• Food Network

    • Food Network od do

      • Jídla na otevřeném ohni III (9)

        Rožnění na západním pobřeží. Roger Mooking míří do Sloughhouse, aby navštívil ranč Passmore, rybí farmu s čerstvou a obnovitelnou vodou. Pak si dá grilování ve stylu Santa Maria a zamíří do Elks Lodge v Santa Maria, kde grilují od roku 1926.

      • Malá bistra u silnic XVII (5)

        Pepř, vepřové a poutine. Vynikající jídla v bistrech kolem cest, která obsahují pepř, vepřové a poutine. Ve Phoenixu tetovaná a zkušená šéfkuchařka má vášeň pro chilli a regionální vepřová jídla.

      • Malá bistra u silnic XVII (6)

        Králové a královny grilování. Na tomto výletě se Guy Fieri setká s mistry přípravy masa. V Comptonu v Kalifornii se griluje v texaském stylu a udí vepřová žebírka nebo se uzené krocaní krky dávají do listů kadeřávku. V Denveru jedno místo nabízí pivo a pizzu, a také unikátní mísu makarónů se sýrem nebo pizzu s bůčkem dušeným na pivu.

      • Restaurant: Impossible (1)

        Mainelli’s. Robert míří do Providence v Rhode Island, aby zachránil Mainelli’s, dříve v okolí oblíbené, nyní se špatným servisem a rozsáhlým menu italských jídel, jež kuchyně nezvládá.

      • Strávníci v utajení II (1)

        Problémy se spropitným. Poté, co generální manažer restaurace D’Cache v Los Angeles dostal řadu stížností od personálu, že nový hlavní číšník nerozděluje spropitné spravedlivě, kontaktuje Charlese Stilese a Strávníky v utajení, aby mu pomohli odhalit pravdu.

      • Strávníci v utajení II (2)

        Smrdí tady rybina. Mario, majitel La Traviata, je znepokojen stížnostmi na kvalitu ryb. Charles a Strávníci v utajení zjistí, že nedávno přijatý kuchař poněkud lže o tom, co je v jeho jídlech za vysoké ceny.

      • Malá bistra u silnic XXV (13)

        Výtvory pro masožravce. Guy Fieri zkoumá během cesty pár nejlepších výtvorů pro masožravce, včetně úchvatného řeznictví v Portlandu v Oregonu, pořádného grilovacího bistra v Kentucky nebo kavárny podávající vražedný steakový sendvič v Hamiltonu v New Jersey.

      • Malá bistra u silnic XXV (1)

        Chutě Maui. Guy projíždí Maui se svým kamarádem, kuchařem Reno Henriquesem, a užívá si místní oblíbená jídla, čerstvá jídla z pojízdných bufetů a grilování ve stylu St. Louis.

      • Jídla na otevřeném ohni (3)

        Zapálení šéfkuchaři. Dva šéfkuchaři z Texasu milují grilování a pustí se do něj v této epizodě. Nejprve se seznámíme s Tomem Spauldingem, který ve své restauraci Live Oak nabízí klasická grilovaná jídla v texaském stylu.

      • Jídla na otevřeném ohni (4)

        Kovbojské vaření. Hluboko v srdci Texasu ochraňuje Sandra Julian tradice kovbojské kuchyně ve svém rustikálním dostavníku, kde vaří slavné smažené kuřecí steaky.

      • Restaurant: Impossible (1)

        Mainelli’s. Robert míří do Providence v Rhode Island, aby zachránil Mainelli’s, dříve v okolí oblíbené, nyní se špatným servisem a rozsáhlým menu italských jídel, jež kuchyně nezvládá.

      • Strávníci v utajení II (1)

        Problémy se spropitným. Poté, co generální manažer restaurace D’Cache v Los Angeles dostal řadu stížností od personálu, že nový hlavní číšník nerozděluje spropitné spravedlivě, kontaktuje Charlese Stilese a Strávníky v utajení, aby mu pomohli odhalit pravdu.

      • Strávníci v utajení II (2)

        Smrdí tady rybina. Mario, majitel La Traviata, je znepokojen stížnostmi na kvalitu ryb. Charles a Strávníci v utajení zjistí, že nedávno přijatý kuchař poněkud lže o tom, co je v jeho jídlech za vysoké ceny.

      • Malá bistra u silnic XIX (6)

        Nakopnout to v Key West. Guy kontroluje některá úchvatná jídla v Key West na Floridě. Malá chatka s bistrem servíruje mořské plody Nové Anglie, a manžel s manželkou zase o kousek dál v ulici dělají rybí tacos.

      • Malá bistra u silnic XIX (7)

        Od masových koulí k lízátkům. Na tomto výletě se Guy Fieri dostane na festival chutí oblíbených jídel. V Sandy v Utahu, podhorském městě, nabízejí vše, od chleba po uzená masa či kreativní kombinace jako kanadská slanina, rajčatové krokety, bílé fazole a steaková pizza.

      • Malá bistra u silnic XXV (13)

        Výtvory pro masožravce. Guy Fieri zkoumá během cesty pár nejlepších výtvorů pro masožravce, včetně úchvatného řeznictví v Portlandu v Oregonu, pořádného grilovacího bistra v Kentucky nebo kavárny podávající vražedný steakový sendvič v Hamiltonu v New Jersey.

      • Malá bistra u silnic XXV (1)

        Chutě Maui. Guy projíždí Maui se svým kamarádem, kuchařem Reno Henriquesem, a užívá si místní oblíbená jídla, čerstvá jídla z pojízdných bufetů a grilování ve stylu St. Louis.

      • Guyovy hry s potravinami III (4)

        Výprodej na talíři. Šéfkuchaři musejí vozíky s výprodeji pořádně prohrábnout, aby měli ingredience pro pořádná jídla z neoznačených mas a konzerv. Následně musejí unést množství položek na přípravu snídaně na večeři.

      • Na cestách s G. Garvinem III (11)

        Chicago. Ve Windy City se G. Garvin zastaví v kuchyni Grandma J., kde mají vlastní verze klasických skvělých jídel, např. vafle a lívance s kuřecím nebo „nášup“ – vejce, slanina, kapusta, bramborová placka se smaženými rajčaty.

      • Na cestách s G. Garvinem III (12)

        Boston. G. jede do Bostonu, kde v Estelle najde jižanský komfort. V kuchyni uvaří kuřecí smažený steak se šťávou z klobás. Pak zamíří do Highland Kitchen ochutnat jejich proslulé kořeněné dušené kozí maso.

      • Sekáček XXIV (11)

        Sváteční vaření. Hvězdy kanálu Cooking Channel, Gabriele Corcos, Kelsey Nixon, Roger Mooking a Jim Stacy se v kuchyni Sekáčku věnují svátečnímu vaření, kde výhrou je 10 000 dolarů na jejich oblíbenou charitu.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům II (6)

        Narozeninové grilování ke snídani. Koná se snídaňová party k oslavě rána po noci před narozeninovým flámem. Snídaně na grilu? Žádný problém.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům II (7)

        Dokonalé těstoviny. Zpět k základům s těstovinami, ale novými nápady. Jde sice o rychlé vaření v rodině i ve firmě, ale Ininy těstoviny stojí za to.

      • Osadnice XII (1)

        Studentská jídla. Ree Drummond se podělí o pár nápadů na jednoduchou a rychlou přípravu studentských jídel za pomoci základních nástrojů.

      • Osadnice XII (2)

        Večírek v ledničce. Ree Drummond plní ledničku dopředu připravenými jídly na koktejlový večírek.

      • Se Sibou u stolu II (5)

        Výzva pro Sibu. Siba si dává tři úkoly. Zaprvé udělat z každodenního sýra oslnivý salát. Potom si zkusí kulinářský duet s Lukem Dalem Robertsem. A nakonec hříšné pokušení, kdy Siba připraví neuvěřitelnou smaženou zmrzlinu.

      • Se Sibou u stolu II (6)

        Ať je to moderní. V tomto pořadu jde o to dělat věci moderně, a tak Siba připraví opečeného tuňáka s pšeničným salátem a moderními prvky. Pak prozkoumá asijská jídla v Kapském Městě, exploze chutí a sama uvaří neuvěřitelná sladká žebírka.

      • Anna Olson: Pečení II (19)

        Piškotový moučník s vínem. Piškotový moučník musí mít vrstvy dortu, krému a ovoce, což ponechává prostor pro spoustu kreativity. Anna vytvoří klasický moučník s anglickým sherry, citrónový s borůvkami a kokosem, a také višňový moučník s trojitou čokoládou.

      • Anna Olson: Pečení II (20)

        Dortové sušenky. Zní stejně, jako chutnají – dortové sušenky jsou jemné a vláčné jako dort, ale jsou upečeny jako tradiční sušenky. Anna představí dortové těstíčko a jak dosáhnout nejlepších a nadýchaných výsledků.

      • Jídla na otevřeném ohni II (10)

        Vášeň pro kuřata. Roger cestuje napříč Massachusetts, aby se setkal se dvěma šéfkuchaři, kteří grilují kuřata zcela novým způsobem.

      • Jídla na otevřeném ohni II (11)

        Jídelní tradice. Roger navštíví Novou Anglii kvůli dvěma unikátním kulinářským tradicím v místní komunitě. V první sobotu v červnu Rotary Club of Essex v Connecticutu griluje tři sta liber ryb.

      • Malá bistra u silnic XIII (9)

        Rodinné záležitosti. Ve Vancouveru vyzkouší Guy čínské bistro s ručně dělanými nudlemi a využívající staré rodinné recepty třeba na hovězí rolky. V New Yorku otevírá pár bratrů tradiční bar se skvělým jídlem.

      • Malá bistra u silnic XIII (10)

        Staré a oblíbené, nové a požadované. Guy nachází kousek historie po celé zemi. V Kalifornii navštíví čtvrť s delikatesami, oblíbenými místními i celebritami, např. pastrami na všechny možné způsoby.

      • Sekáček XIII (3)

        Celá prasečí hlava. Šéfkuchaři zjistí, že jsou součástí zvláštní soutěže, kde budou vařit s neobvyklými kousky masa vycházejícími z filozofie, že skoro každá část zvířete se dá využít jako jídlo. Velké překvapení v prvním koši – celá prasečí hlava!

      • Bosá komtesa – zpátky k základům II (3)

        Síň slávy bylinek. Při tomto návratu ke klasice Ina použije čerstvé bylinky pro lepší chuť svých oblíbených jídel. Koláčky z rizota, pasta a pecorino a čerstvá krémová rajská polévka jsou v menu, a Ina se nechává inspirovat bazalkou, pažitkou a petrželí.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům II (4)

        Řecké inspirace. Menu inspirované Řeckem z každodenních surovin z obchodu. Dokonalé jídlo na večírky jako překvapení jako domácí překvapení pro Ininy přátele Franka a Lauru Greenwaldovi.

      • Osadnice VI (7)

        Skvělá jídla za 16 minut. Nemít čas, to pro Ree není problém, a tak připraví tři super rychlá jídla za 16 minut. K obědu je zde kuřecí salát s taco, a také pár skvělých nápadů na změny dresinku!

      • Osadnice VI (11)

        Velké nákupy. Ree Drummond se vydává na cestu za velkými nákupy. V nákupním seznamu jsou kuřecí stehna, z nichž udělá úchvatná kuřata s broskvemi na whiskey. Také vezme jablka na domácí jablečné pyré a delikátní jablečné palačinky.

      • Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (3)

        Grilování Braai. Siba Mtongana představí pět rychlých a úchvatných slavnostních jídel. Dají se snadno uvařit ve spěchu, využít chytré podvůdky a zkratky, takže tahle Sibiina jídla jsou hned hotová.

      • Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (4)

        Východní hostina. Siba spěchá s večeří, aby ji stihla včas, a připravuje kuře v teriyaki omáčce, asijský zelný salát a křupavé smažené banánové lupínky.

      • Anna Olson: Pečení (15)

        Řezy. Anna začne s bohatou klasikou: karamelovými sušenkami. Pak se vrhne na dvouvrstvé řezy vyžadující o trochu víc dovedností: dýňový sýrový koláč. Pak divákům ukáže, jak připravit jemné citrónové sněhové řezy.

      • Anna Olson: Pečení (16)

        Dort naruby. Dort naruby je vlastně jednovrstvý dort pečený se sladkým ovocem na dně. Pak se otočí a podává s delikátním ovocem nahoře. Anna začne s klasickým a oblíbeným ananasovým dortem naruby.

      • Jídla na otevřeném ohni III (10)

        Divoké vaření. Roger Mooking navštíví školu Jack Mountain Bushcraft v Masardisu v Maine, kde mu majitel a průvodce divočinou, Tim Smith, ukážem, jak si vytvořit rustikální venkovní kuchyni a začít vařit na ohni bez sirek nebo zapalovače.

      • Jídla na otevřeném ohni III (11)

        Hostiny z ohniště. Každý rád sedí u táboráku, ale Roger Mooking miluje u táboráku vaření. Navštíví dvě místa v Nové Anglii, kde pořádají hostiny z ohniště.

      • Malá bistra u silnic XVII (7)

        Festival chutí. Na tomto výletě Guy Fieri pojede do Denveru, kde se vrátí do minulosti v gangsterském baru a dá si burger se žebírky a jako zákusek jablečný štrůdl.

      • Malá bistra u silnic XVII (8)

        Nadčasové tradice. Na tomto výletě Guy Fieri navštíví Lowdown ohledně dlouhotrvajících tradic. Ve Filadelfii je jamajské bistro s autentickými sušenými kuřaty.

      • Tia Mowry doma II (9)

        Zdravá pizza. Tia obědvá ve své oblíbené pizzerii a neodolá, aby nepozdravila šéfkuchaře. Doma připraví zdravější pizzu s květákem a k tomu salám s mrkví, sezamem a červenou řepou, a na zapití sangrii z červeného vína.

      • Tia Mowry doma II (10)

        Piknik na pláži. Tia si chce užít sluníčka, a tak připraví oběd na piknik na pláži s kamarádkou Jules. V košíku jsou humus s opečeným česnekem, sendvič se slaninou a rajčaty, hráškový salát, směs lesního ovoce a pomerančové margarity.

      • Večeře u Tiffani (7)

        Dívčí večírek. Dívky se jen chtějí bavit, a tak Tiffani Thiessen přivede Elizabeth Berkley a Emily Procter domů na chutnou večeři a samozřejmě nějaké drinky!

      • Večeře u Tiffani (8)

        Po staru. Tiffany přivedla na oslavu své přátele Ashley Williams a Matthewa Lillarda, a vaří podle receptů své matky, jen se svými drobnými změnami. Nic není víc klasické než šťavnatá dušená pečeně z předkýtí a krémový sýrový koláč.

      • Sekáček XXVII (2)

        Zdravá rivalita. V prvním kole bojují soutěžící s časem, aby připravili rybí jídla včetně neobvyklého kraba. Ve druhém kole jsou zelené nudle součástí kulinářského puzzle. A v kole s dezertem využijí kuchaři máslo a cukr minimalistickým způsobem.

      • Velký závod pojízdných bister III (3)

        V Texasu jsou větší i pojízdná bistra. Týmy přijíždějí do Amarilla v Texasu, na stadión Amarillo Sox, baseballového týmu druhé ligy. Tyler oznámí Truck Stop pro tento týden: týmy musejí do svého menu přidat specialitu inspirovanou tímto hřištěm.

      • Tia Mowry doma II (9)

        Zdravá pizza. Tia obědvá ve své oblíbené pizzerii a neodolá, aby nepozdravila šéfkuchaře. Doma připraví zdravější pizzu s květákem a k tomu salám s mrkví, sezamem a červenou řepou, a na zapití sangrii z červeného vína.

      • Tia Mowry doma II (10)

        Piknik na pláži. Tia si chce užít sluníčka, a tak připraví oběd na piknik na pláži s kamarádkou Jules. V košíku jsou humus s opečeným česnekem, sendvič se slaninou a rajčaty, hráškový salát, směs lesního ovoce a pomerančové margarity.

      • Večeře u Tiffani (7)

        Dívčí večírek. Dívky se jen chtějí bavit, a tak Tiffani Thiessen přivede Elizabeth Berkley a Emily Procter domů na chutnou večeři a samozřejmě nějaké drinky!

      • Večeře u Tiffani (8)

        Po staru. Tiffany přivedla na oslavu své přátele Ashley Williams a Matthewa Lillarda, a vaří podle receptů své matky, jen se svými drobnými změnami. Nic není víc klasické než šťavnatá dušená pečeně z předkýtí a krémový sýrový koláč.

      • Sekáček XXVII (2)

        Zdravá rivalita. V prvním kole bojují soutěžící s časem, aby připravili rybí jídla včetně neobvyklého kraba. Ve druhém kole jsou zelené nudle součástí kulinářského puzzle. A v kole s dezertem využijí kuchaři máslo a cukr minimalistickým způsobem.