• Food Network

    • Food Network od do

      • Iron Chef Amerika X (16)

        Forgione vs. Wong. V této halloweenské bitvě sladkostí je hodně koledy, když je vítěz soutěže Iron Chef, Marc Forgione, vyzván šéfkuchařkou Lee Anne Wong. Porotci jsou Kathy Griffin, Donatella Arpaia Stewart a Kelly Ripa.

      • Restaurant: Impossible

        Villari’s. Šéfkuchař Robert Irvine je v Palmyře v New Jersey, aby zjistil, jestli může pomoci zachránit 60 let starou restauraci před úpadkem. Paul Villari převzal rodinnou restauraci před 15 lety a jen sledoval, jak jeho zákazníci doslova vymírají.

      • Strávníci v utajení (7)

        Nabručený Tom. Dlouholetý šéfkuchař v The Blue Moose v Arizoně zjistí, že má špatný přístup, nerespektuje zákazníky, a personál to samé. Strávníci v utajení situaci v restauraci prozkoumají.

      • Strávníci v utajení (8)

        Bratr v utajení. Majitel bistra v Las Vegas má obavy, že jeho manažer v restauraci, který je náhodou i jeho bratr, nedělá svou práci dobře, a tak situaci přicházejí zkontrolovat Strávníci v utajení.

      • Malá bistra u silnic XIII (11)

        Dlouhotrvající odkaz. V Annapolis v Marylandu podávají dva irští bratři jídla své rodné země s menší změnou, např. smažené ústřice Guiness s domácím zelným salátem coleslaw.

      • Malá bistra u silnic XIII (12)

        Časem ověřené poklady. Na tomto výletu se Guy přidá k místním legendám. Za Baltimorem zamíří Guy se šampiónem Super Bowl, Joem Theismannem, do kuchyně na všechny druhy tacos.

      • Guyovy hry s potravinami III (4)

        Výprodej na talíři. Šéfkuchaři musejí vozíky s výprodeji pořádně prohrábnout, aby měli ingredience pro pořádná jídla z neoznačených mas a konzerv. Následně musejí unést množství položek na přípravu snídaně na večeři.

      • Restaurant: Impossible

        Villari’s. Šéfkuchař Robert Irvine je v Palmyře v New Jersey, aby zjistil, jestli může pomoci zachránit 60 let starou restauraci před úpadkem. Paul Villari převzal rodinnou restauraci před 15 lety a jen sledoval, jak jeho zákazníci doslova vymírají.

      • Strávníci v utajení (7)

        Nabručený Tom. Dlouholetý šéfkuchař v The Blue Moose v Arizoně zjistí, že má špatný přístup, nerespektuje zákazníky, a personál to samé. Strávníci v utajení situaci v restauraci prozkoumají.

      • Strávníci v utajení (8)

        Bratr v utajení. Majitel bistra v Las Vegas má obavy, že jeho manažer v restauraci, který je náhodou i jeho bratr, nedělá svou práci dobře, a tak situaci přicházejí zkontrolovat Strávníci v utajení.

      • Malá bistra u silnic XVIII (11)

        Prázdninová tradiční jídla v Tennessee. Na tomto výletě Guy Fieri prozkoumá unikátní prázdninová tradiční jídla v Tennessee. V Hendersonville je grilovací bar s minulostí, jenž servíruje tradiční ramínka a prázdninovou šunku s ohnivým zakončením.

      • Malá bistra u silnic XVIII (12)

        Čas s rodinou. Na tomto výletě Guy Fieri navštíví různé rodiny, zabývající se skutečným vařením. V Nashvillu manžel s manželkou vyrážejí do ulic se svým pojízdným bistrem a nabízejí unikátní verzi starého dobrého sendviče s grilovaným sýrem.

      • Jídla na otevřeném ohni III (7)

        Bláto a ocel v Nvém Mexiku. Roger Mooking míří do Nového Mexika, kde vaření na otevřeném ohni má nové rozměry díky blátu a oceli. Roger navštíví Comida de Campos v Embudo, farmu a kuchařskou školu, kde se připravují chutná jídla v hliněných pecích kuželovitého tvaru.

      • Jídla na otevřeném ohni III (8)

        Masa z venkovního ohniště v Kalifornii. Roger Mooking projíždí střední Kalifornií, místem mnoha vinic, ale Paso de Record Vineyard v San Miguel Rogera zaujme. Vinice pořádá večírky s vínem a k jídlu se servírují masa z ohniště.

      • Sekáček XX (6)

        Brzlík a málo položek. Kuchaři otevřou koše pro předkrm a najdou brzlík, z něhož musejí udělat do 20 minut skvělé jídlo. U hlavního chodu dojde na hru „málo nebo méně“, kde je v nabídce silná kořenící směs, a ve finále dva zbývající kuchaři musejí vytvořit čokoládový, ovocný, a přitom slaný dezert.

      • Guyovy hry s potravinami V (2)

        Když vám dá Guy citrónový pult…. Kuchaři musejí rychle usmažit ingredience pouze ze sudých uliček. Poté musejí připravit večeři z ingrediencí z citrónového pultu.

      • Bosá komtesa VI (3)

        Oběd v krabici. Ina se rozhodne svému příteli připravit skvělý oběd do krabice. V menu jsou salátové rolky s humrovým salátem cobb, hnědá rýže, rajčata s bazalkou a mini bábovka s pomeranči a čokoládou.

      • Bosá komtesa VI (4)

        Zpátky na víkend. T.R. má na víkend hosty a Ina mu pomáhá naplnit ledničku. Zatímco on nakupuje, ona uvaří kuřecí koláč, pšeničný salát, polévku z půleného hrášku a pro sebe rajčatový sendvič.

      • Kuchyně IX (8)

        Nejsýrovatější pořad ze všech. Toto je nejsýrovatější pořad ze všech! Sunny Anderson začne deseticentovými makaróny se sýrem, Jeff Mauro má na servírovacím prkénku grilovaný sýr a Katie Lee sendvič s pizzou a grilovaným sýrem.

      • Osadnice V (4)

        Stavba. Ree chystá krabici s obědem na kontrolní den s investorem a dodavatelem ve staré budově, kterou rodina renovuje. Všichni dostanou kolosální vícevrstvý sendvič a porci řeckého salátu.

      • Osadnice V (5)

        Pět dívek a nemluvně. Ree a její kamarádky slaví konec školního roku delikátním letním menu. Ree připraví pizzu s čerstvými bylinkami a nádherný letní kuřecí salát.

      • Osadnice XIII (5)

        Tequila. Na dnešní jídla Ree použije celou láhev tequilly. V menu je queso fundido noc tequilla, krevetí polévka s tortillou a kapkou dobrých věcí, lesními plody a tequillovým krémem. A samozřejmě koktejl.

      • Osadnice XIII (6)

        Den matek. Dneska si Ree udělá radost. Po italské kuřecí polévce k obědu a višňovém koláči jako dezertu dovolí Ree Laddovi a dětem, aby připravili k večeři steaky z filetů, v troubě pečené brambory a opečený chřest.

      • Se Sibou u stolu (1)

        Oslava v Kapském Městě. Sibiino dítě slavní šest měsíců, a tak přiletí všechny tři generace rodiny. Siba připraví asijskou glazovanou nakládanou slaninu, salát se zázvorem, koriandrem a kukuřicí a nevařený sýrový koláč jako dezert.

      • Se Sibou u stolu (2)

        Braai grilování v Kapském Městě. Siba rozpálí gril na slavné braai. Bude grilovaný tuňák, šťavnaté vepřové kotlety marinované v její vlastní omáčce, s kořením grilovaná kukuřice, grilované rané brambory a uzená rajčatová jednohubka.

      • Kuchyně V (3)

        Zimní jídla, která zahřejí. Usaďte se a uvolněte, protože po celý den budou v Kuchyni oblíbená jídla. Geoffrey Zakarian začne s delikátními špagetami s masovými kuličkami, a ostatní ve skupině předvedou, jak naplno využít potenciál mikrovlnné trouby.

      • Osadnice V (6)

        Prověřeno časem. Ree samu sebe vyzve, aby připravila rychlá a snadná jídla. Vytvoří sendviče s malými masovými kuličkami a delikátní kuřecí salát buffalo.

      • Osadnice V (7)

        Naplnit mrazák. Ree plní mrazák oblíbenými rodinnými jídly, která lze kdykoliv připravit. Pak uvaří chleba se smetanou a nudlemi a kuřecí koláč s delikátním tymiánovým pečivem.

      • Se Sibou u stolu (3)

        S dítětem jsme tři. Siba chystá pro své dítě první piknik pod širou oblohou. Nachystala šťavnaté masové kuličky v osmažených pita chlebech, chladivé tzatziki a jako dezert neodolatelné plátky jahod, mandlí a kokosu, osvěžující ananas ochladí až na konec.

      • Se Sibou u stolu (4)

        Noční rande. Siba a její manžel Brian mají noční rande. Připravila svá oblíbená jídla – nadívaného pečeného lososa, šťouchané brambory s bylinkami, koláčky s brusinkami a oříšky se zmrzlinou a ovocnou šťávou, tedy to nejlepší jídlo pod hvězdami.

      • Malá bistra u silnic XXIII (13)

        Festival chutí od východu na západ. Guy jede z východu na západ za asijskými a americkými chutěmi. Ve Washingtonu, D.C. navštíví bistro nabízející vynikající knedlíčky a ramen. V Atlantic City zajde do pizzerie s cheesburgerovým koláčem a kuřecí vodkou.

      • Malá bistra u silnic XXIV (1)

        Všechny druhy masa. Maso je tématem výletu tohoto týdne a Guy najde pár bister, jimž by mohl říkat ráj. V Colorado Springs si dá vražedné jamajské kozí kari a skvělá kuřata jerk. V Baltimoru jde do oblíbeného pivního baru, kde podávají kousky z černé zvěře.

      • Sekáček XXV (3)

        Druhá šance mládeže. Čtyři mladí kuchaři se vracejí do kuchyně a myslí na vítězství a odvetu. Musejí prokázat kreativitu při práci s kraby, využít neobvyklou ingredienci a připravit sladké kreace ze sušenek a toastu s arašídovým máslem.

      • Kuchyně IX (9)

        Kořeněná jídla a sladkosti. Kuchyně slaví Cinco de Mayo a Marcela Valladolid připraví flambované tostadas, Geoffrey Zakarian pikantní mango margaritu a autorka kuchařek Samantha Seneviratne křupavé sušenky s arašídy v paprice.

      • Osadnice XIII (7)

        Jídla dopředu. Ree připravuje dopředu čtyři sady jídla, naporcovaného a připraveného na cesty. Jakožto večeři šetřící čas připraví pizzu s grilovaným kuřetem a kořeněným zelným salátem, ostrou fritovanou zeleninu, zapečené těstoviny Alfredo se špenátem a plněné papriky.

      • Osadnice XIII (8)

        Vypalování pastvin. Je léto, a tak Ladd vypaluje pastviny a Ree připravuje jídlo na dva dny dopředu – kořeněné kuře jerk, burritos se steaky a fazolemi a křupavý salát s kukuřicí. Šťavnaté grilované broskve a ananasy pak jako dezert!

      • Sekáček XX (7)

        Fíky nakonec. Šéfkuchaři ze Sekáčku najdou ve svých prvních koších dvě rybí ingredience. Zaujmou jejich předkrmy porotce? Finalisté musí spěchat, aby vytvořili dezert z fíků a sporýše, kolize v kuchyni způsobí zmatek.

      • Iron Chef Amerika X (17)

        Morimoto vs. Bogle. Vítěz soutěže Iron Chef Masaharu Morimoto čelí výzvě Justina Bogleho, výkonného šéfkuchaře v Gilt v New Yorku. Porotci jsou Donatella Arpaia Stewart, Ben Sargent a Karine Bakhoum.

      • Malá bistra u silnic XXV (11)

        Díkůvzdání s krocanem. Guy se připravuje na den krocanů! V Princetonu v New Jersey si dá Reverend Run palačinky, kavárna v New Hampshire připravuje úžasnou krůtí sekanou a nakonec Guy objeví ducha těchto svátků v Louisville v bistru „zaplať a sněz, co zvládneš“.

      • Malá bistra u silnic XXV (12)

        Pozdní snídaně, boloňský salám a burgery. Na tomto výletu zkoumá Guy Fieri smažený boloňský salám a veganské burgery v Louisville v Kentucky a ochutná také pozdní snídani sestávající z různých jídel v Portlandu v Oregonu.

      • Muž hledá jídlo II (1)

        Slanina mne dohání k šílenství. Adam jede do Johannesburgu v Jižní Africe, aby ochutnal městská jídla mimo menu, například sendvič zabalený ve slanině a plněný sýrem, šťavnaté jehněčí koleno, středomořský wrap kofta nebo zmrzlinový pohár s čokoládovými kobližkami.

      • Muž hledá jídlo II (2)

        Plášť a dýka. Adam jede do Kapského Města, kde hledá nejlepší městská jídla mimo menu, například jihoafrické klobásy, čerstvě chycenou rybu s hranolky, zadní část hřbetu gazely podávanou ve starém viktoriánském domě a najde i tajnou restauraci, kde je vstup na pozvánku.

      • Malá bistra u silnic XIII (13)

        Jinak, než klasicky. Guy jede na jih neprošlapanou cestou. V Dallasu přemění texasko-mexické jídlo na mexicko-texaské, s pikantními polévkami. V Baltimoru se zastaví u místního pekaře Duffa Goldmana, aby objevil tajemství hranaté pizzy.

      • Malá bistra u silnic XIV (1)

        Hvězdy malých bister u silnic. Na tento výlet se Guy vydá se svými nejbližšími přáteli. V Georgetownu v Texasu se připojí k Matthew McConaugheymu a v Minneapolis zkouší Guy všechny druhy nových věcí v okolí pizzerie, kam rád chodí jeho kamarád a milovník jídla Andrew Zimmern.

      • Guyovy hry s potravinami III (5)

        Marshamallowské šílenství. Šéfkuchaři musejí vynalézavě zapracovat marshmallow do svých jídel. Následně musejí připravit a uspořádat taco noc podle Guyova nákupního seznamu.

      • Malá bistra u silnic XXV (11)

        Díkůvzdání s krocanem. Guy se připravuje na den krocanů! V Princetonu v New Jersey si dá Reverend Run palačinky, kavárna v New Hampshire připravuje úžasnou krůtí sekanou a nakonec Guy objeví ducha těchto svátků v Louisville v bistru „zaplať a sněz, co zvládneš“.

      • Malá bistra u silnic XXV (12)

        Pozdní snídaně, boloňský salám a burgery. Na tomto výletu zkoumá Guy Fieri smažený boloňský salám a veganské burgery v Louisville v Kentucky a ochutná také pozdní snídani sestávající z různých jídel v Portlandu v Oregonu.

      • Muž hledá jídlo II (1)

        Slanina mne dohání k šílenství. Adam jede do Johannesburgu v Jižní Africe, aby ochutnal městská jídla mimo menu, například sendvič zabalený ve slanině a plněný sýrem, šťavnaté jehněčí koleno, středomořský wrap kofta nebo zmrzlinový pohár s čokoládovými kobližkami.

      • Muž hledá jídlo II (2)

        Plášť a dýka. Adam jede do Kapského Města, kde hledá nejlepší městská jídla mimo menu, například jihoafrické klobásy, čerstvě chycenou rybu s hranolky, zadní část hřbetu gazely podávanou ve starém viktoriánském domě a najde i tajnou restauraci, kde je vstup na pozvánku.

      • Malá bistra u silnic XVIII (13)

        Polévka, salát a mořské plody. Na tomto výletě Guy Fieri zkusí všechny druhy rychlých jídel. Ve Franklinu v Tennessee je jižanské bistro s oblíbenými jídly jako jambalaya, grilované ústřice nebo regionální hit horká kuřata.

      • Malá bistra u silnic XIX (2)

        New York ze všech stran. Na tomto výletě Guy Fieri ochutná New York ze všech stran. V Lower East Side navštíví Guy bistro s čerstvými farmářskými potravinami a vynikajícími sezónními sendviči, např. zimním prasetem.

      • Jídla na otevřeném ohni III (9)

        Rožnění na západním pobřeží. Roger Mooking míří do Sloughhouse, aby navštívil ranč Passmore, rybí farmu s čerstvou a obnovitelnou vodou. Pak si dá grilování ve stylu Santa Maria a zamíří do Elks Lodge v Santa Maria, kde grilují od roku 1926.

      • Jídla na otevřeném ohni III (10)

        Divoké vaření. Roger Mooking navštíví školu Jack Mountain Bushcraft v Masardisu v Maine, kde mu majitel a průvodce divočinou, Tim Smith, ukážem, jak si vytvořit rustikální venkovní kuchyni a začít vařit na ohni bez sirek nebo zapalovače.