• Food Network

    • Food Network od do

      • Jídla na otevřeném ohni III (1)

        Grilované sendviče. Roger Mooking míří do Barbecue Exchange na dva hříšně chutné sendviče – jednomu se říká Nebe, a druhému Peklo. Oba s vepřovým a se slaninou!

      • Malá bistra u silnic XVI (10)

        Rozpálit gril. Na tomto výletě Guy vyzkouší jídla přímo z grilu. V Los Angeles nabízejí kořeněné burgery a sendvič s vepřovým nebo středomořský burger s jehněčím.

      • Malá bistra u silnic XVI (11)

        Nepravděpodobní partneři. Na tomto výletě Guy zkontroluje unikátní kombinace. V korejské čtvrti v Los Angeles nabízejí silné pivo, kachnu v hranolkách a francouzský dip. V kanadském Torontu obnovené bistro servíruje plněný francouzský toast, kuře s cornflaky na tyči a koláč z mléčného koktejlu.

      • Sledování restaurací II (13)

        Banda rozmazlených spratků. Willie jede do Joey D’s Pizzeria, aby pomohl majiteli ukončit rodinné drama, které ničí jeho podnikání. Pokud Willie Joeymu nepomůže držet rodinu na uzdě, mohl by ztratit všechno.

      • Strávníci v utajení (5)

        F ve slově Effort. Při vyšetřování v jídelně ve Phoenixu se setkají Strávníci v utajení s několika problémovými zaměstnanci, kteří vyhrožují stálým návštěvníkům, pijí při práci nebo jedí jídla zákazníků.

      • Strávníci v utajení (6)

        Manažerská katastrofa. Majitel italského bistra si dělá starosti, proč jeho manažer jedná nevhodně s personálem a vybírá si své oblíbence podle vzhledu. Tým Strávníků v utajení věc vyšetří.

      • Malá bistra u silnic XXV (9)

        Velká jídla, malá města. Guy se zastaví v malých městech, aby našel velká jídla. V Raymondu v New Hampshire nabízí řeznictví obalované párky na špejli. V Rocky Hill v New Jersey předělali hospodu z 18. století na gastropub a nabízejí burgery s rajčaty a disco hranolky.

      • Malá bistra u silnic XXV (10)

        Od přístavu k přístavu. Na tomto výletě od pobřeží k pobřeží Guy objevuje poctivé chutě Oregonu a New Hampshire. V Portlandu v Oregonu jídlo z chobotnice a klasické biskvity s omáčkou, a posléze v Portsmouth v New Hampshire tacos s vepřovým bůčkem.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (12)

        Grilování a uzení. Roger griluje v Kalifornii steaky a kuřata, a také udí hromadu mořských plodů v Illinois.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (13)

        Portorické grilování. Roger je v Portoriku, kde je horko, výhled plný kouře a jídlo je „a fuego“.

      • Sledování restaurací II (13)

        Banda rozmazlených spratků. Willie jede do Joey D’s Pizzeria, aby pomohl majiteli ukončit rodinné drama, které ničí jeho podnikání. Pokud Willie Joeymu nepomůže držet rodinu na uzdě, mohl by ztratit všechno.

      • Strávníci v utajení (5)

        F ve slově Effort. Při vyšetřování v jídelně ve Phoenixu se setkají Strávníci v utajení s několika problémovými zaměstnanci, kteří vyhrožují stálým návštěvníkům, pijí při práci nebo jedí jídla zákazníků.

      • Strávníci v utajení (6)

        Manažerská katastrofa. Majitel italského bistra si dělá starosti, proč jeho manažer jedná nevhodně s personálem a vybírá si své oblíbence podle vzhledu. Tým Strávníků v utajení věc vyšetří.

      • Malá bistra u silnic XIX (2)

        New York ze všech stran. Na tomto výletě Guy Fieri ochutná New York ze všech stran. V Lower East Side navštíví Guy bistro s čerstvými farmářskými potravinami a vynikajícími sezónními sendviči, např. zimním prasetem.

      • Malá bistra u silnic XIX (3)

        Špičkové kousky. Guy navštíví pár dalších bister a vyzkouší vše na každé zastávce. V East Village v New Yorku vyzkouší přátelské bistro nabízející čtyřhvězdičkové burgery.

      • Malá bistra u silnic XXV (9)

        Velká jídla, malá města. Guy se zastaví v malých městech, aby našel velká jídla. V Raymondu v New Hampshire nabízí řeznictví obalované párky na špejli. V Rocky Hill v New Jersey předělali hospodu z 18. století na gastropub a nabízejí burgery s rajčaty a disco hranolky.

      • Malá bistra u silnic XXV (10)

        Od přístavu k přístavu. Na tomto výletě od pobřeží k pobřeží Guy objevuje poctivé chutě Oregonu a New Hampshire. V Portlandu v Oregonu jídlo z chobotnice a klasické biskvity s omáčkou, a posléze v Portsmouth v New Hampshire tacos s vepřovým bůčkem.

      • Guyovy hry s potravinami II (13)

        Pasta La Vista, Baby. Dokážou čyři kuchaři bez těsta vytvořit vítězné jídlo ve hře Jediná ulička? Následuje hra Vezmi, co uneseš, a to na grilování, přičemž vozík není povolen.

      • Na cestách s G. Garvinem III (3)

        Ft. Lauderdale. G. Garvin cestuje do Ft. Lauderdale, s kapitánem Jayem se vydá na volné moře a uvaří jídlo dne, smaženou rybu s kořeněnou majonézou a sýrovými hoblinkami. Jeho další zastávkou je Hot & Soul, kde nabízejí jižanské speciality s jemnou úpravou.

      • Na cestách s G. Garvinem III (4)

        Nejlepší z New Yorku. Na tomto výletu pátrá G. Garvin po tom nejlepším jídle inspirovaném jižanskými vlivy, v tzv. Empire State. Nejprve ochutná dekadentní dezerty v Evelyn’s Kitchen v Harlemu. Pak zamíří do Peaches v Brooklynu na kuře z černé pánve, tedy načerno.

      • Sekáček XXIV (7)

        Turnaj hvězd: Velké finále. Porotci se těší, jak si užijí mistrovská jídla, když se výherci kvalifikačních kol Turnaje hvězd vracejí na velké finále. Kdo obdrží nejvyšší charitativní cenu v dějinách Sekáčku?

      • Bosá komtesa – zpátky k základům (24)

        Oblíbená klasická jídla zblízka. Ina Garten dává oblíbeným klasickým jídlům nový kabátek, a to u receptů na bagely s uzeným lososem a salátem z bílých ryb, u koktejlu Virgin Mary, u pečených brambor s pórkovou polévkou nebo u chlebu s bylinkami a česnekem.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům (25)

        Grilování na pláži. Ina má na pláži sraz se svými kamarády Michaelem a Jimem. Rozpálí gril a připraví scénu, a také přinese jídlo – grilované škeble s bazalkou ve strouhance, burgery z ranče Niman, karamelizované cibulky a čokoládové s’mores.

      • Osadnice XI (6)

        Dokonalý piknik. Ree pořádá pro přátele piknik v prérii a nabídne kuřecí salát Milanese Mediterranen s těstovinami orzo, studenou opečenou zeleninu s jogurtovým dipem s bylinkami a koláčky tres leches s Pi?a Coladou.

      • Osadnice XI (7)

        Jídla za 16 minut: V kovbojském stylu. Zatímco kovbojové pracují, připraví Ree Drummond domácí jídla k obědu jako smaženou rýži v texasko-mexickém stylu nebo kovbojský sekaný salát. Na večeři pak dušené vepřové kousky se šťouchanými červenými bramborami a plátky rajčat.

      • Se Sibou u stolu (7)

        Křižák z Kapského Města. Siba svým přátelům servíruje sobotní pozdní snídani inspirovanou Kapským Městem. Je zde müsli granola s banány a brusinkami, chutné dortíky, šunka s vejci podle Siby a teplý salát s čerstvými ingrediencemi z nejslavnějšího trhu v Kapském Městě.

      • Se Sibou u stolu (8)

        Dobrodružství v Kapském Městě. Siba píše článek o svých jídelních dobrodružstvích. Nejprve dojde na potjiekos její matky, tradiční jihoafrický guláš vařený nad ohněm. Pak vyzve špičkového šéfkuchaře Luke Dale Robertse, aby uvařil něco ze tří záhadných ingrediencí.

      • Anna Olson: Pečení II (11)

        Máslový krém. Nejpopulárnější z glazur je máslový krém v různých příchutích a také různě připravený. Anna předvede základní styly chlazení máslového krému a dortů, jež se pro každý typ hodí nejlépe.

      • Anna Olson: Pečení II (12)

        Petit Four. Francouzské petit four jsou malé a výjimečné zákusky. Anna upeče citrónové madlenky, mandlové koláčky friand a onu „malou čtyřku“ – malé koláčky s polevou, které se objevily dávno před dnes známějšími košíčky.

      • Jídla na otevřeném ohni II (2)

        Kouř a pára. Havajský ostrov Oahu je znám jako místo shromažďování se lidí, a také Roger je pozván do dvou komunit s hojností místního jídla.

      • Jídla na otevřeném ohni II (3)

        Mořské plody s masem v Jižní Karolíně. Charleston je jednou z nejkulinárnějších destinací v Americe, ale kvůli tradičnímu grilování vepře nebo ústřic opustí Roger město a zamíří na venkov.

      • Malá bistra u silnic XIII (1)

        Mořské plody a sendviče. Na tomto výletu jde Guy za mořskými plody s masem. Ve Vancouveru v Britské Kolumbii je pojízdné bistro s vyloupanými a smaženými ústřicemi pro sendvič po’boy, a k tomu křupavé hranolky.

      • Malá bistra u silnic XIII (2)

        Klasiky od pobřeží k pobřeží. Guy projede celou zemi, aby našel skutečně vynikající jídla. Na Floridě jsou chili a burgery dlouhotrvajícími stálicemi v baru u cesty a Guy vynalezne 200gramový burger do menu – Triple D Triple Play.

      • Sekáček XII (11)

        Podivné ingredience. Šéfkuchaři hledí s údivem na koš s ingrediencemi pro předkrm, na gumová smažená vejce! Uspějí s touto novou cukrovinkou a přetvoří ji úspěšně do něčeho chutného společně s hovězí konzervou? Čas ubíhá…

      • Bosá komtesa – zpátky k základům (20)

        Oblíbená jídla a společnost. Ina připraví oblíbená jídla na ven pro přátele, kteří renovují její kuchyni. V menu je dušené maso pro více lidí a opečené brambory s jogurtem a kysanou smetanou. Jde o oblíbené jídlo pro společnost, které dobře naladí.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům (21)

        Rychle a skvěle. Spusťte hodiny, je čas vrátit se k základům vaření v rychlostním pruhu. Ina vykouzlí oslnivou večeři o dvou chodech za méně než hodinu. Bude to rychle a skvělé.

      • Osadnice V (12)

        Milá osadnice. Není čas? Žádný problém. Ree dělá jídla, která lze připravit ve spěchu a nabídne recepty na snadný jablečný koláč nebo rychlé fritované krevety.

      • Osadnice V (13)

        Stavba chlívků. Ree připravuje příhraniční kovbojské jídlo pro svou rodinu, která těžce dělá na stavbě nových chlívků na ranči. Podává grilované pollo asado s citrusem a sýrové fazole.

      • Se Sibou u stolu II (5)

        Výzva pro Sibu. Siba si dává tři úkoly. Zaprvé udělat z každodenního sýra oslnivý salát. Potom si zkusí kulinářský duet s Lukem Dalem Robertsem. A nakonec hříšné pokušení, kdy Siba připraví neuvěřitelnou smaženou zmrzlinu.

      • Se Sibou u stolu II (6)

        Ať je to moderní. V tomto pořadu jde o to dělat věci moderně, a tak Siba připraví opečeného tuňáka s pšeničným salátem a moderními prvky. Pak prozkoumá asijská jídla v Kapském Městě, exploze chutí a sama uvaří neuvěřitelná sladká žebírka.

      • Anna Olson: Pečení (7)

        Závin neboli štrúdl. Závin neboli štrúdl je z máslového těsta, které je pekařským základem – vrstva za vrstvou listové dobroty obalené kolem vynikající náplně. Anna připraví vlastní štrůdly hruška s cabernetem a s vlašskými ořechy, a pak klasický třešňový štrúdl.

      • Anna Olson: Pečení (8)

        Vařený pudink. Anna začne s anglickým chutným karamelovým pudinkem. Pak vytvoří vánoční klasiku, delikátní kdykoliv v roce – slavnostní vánoční pudink s rozinkami. A jako něco navíc Anna prozradí, jak ozdobit pudinkové koláčky marcipánovým ovocem.

      • Jídla na otevřeném ohni III (2)

        Prase na sto způsobů. Vše se točí kolem oblíbeného zvířete Rogera Mookinga – prasete. Vyzkouší si naložené, uzené i uleželé vepřové maso od nejlepších dodavatelů v zemi.

      • Jídla na otevřeném ohni III (3)

        Chuťovky z Karolíny. Roger Mooking míří do Severní a Jižní Karolíny, aby navštívil pár starých školních restaurací s dlouhou a několik generací trvající tradicí vynikajících barbecue.

      • Malá bistra u silnic XVI (12)

        Všechny druhy masa. Na tomto výletě Guy navštíví dlouholetá místa vstřícná masožroutům. V kanadském Torontu obnovené bistro vaří vepřovou panenku, burger s makaróny a sýrem a vánoční burger. V Burbanku v Kalifornii dlouholetá jídelna nabízí desetiletí starý recept. A v Nags Head v Severní Karolíně surfaři chodí na jamajské sušené kuřecí maso a karibské vepřové kotlety.

      • Malá bistra u silnic XVI (13)

        Opravdové kořeny. Na tomto výletě Guy prozkoumá jídla s osobními vazbami. V kanadském Torontu židovská uzená delikátní masa a bramborové pirožky kníše staré školy. V Los Angeles pojízdná kantýna nabízí singapurské vlivy v jejich koláči s chilli a kraby a v burgeru z jehněčího.

      • Tia Mowry doma II (5)

        Tia a sváteční večeře. Je sváteční čas, a tak Tia chystá pár oblíbených jídel pro nejbližší přátele, například hovězí svíčkovou s bylinkovou krustou a křenovou omáčkou, miso z růžičkové kapusty, šťouchané brambory s česnekem a bábovku kořeněnou čajem.

      • Tia Mowry doma II (6)

        Coryho chlapci. Tiin manžel Cory má spoustu nezadaných kamarádů herců, kteří si málokdy užijí domácí jídlo. Tia je pozve na chutnou hostinu s poppery z papriček jalapeno, jehněčími burgery, cuketovými hranolky a jahodovým mléčným koktejlem.

      • Večeře u Tiffani (3)

        Velká a starobylá jídla z Texasu. Nic tak nesymbolizuje Texas jako grilování, a právě proto Tiffani přivádí ke stolu herce ve vedlejších rolích seriálu Ve službách FBI, Sharifa Atkinse, Tima DeKaye a Willieho Garsona.

      • Večeře u Tiffani (4)

        Oblíbená jídla na svatební noc. Láska je ve vzduchu, když se Jason a Naomi Priestleyovi připojí k Tiffani a jejímu manželovi Bradymu na menu z říše jejich vlastních pohádek.

      • Sekáček XXIV (7)

        Turnaj hvězd: Velké finále. Porotci se těší, jak si užijí mistrovská jídla, když se výherci kvalifikačních kol Turnaje hvězd vracejí na velké finále. Kdo obdrží nejvyšší charitativní cenu v dějinách Sekáčku?

      • Velký závod pojízdných bister III (1)

        5727 km ke snu. Osm týmů se snaží stát majitelem pojízdného bistra. Přijíždějí na Long Beach v Kalifornii, aby zde u majáků začali letošní Velký závod pojízdných bister.

      • Tia Mowry doma II (5)

        Tia a sváteční večeře. Je sváteční čas, a tak Tia chystá pár oblíbených jídel pro nejbližší přátele, například hovězí svíčkovou s bylinkovou krustou a křenovou omáčkou, miso z růžičkové kapusty, šťouchané brambory s česnekem a bábovku kořeněnou čajem.

      • Tia Mowry doma II (6)

        Coryho chlapci. Tiin manžel Cory má spoustu nezadaných kamarádů herců, kteří si málokdy užijí domácí jídlo. Tia je pozve na chutnou hostinu s poppery z papriček jalapeno, jehněčími burgery, cuketovými hranolky a jahodovým mléčným koktejlem.

      • Večeře u Tiffani (3)

        Velká a starobylá jídla z Texasu. Nic tak nesymbolizuje Texas jako grilování, a právě proto Tiffani přivádí ke stolu herce ve vedlejších rolích seriálu Ve službách FBI, Sharifa Atkinse, Tima DeKaye a Willieho Garsona.

      • Večeře u Tiffani (4)

        Oblíbená jídla na svatební noc. Láska je ve vzduchu, když se Jason a Naomi Priestleyovi připojí k Tiffani a jejímu manželovi Bradymu na menu z říše jejich vlastních pohádek.

      • Sekáček XXIV (7)

        Turnaj hvězd: Velké finále. Porotci se těší, jak si užijí mistrovská jídla, když se výherci kvalifikačních kol Turnaje hvězd vracejí na velké finále. Kdo obdrží nejvyšší charitativní cenu v dějinách Sekáčku?