
Food Network
Food Network od do
Sekáček junior (7)
Kulinářští skřítci. Čtyři noví kuchaři junioři se naladí na sváteční náladu při přípravě hostiny pro porotce, bývalého šéfkuchaře Bílého domu Sama Kasseho a Marthu Stewart a Marca Murphyho z Food Network.
Malá bistra u silnic XXIV (3)
Mezi dvěma kousky pečiva. Pokud jde o vysoké porce, pak je Guy hledá při tomto výletu. V Colorado Springs je živé bistro podávající místní chili burger Pueblo jako lék na kocovinu, a ve Washingtonu, D.C., rodinný obchod se sendviči nabízí vražedný hoagie z hovězí konzervy.
Malá bistra u silnic XXIV (4)
Kouř a mořské plody. Na tomto výletu Guy prozkoumá pojízdnou kantýnu s vražedným taženým vepřovým v Baltimoru, pobřežní chatrč s fritovanými krevetami a vlastním, čerstvým Guyovým úlovkem v Islamorada na Floridě a v Key Largo restauraci s uzenými rybami.
Muž hledá jídlo II (7)
Vzhůru za steaky. Adam míří do Argentiny hledat tajná jídla. Ochutná francouzský toast z tajného steampunkového baru, v Mendoze mimo menu jídlo podávané v dýni a v přísně utajované restauraci v šéfkuchařově bytě jehněčí bedra.
Muž hledá jídlo II (8)
Přísně tajná tacos. Adam hledá tajná jídla v Mexico City. Najde sendvič s grilovaným hrudím mimo menu a tacos v tajném klubu. Dokonce najde jehněčí barbacoa připravené v podzemní restauraci ukryté ve starodávné jeskyni.
Malá bistra u silnic XV (4)
Mořské plody s masem jako jackpot. Na tomto výletě Guy narazí na zlatý důl mořských plodů s masem. V Kaneohe na Oahu nabízí Poke Palace přes 30 různých druhů jídel z čerstvých ryb, včetně tuňáka nebo chobotnice, jež majitel sám chytil.
Malá bistra u silnic XV (5)
Šílenství v Massachusetts. Na tomto výletě Guy projede Massachusetts z jedné strany na druhou, aby si naplnil nádrž plněnými specialitami. V Bostonu nárožní hospůdka nabízí mořské plody přímo z Itálie a chodí se sem nakrmit i pan starosta.
Guyovy hry s potravinami IV (8)
Samá šunka. Kuchaři začnou s grilovaným jídlem, jež by nepřesáhlo nízký rozpočet. Jak omezí Guyův nákupní seznam přípravu večeře ze šunky na rande? Poslední dva zkusí vytvořit to nejlepší z položek v pouhé jediné uličce.
Malá bistra u silnic XXIV (3)
Mezi dvěma kousky pečiva. Pokud jde o vysoké porce, pak je Guy hledá při tomto výletu. V Colorado Springs je živé bistro podávající místní chili burger Pueblo jako lék na kocovinu, a ve Washingtonu, D.C., rodinný obchod se sendviči nabízí vražedný hoagie z hovězí konzervy.
Malá bistra u silnic XXIV (4)
Kouř a mořské plody. Na tomto výletu Guy prozkoumá pojízdnou kantýnu s vražedným taženým vepřovým v Baltimoru, pobřežní chatrč s fritovanými krevetami a vlastním, čerstvým Guyovým úlovkem v Islamorada na Floridě a v Key Largo restauraci s uzenými rybami.
Muž hledá jídlo II (7)
Vzhůru za steaky. Adam míří do Argentiny hledat tajná jídla. Ochutná francouzský toast z tajného steampunkového baru, v Mendoze mimo menu jídlo podávané v dýni a v přísně utajované restauraci v šéfkuchařově bytě jehněčí bedra.
Muž hledá jídlo II (8)
Přísně tajná tacos. Adam hledá tajná jídla v Mexico City. Najde sendvič s grilovaným hrudím mimo menu a tacos v tajném klubu. Dokonce najde jehněčí barbacoa připravené v podzemní restauraci ukryté ve starodávné jeskyni.
Malá bistra u silnic XXII (1)
Ryby, hranolky a nožičky. Guy prozkoumá funky bistro, kde podávají unikátní burrito. V Beaverdale vaří v jižanském podniku veškerou klasiku. V Atlantic City manželé nabízejí afro-americkou kuchyni.
Malá bistra u silnic XXII (2)
Po italském venkově. Guy Fieri míř za chutěmi Toskánska v Itálii. V Montecatini Alto nabízí bistro na úpatí hory mořské plody a speciality s inkoustem chobotnic a středomořskou směs s krevetami a artyčoky.
Jídla na otevřeném ohni II (3)
Mořské plody s masem v Jižní Karolíně. Charleston je jednou z nejkulinárnějších destinací v Americe, ale kvůli tradičnímu grilování vepře nebo ústřic opustí Roger město a zamíří na venkov.
Jídla na otevřeném ohni II (4)
Opékání prasete. Roger míří do kalifornského Napa Valley na dvě unikátní opékání prasete. V St. Heleně šéfkuchař John Fink připravuje jedno ze svých slavných přenosných kubánských opékání prasete s omáčkou mojo.
Sekáček XXI (9)
Ultimátní šampioni: Profesionálové. Někteří z oblíbených profesionálních kuchařů se vracejí, aby soutěžili v Ultimátním turnaji Sekáčku. Ve velkém finále jeden profesionál bude soutěžit o nejvyšší cenu v historii Sekáčku.
Guyovy hry s potravinami VI (5)
Halloween z vnitřností. Strašidelné halloweenské vaření nabídne pro začátek našim kuchařům kuželky s dýní, jež určí hrůzostrašné ingredience pro jejich smělá jídla.
Bosá komtesa X (4)
Dámy, které obědvají. Ina připravuje oběd pro původní majitelku obchodu Bosá komtesa, včetně mrkvového salátu s ananasem, smetanovým kuřecím salátem a tvarohovým koláčem z čokoládového espressa.
Bosá komtesa X (5)
Výročí. Ina tvoří výroční večeři pro Jeffreyho, se všemi jeho oblíbenými jídly, včetně coq au vin, šťouchaných brambor s česnekem nebo svatebního dortu s čokoládovým máslovým krémem.
Kuchyně (12)
Dokonalá sekaná. Tento týden se v Kuchyni dají dohromady Jeff a Geoffrey, aby vyrobili dokonalou sekanou, a ostatní hosté se podělí o své tipy, jak nejlépe tento klasický recept připravit.
Osadnice VII (13)
Velký den na stavbě. Ree připravuje texasko-mexická jídla k obědu, kuřecí chili s papričkou chipotle, vdolky s chili a sýrem, karamelové sušenky a mexický punč pro tým stavbařů a dělníků, kteří připravují dva nové vchody.
Osadnice VIII (1)
Jídla za 16 minut: Na celý den. Ree Drummond připravuje jídla za 16 minut, od snídaně po večeři. V menu najdeme francouzský croissant s krémem z javorového sirupu, grilovaná kuřata, wrap s jahodovým salátem, steaky se sýrem pawhuska a zákusek s jahodovo-burákovým máslem.
Opravdové vaření VIII (10)
Co je zrovna k mání. Sunny Anderson nabídne tři dokonalá jídla pro davy z toho, co je zrovna k mání. Snadný salát s dresinkem s opečenými rajčaty, snadné casserole enchilada s hovězím a sýrem, nebo snadný hotelový koktejl, vše se snadno připraví i lehce jí.
Opravdové vaření VIII (11)
Změna hry. Sunny Anderson připraví tradiční krůtí večeři s pár obměnami jako změnou hry. Ústředním bodem bude změněný tátův krocan s rychlou omáčkou z pánve, pak přijde višňovo-citrónová pochoutka a na závěr Sunny připraví sváteční pastiňákové pyré.
Se Sibou u stolu (7)
Křižák z Kapského Města. Siba svým přátelům servíruje sobotní pozdní snídani inspirovanou Kapským Městem. Je zde müsli granola s banány a brusinkami, chutné dortíky, šunka s vejci podle Siby a teplý salát s čerstvými ingrediencemi z nejslavnějšího trhu v Kapském Městě.
Se Sibou u stolu (8)
Dobrodružství v Kapském Městě. Siba píše článek o svých jídelních dobrodružstvích. Nejprve dojde na potjiekos její matky, tradiční jihoafrický guláš vařený nad ohněm. Pak vyzve špičkového šéfkuchaře Luke Dale Robertse, aby uvařil něco ze tří záhadných ingrediencí.
Kuchyně VI (6)
Úspěšné recepty. Den začne dokonalou technikou na grilovaná vepřová žebírka a ananasovou salsu, pak je čas ukázat, jak využít sezónní ovoce a zeleninu v letním salátu. A nakonec blogerka Shauna Sever nachystá sýrový koláč s medovým jogurtem.
Osadnice VIII (2)
Jídla s sebou doma. Ree vaří jídla, co se dají vzít s sebou, pro své dívky, a vytvoří překvapení v podobě večeře s oblíbeným čínským jídlem, krémovým sýrem wonton, kuře na pomerančích, hovězí s brokolicí a smažené chow mein.
Osadnice VIII (3)
Zásnubní večeře. Ree Drummond a její švagrová chystají velký zásnubní raut pro její přítelkyni. V menu jsou neodolatelné předkrmy a vysoký roštěnec. A ve sklenicích šampaňské na přípitek budoucím manželům.
Se Sibou u stolu (9)
Termín večeře se blíží. Siba soupeří s časem, když má připravit skvělou večeři inspirovanou italskými jídly. Manžel Brian přivede přátele na jídlo po práci a Siba chce připravit penne s kuřetem a omáčkou pesto, ciabattu s harísem a rychlý salát puttanesca.
Se Sibou u stolu (10)
Pojďte dál. U Siby je dámský večírek s jednohubkami a vychlazenými koktejly. Je zde uzený losos na palačinkách mfino, kuřecí křidélka, dip peppadew a ovocné Sibiiny koktejly plus nějaké sladkosti z obchodu.
Malá bistra u silnic XV (6)
Komfort východního pobřeží. Na tomto výletě se Guy zastaví na východním pobřeží na nějakou domácí kuchyni. V Cambridge v Massachusets je jižanská hospůdka nabízející všechny druhy klasiky jako konfitovaný bůček s párkem na špejli.
Malá bistra u silnic XV (7)
Město směsice chutí. Na tomto výletě se Guy snaží najít všechny druhy fantastických chutí. V Memphisu je bar předělaný na bistro nabízející oblíbená levná jídla jako smaženou rýži s kachnou nebo chlebový puding s whiskey Jack Daniels. A v Baltimoru znovu Guy navštíví rozpálené grily a dá si místní signifikantní a chutné sendviče s hovězím masem.
Sekáček XIII (7)
Hladoví po vítězství. Kuchaři v kuchyni Sekáčku začínají rychlé kolo s předkrmy, a zkoušejí vytvořit hvězdné talíře z krabího masa a kornoutů se zmrzlinou. Ale ve spěchu jeden soutěžící zapomene v troubě cosi důležitého!
Kuchyně (13)
Kuchyni navštíví Martha Stewart. Martha Stewart se zastaví, aby se podělila o recept na čokoládový polárkový dort, a ten je uveden do klubové kuchařské knihy Kuchyně.
Opravdové vaření VIII (12)
Vypůjčka z jihu. Sunny Anderson si bere inspiraci ze svých oblíbených jižanských jídel: Hoppin’ Jason je její variací na prostého Hoppin’ John. A k dovršení jednoduchá restovaná zelenina s hořčicí a sladké kukuřičné placky.
Opravdové vaření VIII (13)
Zavolejte si o chuť. Sunny Anderson nabídne restaurační jídla, která vám ušetří čas i peníze. Grilované vepřové medailonky, podávané s česnekovými těstovinami pappardelle jsou rychlým a sofistikovaným hlavním chodem. A na spláchnutí chladivé ovocné freeze.
Sekáček XXI (10)
Ultimátní šampioni: Amatérští šampioni. Ve druhé soutěži ultimátního turnaje se vrátí někteří z milovaných amatérských šampionů do kuchyně Sekáčku, aby se utkali v souboji o finále s profesionály.
Sekáček junior (8)
Budoucí hvězdy. Čtyři juniorští kuchaři s chutí na dlouhotrvající úspěch se utkají před sestavou porotců sestávající z bývalého profesionálního boxera Laily Aliho a šéfkuchařů Marca Murphyho a Sama Talbota.
Sekáček XXVII (4)
Čínský nový rok. Na oslavu čínského nového roku kuchaři připraví předkrmy využitím amerických verzí čínských jídel. Hlavní chod obsahuje obří rybu a v kole s dezertem musejí kuchaři využít sušenky a cukroví s jahodami.
Velký závod pojízdných bister III (5)
Horečka města hudby. Poslední čtyři pojízdná bistra míří na jih Nashville. Při výzvě Truck Stop musejí týmy připravit domácí piknik v country stylu pro hvězdy country hudby Joeyho & Rory.
Malá bistra u silnic XV (6)
Komfort východního pobřeží. Na tomto výletě se Guy zastaví na východním pobřeží na nějakou domácí kuchyni. V Cambridge v Massachusets je jižanská hospůdka nabízející všechny druhy klasiky jako konfitovaný bůček s párkem na špejli.
Malá bistra u silnic XV (7)
Město směsice chutí. Na tomto výletě se Guy snaží najít všechny druhy fantastických chutí. V Memphisu je bar předělaný na bistro nabízející oblíbená levná jídla jako smaženou rýži s kachnou nebo chlebový puding s whiskey Jack Daniels. A v Baltimoru znovu Guy navštíví rozpálené grily a dá si místní signifikantní a chutné sendviče s hovězím masem.
Guyovy hry s potravinami IV (9)
Bez vozíku. Kuchaři vaří středomořská jídla za použití těch nejméně pravděpodobných ingrediencí z prostřední uličky obchodu. Poté musejí shromáždit věci na salát a sendviče bez nákupního vozíku.
Sekáček XXVII (4)
Čínský nový rok. Na oslavu čínského nového roku kuchaři připraví předkrmy využitím amerických verzí čínských jídel. Hlavní chod obsahuje obří rybu a v kole s dezertem musejí kuchaři využít sušenky a cukroví s jahodami.
Velký závod pojízdných bister III (5)
Horečka města hudby. Poslední čtyři pojízdná bistra míří na jih Nashville. Při výzvě Truck Stop musejí týmy připravit domácí piknik v country stylu pro hvězdy country hudby Joeyho & Rory.
Malá bistra u silnic XXII (3)
Nadlábnout se ve Florencii. Guy Fieri navštíví nejtradičnější italská bistra ve Florencii. Místo padesát let staré nabízí legendární špagetové speciality a šíleně dobrá kuřata.
Malá bistra u silnic XXII (4)
To nejlepší z Arizony. Guy se vydává na chutěmi naplněný výlet do Scottsdale v Arizoně. Vyzkouší italské hovězí speciality, výbušný bůček grilovaný u benzínky, a pak ho poblázní venkovní bistro s burgery.
Jídla na otevřeném ohni II (5)
Středomořská jídla. Roger míří do severní Kalifornie na dvě okázalé hostiny středomořských jídel na dřevěném uhlí. V Napa Valley se rodina Stelznerových proslavila díky svým vínům a venkovní peci.
Jídla na otevřeném ohni II (6)
Jihoamerické grilování. Roger se setká v severní Kalifornii se dvěma šéfkuchaři při grilování v jihoamerickém stylu a společně připraví pečené jehně na grilu.
