• Food Network

    • Food Network od do

      • Sekáček junior (11)

        Přetížení roztomilostí. Juniorští kuchaři v této soutěži jsou mladí a neohrožení, mají jen devět nebo deset let, takže jsou doposud ti nejmladší. Porotci jsou Amanda Freitag a Jeff Mauro z Food Network a herečka Hayden Panettiere.

      • Restaurant: Impossible (4)

        Rascal’s Bbq & Crab House. Robert jede do Rascal’s BBQ & Crab House v New Castle v Delaware, kde projíždí kolem hodně lidí, ale nikdo se nestaví na jídlo. Rascal’s je skryto za horami odpadků a kuchyně je ta nejšpinavější, jakou kdy Robert viděl.

      • Strávníci v utajení II (7)

        Spaní v práci. Poté, co si všimne nesrovnalostí mezi prodeji a inventářem svých delikátních a luxusních italských mas, zavolá šéfkuchař Marc, majitel Parma v Las Vegas, Charlese a Strávníky v utajení na pomoc.

      • Strávníci v utajení II (8)

        Noc dvojic. Když si Will, spolumajitel Whiskey Dick’s v Las Vegas, všimne setrvalého poklesu ženských hostů, zavolá Charles a Strávníky v utajení, aby věc vyšetřili.

      • Malá bistra u silnic XV (12)

        Hospody a dlabanec. Na tomto výletě Guy navštíví některé zapadlé putyky. V St. Louis klasický britský pub, kde vaří gurmánský grilovaný sýr a mistrovský kousek, porchettu.

      • Malá bistra u silnic XV (13)

        Něco tradičního. Na tomto výletě Guy ochutná tradiční recepty. V Bostonu vede restaurační chatu, nabízející humry, už druhá generace, v menu jsou i tresčí koláčky a makaróny se sýrem a humry.

      • Guyovy hry s potravinami IV (12)

        Vyslovte slovo dobré. Kuchaři dnes zjistí, že vytvořit nejlepší jídlo jen za použití ingrediencí začínajících písmenem M není tak snadné jako abeceda. Poté musejí připravit lehký a grilovaný salát pouze za použití 2,5 kg ingrediencí.

      • Restaurant: Impossible (4)

        Rascal’s Bbq & Crab House. Robert jede do Rascal’s BBQ & Crab House v New Castle v Delaware, kde projíždí kolem hodně lidí, ale nikdo se nestaví na jídlo. Rascal’s je skryto za horami odpadků a kuchyně je ta nejšpinavější, jakou kdy Robert viděl.

      • Strávníci v utajení II (7)

        Spaní v práci. Poté, co si všimne nesrovnalostí mezi prodeji a inventářem svých delikátních a luxusních italských mas, zavolá šéfkuchař Marc, majitel Parma v Las Vegas, Charlese a Strávníky v utajení na pomoc.

      • Strávníci v utajení II (8)

        Noc dvojic. Když si Will, spolumajitel Whiskey Dick’s v Las Vegas, všimne setrvalého poklesu ženských hostů, zavolá Charles a Strávníky v utajení, aby věc vyšetřili.

      • Malá bistra u silnic XXII (9)

        Do Bakersfieldu a dál. Guy navštíví město plné chutí: Bakersfield v Kalifornii. Zajde do baskického bistra, kde podávají čtyřchodové jídlo, do řeckého, kde vaří autentické speciality, a do moderního asijského bistra.

      • Malá bistra u silnic XXII (10)

        Závody v Charlotte. Guy vyzkouší vysoce oktanová bistra v Charlotte v Severní Karolíně s řidičem NASCAR Clintem Bowyerem.

      • Jídla na otevřeném ohni II (11)

        Jídelní tradice. Roger navštíví Novou Anglii kvůli dvěma unikátním kulinářským tradicím v místní komunitě. V první sobotu v červnu Rotary Club of Essex v Connecticutu griluje tři sta liber ryb.

      • Jídla na otevřeném ohni II (12)

        Láska k humrům v Maine. V Maine je láska k humrům silná. Roger navštíví dvě místa, kde se vaří hromady humrů v kamnech vytápěných dřevem.

      • Sekáček XXI (13)

        Ultimátní šampioni: Velké finále! A je to. Velké finále ultimátního turnaje. Poprvé v Sekáčku stojí proti úžasnému profesionálovi tři ne tak průměrní kuchaři, a navíc je v ceně je 50 000 dolarů a nové auto. Dokážou ti průměrní profesionála porazit?

      • Guyovy hry s potravinami VI (9)

        Blues o smutném talíři. Čtyři kuchaři soutěží, jestli jedna záměna, nehoda a podraz vylepší, nebo znehodnotí jejich jídlo.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům (1)

        Steak a přílohy. Vracíme se zpět k základům steaků a příloh. Nejprve filety udělané způsobem ze steakhousu, pak v troubě k dokonalosti pečený sýr rokfór a pažitková omáčka, která probudí chuť i nejunavenějších přátel.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům (2)

        Dokonalá večeře na večírek. Vrátíme se k základům toho, jak připravit dokonalý večírek. Na začátek v obchodě koupené rychlé předkrmy, pak gratinované mořské mušle a na závěr dva delikátní domácí dezerty – šupinky bílé čokolády a karamel fleur de sel.

      • Kuchyně II (3)

        Cinco De Mayo s Bobbym Flayem. Kuchyně slaví svátek Cinco de Mayo chutnými tyčinkami churro a tacos od šéfredaktorky časopisu Food Network, Maile Carpenter.

      • Osadnice VIII (8)

        Venkovní i vnitřní vaření. Ree Drummond a její nejlepší kamarádka si s dívkami u bazénu užívají plavání. U Hyacinthy doma pak Ree připraví oblíbená venku vařená jídla, ale zde je vaří uvnitř.

      • Osadnice VIII (9)

        Práce s telaty u Tima. Rodina přijela podpořit farmu bratra Ladda. A tak Ree Drummond sbalí kovboji ověřený oběd do auta. Je zde kořeněné zadní žebírko, dva kastroly pečených brambor, pomalu vařená kukuřice s papričkami jalape?o a dva lité koláče.

      • Se Sibou u stolu II (5)

        Výzva pro Sibu. Siba si dává tři úkoly. Zaprvé udělat z každodenního sýra oslnivý salát. Potom si zkusí kulinářský duet s Lukem Dalem Robertsem. A nakonec hříšné pokušení, kdy Siba připraví neuvěřitelnou smaženou zmrzlinu.

      • Se Sibou u stolu II (6)

        Ať je to moderní. V tomto pořadu jde o to dělat věci moderně, a tak Siba připraví opečeného tuňáka s pšeničným salátem a moderními prvky. Pak prozkoumá asijská jídla v Kapském Městě, exploze chutí a sama uvaří neuvěřitelná sladká žebírka.

      • Opravdové vaření VII (5)

        Teplé a nejisté jaro. Sunny mísí jarní chutě se zimní sytostí. Její pečené půlky kuřat a pyré z měsíčních fazolí s mátou mají osvěžující chuť a uspokojí. Arašídové máslo a čokoládové želé ozvláštní oblíbené chutě z dětství.

      • Opravdové vaření VII (6)

        V Sunset Parku. Sunny jde načerpat inspiraci do Brooklynu v sousedství New Yorku. Sladké, hovězím plněné papriky Cubanelle a její letní kukuřičný salát přetékají jihoamerickým kořením a bylinkami. A jako dezert jednohubky, kapsy plněné sýrem a guavou.

      • Kuchyně VI (10)

        Letní základy. Marcela se vrací, aby uvařila v páře škeble se salámem chorizo a s agáve, poté dojde na staré kuchyňské nástroje, aby se použily novými, chytrými způsoby. A pak nám Damaris Philips ukáže, jak nejlépe připravit těstovinový kuřecí salát buffalo.

      • Osadnice VIII (10)

        Jídla za 16 minut: Pasta Pronto. Ree Drummond šíleně miluje těstoviny a uvaří čtyři jídla pronto, tedy rychlá. Pro potěšení davu těstoviny s kuřetem a mozzarellou, pro sebe a děvčata krevetí scampi, a pro chlapy pasta puttanesca s masem, mušlemi a sýrem.

      • Osadnice VIII (11)

        Jedna věc vede ke druhé. Dnes jsou středobodem menu Ree Drummond černé fazole. Jsou vynikající s mangovým guacamole a taco pizze. Následují grilované vegetariánské burritos a rychlý burger s černými fazolemi.

      • Se Sibou u stolu II (7)

        Superrychlá neděle. Siba se snaží o superrychlý nedělní oběd s asijskými vlivy. Jsou zde skvělé pečené filety, úžasné smažené kalmary a jemná omáčka, jež se dají vytvořit za pár minut, a jako příloha rychlý asijský barevný salát a sushi rýže.

      • Se Sibou u stolu II (8)

        Seznamte se s dítětem. V Kapském Městě se slaví, když přijdou na návštěvu Sibiini příbuzní s malou dcerkou Linou. K jídlu bude nadívaná vepřová pečeně s jablečnou omáčkou a jako příloha restovaná zelenina s rukolou a sýrem feta.

      • Malá bistra u silnic XVI (1)

        Autentická jídla. Na tomto výletě Guy najde skutečně autentická jídla na neobvyklých místech. V St. Louis nabízí bistro u cesty rýži s fazolemi, knedlíčky jiaozi těstoviny s taženým vepřovým.

      • Malá bistra u silnic XVI (2)

        Plné soustředění. Guy navštíví restaurace s jasným záměrem. V New Yorku ochutná kořeněná kuřecí křídla a pizzu s kachnou a sýrem. V menu v Severní Karolíně je fritovaná zelenina.

      • Sekáček XIII (12)

        Neudělat žádnou chybu. Vracejí se čtyři kuchaři, kteří dříve prohráli, protože dělali při první příležitosti velké chyby, se zarputile snaží znovu nedělat stejné chyby. Cvičili se a připravovali, aby byli lepší, a nyní se před nimi otevírá koš pro předkrm!

      • Kuchyně II (4)

        Víkendový Den matek. Kuchyně slaví víkendový Den matek stylově – nejprve velkou pozdní snídaní, kdy Katie uvaří pro maminku chlebový pudink. Pak Jeff dělá pro svou matku hovězí braciole.

      • Opravdové vaření VII (7)

        Ozkoušená pozdní snídaně. Sunny se podělí o nové nápady na pozdní snídani, které jsou snadné, a přitom udělají dojem. Vejce vařená v křupavých bramborových hnízdech sklidí úspěch i s grilovaným chřestem a makovým chlebem s pistáciemi.

      • Opravdové vaření VII (8)

        San Juan a dál. Sunny nás vezme do slunného San Juanu na portorickou specialitu: pernil. Pomalu pečené vepřové plecko má jemné maso a křupavou kůrčičku. Aby bylo jídlo kompletní, připraví Sunny mofongo.

      • Sekáček XXII (1)

        Mumie a gumídci. V prvním koši jsou hrůzní gumídci a zábavné mumie jako halloweenské téma. Ve druhém kole kuchaři najdou děsivé vnitřnosti a a další gumové dobroty.

      • Sekáček junior (12)

        Cukroví na nejmenší úrovni. Tito juniorští kuchaři zde chtějí dokázat své odborné zkušenosti v kuchyni před speciálními porotci: šéfkuchaři Alexem Guarnaschellim a Sharone Hakman a muzikantkou Kimberly Schlapman.

      • Malá bistra u silnic XXIV (5)

        Mezinárodní půvab. Na tomto výletu Guy prozkoumá výhodné italské bistro, kde vaří telecí, a to v Key Largo na Floridě, ochutná jihovýchodní asijskou polévku z pojízdné kantýny ve Stocktonu v Kalifornii a navštíví v San Francisku místní legendu nabízející portorická jídla.

      • Malá bistra u silnic XXIV (6)

        Tacos, želvy a svíčková. Z Kalifornie na Floridu projíždí Guy zemi, aby pojedl vybranou směs jídel z výhodného mexického bistra, místního tradičního místa a New Orleans inspirovaného bistra.

      • Muž hledá jídlo II (9)

        Hledání saté. Adam hledá tajná jídla v Kuala Lumpur v Malajsii, včetně saté mimo běžná menu, kořeněný burger z tajného menu a stopování v přírodě ho zavede na nejlepší grilované mořské plody ve městě.

      • Muž hledá jídlo II (10)

        Gurmánská garáž. Adam hledá v Singaouru tajná jídla, včetně chilli kraba v zastrčené restauraci, chasiu v utajovaném podzemním baru pod obchodem s polévkami ramen a gurmánský hot dog s nakládanou slaninou v jídelně v garážích kina.

      • Malá bistra u silnic XVI (1)

        Autentická jídla. Na tomto výletě Guy najde skutečně autentická jídla na neobvyklých místech. V St. Louis nabízí bistro u cesty rýži s fazolemi, knedlíčky jiaozi těstoviny s taženým vepřovým.

      • Malá bistra u silnic XVI (2)

        Plné soustředění. Guy navštíví restaurace s jasným záměrem. V New Yorku ochutná kořeněná kuřecí křídla a pizzu s kachnou a sýrem. V menu v Severní Karolíně je fritovaná zelenina.

      • Guyovy hry s potravinami IV (13)

        Kuchaři na dlouhé i krátké cestě. Čtyři kuchaři soutěží v napínavé bitvě při tvorbě dokonalého horkého sendviče za použití směsi chipsů, brambůrek a tyčinek ze vzorníku na trhu. Dále musejí kuchaři beze strachu připravit meznárodní jídlo z pěti a méně ingrediencí.

      • Malá bistra u silnic XXIV (5)

        Mezinárodní půvab. Na tomto výletu Guy prozkoumá výhodné italské bistro, kde vaří telecí, a to v Key Largo na Floridě, ochutná jihovýchodní asijskou polévku z pojízdné kantýny ve Stocktonu v Kalifornii a navštíví v San Francisku místní legendu nabízející portorická jídla.

      • Malá bistra u silnic XXIV (6)

        Tacos, želvy a svíčková. Z Kalifornie na Floridu projíždí Guy zemi, aby pojedl vybranou směs jídel z výhodného mexického bistra, místního tradičního místa a New Orleans inspirovaného bistra.

      • Muž hledá jídlo II (9)

        Hledání saté. Adam hledá tajná jídla v Kuala Lumpur v Malajsii, včetně saté mimo běžná menu, kořeněný burger z tajného menu a stopování v přírodě ho zavede na nejlepší grilované mořské plody ve městě.

      • Muž hledá jídlo II (10)

        Gurmánská garáž. Adam hledá v Singaouru tajná jídla, včetně chilli kraba v zastrčené restauraci, chasiu v utajovaném podzemním baru pod obchodem s polévkami ramen a gurmánský hot dog s nakládanou slaninou v jídelně v garážích kina.

      • Malá bistra u silnic XXII (11)

        Chutná jídla. Guy si vychutná pořádně bohatá jídla v Charlotte v Severní Karolíně a také v Los Angeles.

      • Malá bistra u silnic XXII (13)

        Mezikontinentální chutě. Guy se vydává za světovými chutěmi do Los Angeles. Navštíví korejsko-mexickou kuchyni a v Čínské čtvrti bistro inspirované New Orleans. Pak zamíří do Charlotte v Severní Karolíně a na srbskou pizzu.

      • Jídla na otevřeném ohni II (13)

        Ohnivá jídla na Jamajce. Rogerovo pátrání po jídlech z ohně ho zavede na Jamajku, kde Roger navštíví Scotchie’s Too, restauraci proslulou pečením masa nad ohništěm s uhlím.

      • Jídla na otevřeném ohni III (1)

        Grilované sendviče. Roger Mooking míří do Barbecue Exchange na dva hříšně chutné sendviče – jednomu se říká Nebe, a druhému Peklo. Oba s vepřovým a se slaninou!