• Food Network

    • Food Network od do

      • Jídla na otevřeném ohni III (13)

        Jarní oslavy v Kentucky. Richard McCallister z farmářského trhu Marksbury pozve Rogera Mookinga na výroční jarní oslavy v Lancasteru v Kentucky. Richard a Roger mají hejno jarních kuřat a připraví je na domácím grilu.

      • Malá bistra u silnic XVII (9)

        Od piškotu k masovému koláči. Na tomto výletě Guy Fieri vyzkouší mišmaš rychlého jídla. Ve Filadelfii nabízejí v jednom bistru unikátní severoafrická kuřata a smetanové piškotové dezerty.

      • Malá bistra u silnic XVII (11)

        San Diego celou dobu. Na tomto výletě Guy Fieri míří do San Diega na nějaká oblíbená jídla, stará i nová. V Ocean Beach v Kalifornii navštíví Guy legendární bistro, kam chodí surfaři na pořádné burgery se starým kamarádem.

      • Restaurant: Impossible (2)

        Flood Tide. Robert musí zkusit i nemožné, aby zachránil kdysi ctihodný Flood Tide Restaurant v Mysticu v Connecticutu, jenž si získal špatnou pověst díky obhroublému majiteli.

      • Strávníci v utajení II (3)

        Nefungující obsluha. George, majitel oblíbené restaurace Ca’ Brea v Los Angeles, obdržel nedávno několik stížností, jež se překvapivě netýkají ani kvality jídla, ani služeb jeho číšníků, ale celkové obsluhy.

      • Strávníci v utajení II (4)

        Případ s nohou. Majitel restaurace Derrick má problém se zaměstnancem, který tvrdí, že si v práci zlomil nohu. Tento bývalý číšník vyhrožuje soudem, a tak, aby ho Derrick uchlácholil, hostí ho. Ale to líného zaměstnance nezastaví…

      • Malá bistra u silnic XVIII (1)

        Na návštěvě u sousedů. Na tomto výletě Guy cestuje křížem krážem po západním pobřeží a hledá bistra v sousedství. V Portlandu v Oregonu nabízejí manžel s manželkou stará dobrá americká jídla jako hašé z hovězí konzervy nebo plátky sušeného hovězího masa.

      • Malá bistra u silnic XVIII (2)

        Ráj milovníků masa. Na tomto výletě se Guy zapíše do třídy mistrů šílených z masa. V Portlandu v Oregonu v rodinném bistru vaří šéfkuchař, který sám poráží, nasoluje, konzervuje a udí všechno v domě, od tlačenky po smažené kuře podle prababiččina receptu.

      • Jídla na otevřeném ohni (5)

        Mistři vaření na ohništi. V texaském Lexingtonu stojí lidé v sobotu brzy ráno před Snow’s BBQ. Později se setkáme se 77letou Tootsie Tomanetz, která je skutečnou mistryní vaření na ohništi v páteční večery.

      • Jídla na otevřeném ohni (6)

        Monstrózní výbava. Udírny jsou všech tvarů a velikostí, ale my jsme našli pár extrémních případů. V Grain Valley mechanik Bill Rousseau předělal na udírnu vysloužilé letadlo Cessna.

      • Restaurant: Impossible (2)

        Flood Tide. Robert musí zkusit i nemožné, aby zachránil kdysi ctihodný Flood Tide Restaurant v Mysticu v Connecticutu, jenž si získal špatnou pověst díky obhroublému majiteli.

      • Strávníci v utajení II (3)

        Nefungující obsluha. George, majitel oblíbené restaurace Ca’ Brea v Los Angeles, obdržel nedávno několik stížností, jež se překvapivě netýkají ani kvality jídla, ani služeb jeho číšníků, ale celkové obsluhy.

      • Strávníci v utajení II (4)

        Případ s nohou. Majitel restaurace Derrick má problém se zaměstnancem, který tvrdí, že si v práci zlomil nohu. Tento bývalý číšník vyhrožuje soudem, a tak, aby ho Derrick uchlácholil, hostí ho. Ale to líného zaměstnance nezastaví…

      • Malá bistra u silnic XIX (8)

        Rychlá jídla napříč krajinou. Na tomto výletě Guy Fieri projede zemi od hor k moři kvůli vynikajícím žebírkům. V Park City v Utahu servíruje místní chlápek gurmánské pochoutky, např. ukázkové chivito, grilované maso z mladé kozy, nebo kuřecí mísu s rýží.

      • Malá bistra u silnic XIX (9)

        Mezinárodní rodinný styl. Na tomto výletě Guy Fieri usedne u rodinného stolu. V Holladay v Utahu vedou sourozenci vietnamské bistro, kde servírují autentická jídla podle legendárních matčiných receptů, jako pho a bahn mi, plus medem divokých včel polévané nudle vermicelli s vepřovým a bochánky.

      • Malá bistra u silnic XVIII (1)

        Na návštěvě u sousedů. Na tomto výletě Guy cestuje křížem krážem po západním pobřeží a hledá bistra v sousedství. V Portlandu v Oregonu nabízejí manžel s manželkou stará dobrá americká jídla jako hašé z hovězí konzervy nebo plátky sušeného hovězího masa.

      • Malá bistra u silnic XVIII (2)

        Ráj milovníků masa. Na tomto výletě se Guy zapíše do třídy mistrů šílených z masa. V Portlandu v Oregonu v rodinném bistru vaří šéfkuchař, který sám poráží, nasoluje, konzervuje a udí všechno v domě, od tlačenky po smažené kuře podle prababiččina receptu.

      • Guyovy hry s potravinami III (6)

        Nákupní horečka na Den díkůvzdání. Čtyři šéfkuchaři jsou připraveni na tuto speciální epizodu ke Dni díkůvzdání. Ve hře se vzorky kuchaři zvolí vynikající podzimní jídla z obchodu.

      • Na cestách s G. Garvinem (2)

        Charleston. Charleston v Jižní Karolíně je rušným městem, kde Chris Stewart z Glass Onion vaří čerstvá a sofistikovaná jídla z vepřového bůčku. Tammy Karsada otevírá svou cukrárnu s dorty pro mladíky ve tvaru sklenice piva a cukrovou polevou.

      • Na cestách s G. Garvinem (3)

        Austin. G. se po hlavě vrhne do mladé a živé kulinářské scény v Austinu a zkusí si prácí v pojízdném bufetu. Hoover Alexander představí původní a zdravé verze jižanských oblíbených jídel.

      • Sekáček XXIV (13)

        Rockové hvězdy. Čtyři rockové hvězdy s vášní pro vaření (Lita Ford, Kelly Hansen, Eddie Ojeda a Dweezil Zappa) zkoušejí v kuchyni Sekáčku vyhrát 10 000 dolarů na svou oblíbenou charitu.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům II (12)

        Hlavní je chuť. Zpět k základům, co se chuti týká. Ina zkouší recepty pro fotografování časopisu Food Network v New Yorku – kaši s arašídovým máslem a kari kořením, vdolečky s javorovým sirupem a ovesnými vločkami a citrónové těsto s pečenými krevetami.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům II (13)

        Kuře 101. Zpět k základům přípravy kuřat. Delikátní pečená kuřata, kuřecí salát s kari a dvě delikátní rychlovky, grilované kuře s dipem satay a sendviče s kuřetem, slaninou a salátem s ruským dresinkem. Ina navíc odpoví na otázky týkající se kuřat v Zeptejte se Iny.

      • Osadnice XII (5)

        Zázraky bez masa. Ree připraví pár svých oblíbených bezmasých jídel. Uvaří pečené brambory s brokolicí a sýrem, grilované steaky s lilkem, pečenou zeleninovou panzanellu, italský kukuřičný chléb a wrapy s tofu a salátem.

      • Osadnice XII (6)

        Sušení sena. Ree připravuje u švagra pro svou rodinu večeři po dlouhém, umdlévajícím odpoledni svážení sena. V menu jsou kořeněná pomalu vařená žebra, sýrové casserole s kukuřičnou kaší, salát s brokolicí a patrový dort se zmrzlinou.

      • Se Sibou u stolu II (9)

        Letní dny. Siba se podělí o své oblíbené letní recepty včetně masa s mořskými plody grilované stylem braai, kukuřičný salát a dip peppadew. A na skvělé finále je tropický dort Pavlova, jenž je jednoduchý, rychlý a úchvatný. Jde o základního Sibiina průvodce letním vařením.

      • Se Sibou u stolu II (10)

        Jídla pro dobrý pocit. Siba píše o svých oblíbených jídlech pro dobrý pocit. Má dobré nápady jednoduché, dobrodružné i romantické, včetně konejšivých kuřecích penne s omáčkou pesto, nadívaného pečeného lososa nebo dekadentní sendvič se smaženým banánem.

      • Anna Olson: Pečení (3)

        Sněhový dezert. Vzdušné a lehké sněhové dezerty kombinují bohatost máslových dortů s lehkostí piškotové buchty. Anna začne základním sněhovým dezertem, poté přidá čerstvý citrón a připraví i miniaturní sněhové dezerty.

      • Anna Olson: Pečení (4)

        Koblihy. Koblihy se snadno připravují, a přitom není nic chutnějšího, než doma dělaná kobliha. Anna začne se základy, kdy v rozpáleném tuku osmaží k dokonalosti jablečné lívance se zakysanou smetanou. Následuje specialita z New Orleans, lanýžové vdolky.

      • Jídla na otevřeném ohni III (1)

        Grilované sendviče. Roger Mooking míří do Barbecue Exchange na dva hříšně chutné sendviče – jednomu se říká Nebe, a druhému Peklo. Oba s vepřovým a se slaninou!

      • Jídla na otevřeném ohni III (2)

        Prase na sto způsobů. Vše se točí kolem oblíbeného zvířete Rogera Mookinga – prasete. Vyzkouší si naložené, uzené i uleželé vepřové maso od nejlepších dodavatelů v zemi.

      • Malá bistra u silnic XIII (13)

        Jinak, než klasicky. Guy jede na jih neprošlapanou cestou. V Dallasu přemění texasko-mexické jídlo na mexicko-texaské, s pikantními polévkami. V Baltimoru se zastaví u místního pekaře Duffa Goldmana, aby objevil tajemství hranaté pizzy.

      • Malá bistra u silnic XIV (1)

        Hvězdy malých bister u silnic. Na tento výlet se Guy vydá se svými nejbližšími přáteli. V Georgetownu v Texasu se připojí k Matthew McConaugheymu a v Minneapolis zkouší Guy všechny druhy nových věcí v okolí pizzerie, kam rád chodí jeho kamarád a milovník jídla Andrew Zimmern.

      • Sekáček XIII (5)

        Bez legrace! Kuchyni Sekáčku zaplavili teenageři! Čtyři talentovaní mladí kuchaři se statečně pokusí zvládnout výzvu, která semlela i daleko trénovanější profesionály. Porotu překvapí úroveň jejich dovedností a klidu, které mladí prokážou.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům II (7)

        Dokonalé těstoviny. Zpět k základům s těstovinami, ale novými nápady. Jde sice o rychlé vaření v rodině i ve firmě, ale Ininy těstoviny stojí za to.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům II (8)

        Ať je to sladké. Podle Iny si nikdo nepamatuje, co měl jako hlavní chod, ale vždy si vybaví dezert. Ina se podělí o své nápady a recepty pro dokonalé zakončení oběda – sladké a chutné zákusky, u nichž platí, že to nejlepší nakonec.

      • Osadnice VII (1)

        My a oni. Toto je příběh o dvou večeřích na ranči Drummond – jedné pro děti a druhé pro dospělé. Děti mají pečené těstoviny ziti, zatímco Ree připraví steak z vysokého roštěnce s kovbojským máslem a pečenými bramborami.

      • Osadnice VII (2)

        Noc filmů podle Shakespeara. Dcera Ree Drummond pořádá filmový večírek, a tak Ree narychlo připraví Římem inspirované menu k filmu Julius Caesar. Prvotřídní pizza lasagne, salát Julius Caesar a neapolská zmrzlina jsou k příběhu o římských intrikách dokonalé.

      • Se Sibou u stolu (1)

        Oslava v Kapském Městě. Sibiino dítě slavní šest měsíců, a tak přiletí všechny tři generace rodiny. Siba připraví asijskou glazovanou nakládanou slaninu, salát se zázvorem, koriandrem a kukuřicí a nevařený sýrový koláč jako dezert.

      • Se Sibou u stolu (2)

        Braai grilování v Kapském Městě. Siba rozpálí gril na slavné braai. Bude grilovaný tuňák, šťavnaté vepřové kotlety marinované v její vlastní omáčce, s kořením grilovaná kukuřice, grilované rané brambory a uzená rajčatová jednohubka.

      • Anna Olson: Pečení (19)

        Těsto na koláč. Anna začne klasickým receptem na těsto na koláč, lístkovým a jemným – a zformuje je do sladkých a lepkavých dortíků s pekanovým máslem. Pak Anna upeče klasický dýňový koláč s lemovaným okrajem. A také upeče vlastní koláče s kokosovým krémem.

      • Anna Olson: Pečení (20)

        Roláda. Anna začne klasickou malinovou roládou a pak předvede recept o trochu složitější – citrónovou dortovou roládu. Pro dokonalost v eleganci Anna připraví bohatou a delikátní schwarzwaldskou roládu bez mouky.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (1)

        Delikatesa z vepřového. Jedním z velkých divů grilování jsou uzená vepřová ramínka. Jde o velkou porci masa vařeného pomalu a na nízké teplotě, dokud není šťavnaté a jemné. Rogerovým oblíbeným způsobem, jak jíst tuto delikatesu, je dát ji do sendviče.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (2)

        Grilování v Alabamě. Americký grilovací pás se táhne od obou Karolín po Texas. Dnes Roger zamíří do jeho středu: Alabamy.

      • Malá bistra u silnic XVII (12)

        Od srdce. Na tomto výletě Guy Fieri zamíří na místa, kde dávají do všeho, co dělají, srdce i duši. V Carlsbad v Kalifornii rodinný italský restaurant zůstává věrný dlouholetému receptu na ravioli.

      • Malá bistra u silnic XVII (13)

        Je to čerstvé. Na tomto výletě se Guy Fieri zastaví v bistrech, kde mají vše čerstvé. V San Franciscu je venezuelský bar nabízející menu bez lepku a autentickými předkrmy jako placky arepa nebo empanada.

      • Tia Mowry doma II (11)

        Schůzka naslepo. Tia si dá s jedním svým produkčním schůzku naslepo. V menu jsou romantická jídla jako opečený chřest, fettuccine Alfredo s kuřaty a brokolicí, sněhové pusinky a martini s opečenými hrozny.

      • Tia Mowry doma II (12)

        Pyžamový večírek. Tia má na návštěvě kamarádky na přespání a večírek v retro stylu. Její pyžamové menu nabízí popcorn s provensálským kořením, pečené sladké brambory a kuřecí paličky s parmezánem. A na závěr noci vyzkoušejí dámy Tiin způsob tance twerking.

      • Večeře u Tiffani (9)

        Pizza večírek. Kdo by nemiloval pizza večírek ve starém, dobrém stylu? Tiffani připraví pár neuvěřitelných pizz od základů s komikem Sethem Greenem a jeho manželkou Clare Grant.

      • Večeře u Tiffani (10)

        Živá pozdní snídaně. Kuchyně Tiffani ožije, když sem přijdou její přátelé, herečka Bree Turner a zpěvák Lance Bass, a Tiffani připraví skvostnou pozdní snídani.

      • Sekáček XXVII (3)

        Bitva pozdních snídaní. Čtyři kuchaři zkoušejí připravit pozdní snídani pro přátele a rodinu. V prvních dvou koších jsou překvapeními alkohol a vejce. Pro dezert pracují finalisté se ztraceným ovocem a smaženými sladkostmi.

      • Velký závod pojízdných bister III (4)

        Kanec pro děti. Pět zbývajících týmů jede do Fayettevillu v Arkansasu, vysokoškolského města plného mladých. Výzva Truck Stop je zaměřena právě na ně a kuchaři tak musejí vytvořit úžasné snídaně pomocí Pop Tarts od Kellogg.

      • Tia Mowry doma II (11)

        Schůzka naslepo. Tia si dá s jedním svým produkčním schůzku naslepo. V menu jsou romantická jídla jako opečený chřest, fettuccine Alfredo s kuřaty a brokolicí, sněhové pusinky a martini s opečenými hrozny.

      • Tia Mowry doma II (12)

        Pyžamový večírek. Tia má na návštěvě kamarádky na přespání a večírek v retro stylu. Její pyžamové menu nabízí popcorn s provensálským kořením, pečené sladké brambory a kuřecí paličky s parmezánem. A na závěr noci vyzkoušejí dámy Tiin způsob tance twerking.

      • Večeře u Tiffani (9)

        Pizza večírek. Kdo by nemiloval pizza večírek ve starém, dobrém stylu? Tiffani připraví pár neuvěřitelných pizz od základů s komikem Sethem Greenem a jeho manželkou Clare Grant.

      • Večeře u Tiffani (10)

        Živá pozdní snídaně. Kuchyně Tiffani ožije, když sem přijdou její přátelé, herečka Bree Turner a zpěvák Lance Bass, a Tiffani připraví skvostnou pozdní snídani.

      • Sekáček XXVII (3)

        Bitva pozdních snídaní. Čtyři kuchaři zkoušejí připravit pozdní snídani pro přátele a rodinu. V prvních dvou koších jsou překvapeními alkohol a vejce. Pro dezert pracují finalisté se ztraceným ovocem a smaženými sladkostmi.