
Food Network
Food Network od do
Iron Chef Amerika X (17)
Morimoto vs. Bogle. Vítěz soutěže Iron Chef Masaharu Morimoto čelí výzvě Justina Bogleho, výkonného šéfkuchaře v Gilt v New Yorku. Porotci jsou Donatella Arpaia Stewart, Ben Sargent a Karine Bakhoum.
Malá bistra u silnic XXV (11)
Díkůvzdání s krocanem. Guy se připravuje na den krocanů! V Princetonu v New Jersey si dá Reverend Run palačinky, kavárna v New Hampshire připravuje úžasnou krůtí sekanou a nakonec Guy objeví ducha těchto svátků v Louisville v bistru „zaplať a sněz, co zvládneš“.
Malá bistra u silnic XXV (12)
Pozdní snídaně, boloňský salám a burgery. Na tomto výletu zkoumá Guy Fieri smažený boloňský salám a veganské burgery v Louisville v Kentucky a ochutná také pozdní snídani sestávající z různých jídel v Portlandu v Oregonu.
Muž hledá jídlo II (1)
Slanina mne dohání k šílenství. Adam jede do Johannesburgu v Jižní Africe, aby ochutnal městská jídla mimo menu, například sendvič zabalený ve slanině a plněný sýrem, šťavnaté jehněčí koleno, středomořský wrap kofta nebo zmrzlinový pohár s čokoládovými kobližkami.
Muž hledá jídlo II (2)
Plášť a dýka. Adam jede do Kapského Města, kde hledá nejlepší městská jídla mimo menu, například jihoafrické klobásy, čerstvě chycenou rybu s hranolky, zadní část hřbetu gazely podávanou ve starém viktoriánském domě a najde i tajnou restauraci, kde je vstup na pozvánku.
Malá bistra u silnic XIII (13)
Jinak, než klasicky. Guy jede na jih neprošlapanou cestou. V Dallasu přemění texasko-mexické jídlo na mexicko-texaské, s pikantními polévkami. V Baltimoru se zastaví u místního pekaře Duffa Goldmana, aby objevil tajemství hranaté pizzy.
Malá bistra u silnic XIV (1)
Hvězdy malých bister u silnic. Na tento výlet se Guy vydá se svými nejbližšími přáteli. V Georgetownu v Texasu se připojí k Matthew McConaugheymu a v Minneapolis zkouší Guy všechny druhy nových věcí v okolí pizzerie, kam rád chodí jeho kamarád a milovník jídla Andrew Zimmern.
Guyovy hry s potravinami III (5)
Marshamallowské šílenství. Šéfkuchaři musejí vynalézavě zapracovat marshmallow do svých jídel. Následně musejí připravit a uspořádat taco noc podle Guyova nákupního seznamu.
Malá bistra u silnic XXV (11)
Díkůvzdání s krocanem. Guy se připravuje na den krocanů! V Princetonu v New Jersey si dá Reverend Run palačinky, kavárna v New Hampshire připravuje úžasnou krůtí sekanou a nakonec Guy objeví ducha těchto svátků v Louisville v bistru „zaplať a sněz, co zvládneš“.
Malá bistra u silnic XXV (12)
Pozdní snídaně, boloňský salám a burgery. Na tomto výletu zkoumá Guy Fieri smažený boloňský salám a veganské burgery v Louisville v Kentucky a ochutná také pozdní snídani sestávající z různých jídel v Portlandu v Oregonu.
Muž hledá jídlo II (1)
Slanina mne dohání k šílenství. Adam jede do Johannesburgu v Jižní Africe, aby ochutnal městská jídla mimo menu, například sendvič zabalený ve slanině a plněný sýrem, šťavnaté jehněčí koleno, středomořský wrap kofta nebo zmrzlinový pohár s čokoládovými kobližkami.
Muž hledá jídlo II (2)
Plášť a dýka. Adam jede do Kapského Města, kde hledá nejlepší městská jídla mimo menu, například jihoafrické klobásy, čerstvě chycenou rybu s hranolky, zadní část hřbetu gazely podávanou ve starém viktoriánském domě a najde i tajnou restauraci, kde je vstup na pozvánku.
Malá bistra u silnic XVIII (13)
Polévka, salát a mořské plody. Na tomto výletě Guy Fieri zkusí všechny druhy rychlých jídel. Ve Franklinu v Tennessee je jižanské bistro s oblíbenými jídly jako jambalaya, grilované ústřice nebo regionální hit horká kuřata.
Malá bistra u silnic XIX (2)
New York ze všech stran. Na tomto výletě Guy Fieri ochutná New York ze všech stran. V Lower East Side navštíví Guy bistro s čerstvými farmářskými potravinami a vynikajícími sezónními sendviči, např. zimním prasetem.
Jídla na otevřeném ohni III (9)
Rožnění na západním pobřeží. Roger Mooking míří do Sloughhouse, aby navštívil ranč Passmore, rybí farmu s čerstvou a obnovitelnou vodou. Pak si dá grilování ve stylu Santa Maria a zamíří do Elks Lodge v Santa Maria, kde grilují od roku 1926.
Jídla na otevřeném ohni III (10)
Divoké vaření. Roger Mooking navštíví školu Jack Mountain Bushcraft v Masardisu v Maine, kde mu majitel a průvodce divočinou, Tim Smith, ukážem, jak si vytvořit rustikální venkovní kuchyni a začít vařit na ohni bez sirek nebo zapalovače.
Sekáček XX (7)
Fíky nakonec. Šéfkuchaři ze Sekáčku najdou ve svých prvních koších dvě rybí ingredience. Zaujmou jejich předkrmy porotce? Finalisté musí spěchat, aby vytvořili dezert z fíků a sporýše, kolize v kuchyni způsobí zmatek.
Guyovy hry s potravinami V (3)
Nebezpečná situace. Čtyři kuchaři musejí házet kostkou, aby se určily podrobnosti jejich nejlepšího jídla. Poté musejí kuchaři využít rozdíly a zakončit přípravou pozdní snídaně se šampaňským.
Bosá komtesa VI (5)
Sytá a elegantní večeře. Inina přítelkyně se právě přestěhovala, tak je v plánu večeře na oslavu. V menu jsou makaróny se sýrem, k tomu salát, a také koláč s čerstvými broskvemi a malinami plněné vanilkovým krémem.
Bosá komtesa VI (6)
Jídla z Long Island. Ina nabízí chutě oblasti Hamptons, protože uvařila hovězí pečeni a sendviče s křenem, salát Montauk s mořskými plody a drobenkový koláč se švestkami a malinami, a použila pouze místní suroviny.
Kuchyně IX (9)
Kořeněná jídla a sladkosti. Kuchyně slaví Cinco de Mayo a Marcela Valladolid připraví flambované tostadas, Geoffrey Zakarian pikantní mango margaritu a autorka kuchařek Samantha Seneviratne křupavé sušenky s arašídy v paprice.
Osadnice V (6)
Prověřeno časem. Ree samu sebe vyzve, aby připravila rychlá a snadná jídla. Vytvoří sendviče s malými masovými kuličkami a delikátní kuřecí salát buffalo.
Osadnice V (7)
Naplnit mrazák. Ree plní mrazák oblíbenými rodinnými jídly, která lze kdykoliv připravit. Pak uvaří chleba se smetanou a nudlemi a kuřecí koláč s delikátním tymiánovým pečivem.
Osadnice XIII (7)
Jídla dopředu. Ree připravuje dopředu čtyři sady jídla, naporcovaného a připraveného na cesty. Jakožto večeři šetřící čas připraví pizzu s grilovaným kuřetem a kořeněným zelným salátem, ostrou fritovanou zeleninu, zapečené těstoviny Alfredo se špenátem a plněné papriky.
Osadnice XIII (8)
Vypalování pastvin. Je léto, a tak Ladd vypaluje pastviny a Ree připravuje jídlo na dva dny dopředu – kořeněné kuře jerk, burritos se steaky a fazolemi a křupavý salát s kukuřicí. Šťavnaté grilované broskve a ananasy pak jako dezert!
Se Sibou u stolu (3)
S dítětem jsme tři. Siba chystá pro své dítě první piknik pod širou oblohou. Nachystala šťavnaté masové kuličky v osmažených pita chlebech, chladivé tzatziki a jako dezert neodolatelné plátky jahod, mandlí a kokosu, osvěžující ananas ochladí až na konec.
Se Sibou u stolu (4)
Noční rande. Siba a její manžel Brian mají noční rande. Připravila svá oblíbená jídla – nadívaného pečeného lososa, šťouchané brambory s bylinkami, koláčky s brusinkami a oříšky se zmrzlinou a ovocnou šťávou, tedy to nejlepší jídlo pod hvězdami.
Kuchyně V (4)
Zimní vaření. Jeff uvaří tradiční rodinné oblíbené jídlo, kuřecí polévku s tortellini. Geoffrey Zakarian nás naučí základní omáčku a Marcela Valladolid a Katie Lee skloubí zdraví a chuť s jejich recepty na ovesné vločky.
Osadnice V (8)
Prostě to nejlepší. Ree se podělí o svá oblíbená klasická jídla, například rajskou polévku a delikátní grilovaný sýr. Na snídani je neuvěřitelný jogurtový pohár parfait.
Osadnice V (9)
Snídaně s doručením. Ree dělá snídani, kterou doručí hladovým pracovníkům se skotem. Zahrnuje vše, co mají kovbojové rádi: opečené kostičky brambor, kořeněná míchaná vejce, vdolečky a klobásky.
Se Sibou u stolu (5)
Sedm barev neděle. Neděle pro Sibu znamená sedm barev na jídelním stole. Je zde pomalu opečené jehněčí se skvělou mátovo-hořčičnou šťávou, sedmibarevná rýže a nedělní moučník, jenž je neuvěřitelně snadný. Takže se můžete posadit!
Se Sibou u stolu (6)
Rychlá večeře. Siba musí na poslední chvíli připravit večeři pro své nejlepší přítele, kteří právě přiletěli do Kapského Města. Podělí se o svá tajemství na rychlá a snadná jídla včetně salátu z avokáda a červených fazolí nebo rychlého zmrzlinového koláče.
Malá bistra u silnic XXIV (2)
Rodinná dědictví. Na tomto výletu se Guy vydá za venkovskými jídly. V Pleasantville v New Jersey si zakousne kuřat a vaflí, zatímco v Baltimoru si dá francouzský toast s kokosovým krémem a krabí sendviče po’boy. A konečně v Coloradu sendvič „blátivé prase“.
Malá bistra u silnic XXIV (3)
Mezi dvěma kousky pečiva. Pokud jde o vysoké porce, pak je Guy hledá při tomto výletu. V Colorado Springs je živé bistro podávající místní chili burger Pueblo jako lék na kocovinu, a ve Washingtonu, D.C., rodinný obchod se sendviči nabízí vražedný hoagie z hovězí konzervy.
Sekáček XXV (4)
Makaróny se sýrem. V této soutěži je každé jídlo v každém kole spojeno s mocným poutem: s makaróny se sýrem.
Kuchyně IX (10)
Pozdní snídaně mámě s láskou. Oslavte Den matek s Katie Lee a její frittatou s chřestem a špenátem, Marcelou Valladolid a jejími mini sendviči s majonézou z chipotle nebo Jeffem Mauro a jeho opečeným hovězím a kousky sýra provolone.
Osadnice XIII (9)
Předváděčka pro lahůdkářství. Ree Drummond zkouší recepty pro své lahůdkářství a nechá své přátele, aby si vybrali, která verze nakonec skončí v nabídce. Nejprve je zde základní kuřecí salát s hroznovým vínem a proti němu salát s kari kuřaty a hrozinkami.
Osadnice XIII (10)
Oprava plotu, oprava oběda. Ladd a kovboj Tim venku opravují ploty, a tak jim Ree připraví jejich oblíbený tex–mex oběd! Jsou zde quesadillas s žebírky, kořeněné fazole pinto, taco s rančerským salátem a jablečné plátky na pánvi.
Sekáček XX (8)
Vnitřnosti jako překvapení. Šéfkuchaři se musejí kreativně vyrovnat s rychle vařenými nudlemi ramen jako předkrmem. Na hlavní jídlo je zde v koších překvapení v podobě vnitřností, což vyvolá vtipy poroty, ale stres soutěžících!
Iron Chef Amerika X (18)
Forgione vs. Curtin. Další ohnivý souboj vítězů soutěže Iron Chef, při níž se střetnou mistrovský Marc Forgione s mladým šéfkuchařem Nickem Curtinem z New Yorku v děsivém Kitchen Stadium.
Sekáček XXVII (1)
Boj na nože. Soutěž načíná krvavá historka, když kuchaři najdou ve svých koších pro předkrm krvavá jelita. Na hlavní chod mají kuchaři ambiciózní plány s košem, který obsahuje karamelizovaný pudink a vepřový výrobek.
Velký závod pojízdných bister III (2)
Jak se udržet ve výškách. Sedm zbývajících týmů jede do Flagstaffu v Arizoně, kde bude hra pojízdných bister pokračovat. Když už to vypadá, že se věci uklidní, přijde Tyler s kuchařskou výzvou Truck Stop!
Malá bistra u silnic XIV (2)
Speciální sendviče. V texaském Austinu Guy navštíví malý přívěs, kde nabízejí zákazníkům na ulici i do vedlejšího baru speciální sendviče. V Minneapolis si v přívěsu s jídlem dá rolky z čerstvého humra, které mají v potápěčském baru dvojí funkci.
Malá bistra u silnic XIV (3)
Dát si klasiku. Na tomto výletě Guy prověří některé hospůdky, které se nevzdaly klasických jídel. V Minneapolis je rodinný podnik, nabízející italské delikatesy, jež místní milují – pizzu a zcela čerstvé těstoviny.
Guyovy hry s potravinami III (7)
Ultimativní šmakuláda. Čtyři šéfkuchaři z bister, putyk a drive-inů se utkají u Guye o ultimativní šmakuládu. Musejí použít ředkvičky a javorový sirup, aby vytvořili to nejlepší.
Sekáček XXVII (1)
Boj na nože. Soutěž načíná krvavá historka, když kuchaři najdou ve svých koších pro předkrm krvavá jelita. Na hlavní chod mají kuchaři ambiciózní plány s košem, který obsahuje karamelizovaný pudink a vepřový výrobek.
Velký závod pojízdných bister III (2)
Jak se udržet ve výškách. Sedm zbývajících týmů jede do Flagstaffu v Arizoně, kde bude hra pojízdných bister pokračovat. Když už to vypadá, že se věci uklidní, přijde Tyler s kuchařskou výzvou Truck Stop!
Malá bistra u silnic XIX (3)
Špičkové kousky. Guy navštíví pár dalších bister a vyzkouší vše na každé zastávce. V East Village v New Yorku vyzkouší přátelské bistro nabízející čtyřhvězdičkové burgery.
Malá bistra u silnic XIX (4)
Vše autentické. Guy se dostane do centra některých dlouho trvajících tradic. Uprostřed New Yorku vyučí tvůrce italské pizzy Guye a vítěze soutěže Iron Chef Geoffreyho Zakariana autentické neapolské technice a pizzám jako pistachio e salsiccia nebo montanara starita.
Jídla na otevřeném ohni III (11)
Hostiny z ohniště. Každý rád sedí u táboráku, ale Roger Mooking miluje u táboráku vaření. Navštíví dvě místa v Nové Anglii, kde pořádají hostiny z ohniště.
Jídla na otevřeném ohni III (12)
Zahrávat si s ohněm v Nové Anglii. Roger Mooking se setká v Nové Anglii se dvěma lidmi, kteří si rádi hrají s ohněm. Paula Marcoux má zahradu plnou vychytávek na vaření. David Adamson pak půjčuje sady na vlastní rožnění prasete.
