
Food Network
Food Network od do
Jídla na otevřeném ohni IV (6)
Chutná žebírka. Roger hledá ta nejchutnější žebírka a najde dvě místa, kde jsou masa dovedena do dokonalosti. Jedno je ve středu Mississippi, a to druhé v New Yorku.
Malá bistra u silnic XVIII (3)
Nabídka v San Franciscu. Na tomto výletě Guy zabrousí do San Francisca na rozmanitá kulinářská jídla. Nejprve navštíví předělanou garáž v okresu Mission, kde se mu dostane jižanské pohostinnosti a nabídky dušených hovězích krátkých žeber a kořeněných krevet s omáčkou.
Malá bistra u silnic XVIII (4)
Trubičky cannoli, lívance a křídla. Na tomto výletě se Guy vydá na festival chutí. V San Franciscu nabízí pojízdný bufet kombinaci filipínských a latinskoamerických tradičních jídel, např. kuřecí křidýlka v marinádě adobo nebo vepřové tacos podle pradědečkova receptu.
Tia Mowry doma II (13)
Večírek s udílením cen. Tia Mowry pozve svou asistentku na předávání cen na červeném koberci. Hezky se obléknou, projdou po vlastním červeném koberci a dají si plněné houby, salát caprese na špejli, čokoládové mousse a hruškový koktejl ze šampaňského.
Tia Mowry doma II (1)
Tia a Cory a jejich soutěživé vaření. Tia a Cory milují vaření a oba jsou velmi soutěživí. Dají si malou soutěž o vládce kuchyně (prohrávající bude muset vařit po celý týden). Každý z nich připraví předkrm obsahující krevety a dezert s banány.
Večeře u Tiffani II (1)
Noční fiesta. Tiffani připraví na svou latinoamerickou fiestu margarity s opuncií a fajitas s marinovaným hovězím a grilovanými citrusy.
Večeře u Tiffani II (2)
Pozdní svačina s čajem jinak. Tiffani Thiessen nabízí pozdní svačinu s čajem jinak a začne višňovým koktejlem se zeleným čajem a prvotřídními vdolečky s citrónem a borůvkami. Salát s opečenou červenou řepou a tři druhy delikátních čajových sendvičů potěší Tiffaniny kamarádky.
Sekáček XXVII (4)
Čínský nový rok. Na oslavu čínského nového roku kuchaři připraví předkrmy využitím amerických verzí čínských jídel. Hlavní chod obsahuje obří rybu a v kole s dezertem musejí kuchaři využít sušenky a cukroví s jahodami.
Velký závod pojízdných bister III (5)
Horečka města hudby. Poslední čtyři pojízdná bistra míří na jih Nashville. Při výzvě Truck Stop musejí týmy připravit domácí piknik v country stylu pro hvězdy country hudby Joeyho & Rory.
Tia Mowry doma II (13)
Večírek s udílením cen. Tia Mowry pozve svou asistentku na předávání cen na červeném koberci. Hezky se obléknou, projdou po vlastním červeném koberci a dají si plněné houby, salát caprese na špejli, čokoládové mousse a hruškový koktejl ze šampaňského.
Tia Mowry doma II (1)
Tia a Cory a jejich soutěživé vaření. Tia a Cory milují vaření a oba jsou velmi soutěživí. Dají si malou soutěž o vládce kuchyně (prohrávající bude muset vařit po celý týden). Každý z nich připraví předkrm obsahující krevety a dezert s banány.
Večeře u Tiffani II (1)
Noční fiesta. Tiffani připraví na svou latinoamerickou fiestu margarity s opuncií a fajitas s marinovaným hovězím a grilovanými citrusy.
Večeře u Tiffani II (2)
Pozdní svačina s čajem jinak. Tiffani Thiessen nabízí pozdní svačinu s čajem jinak a začne višňovým koktejlem se zeleným čajem a prvotřídními vdolečky s citrónem a borůvkami. Salát s opečenou červenou řepou a tři druhy delikátních čajových sendvičů potěší Tiffaniny kamarádky.
Sekáček XXVII (4)
Čínský nový rok. Na oslavu čínského nového roku kuchaři připraví předkrmy využitím amerických verzí čínských jídel. Hlavní chod obsahuje obří rybu a v kole s dezertem musejí kuchaři využít sušenky a cukroví s jahodami.
Velký závod pojízdných bister III (5)
Horečka města hudby. Poslední čtyři pojízdná bistra míří na jih Nashville. Při výzvě Truck Stop musejí týmy připravit domácí piknik v country stylu pro hvězdy country hudby Joeyho & Rory.
Guyovy hry s potravinami III (9)
Hra s vážením. Šéfkuchaři zkoušejí odhadnout váhu při nakupování na jejich nejlepší jídla. Ve druhé hře jde o hazard v obchodě s potravinami, kdy kuchaři připravují zcela americký oběd, omezeni kolečkem s jídlem.
Bosá komtesa X (10)
Rande u večeře. Ina má společnou oslavu s přítelem. V menu najdeme pikantní štrúdl z kraba, pečené fazole s javorovou šťávou a zapékané ovoce.
Bosá komtesa X (1)
Hrnce a plány. Ina má přítelkyni, která jí pomáhá vytvořit krásnou bylinkovou zahradu. Výměnou za květináče a zahradní plány připraví Ina oběd a pár chutných zákusků na odpoledne.
Kuchyně II (2)
Nové nápady. Hosté Kuchyně jsou dnes plni nových nápadů. Nejprve naplní mrazák Jeffovými klobásovými a vaječnými muffiny. Geoffrey předvede divákům, jak uvařit artyčoky.
Osadnice VIII (6)
Profesionální kuchyně: rychlá jídla. Ree Drummond se podělí o svá oblíbená domácí jídla. Jde o takové kulinářské dobroty jako kuře a knedlíky, quesadillas s krevetami a paprikou, těstoviny s rajčatovou omáčkou nebo skořicový toast.
Osadnice VIII (7)
Na cestě. Ree Drummond a její dcery jedou na výlet s vysokou školou. A tak naplní pro chlapy mrazák a ledničku snídaněmi s burrito, těstovinami alla Ladd, rančerským dresinkem s papričkami chipotle na syrovou zeleninu a krémovými poháry.
Se Sibou u stolu II (3)
Dokonalý piknik v Kapském Městě. V Kapském Městě nastal čas na piknik, a tak Siba balí velký koš jídla. Připravila super rychlé smažené kuřecí kousky ve strouhance, těstovinový salát a vlastní saláty ve středomořském stylu.
Se Sibou u stolu II (4)
Viva Afrika. Pro večeři s tématem jihoafrické kotlíkové kuchyně Siba přichystá místní slavná jídla s vlastními drobnými změnami. Jsou zde jejím manželem Brianem na ohni grilované ve stylu braai roštěnce sosatie, a chutné sladké sušenky s trpkou polevou.
Opravdové vaření VII (3)
Pozdravte rychlé chuťovky. Sunny nabízí extra chuť bez extra námahy. Dnes v jejím chutném menu najdeme snadné grilované kuře s medem a dijonskou hořčicí, štiplavý bramborový salát nebo košíčky Black Forest.
Opravdové vaření VII (4)
Chutné imprese. Sunny ráda ohromí hned na první dojem, a tak nám dnes předvede, jak zaujmout chutnými pečenými kuřecími paličkami s ostrým kořením a karamelizovanou cibulkou. Poté nachystá jako skvělou tečku dort Pavlova.
Kuchyně VI (9)
Oslava léta. Parta z Kuchyně chystá letní večírek a začne grilovaným motýlím kuřetem s makarónovým salátem. Pak se zastaví Bobby a Jamie Deenovi a pro večírek nabídnou grilovaný letní salát Londýn s melasou.
Osadnice VIII (8)
Venkovní i vnitřní vaření. Ree Drummond a její nejlepší kamarádka si s dívkami u bazénu užívají plavání. U Hyacinthy doma pak Ree připraví oblíbená venku vařená jídla, ale zde je vaří uvnitř.
Osadnice VIII (9)
Práce s telaty u Tima. Rodina přijela podpořit farmu bratra Ladda. A tak Ree Drummond sbalí kovboji ověřený oběd do auta. Je zde kořeněné zadní žebírko, dva kastroly pečených brambor, pomalu vařená kukuřice s papričkami jalape?o a dva lité koláče.
Se Sibou u stolu II (5)
Výzva pro Sibu. Siba si dává tři úkoly. Zaprvé udělat z každodenního sýra oslnivý salát. Potom si zkusí kulinářský duet s Lukem Dalem Robertsem. A nakonec hříšné pokušení, kdy Siba připraví neuvěřitelnou smaženou zmrzlinu.
Se Sibou u stolu II (6)
Ať je to moderní. V tomto pořadu jde o to dělat věci moderně, a tak Siba připraví opečeného tuňáka s pšeničným salátem a moderními prvky. Pak prozkoumá asijská jídla v Kapském Městě, exploze chutí a sama uvaří neuvěřitelná sladká žebírka.
Malá bistra u silnic XV (12)
Hospody a dlabanec. Na tomto výletě Guy navštíví některé zapadlé putyky. V St. Louis klasický britský pub, kde vaří gurmánský grilovaný sýr a mistrovský kousek, porchettu.
Malá bistra u silnic XV (13)
Něco tradičního. Na tomto výletě Guy ochutná tradiční recepty. V Bostonu vede restaurační chatu, nabízející humry, už druhá generace, v menu jsou i tresčí koláčky a makaróny se sýrem a humry.
Sekáček XIII (11)
Netrénovaní a neohrožení. Čtyři amatérští kuchaři přicházejí do kuchyně Sekáčku a věří, že prokážou své schopnosti. Nejprve bude jejich talent prověřen talíři se suši. Dokážou domácí kuchtíci vytvořit takové pozoruhodné jídlo?
Kuchyně II (3)
Cinco De Mayo s Bobbym Flayem. Kuchyně slaví svátek Cinco de Mayo chutnými tyčinkami churro a tacos od šéfredaktorky časopisu Food Network, Maile Carpenter.
Opravdové vaření VII (5)
Teplé a nejisté jaro. Sunny mísí jarní chutě se zimní sytostí. Její pečené půlky kuřat a pyré z měsíčních fazolí s mátou mají osvěžující chuť a uspokojí. Arašídové máslo a čokoládové želé ozvláštní oblíbené chutě z dětství.
Opravdové vaření VII (6)
V Sunset Parku. Sunny jde načerpat inspiraci do Brooklynu v sousedství New Yorku. Sladké, hovězím plněné papriky Cubanelle a její letní kukuřičný salát přetékají jihoamerickým kořením a bylinkami. A jako dezert jednohubky, kapsy plněné sýrem a guavou.
Sekáček XXI (13)
Ultimátní šampioni: Velké finále! A je to. Velké finále ultimátního turnaje. Poprvé v Sekáčku stojí proti úžasnému profesionálovi tři ne tak průměrní kuchaři, a navíc je v ceně je 50 000 dolarů a nové auto. Dokážou ti průměrní profesionála porazit?
Sekáček junior (11)
Přetížení roztomilostí. Juniorští kuchaři v této soutěži jsou mladí a neohrožení, mají jen devět nebo deset let, takže jsou doposud ti nejmladší. Porotci jsou Amanda Freitag a Jeff Mauro z Food Network a herečka Hayden Panettiere.
Restaurant: Impossible (4)
Rascal’s Bbq & Crab House. Robert jede do Rascal’s BBQ & Crab House v New Castle v Delaware, kde projíždí kolem hodně lidí, ale nikdo se nestaví na jídlo. Rascal’s je skryto za horami odpadků a kuchyně je ta nejšpinavější, jakou kdy Robert viděl.
Strávníci v utajení II (7)
Spaní v práci. Poté, co si všimne nesrovnalostí mezi prodeji a inventářem svých delikátních a luxusních italských mas, zavolá šéfkuchař Marc, majitel Parma v Las Vegas, Charlese a Strávníky v utajení na pomoc.
Strávníci v utajení II (8)
Noc dvojic. Když si Will, spolumajitel Whiskey Dick’s v Las Vegas, všimne setrvalého poklesu ženských hostů, zavolá Charles a Strávníky v utajení, aby věc vyšetřili.
Malá bistra u silnic XV (12)
Hospody a dlabanec. Na tomto výletě Guy navštíví některé zapadlé putyky. V St. Louis klasický britský pub, kde vaří gurmánský grilovaný sýr a mistrovský kousek, porchettu.
Malá bistra u silnic XV (13)
Něco tradičního. Na tomto výletě Guy ochutná tradiční recepty. V Bostonu vede restaurační chatu, nabízející humry, už druhá generace, v menu jsou i tresčí koláčky a makaróny se sýrem a humry.
Guyovy hry s potravinami IV (12)
Vyslovte slovo dobré. Kuchaři dnes zjistí, že vytvořit nejlepší jídlo jen za použití ingrediencí začínajících písmenem M není tak snadné jako abeceda. Poté musejí připravit lehký a grilovaný salát pouze za použití 2,5 kg ingrediencí.
Restaurant: Impossible (4)
Rascal’s Bbq & Crab House. Robert jede do Rascal’s BBQ & Crab House v New Castle v Delaware, kde projíždí kolem hodně lidí, ale nikdo se nestaví na jídlo. Rascal’s je skryto za horami odpadků a kuchyně je ta nejšpinavější, jakou kdy Robert viděl.
Strávníci v utajení II (7)
Spaní v práci. Poté, co si všimne nesrovnalostí mezi prodeji a inventářem svých delikátních a luxusních italských mas, zavolá šéfkuchař Marc, majitel Parma v Las Vegas, Charlese a Strávníky v utajení na pomoc.
Strávníci v utajení II (8)
Noc dvojic. Když si Will, spolumajitel Whiskey Dick’s v Las Vegas, všimne setrvalého poklesu ženských hostů, zavolá Charles a Strávníky v utajení, aby věc vyšetřili.
Malá bistra u silnic XXII (9)
Do Bakersfieldu a dál. Guy navštíví město plné chutí: Bakersfield v Kalifornii. Zajde do baskického bistra, kde podávají čtyřchodové jídlo, do řeckého, kde vaří autentické speciality, a do moderního asijského bistra.
Malá bistra u silnic XXII (10)
Závody v Charlotte. Guy vyzkouší vysoce oktanová bistra v Charlotte v Severní Karolíně s řidičem NASCAR Clintem Bowyerem.
Jídla na otevřeném ohni II (11)
Jídelní tradice. Roger navštíví Novou Anglii kvůli dvěma unikátním kulinářským tradicím v místní komunitě. V první sobotu v červnu Rotary Club of Essex v Connecticutu griluje tři sta liber ryb.
Jídla na otevřeném ohni II (12)
Láska k humrům v Maine. V Maine je láska k humrům silná. Roger navštíví dvě místa, kde se vaří hromady humrů v kamnech vytápěných dřevem.
