• Food Network

    • Food Network od do

      • Sekáček junior (9)

        Narozeninový dort. Dvojité problémy se objeví v kuchyni, protože tato skupina mladých soutěžících sestává ze sester dvojčat. Musejí se snažit, aby udělali dojem na porotu, bývalého profesionálního boxera Lailu Aliho a kuchaře Aarona Sancheze a Arta Smithe.

      • Tia Mowry doma II (13)

        Večírek s udílením cen. Tia Mowry pozve svou asistentku na předávání cen na červeném koberci. Hezky se obléknou, projdou po vlastním červeném koberci a dají si plněné houby, salát caprese na špejli, čokoládové mousse a hruškový koktejl ze šampaňského.

      • Tia Mowry doma II (1)

        Tia a Cory a jejich soutěživé vaření. Tia a Cory milují vaření a oba jsou velmi soutěživí. Dají si malou soutěž o vládce kuchyně (prohrávající bude muset vařit po celý týden). Každý z nich připraví předkrm obsahující krevety a dezert s banány.

      • Večeře u Tiffani II (1)

        Noční fiesta. Tiffani připraví na svou latinoamerickou fiestu margarity s opuncií a fajitas s marinovaným hovězím a grilovanými citrusy.

      • Večeře u Tiffani II (2)

        Pozdní svačina s čajem jinak. Tiffani Thiessen nabízí pozdní svačinu s čajem jinak a začne višňovým koktejlem se zeleným čajem a prvotřídními vdolečky s citrónem a borůvkami. Salát s opečenou červenou řepou a tři druhy delikátních čajových sendvičů potěší Tiffaniny kamarádky.

      • Malá bistra u silnic XV (8)

        Burgery, nudle a škeble. Na tomto výletě Guy zajede na pár hvězdných míchanic. V St. Louis navštíví filipínskou kuchyní inspirovanou pojízdnou kantýnu nabízející pikantní nudle a na spláchnutí dva palce punče.

      • Malá bistra u silnic XV (9)

        Rukodělná výroba. Na tomto výletě Guy vyzkouší chutnou a fantastickou nabídku jídel hospůdek podél cest. V Memphisu místní farmářský a šéfkuchařský guru vede provozovnu s klasickými jídly s ingrediencemi z farmy, od sekané po sendvič sloppy joe nebo sumce.

      • Guyovy hry s potravinami IV (10)

        Americká bitva! Šéfkuchaři ze čtyř různých amerických oblastí soupeří o kulinářskou nadvládu. Nejprve musí připravit domácí hitovku za využití pouhých pěti ingrediencí. Potom se potopit a plavat při přípravě večeře z mořských plodů za využití zmrazených potravin.

      • Tia Mowry doma II (13)

        Večírek s udílením cen. Tia Mowry pozve svou asistentku na předávání cen na červeném koberci. Hezky se obléknou, projdou po vlastním červeném koberci a dají si plněné houby, salát caprese na špejli, čokoládové mousse a hruškový koktejl ze šampaňského.

      • Tia Mowry doma II (1)

        Tia a Cory a jejich soutěživé vaření. Tia a Cory milují vaření a oba jsou velmi soutěživí. Dají si malou soutěž o vládce kuchyně (prohrávající bude muset vařit po celý týden). Každý z nich připraví předkrm obsahující krevety a dezert s banány.

      • Večeře u Tiffani II (1)

        Noční fiesta. Tiffani připraví na svou latinoamerickou fiestu margarity s opuncií a fajitas s marinovaným hovězím a grilovanými citrusy.

      • Večeře u Tiffani II (2)

        Pozdní svačina s čajem jinak. Tiffani Thiessen nabízí pozdní svačinu s čajem jinak a začne višňovým koktejlem se zeleným čajem a prvotřídními vdolečky s citrónem a borůvkami. Salát s opečenou červenou řepou a tři druhy delikátních čajových sendvičů potěší Tiffaniny kamarádky.

      • Malá bistra u silnic XXII (5)

        Cestování. Guy zkouší kraba plněného platýsem v Atlantic City. Ve Phoenixu navštíví krámek s pizzou Mom and Pop. A v Bakersfieldu v Kalifornii najde domácí speciality během jízdy po silnici.

      • Malá bistra u silnic XXII (6)

        Od Atlantiku k Pacifiku. Na tomto výletu Guy ochutná jídla z obou pobřeží při cestě z Kalifornie k Atlantiku.

      • Jídla na otevřeném ohni II (7)

        Texaské grilování. Roger navštíví dvě legendární BBQ hospody ve středním Texasu, kde pouze správné množství kouře a tepla vytvoří z masa pochoutku.

      • Jídla na otevřeném ohni II (8)

        Pečení na farmě v Texasu. Roger jede na výlet do West Point v Texasu, aby se setkal s Tinkem Pinkardem. Společně postaví grilovací ohniště se žhavým uhlím a připraví italskou porchettu.

      • Sekáček XXI (11)

        Ultimátní šampioni: Hrdinové. Zbývají již jen dvě místa pro velké finále ultimátního turnaje o 50 000 dolarů a kuchyně Sekáčku vítá zpět čtyři neuvěřitelné kuchařské hrdiny. Dva hasiče, policistu a válečného veterána, kteří soupeří o jedno místo ve finále.

      • Guyovy hry s potravinami VI (7)

        Blázinec v kuchyni. Čtyři kuchaři začnou hry Guye Fieriho přípravou opulentní italské hostiny z ingrediencí, jež mají pouze necelá dvě kila.

      • Bosá komtesa X (8)

        Zábava na hostině. Dnešní zábavná hostina s bosou komtesou proběhne formou večírku s luxusními mořskými plody jako gratinovanými humry v šafránové omáčce.

      • Bosá komtesa X (9)

        Domácí rychlovky. Ina vytváří snadná a chutná jídla včetně tvarohového koláče s citrónem a makaróny se zralým sýrem podávané se salátem s dresinkem.

      • Kuchyně II (1)

        Jarní show. Do Kuchyně vtrhlo sluníčko a na oslavu se připraví jarní „pánvičkové lasagne“ a Katie připraví s láskou a péčí vepřová žebírka. Hosté připraví chřest na pět různých způsobů.

      • Osadnice VIII (4)

        Pánský brloh. Pánové a jejich kamarádi opravují pánský brloh na ranči, zatímco Ree Drummond je při přestavbě krmí. Na oběd jsou panini s kuřaty a farmářskou slaninou, a k večeři steakové prsty se šťávou s nadrobno nasekaným salátem a sušenkami brownies.

      • Osadnice VIII (5)

        Přehlídka mazlíčků. Ree Drummond a Charlie, baset Drummondových, jsou pozváni na přehlídku mazlíčků a piknik s náhodnými jídly. Ree připraví opečená kuřecí stehna s citrónem, mexický makarónový salát, vodní meloun pico de gallo a ovesné sušenky s hnědým cukrem.

      • Opravdové vaření VII (1)

        Jednoduché jako jednoduchost sama. Sunny je v kuchyni se svými zcela novými recepty s maximální chutí a minimem práce. Nabízí chutná jídla připravená za okamžik, například uzené a grilované vepřové kotlety podávané se sýrovými mini košíčky a teplým jarním salátem.

      • Opravdové vaření VII (2)

        Hladoví a zdraví. Sunny nabízí jídla, která vás uspokojí. Její pikantní kuřecí masové koule a těstoviny linguine s kapustovým pestem jsou plné výživných hodnot i chuti. A tohle vše oslavíme osvěžujícím gin fizz s ostružinami.

      • Se Sibou u stolu II (1)

        Čerstvé věci z trhu. Ve městě jsou přátelé muzikanti, a tak Siba na jazzový víkend připraví hostinu inspirovanou farmářským trhem. Centrem show je úchvatný kuřecí salát se slaninou a zeleninou.

      • Se Sibou u stolu II (2)

        Výročí první schůzky. Romantika visí ve vzduchu, když Siba a Brian slaví 12. výročí první schůzky. Tradičně grilují ve stylu braai, ale letos postaví vše na hlavu a dají si americké burgery se salátem cobb a grilovaným masem a jahody na špejli.

      • Kuchyně VI (8)

        Chuť léta. Začněte léto s ďábelskými plněnými burgery nebo bramborovým salátem. Kathie Lee Gifford se zastaví, aby připravila crostata s broskvemi a rebarborou, a pak parta předvede pár jednoduchých receptů za použití ingrediencí ze spíže.

      • Osadnice VIII (6)

        Profesionální kuchyně: rychlá jídla. Ree Drummond se podělí o svá oblíbená domácí jídla. Jde o takové kulinářské dobroty jako kuře a knedlíky, quesadillas s krevetami a paprikou, těstoviny s rajčatovou omáčkou nebo skořicový toast.

      • Osadnice VIII (7)

        Na cestě. Ree Drummond a její dcery jedou na výlet s vysokou školou. A tak naplní pro chlapy mrazák a ledničku snídaněmi s burrito, těstovinami alla Ladd, rančerským dresinkem s papričkami chipotle na syrovou zeleninu a krémovými poháry.

      • Se Sibou u stolu II (3)

        Dokonalý piknik v Kapském Městě. V Kapském Městě nastal čas na piknik, a tak Siba balí velký koš jídla. Připravila super rychlé smažené kuřecí kousky ve strouhance, těstovinový salát a vlastní saláty ve středomořském stylu.

      • Se Sibou u stolu II (4)

        Viva Afrika. Pro večeři s tématem jihoafrické kotlíkové kuchyně Siba přichystá místní slavná jídla s vlastními drobnými změnami. Jsou zde jejím manželem Brianem na ohni grilované ve stylu braai roštěnce sosatie, a chutné sladké sušenky s trpkou polevou.

      • Malá bistra u silnic XV (10)

        Po celou dobu vše rodinné. Na tomto výletě Guy míří na místa, kde vládnou rodinná pravidla. V Memphisu je místo inspirované dětmi a nabízející smažená kuřata. Na severním pobřeží Oahu na Havaji je thajská hospůdka, kde máma s otcem ostrovu nabízejí kořeněný salát larb s vepřovým masem a nejprodávanější jídlo: smažená kuřecí křídla s česnekem.

      • Malá bistra u silnic XV (11)

        Jídlo dobře udělané. Na tomto výletě Guy hledá jídla správně a dobře udělaná. Navštíví letní chatu nabízející slavné koláčky smažené v hovězím tuku nebo čerstvý jahodový koláč. V St. Louis jedna hospůdka dělá smažené hranolky se sýrem a chutnou kachnu.

      • Sekáček XIII (9)

        Hecho En kuchyně Sekáčku. Kuchaři začnou s úchvatnými ingrediencemi z Mexika! Jeden šéfkuchař vidí svou šanci na vítězství v plamenech, když se pánev příliš rozpálí. Finalisté se pak dostanou do všech možných problémů v posledním kole, jak asi porotci nakonec rozhodnou?

      • Kuchyně II (2)

        Nové nápady. Hosté Kuchyně jsou dnes plni nových nápadů. Nejprve naplní mrazák Jeffovými klobásovými a vaječnými muffiny. Geoffrey předvede divákům, jak uvařit artyčoky.

      • Opravdové vaření VII (3)

        Pozdravte rychlé chuťovky. Sunny nabízí extra chuť bez extra námahy. Dnes v jejím chutném menu najdeme snadné grilované kuře s medem a dijonskou hořčicí, štiplavý bramborový salát nebo košíčky Black Forest.

      • Opravdové vaření VII (4)

        Chutné imprese. Sunny ráda ohromí hned na první dojem, a tak nám dnes předvede, jak zaujmout chutnými pečenými kuřecími paličkami s ostrým kořením a karamelizovanou cibulkou. Poté nachystá jako skvělou tečku dort Pavlova.

      • Sekáček XXI (12)

        Ultimátní šampioni: Celebrity. Hvězdy opět září. Čtyři šampioni Sekáčku ze světa zábavy a sportu soutěží o poslední místo ve velkém finále ultimátního turnaje o 50 000 dolarů.

      • Sekáček junior (10)

        Rozkošně ambiciózní. Čtyři noví juniorští kuchaři přicházejí do kuchyně, aby předvedli, že dokážou vařit jako profíci. K porotcům, šéfkuchařům Scottovi Conantovi a Madisonu Cowanovi, se připojí herečka Mila Kunis.

      • Ching – Úchvatná Asie (9)

        Rušné hlavní město delikates. Ching vyzkouší rybí trh Tskiji, největší na světě. Pak zamíří do populárního bistra se suši – Sushi Kuni, jen kousek od trhu, kde se jí dostane mistrovské lekce od majitele Yoshimitsu Kokuba.

      • Ching – Úchvatná Asie (10)

        Exploze chutí. Ching objeví sečuánskou restauraci, kde moc rádi používají koření, aby nabídli ohnivé i ohromné chutě. Bude vařit společně se šéfkuchařem Waiem a připraví císařské chili krevety s křupavým ostrým hovězím. Později zkusí kořeněného kraba v populární putyce.

      • Reza – vietnamský princ koření (2)

        Rýže, koření a další dobroty z Phu Quoc! Phu Quoc je největším vietnamským ostrovem, známým svou rybí omáčkou – ingredience jsou tak pronikavé, že vietnamské aerolinky zakazují svým pasažérům, aby je vůbec vezli ve svých zavazadlech.

      • Reza – vietnamský princ koření (3)

        Pod povrchem…! Gurmáni mohou být při návštěvě jakékoliv restaurace se šneky ve Vietnamu překvapeni dlouhým menu s exotickými šneky. Vietnamci jedli hlemýždě dávno před tím, než Francouzi vyslovili slovo escargot.

      • Malá bistra u silnic XV (10)

        Po celou dobu vše rodinné. Na tomto výletě Guy míří na místa, kde vládnou rodinná pravidla. V Memphisu je místo inspirované dětmi a nabízející smažená kuřata. Na severním pobřeží Oahu na Havaji je thajská hospůdka, kde máma s otcem ostrovu nabízejí kořeněný salát larb s vepřovým masem a nejprodávanější jídlo: smažená kuřecí křídla s česnekem.

      • Malá bistra u silnic XV (11)

        Jídlo dobře udělané. Na tomto výletě Guy hledá jídla správně a dobře udělaná. Navštíví letní chatu nabízející slavné koláčky smažené v hovězím tuku nebo čerstvý jahodový koláč. V St. Louis jedna hospůdka dělá smažené hranolky se sýrem a chutnou kachnu.

      • Guyovy hry s potravinami IV (11)

        Láska je v uličce. Ve valentýnském speciálu šéfkuchaři zjistí, že čokoláda jako dárek od Guye Fieriho není zrovna to dokonalé, co by potřebovali pro svůj předkrm. Následně bude dost času nebo peněz na nákup a přípravu dezertů?

      • Ching – Úchvatná Asie (9)

        Rušné hlavní město delikates. Ching vyzkouší rybí trh Tskiji, největší na světě. Pak zamíří do populárního bistra se suši – Sushi Kuni, jen kousek od trhu, kde se jí dostane mistrovské lekce od majitele Yoshimitsu Kokuba.

      • Ching – Úchvatná Asie (10)

        Exploze chutí. Ching objeví sečuánskou restauraci, kde moc rádi používají koření, aby nabídli ohnivé i ohromné chutě. Bude vařit společně se šéfkuchařem Waiem a připraví císařské chili krevety s křupavým ostrým hovězím. Později zkusí kořeněného kraba v populární putyce.

      • Reza – vietnamský princ koření (2)

        Rýže, koření a další dobroty z Phu Quoc! Phu Quoc je největším vietnamským ostrovem, známým svou rybí omáčkou – ingredience jsou tak pronikavé, že vietnamské aerolinky zakazují svým pasažérům, aby je vůbec vezli ve svých zavazadlech.

      • Reza – vietnamský princ koření (3)

        Pod povrchem…! Gurmáni mohou být při návštěvě jakékoliv restaurace se šneky ve Vietnamu překvapeni dlouhým menu s exotickými šneky. Vietnamci jedli hlemýždě dávno před tím, než Francouzi vyslovili slovo escargot.

      • Malá bistra u silnic XXII (7)

        Světová ochutnávka. Na tomto výletu Guy ochutná autentická jídla z celého světa jako směs latinské kuchyně, skutečné thajské jídlo nebo sicilské speciality.

      • Malá bistra u silnic XXII (8)

        Sladké, chutné a šťavnaté. Na tomto výletu Guy ochutná masové texaské chili, dekadentní dýňové palačinky, burgery s arašídovým máslem, zmrzlinu „Láska ke slanině“ a omáčku mole.

      • Jídla na otevřeném ohni II (9)

        Grilování pod širým nebem v cajunském stylu. Roger míří do Texasu a Louisiany na hostinu v klasickém cajunském stylu. V městečku Mamou je udírna zaplněná pěti sty librami uzených jižanských lahůdek.

      • Jídla na otevřeném ohni II (10)

        Vášeň pro kuřata. Roger cestuje napříč Massachusetts, aby se setkal se dvěma šéfkuchaři, kteří grilují kuřata zcela novým způsobem.