
Food Network
Food Network od do
Sekáček junior (4)
Díkůvzdání Sekáčku junior. Čtyři noví kuchaři junioři se budou muset utkat s výzvou vytvořit dokonalé jídlo pro Díkůvzdání a ohromit tak porotce včetně speciálního hosta Marthy Stewart a Chrise Santose a Geoffreyho Zakariana z Food Network.
Tia Mowry doma II (11)
Schůzka naslepo. Tia si dá s jedním svým produkčním schůzku naslepo. V menu jsou romantická jídla jako opečený chřest, fettuccine Alfredo s kuřaty a brokolicí, sněhové pusinky a martini s opečenými hrozny.
Tia Mowry doma II (12)
Pyžamový večírek. Tia má na návštěvě kamarádky na přespání a večírek v retro stylu. Její pyžamové menu nabízí popcorn s provensálským kořením, pečené sladké brambory a kuřecí paličky s parmezánem. A na závěr noci vyzkoušejí dámy Tiin způsob tance twerking.
Večeře u Tiffani (9)
Pizza večírek. Kdo by nemiloval pizza večírek ve starém, dobrém stylu? Tiffani připraví pár neuvěřitelných pizz od základů s komikem Sethem Greenem a jeho manželkou Clare Grant.
Večeře u Tiffani (10)
Živá pozdní snídaně. Kuchyně Tiffani ožije, když sem přijdou její přátelé, herečka Bree Turner a zpěvák Lance Bass, a Tiffani připraví skvostnou pozdní snídani.
Malá bistra u silnic XIV (11)
Břicho ven. Na tomto výletě se Guy dostane blíž vážným gurmánským pokrmům. V Chicagu servíruje pivovar pivo se slávkami, mega sendvič s bůčkem a jejich verzi tlačenky. A v Austinu v Texasu otevřená kuchyně nabízí sýrové nákypy v košíčku a chutné korýše.
Malá bistra u silnic XIV (12)
Dynamická jídla. Na tomto výletě Guy vyzkouší skutečně unikátní jídla. V Honolulu je jamajská hospůdka nabízející sušená kuřecí křídla a vynikající kozí kari. V Arlingtonu v Texasu se Guy podívá do ruské hospůdky a dá si bramborovou omeletu plněnou hovězím masem.
Guyovy hry s potravinami IV (5)
Hudba a sekaná. Začne jít do tuhého, když čtyři kuchaři, včetně učitele hry na ukulele, musí připravit sekanou bez jakékoliv z obvyklých ingrediencí. Následně je zde otázka, jak vytvořit předkrm z ne zrovna chutných položek na stole se vzorky?
Tia Mowry doma II (11)
Schůzka naslepo. Tia si dá s jedním svým produkčním schůzku naslepo. V menu jsou romantická jídla jako opečený chřest, fettuccine Alfredo s kuřaty a brokolicí, sněhové pusinky a martini s opečenými hrozny.
Tia Mowry doma II (12)
Pyžamový večírek. Tia má na návštěvě kamarádky na přespání a večírek v retro stylu. Její pyžamové menu nabízí popcorn s provensálským kořením, pečené sladké brambory a kuřecí paličky s parmezánem. A na závěr noci vyzkoušejí dámy Tiin způsob tance twerking.
Večeře u Tiffani (9)
Pizza večírek. Kdo by nemiloval pizza večírek ve starém, dobrém stylu? Tiffani připraví pár neuvěřitelných pizz od základů s komikem Sethem Greenem a jeho manželkou Clare Grant.
Večeře u Tiffani (10)
Živá pozdní snídaně. Kuchyně Tiffani ožije, když sem přijdou její přátelé, herečka Bree Turner a zpěvák Lance Bass, a Tiffani připraví skvostnou pozdní snídani.
Malá bistra u silnic XXI (8)
Hlavně maso. Guy tentokrát hledá plněné dobroty. V Baltimoru bar s těstovinami balí pravé ravioli. V Oregonu pojízdná kantýna se sendviči zase mistrovský kousek s masem a sýrem.
Malá bistra u silnic XXI (9)
Něco o polévkách. Guy tentokrát hledá nějakou zajímavou polévku! V Baltimoru je autentická irská hospoda, která nabízí gumbo z mořských plodů. V Oregonu je dobré bistro s 80 druhy polévek. A v Cincinnati je vietnamské bistro s fenomenální pho.
Jídla na otevřeném ohni (7)
Venkovní vaření od pobřeží k pobřeží. Na pacifickém severozápadě slaví léto šéfkuchařka v Seattlu, Renee Erickson, uzením masa a mořských plodů v barelech od vína předělaných na udírny.
Jídla na otevřeném ohni (8)
Hostina na zadním dvorku. V Ned Ludd, americké rukodělné restauraci v Portlandu, miluje šéfkuchař Jason French přípravu jídla v peci vytápěné dřevem tak moc, že ani nepotřebuje plynovou troubu.
Sekáček XXI (6)
Mládežnický turnaj: Třetí část. Mládežnický turnaj pokračuje vzrušující třetí soutěží. Čtyři noví mladí kuchaři vstupují do kuchyně Sekáčku a chtějí se stát šampióny a vítězi ve velkém finále.
Guyovy hry s potravinami VI (2)
Hudba a neklid na trhu. Kuchaři musejí připravit svá nejlepší jídla pouze z ingrediencí začínajících písmenem S.
Bosá komtesa VIII (8)
Nocleh se snídaní. Inini přátelé přijedou pozdě, a tak aby je uvítala, připraví prkýnko se sýrem a ovocem, doma dělaným parmezánem a sušenky s černým pepřem. Druhý den ráno nachystá k snídani chlebový pudink.
Bosá komtesa VIII (9)
Večírek s překvapením pro Jeffreyho. Jeffrey si myslí, že jeho narozeninovým překvapením byla romantická procházka po pláži, ale Ina ho překvapí plážovým grilováním s jeho nejbližšími přáteli. V menu je šťavnaté grilované kuře vařené na pláži a podávané s lahodnými přílohami.
Kuchyně (9)
Pomocná linka Kuchyně. Tento týden hosté odpovědí na všechny vaše kulinářské dotazy. Nejprve odpovědí na divácká videa, a pak Geoffrey připraví na pánvi chutné opražené kuřecí maso s olivami.
Osadnice VII (7)
Shromažďování býků. Zatímco celá rodina dělá s býky, Ree jim připravuje žebírka. Na osvěžení je zde limonáda z jahod, a po práci vroubkované brambory a šunka s přílohou se zelenými fazolkami a citrónem.
Osadnice VII (8)
Hezké narozeniny. Celá rodina se chystá na velký večírek na oslavu narozenin tchána Ree Drummond, Chucka. Každý si pochutná na cajunské hostině s mořskými plody s masem. Jsou to narozeniny, na které Chuck nezapomene.
Opravdové vaření VIII (4)
Chilli Chilli Bang Bang. Dnes si dáme chilli! Sunny oslaví chuť jemných chilli papriček nabídkou smažených kuřat s chilli a limetkou, podávaných se slaninou kukuřičným chlebem se zeleným chilli. Pak Sunny nabídne ledový čaj Brooklyn, což je dokonalý koktejl na zchlazení patra.
Opravdové vaření VIII (5)
To nejlepší z jehňat. Sunny Anderson nabízí menu, které probudí chuťové buňky: její jehněčí má chutí nabitou kůrku a křupavé brambory s omáčkou z restovaných paprik přinášejí na talíř čerstvé chutě. Jablečné affogato je sladkou tečkou tomuto skvělému jídlu.
Se Sibou u stolu (1)
Oslava v Kapském Městě. Sibiino dítě slavní šest měsíců, a tak přiletí všechny tři generace rodiny. Siba připraví asijskou glazovanou nakládanou slaninu, salát se zázvorem, koriandrem a kukuřicí a nevařený sýrový koláč jako dezert.
Se Sibou u stolu (2)
Braai grilování v Kapském Městě. Siba rozpálí gril na slavné braai. Bude grilovaný tuňák, šťavnaté vepřové kotlety marinované v její vlastní omáčce, s kořením grilovaná kukuřice, grilované rané brambory a uzená rajčatová jednohubka.
Kuchyně VI (3)
Flám na Den obětí války. Pro naše první letní grilování je zde zcela nový recept na zabijácký burger a na grilovaná žebírka. Objevte unikátní smažená jídla se sladkými a chutnými dipy. Herec David Burtka se také podělí o tajemství doma dělaných sendvičů se zmrzlinou.
Osadnice VII (9)
Naplnit ledničku Edny Mae. Ree Drummond plní ledničku pro Laddovu babičku Ednu Mae. Při cestě z ranče do msta se podělí o lahodná jídla, která zabalila na cestu. Všechna se dokonale hodí do ruky.
Osadnice VII (10)
Snídaně, oběd a kovboji. Ree Drummond připravuje jídlo pro kovbojky současně s jídlem pro rodinu, a přinese jim delikátní snídani a naservíruje skvělý oběd.
Se Sibou u stolu (3)
S dítětem jsme tři. Siba chystá pro své dítě první piknik pod širou oblohou. Nachystala šťavnaté masové kuličky v osmažených pita chlebech, chladivé tzatziki a jako dezert neodolatelné plátky jahod, mandlí a kokosu, osvěžující ananas ochladí až na konec.
Se Sibou u stolu (4)
Noční rande. Siba a její manžel Brian mají noční rande. Připravila svá oblíbená jídla – nadívaného pečeného lososa, šťouchané brambory s bylinkami, koláčky s brusinkami a oříšky se zmrzlinou a ovocnou šťávou, tedy to nejlepší jídlo pod hvězdami.
Malá bistra u silnic XIV (13)
Od pobřeží k pobřeží. Na tomto výletě Guy na své kulinářské výpravě objede celou zemi. V Charlestonu v Jižní Karolíně si dá ke snídani kuřecí smažený vdoleček a krevety s masem, salátem a rajčetem.
Malá bistra u silnic XV (1)
Nekonvenční komfort. Na tomto výletě Guy zaměří svůj kulinářský radar přes celou mapu. Na východním pobřeží Oahu na Havaji nabízí obchod se smíšeným zbožím tradiční havajská jídla jako laulau. V Chicagu skutečná italská rodina nabízí původní sicilské sendviče jako schiacciata.
Sekáček XIII (4)
Neopěvovaní hrdinové. Čtyři kulinářští hrdinové, kteří svůj talent uplatňují ve svých komunitách, přijíždějí do kuchyně Sekáčku. V prvním kole použijí různé dovednosti na vytvoření krásných jídel. Ale který kuchař předloží finální jídlo a vyhraje vítězný koláč?
Kuchyně (10)
Rodinné tradice. Tento týden Kuchyně oslavuje rodinné tradice. Katie nově využije dědečkův recept, aby připravila dušené hovězí maso.
Opravdové vaření VIII (6)
Špagety z prvního rande. Sunny Anderson odhalí své romantické já a podělí se o dokonalé recepty na večerní rande. Její kořeněné špagety s extra velkými masovými koulemi a snadné pletence s česnekem a olivami představují příjemné chutě s velmi speciálním zabarvením.
Opravdové vaření VIII (7)
Něco speciálního po škole. Sunny nabídne zábavná jídla, která rozehřejí srdce mladých. Teplé, masité pirožky s kuřecím chorizem nebo křupavá jicama salsa s rozteklými plátky sýra. Spirálové koláčky red velvet pozvednou klasický zákusek do zcela nových výšin.
Sekáček XXI (7)
Mládežnický turnaj: Čtvrtá část. Zbývá již jen jedno místo, takže půjde o nejdramatičtější soutěž Mládežnického turnaje! Čtyři velice talentovaní mladí kuchaři bojují v kuchyni Sekáčku o poslední zbývající místo do velkého finále.
Sekáček junior (5)
Čas na houby. Čtyři juniorští kuchaři milují vaření, a tak v kuchyni chtějí ohromit porotce: šéfkuchaře Tina Feliciano, bývalého šéfkuchaře v Bílém domě Sama Kasse a Marca Murphyho z Food Network.
Ching – Úchvatná Asie (7)
Hromady chuti. Ching objeví jídelnu s palačinkami nazývanou Stack, a naučí se připravit palačinky s vepřovým a medovou věž z palačinek. Později se naučí tajemství přípravy krevetích knedlíků, a také vyzkouší gigantické kantonské piškotové muffiny s vanilkou.
Ching – Úchvatná Asie (8)
Portugalské známky v Macau. Antonio Coelho je majitelem Antonio’s – restaurace v Macau nabízející portugalská jídla. Je oceněn jednou michelinskou hvězdou, a také miluje serenády a baví své hosty. Uvaří pro Ching své mistrovské mořské plody v cataplana a grilované sardinky.
Reza – thajský princ koření (7)
Různorodný mix ze severního Thajska. Hornatý sever má chladnější podnebí s různým množstvím zeleniny, kořínků a bylinek. Reza Mahammad objevuje jídla severu návštěvou trhu v Chiang Mai.
Reza – vietnamský princ koření (1)
Hanoj – čerstvé a zcela delikátní! Reza Mahammad zjišťuje, že jídlo je jasným středobodem vietnamské kultury i komerčního života, trhy jsou na každém rohu a pojízdné kantýny všude okolo.
Malá bistra u silnic XIV (13)
Od pobřeží k pobřeží. Na tomto výletě Guy na své kulinářské výpravě objede celou zemi. V Charlestonu v Jižní Karolíně si dá ke snídani kuřecí smažený vdoleček a krevety s masem, salátem a rajčetem.
Malá bistra u silnic XV (1)
Nekonvenční komfort. Na tomto výletě Guy zaměří svůj kulinářský radar přes celou mapu. Na východním pobřeží Oahu na Havaji nabízí obchod se smíšeným zbožím tradiční havajská jídla jako laulau. V Chicagu skutečná italská rodina nabízí původní sicilské sendviče jako schiacciata.
Guyovy hry s potravinami IV (6)
Vítěz, vítěz, kuřecí večeře. Guy Fieri požádá kuchaře, aby dali šanci P, protože ingredience v jejich jídlech musí začínat na toto písmeno. Následně musí vytvořit vítěznou kuřecí večeři pouze podle nákupního seznamu, obsahujícího např. asijské ostré pepřové směsi a cukroví.
Ching – Úchvatná Asie (7)
Hromady chuti. Ching objeví jídelnu s palačinkami nazývanou Stack, a naučí se připravit palačinky s vepřovým a medovou věž z palačinek. Později se naučí tajemství přípravy krevetích knedlíků, a také vyzkouší gigantické kantonské piškotové muffiny s vanilkou.
Ching – Úchvatná Asie (8)
Portugalské známky v Macau. Antonio Coelho je majitelem Antonio’s – restaurace v Macau nabízející portugalská jídla. Je oceněn jednou michelinskou hvězdou, a také miluje serenády a baví své hosty. Uvaří pro Ching své mistrovské mořské plody v cataplana a grilované sardinky.
Reza – thajský princ koření (7)
Různorodný mix ze severního Thajska. Hornatý sever má chladnější podnebí s různým množstvím zeleniny, kořínků a bylinek. Reza Mahammad objevuje jídla severu návštěvou trhu v Chiang Mai.
Reza – vietnamský princ koření (1)
Hanoj – čerstvé a zcela delikátní! Reza Mahammad zjišťuje, že jídlo je jasným středobodem vietnamské kultury i komerčního života, trhy jsou na každém rohu a pojízdné kantýny všude okolo.
Malá bistra u silnic XXI (10)
Baltimore po celou dobu. Guy vyráží na turné po skvělých chutích po Baltimoru. Nejprve do Dundalk Avenue, kde místní legenda připravuje kraby. Pak do Hamiltonu do farmářské hospody na sekanou balenou do slaniny.
Malá bistra u silnic XXI (11)
Kuřecí festival. V Baltimoru zkontroluje Guy místní pověstná kuřecí křidýlka. V Oregonu v soulovém bistru uzená a grilovaná kuřata. A konečně v Des Moines na jihu si dá pořádná smažená kuřata.
Jídla na otevřeném ohni (9)
Hostina s mořskými plody. Nejlepším místem na oslavu letních jídel je The Place v Guilfordu v Connecticutu. Kuchyní této jídelny při cestě je venkovní gril s prkny z místního dřeva.
Jídla na otevřeném ohni (10)
Fantastické pece. Mark Skudlarek si vypaluje vlastní tříkomorovou pec v hrnčířství v Cambridge a sežene dřevěné uhlí pro venkovní kamna, aby uvařil slavnostní hostinu.
