
Food Network
Food Network od do
Iron Chef Amerika X (14)
Garces vs. Weitzman. Vítěz soutěže Iron Chef Jose Garces čelí výzvě Rebeccy Weitzman, šéfkuchařky z Thistle Hill Tavern v newyorském Brooklynu. Porotci jsou Karine Bakhoum, Art Smith a Julie White.
Malá bistra u silnic XXIV (11)
Napříč Kubou. Guy Fieri se vydává na mezinárodní cestu napříč kulinářskou scénou Kuby, včetně sovětského bistra podávajícího autentické ruské chuťovky nebo paladaru s venkovním grilem, kde podávají jehňata plněná banány.
Malá bistra u silnic XXIV (12)
Nejlepší místa Havany. Guy Fieri míří na nejlepší místa v Havaně na Kubě, včetně baru v sousedství, kde se vaří domácí jehňata, dům přeměněný v restauraci a nabízející chutné kozí dobroty nebo útočiště pro milovníky doutníků, kde se podává vepřové s banány.
Muž hledá jídlo II (15)
Island. Adam hledá jídla mimo menu v Reykjavíku na Islandu, třeba prázdninami inspirovanou pizzu s jedinečnými a neobvyklými přísadami na povrchu, sendvič s masovými kuličkami ve veřejné prádelně nebo tradiční islandské delikatesy skryté v autobusové stanici.
Muž hledá jídlo II (16)
Grónsko. Adam hledá tajná jídla v Ilulissat a Oqaatsut v Grónsku, třeba sobí řízek mimo menu, smaženou rýži, jež je kombinací thajských a grónských chutí, nebo restauraci zcela mimo civilizační sítě, k níž musí proplout mezi ledovci, aby ji našel.
Malá bistra u silnic XVIII (6)
Sendviče sammies a dušené maso. Na tomto výletě Guy Fieri ochutná pár vynikajících sendvičů a dušené maso. V Santa Fe v Novém Mexiku je kavárna s původní keňskou kuchyní nabízející čerstvé ryby, kořeněné banánové listy mahi mahi a vražedně dobré dušené karibské kozí maso.
Malá bistra u silnic XVIII (7)
Všechno, co zasytí. Na tomto výletě Guy Fieri ochutná různé chutě a poklady Díkůvzdání. Navštíví pekařství otce a syna s unikátním ptákem Dne díkůvzdání. V Kansas City dlouholetý mistr udí krocaní maso a nabízí s fazolemi, aby potěšil místní i soutěžící v grilování.
Guyovy hry s potravinami V (13)
Pomeranče pro radost z Flavourtown. Kuchaři začnou svými nejlepšími sytými jídly s použitím pouze pěti a méně ingrediencí. Poté zazní varování ohledně pomerančového džusu, který kuchaři musí zahrnout do koktejlu pozdní snídaně.
Malá bistra u silnic XXIV (11)
Napříč Kubou. Guy Fieri se vydává na mezinárodní cestu napříč kulinářskou scénou Kuby, včetně sovětského bistra podávajícího autentické ruské chuťovky nebo paladaru s venkovním grilem, kde podávají jehňata plněná banány.
Malá bistra u silnic XXIV (12)
Nejlepší místa Havany. Guy Fieri míří na nejlepší místa v Havaně na Kubě, včetně baru v sousedství, kde se vaří domácí jehňata, dům přeměněný v restauraci a nabízející chutné kozí dobroty nebo útočiště pro milovníky doutníků, kde se podává vepřové s banány.
Muž hledá jídlo II (15)
Island. Adam hledá jídla mimo menu v Reykjavíku na Islandu, třeba prázdninami inspirovanou pizzu s jedinečnými a neobvyklými přísadami na povrchu, sendvič s masovými kuličkami ve veřejné prádelně nebo tradiční islandské delikatesy skryté v autobusové stanici.
Muž hledá jídlo II (16)
Grónsko. Adam hledá tajná jídla v Ilulissat a Oqaatsut v Grónsku, třeba sobí řízek mimo menu, smaženou rýži, jež je kombinací thajských a grónských chutí, nebo restauraci zcela mimo civilizační sítě, k níž musí proplout mezi ledovci, aby ji našel.
Malá bistra u silnic XVIII (3)
Nabídka v San Franciscu. Na tomto výletě Guy zabrousí do San Francisca na rozmanitá kulinářská jídla. Nejprve navštíví předělanou garáž v okresu Mission, kde se mu dostane jižanské pohostinnosti a nabídky dušených hovězích krátkých žeber a kořeněných krevet s omáčkou.
Malá bistra u silnic XVIII (4)
Trubičky cannoli, lívance a křídla. Na tomto výletě se Guy vydá na festival chutí. V San Franciscu nabízí pojízdný bufet kombinaci filipínských a latinskoamerických tradičních jídel, např. kuřecí křidýlka v marinádě adobo nebo vepřové tacos podle pradědečkova receptu.
Jídla na otevřeném ohni (4)
Kovbojské vaření. Hluboko v srdci Texasu ochraňuje Sandra Julian tradice kovbojské kuchyně ve svém rustikálním dostavníku, kde vaří slavné smažené kuřecí steaky.
Jídla na otevřeném ohni (5)
Mistři vaření na ohništi. V texaském Lexingtonu stojí lidé v sobotu brzy ráno před Snow’s BBQ. Později se setkáme se 77letou Tootsie Tomanetz, která je skutečnou mistryní vaření na ohništi v páteční večery.
Sekáček XXIII (3)
Sendvič kam se podíváš. Tato soutěž bude celá o oslavě klasického sendviče. Čtyři soutěžící musejí vytvořit kreativní sendviče jako předkrm z hovězího hrudí, ale dva kuchaři pak udělají ty samé, velké chyby. Bude je to stát jejich místo?
Guyovy hry s potravinami II (1)
Umí kuchaři hláskovat? Čtyři šéfkuchaři své kulinářské i hláskovací dovednosti využijí ve zkoušce s abecedou. Druhá hra nechá kuchaře prohrabávat koše, aby vytvořili v Clearance Carts špičkový předkrm.
Bosá komtesa – zpátky k základům II (7)
Dokonalé těstoviny. Zpět k základům s těstovinami, ale novými nápady. Jde sice o rychlé vaření v rodině i ve firmě, ale Ininy těstoviny stojí za to.
Bosá komtesa – zpátky k základům II (8)
Ať je to sladké. Podle Iny si nikdo nepamatuje, co měl jako hlavní chod, ale vždy si vybaví dezert. Ina se podělí o své nápady a recepty pro dokonalé zakončení oběda – sladké a chutné zákusky, u nichž platí, že to nejlepší nakonec.
Kuchyně III (6)
Čas na rajčata. Geoffrey svou lásku k rajčatům promítne do sendviče s hovězím, salátem a rajčetem, s opečenou slaninou a avokádem. Jeff uvaří zelená rajčata do sendviče s parmezánem na oběd. A také farmář Lee Jones se podělí o své odborné tipy s rajčaty.
Osadnice XI (1)
Stanton a Paige. Dcera Ree Drummond Page a její kamarádka Stanton by rády na večeři čínské jídlo, a tak Ree připraví Asií inspirovanou hostinu, která se dokonale hodí na dívčí noční večírek plný zábavy.
Osadnice XI (2)
Večírek k dokončení studia. Ree Drummond a její kamarádka Hyacinth pořádají večírek k dokončení studia pro své dcery, a pro absolventky to bude dokonalý odvaz.
Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (3)
Grilování Braai. Siba Mtongana představí pět rychlých a úchvatných slavnostních jídel. Dají se snadno uvařit ve spěchu, využít chytré podvůdky a zkratky, takže tahle Sibiina jídla jsou hned hotová.
Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (4)
Východní hostina. Siba spěchá s večeří, aby ji stihla včas, a připravuje kuře v teriyaki omáčce, asijský zelný salát a křupavé smažené banánové lupínky.
Anna Olson: Pečení III (3)
Ovocná šlehaná pěna. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson se podělí o své znalosti o přípravě různých delikátních ovocných šlehaných pěn. Předvede, jak si tato mousse užít buď samotná, nebo jako součást velkých dezertů.
Anna Olson: Pečení III (4)
Zmrzlina. Anna Olson se podělí o své tři oblíbené recepty na zmrzlinu. Začne jednoduchou a zakončí velkým dezertem celým pokrytým zmrzlinou.
Kuchyně VII (13)
Pocta krocanovi. Do Díkůvzdání zbývá méně než týden, a tak se v Kuchyni vše točí kolem krocanů. Mezi recepty najdeme rančerského krocana, fritovaného krocana, kaštanovou nádivku a martini s espressem. A navíc řemeslné dovednosti s krocaní tematikou, jež ohromí dav.
Osadnice XI (3)
Hra s ohněm. Na ranči je velký den jarního pálení, a tak Ree Drummond připraví pro svůj tým sytou hostinu v texasko-mexickém stylu.
Osadnice XI (4)
Zabaleno s láskou. Ree Drummond a její dcera Paige připravují balíček plný chutných jídel pro Laddovu babičku Ednu Mae.
Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (5)
Super rychlá večeře. Siba připraví super rychlé menu na večírek s tyčinkami s dvojitým sýrem, po nichž následuje obří steak s česnekem a tymiánem.
Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (1)
Chuťovky na každý den. Siba Mtongana představí pět rychlých a úchvatných slavnostních jídel. Dají se snadno uvařit ve spěchu, využít chytré podvůdky a zkratky, takže tahle Sibiina jídla jsou hned hotová.
Malá bistra u silnic XVIII (3)
Nabídka v San Franciscu. Na tomto výletě Guy zabrousí do San Francisca na rozmanitá kulinářská jídla. Nejprve navštíví předělanou garáž v okresu Mission, kde se mu dostane jižanské pohostinnosti a nabídky dušených hovězích krátkých žeber a kořeněných krevet s omáčkou.
Malá bistra u silnic XVIII (4)
Trubičky cannoli, lívance a křídla. Na tomto výletě se Guy vydá na festival chutí. V San Franciscu nabízí pojízdný bufet kombinaci filipínských a latinskoamerických tradičních jídel, např. kuřecí křidýlka v marinádě adobo nebo vepřové tacos podle pradědečkova receptu.
Sekáček XVI (2)
Smažit a smažit znovu. Šéfkuchaři dostanou kotlíky s vařícím a bublajícím olejem, aby mohli vytvořit křupavé a delikátní přílohy pro svá jídla. Zbaví nařízení vytvořit smažený dezert dva finalisty nervozity?
Kuchyně III (7)
Grilování. Vše v Kuchyni dnes bude o grilování, počínaje neuvěřitelnými žebírky dino a velkými porcemi vepřového na gril. Poté se objeví nové příchutě u příloh a zastaví se i Kitchen Cousins z HGTV.
Anna Olson: Pečení III (5)
Švýcarské pusinky. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson předvede možnosti využití švýcarských pusinek. Využije je na přípravu tři delikátních sladkostí.
Anna Olson: Pečení III (6)
Konzervování ovoce. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson nám předvede základy konzervace ovoce. Využije pak konzervované ovoce na přípravu tří delikátních dezertů.
Sekáček XXIII (4)
Znovu v Sekáčku. Je zde druhá šance na vítězství pro čtyři kuchaře, kteří prohráli, a nyní hledají možnost nápravy. Jako předkrm musejí kuchaři připravit rejnoka s melasou z granátového jablka, a pak musí jeden kuchař snést ponížení jakožto první vyřazený.
Iron Chef Amerika X (15)
Zakarian vs. Casanova. Při své první bitvě přijme Geoffrey Zakarian výzvu od Victora Casanovy, šéfkuchaře z Culina, italské restaurace v hotelu Four Seasons v Beverly Hills. Porotci jsou Karine Bakhoum, Art Smith a Jill Zarin.
Sekáček XXVII (8)
Čas na odvetu. Čtyři bývalí soutěžící se vracejí do kuchyně Sekáčku se šancí na odvetu. V koši pro předkrm najdou bílkoviny a marmeládu a v kole s hlavním chodem musejí využít tvarohový koláč a směs koření garam masála.
Dětský šampionát v grilování (2)
Grilování na zadním dvorku. Soutěž se rozehřívá při dvou kolech grilovacích bitev muže proti muži. K porotcům se připojí šéfkuchařka Kardea Brown, aby pomohla rozhodnout, který mladý kuchař bude poslán domů.
Malá bistra u silnic XVIII (8)
Pohoda v duši. Na tomto výletě Guy Fieri navštíví bistra nabízející chuť i duši. V Portlandu v Oregonu přátelská kavárna vaří rychlá jídla jako krutě vynikající sendvič s artyčoky nebo kari čočku, jež udeří do správných not.
Malá bistra u silnic XVIII (9)
Vepřové, těstoviny a grilování. Na tomto výletě Guy Fieri prozkoumá některé ozkoušené a opravdové místní hitovky. V Kansas City v Missouri nabízejí oblíbená jídla jako vepřové hašé s černými fazolemi.
Guyovy hry s potravinami VI (1)
Hrátky s vysokými sázkami. Připravit oblíbené jídlo jen z pěti ingrediencí není legrace, ale právě to musejí soutěžící kuchaři udělat.
Sekáček XXVII (8)
Čas na odvetu. Čtyři bývalí soutěžící se vracejí do kuchyně Sekáčku se šancí na odvetu. V koši pro předkrm najdou bílkoviny a marmeládu a v kole s hlavním chodem musejí využít tvarohový koláč a směs koření garam masála.
Dětský šampionát v grilování (2)
Grilování na zadním dvorku. Soutěž se rozehřívá při dvou kolech grilovacích bitev muže proti muži. K porotcům se připojí šéfkuchařka Kardea Brown, aby pomohla rozhodnout, který mladý kuchař bude poslán domů.
Malá bistra u silnic XVIII (5)
Esa autenticity. Na tomto výletě Guy Fieri navštíví bufety autentické až na kost. V Portlandu v Oregonu dělají nudle a podle matčiných receptů všechna autentická čínská jídla, jakou je třeba polévka ton.
Malá bistra u silnic XVIII (6)
Sendviče sammies a dušené maso. Na tomto výletě Guy Fieri ochutná pár vynikajících sendvičů a dušené maso. V Santa Fe v Novém Mexiku je kavárna s původní keňskou kuchyní nabízející čerstvé ryby, kořeněné banánové listy mahi mahi a vražedně dobré dušené karibské kozí maso.
Jídla na otevřeném ohni (6)
Monstrózní výbava. Udírny jsou všech tvarů a velikostí, ale my jsme našli pár extrémních případů. V Grain Valley mechanik Bill Rousseau předělal na udírnu vysloužilé letadlo Cessna.
Jídla na otevřeném ohni (7)
Venkovní vaření od pobřeží k pobřeží. Na pacifickém severozápadě slaví léto šéfkuchařka v Seattlu, Renee Erickson, uzením masa a mořských plodů v barelech od vína předělaných na udírny.
