• Food Network

    • Food Network od do

      • Jídla na otevřeném ohni (4)

        Kovbojské vaření. Hluboko v srdci Texasu ochraňuje Sandra Julian tradice kovbojské kuchyně ve svém rustikálním dostavníku, kde vaří slavné smažené kuřecí steaky.

      • Malá bistra u silnic XIX (3)

        Špičkové kousky. Guy navštíví pár dalších bister a vyzkouší vše na každé zastávce. V East Village v New Yorku vyzkouší přátelské bistro nabízející čtyřhvězdičkové burgery.

      • Malá bistra u silnic XIX (4)

        Vše autentické. Guy se dostane do centra některých dlouho trvajících tradic. Uprostřed New Yorku vyučí tvůrce italské pizzy Guye a vítěze soutěže Iron Chef Geoffreyho Zakariana autentické neapolské technice a pizzám jako pistachio e salsiccia nebo montanara starita.

      • Rev Run a jeho nedělní večeře (3)

        Diggyho organická panika. Diggy je znám jako rodinná „kulinářská policie“. Když se objeví na nedělní večeři, Rev navrhne, aby jim Diggy předvedl své kuchařské schopnosti.

      • Rev Run a jeho nedělní večeře (4)

        Snídaně k večeři. Russy přijme výzvu na uvaření kuřete a vaflí pro rodinu, s malou pomocí mámy, samozřejmě. Bude tátovi jídlo chutnat natolik, že dostane Russ potřebné kapesné?

      • Večeře u Tiffani II (7)

        Bradyho narozeninový flám. Tiffani plánuje speciální narozeninovou oslavu v texaském stylu pro svého manžela. V menu je šťavnaté hovězí hrudí, odpadávající od kosti, kukuřičný salát s jicamou a limetkou, pečené fazole její matky a jako dezert mrkvový dort.

      • Večeře u Tiffani II (8)

        Cesta zpět časem. Tiffani pozve Rosse Matthewse na cestu zpět časem a uvaří klasická jídla s moderními chutěmi. Připraví hovězí stroganov s houbami a krémovou polentou, křupavé fazolky a jablečný koláč s kandovaným zázvorem.

      • Sekáček XXVII (7)

        Vařit jako v Karibiku. Chutná a zábavná karibská kuchyně je tématem této speciální soutěže. Kuchaři začnou předkrmem s krevetami, pak dostanou krásné karibské ingredience pro hlavní jídlo a zakončí dezerty se sladkými bramborami a rumem.

      • Dětský šampionát v grilování (1)

        Kuchaři a maso. Moderátoři Camila Alves a Eddie Jackson se seznámí s osmi nejvášnivějšími dětskými kuchaři v zemi, které baví grilování. Na úvod soutěže každý z nich připraví své nejoblíbenější kuře a k tomu vlastní přílohu.

      • Rev Run a jeho nedělní večeře (3)

        Diggyho organická panika. Diggy je znám jako rodinná „kulinářská policie“. Když se objeví na nedělní večeři, Rev navrhne, aby jim Diggy předvedl své kuchařské schopnosti.

      • Rev Run a jeho nedělní večeře (4)

        Snídaně k večeři. Russy přijme výzvu na uvaření kuřete a vaflí pro rodinu, s malou pomocí mámy, samozřejmě. Bude tátovi jídlo chutnat natolik, že dostane Russ potřebné kapesné?

      • Večeře u Tiffani II (7)

        Bradyho narozeninový flám. Tiffani plánuje speciální narozeninovou oslavu v texaském stylu pro svého manžela. V menu je šťavnaté hovězí hrudí, odpadávající od kosti, kukuřičný salát s jicamou a limetkou, pečené fazole její matky a jako dezert mrkvový dort.

      • Večeře u Tiffani II (8)

        Cesta zpět časem. Tiffani pozve Rosse Matthewse na cestu zpět časem a uvaří klasická jídla s moderními chutěmi. Připraví hovězí stroganov s houbami a krémovou polentou, křupavé fazolky a jablečný koláč s kandovaným zázvorem.

      • Sekáček XXVII (7)

        Vařit jako v Karibiku. Chutná a zábavná karibská kuchyně je tématem této speciální soutěže. Kuchaři začnou předkrmem s krevetami, pak dostanou krásné karibské ingredience pro hlavní jídlo a zakončí dezerty se sladkými bramborami a rumem.

      • Dětský šampionát v grilování (1)

        Kuchaři a maso. Moderátoři Camila Alves a Eddie Jackson se seznámí s osmi nejvášnivějšími dětskými kuchaři v zemi, které baví grilování. Na úvod soutěže každý z nich připraví své nejoblíbenější kuře a k tomu vlastní přílohu.

      • Guyovy hry s potravinami IV (2)

        V rodinném stylu: Výběr dětí. Guy neustále mění strany stolu: s dětmi vybírá jídlo, zatímco dospělí kuchaři si vybírají volno od vaření. Čtyři rodiny čelí soutěži v přípravě pozdních snídaní, jež zahrnuje povinnou snídani Red Light Special: hrozinky.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům II (3)

        Síň slávy bylinek. Při tomto návratu ke klasice Ina použije čerstvé bylinky pro lepší chuť svých oblíbených jídel. Koláčky z rizota, pasta a pecorino a čerstvá krémová rajská polévka jsou v menu, a Ina se nechává inspirovat bazalkou, pažitkou a petrželí.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům II (4)

        Řecké inspirace. Menu inspirované Řeckem z každodenních surovin z obchodu. Dokonalé jídlo na večírky jako překvapení jako domácí překvapení pro Ininy přátele Franka a Lauru Greenwaldovi.

      • Kuchyně III (4)

        Letní občerstvení. Katie Lee připravuje chladivé a křupavé občerstvení z ingrediencí nejčastěji hledaných na Food Network. Tým mapuje při letních cestách občerstvení do auta, např. Marceliny ovocné bary Aztec.

      • Osadnice X (10)

        Dokonalá spižírna. Ree Drummond uklízí spižírnu a uvaří čtyři skvělá a rychlá jídla. Z rezerv připraví kořeněný oběd s cizrnovým kari s rýží a jako rychlé sladkosti nepečené tyčinky z arašídového másla, které prozáří den.

      • Osadnice X (11)

        Chuck a ostatní. Tchán Ree Drummond, Chuck, vede velkou opravu plotu na ranči, a tak mu Ree chce poděkovat. Přinese mu i jeho spolupracovníkům k obědu chutná žebra v texasko-mexickém stylu.

      • Se Sibou u stolu II (9)

        Letní dny. Siba se podělí o své oblíbené letní recepty včetně masa s mořskými plody grilované stylem braai, kukuřičný salát a dip peppadew. A na skvělé finále je tropický dort Pavlova, jenž je jednoduchý, rychlý a úchvatný. Jde o základního Sibiina průvodce letním vařením.

      • Se Sibou u stolu II (10)

        Jídla pro dobrý pocit. Siba píše o svých oblíbených jídlech pro dobrý pocit. Má dobré nápady jednoduché, dobrodružné i romantické, včetně konejšivých kuřecích penne s omáčkou pesto, nadívaného pečeného lososa nebo dekadentní sendvič se smaženým banánem.

      • Anna Olson: Pečení III (19)

        Zeleninový chléb. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson nám předvede, jak připravit tři její oblíbené zeleninové chleby. Anna má ráda sladkosti, ale své zeleninové chleby také!

      • Anna Olson: Pečení III (20)

        Ranní sladkosti. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson předvede, jak připravit tři klasické sladkosti na snídani. Recepty jsou tak delikátní, že kvůli nim budete chtít vyskočit z postele.

      • Kuchyně VII (11)

        Chutné klasiky. Náš tým z Kuchyně hledá chuť v dekadentních makarónech se sýrem a mezi dvěma možnostmi přípravy banánového chleba. Podělí se o pomalu připravované sladké řezy, a Amanda Freitag nachystá klasické vepřové s vepřovým. A nakonec horký rumový koktejl s máslem.

      • Osadnice X (12)

        Vaření, krmení a jedení. Ree Drummond chystá ke snídani skvělé biskity, které si její manžel a syn užijí, až přijdou domů po krmení dobytka.

      • Osadnice X (13)

        Barvy, barvy, barvy. Ree Drummond se podělí o čtyři skvělé recepty na oslavu barev podzimu.

      • Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (1)

        Chuťovky na každý den. Siba Mtongana představí pět rychlých a úchvatných slavnostních jídel. Dají se snadno uvařit ve spěchu, využít chytré podvůdky a zkratky, takže tahle Sibiina jídla jsou hned hotová.

      • Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (2)

        Rychlá neděle. Siba Mtongana představí pět rychlých a úchvatných slavnostních jídel. Dají se snadno uvařit ve spěchu, využít chytré podvůdky a zkratky, takže tahle Sibiina jídla jsou hned hotová.

      • Malá bistra u silnic XVII (12)

        Od srdce. Na tomto výletě Guy Fieri zamíří na místa, kde dávají do všeho, co dělají, srdce i duši. V Carlsbad v Kalifornii rodinný italský restaurant zůstává věrný dlouholetému receptu na ravioli.

      • Malá bistra u silnic XVII (13)

        Je to čerstvé. Na tomto výletě se Guy Fieri zastaví v bistrech, kde mají vše čerstvé. V San Franciscu je venezuelský bar nabízející menu bez lepku a autentickými předkrmy jako placky arepa nebo empanada.

      • Sekáček XIV (13)

        Hvězdný Sekáček: Finále! Čtyři kuchaři se vracejí do hvězdného kola, kde soutěží o 50 000 dolarů na charitativní účely podle své volby. Dvě z překvapení v prvním koši jsou zcela slaná zelenina a zcela čerstvé mořské plody.

      • Kuchyně III (5)

        Vaření s dětmi. Hosté nabízejí nové způsoby zábavy a vaření s dětmi. Skupina nabídne sladké zákusky ze zdravých přísad, jež budou děti milovat. Potom hosté vyzkoušejí své kulinářské světové znalosti.

      • Anna Olson: Pečení III (1)

        Muffiny. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson upeče tři své oblíbené druhy muffinů. Od jednoduchých a zdravých po zcela dekadentní.

      • Anna Olson: Pečení III (2)

        Vafle. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson se ponoří do světa vaflí. Předvede, jak připravit vafle v americkém, italském a belgickém stylu.

      • Sekáček XXIII (2)

        Den fritování. Je den fritování a porota očekává hluboce smažené pochoutky na každém talíři. V prvním kole soutěžící pracují s hot dogy a kořeny rostliny taro. Během předkrmu porotci diskutují, zda opakované chyby povedou k vyřazení.

      • Iron Chef Amerika X (13)

        Flay vs. Isidori. Vítěz soutěže Iron Chef, Bobby Flay, čelí výzvě Joea Isadoriho, šéfkuchaře v Southfork Kitchen v newyorském Bridgehampton. Porotci jsou Joshua Applestone, Georgia Pellegrini a Glen Davis.

      • Restaurant: Impossible II (1)

        Dodge City. Šéfkuchař Robert Irvine míří do Harrisburgu v Pensylvánii, aby zkusil zachránit Dodge City USA před zavřením po 30 letech provozu. Bude muset najít způsob, jak se vyrovnat s tematikou Divokého západu, která sem po desetiletí patřila.

      • Strávníci v utajení II (13)

        Kde je hovězí? Když si Adam všimne, že prodeje masa neodpovídají seznamu, zavolá Charlese. Strávníci v utajení zjistí, že manažer dělá i jiné věci, než že dává steaky zdarma.

      • Strávníci v utajení III (1)

        Večeře v temnotách. Po stížnostech na krádeže a nepříslušné doteky během každoměsíční akce Večeře v temnotách, se rozhodne Hernan, majitel Catharsis v Miami, požádat Charlese o pomoc.

      • Malá bistra u silnic XVIII (4)

        Trubičky cannoli, lívance a křídla. Na tomto výletě se Guy vydá na festival chutí. V San Franciscu nabízí pojízdný bufet kombinaci filipínských a latinskoamerických tradičních jídel, např. kuřecí křidýlka v marinádě adobo nebo vepřové tacos podle pradědečkova receptu.

      • Malá bistra u silnic XVIII (5)

        Esa autenticity. Na tomto výletě Guy Fieri navštíví bufety autentické až na kost. V Portlandu v Oregonu dělají nudle a podle matčiných receptů všechna autentická čínská jídla, jakou je třeba polévka ton.

      • Guyovy hry s potravinami V (12)

        Odvážné kuchařské dvojice. Kuchaři, kteří jsou partnery v kuchyni i mimo ni, spojí síly, aby vytvořili vylepšenou klasiku za použití obávané dvojice zmraženého a konzervovaného jídla.

      • Restaurant: Impossible II (1)

        Dodge City. Šéfkuchař Robert Irvine míří do Harrisburgu v Pensylvánii, aby zkusil zachránit Dodge City USA před zavřením po 30 letech provozu. Bude muset najít způsob, jak se vyrovnat s tematikou Divokého západu, která sem po desetiletí patřila.

      • Strávníci v utajení II (13)

        Kde je hovězí? Když si Adam všimne, že prodeje masa neodpovídají seznamu, zavolá Charlese. Strávníci v utajení zjistí, že manažer dělá i jiné věci, než že dává steaky zdarma.

      • Strávníci v utajení III (1)

        Večeře v temnotách. Po stížnostech na krádeže a nepříslušné doteky během každoměsíční akce Večeře v temnotách, se rozhodne Hernan, majitel Catharsis v Miami, požádat Charlese o pomoc.

      • Malá bistra u silnic XVIII (1)

        Na návštěvě u sousedů. Na tomto výletě Guy cestuje křížem krážem po západním pobřeží a hledá bistra v sousedství. V Portlandu v Oregonu nabízejí manžel s manželkou stará dobrá americká jídla jako hašé z hovězí konzervy nebo plátky sušeného hovězího masa.

      • Malá bistra u silnic XVIII (2)

        Ráj milovníků masa. Na tomto výletě se Guy zapíše do třídy mistrů šílených z masa. V Portlandu v Oregonu v rodinném bistru vaří šéfkuchař, který sám poráží, nasoluje, konzervuje a udí všechno v domě, od tlačenky po smažené kuře podle prababiččina receptu.

      • Jídla na otevřeném ohni (2)

        Ohnivé náklaďáky. V Charlestonu najdeme Big Red Rig, jasně červený přívěs se dvěma palubami a dvěma obřími udírnami na palubě, kde se dělají tradiční tažené vepřové, žebírka a kuřata.

      • Jídla na otevřeném ohni (3)

        Zapálení šéfkuchaři. Dva šéfkuchaři z Texasu milují grilování a pustí se do něj v této epizodě. Nejprve se seznámíme s Tomem Spauldingem, který ve své restauraci Live Oak nabízí klasická grilovaná jídla v texaském stylu.