
Food Network
Food Network od do
Jídla na otevřeném ohni III (5)
Globální chutě v Texasu. Texas je slavnýdíky americkému grilování, ale Roger Mooking na cestě státem osamělé hvězdy hledá latinsko-americké způsoby grilování na otevřeném ohni a ochutná i klobásky uzené v evropském stylu.
Malá bistra u silnic XVII (1)
Tacos a děti. Na tomto výletě Guy navštíví bistra s oblíbenými dětskými jídly na gurmánské úrovni. V Denveru starodávný bar dělá vše doma – dětské brambory, vepřovou slaninu nebo obří sendvič pastrami.
Malá bistra u silnic XVII (2)
Kuře, chilli a rybí polévka. Na tomto výletě Guy navštíví během cesty pár míst s rychlými jídly. V Burbanku v Kalifornii rodinné bistro s nabídkou chilli, známé už před sto lety.
Restaurant: Impossible
Villari’s. Šéfkuchař Robert Irvine je v Palmyře v New Jersey, aby zjistil, jestli může pomoci zachránit 60 let starou restauraci před úpadkem. Paul Villari převzal rodinnou restauraci před 15 lety a jen sledoval, jak jeho zákazníci doslova vymírají.
Strávníci v utajení (7)
Nabručený Tom. Dlouholetý šéfkuchař v The Blue Moose v Arizoně zjistí, že má špatný přístup, nerespektuje zákazníky, a personál to samé. Strávníci v utajení situaci v restauraci prozkoumají.
Strávníci v utajení (8)
Bratr v utajení. Majitel bistra v Las Vegas má obavy, že jeho manažer v restauraci, který je náhodou i jeho bratr, nedělá svou práci dobře, a tak situaci přicházejí zkontrolovat Strávníci v utajení.
Malá bistra u silnic XXV (11)
Díkůvzdání s krocanem. Guy se připravuje na den krocanů! V Princetonu v New Jersey si dá Reverend Run palačinky, kavárna v New Hampshire připravuje úžasnou krůtí sekanou a nakonec Guy objeví ducha těchto svátků v Louisville v bistru „zaplať a sněz, co zvládneš“.
Malá bistra u silnic XXV (12)
Pozdní snídaně, boloňský salám a burgery. Na tomto výletu zkoumá Guy Fieri smažený boloňský salám a veganské burgery v Louisville v Kentucky a ochutná také pozdní snídani sestávající z různých jídel v Portlandu v Oregonu.
Jídla na otevřeném ohni (1)
Hostina nad plamenem. Objevte Skylight Inn, rodinnou restauraci v Severní Karolíně, které připravuje celá prasata na rožni už 65 let.
Jídla na otevřeném ohni (2)
Ohnivé náklaďáky. V Charlestonu najdeme Big Red Rig, jasně červený přívěs se dvěma palubami a dvěma obřími udírnami na palubě, kde se dělají tradiční tažené vepřové, žebírka a kuřata.
Restaurant: Impossible
Villari’s. Šéfkuchař Robert Irvine je v Palmyře v New Jersey, aby zjistil, jestli může pomoci zachránit 60 let starou restauraci před úpadkem. Paul Villari převzal rodinnou restauraci před 15 lety a jen sledoval, jak jeho zákazníci doslova vymírají.
Strávníci v utajení (7)
Nabručený Tom. Dlouholetý šéfkuchař v The Blue Moose v Arizoně zjistí, že má špatný přístup, nerespektuje zákazníky, a personál to samé. Strávníci v utajení situaci v restauraci prozkoumají.
Strávníci v utajení (8)
Bratr v utajení. Majitel bistra v Las Vegas má obavy, že jeho manažer v restauraci, který je náhodou i jeho bratr, nedělá svou práci dobře, a tak situaci přicházejí zkontrolovat Strávníci v utajení.
Malá bistra u silnic XIX (4)
Vše autentické. Guy se dostane do centra některých dlouho trvajících tradic. Uprostřed New Yorku vyučí tvůrce italské pizzy Guye a vítěze soutěže Iron Chef Geoffreyho Zakariana autentické neapolské technice a pizzám jako pistachio e salsiccia nebo montanara starita.
Malá bistra u silnic XIX (5)
Dynamické duo. Guy navštíví pár rodinných bister. V New Yorku, v Lower East Side, najde bistro, které vedou od samotného začátku sourozenci a kde se nabízí nakládané, uzené, sušené a kvašené maso, od kozích krků po kuřecí křídla či prasečí uši.
Malá bistra u silnic XXV (11)
Díkůvzdání s krocanem. Guy se připravuje na den krocanů! V Princetonu v New Jersey si dá Reverend Run palačinky, kavárna v New Hampshire připravuje úžasnou krůtí sekanou a nakonec Guy objeví ducha těchto svátků v Louisville v bistru „zaplať a sněz, co zvládneš“.
Malá bistra u silnic XXV (12)
Pozdní snídaně, boloňský salám a burgery. Na tomto výletu zkoumá Guy Fieri smažený boloňský salám a veganské burgery v Louisville v Kentucky a ochutná také pozdní snídani sestávající z různých jídel v Portlandu v Oregonu.
Guyovy hry s potravinami III (2)
Kolem světa za tři nákupní vozíky. V první hře se podíváme na cestu kolem světa, protože kuchaři musejí vytvořit mezinárodní jídla za použití pouze těch věcí, které najdou ve výprodejovém koši. Následně je na řadě chutný dezert.
Na cestách s G. Garvinem III (7)
Big Island. G. Garvin míří na Havaj, kde se setká s králem kuchařů v Kona, Samem Choyem. Jejich první zastávka je Kaaloa v Super J’s na laulau, kde dělají pomalu vařené vepřové se zelím. Další zastávkou je Big Jake’s Island B–B–Q s jídly v texaském stylu.
Na cestách s G. Garvinem III (8)
Oahu. Na Havaji se G. setká s majitelem jídelního vozu Dat Cajun Guy, který připravuje jambalayu v neworleanském stylu. Pak zamíří dom Monkey Pod na šťavnatý sendvič s vepřovým masem a domácí kapustový salát, a navrch si dá jahodový koláč.
Sekáček XXIV (9)
Jídla na kapotě aut. Kuchaři se potýkají s burgery, preclíkovými houskami a ovocnými překvapeními ve svých koších při speciálním večírku Sekáčku s jídly na kapotě aut.
Bosá komtesa – zpátky k základům II (2)
Hra s ohněm. Inini karetní přátelé přijdou na partičku bridže, ale před hrou Ina zamíchá kartami grilovanými klasikami. Jde o návrat ke klasice, jak v hraní, tak hře s ohněm.
Bosá komtesa – zpátky k základům II (3)
Síň slávy bylinek. Při tomto návratu ke klasice Ina použije čerstvé bylinky pro lepší chuť svých oblíbených jídel. Koláčky z rizota, pasta a pecorino a čerstvá krémová rajská polévka jsou v menu, a Ina se nechává inspirovat bazalkou, pažitkou a petrželí.
Osadnice XI (10)
Všechno poprvé. Osadnice zkouší připravit falafel s dipem z papriček chipotle a tahini, podávaný v pita chlebu. Pak zkusí kuře a vafle s javorovým sirupem a bourbonovou omáčkou. Jako dezert nachystá dortík s kupovanými přísadami.
Osadnice XI (11)
Záchranný balíček pro Alexe. Ree připravuje pro Alexe, který je na vysoké škole, záchranný balíček. Kromě fotek ranče k léčbě Alexovy touhy po domově přibalí brownies, domácí sušenky s čedarem, kořeněný mix na večírky a bláznivé čokoládové plátky.
Se Sibou u stolu II (1)
Čerstvé věci z trhu. Ve městě jsou přátelé muzikanti, a tak Siba na jazzový víkend připraví hostinu inspirovanou farmářským trhem. Centrem show je úchvatný kuřecí salát se slaninou a zeleninou.
Se Sibou u stolu II (2)
Výročí první schůzky. Romantika visí ve vzduchu, když Siba a Brian slaví 12. výročí první schůzky. Tradičně grilují ve stylu braai, ale letos postaví vše na hlavu a dají si americké burgery se salátem cobb a grilovaným masem a jahody na špejli.
Anna Olson: Pečení II (15)
Piškotové řezy. Lehké a vzdušné jsou piškotové řezy a ztělesňují velkou vyváženost techniky a kreativity. Anna nám předvede, že možnosti jsou bez hranic, a upeče piškotový dort Genoise se zeleným čajem, Dobošův dort a klasický dort Černý les.
Anna Olson: Pečení II (16)
Bagely a preclíky. Bagely a preclíky se dají zařadit pod stejnou hlavičku, protože se připravují stejnou technikou, jsou totiž před pečením vařeny. Anna nám předvede klasický bagel, preclík s jemnou úpravou a pár rychlých medových mini bagelů.
Jídla na otevřeném ohni II (6)
Jihoamerické grilování. Roger se setká v severní Kalifornii se dvěma šéfkuchaři při grilování v jihoamerickém stylu a společně připraví pečené jehně na grilu.
Jídla na otevřeném ohni II (7)
Texaské grilování. Roger navštíví dvě legendární BBQ hospody ve středním Texasu, kde pouze správné množství kouře a tepla vytvoří z masa pochoutku.
Malá bistra u silnic XIII (5)
Klasiky od základů. Na Manhattanu skutečně zručný šéfkuchař vyrábí domácí preclíky se speciální omáčkou z piva a sýra. V Kalifornii Guy navštíví rodinné bistro s autentickým mexickým jídlem jako carnitas s červenou salsou.
Malá bistra u silnic XIII (6)
Masové šílenství. Na tomto výletu Guy jde po všem ze zvířat. V Charlestonu v Jižní Karolíně manžel s manželkou nabízejí snad všechny druhy ptáků, např. kachní stehna s domácí česnekovou majonézou.
Sekáček XII (13)
Flank steak. První koš obsahuje lékořici, a tak se u předkrmu stane hlavním úkolem šéfkuchařů kreativita. Musejí použít instantní kávu k hovězímu pupku pro hlavní jídlo. Je hodně co překonávat, kdo se stane mistrem Sekáčku?
Bosá komtesa – zpátky k základům (24)
Oblíbená klasická jídla zblízka. Ina Garten dává oblíbeným klasickým jídlům nový kabátek, a to u receptů na bagely s uzeným lososem a salátem z bílých ryb, u koktejlu Virgin Mary, u pečených brambor s pórkovou polévkou nebo u chlebu s bylinkami a česnekem.
Bosá komtesa – zpátky k základům (25)
Grilování na pláži. Ina má na pláži sraz se svými kamarády Michaelem a Jimem. Rozpálí gril a připraví scénu, a také přinese jídlo – grilované škeble s bazalkou ve strouhance, burgery z ranče Niman, karamelizované cibulky a čokoládové s’mores.
Osadnice VI (3)
Stěhování dobytka. Na ranči je rušný den, protože celý Drummondovic rodina stěhuje dobytek a Ree připravuje chutný a vydatný oběd. Jsou zde masové pepperoni s domácí pizza omáčkou a delikátní pizzou se čtyřmi druhy sýrů, a také sekaný salát s rajčaty a bazalkou.
Osadnice VI (4)
Úchvatná jídla připravená dopředu. Dnes to bude na ranči Drummondových o úchvatných jídlech připravených dopředu. Je zde kukuřice s ostrým chili dipem, dokonalá na večírek kluků u bazénu. A pak hovězí sendviče, které se vždy hodí pro hladové zaměstnance ranče.
Se Sibou u stolu II (9)
Letní dny. Siba se podělí o své oblíbené letní recepty včetně masa s mořskými plody grilované stylem braai, kukuřičný salát a dip peppadew. A na skvělé finále je tropický dort Pavlova, jenž je jednoduchý, rychlý a úchvatný. Jde o základního Sibiina průvodce letním vařením.
Se Sibou u stolu II (10)
Jídla pro dobrý pocit. Siba píše o svých oblíbených jídlech pro dobrý pocit. Má dobré nápady jednoduché, dobrodružné i romantické, včetně konejšivých kuřecích penne s omáčkou pesto, nadívaného pečeného lososa nebo dekadentní sendvič se smaženým banánem.
Anna Olson: Pečení (11)
Ovocné koláče. Anna začne běžným koláčem s dvojitou posypkou a vytvoří klasický jablečný koláč blue ribbon. Pak upeče koláč z mletého masa ve starém stylu se směsí čerstvého i sušeného ovoce s kořením a sirupem.
Anna Olson: Pečení (12)
Podlouhlé piškoty. Anna nám ukáže, jak vytvořit tyto lehké a porézní sušenky a namočit je do čokolády, aby se vytvořily podlouhlé piškoty. Pak tyto chutné piškoty použije jako hlavní ingredienci v oblíbeném italském dezertu, tiramisu.
Jídla na otevřeném ohni III (6)
Malá balení, velké chutě. Roger Mooking hledá ve státech Golfského pobřeží chutná jídla z udíren a ohnišť. Pak si vychutná šálek a naučí se, jak použít kávu při texaském grilování.
Jídla na otevřeném ohni III (7)
Bláto a ocel v Nvém Mexiku. Roger Mooking míří do Nového Mexika, kde vaření na otevřeném ohni má nové rozměry díky blátu a oceli. Roger navštíví Comida de Campos v Embudo, farmu a kuchařskou školu, kde se připravují chutná jídla v hliněných pecích kuželovitého tvaru.
Malá bistra u silnic XVII (3)
Dynamické dvojice. Na tomto výletě Guy zkontroluje kombinace, jež jsou u místních hitem. V Denveru rohový bar udí vepřové pro své pečivo a na pizzy, jež milují všichni v kraji.
Malá bistra u silnic XVII (4)
Tradiční západ. Ve Filadelfii dělají smažené toasty s burákovým máslem a želé a tacos s prasečí hlavou. Ve Phoenixu pak vepřový sendvič a cokoliv vařeného venku nad ohněm.
Tia Mowry doma II (7)
Cree a jeho narozeninová oslava. Cree, Tiin syn, má pět let a na narozeninovou oslavu jsou pozváni jeho kamarádi. Tia připraví menu pro děti i dospělé s mini muffiny se sýrem a makaróny, salátem s grilovanou kukuřicí, opečenou brokolicí a s whoopie pie.
Tia Mowry doma II (8)
Den hříšných radostí. Tiin dekadentní den začíná výletem do obchodu s koblihami, a pak si připraví svá oblíbená hříšná jídla jako točená zmrzlina se slaným karamelem a kořeněnými pekanovými oříšky, smažené kuře se slaninovými vaflemi a salát s grilovaným melounem.
Večeře u Tiffani (5)
Holky grilují. Tiffani je připravena na venkovní grilování se svými přáteli Jonathanem Silvermanem a Jennifer Finnigan. Tiffani ugriluje pstruha, a podává gazpacho, s’more a jahodovou limonádu s bourbonem.
Večeře u Tiffani (6)
Přijďte na rychlá jídla. Aby potěšila své staré kamarády Billa Bellamyho, Mario Lópeze a jeho ženu Courtney, připraví Tiffani pár oblíbených rychlých jídel. Uvaří mazlavý grilovaný sýrový sendvič s karamelizovanou cibulkou a polévku s opečenými rajčaty.
Sekáček XXVII (1)
Boj na nože. Soutěž načíná krvavá historka, když kuchaři najdou ve svých koších pro předkrm krvavá jelita. Na hlavní chod mají kuchaři ambiciózní plány s košem, který obsahuje karamelizovaný pudink a vepřový výrobek.
Velký závod pojízdných bister III (2)
Jak se udržet ve výškách. Sedm zbývajících týmů jede do Flagstaffu v Arizoně, kde bude hra pojízdných bister pokračovat. Když už to vypadá, že se věci uklidní, přijde Tyler s kuchařskou výzvou Truck Stop!
Tia Mowry doma II (7)
Cree a jeho narozeninová oslava. Cree, Tiin syn, má pět let a na narozeninovou oslavu jsou pozváni jeho kamarádi. Tia připraví menu pro děti i dospělé s mini muffiny se sýrem a makaróny, salátem s grilovanou kukuřicí, opečenou brokolicí a s whoopie pie.
Tia Mowry doma II (8)
Den hříšných radostí. Tiin dekadentní den začíná výletem do obchodu s koblihami, a pak si připraví svá oblíbená hříšná jídla jako točená zmrzlina se slaným karamelem a kořeněnými pekanovými oříšky, smažené kuře se slaninovými vaflemi a salát s grilovaným melounem.
Večeře u Tiffani (5)
Holky grilují. Tiffani je připravena na venkovní grilování se svými přáteli Jonathanem Silvermanem a Jennifer Finnigan. Tiffani ugriluje pstruha, a podává gazpacho, s’more a jahodovou limonádu s bourbonem.
Večeře u Tiffani (6)
Přijďte na rychlá jídla. Aby potěšila své staré kamarády Billa Bellamyho, Mario Lópeze a jeho ženu Courtney, připraví Tiffani pár oblíbených rychlých jídel. Uvaří mazlavý grilovaný sýrový sendvič s karamelizovanou cibulkou a polévku s opečenými rajčaty.
Sekáček XXVII (1)
Boj na nože. Soutěž načíná krvavá historka, když kuchaři najdou ve svých koších pro předkrm krvavá jelita. Na hlavní chod mají kuchaři ambiciózní plány s košem, který obsahuje karamelizovaný pudink a vepřový výrobek.
