začnou tím, že se připojí ke snídaňovému klubu, ale musejí sledovat svou váhu. Následně musí rodiny připravit teplý oběd pouze za použití ingrediencí, jejichž název začíná písmenem R.
Ching – Úchvatná Asie (5)
Zpátky do školy s kulinářskými mistry v Macau. Ching navštíví Chan Kong Kei, bistro v Macau proslavené kachnou na černém pepři. Jsou v tom mistři – toto jídlo se drží na menu již více než 50 let!
Ching – Úchvatná Asie (6)
Začíná to v krámě. Ching navštíví majitelku a šéfkuchařku, slečnu Zhang z Dai Lai Xiao Guan, která nabízí v pouličním tchajwanském krámku vydatná jídla ve formálním provedení. Ching se naučí připravit dušenou rýži s vepřovým a na pánvi smažená vejce s rajčaty.
Reza – thajský princ koření (5)
Kultovní jídlo centrálních plání. Centrální pláně v Thajsku se nacházejí v úrodné kotlině, což znamená, že je zde množství zeleniny, a také místních specialit, včetně kari a jasmínové rýže, jak Reza Mahammad zjistí.
Reza – thajský princ koření (6)
Divná i krásná pobřežní kuchyně Thajska. Na jihu tíhne kuchyně k tomu být těžkou, bohatou, ostrou, intenzivní a velmi kořeněnou a pálivou. Reza Mahammad zjišťuje, jak se používá koření, aby vytvořilo jídla podobná indické kuchyni.
Malá bistra u silnic XX (5)
Večeře po celý den. Na tomto výletě Guy Fieri ochutná všechny druhy masa od úsvitu do soumraku. Ve Wilsonu ve Wyomingu je srub předělaný na restauraci, kde vaří banánový chléb míchaný s francouzským toastem a klasické hovězí stroganov.
Malá bistra u silnic XXI (1)
Cesta do Beantown. Guy Fieri zaparkuje Camaro v Beantownu kvůli švédským stolům v bostonském stylu. Jen kousek odtud, v Allston, sdílejí dvě restaurace jednu kuchyni, přičemž obě vaří zcela odlišná menu – mexická pouliční jídla a gastronomické fajnovky.
Jídla na otevřeném ohni IV (12)
Grilování a uzení. Roger griluje v Kalifornii steaky a kuřata, a také udí hromadu mořských plodů v Illinois.
Jídla na otevřeném ohni IV (13)
Portorické grilování. Roger je v Portoriku, kde je horko, výhled plný kouře a jídlo je „a fuego“.
Sekáček XXI (2)
Mladí kuchaři. Mladí kulinářští umělci čtvrtých a pátých tříd ZŠ najdou v prvním koši cukrovou vatu. Ve druhém kole porotci ocení tři zbývající kuchaře a jejich delikátní hlavní chod z těsta na pizzu s hořkou zeleninou.
Guyovy hry s potravinami V (11)
Souboj nadějných nováčků. Čtyři z nejlepších nadějných kuchařských nováčků by rádi postoupili výš. Nejprve musejí zkombinovat jídla dvou kuchyní, jež se obvykle nevídají pospolu.
Na cestách s G. Garvinem III (9)
Indiana. V Indianapolis navštíví G. Wildflour, pekařství, kde dělají vanilkový pudink, na nějž by byla každá jižanská kuchařka hrdá. V Jay’s Table se staví na nějakou tu klasiku z Lowcountry, např. grilovaného lososa s pečeným kolenem.
Na cestách s G. Garvinem III (10)
To nejlepší ze středozápadu. G. začne svou cestu po středozápadě v South Bend v Indianě, v Corndance, kde vaří unikátní jídla jako prasečí hlavu na pečených plackách nebo košíčky s pečeným kolenem. Pak zajede do Carriage House v Chicagu za moderní kuchyní z Lowcountry.
Sekáček XXIV (10)
Divoká jízda. Zábava na karnevalu je tématem tohoto speciálního dílu Sekáčku. Ve znamení toho, co přijde, otevřou kuchaři první koš, aby zjistili, že dvě ze čtyř ingrediencí jsou fritované.
Bosá komtesa – zpátky k základům II (4)
Řecké inspirace. Menu inspirované Řeckem z každodenních surovin z obchodu. Dokonalé jídlo na večírky jako překvapení jako domácí překvapení pro Ininy přátele Franka a Lauru Greenwaldovi.
Bosá komtesa – zpátky k základům II (5)
Proč máme přátele. Skvostné jídlo po práci má oslnit kamarádovy kolegy. Je to na Ině, aby zachránila situaci – od toho přece přátelé jsou.
Osadnice XI (12)
Kuchyňské zpovědi: Další muži mého života. Ree Drummond se podělí o další muže svého života, tedy otce, bratra, švagra a tchána, a o to, jaké sladkosti jim chutnají.
Osadnice XI (13)
Kempování příbuzných. Osadnice vaří pro rodinné setkání, kdy se kempuje dole u zátoky. Připraví hot dogy se sýrem a slaninou a k táboráku quesadillas pro opékání nad ohněm.
Se Sibou u stolu II (3)
Dokonalý piknik v Kapském Městě. V Kapském Městě nastal čas na piknik, a tak Siba balí velký koš jídla. Připravila super rychlé smažené kuřecí kousky ve strouhance, těstovinový salát a vlastní saláty ve středomořském stylu.
Se Sibou u stolu II (4)
Viva Afrika. Pro večeři s tématem jihoafrické kotlíkové kuchyně Siba přichystá místní slavná jídla s vlastními drobnými změnami. Jsou zde jejím manželem Brianem na ohni grilované ve stylu braai roštěnce sosatie, a chutné sladké sušenky s trpkou polevou.
Anna Olson: Pečení II (17)
Sušenky z těstíčka. Jemné těstíčko z mouky a vody nebo mléka a vajec umožňuje sušenky tvarovat, zdobit a formovat před pečením, a jde o klasickou část cukrářského repertoáru. Anna připraví kočičí jazýčky, sušenky French Tuile a mandlové florentýnky.
Anna Olson: Pečení II (18)
Chlebový pudink. Anna představí umění chlebového pudinku a upeče dýňový chlebový pudink s perníkem a chlebový pudink s banánem a karamelem s arašídy.
Jídla na otevřeném ohni II (8)
Pečení na farmě v Texasu. Roger jede na výlet do West Point v Texasu, aby se setkal s Tinkem Pinkardem. Společně postaví grilovací ohniště se žhavým uhlím a připraví italskou porchettu.
Jídla na otevřeném ohni II (9)
Grilování pod širým nebem v cajunském stylu. Roger míří do Texasu a Louisiany na hostinu v klasickém cajunském stylu. V městečku Mamou je udírna zaplněná pěti sty librami uzených jižanských lahůdek.
Malá bistra u silnic XIII (7)
Celosvětové tradice. Guy vyzkouší všechny druhy mezinárodních rychlých jídelních klasik. V Santa Barbaře v Kalifornii je bistro s autentickými britskými fish and chips – a také skotská tlačenka a klobásky v těstíčku.
Malá bistra u silnic XIII (8)
Práce na víc úlohách. Guy je v Charlestonu v Jižní Karolíně, kde se jižanské vlivy potkávají s kulinářskou kreativitou v bistru Mon and Pop. Mezi oblíbenými jídly najdeme fritovaná vepřová žebírka se sladko-ostrým kořením pepper jelly.
Sekáček XIII (2)
Na hromadě. Soutěž začíná silným obsazením čtyřmi šéfkuchaři, kteří vaří s chutí a pokoušejí se jako předkrm vytvořit něco z obřích krevet. Když pak dva finalisté najdou v posledním koši zmrzlé palačinky, který dezert si odnese výhru 10 000 dolarů?
Bosá komtesa – zpátky k základům II (1)
Bosá komtesa na cesty. Brown balí připravenou Bosou komtesu. Jde o přenosné jídlo plné chuti vytvořené pro dva nejbližší kamarády, kteří musí sedět v práci.
Bosá komtesa – zpátky k základům II (2)
Hra s ohněm. Inini karetní přátelé přijdou na partičku bridže, ale před hrou Ina zamíchá kartami grilovanými klasikami. Jde o návrat ke klasice, jak v hraní, tak hře s ohněm.
Osadnice VI (5)
Sladká donáška. Na ranči to dnes bude o dezertech, kdy se Ree v tento epický den podělí o recepty na dezerty na svém blogu a pak připraví nějaké sladkosti v řadě sladkých donášek.
Osadnice VI (6)
Texasko-mexické jídlo pro kovboje. Po celodenní práci všech Drummondových s dobytkem je čeká pohraniční hostina v texasko-mexickém stylu. Mají chuť na chutné a vydatné jídlo, a tak je potěší delikátní kuřecí a hovězí fajitas.
Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (1)
Chuťovky na každý den. Siba Mtongana představí pět rychlých a úchvatných slavnostních jídel. Dají se snadno uvařit ve spěchu, využít chytré podvůdky a zkratky, takže tahle Sibiina jídla jsou hned hotová.
Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (2)
Rychlá neděle. Siba Mtongana představí pět rychlých a úchvatných slavnostních jídel. Dají se snadno uvařit ve spěchu, využít chytré podvůdky a zkratky, takže tahle Sibiina jídla jsou hned hotová.
Anna Olson: Pečení (13)
Koláčky z lineckého těsta. Anna začne s přípravou základních vanilkových stříkaných koláčků z lineckého těsta, kdy se těsto tlačí přes lis, což je skvělá technika, jak dát koláčkům tvar. Pak nachystá tradiční skotský koláč z pečicí mísy.
Anna Olson: Pečení (14)
Ovocný koláč. Ovocný koláč je částečně pečivo a částečně dort, tradičně podávaný elegantně rozpůlený a pokrytý nahoře čerstvým ovocem a sladkým krémem. Anna začne se severoamerickým letním dezertem, klasickým jahodovým koláčem.
Jídla na otevřeném ohni III (8)
Masa z venkovního ohniště v Kalifornii. Roger Mooking projíždí střední Kalifornií, místem mnoha vinic, ale Paso de Record Vineyard v San Miguel Rogera zaujme. Vinice pořádá večírky s vínem a k jídlu se servírují masa z ohniště.
Jídla na otevřeném ohni III (9)
Rožnění na západním pobřeží. Roger Mooking míří do Sloughhouse, aby navštívil ranč Passmore, rybí farmu s čerstvou a obnovitelnou vodou. Pak si dá grilování ve stylu Santa Maria a zamíří do Elks Lodge v Santa Maria, kde grilují od roku 1926.
Malá bistra u silnic XVII (5)
Pepř, vepřové a poutine. Vynikající jídla v bistrech kolem cest, která obsahují pepř, vepřové a poutine. Ve Phoenixu tetovaná a zkušená šéfkuchařka má vášeň pro chilli a regionální vepřová jídla.
Malá bistra u silnic XVII (6)
Králové a královny grilování. Na tomto výletě se Guy Fieri setká s mistry přípravy masa. V Comptonu v Kalifornii se griluje v texaském stylu a udí vepřová žebírka nebo se uzené krocaní krky dávají do listů kadeřávku. V Denveru jedno místo nabízí pivo a pizzu, a také unikátní mísu makarónů se sýrem nebo pizzu s bůčkem dušeným na pivu.
Restaurant: Impossible (1)
Mainelli’s. Robert míří do Providence v Rhode Island, aby zachránil Mainelli’s, dříve v okolí oblíbené, nyní se špatným servisem a rozsáhlým menu italských jídel, jež kuchyně nezvládá.
Strávníci v utajení II (1)
Problémy se spropitným. Poté, co generální manažer restaurace D’Cache v Los Angeles dostal řadu stížností od personálu, že nový hlavní číšník nerozděluje spropitné spravedlivě, kontaktuje Charlese Stilese a Strávníky v utajení, aby mu pomohli odhalit pravdu.
Strávníci v utajení II (2)
Smrdí tady rybina. Mario, majitel La Traviata, je znepokojen stížnostmi na kvalitu ryb. Charles a Strávníci v utajení zjistí, že nedávno přijatý kuchař poněkud lže o tom, co je v jeho jídlech za vysoké ceny.
Malá bistra u silnic XXV (13)
Výtvory pro masožravce. Guy Fieri zkoumá během cesty pár nejlepších výtvorů pro masožravce, včetně úchvatného řeznictví v Portlandu v Oregonu, pořádného grilovacího bistra v Kentucky nebo kavárny podávající vražedný steakový sendvič v Hamiltonu v New Jersey.
Malá bistra u silnic XXV (1)
Chutě Maui. Guy projíždí Maui se svým kamarádem, kuchařem Reno Henriquesem, a užívá si místní oblíbená jídla, čerstvá jídla z pojízdných bufetů a grilování ve stylu St. Louis.
Jídla na otevřeném ohni (3)
Zapálení šéfkuchaři. Dva šéfkuchaři z Texasu milují grilování a pustí se do něj v této epizodě. Nejprve se seznámíme s Tomem Spauldingem, který ve své restauraci Live Oak nabízí klasická grilovaná jídla v texaském stylu.
Jídla na otevřeném ohni (4)
Kovbojské vaření. Hluboko v srdci Texasu ochraňuje Sandra Julian tradice kovbojské kuchyně ve svém rustikálním dostavníku, kde vaří slavné smažené kuřecí steaky.
Restaurant: Impossible (1)
Mainelli’s. Robert míří do Providence v Rhode Island, aby zachránil Mainelli’s, dříve v okolí oblíbené, nyní se špatným servisem a rozsáhlým menu italských jídel, jež kuchyně nezvládá.
Strávníci v utajení II (1)
Problémy se spropitným. Poté, co generální manažer restaurace D’Cache v Los Angeles dostal řadu stížností od personálu, že nový hlavní číšník nerozděluje spropitné spravedlivě, kontaktuje Charlese Stilese a Strávníky v utajení, aby mu pomohli odhalit pravdu.
Strávníci v utajení II (2)
Smrdí tady rybina. Mario, majitel La Traviata, je znepokojen stížnostmi na kvalitu ryb. Charles a Strávníci v utajení zjistí, že nedávno přijatý kuchař poněkud lže o tom, co je v jeho jídlech za vysoké ceny.
Malá bistra u silnic XIX (6)
Nakopnout to v Key West. Guy kontroluje některá úchvatná jídla v Key West na Floridě. Malá chatka s bistrem servíruje mořské plody Nové Anglie, a manžel s manželkou zase o kousek dál v ulici dělají rybí tacos.
Malá bistra u silnic XIX (7)
Od masových koulí k lízátkům. Na tomto výletě se Guy Fieri dostane na festival chutí oblíbených jídel. V Sandy v Utahu, podhorském městě, nabízejí vše, od chleba po uzená masa či kreativní kombinace jako kanadská slanina, rajčatové krokety, bílé fazole a steaková pizza.
