• Food Network

    • Food Network od do

      • Iron Chef Amerika X (16)

        Forgione vs. Wong. V této halloweenské bitvě sladkostí je hodně koledy, když je vítěz soutěže Iron Chef, Marc Forgione, vyzván šéfkuchařkou Lee Anne Wong. Porotci jsou Kathy Griffin, Donatella Arpaia Stewart a Kelly Ripa.

      • Rev Run a jeho nedělní večeře (3)

        Diggyho organická panika. Diggy je znám jako rodinná „kulinářská policie“. Když se objeví na nedělní večeři, Rev navrhne, aby jim Diggy předvedl své kuchařské schopnosti.

      • Rev Run a jeho nedělní večeře (4)

        Snídaně k večeři. Russy přijme výzvu na uvaření kuřete a vaflí pro rodinu, s malou pomocí mámy, samozřejmě. Bude tátovi jídlo chutnat natolik, že dostane Russ potřebné kapesné?

      • Večeře u Tiffani II (9)

        Den na veletrhu. Tiffani láká Setha Greena a jeho manželku, Clare Grant, na zábavu na veletrhu! Nebude dělat klauna, když dojde na její domácí kukuřičné hot dogy, plátky hamburgerů na preclíkových buchtách, sladké brambory nebo zmrzliny na špejli se švestkami a višněmi.

      • Večeře u Tiffani II (10)

        Večírek s náhodnými jídly. Tiffani Thiessen pozve přátele na extravagantní večírek s jídly, která jsou zrovna k mání. Tiffani připraví lasagne s opečenou zeleninou a klobáskami, krevety s uzenými a štiplavými oranžovými papričkami chipotle a nakonec delikátní lepkavé brownies se slaným karamelem.

      • Malá bistra u silnic XVIII (10)

        Na jih od hranic. Na tomto výletě Guy Fieri míří na jih na hranici do Cabo San Lucas v Mexiku. Na hlavním městském silničním tahu je taco bar se zcela čerstvými chobotnicemi a omáčkami ve stylu Guadalajary, které vám stáhnou ponožky.

      • Malá bistra u silnic XVIII (11)

        Prázdninová tradiční jídla v Tennessee. Na tomto výletě Guy Fieri prozkoumá unikátní prázdninová tradiční jídla v Tennessee. V Hendersonville je grilovací bar s minulostí, jenž servíruje tradiční ramínka a prázdninovou šunku s ohnivým zakončením.

      • Guyovy hry s potravinami VI (2)

        Hudba a neklid na trhu. Kuchaři musejí připravit svá nejlepší jídla pouze z ingrediencí začínajících písmenem S.

      • Rev Run a jeho nedělní večeře (3)

        Diggyho organická panika. Diggy je znám jako rodinná „kulinářská policie“. Když se objeví na nedělní večeři, Rev navrhne, aby jim Diggy předvedl své kuchařské schopnosti.

      • Rev Run a jeho nedělní večeře (4)

        Snídaně k večeři. Russy přijme výzvu na uvaření kuřete a vaflí pro rodinu, s malou pomocí mámy, samozřejmě. Bude tátovi jídlo chutnat natolik, že dostane Russ potřebné kapesné?

      • Večeře u Tiffani II (9)

        Den na veletrhu. Tiffani láká Setha Greena a jeho manželku, Clare Grant, na zábavu na veletrhu! Nebude dělat klauna, když dojde na její domácí kukuřičné hot dogy, plátky hamburgerů na preclíkových buchtách, sladké brambory nebo zmrzliny na špejli se švestkami a višněmi.

      • Večeře u Tiffani II (10)

        Večírek s náhodnými jídly. Tiffani Thiessen pozve přátele na extravagantní večírek s jídly, která jsou zrovna k mání. Tiffani připraví lasagne s opečenou zeleninou a klobáskami, krevety s uzenými a štiplavými oranžovými papričkami chipotle a nakonec delikátní lepkavé brownies se slaným karamelem.

      • Malá bistra u silnic XVIII (7)

        Všechno, co zasytí. Na tomto výletě Guy Fieri ochutná různé chutě a poklady Díkůvzdání. Navštíví pekařství otce a syna s unikátním ptákem Dne díkůvzdání. V Kansas City dlouholetý mistr udí krocaní maso a nabízí s fazolemi, aby potěšil místní i soutěžící v grilování.

      • Malá bistra u silnic XVIII (8)

        Pohoda v duši. Na tomto výletě Guy Fieri navštíví bistra nabízející chuť i duši. V Portlandu v Oregonu přátelská kavárna vaří rychlá jídla jako krutě vynikající sendvič s artyčoky nebo kari čočku, jež udeří do správných not.

      • Jídla na otevřeném ohni (8)

        Hostina na zadním dvorku. V Ned Ludd, americké rukodělné restauraci v Portlandu, miluje šéfkuchař Jason French přípravu jídla v peci vytápěné dřevem tak moc, že ani nepotřebuje plynovou troubu.

      • Jídla na otevřeném ohni (9)

        Hostina s mořskými plody. Nejlepším místem na oslavu letních jídel je The Place v Guilfordu v Connecticutu. Kuchyní této jídelny při cestě je venkovní gril s prkny z místního dřeva.

      • Sekáček XXIII (5)

        Velký grilovací zápas. Toto je bitva pro všechny masožravce, oslavující umění grilování. V prvním koši najdou kuchaři regionální barbecue omáčku a obrovské krevety. Ve druhém kole musejí připravit delikátní vepřová žebírka.

      • Guyovy hry s potravinami II (3)

        V prostřední uličce. Čtyři šéfkuchaři musejí vytvořit mezinárodní jídla za použití ingrediencí z prostřední uličky obchodu. Dále kuchaři musejí uvařit nejlepší jídla s mořskými plody jen z 5 a méně ingrediencí.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům II (12)

        Hlavní je chuť. Zpět k základům, co se chuti týká. Ina zkouší recepty pro fotografování časopisu Food Network v New Yorku – kaši s arašídovým máslem a kari kořením, vdolečky s javorovým sirupem a ovesnými vločkami a citrónové těsto s pečenými krevetami.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům II (13)

        Kuře 101. Zpět k základům přípravy kuřat. Delikátní pečená kuřata, kuřecí salát s kari a dvě delikátní rychlovky, grilované kuře s dipem satay a sendviče s kuřetem, slaninou a salátem s ruským dresinkem. Ina navíc odpoví na otázky týkající se kuřat v Zeptejte se Iny.

      • Kuchyně III (8)

        Zpátky do školy. Kuchyně se vrací do školy a Sunny Anderson má delikátní dobroty z mrazáku, jež připomenou každému jeho dobu strávenou ve škole.

      • Osadnice XI (5)

        Překvapení! Ree pořádá narozeninový oběd s překvapením pro svého syna Todda, se všemi jeho oblíbenými jídly: mačkané burgery v pivním těstíčku s cibulovými kroužky a ostrou omáčkou, a také brownies z hořké čokolády s jahodami a kořeněnou zálivkou.

      • Osadnice XI (6)

        Dokonalý piknik. Ree pořádá pro přátele piknik v prérii a nabídne kuřecí salát Milanese Mediterranen s těstovinami orzo, studenou opečenou zeleninu s jogurtovým dipem s bylinkami a koláčky tres leches s Pi?a Coladou.

      • Se Sibou u stolu (1)

        Oslava v Kapském Městě. Sibiino dítě slavní šest měsíců, a tak přiletí všechny tři generace rodiny. Siba připraví asijskou glazovanou nakládanou slaninu, salát se zázvorem, koriandrem a kukuřicí a nevařený sýrový koláč jako dezert.

      • Se Sibou u stolu (2)

        Braai grilování v Kapském Městě. Siba rozpálí gril na slavné braai. Bude grilovaný tuňák, šťavnaté vepřové kotlety marinované v její vlastní omáčce, s kořením grilovaná kukuřice, grilované rané brambory a uzená rajčatová jednohubka.

      • Anna Olson: Pečení III (7)

        Sušenky bez mouky. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson se podělí o tajemství výroby delikátních a chutných sušenek bez mouky. Upeče tři druhy bez toho, aniž by použila tradiční pšeničnou mouku.

      • Anna Olson: Pečení III (8)

        Keksy. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson miluje keksy. Upeče tři rozdílné a delikátní druhy a předvede, že krekry vůbec nejsou něčím obyčejným.

      • Kuchyně VIII (2)

        Večírek se svátečními sušenkami! Na tomto večírku se svátečními sušenkami se zastaví i Santa a jeho sob! Podívejte se na čokoládové dortíky Katie Lee s mátou, cukrové mini dortíky Sunny Anderson a pralinkové sušenky Jeffa Mauro.

      • Osadnice XI (7)

        Jídla za 16 minut: V kovbojském stylu. Zatímco kovbojové pracují, připraví Ree Drummond domácí jídla k obědu jako smaženou rýži v texasko-mexickém stylu nebo kovbojský sekaný salát. Na večeři pak dušené vepřové kousky se šťouchanými červenými bramborami a plátky rajčat.

      • Osadnice XI (8)

        Opět sama. Když má dům jen sama pro sebe, uvaří si Ree svá oblíbená jídla: ovesnou kaši přes noc, jehněčí kousky s mátou, restované zelené fazolky s citrónem a plísňovým sýrem, pečené sladké brambory se smetanou a mátou a kávu dulce de leche.

      • Se Sibou u stolu (3)

        S dítětem jsme tři. Siba chystá pro své dítě první piknik pod širou oblohou. Nachystala šťavnaté masové kuličky v osmažených pita chlebech, chladivé tzatziki a jako dezert neodolatelné plátky jahod, mandlí a kokosu, osvěžující ananas ochladí až na konec.

      • Se Sibou u stolu (4)

        Noční rande. Siba a její manžel Brian mají noční rande. Připravila svá oblíbená jídla – nadívaného pečeného lososa, šťouchané brambory s bylinkami, koláčky s brusinkami a oříšky se zmrzlinou a ovocnou šťávou, tedy to nejlepší jídlo pod hvězdami.

      • Malá bistra u silnic XVIII (7)

        Všechno, co zasytí. Na tomto výletě Guy Fieri ochutná různé chutě a poklady Díkůvzdání. Navštíví pekařství otce a syna s unikátním ptákem Dne díkůvzdání. V Kansas City dlouholetý mistr udí krocaní maso a nabízí s fazolemi, aby potěšil místní i soutěžící v grilování.

      • Malá bistra u silnic XVIII (8)

        Pohoda v duši. Na tomto výletě Guy Fieri navštíví bistra nabízející chuť i duši. V Portlandu v Oregonu přátelská kavárna vaří rychlá jídla jako krutě vynikající sendvič s artyčoky nebo kari čočku, jež udeří do správných not.

      • Sekáček XVI (4)

        Extrémní Halloween. Halloween znamená velmi děsivá překvapení v koších pro kuchaře. V prvním kole se setkají s problémovým krevním proteinem a konzervou chipsů, které zaujmou více než oko.

      • Kuchyně III (9)

        Rychle a snadno. Marcela ze zmrzlých ravioli ze supermarketu uvaří lasagne s papričkou chipotle. Jeff a Katie se podělí o tipy, jak přidat šmrnc každodenním večeřím. Zvláštní host Ching-He Huang usmaží rychlé kuřecí kung pao.

      • Anna Olson: Pečení III (9)

        Anglický krém. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson nám ukáže, jak připravit klasický anglický krém - polevu, kterou musí znát každý pekař. A poté anglický krém využije na přípravu tří delikátních dezertů.

      • Anna Olson: Pečení III (10)

        Palačinky. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson předvede využitelnost palačinek na třech rozdílných stylech a dokáže, že palačinky nejsou dobré jen pro snídani.

      • Sekáček XXIII (6)

        Nejprve dvojité potíže. Osm kuchařů bylo pozváno do kuchyně Sekáčku, aby soutěžili ve dvojicích. V prvním kole se učí používat společný prostor při tvorbě předkrmu z prošlého octa a hrášku s chili a sýrem.

      • Iron Chef Amerika X (17)

        Morimoto vs. Bogle. Vítěz soutěže Iron Chef Masaharu Morimoto čelí výzvě Justina Bogleho, výkonného šéfkuchaře v Gilt v New Yorku. Porotci jsou Donatella Arpaia Stewart, Ben Sargent a Karine Bakhoum.

      • Paul Hollywood - Pekař ve městě II (1)

        Palermo. Druhá sezóna pořadu Paul Hollywood - Pekař ve městě vezme diváky na cestu za ještě lepšími pekařskými destinacemi, kde se Paul setká s pekaři creme de la creme a pokračuje ve svém pekařském vzdělávání.

      • Reza – vietnamský princ koření (2)

        Rýže, koření a další dobroty z Phu Quoc! Phu Quoc je největším vietnamským ostrovem, známým svou rybí omáčkou – ingredience jsou tak pronikavé, že vietnamské aerolinky zakazují svým pasažérům, aby je vůbec vezli ve svých zavazadlech.

      • Reza – vietnamský princ koření (3)

        Pod povrchem…! Gurmáni mohou být při návštěvě jakékoliv restaurace se šneky ve Vietnamu překvapeni dlouhým menu s exotickými šneky. Vietnamci jedli hlemýždě dávno před tím, než Francouzi vyslovili slovo escargot.

      • Malá bistra u silnic XVIII (12)

        Čas s rodinou. Na tomto výletě Guy Fieri navštíví různé rodiny, zabývající se skutečným vařením. V Nashvillu manžel s manželkou vyrážejí do ulic se svým pojízdným bistrem a nabízejí unikátní verzi starého dobrého sendviče s grilovaným sýrem.

      • Malá bistra u silnic XVIII (13)

        Polévka, salát a mořské plody. Na tomto výletě Guy Fieri zkusí všechny druhy rychlých jídel. Ve Franklinu v Tennessee je jižanské bistro s oblíbenými jídly jako jambalaya, grilované ústřice nebo regionální hit horká kuřata.

      • Guyovy hry s potravinami VI (3)

        Sezóna nákupů. Na trhu Flavourtown jsou svátky. Guy Fieri dá každému kuchaři dárkový koš plný různých položek, jež musejí připravit na sváteční večírek.

      • Paul Hollywood - Pekař ve městě II (1)

        Palermo. Druhá sezóna pořadu Paul Hollywood - Pekař ve městě vezme diváky na cestu za ještě lepšími pekařskými destinacemi, kde se Paul setká s pekaři creme de la creme a pokračuje ve svém pekařském vzdělávání.

      • Reza – vietnamský princ koření (2)

        Rýže, koření a další dobroty z Phu Quoc! Phu Quoc je největším vietnamským ostrovem, známým svou rybí omáčkou – ingredience jsou tak pronikavé, že vietnamské aerolinky zakazují svým pasažérům, aby je vůbec vezli ve svých zavazadlech.

      • Reza – vietnamský princ koření (3)

        Pod povrchem…! Gurmáni mohou být při návštěvě jakékoliv restaurace se šneky ve Vietnamu překvapeni dlouhým menu s exotickými šneky. Vietnamci jedli hlemýždě dávno před tím, než Francouzi vyslovili slovo escargot.

      • Malá bistra u silnic XVIII (9)

        Vepřové, těstoviny a grilování. Na tomto výletě Guy Fieri prozkoumá některé ozkoušené a opravdové místní hitovky. V Kansas City v Missouri nabízejí oblíbená jídla jako vepřové hašé s černými fazolemi.

      • Malá bistra u silnic XVIII (10)

        Na jih od hranic. Na tomto výletě Guy Fieri míří na jih na hranici do Cabo San Lucas v Mexiku. Na hlavním městském silničním tahu je taco bar se zcela čerstvými chobotnicemi a omáčkami ve stylu Guadalajary, které vám stáhnou ponožky.

      • Jídla na otevřeném ohni (10)

        Fantastické pece. Mark Skudlarek si vypaluje vlastní tříkomorovou pec v hrnčířství v Cambridge a sežene dřevěné uhlí pro venkovní kamna, aby uvařil slavnostní hostinu.

      • Jídla na otevřeném ohni II (1)

        Hostina u ohniště na Havaji. Rogerova první návštěva Havaje slibuje velké ohně a velké hostiny. U dálnice Nimitz v Honolulu je rodinná restaurace Koala Moa, slavná pro grilování celých kuřat nad ohněm.