• Food Network

    • Food Network od do

      • Sekáček junior (12)

        Cukroví na nejmenší úrovni. Tito juniorští kuchaři zde chtějí dokázat své odborné zkušenosti v kuchyni před speciálními porotci: šéfkuchaři Alexem Guarnaschellim a Sharone Hakman a muzikantkou Kimberly Schlapman.

      • Malá bistra u silnic XXIV (5)

        Mezinárodní půvab. Na tomto výletu Guy prozkoumá výhodné italské bistro, kde vaří telecí, a to v Key Largo na Floridě, ochutná jihovýchodní asijskou polévku z pojízdné kantýny ve Stocktonu v Kalifornii a navštíví v San Francisku místní legendu nabízející portorická jídla.

      • Malá bistra u silnic XXIV (6)

        Tacos, želvy a svíčková. Z Kalifornie na Floridu projíždí Guy zemi, aby pojedl vybranou směs jídel z výhodného mexického bistra, místního tradičního místa a New Orleans inspirovaného bistra.

      • Muž hledá jídlo II (9)

        Hledání saté. Adam hledá tajná jídla v Kuala Lumpur v Malajsii, včetně saté mimo běžná menu, kořeněný burger z tajného menu a stopování v přírodě ho zavede na nejlepší grilované mořské plody ve městě.

      • Muž hledá jídlo II (10)

        Gurmánská garáž. Adam hledá v Singaouru tajná jídla, včetně chilli kraba v zastrčené restauraci, chasiu v utajovaném podzemním baru pod obchodem s polévkami ramen a gurmánský hot dog s nakládanou slaninou v jídelně v garážích kina.

      • Malá bistra u silnic XVI (1)

        Autentická jídla. Na tomto výletě Guy najde skutečně autentická jídla na neobvyklých místech. V St. Louis nabízí bistro u cesty rýži s fazolemi, knedlíčky jiaozi těstoviny s taženým vepřovým.

      • Malá bistra u silnic XVI (2)

        Plné soustředění. Guy navštíví restaurace s jasným záměrem. V New Yorku ochutná kořeněná kuřecí křídla a pizzu s kachnou a sýrem. V menu v Severní Karolíně je fritovaná zelenina.

      • Guyovy hry s potravinami IV (13)

        Kuchaři na dlouhé i krátké cestě. Čtyři kuchaři soutěží v napínavé bitvě při tvorbě dokonalého horkého sendviče za použití směsi chipsů, brambůrek a tyčinek ze vzorníku na trhu. Dále musejí kuchaři beze strachu připravit meznárodní jídlo z pěti a méně ingrediencí.

      • Malá bistra u silnic XXIV (5)

        Mezinárodní půvab. Na tomto výletu Guy prozkoumá výhodné italské bistro, kde vaří telecí, a to v Key Largo na Floridě, ochutná jihovýchodní asijskou polévku z pojízdné kantýny ve Stocktonu v Kalifornii a navštíví v San Francisku místní legendu nabízející portorická jídla.

      • Malá bistra u silnic XXIV (6)

        Tacos, želvy a svíčková. Z Kalifornie na Floridu projíždí Guy zemi, aby pojedl vybranou směs jídel z výhodného mexického bistra, místního tradičního místa a New Orleans inspirovaného bistra.

      • Muž hledá jídlo II (9)

        Hledání saté. Adam hledá tajná jídla v Kuala Lumpur v Malajsii, včetně saté mimo běžná menu, kořeněný burger z tajného menu a stopování v přírodě ho zavede na nejlepší grilované mořské plody ve městě.

      • Muž hledá jídlo II (10)

        Gurmánská garáž. Adam hledá v Singaouru tajná jídla, včetně chilli kraba v zastrčené restauraci, chasiu v utajovaném podzemním baru pod obchodem s polévkami ramen a gurmánský hot dog s nakládanou slaninou v jídelně v garážích kina.

      • Malá bistra u silnic XXII (11)

        Chutná jídla. Guy si vychutná pořádně bohatá jídla v Charlotte v Severní Karolíně a také v Los Angeles.

      • Malá bistra u silnic XXII (13)

        Mezikontinentální chutě. Guy se vydává za světovými chutěmi do Los Angeles. Navštíví korejsko-mexickou kuchyni a v Čínské čtvrti bistro inspirované New Orleans. Pak zamíří do Charlotte v Severní Karolíně a na srbskou pizzu.

      • Jídla na otevřeném ohni II (13)

        Ohnivá jídla na Jamajce. Rogerovo pátrání po jídlech z ohně ho zavede na Jamajku, kde Roger navštíví Scotchie’s Too, restauraci proslulou pečením masa nad ohništěm s uhlím.

      • Jídla na otevřeném ohni III (1)

        Grilované sendviče. Roger Mooking míří do Barbecue Exchange na dva hříšně chutné sendviče – jednomu se říká Nebe, a druhému Peklo. Oba s vepřovým a se slaninou!

      • Sekáček XXII (1)

        Mumie a gumídci. V prvním koši jsou hrůzní gumídci a zábavné mumie jako halloweenské téma. Ve druhém kole kuchaři najdou děsivé vnitřnosti a a další gumové dobroty.

      • Guyovy hry s potravinami VI (10)

        Kulinářství mi zachránilo život. Čtyři kuchaři překonali nepřízeň osudu, když šli za svým kulinářským snem a nyní soutěží, aby se stali vítězi soutěže nazývané Trojité G.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům (3)

        Pokaždé kuře. Zpět k základům o kuřecím mase. Vyzkoušíme skvělý recept inspirovaný jihem Francie – kuřecí bouillabaisse s česnekovou a šafránovou majonézou nazývanou rouille. A navíc tajemství, jak připravit nejjednodušší a nejchutnější kuřecí vývar.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům (4)

        Rozpálit oheň. Ina experimentuje s novými způsoby využití grilu. Nejprve griluje roztavenou mozzarellu a prosciutto na chlebu. Potom dá grilovaným kuřatům zcela nový směr díky delikátní toskánské citrónové marinádě.

      • Kuchyně II (4)

        Víkendový Den matek. Kuchyně slaví víkendový Den matek stylově – nejprve velkou pozdní snídaní, kdy Katie uvaří pro maminku chlebový pudink. Pak Jeff dělá pro svou matku hovězí braciole.

      • Osadnice VIII (10)

        Jídla za 16 minut: Pasta Pronto. Ree Drummond šíleně miluje těstoviny a uvaří čtyři jídla pronto, tedy rychlá. Pro potěšení davu těstoviny s kuřetem a mozzarellou, pro sebe a děvčata krevetí scampi, a pro chlapy pasta puttanesca s masem, mušlemi a sýrem.

      • Osadnice VIII (11)

        Jedna věc vede ke druhé. Dnes jsou středobodem menu Ree Drummond černé fazole. Jsou vynikající s mangovým guacamole a taco pizze. Následují grilované vegetariánské burritos a rychlý burger s černými fazolemi.

      • Se Sibou u stolu II (7)

        Superrychlá neděle. Siba se snaží o superrychlý nedělní oběd s asijskými vlivy. Jsou zde skvělé pečené filety, úžasné smažené kalmary a jemná omáčka, jež se dají vytvořit za pár minut, a jako příloha rychlý asijský barevný salát a sushi rýže.

      • Se Sibou u stolu II (8)

        Seznamte se s dítětem. V Kapském Městě se slaví, když přijdou na návštěvu Sibiini příbuzní s malou dcerkou Linou. K jídlu bude nadívaná vepřová pečeně s jablečnou omáčkou a jako příloha restovaná zelenina s rukolou a sýrem feta.

      • Opravdové vaření VII (7)

        Ozkoušená pozdní snídaně. Sunny se podělí o nové nápady na pozdní snídani, které jsou snadné, a přitom udělají dojem. Vejce vařená v křupavých bramborových hnízdech sklidí úspěch i s grilovaným chřestem a makovým chlebem s pistáciemi.

      • Opravdové vaření VII (8)

        San Juan a dál. Sunny nás vezme do slunného San Juanu na portorickou specialitu: pernil. Pomalu pečené vepřové plecko má jemné maso a křupavou kůrčičku. Aby bylo jídlo kompletní, připraví Sunny mofongo.

      • Kuchyně VI (11)

        Letní mořské plody. Geoffreyho paella určitě ohromí rodinu a přátele. Hosté nabídnou dva recepty na salát, nové nápady na dresink pro různé saláty a návod, jak grilovat ryby. Potom Nate Berkus připraví večírek pro nečekané hosty.

      • Osadnice VIII (12)

        Když se sejdou sestry. Sestra Ree Drummond, Betsy, navštíví ranč a obě naplánují velký dívčí večírek. V menu jejich večerního vaření, jídla a zábavy jsou frittata, kapustovo-citrusový salát, záhadné rolky a piškot s citrónem a limetkou.

      • Osadnice VIII (13)

        Práce na plotu. Ree Drummond připravuje chutný texasko-mexický oběd pro kovboje a jejich rodiny zaměstnané opravou plotu. Ree připraví taco s hovězími kousky a queso ze zeleného chilli, omáčku salsa z papriček chipotle a chilli fazole. Navíc andělské cukrové sušenky.

      • Se Sibou u stolu II (9)

        Letní dny. Siba se podělí o své oblíbené letní recepty včetně masa s mořskými plody grilované stylem braai, kukuřičný salát a dip peppadew. A na skvělé finále je tropický dort Pavlova, jenž je jednoduchý, rychlý a úchvatný. Jde o základního Sibiina průvodce letním vařením.

      • Se Sibou u stolu II (10)

        Jídla pro dobrý pocit. Siba píše o svých oblíbených jídlech pro dobrý pocit. Má dobré nápady jednoduché, dobrodružné i romantické, včetně konejšivých kuřecích penne s omáčkou pesto, nadívaného pečeného lososa nebo dekadentní sendvič se smaženým banánem.

      • Malá bistra u silnic XVI (3)

        Daleko předaleko. Guy hledá místa, kde dělají jídla odlišně. V New Yorku navštíví hospodu v suterénu s vaflemi a smaženým kuřetem a s kompletní večeří na Den díkůvzdání.

      • Malá bistra u silnic XVI (4)

        Jídla z nebe. Guy se tentokrát zaplete s neuvěřitelnými kombinacemi. V newyorském Brooklynu navštíví místo, kde se grilují ve směsi různých stylů jejich unikátní křídla a špičková hovězí žebra.

      • Sekáček XIII (13)

        Školní třída. V kuchyni Sekáčku už je i školní třída! Soutěží totiž dívky z americké školy kavárenské. Sekaná krůta a zmrzlý jogurt prověří jejich kuchařské schopnosti. Dámy musejí za 30 minut připravit hlavní jídlo ze sladkých brambor a s omáčkou hoisin.

      • Kuchyně II (5)

        Pomoc je na cestě. Pořad začíná nejhledanějším receptem na Food Network – na bramborový salát. Potom si hosté užijí zábavu s novými nástroji do kuchyně a Katie připraví jahodovou pěnu.

      • Opravdové vaření VII (9)

        Snadné grilování. Sunny nikdy nedovolí, aby se mezi ni a grilované burgery postavilo chladné počasí. Dnes rozpálí gril doma pro svůj burger Sunny Side Up, jenž se podává s křupavým salátem a uzenými cibulovými kroužky.

      • Opravdové vaření VII (10)

        Jak nakrmit přátele. Sunny podává klasické jídlo pro davy s menší obměnou. Uzené krůtí steno a salát ze zelených fazolek, ďábelská vejce jemně sypaná papričkou jalapeno nebo domácí granola se skvěle hodí k náhodnému výběru jídla, na pikniky nebo k večeři.

      • Sekáček XXII (2)

        Rodinné díkůvzdání v Sekáčku. Krocan znamená čas rodiny, dokonce i v kuchyni Sekáčku, kde se spojí celé rodiny. V prvním kole musejí členové poroty, nyní soutěžící, použít kukuřičnou kaši a gumovité krocaní nohy na předkrm.

      • Sekáček junior (13)

        Pozor na těsto! Čtyři děti, které hrály v Rachael vs. Guy: Když děti vaří, se vracejí soutěžit do kuchyně Sekáčku junior a vyhrát před porotci, šéfkuchařkami Tiffany Derry a Amandou Freitag a herečkou Tiou Mowry.

      • Sekáček XXVII (5)

        Večírek na kapotě auta. Čtyři nadšenci pro pikniky na motoru auta vyzkoušejí svou vášeň pro vaření se svou vášní pro sport. V koši najdou zeleninové pirožky, povinný sýr a klobásky v kole druhém a dezert bude sladko-slaný.

      • Velký závod pojízdných bister III (6)

        Chyba u jezera? Poslední tři týmy jedou do Clevelandu. V duchu slavného jídla Bloomin’ Onion z Outback Steakhouse musejí zbývající týmy připravit pro delikátní předkrm něco z běžné zeleniny a zralých rajčat Ohio.

      • Malá bistra u silnic XVI (3)

        Daleko předaleko. Guy hledá místa, kde dělají jídla odlišně. V New Yorku navštíví hospodu v suterénu s vaflemi a smaženým kuřetem a s kompletní večeří na Den díkůvzdání.

      • Malá bistra u silnic XVI (4)

        Jídla z nebe. Guy se tentokrát zaplete s neuvěřitelnými kombinacemi. V newyorském Brooklynu navštíví místo, kde se grilují ve směsi různých stylů jejich unikátní křídla a špičková hovězí žebra.

      • Guyovy hry s potravinami IV (14)

        James Beard nominuje čtyři kuchaře. Čtyři kuchaři, nominovaní Jamesem Beardem, využijí své mimořádné dovednosti, aby vytvořili hors d’oeuvre za využití instantních nudlí rámen. Pak tito špičkoví kuchaři musejí připravit pětihvězdičkové mořské plody za neuvěřitelně nízký rozpočet.

      • Sekáček XXVII (5)

        Večírek na kapotě auta. Čtyři nadšenci pro pikniky na motoru auta vyzkoušejí svou vášeň pro vaření se svou vášní pro sport. V koši najdou zeleninové pirožky, povinný sýr a klobásky v kole druhém a dezert bude sladko-slaný.

      • Velký závod pojízdných bister III (6)

        Chyba u jezera? Poslední tři týmy jedou do Clevelandu. V duchu slavného jídla Bloomin’ Onion z Outback Steakhouse musejí zbývající týmy připravit pro delikátní předkrm něco z běžné zeleniny a zralých rajčat Ohio.

      • Malá bistra u silnic XXIII (1)

        Mísa plná duše. Guy Fieri dává vše, aby našel chutná jídla a duši. Zastaví se v Severní Karolíně a Kalifornii, aby si zakousl zabijácké různé druhy salátu a chutné krůtí chili. Není nad dekadentní oblíbená jídla z oblasti Low Country.

      • Malá bistra u silnic XXIII (2)

        Chuť Asie. Guy si užívá velké chutě Dálného východu. V Las Vegas ochutná v japonském bistru úžasné sushi a tradiční udon. A poté v Denveru navštíví korejské bistro s grilem a nabídkou „vše, co sníte“.

      • Jídla na otevřeném ohni III (2)

        Prase na sto způsobů. Vše se točí kolem oblíbeného zvířete Rogera Mookinga – prasete. Vyzkouší si naložené, uzené i uleželé vepřové maso od nejlepších dodavatelů v zemi.

      • Jídla na otevřeném ohni III (3)

        Chuťovky z Karolíny. Roger Mooking míří do Severní a Jižní Karolíny, aby navštívil pár starých školních restaurací s dlouhou a několik generací trvající tradicí vynikajících barbecue.