
Food Network
Food Network od do
Iron Chef Amerika X (6)
Flay/Vallodolid vs. Morimoto/Zimmern. Vítězové soutěže Iron Chef se spojí s All–Star týmem Kuchyně. Marcela Valladolid je v páru s Bobbym Flayem, Andrew Zimmern s Masuhara Morimotoem. Porotci jsou Penn Jillette, Donatella Arpaia Stewart a Simon Majumdar.
Tia Mowry doma II (5)
Tia a sváteční večeře. Je sváteční čas, a tak Tia chystá pár oblíbených jídel pro nejbližší přátele, například hovězí svíčkovou s bylinkovou krustou a křenovou omáčkou, miso z růžičkové kapusty, šťouchané brambory s česnekem a bábovku kořeněnou čajem.
Tia Mowry doma II (6)
Coryho chlapci. Tiin manžel Cory má spoustu nezadaných kamarádů herců, kteří si málokdy užijí domácí jídlo. Tia je pozve na chutnou hostinu s poppery z papriček jalapeno, jehněčími burgery, cuketovými hranolky a jahodovým mléčným koktejlem.
Večeře u Tiffani II (5)
Dámy, které obědvají. Tiffani pozve přátele na dekadentní oběd pro dámy a připraví klasický sekaný salát, domácí slané tyčinky a pár dalších speciálních receptů, které vytáhne z rukávu.
Večeře u Tiffani II (6)
Poklady farmářského trhu. Po výletu na farmářský trh připraví Tiffani Thiessen vegetariánská jídla pro své hosty. V menu je rizoto se zimní dýní, aromatické grilované pórky a hrušky pečené ve skořicovém cukru jako dezert.
Malá bistra u silnic XVII (2)
Kuře, chilli a rybí polévka. Na tomto výletě Guy navštíví během cesty pár míst s rychlými jídly. V Burbanku v Kalifornii rodinné bistro s nabídkou chilli, známé už před sto lety.
Malá bistra u silnic XVII (3)
Dynamické dvojice. Na tomto výletě Guy zkontroluje kombinace, jež jsou u místních hitem. V Denveru rohový bar udí vepřové pro své pečivo a na pizzy, jež milují všichni v kraji.
Guyovy hry s potravinami V (5)
Bitva Ameriky II: Vař, nebo budeš uvařen. Čtyři kuchaři hrdě zastupují své oblasti při návratu oblíbené části Guyových her s potravinami: Bitvě Ameriky. Dělat regionální jídla bez masa zní divně, ale co když je oddělení masa neomezené? Kdo se dostane na vrchol?
Tia Mowry doma II (5)
Tia a sváteční večeře. Je sváteční čas, a tak Tia chystá pár oblíbených jídel pro nejbližší přátele, například hovězí svíčkovou s bylinkovou krustou a křenovou omáčkou, miso z růžičkové kapusty, šťouchané brambory s česnekem a bábovku kořeněnou čajem.
Tia Mowry doma II (6)
Coryho chlapci. Tiin manžel Cory má spoustu nezadaných kamarádů herců, kteří si málokdy užijí domácí jídlo. Tia je pozve na chutnou hostinu s poppery z papriček jalapeno, jehněčími burgery, cuketovými hranolky a jahodovým mléčným koktejlem.
Večeře u Tiffani II (5)
Dámy, které obědvají. Tiffani pozve přátele na dekadentní oběd pro dámy a připraví klasický sekaný salát, domácí slané tyčinky a pár dalších speciálních receptů, které vytáhne z rukávu.
Večeře u Tiffani II (6)
Poklady farmářského trhu. Po výletu na farmářský trh připraví Tiffani Thiessen vegetariánská jídla pro své hosty. V menu je rizoto se zimní dýní, aromatické grilované pórky a hrušky pečené ve skořicovém cukru jako dezert.
Malá bistra u silnic XXIII (13)
Festival chutí od východu na západ. Guy jede z východu na západ za asijskými a americkými chutěmi. Ve Washingtonu, D.C. navštíví bistro nabízející vynikající knedlíčky a ramen. V Atlantic City zajde do pizzerie s cheesburgerovým koláčem a kuřecí vodkou.
Malá bistra u silnic XXIV (1)
Všechny druhy masa. Maso je tématem výletu tohoto týdne a Guy najde pár bister, jimž by mohl říkat ráj. V Colorado Springs si dá vražedné jamajské kozí kari a skvělá kuřata jerk. V Baltimoru jde do oblíbeného pivního baru, kde podávají kousky z černé zvěře.
Jídla na otevřeném ohni IV (1)
Delikatesa z vepřového. Jedním z velkých divů grilování jsou uzená vepřová ramínka. Jde o velkou porci masa vařeného pomalu a na nízké teplotě, dokud není šťavnaté a jemné. Rogerovým oblíbeným způsobem, jak jíst tuto delikatesu, je dát ji do sendviče.
Jídla na otevřeném ohni IV (2)
Grilování v Alabamě. Americký grilovací pás se táhne od obou Karolín po Texas. Dnes Roger zamíří do jeho středu: Alabamy.
Sekáček XXII (8)
Rodinná bitva. Čtyři kuchaři, jedna rodina. Matka, otec, dcera a syn společně vedou restauraci, a nyní spolu soutěží, aby zjistili, kdo se stane šampionem Sekáčku. V prvním koši rodina najde chlebové placky a silné citrusy.
Guyovy hry s potravinami (5)
Divoká fiesta. V první hře proběhne spor o zmrazené potraviny, protože šéfkuchaři musejí zajistit ingredience pro jídlo s mořskými plody. Ve druhé hře dostanou kuchaři Guyův seznam a musejí zapracovat všechny ingredience, včetně sojové omáčky, do mexického jídla.
Bosá komtesa – zpátky k základům (17)
Snadná francouzská jídla. Ina připraví jídla inspirovaná Francií a oblíbenými pokrmy z bistra. V menu je salát s praženými drcenými ořechy a teplou jablečno-octovou zálivkou následovaný dezertem sole meuniere, neuvěřitelným a chutným francouzským jablečným dortíkem.
Bosá komtesa – zpátky k základům (18)
Kouzelný faktor. Je den kuchyňské chemie a Ina zkouší recepty s i bez magických ingrediencí, aby odhalila chuť jídla. Nejprve citrónová kůra u snadného dánského sýra, a pak přidá kouzelné sůl a vinný ocet do svých sendvičů s kuřecím salátem.
Kuchyně II (11)
Hamburgerová show. Geoffrey připraví dokonalý hovězí hamburger s názvem, jenž hned tak nezapomenete. Hosté se rozhodnou, že obyčejné hranolky se k hořčici nehodí, a tak uvaří přílohy z jiného světa.
Osadnice IX (11)
Nakladání sena i mrazáku. Zatímco rodina nakládá seno, Ree Drummond nakládá mrazák oblíbenými jídly své rodiny, včetně kuřecích enchiladas, jeho a jejích pizza kapes, tří sýrem plněných mušlí a purpurového mraženého krému na špejli.
Osadnice IX (12)
Kuchyňská zpovědnice: čokoláda. Ree Drummond využije kakaová zrnka na všechny své zamilované věci s čokoládou jako Laddův čokoládový koláč, delikátní čokoládové koláčky štěstí a zcela retro fondue, a dokonce i bramborové lupínky s čokoládou.
Se Sibou u stolu (7)
Křižák z Kapského Města. Siba svým přátelům servíruje sobotní pozdní snídani inspirovanou Kapským Městem. Je zde müsli granola s banány a brusinkami, chutné dortíky, šunka s vejci podle Siby a teplý salát s čerstvými ingrediencemi z nejslavnějšího trhu v Kapském Městě.
Se Sibou u stolu (8)
Dobrodružství v Kapském Městě. Siba píše článek o svých jídelních dobrodružstvích. Nejprve dojde na potjiekos její matky, tradiční jihoafrický guláš vařený nad ohněm. Pak vyzve špičkového šéfkuchaře Luke Dale Robertse, aby uvařil něco ze tří záhadných ingrediencí.
Anna Olson: Pečení III (7)
Sušenky bez mouky. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson se podělí o tajemství výroby delikátních a chutných sušenek bez mouky. Upeče tři druhy bez toho, aniž by použila tradiční pšeničnou mouku.
Anna Olson: Pečení III (8)
Keksy. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson miluje keksy. Upeče tři rozdílné a delikátní druhy a předvede, že krekry vůbec nejsou něčím obyčejným.
Kuchyně VII (5)
První chutě podzimu. Připojte se k hostům Kuchyně na Food Network, kteří oslaví štědrost podzimu delikátními recepty s využitím růžičkové kapusty a žaludové kaše, a připijí si zmrzlinovým likérem Fall Floats.
Osadnice IX (13)
Přeprava dobytka. Zatímco se rodina zabývá přepravou dobytka, Ree Drummond připravuje zaslouženou snídani a připravuje se dopředu na večeři. Ke snídani jsou palačinky se slaninou smaženou v troubě, sladké jahody a vanilkový, karamelový krém.
Osadnice X (1)
Rychlé sladkosti. Ree se podělí o čtyři delikátní a rychle připravené dezerty jako pudink s bílou čokoládou nebo rychlé dezertní panini, a pak připraví karamelovou jablečnou přeliv na zmrzlinový pohár.
Se Sibou u stolu (9)
Termín večeře se blíží. Siba soupeří s časem, když má připravit skvělou večeři inspirovanou italskými jídly. Manžel Brian přivede přátele na jídlo po práci a Siba chce připravit penne s kuřetem a omáčkou pesto, ciabattu s harísem a rychlý salát puttanesca.
Se Sibou u stolu (10)
Pojďte dál. U Siby je dámský večírek s jednohubkami a vychlazenými koktejly. Je zde uzený losos na palačinkách mfino, kuřecí křidélka, dip peppadew a ovocné Sibiiny koktejly plus nějaké sladkosti z obchodu.
Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (4)
Východní hostina. Siba spěchá s večeří, aby ji stihla včas, a připravuje kuře v teriyaki omáčce, asijský zelný salát a křupavé smažené banánové lupínky.
Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (5)
Super rychlá večeře. Siba připraví super rychlé menu na večírek s tyčinkami s dvojitým sýrem, po nichž následuje obří steak s česnekem a tymiánem.
Sekáček XIV (7)
Vše z platýse. Šéfkuchaři doufají, že ingredience z koše je osloví a inspirují k delikátnímu předkrmu z uzeného hovězího jazyka a fazolí garbanzo. Potom soutěžící mají minimum času na přípravu platýse s akvavitem pro hlavní jídlo.
Kuchyně II (12)
Letní večírek. Zvláštní host, Daniel Radcliffe, se zastaví v Kuchyni na náš letní večírek a zahraje si hru „postav burger“. Tým přidá další tipy a recepty na podobné letní večírky.
Anna Olson: Pečení III (9)
Anglický krém. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson nám ukáže, jak připravit klasický anglický krém - polevu, kterou musí znát každý pekař. A poté anglický krém využije na přípravu tří delikátních dezertů.
Anna Olson: Pečení III (10)
Palačinky. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson předvede využitelnost palačinek na třech rozdílných stylech a dokáže, že palačinky nejsou dobré jen pro snídani.
Sekáček XXII (9)
Ohnivé ingredience. Budou si kuchaři myslet, že koše plné chili jsou v této zvláštní soutěži příliš ostré na práci? V prvním kole bude horko díky ohnivým papričkám habanero.
Iron Chef Amerika X (7)
Symon vs. Nunez. Vítěz soutěže Iron Chef, Michael Symon, čelí výzvě Jesuse Nuneze, majitele restaurace Gastroarte Restaurant v New Yorku. Porotci jsou Jose Andres, Cady Huffman, Andrew Zimmern a Sophie Michell.
Jenny Morris vaří v Maroku (3)
Šafšawán. Šafšawán získal jméno podle dvou horských vrcholků, které ční nad městem, a místní lidé Jebli tvrdí, že je to proto, že připomínají dva kozí rohy. Místním oblíbeným jídlem je sardelové tagine.
Jenny Morris vaří v Maroku (4)
Tamatert. V nejvyšších horách severní Afriky najde Jenny malou vesnici Tamatert. Více než dva kilometry nad mořskou hladinou jde o dokonalé místo, kde zjistit něco o autentickém marockém čaji.
Reza – vietnamský princ koření (6)
Hoi An ve dne v noci. Hoi An se občas pokládá za vietnamské město s nejlepší atmosférou, známé také skvělou kulinářskou scénou. Reza Mahammad odkrývá způsoby, jakými vietnamská kuchyně reaguje na životní prostředí.
Reza – vietnamský princ koření (7)
Významné ingredience Vietnamu. Reza Mahammad navštíví úchvatné pobřeží Hoi An, kde loví kalmary trochu jinak, a pak pomůže rybáři připravit delikátní jídlo z úlovku.
Malá bistra u silnic XVII (4)
Tradiční západ. Ve Filadelfii dělají smažené toasty s burákovým máslem a želé a tacos s prasečí hlavou. Ve Phoenixu pak vepřový sendvič a cokoliv vařeného venku nad ohněm.
Malá bistra u silnic XVII (5)
Pepř, vepřové a poutine. Vynikající jídla v bistrech kolem cest, která obsahují pepř, vepřové a poutine. Ve Phoenixu tetovaná a zkušená šéfkuchařka má vášeň pro chilli a regionální vepřová jídla.
Guyovy hry s potravinami V (6)
Šílenství Dne matek. S mlékem, masem a mořskými plody z nákupních uliček musejí čtyři úžasné matky využít svou kreativitu pro vytvoření úžasné snídaně. Vítězná matka dostane dokonalý dárek ke Dni matek – nákupní poukaz na 20 000 dolarů.
Jenny Morris vaří v Maroku (3)
Šafšawán. Šafšawán získal jméno podle dvou horských vrcholků, které ční nad městem, a místní lidé Jebli tvrdí, že je to proto, že připomínají dva kozí rohy. Místním oblíbeným jídlem je sardelové tagine.
Jenny Morris vaří v Maroku (4)
Tamatert. V nejvyšších horách severní Afriky najde Jenny malou vesnici Tamatert. Více než dva kilometry nad mořskou hladinou jde o dokonalé místo, kde zjistit něco o autentickém marockém čaji.
Reza – vietnamský princ koření (6)
Hoi An ve dne v noci. Hoi An se občas pokládá za vietnamské město s nejlepší atmosférou, známé také skvělou kulinářskou scénou. Reza Mahammad odkrývá způsoby, jakými vietnamská kuchyně reaguje na životní prostředí.
Reza – vietnamský princ koření (7)
Významné ingredience Vietnamu. Reza Mahammad navštíví úchvatné pobřeží Hoi An, kde loví kalmary trochu jinak, a pak pomůže rybáři připravit delikátní jídlo z úlovku.
Malá bistra u silnic XXIV (2)
Rodinná dědictví. Na tomto výletu se Guy vydá za venkovskými jídly. V Pleasantville v New Jersey si zakousne kuřat a vaflí, zatímco v Baltimoru si dá francouzský toast s kokosovým krémem a krabí sendviče po’boy. A konečně v Coloradu sendvič „blátivé prase“.
Malá bistra u silnic XXIV (3)
Mezi dvěma kousky pečiva. Pokud jde o vysoké porce, pak je Guy hledá při tomto výletu. V Colorado Springs je živé bistro podávající místní chili burger Pueblo jako lék na kocovinu, a ve Washingtonu, D.C., rodinný obchod se sendviči nabízí vražedný hoagie z hovězí konzervy.
Jídla na otevřeném ohni IV (3)
Venkovní vaření v Low Country. Roger je v okouzlující Jižní Karolíně na dvou honosných venkovních vařeních: tradičním rožnění prasete na zadním dvorku a klasickém opékání ústřic.
Jídla na otevřeném ohni IV (4)
Nálož klobásek z Texasu. Roger si naloží porce nejlepších hovězích hrudí, vepřových steaků a klobásek, které Texas nabízí.
