• Food Network

    • Food Network od do

      • Iron Chef Amerika X (1)

        Simon vs. Yagihashi. Iron Chef Michael Symon čelí výzvě Takashi Yagihashiho, výkonného šéfkuchaře v kritiky vyzdvihované restauraci Takashi v Chicagu. Porotci jsou Simon Majumdar, Candice Kumai a Peter Jacobson.

      • Tia Mowry doma II (3)

        Tia a její dokonalý den s jídlem. Tia a její dokonalý den s jídlem: zdravý zelený džus a řecká snídaně s frittatou, oběd v oblíbeném bistru je inspirací pro dokonalou večeři. Den zakončí chřestem obaleným hovězími filety, o nějž se podělí s kamarádkou.

      • Tia Mowry doma II (4)

        Noví přátelé. Tia pozvala novou kamarádku, Catherinu McCord, na jedno z jejích oblíbených domácích jídel, aby se vzájemně lépe poznaly.

      • Večeře u Tiffani II (3)

        Burgery a pivo. Tiffani Thiessen připravuje pro svého manžela a jeho přátele chlapská jídla. Začne dokonalým luxusním burgerem s pivem a hranolky. Pak přidá cviklový salát s domácími rančerskými a neodolatelnými zmrzlinovými sendviči.

      • Večeře u Tiffani II (4)

        Filmová noc. Tiffani Thiessen připravuje jídla na filmovou noc. Začne pečeným kuřecím koláčem s dekadentními šťouchanými bramborami se zakysanou smetanou. A ke sledování filmů sladký i kořeněný popcorn.

      • Malá bistra u silnic XVI (5)

        Pikantní senzace. Na tomto výletě se Guy pustí do některých vynikajících specialit. V Olympii ve státě Washington nabízí pivovar krabí cannelloni, vepřové klobásy a hašé.

      • Malá bistra u silnic XVI (6)

        Návštěva rodného města. Na tomto výletě Guy projde oblíbená jídla měst. V Chathamu v New Jersey je skutečná italská hospůdka, kde pečou a smaží kuřata, koule rancini a dělají dekadentní sendvič Posvátné prase.

      • Guyovy hry s potravinami IV (15)

        Kuchaři Malých bister u silnic… už zase! Pro kuchaře z pořadu Malá bistra u silnic by neměl být problém připravit dokonalá jídla. A pak je minimum času zjistit, jaké je Guyovo oblíbené jídlo, a ještě méně času na nákup.

      • Tia Mowry doma II (3)

        Tia a její dokonalý den s jídlem. Tia a její dokonalý den s jídlem: zdravý zelený džus a řecká snídaně s frittatou, oběd v oblíbeném bistru je inspirací pro dokonalou večeři. Den zakončí chřestem obaleným hovězími filety, o nějž se podělí s kamarádkou.

      • Tia Mowry doma II (4)

        Noví přátelé. Tia pozvala novou kamarádku, Catherinu McCord, na jedno z jejích oblíbených domácích jídel, aby se vzájemně lépe poznaly.

      • Večeře u Tiffani II (3)

        Burgery a pivo. Tiffani Thiessen připravuje pro svého manžela a jeho přátele chlapská jídla. Začne dokonalým luxusním burgerem s pivem a hranolky. Pak přidá cviklový salát s domácími rančerskými a neodolatelnými zmrzlinovými sendviči.

      • Večeře u Tiffani II (4)

        Filmová noc. Tiffani Thiessen připravuje jídla na filmovou noc. Začne pečeným kuřecím koláčem s dekadentními šťouchanými bramborami se zakysanou smetanou. A ke sledování filmů sladký i kořeněný popcorn.

      • Malá bistra u silnic XXIII (3)

        Kuchyně tří kontinentů. Guy Fieri zkoumá pár zabijáckých kuchyní, nabízejících jídla tří kontinentů. V Denveru vyčenichá indické a brazilské speciality. A v Atlantě si najde čas na staré dobré americké jídlo: masové sendviče,

      • Malá bistra u silnic XXIII (4)

        Od biskvitů k hovězímu hrudí. Guy hledá neodolatelná chutná jídla. V Atlantě najde bistro, kde vaří kuřata a biskvity a bagel s doma uzeným lososem. Na druhé straně města bratři dvojčata rozpalují gril a připravují jižanská jídla jako burgery z hovězího hrudí a žebírka se smaženými kuřaty.

      • Jídla na otevřeném ohni III (4)

        Ohnivá mexická oslava. Mexické jídlo Roger Mooking preferuje kvůli jeho komplexním a zemitým chutím i díky tradici vaření nad ohništěm. Roger se setká s kuchařem Johnnym Hernandezem v San Antoniu a uvaří regionální mexická jídla.

      • Jídla na otevřeném ohni III (5)

        Globální chutě v Texasu. Texas je slavnýdíky americkému grilování, ale Roger Mooking na cestě státem osamělé hvězdy hledá latinsko-americké způsoby grilování na otevřeném ohni a ochutná i klobásky uzené v evropském stylu.

      • Sekáček XXII (3)

        Bláznění kolem masových kuliček. V této speciální soutěži jsou chutným tématem a kamarádem špagety a strouhanka. Kuchaři musejí připravit masové kuličky v každém kole. V prvním kole je záhadnou ingrediencí creme brulée.

      • Guyovy hry s potravinami VI (12)

        Kamarádi z Malých bister u silnic. Kamarádi z Guyova pořadu Malá bistra u silnic přicházejí také si zasoutěžit.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům (7)

        Snídaňový večírek. Ina má plán a dokonalé menu. Dopředu připravené sušenky z podmáslí a čedaru a domácí jahodový džem, zábavný koktejl s názvem květinový džus a míchaná vajíčka s jemnými bylinkami.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům (8)

        Hodinka na koktejl. Ina svému kamarádovi Jackovi ukáže, jak připravit dokonalý koktejlový večírek. Na předkrm zde jsou delikátní koktejl s opečenými krevetami, krekry z modrého sýru s vlašskými ořechy nebo šunka se sýrem v listovém testě.

      • Kuchyně II (6)

        Jednoduchá jídla víkendové noci. Hosté Kuchyně se podělí o rychlá jídla pro snadné víkendové večeře. Jeff přetvoří výstavní kousek rostbífu na luxusní grilované maso s nachos.

      • Osadnice IX (1)

        Chutné cukroví. Ree Drummond vaří svá čtyři oblíbená a chutná sladká jídla a podělí se s těmi, kteří je milují. Jsou zde dýňové rolky se skořicí, lepkavá, sladká baklava, koláčky z lineckého těsta s bílou čokoládou a jahody s čokoládovým přelivem.

      • Osadnice IX (2)

        Bylinkově dobré. Ree Drummond připravuje delikátní jídla s využitím svých domácích bylinek. Jsou zde vdolky s citrónem a rozmarýnem, francouzská cibulová polévka s čerstvým tymiánem, úchvatný panzanella salát s bazalkou a mátová raita se solenými chleby naan.

      • Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (1)

        Chuťovky na každý den. Siba Mtongana představí pět rychlých a úchvatných slavnostních jídel. Dají se snadno uvařit ve spěchu, využít chytré podvůdky a zkratky, takže tahle Sibiina jídla jsou hned hotová.

      • Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (2)

        Rychlá neděle. Siba Mtongana představí pět rychlých a úchvatných slavnostních jídel. Dají se snadno uvařit ve spěchu, využít chytré podvůdky a zkratky, takže tahle Sibiina jídla jsou hned hotová.

      • Opravdové vaření VII (11)

        Jídlo na Easy Street. Ochutnejte dobroty na procházce Easy Street se Sunny jako průvodkyní. V dnešním menu najdeme snadný lososový koláč v lístkovém těstě nebo prvotřídní křupavý salát se zálivkou z granátových jablek.

      • Opravdové vaření VII (12)

        Chci mušle. U Sunny doma se koná noc mušlí a jako speciality dnešního večera najdeme mušle s chorizem a skvělým česnekovým chlebem, jenž nasákne chutný vývar. Tropický ledový koktejl s melasou vše spláchne.

      • Kuchyně VI (13)

        Recepty vhodné pro děti. Den začne kuřecími a avokádovými mini hamburgery, následuje pár tipů, jak zůstat v klidu při vaření s dětmi, a nové možnosti zmrzlinových pohárů. Poté je čas na kempinkový večírek pro děti, s pár koktejly pro rodiče.

      • Osadnice IX (3)

        Dokonalé koláče. Dnes je na ranči den koláčů, a tak Ree Drummond peče jako o život. Začne s oblíbeným karamelovým jablečným koláčem a připraví mražený zelený koláč. Je zde i jahodový preclíkový koláč a mini lívanečky s borůvkami.

      • Osadnice IX (4)

        Tajemství příloh. Dnes reflektor zamíří na úchvatné přílohy pro Den díkůvzdání. Ree Drummond připravuje brokolicové casserole s divokou rýží, sladké brambory, dresink s růžičkovou kapustou a rozmačkaným máslem a s nehnětenými čtyřlístkovými rolkami.

      • Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (3)

        Grilování Braai. Siba Mtongana představí pět rychlých a úchvatných slavnostních jídel. Dají se snadno uvařit ve spěchu, využít chytré podvůdky a zkratky, takže tahle Sibiina jídla jsou hned hotová.

      • Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (4)

        Východní hostina. Siba spěchá s večeří, aby ji stihla včas, a připravuje kuře v teriyaki omáčce, asijský zelný salát a křupavé smažené banánové lupínky.

      • Malá bistra u silnic XVI (7)

        Od souše k moři. Na tomto výletě Guy vyzkouší něco suchozemského i mořského. Ve městě Syracuse ve státě New York je undergroundová hospoda nabízející sendviče s kuřaty a salátem caesar a kořeněnou sladkou fajitu s klobásami.

      • Malá bistra u silnic XVI (8)

        Dekadentní jídla. Na tomto výletě Guy projede od pobřeží k pobřeží, aby našel dekadentní jídla. V Brooklynu je místo inspirované jižanskou kuchyní a nabízející smažená kuřata a vafle, sendvič z kořeněného taženého vepřového a každodenní koblihu donut, pro niž byste zemřeli.

      • Sekáček XIV (2)

        Šampióni Sekáčku: Část 2. Soupeří se o jedno ze tří zbývajících míst v Šampiónech Sekáčku a o 50 000 dolarů velkého finále, a čtyři navrátilci otevírají první koš, kde najdou mořské plody a tradiční vánoční dárek.

      • Kuchyně II (7)

        Grilovací show. Tato epizoda je celá o grilování. Geoffrey předvede, jak ugrilovat kovbojský steak k dokonalosti a hosté se podělí o různé tipy. Katie pak griluje pizzu dvěma způsoby.

      • Opravdové vaření VII (13)

        Horké ostrovní chutě. Sunny okoření věci díky chutím Karibiku. Její ryba escabeche kombinuje křupavé rybí filety s kořeněnou nakládanou zeleninou, a její bochánky bami jsou dokonalým doplňkem pro rolky hustě sypané papričkou habanero.

      • Opravdové vaření VIII (1)

        Knedlíčky wonton něco začínají. Sunny Anderson se baví asijskými ingrediencemi včetně knedlíčků wonton, a to u jídel, jež jsou rychlá i delikátní současně. Připraví čínské krevetové knedlíčky jiaozi, smaženou přírodní rýži s vepřovým a rychlou vegetariánskou asijskou pánev.

      • Sekáček XXII (4)

        Sváteční kuchyně. V Sekáčku se objeví hvězdy pořadu Kuchyně z Food Network. V prvním kole talentovaní hosté musejí připravit sváteční předkrm ze salátu s mořskými plody a z vánočky.

      • Iron Chef Amerika X (2)

        Flay vs. Allegretti. Iron Chef Bobby Flay čelí výzvě Alaina Allegrettiho, výkonného šéfkuchaře v La Promenade des Anglais v New York City. Porotci jsou Simon Majumdar, Cady Huffman a Candice Kumai.

      • Jenny Morris vaří v Maroku (1)

        Marrákéš. Marrákéš v sobě snoubí pohostinnost, historii, kulturu a kuchyni své země. V honosném dvoře zahrady připraví Jenny hovězí se švestkami za použití starobylého postupu.

      • Jenny Morris vaří v Maroku (2)

        Sahara. Ait Ouzzine je domovem berbersky mluvícího kmene Ait Atter, tradičních nomádů a pravděpodobně původních obyvatel Maroka. Mají smysl pro soběstačné a vynalézavé vaření.

      • Reza – vietnamský princ koření (4)

        Ho Či Minovo Město a francouzské vlivy. Ti ze severu nazývají jižní kuchyni nesofistikovanou, ale jeho kořeny jsou komplexní. Reza Mahammad ochutná na své cestě jídla z ulic Ho Či Minova Města a prozkoumá francouzský vliv.

      • Reza – vietnamský princ koření (5)

        Tradiční vietnamský horský život. Reza Mahammad odhaluje kulinářské tradice Ninh Binh, místa, jež obsahuje všechny scenérie Vietnamu na relativně malé ploše. V současné době region hodně přitahuje ty, kteří mají v oblibě kozí maso.

      • Malá bistra u silnic XVI (7)

        Od souše k moři. Na tomto výletě Guy vyzkouší něco suchozemského i mořského. Ve městě Syracuse ve státě New York je undergroundová hospoda nabízející sendviče s kuřaty a salátem caesar a kořeněnou sladkou fajitu s klobásami.

      • Malá bistra u silnic XVI (8)

        Dekadentní jídla. Na tomto výletě Guy projede od pobřeží k pobřeží, aby našel dekadentní jídla. V Brooklynu je místo inspirované jižanskou kuchyní a nabízející smažená kuřata a vafle, sendvič z kořeněného taženého vepřového a každodenní koblihu donut, pro niž byste zemřeli.

      • Guyovy hry s potravinami V (1)

        Bohatá chuť a hodně smíchu. Je noc památných postav a chutného jídla na trhu. Kuchaři musejí hrát abecedu, vážit své steakové večeře a nakonec smísit luxus a levné položky ve svých jídlech.

      • Jenny Morris vaří v Maroku (1)

        Marrákéš. Marrákéš v sobě snoubí pohostinnost, historii, kulturu a kuchyni své země. V honosném dvoře zahrady připraví Jenny hovězí se švestkami za použití starobylého postupu.

      • Jenny Morris vaří v Maroku (2)

        Sahara. Ait Ouzzine je domovem berbersky mluvícího kmene Ait Atter, tradičních nomádů a pravděpodobně původních obyvatel Maroka. Mají smysl pro soběstačné a vynalézavé vaření.

      • Reza – vietnamský princ koření (4)

        Ho Či Minovo Město a francouzské vlivy. Ti ze severu nazývají jižní kuchyni nesofistikovanou, ale jeho kořeny jsou komplexní. Reza Mahammad ochutná na své cestě jídla z ulic Ho Či Minova Města a prozkoumá francouzský vliv.

      • Reza – vietnamský princ koření (5)

        Tradiční vietnamský horský život. Reza Mahammad odhaluje kulinářské tradice Ninh Binh, místa, jež obsahuje všechny scenérie Vietnamu na relativně malé ploše. V současné době region hodně přitahuje ty, kteří mají v oblibě kozí maso.

      • Malá bistra u silnic XXIII (5)

        Místní oblíbená jídla. Guy připomíná místní oblíbená jídla celé země ze všech druhů odlišných kultur. V Minnesotě najde mexickou restauraci kombinovanou s trhem, nabízející chutné tacos al pastor a carnitas tamales. V Denveru si užije jedinečné dezerty.

      • Malá bistra u silnic XXIII (6)

        Řekni tu kuchyni. Guy zkoumá některá poctivá bistra. V Coloradu se připojí k profesionálnímu hráči NFL u zeleného chili a vysokých burgerů. Poté v Massachusetts si dá Guy pár dokonalých nakládaných chipsů a pálivý vdolečkový sendvič.

      • Jídla na otevřeném ohni III (6)

        Malá balení, velké chutě. Roger Mooking hledá ve státech Golfského pobřeží chutná jídla z udíren a ohnišť. Pak si vychutná šálek a naučí se, jak použít kávu při texaském grilování.

      • Jídla na otevřeném ohni III (7)

        Bláto a ocel v Nvém Mexiku. Roger Mooking míří do Nového Mexika, kde vaření na otevřeném ohni má nové rozměry díky blátu a oceli. Roger navštíví Comida de Campos v Embudo, farmu a kuchařskou školu, kde se připravují chutná jídla v hliněných pecích kuželovitého tvaru.