• Food Network

    • Food Network od do

      • Sekáček junior (3)

        Bagely v barvě duhy. Další neuvěřitelně talentovaná skupina juniorských kuchařů je rozhodnuta ztížit život porotě: Valerii Bertinelli z Food Network a kuchařům Sharone Hakmanovi a Marcusu Samuelssonovi.

      • Sekáček XXVII (3)

        Bitva pozdních snídaní. Čtyři kuchaři zkoušejí připravit pozdní snídani pro přátele a rodinu. V prvních dvou koších jsou překvapeními alkohol a vejce. Pro dezert pracují finalisté se ztraceným ovocem a smaženými sladkostmi.

      • Velký závod pojízdných bister III (4)

        Kanec pro děti. Pět zbývajících týmů jede do Fayettevillu v Arkansasu, vysokoškolského města plného mladých. Výzva Truck Stop je zaměřena právě na ně a kuchaři tak musejí vytvořit úžasné snídaně pomocí Pop Tarts od Kellogg.

      • Malá bistra u silnic XIV (9)

        Pořádné sendviče. Při tomto výletu se Guy dozví o pořádných sendvičích. V texaském Austinu je krámek s gurmánskou nabídkou a sendviči s dušenou krovičkou a kolenem.

      • Malá bistra u silnic XIV (10)

        Mezinárodní nabídka. Při tomto výletu se Guy podívá na jídla s mezinárodním vlivem. V texaském Richardsonu se balí libanonská šaurma.

      • Guyovy hry s potravinami IV (4)

        V rodinném stylu: Hádka o jídlo. Kuchaři jsou čistě z rodiny, protože týmy sestávají z manželů, manželek, bratrů, a dokonce babičky. Ulička s těstovinami je zavřena, a tak rodiny musejí použít nudle na vytvoření nejlepšího jídla z nudlí bez těstovin.

      • Sekáček XXVII (3)

        Bitva pozdních snídaní. Čtyři kuchaři zkoušejí připravit pozdní snídani pro přátele a rodinu. V prvních dvou koších jsou překvapeními alkohol a vejce. Pro dezert pracují finalisté se ztraceným ovocem a smaženými sladkostmi.

      • Velký závod pojízdných bister III (4)

        Kanec pro děti. Pět zbývajících týmů jede do Fayettevillu v Arkansasu, vysokoškolského města plného mladých. Výzva Truck Stop je zaměřena právě na ně a kuchaři tak musejí vytvořit úžasné snídaně pomocí Pop Tarts od Kellogg.

      • Malá bistra u silnic XXI (6)

        Zázraky jedné ulice. Guy Fieri míří do Cincinnati do tří poctivých restaurací v jedné ulici. V první manžel s manželkou dělají všechny druhy hot dogů a sendvičů sammies. Pak je zde pravé belgické bistro s pořádnými vaflemi a s preclíky s pivním sýrem.

      • Malá bistra u silnic XXI (7)

        Bistra staré školy. Guye chytí dávné chutě. V Duluth je italská restaurace nabízející domácí lasagne a muffalettu. V Oregonu je veganské bistro s tofu sendviči a koláčem ze zmrzlého burákového másla.

      • Jídla na otevřeném ohni (5)

        Mistři vaření na ohništi. V texaském Lexingtonu stojí lidé v sobotu brzy ráno před Snow’s BBQ. Později se setkáme se 77letou Tootsie Tomanetz, která je skutečnou mistryní vaření na ohništi v páteční večery.

      • Jídla na otevřeném ohni (6)

        Monstrózní výbava. Udírny jsou všech tvarů a velikostí, ale my jsme našli pár extrémních případů. V Grain Valley mechanik Bill Rousseau předělal na udírnu vysloužilé letadlo Cessna.

      • Sekáček XXI (5)

        Mládežnický turnaj: Část druhá. Intenzita a energie se projeví ve druhé soutěži Mládežnického turnaje. Porotci jsou si jisti, že je čerstvá skupina mladých soutěžících ohromí při jejich šanci na výhru v kuchyni Sekáčku.

      • Guyovy hry s potravinami VI (1)

        Hrátky s vysokými sázkami. Připravit oblíbené jídlo jen z pěti ingrediencí není legrace, ale právě to musejí soutěžící kuchaři udělat.

      • Bosá komtesa VIII (6)

        Vše z ciziny. Ina připravuje přenosná jídla pro hostinu v přístavu na lodi kamaráda. Na začátek rumové koktejly daiquiri, pečený lilek s dipem, následují pražené krevety a salát s těstovinami orzo, a nakonec kokosový koláč.

      • Bosá komtesa VIII (7)

        Chutě a květiny. Proč mít květiny ve váze na stole, když je můžete mít na talíři? Ina připraví hostinu z květinářství, na úvod s bruschettou s červeným pepřem a gorgonzolou, následuje kuřecí salát veronique s bramborovým salátem s bylinkami.

      • Kuchyně (8)

        Kuchyně na ledu. Zvláštní host, Brian Boitano, se zastaví v kuchyni, aby připravil rigatoni s pálivými kuřecími klobásami. Jeff Mauro použije tři ingredience z mrazáku na chutnou večeři.

      • Osadnice VII (5)

        S jídly za 16 minut kolem světa. Nejprve se zastavíme v Indii na polévku mulligatawny s přáteli. Následuje thajské maso s papričkou. Na večeři pak italská kuřecí piccata a nudle s máslem, citrónem a petrželí.

      • Osadnice VII (6)

        B-Man. Ree Drummond chystá rychlou italskou sekanou, nepečené makaróny se čtyřmi druhy sýrů, a servíruje s jednoduchým zeleným salátem. Nakonec Ree uvaří lahodné sušenky a připraví zmrzlinové poháry pro chvíle matky se synem.

      • Opravdové vaření VIII (2)

        Mám na to aplikaci. Sunny Anderson podává nejchutnější předkrmy. V jejím menu, po němž se budete olizovat, najdeme krevety v česnekovo-pepřové omáčce, pizza kousky nabité chutí a něco navíc.

      • Opravdové vaření VIII (3)

        Čas na žvanec. Je čas na jídlo! Sunny Anderson připraví tři neodolatelná jídla, která zasytí, kdykoliv hlad udeří. Pořádné kuřecí jídlo, pečené sendviče Toma a Jacka s grilovaným sýrem a horké choco loco, dezert, který se dá pít.

      • Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (5)

        Super rychlá večeře. Siba připraví super rychlé menu na večírek s tyčinkami s dvojitým sýrem, po nichž následuje obří steak s česnekem a tymiánem.

      • Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (1)

        Chuťovky na každý den. Siba Mtongana představí pět rychlých a úchvatných slavnostních jídel. Dají se snadno uvařit ve spěchu, využít chytré podvůdky a zkratky, takže tahle Sibiina jídla jsou hned hotová.

      • Kuchyně VI (2)

        Večírek na palubě. Parta z Kuchyně odhalí zcela novou terasu, a pak na oslavu ugriluje dokonalý steak. Následně je čas vytvořit barvitý těstovinový salát se sezónní zeleninou, a nakonec na punč z ginu, aby vše spláchl.

      • Osadnice VII (7)

        Shromažďování býků. Zatímco celá rodina dělá s býky, Ree jim připravuje žebírka. Na osvěžení je zde limonáda z jahod, a po práci vroubkované brambory a šunka s přílohou se zelenými fazolkami a citrónem.

      • Osadnice VII (8)

        Hezké narozeniny. Celá rodina se chystá na velký večírek na oslavu narozenin tchána Ree Drummond, Chucka. Každý si pochutná na cajunské hostině s mořskými plody s masem. Jsou to narozeniny, na které Chuck nezapomene.

      • Se Sibou u stolu (1)

        Oslava v Kapském Městě. Sibiino dítě slavní šest měsíců, a tak přiletí všechny tři generace rodiny. Siba připraví asijskou glazovanou nakládanou slaninu, salát se zázvorem, koriandrem a kukuřicí a nevařený sýrový koláč jako dezert.

      • Se Sibou u stolu (2)

        Braai grilování v Kapském Městě. Siba rozpálí gril na slavné braai. Bude grilovaný tuňák, šťavnaté vepřové kotlety marinované v její vlastní omáčce, s kořením grilovaná kukuřice, grilované rané brambory a uzená rajčatová jednohubka.

      • Malá bistra u silnic XIV (11)

        Břicho ven. Na tomto výletě se Guy dostane blíž vážným gurmánským pokrmům. V Chicagu servíruje pivovar pivo se slávkami, mega sendvič s bůčkem a jejich verzi tlačenky. A v Austinu v Texasu otevřená kuchyně nabízí sýrové nákypy v košíčku a chutné korýše.

      • Malá bistra u silnic XIV (12)

        Dynamická jídla. Na tomto výletě Guy vyzkouší skutečně unikátní jídla. V Honolulu je jamajská hospůdka nabízející sušená kuřecí křídla a vynikající kozí kari. V Arlingtonu v Texasu se Guy podívá do ruské hospůdky a dá si bramborovou omeletu plněnou hovězím masem.

      • Sekáček XIII (3)

        Celá prasečí hlava. Šéfkuchaři zjistí, že jsou součástí zvláštní soutěže, kde budou vařit s neobvyklými kousky masa vycházejícími z filozofie, že skoro každá část zvířete se dá využít jako jídlo. Velké překvapení v prvním koši – celá prasečí hlava!

      • Kuchyně (9)

        Pomocná linka Kuchyně. Tento týden hosté odpovědí na všechny vaše kulinářské dotazy. Nejprve odpovědí na divácká videa, a pak Geoffrey připraví na pánvi chutné opražené kuřecí maso s olivami.

      • Opravdové vaření VIII (4)

        Chilli Chilli Bang Bang. Dnes si dáme chilli! Sunny oslaví chuť jemných chilli papriček nabídkou smažených kuřat s chilli a limetkou, podávaných se slaninou kukuřičným chlebem se zeleným chilli. Pak Sunny nabídne ledový čaj Brooklyn, což je dokonalý koktejl na zchlazení patra.

      • Opravdové vaření VIII (5)

        To nejlepší z jehňat. Sunny Anderson nabízí menu, které probudí chuťové buňky: její jehněčí má chutí nabitou kůrku a křupavé brambory s omáčkou z restovaných paprik přinášejí na talíř čerstvé chutě. Jablečné affogato je sladkou tečkou tomuto skvělému jídlu.

      • Sekáček XXI (6)

        Mládežnický turnaj: Třetí část. Mládežnický turnaj pokračuje vzrušující třetí soutěží. Čtyři noví mladí kuchaři vstupují do kuchyně Sekáčku a chtějí se stát šampióny a vítězi ve velkém finále.

      • Sekáček junior (4)

        Díkůvzdání Sekáčku junior. Čtyři noví kuchaři junioři se budou muset utkat s výzvou vytvořit dokonalé jídlo pro Díkůvzdání a ohromit tak porotce včetně speciálního hosta Marthy Stewart a Chrise Santose a Geoffreyho Zakariana z Food Network.

      • Tia Mowry doma II (11)

        Schůzka naslepo. Tia si dá s jedním svým produkčním schůzku naslepo. V menu jsou romantická jídla jako opečený chřest, fettuccine Alfredo s kuřaty a brokolicí, sněhové pusinky a martini s opečenými hrozny.

      • Tia Mowry doma II (12)

        Pyžamový večírek. Tia má na návštěvě kamarádky na přespání a večírek v retro stylu. Její pyžamové menu nabízí popcorn s provensálským kořením, pečené sladké brambory a kuřecí paličky s parmezánem. A na závěr noci vyzkoušejí dámy Tiin způsob tance twerking.

      • Večeře u Tiffani (9)

        Pizza večírek. Kdo by nemiloval pizza večírek ve starém, dobrém stylu? Tiffani připraví pár neuvěřitelných pizz od základů s komikem Sethem Greenem a jeho manželkou Clare Grant.

      • Večeře u Tiffani (10)

        Živá pozdní snídaně. Kuchyně Tiffani ožije, když sem přijdou její přátelé, herečka Bree Turner a zpěvák Lance Bass, a Tiffani připraví skvostnou pozdní snídani.

      • Malá bistra u silnic XIV (11)

        Břicho ven. Na tomto výletě se Guy dostane blíž vážným gurmánským pokrmům. V Chicagu servíruje pivovar pivo se slávkami, mega sendvič s bůčkem a jejich verzi tlačenky. A v Austinu v Texasu otevřená kuchyně nabízí sýrové nákypy v košíčku a chutné korýše.

      • Malá bistra u silnic XIV (12)

        Dynamická jídla. Na tomto výletě Guy vyzkouší skutečně unikátní jídla. V Honolulu je jamajská hospůdka nabízející sušená kuřecí křídla a vynikající kozí kari. V Arlingtonu v Texasu se Guy podívá do ruské hospůdky a dá si bramborovou omeletu plněnou hovězím masem.

      • Guyovy hry s potravinami IV (5)

        Hudba a sekaná. Začne jít do tuhého, když čtyři kuchaři, včetně učitele hry na ukulele, musí připravit sekanou bez jakékoliv z obvyklých ingrediencí. Následně je zde otázka, jak vytvořit předkrm z ne zrovna chutných položek na stole se vzorky?

      • Tia Mowry doma II (11)

        Schůzka naslepo. Tia si dá s jedním svým produkčním schůzku naslepo. V menu jsou romantická jídla jako opečený chřest, fettuccine Alfredo s kuřaty a brokolicí, sněhové pusinky a martini s opečenými hrozny.

      • Tia Mowry doma II (12)

        Pyžamový večírek. Tia má na návštěvě kamarádky na přespání a večírek v retro stylu. Její pyžamové menu nabízí popcorn s provensálským kořením, pečené sladké brambory a kuřecí paličky s parmezánem. A na závěr noci vyzkoušejí dámy Tiin způsob tance twerking.

      • Večeře u Tiffani (9)

        Pizza večírek. Kdo by nemiloval pizza večírek ve starém, dobrém stylu? Tiffani připraví pár neuvěřitelných pizz od základů s komikem Sethem Greenem a jeho manželkou Clare Grant.

      • Večeře u Tiffani (10)

        Živá pozdní snídaně. Kuchyně Tiffani ožije, když sem přijdou její přátelé, herečka Bree Turner a zpěvák Lance Bass, a Tiffani připraví skvostnou pozdní snídani.

      • Malá bistra u silnic XXI (8)

        Hlavně maso. Guy tentokrát hledá plněné dobroty. V Baltimoru bar s těstovinami balí pravé ravioli. V Oregonu pojízdná kantýna se sendviči zase mistrovský kousek s masem a sýrem.

      • Malá bistra u silnic XXI (9)

        Něco o polévkách. Guy tentokrát hledá nějakou zajímavou polévku! V Baltimoru je autentická irská hospoda, která nabízí gumbo z mořských plodů. V Oregonu je dobré bistro s 80 druhy polévek. A v Cincinnati je vietnamské bistro s fenomenální pho.

      • Jídla na otevřeném ohni (7)

        Venkovní vaření od pobřeží k pobřeží. Na pacifickém severozápadě slaví léto šéfkuchařka v Seattlu, Renee Erickson, uzením masa a mořských plodů v barelech od vína předělaných na udírny.

      • Jídla na otevřeném ohni (8)

        Hostina na zadním dvorku. V Ned Ludd, americké rukodělné restauraci v Portlandu, miluje šéfkuchař Jason French přípravu jídla v peci vytápěné dřevem tak moc, že ani nepotřebuje plynovou troubu.