• Food Network

    • Food Network od do

      • Iron Chef Amerika X (19)

        Zakarian vs. Frauneder. Vítěz soutěže Iron Chef, Geoffrey Zakarian, čelí výzvě Eduarda Fraunedera, výkonného šéfkuchaře v Edi & The Wolf v New Yorku. Porotci jsou Jeffrey Steingarten, Cady Huffman a John Curtas.

      • Tia Mowry doma II (7)

        Cree a jeho narozeninová oslava. Cree, Tiin syn, má pět let a na narozeninovou oslavu jsou pozváni jeho kamarádi. Tia připraví menu pro děti i dospělé s mini muffiny se sýrem a makaróny, salátem s grilovanou kukuřicí, opečenou brokolicí a s whoopie pie.

      • Tia Mowry doma II (8)

        Den hříšných radostí. Tiin dekadentní den začíná výletem do obchodu s koblihami, a pak si připraví svá oblíbená hříšná jídla jako točená zmrzlina se slaným karamelem a kořeněnými pekanovými oříšky, smažené kuře se slaninovými vaflemi a salát s grilovaným melounem.

      • Večeře u Tiffani (5)

        Holky grilují. Tiffani je připravena na venkovní grilování se svými přáteli Jonathanem Silvermanem a Jennifer Finnigan. Tiffani ugriluje pstruha, a podává gazpacho, s’more a jahodovou limonádu s bourbonem.

      • Večeře u Tiffani (6)

        Přijďte na rychlá jídla. Aby potěšila své staré kamarády Billa Bellamyho, Mario Lópeze a jeho ženu Courtney, připraví Tiffani pár oblíbených rychlých jídel. Uvaří mazlavý grilovaný sýrový sendvič s karamelizovanou cibulkou a polévku s opečenými rajčaty.

      • Malá bistra u silnic XIV (4)

        Štafetový kolík. Na tomto výletě Guy hledá během cesty některé dlouhotrvající tradice. V Baltimoru objeví řeckou hospůdku, kde dvě rodiny kuchařů servírují jídla podle starých rodinných receptů.

      • Malá bistra u silnic XIV (5)

        Chuť na vynikající úrovni. Na tomto výletě Guy během cesty hledá jídla s punčem. V Dallasu objeví neapolskou pizzerii, kde dávají na pizzu slaninovou pastu a na těstoviny čerstvou pancettu.

      • Guyovy hry s potravinami III (8)

        Pozor na rozpočet! Nejprve se čtyři šéfkuchaři pokusí vytvořit svá nejlepší grilovaná jídla za omezený rozpočet. Následně musejí vytvořit dekadentní snídani za použití burákového másla a želé.

      • Tia Mowry doma II (7)

        Cree a jeho narozeninová oslava. Cree, Tiin syn, má pět let a na narozeninovou oslavu jsou pozváni jeho kamarádi. Tia připraví menu pro děti i dospělé s mini muffiny se sýrem a makaróny, salátem s grilovanou kukuřicí, opečenou brokolicí a s whoopie pie.

      • Tia Mowry doma II (8)

        Den hříšných radostí. Tiin dekadentní den začíná výletem do obchodu s koblihami, a pak si připraví svá oblíbená hříšná jídla jako točená zmrzlina se slaným karamelem a kořeněnými pekanovými oříšky, smažené kuře se slaninovými vaflemi a salát s grilovaným melounem.

      • Večeře u Tiffani (5)

        Holky grilují. Tiffani je připravena na venkovní grilování se svými přáteli Jonathanem Silvermanem a Jennifer Finnigan. Tiffani ugriluje pstruha, a podává gazpacho, s’more a jahodovou limonádu s bourbonem.

      • Večeře u Tiffani (6)

        Přijďte na rychlá jídla. Aby potěšila své staré kamarády Billa Bellamyho, Mario Lópeze a jeho ženu Courtney, připraví Tiffani pár oblíbených rychlých jídel. Uvaří mazlavý grilovaný sýrový sendvič s karamelizovanou cibulkou a polévku s opečenými rajčaty.

      • Malá bistra u silnic XIX (5)

        Dynamické duo. Guy navštíví pár rodinných bister. V New Yorku, v Lower East Side, najde bistro, které vedou od samotného začátku sourozenci a kde se nabízí nakládané, uzené, sušené a kvašené maso, od kozích krků po kuřecí křídla či prasečí uši.

      • Malá bistra u silnic XIX (6)

        Nakopnout to v Key West. Guy kontroluje některá úchvatná jídla v Key West na Floridě. Malá chatka s bistrem servíruje mořské plody Nové Anglie, a manžel s manželkou zase o kousek dál v ulici dělají rybí tacos.

      • Jídla na otevřeném ohni III (13)

        Jarní oslavy v Kentucky. Richard McCallister z farmářského trhu Marksbury pozve Rogera Mookinga na výroční jarní oslavy v Lancasteru v Kentucky. Richard a Roger mají hejno jarních kuřat a připraví je na domácím grilu.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (1)

        Delikatesa z vepřového. Jedním z velkých divů grilování jsou uzená vepřová ramínka. Jde o velkou porci masa vařeného pomalu a na nízké teplotě, dokud není šťavnaté a jemné. Rogerovým oblíbeným způsobem, jak jíst tuto delikatesu, je dát ji do sendviče.

      • Sekáček XX (9)

        Smysl pro fazole. Čtyři ženy soutěží v kuchyni Sekáčku. V kole věnovaném hlavnímu jídlu už jen tři kuchařky musejí pracovat s notoricky známou nijak vonící ingrediencí! Zajistí barevná ingredience v posledním koši finalistům alespoň trochu zábavy při tvorbě dezertu?

      • Guyovy hry s potravinami V (5)

        Bitva Ameriky II: Vař, nebo budeš uvařen. Čtyři kuchaři hrdě zastupují své oblasti při návratu oblíbené části Guyových her s potravinami: Bitvě Ameriky. Dělat regionální jídla bez masa zní divně, ale co když je oddělení masa neomezené? Kdo se dostane na vrchol?

      • Bosá komtesa VI (9)

        Večeře na dálku. Ina připraví dobře naložené kousky hovězího po burgundsku, zapečené cukety se sýrem a jako dezert švestkový koláč s úchvatnou drobenkou na povrchu.

      • Bosá komtesa VI (10)

        Dámy mají oběd. Inini přátelé, Frank a Valerie, připravují scénu, zatímco Ina vaří proslavený oběd se steaky z mečouna v rajské omáčce s kaparou, kuskus se šafránem a cuketou, a nakonec osobitý čokoládový pudink.

      • Kuchyně IX (11)

        Jednoduchost sama. V Kuchyni jde o snadné recepty, třeba grilovaná kuřata s bylinkami a citrónem Marcely Valladolid, balenou porcovanou tresku šéfkuchaře Stuarta O’Keeffeho a snadné dezerty ze dvou ingrediencí.

      • Osadnice V (10)

        Úklid velkého domu. Ree připravuje k večeři pod širým nebem křupavé smažené kuře, vynikající bramborový salát, pestrý zelný salát a citrónové koláčky k zakousnutí u ohně.

      • Osadnice V (11)

        Alexovy 16. narozeniny. Jako překvapení pro Alexe je zde výběr těstovin se špagetovou omáčkou, pestem a grilovanými kuřaty. Jako dezert neuvěřitelný zmrzlinový pohár s čokoládovými hoblinkami a karamelem.

      • Osadnice XIII (11)

        Dobrá práce, tati. Ree oslavuje otcův odchod do důchodu jeho oblíbenými jídly. Je zde pomalu vařené hovězí po burgundsku, casserole s krémovým sýrem, velmi chutné opečené zelené fazolky a rozkošné miniaturní bábovky s čokoládou a višněmi.

      • Osadnice XIII (12)

        Jídla za 16 minut: léto. Ree uvaří senzační 16minutová jídla na léto. V menu je losos na koriandru s limetkou, řecké sváteční jídlo, dokonalé těsto s pestem a hráškem a super rychlé nudle s cuketou jakožto samostatné jídlo pro letní večeři.

      • Se Sibou u stolu (7)

        Křižák z Kapského Města. Siba svým přátelům servíruje sobotní pozdní snídani inspirovanou Kapským Městem. Je zde müsli granola s banány a brusinkami, chutné dortíky, šunka s vejci podle Siby a teplý salát s čerstvými ingrediencemi z nejslavnějšího trhu v Kapském Městě.

      • Se Sibou u stolu (8)

        Dobrodružství v Kapském Městě. Siba píše článek o svých jídelních dobrodružstvích. Nejprve dojde na potjiekos její matky, tradiční jihoafrický guláš vařený nad ohněm. Pak vyzve špičkového šéfkuchaře Luke Dale Robertse, aby uvařil něco ze tří záhadných ingrediencí.

      • Kuchyně V (6)

        Začátek dopoledne. Den sv. Patrika oslavíme nově pojatým klasickým irským jídlem, konzervovaným hovězím se zelím. Následují dvě jídla využívající základ spižírny: brambory. A nakonec si užijeme opilé sladkosti s tajnou přísadou a Geoffreyho koktejl sv. Patrika.

      • Osadnice V (12)

        Milá osadnice. Není čas? Žádný problém. Ree dělá jídla, která lze připravit ve spěchu a nabídne recepty na snadný jablečný koláč nebo rychlé fritované krevety.

      • Osadnice V (13)

        Stavba chlívků. Ree připravuje příhraniční kovbojské jídlo pro svou rodinu, která těžce dělá na stavbě nových chlívků na ranči. Podává grilované pollo asado s citrusem a sýrové fazole.

      • Se Sibou u stolu (9)

        Termín večeře se blíží. Siba soupeří s časem, když má připravit skvělou večeři inspirovanou italskými jídly. Manžel Brian přivede přátele na jídlo po práci a Siba chce připravit penne s kuřetem a omáčkou pesto, ciabattu s harísem a rychlý salát puttanesca.

      • Se Sibou u stolu (10)

        Pojďte dál. U Siby je dámský večírek s jednohubkami a vychlazenými koktejly. Je zde uzený losos na palačinkách mfino, kuřecí křidélka, dip peppadew a ovocné Sibiiny koktejly plus nějaké sladkosti z obchodu.

      • Malá bistra u silnic XXIV (6)

        Tacos, želvy a svíčková. Z Kalifornie na Floridu projíždí Guy zemi, aby pojedl vybranou směs jídel z výhodného mexického bistra, místního tradičního místa a New Orleans inspirovaného bistra.

      • Malá bistra u silnic XXIV (7)

        Šťavnaté sendviče. Guy si zakousne šťavnatých sendvičů při cestě napříč Kalifornií a Floridou, kdy navštíví opravdu skvělé a levné řeznictví, pojízdnou kantýnu a bistro s mořskými plody.

      • Sekáček XXV (6)

        Polévkové super hvězdy Dne díkůvzdání. V této speciální soutěži na Den díkůvzdání čtyři kuchaři obětují čas i talent na polévky. Musejí použít zbytky na předkrm, než dojde na překvapení a koš pro dezert, jenž je zcela zmate.

      • Kuchyně IX (12)

        V americkém stylu. Je načase oslavit americké nejoblíbenější jídlo, a tak Jeff Mauro nabídne hot dog v sonorském stylu a Geoffrey Zakarian kořeněný kielbasa dog s cibulovými kroužky.

      • Osadnice XIII (13)

        Kuřata, kuřata, kuřata. Ree uvaří hromadu kuřat, kuřat a ještě dalších kuřat! Představí výhody nákupu ve velkém, když pak připraví tři fantastická jídla: pomalu vařená kuřata s brokolicí, kuřecí koláč a kapustová salát Caesar s kuřaty.

      • Osadnice XIII (1)

        Dítě na ranči. Na ranči je nové dítě, a tak Ree připraví pro novou maminku balíček první péče plný jídel a věcí pro rozmazlování. Je zde hovězí hrudí, zapečené brambory, andělský koláč a ovocný salát s medem a tymiánem.

      • Sekáček XX (10)

        Skutečná zběsilost. Šéfkuchaři otevřou koš pro předkrm a najdou bezmasé ingredience. Musejí pak zběsile spěchat, protože jim na předkrm zbývá jen 20 minut. Porotce udiví podivná volba jednoho z kuchařů v tom, co hodí do mixéru. Bude tento mix překvapivým úspěchem?

      • Iron Chef Amerika X (20)

        Morimoto vs. Forgione. Bitva mezi vítězi soutěže Iron Chef – Masaharu Morimoto a Marc Forgione se střetnou v Kitchen Stadium v bitvě o železného šéfa grilování. Porotci jsou John T. Edge, Elizabeth Karmel a Rick Abramson.

      • Ching – Úchvatná Asie (3)

        Oduševnělý ostrov – jediná směs svého druhu. Ching navštíví Pork Tamago Onigiri Honten, jehož majitel Katsuaki Kiyokawa, vynálezce jídla „pork and tamago onigiri“, pozvedl obyčejné rýžové koule na moderní a oduševnělou chuť Okinawy.

      • Ching – Úchvatná Asie (4)

        Baozi, mořské plody a selátko. Ching je v Hongkongu, kde se setká s místními inovativními kuchaři a uvaří pár senzačních jídel, např. sečuánské smažené kuře baozi, nudle s raky, mušle s omáčkou XO a opečené selátko s humrem.

      • Reza – thajský princ koření (3)

        Tropická chuť Thajska. Na ostrově Koh Kood se Reza Mahammad poučí o několika autentických thajských ingrediencích a jídlech. Reza se vydá na objevitelskou cestu kolem tří z mnoha plantáží na ostrově při své kulinářské cestě.

      • Reza – thajský princ koření (4)

        Hodný, zlý a ošklivý! Reza Mahammad se setká s rodinou, která dělá tofu ručně. Tofu je čisté a chutná skvěle, na rozdíl od průmyslově zpracovaného, populárního v Evropě. Později Reza objeví 200 jedlých druhů hmyzu a některé, ať se vám to líbí, nebo ne, ochutná smažená.

      • Malá bistra u silnic XIV (6)

        Nečekaná jídla. Na tomto výletě Guy zkouší unikátní jídla. V Santa Rosa v Kalifornii servíruje vlastní Guyova hospůdka mix asijské, mexické a italské kuchyně.

      • Malá bistra u silnic XIV (7)

        Grilovací kočovné divadlo. Na tomto výletě si Guy připne ubrousek a jde na místa opravdového grilování. V Dallasu je grilovací stánek na farmářském trhu a nabízí klasickou hovězí hruď a vepřové z Karolíny. Kousek za Las Vegas dlouholetý trh s masem nabízí čerstvé klobásky a pomalu dělaná žebírka.

      • Guyovy hry s potravinami III (9)

        Hra s vážením. Šéfkuchaři zkoušejí odhadnout váhu při nakupování na jejich nejlepší jídla. Ve druhé hře jde o hazard v obchodě s potravinami, kdy kuchaři připravují zcela americký oběd, omezeni kolečkem s jídlem.

      • Ching – Úchvatná Asie (3)

        Oduševnělý ostrov – jediná směs svého druhu. Ching navštíví Pork Tamago Onigiri Honten, jehož majitel Katsuaki Kiyokawa, vynálezce jídla „pork and tamago onigiri“, pozvedl obyčejné rýžové koule na moderní a oduševnělou chuť Okinawy.

      • Ching – Úchvatná Asie (4)

        Baozi, mořské plody a selátko. Ching je v Hongkongu, kde se setká s místními inovativními kuchaři a uvaří pár senzačních jídel, např. sečuánské smažené kuře baozi, nudle s raky, mušle s omáčkou XO a opečené selátko s humrem.

      • Reza – thajský princ koření (3)

        Tropická chuť Thajska. Na ostrově Koh Kood se Reza Mahammad poučí o několika autentických thajských ingrediencích a jídlech. Reza se vydá na objevitelskou cestu kolem tří z mnoha plantáží na ostrově při své kulinářské cestě.

      • Reza – thajský princ koření (4)

        Hodný, zlý a ošklivý! Reza Mahammad se setká s rodinou, která dělá tofu ručně. Tofu je čisté a chutná skvěle, na rozdíl od průmyslově zpracovaného, populárního v Evropě. Později Reza objeví 200 jedlých druhů hmyzu a některé, ať se vám to líbí, nebo ne, ochutná smažená.

      • Malá bistra u silnic XIX (7)

        Od masových koulí k lízátkům. Na tomto výletě se Guy Fieri dostane na festival chutí oblíbených jídel. V Sandy v Utahu, podhorském městě, nabízejí vše, od chleba po uzená masa či kreativní kombinace jako kanadská slanina, rajčatové krokety, bílé fazole a steaková pizza.

      • Malá bistra u silnic XIX (8)

        Rychlá jídla napříč krajinou. Na tomto výletě Guy Fieri projede zemi od hor k moři kvůli vynikajícím žebírkům. V Park City v Utahu servíruje místní chlápek gurmánské pochoutky, např. ukázkové chivito, grilované maso z mladé kozy, nebo kuřecí mísu s rýží.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (2)

        Grilování v Alabamě. Americký grilovací pás se táhne od obou Karolín po Texas. Dnes Roger zamíří do jeho středu: Alabamy.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (3)

        Venkovní vaření v Low Country. Roger je v okouzlující Jižní Karolíně na dvou honosných venkovních vařeních: tradičním rožnění prasete na zadním dvorku a klasickém opékání ústřic.