
Food Network
Food Network od do
Sekáček junior (6)
Cereální zázraky. Nová skupina juniorských kuchařů přenáší své nadšení do kuchyně Sekáčku hledá uznání u poroty: modelky Camily Alves a šéfkuchařů Michelle Bernstein a Scotta Conanta.
Restaurant: Impossible (3)
Salt Works II. Při této misi v nové restauraci mladých majitelů bude mít Robert co dělat. Salt Works II ve Wilmingtonu v Severní Karolíně si zakládá na domácím jídle, ale když Robert vstoupí do kuchyně, zjistí, že se vaří výhradně z konzerv.
Strávníci v utajení II (5)
Zvýšení sázek. Ali, majitel Marrakeshe, restaurace v marockém stylu v Kalifornii, hledá Charlesovu pomoc a Strávníků v utajení, protože si myslí, že jeho manažer má mimo práci problémy s hraním, což následně ovlivňuje jeho práci.
Strávníci v utajení II (6)
Jiné školní osnovy. Majitel Pina Pizza House v Downey v Kalifornii hledá pomoc Strávníků v utajení, protože si myslí, že jeho číšník, který se zapsal na vysokou školu, jde proti jeho zájmům a pořádá večírky pro spolužáky mimo školní prostory, právě v jeho restauraci.
Malá bistra u silnic XV (2)
Ještě kilometr navíc. Na tomto výletě Guy míří do hospůdek nabízejících klasická komfortní jídla. V Chicagu nabízí jeden podnik s burgery asijský šmrnc, když hrdě nabízejí všechny věci v chuti umami. V Memphisu si moderní šéfkuchař pro svá jídla bere jako základ jižanskou kuchyni a přivádí ji na zcela nový stupeň v sekané s chorizem s omáčkou ze zelených rajčat.
Malá bistra u silnic XV (3)
Pikantní fajnovky. Na tomto výletě Guy vyzkouší pár lákavých jídel. V Memphisu gastronomická hospoda nabízí eklektická jídla jako smaženou rýži s kachnou nebo doma dělaný popcorn.
Guyovy hry s potravinami IV (7)
Nešetřete s krevetami. Čtyři kuchaři musejí vytvořit svá unikátní jídla za využití nijak unikátních dvou kilogramů ingrediencí. Následně zkusí ohromit porotce fantastickou rodinnou večeří na víkendový večer obsahující obří motýlí krevety.
Restaurant: Impossible (3)
Salt Works II. Při této misi v nové restauraci mladých majitelů bude mít Robert co dělat. Salt Works II ve Wilmingtonu v Severní Karolíně si zakládá na domácím jídle, ale když Robert vstoupí do kuchyně, zjistí, že se vaří výhradně z konzerv.
Strávníci v utajení II (5)
Zvýšení sázek. Ali, majitel Marrakeshe, restaurace v marockém stylu v Kalifornii, hledá Charlesovu pomoc a Strávníků v utajení, protože si myslí, že jeho manažer má mimo práci problémy s hraním, což následně ovlivňuje jeho práci.
Strávníci v utajení II (6)
Jiné školní osnovy. Majitel Pina Pizza House v Downey v Kalifornii hledá pomoc Strávníků v utajení, protože si myslí, že jeho číšník, který se zapsal na vysokou školu, jde proti jeho zájmům a pořádá večírky pro spolužáky mimo školní prostory, právě v jeho restauraci.
Malá bistra u silnic XXI (12)
Čerstvá ryba a plesnivé kuře. V Des Moines vyzkouší Guy Fieri všechny druhy unikátních grilovaných křidýlek v bistru oceněném mnoha trofejemi, a také autentické kuře s rýží v ekvádorském bistru. A v Oregonu na trhu s mořskými plody právě chyceného kraba dungeness.
Malá bistra u silnic XXI (13)
Staré, ale dobré. Guy vyráží za místními specialitami. V Des Moines navštíví historický drive-in známý svým skoro sto let starým receptem na chilli. V New Jersey Guy navštíví bistro na pobřeží, kde nabízejí už od 30. let čerstvé aktuální úlovky.
Jídla na otevřeném ohni II (1)
Hostina u ohniště na Havaji. Rogerova první návštěva Havaje slibuje velké ohně a velké hostiny. U dálnice Nimitz v Honolulu je rodinná restaurace Koala Moa, slavná pro grilování celých kuřat nad ohněm.
Jídla na otevřeném ohni II (2)
Kouř a pára. Havajský ostrov Oahu je znám jako místo shromažďování se lidí, a také Roger je pozván do dvou komunit s hojností místního jídla.
Sekáček XXI (8)
Mládežnický turnaj: Velké finále. Ti nejlepší jsou zpět. V tomto finále Mládežnického turnaje se čtyři úžasní šampióni z vyřazovacích soutěží vracejí, aby se zjistilo, který z nich vyhraje celý turnaj a velkou cenu.
Guyovy hry s potravinami VI (4)
Sváteční pozdravy. Během svátků jsou sázky pro čtyři kuchaře vysoké, protože se pokoušejí připravit nejlepší sváteční předkrm s využitím potravin každý z jiné uličky obchodu.
Bosá komtesa X (2)
Vysněná stodola. Ina pořádá party pro tým, který pomohl vytvořit její vysněnou stodolu. Připraví farmářskou večeři s delikátními kousky uzeného lososa a s bylinkovým máslem.
Bosá komtesa X (3)
Víkendový oběd. Ina připravuje dva jednoduché a elegantní obědy. V nabídce číslo jedna je teplý kachní salát následovaný borůvkovým koláčem s drobenkou.
Kuchyně (11)
Návrat klasiky. Dnes dělá v Kuchyni Sunny bahamský hrášek s rýží a slaninou. Marcela připraví čerstvý dresink a Katie čerstvý guacamole.
Osadnice VII (11)
Základní nástroje vaření. Ree Drummond navštíví místní obchod, když shání oblíbené nástroje jako svatební dar. Poté, co nakoupí i potraviny, připraví skvělá jídla a s každým se o ně podělí.
Osadnice VII (12)
Jarní vypalování. Na ranči planou ohně a v kuchyni plameny, protože Ree Drummond griluje k večeři žebírka pro celou rodinu, až odpoledne vypálí trávu v prérii. Užijí si grilované dobroty při chutné hostině.
Opravdové vaření VIII (8)
Sraz hráčů. Připojte se k Sunny Anderson na zábavném dni věnovaném hře. Začneme s kořeněnými vařenými arašídy ke svačince, pak si dáme větší sendviče Bologna a nachos blancos se salsou z opečených papriček jalapeno – a dokonce i chipsy jsou doma dělané!
Opravdové vaření VIII (9)
S kávou na probuzení. Sunny Anderson má menu pro zvláštní příležitost přetékající příjemnými chutěmi. Je zde pro ranní probuzení roštěná s kávovou a bylinkovou krustou, a k tomu stylová uzená a dušená kapusta a gratinované brambory se sýrem a šalvějem.
Se Sibou u stolu (5)
Sedm barev neděle. Neděle pro Sibu znamená sedm barev na jídelním stole. Je zde pomalu opečené jehněčí se skvělou mátovo-hořčičnou šťávou, sedmibarevná rýže a nedělní moučník, jenž je neuvěřitelně snadný. Takže se můžete posadit!
Se Sibou u stolu (6)
Rychlá večeře. Siba musí na poslední chvíli připravit večeři pro své nejlepší přítele, kteří právě přiletěli do Kapského Města. Podělí se o svá tajemství na rychlá a snadná jídla včetně salátu z avokáda a červených fazolí nebo rychlého zmrzlinového koláče.
Kuchyně VI (5)
Jídla, která musíte mít. Geoffrey Zakarian začne pořad dušeným kuřetem s karamelizovanými citróny, datlemi a piniovými oříšky. Pak na oslavu léta připraví jahodový koláč, a doktor Travis Stork mu ukáže, jak uzdravit běžná letní onemocnění jídlem.
Osadnice VII (13)
Velký den na stavbě. Ree připravuje texasko-mexická jídla k obědu, kuřecí chili s papričkou chipotle, vdolky s chili a sýrem, karamelové sušenky a mexický punč pro tým stavbařů a dělníků, kteří připravují dva nové vchody.
Osadnice VIII (1)
Jídla za 16 minut: Na celý den. Ree Drummond připravuje jídla za 16 minut, od snídaně po večeři. V menu najdeme francouzský croissant s krémem z javorového sirupu, grilovaná kuřata, wrap s jahodovým salátem, steaky se sýrem pawhuska a zákusek s jahodovo-burákovým máslem.
Se Sibou u stolu (7)
Křižák z Kapského Města. Siba svým přátelům servíruje sobotní pozdní snídani inspirovanou Kapským Městem. Je zde müsli granola s banány a brusinkami, chutné dortíky, šunka s vejci podle Siby a teplý salát s čerstvými ingrediencemi z nejslavnějšího trhu v Kapském Městě.
Se Sibou u stolu (8)
Dobrodružství v Kapském Městě. Siba píše článek o svých jídelních dobrodružstvích. Nejprve dojde na potjiekos její matky, tradiční jihoafrický guláš vařený nad ohněm. Pak vyzve špičkového šéfkuchaře Luke Dale Robertse, aby uvařil něco ze tří záhadných ingrediencí.
Malá bistra u silnic XV (4)
Mořské plody s masem jako jackpot. Na tomto výletě Guy narazí na zlatý důl mořských plodů s masem. V Kaneohe na Oahu nabízí Poke Palace přes 30 různých druhů jídel z čerstvých ryb, včetně tuňáka nebo chobotnice, jež majitel sám chytil.
Malá bistra u silnic XV (5)
Šílenství v Massachusetts. Na tomto výletě Guy projede Massachusetts z jedné strany na druhou, aby si naplnil nádrž plněnými specialitami. V Bostonu nárožní hospůdka nabízí mořské plody přímo z Itálie a chodí se sem nakrmit i pan starosta.
Sekáček XIII (6)
Pták na pánvi. V kuchyni Sekáčku je dnes vše o ptácích. Soutěžící zkusí uvařit delikátní cornwallské slepičky a vědí, že dobře připravený pták na pánvi může být cestou do finálového kola.
Kuchyně (12)
Dokonalá sekaná. Tento týden se v Kuchyni dají dohromady Jeff a Geoffrey, aby vyrobili dokonalou sekanou, a ostatní hosté se podělí o své tipy, jak nejlépe tento klasický recept připravit.
Opravdové vaření VIII (10)
Co je zrovna k mání. Sunny Anderson nabídne tři dokonalá jídla pro davy z toho, co je zrovna k mání. Snadný salát s dresinkem s opečenými rajčaty, snadné casserole enchilada s hovězím a sýrem, nebo snadný hotelový koktejl, vše se snadno připraví i lehce jí.
Opravdové vaření VIII (11)
Změna hry. Sunny Anderson připraví tradiční krůtí večeři s pár obměnami jako změnou hry. Ústředním bodem bude změněný tátův krocan s rychlou omáčkou z pánve, pak přijde višňovo-citrónová pochoutka a na závěr Sunny připraví sváteční pastiňákové pyré.
Sekáček XXI (9)
Ultimátní šampioni: Profesionálové. Někteří z oblíbených profesionálních kuchařů se vracejí, aby soutěžili v Ultimátním turnaji Sekáčku. Ve velkém finále jeden profesionál bude soutěžit o nejvyšší cenu v historii Sekáčku.
Sekáček junior (7)
Kulinářští skřítci. Čtyři noví kuchaři junioři se naladí na sváteční náladu při přípravě hostiny pro porotce, bývalého šéfkuchaře Bílého domu Sama Kasseho a Marthu Stewart a Marca Murphyho z Food Network.
Malá bistra u silnic XXIV (3)
Mezi dvěma kousky pečiva. Pokud jde o vysoké porce, pak je Guy hledá při tomto výletu. V Colorado Springs je živé bistro podávající místní chili burger Pueblo jako lék na kocovinu, a ve Washingtonu, D.C., rodinný obchod se sendviči nabízí vražedný hoagie z hovězí konzervy.
Malá bistra u silnic XXIV (4)
Kouř a mořské plody. Na tomto výletu Guy prozkoumá pojízdnou kantýnu s vražedným taženým vepřovým v Baltimoru, pobřežní chatrč s fritovanými krevetami a vlastním, čerstvým Guyovým úlovkem v Islamorada na Floridě a v Key Largo restauraci s uzenými rybami.
Muž hledá jídlo II (7)
Vzhůru za steaky. Adam míří do Argentiny hledat tajná jídla. Ochutná francouzský toast z tajného steampunkového baru, v Mendoze mimo menu jídlo podávané v dýni a v přísně utajované restauraci v šéfkuchařově bytě jehněčí bedra.
Muž hledá jídlo II (8)
Přísně tajná tacos. Adam hledá tajná jídla v Mexico City. Najde sendvič s grilovaným hrudím mimo menu a tacos v tajném klubu. Dokonce najde jehněčí barbacoa připravené v podzemní restauraci ukryté ve starodávné jeskyni.
Malá bistra u silnic XV (4)
Mořské plody s masem jako jackpot. Na tomto výletě Guy narazí na zlatý důl mořských plodů s masem. V Kaneohe na Oahu nabízí Poke Palace přes 30 různých druhů jídel z čerstvých ryb, včetně tuňáka nebo chobotnice, jež majitel sám chytil.
Malá bistra u silnic XV (5)
Šílenství v Massachusetts. Na tomto výletě Guy projede Massachusetts z jedné strany na druhou, aby si naplnil nádrž plněnými specialitami. V Bostonu nárožní hospůdka nabízí mořské plody přímo z Itálie a chodí se sem nakrmit i pan starosta.
Guyovy hry s potravinami IV (8)
Samá šunka. Kuchaři začnou s grilovaným jídlem, jež by nepřesáhlo nízký rozpočet. Jak omezí Guyův nákupní seznam přípravu večeře ze šunky na rande? Poslední dva zkusí vytvořit to nejlepší z položek v pouhé jediné uličce.
Malá bistra u silnic XXIV (3)
Mezi dvěma kousky pečiva. Pokud jde o vysoké porce, pak je Guy hledá při tomto výletu. V Colorado Springs je živé bistro podávající místní chili burger Pueblo jako lék na kocovinu, a ve Washingtonu, D.C., rodinný obchod se sendviči nabízí vražedný hoagie z hovězí konzervy.
Malá bistra u silnic XXIV (4)
Kouř a mořské plody. Na tomto výletu Guy prozkoumá pojízdnou kantýnu s vražedným taženým vepřovým v Baltimoru, pobřežní chatrč s fritovanými krevetami a vlastním, čerstvým Guyovým úlovkem v Islamorada na Floridě a v Key Largo restauraci s uzenými rybami.
Muž hledá jídlo II (7)
Vzhůru za steaky. Adam míří do Argentiny hledat tajná jídla. Ochutná francouzský toast z tajného steampunkového baru, v Mendoze mimo menu jídlo podávané v dýni a v přísně utajované restauraci v šéfkuchařově bytě jehněčí bedra.
Muž hledá jídlo II (8)
Přísně tajná tacos. Adam hledá tajná jídla v Mexico City. Najde sendvič s grilovaným hrudím mimo menu a tacos v tajném klubu. Dokonce najde jehněčí barbacoa připravené v podzemní restauraci ukryté ve starodávné jeskyni.
Malá bistra u silnic XXII (1)
Ryby, hranolky a nožičky. Guy prozkoumá funky bistro, kde podávají unikátní burrito. V Beaverdale vaří v jižanském podniku veškerou klasiku. V Atlantic City manželé nabízejí afro-americkou kuchyni.
Malá bistra u silnic XXII (2)
Po italském venkově. Guy Fieri míř za chutěmi Toskánska v Itálii. V Montecatini Alto nabízí bistro na úpatí hory mořské plody a speciality s inkoustem chobotnic a středomořskou směs s krevetami a artyčoky.
Jídla na otevřeném ohni II (3)
Mořské plody s masem v Jižní Karolíně. Charleston je jednou z nejkulinárnějších destinací v Americe, ale kvůli tradičnímu grilování vepře nebo ústřic opustí Roger město a zamíří na venkov.
Jídla na otevřeném ohni II (4)
Opékání prasete. Roger míří do kalifornského Napa Valley na dvě unikátní opékání prasete. V St. Heleně šéfkuchař John Fink připravuje jedno ze svých slavných přenosných kubánských opékání prasete s omáčkou mojo.
