• Food Network

    • Food Network od do

      • Jídla na otevřeném ohni IV (2)

        Grilování v Alabamě. Americký grilovací pás se táhne od obou Karolín po Texas. Dnes Roger zamíří do jeho středu: Alabamy.

      • Malá bistra u silnic XVII (12)

        Od srdce. Na tomto výletě Guy Fieri zamíří na místa, kde dávají do všeho, co dělají, srdce i duši. V Carlsbad v Kalifornii rodinný italský restaurant zůstává věrný dlouholetému receptu na ravioli.

      • Malá bistra u silnic XVII (13)

        Je to čerstvé. Na tomto výletě se Guy Fieri zastaví v bistrech, kde mají vše čerstvé. V San Franciscu je venezuelský bar nabízející menu bez lepku a autentickými předkrmy jako placky arepa nebo empanada.

      • Tia Mowry doma II (11)

        Schůzka naslepo. Tia si dá s jedním svým produkčním schůzku naslepo. V menu jsou romantická jídla jako opečený chřest, fettuccine Alfredo s kuřaty a brokolicí, sněhové pusinky a martini s opečenými hrozny.

      • Tia Mowry doma II (12)

        Pyžamový večírek. Tia má na návštěvě kamarádky na přespání a večírek v retro stylu. Její pyžamové menu nabízí popcorn s provensálským kořením, pečené sladké brambory a kuřecí paličky s parmezánem. A na závěr noci vyzkoušejí dámy Tiin způsob tance twerking.

      • Večeře u Tiffani (9)

        Pizza večírek. Kdo by nemiloval pizza večírek ve starém, dobrém stylu? Tiffani připraví pár neuvěřitelných pizz od základů s komikem Sethem Greenem a jeho manželkou Clare Grant.

      • Večeře u Tiffani (10)

        Živá pozdní snídaně. Kuchyně Tiffani ožije, když sem přijdou její přátelé, herečka Bree Turner a zpěvák Lance Bass, a Tiffani připraví skvostnou pozdní snídani.

      • Sekáček XXVII (3)

        Bitva pozdních snídaní. Čtyři kuchaři zkoušejí připravit pozdní snídani pro přátele a rodinu. V prvních dvou koších jsou překvapeními alkohol a vejce. Pro dezert pracují finalisté se ztraceným ovocem a smaženými sladkostmi.

      • Velký závod pojízdných bister III (4)

        Kanec pro děti. Pět zbývajících týmů jede do Fayettevillu v Arkansasu, vysokoškolského města plného mladých. Výzva Truck Stop je zaměřena právě na ně a kuchaři tak musejí vytvořit úžasné snídaně pomocí Pop Tarts od Kellogg.

      • Tia Mowry doma II (11)

        Schůzka naslepo. Tia si dá s jedním svým produkčním schůzku naslepo. V menu jsou romantická jídla jako opečený chřest, fettuccine Alfredo s kuřaty a brokolicí, sněhové pusinky a martini s opečenými hrozny.

      • Tia Mowry doma II (12)

        Pyžamový večírek. Tia má na návštěvě kamarádky na přespání a večírek v retro stylu. Její pyžamové menu nabízí popcorn s provensálským kořením, pečené sladké brambory a kuřecí paličky s parmezánem. A na závěr noci vyzkoušejí dámy Tiin způsob tance twerking.

      • Večeře u Tiffani (9)

        Pizza večírek. Kdo by nemiloval pizza večírek ve starém, dobrém stylu? Tiffani připraví pár neuvěřitelných pizz od základů s komikem Sethem Greenem a jeho manželkou Clare Grant.

      • Večeře u Tiffani (10)

        Živá pozdní snídaně. Kuchyně Tiffani ožije, když sem přijdou její přátelé, herečka Bree Turner a zpěvák Lance Bass, a Tiffani připraví skvostnou pozdní snídani.

      • Sekáček XXVII (3)

        Bitva pozdních snídaní. Čtyři kuchaři zkoušejí připravit pozdní snídani pro přátele a rodinu. V prvních dvou koších jsou překvapeními alkohol a vejce. Pro dezert pracují finalisté se ztraceným ovocem a smaženými sladkostmi.

      • Velký závod pojízdných bister III (4)

        Kanec pro děti. Pět zbývajících týmů jede do Fayettevillu v Arkansasu, vysokoškolského města plného mladých. Výzva Truck Stop je zaměřena právě na ně a kuchaři tak musejí vytvořit úžasné snídaně pomocí Pop Tarts od Kellogg.

      • Guyovy hry s potravinami III (7)

        Ultimativní šmakuláda. Čtyři šéfkuchaři z bister, putyk a drive-inů se utkají u Guye o ultimativní šmakuládu. Musejí použít ředkvičky a javorový sirup, aby vytvořili to nejlepší.

      • Bosá komtesa VIII (10)

        Cena za fotky. Miguel dokumentuje na film Ininu zahradu a její změny v průběhu ročních období. Jako odměnu za fotky mu Ina připraví chutný oběd. Citrónové fusili s rukolou a panacottu s jahodami balsamico.

      • Bosá komtesa X (1)

        Hrnce a plány. Ina má přítelkyni, která jí pomáhá vytvořit krásnou bylinkovou zahradu. Výměnou za květináče a zahradní plány připraví Ina oběd a pár chutných zákusků na odpoledne.

      • Kuchyně (10)

        Rodinné tradice. Tento týden Kuchyně oslavuje rodinné tradice. Katie nově využije dědečkův recept, aby připravila dušené hovězí maso.

      • Osadnice VII (9)

        Naplnit ledničku Edny Mae. Ree Drummond plní ledničku pro Laddovu babičku Ednu Mae. Při cestě z ranče do msta se podělí o lahodná jídla, která zabalila na cestu. Všechna se dokonale hodí do ruky.

      • Osadnice VII (10)

        Snídaně, oběd a kovboji. Ree Drummond připravuje jídlo pro kovbojky současně s jídlem pro rodinu, a přinese jim delikátní snídani a naservíruje skvělý oběd.

      • Opravdové vaření VIII (6)

        Špagety z prvního rande. Sunny Anderson odhalí své romantické já a podělí se o dokonalé recepty na večerní rande. Její kořeněné špagety s extra velkými masovými koulemi a snadné pletence s česnekem a olivami představují příjemné chutě s velmi speciálním zabarvením.

      • Opravdové vaření VIII (7)

        Něco speciálního po škole. Sunny nabídne zábavná jídla, která rozehřejí srdce mladých. Teplé, masité pirožky s kuřecím chorizem nebo křupavá jicama salsa s rozteklými plátky sýra. Spirálové koláčky red velvet pozvednou klasický zákusek do zcela nových výšin.

      • Se Sibou u stolu (3)

        S dítětem jsme tři. Siba chystá pro své dítě první piknik pod širou oblohou. Nachystala šťavnaté masové kuličky v osmažených pita chlebech, chladivé tzatziki a jako dezert neodolatelné plátky jahod, mandlí a kokosu, osvěžující ananas ochladí až na konec.

      • Se Sibou u stolu (4)

        Noční rande. Siba a její manžel Brian mají noční rande. Připravila svá oblíbená jídla – nadívaného pečeného lososa, šťouchané brambory s bylinkami, koláčky s brusinkami a oříšky se zmrzlinou a ovocnou šťávou, tedy to nejlepší jídlo pod hvězdami.

      • Kuchyně VI (4)

        Venkovní vaření na zadním dvorku. Rozpalte gril na delikátní kuře Alabama s omáčkou, a pak se podíváme, jak upravit barbecue omáčku z obchodu. Geoffrey Zakarian předvede, jak grilovat humry, a Katie Lee nabídne barvitý merlíkový salát jako přílohu.

      • Osadnice VII (11)

        Základní nástroje vaření. Ree Drummond navštíví místní obchod, když shání oblíbené nástroje jako svatební dar. Poté, co nakoupí i potraviny, připraví skvělá jídla a s každým se o ně podělí.

      • Osadnice VII (12)

        Jarní vypalování. Na ranči planou ohně a v kuchyni plameny, protože Ree Drummond griluje k večeři žebírka pro celou rodinu, až odpoledne vypálí trávu v prérii. Užijí si grilované dobroty při chutné hostině.

      • Se Sibou u stolu (5)

        Sedm barev neděle. Neděle pro Sibu znamená sedm barev na jídelním stole. Je zde pomalu opečené jehněčí se skvělou mátovo-hořčičnou šťávou, sedmibarevná rýže a nedělní moučník, jenž je neuvěřitelně snadný. Takže se můžete posadit!

      • Se Sibou u stolu (6)

        Rychlá večeře. Siba musí na poslední chvíli připravit večeři pro své nejlepší přítele, kteří právě přiletěli do Kapského Města. Podělí se o svá tajemství na rychlá a snadná jídla včetně salátu z avokáda a červených fazolí nebo rychlého zmrzlinového koláče.

      • Malá bistra u silnic XV (2)

        Ještě kilometr navíc. Na tomto výletě Guy míří do hospůdek nabízejících klasická komfortní jídla. V Chicagu nabízí jeden podnik s burgery asijský šmrnc, když hrdě nabízejí všechny věci v chuti umami. V Memphisu si moderní šéfkuchař pro svá jídla bere jako základ jižanskou kuchyni a přivádí ji na zcela nový stupeň v sekané s chorizem s omáčkou ze zelených rajčat.

      • Malá bistra u silnic XV (3)

        Pikantní fajnovky. Na tomto výletě Guy vyzkouší pár lákavých jídel. V Memphisu gastronomická hospoda nabízí eklektická jídla jako smaženou rýži s kachnou nebo doma dělaný popcorn.

      • Sekáček XIII (5)

        Bez legrace! Kuchyni Sekáčku zaplavili teenageři! Čtyři talentovaní mladí kuchaři se statečně pokusí zvládnout výzvu, která semlela i daleko trénovanější profesionály. Porotu překvapí úroveň jejich dovedností a klidu, které mladí prokážou.

      • Kuchyně (11)

        Návrat klasiky. Dnes dělá v Kuchyni Sunny bahamský hrášek s rýží a slaninou. Marcela připraví čerstvý dresink a Katie čerstvý guacamole.

      • Opravdové vaření VIII (8)

        Sraz hráčů. Připojte se k Sunny Anderson na zábavném dni věnovaném hře. Začneme s kořeněnými vařenými arašídy ke svačince, pak si dáme větší sendviče Bologna a nachos blancos se salsou z opečených papriček jalapeno – a dokonce i chipsy jsou doma dělané!

      • Opravdové vaření VIII (9)

        S kávou na probuzení. Sunny Anderson má menu pro zvláštní příležitost přetékající příjemnými chutěmi. Je zde pro ranní probuzení roštěná s kávovou a bylinkovou krustou, a k tomu stylová uzená a dušená kapusta a gratinované brambory se sýrem a šalvějem.

      • Sekáček XXI (8)

        Mládežnický turnaj: Velké finále. Ti nejlepší jsou zpět. V tomto finále Mládežnického turnaje se čtyři úžasní šampióni z vyřazovacích soutěží vracejí, aby se zjistilo, který z nich vyhraje celý turnaj a velkou cenu.

      • Sekáček junior (6)

        Cereální zázraky. Nová skupina juniorských kuchařů přenáší své nadšení do kuchyně Sekáčku hledá uznání u poroty: modelky Camily Alves a šéfkuchařů Michelle Bernstein a Scotta Conanta.

      • Restaurant: Impossible (3)

        Salt Works II. Při této misi v nové restauraci mladých majitelů bude mít Robert co dělat. Salt Works II ve Wilmingtonu v Severní Karolíně si zakládá na domácím jídle, ale když Robert vstoupí do kuchyně, zjistí, že se vaří výhradně z konzerv.

      • Strávníci v utajení II (5)

        Zvýšení sázek. Ali, majitel Marrakeshe, restaurace v marockém stylu v Kalifornii, hledá Charlesovu pomoc a Strávníků v utajení, protože si myslí, že jeho manažer má mimo práci problémy s hraním, což následně ovlivňuje jeho práci.

      • Strávníci v utajení II (6)

        Jiné školní osnovy. Majitel Pina Pizza House v Downey v Kalifornii hledá pomoc Strávníků v utajení, protože si myslí, že jeho číšník, který se zapsal na vysokou školu, jde proti jeho zájmům a pořádá večírky pro spolužáky mimo školní prostory, právě v jeho restauraci.

      • Malá bistra u silnic XV (2)

        Ještě kilometr navíc. Na tomto výletě Guy míří do hospůdek nabízejících klasická komfortní jídla. V Chicagu nabízí jeden podnik s burgery asijský šmrnc, když hrdě nabízejí všechny věci v chuti umami. V Memphisu si moderní šéfkuchař pro svá jídla bere jako základ jižanskou kuchyni a přivádí ji na zcela nový stupeň v sekané s chorizem s omáčkou ze zelených rajčat.

      • Malá bistra u silnic XV (3)

        Pikantní fajnovky. Na tomto výletě Guy vyzkouší pár lákavých jídel. V Memphisu gastronomická hospoda nabízí eklektická jídla jako smaženou rýži s kachnou nebo doma dělaný popcorn.

      • Guyovy hry s potravinami IV (7)

        Nešetřete s krevetami. Čtyři kuchaři musejí vytvořit svá unikátní jídla za využití nijak unikátních dvou kilogramů ingrediencí. Následně zkusí ohromit porotce fantastickou rodinnou večeří na víkendový večer obsahující obří motýlí krevety.

      • Restaurant: Impossible (3)

        Salt Works II. Při této misi v nové restauraci mladých majitelů bude mít Robert co dělat. Salt Works II ve Wilmingtonu v Severní Karolíně si zakládá na domácím jídle, ale když Robert vstoupí do kuchyně, zjistí, že se vaří výhradně z konzerv.

      • Strávníci v utajení II (5)

        Zvýšení sázek. Ali, majitel Marrakeshe, restaurace v marockém stylu v Kalifornii, hledá Charlesovu pomoc a Strávníků v utajení, protože si myslí, že jeho manažer má mimo práci problémy s hraním, což následně ovlivňuje jeho práci.

      • Strávníci v utajení II (6)

        Jiné školní osnovy. Majitel Pina Pizza House v Downey v Kalifornii hledá pomoc Strávníků v utajení, protože si myslí, že jeho číšník, který se zapsal na vysokou školu, jde proti jeho zájmům a pořádá večírky pro spolužáky mimo školní prostory, právě v jeho restauraci.

      • Malá bistra u silnic XXI (12)

        Čerstvá ryba a plesnivé kuře. V Des Moines vyzkouší Guy Fieri všechny druhy unikátních grilovaných křidýlek v bistru oceněném mnoha trofejemi, a také autentické kuře s rýží v ekvádorském bistru. A v Oregonu na trhu s mořskými plody právě chyceného kraba dungeness.

      • Malá bistra u silnic XXI (13)

        Staré, ale dobré. Guy vyráží za místními specialitami. V Des Moines navštíví historický drive-in známý svým skoro sto let starým receptem na chilli. V New Jersey Guy navštíví bistro na pobřeží, kde nabízejí už od 30. let čerstvé aktuální úlovky.

      • Jídla na otevřeném ohni II (1)

        Hostina u ohniště na Havaji. Rogerova první návštěva Havaje slibuje velké ohně a velké hostiny. U dálnice Nimitz v Honolulu je rodinná restaurace Koala Moa, slavná pro grilování celých kuřat nad ohněm.

      • Jídla na otevřeném ohni II (2)

        Kouř a pára. Havajský ostrov Oahu je znám jako místo shromažďování se lidí, a také Roger je pozván do dvou komunit s hojností místního jídla.