
Food Network
Food Network od do
Iron Chef Amerika X (2)
Flay vs. Allegretti. Iron Chef Bobby Flay čelí výzvě Alaina Allegrettiho, výkonného šéfkuchaře v La Promenade des Anglais v New York City. Porotci jsou Simon Majumdar, Cady Huffman a Candice Kumai.
Jenny Morris vaří v Maroku (1)
Marrákéš. Marrákéš v sobě snoubí pohostinnost, historii, kulturu a kuchyni své země. V honosném dvoře zahrady připraví Jenny hovězí se švestkami za použití starobylého postupu.
Jenny Morris vaří v Maroku (2)
Sahara. Ait Ouzzine je domovem berbersky mluvícího kmene Ait Atter, tradičních nomádů a pravděpodobně původních obyvatel Maroka. Mají smysl pro soběstačné a vynalézavé vaření.
Reza – vietnamský princ koření (4)
Ho Či Minovo Město a francouzské vlivy. Ti ze severu nazývají jižní kuchyni nesofistikovanou, ale jeho kořeny jsou komplexní. Reza Mahammad ochutná na své cestě jídla z ulic Ho Či Minova Města a prozkoumá francouzský vliv.
Reza – vietnamský princ koření (5)
Tradiční vietnamský horský život. Reza Mahammad odhaluje kulinářské tradice Ninh Binh, místa, jež obsahuje všechny scenérie Vietnamu na relativně malé ploše. V současné době region hodně přitahuje ty, kteří mají v oblibě kozí maso.
Malá bistra u silnic XVI (7)
Od souše k moři. Na tomto výletě Guy vyzkouší něco suchozemského i mořského. Ve městě Syracuse ve státě New York je undergroundová hospoda nabízející sendviče s kuřaty a salátem caesar a kořeněnou sladkou fajitu s klobásami.
Malá bistra u silnic XVI (8)
Dekadentní jídla. Na tomto výletě Guy projede od pobřeží k pobřeží, aby našel dekadentní jídla. V Brooklynu je místo inspirované jižanskou kuchyní a nabízející smažená kuřata a vafle, sendvič z kořeněného taženého vepřového a každodenní koblihu donut, pro niž byste zemřeli.
Guyovy hry s potravinami V (1)
Bohatá chuť a hodně smíchu. Je noc památných postav a chutného jídla na trhu. Kuchaři musejí hrát abecedu, vážit své steakové večeře a nakonec smísit luxus a levné položky ve svých jídlech.
Jenny Morris vaří v Maroku (1)
Marrákéš. Marrákéš v sobě snoubí pohostinnost, historii, kulturu a kuchyni své země. V honosném dvoře zahrady připraví Jenny hovězí se švestkami za použití starobylého postupu.
Jenny Morris vaří v Maroku (2)
Sahara. Ait Ouzzine je domovem berbersky mluvícího kmene Ait Atter, tradičních nomádů a pravděpodobně původních obyvatel Maroka. Mají smysl pro soběstačné a vynalézavé vaření.
Reza – vietnamský princ koření (4)
Ho Či Minovo Město a francouzské vlivy. Ti ze severu nazývají jižní kuchyni nesofistikovanou, ale jeho kořeny jsou komplexní. Reza Mahammad ochutná na své cestě jídla z ulic Ho Či Minova Města a prozkoumá francouzský vliv.
Reza – vietnamský princ koření (5)
Tradiční vietnamský horský život. Reza Mahammad odhaluje kulinářské tradice Ninh Binh, místa, jež obsahuje všechny scenérie Vietnamu na relativně malé ploše. V současné době region hodně přitahuje ty, kteří mají v oblibě kozí maso.
Malá bistra u silnic XXIII (5)
Místní oblíbená jídla. Guy připomíná místní oblíbená jídla celé země ze všech druhů odlišných kultur. V Minnesotě najde mexickou restauraci kombinovanou s trhem, nabízející chutné tacos al pastor a carnitas tamales. V Denveru si užije jedinečné dezerty.
Malá bistra u silnic XXIII (6)
Řekni tu kuchyni. Guy zkoumá některá poctivá bistra. V Coloradu se připojí k profesionálnímu hráči NFL u zeleného chili a vysokých burgerů. Poté v Massachusetts si dá Guy pár dokonalých nakládaných chipsů a pálivý vdolečkový sendvič.
Jídla na otevřeném ohni III (6)
Malá balení, velké chutě. Roger Mooking hledá ve státech Golfského pobřeží chutná jídla z udíren a ohnišť. Pak si vychutná šálek a naučí se, jak použít kávu při texaském grilování.
Jídla na otevřeném ohni III (7)
Bláto a ocel v Nvém Mexiku. Roger Mooking míří do Nového Mexika, kde vaření na otevřeném ohni má nové rozměry díky blátu a oceli. Roger navštíví Comida de Campos v Embudo, farmu a kuchařskou školu, kde se připravují chutná jídla v hliněných pecích kuželovitého tvaru.
Sekáček XXII (4)
Sváteční kuchyně. V Sekáčku se objeví hvězdy pořadu Kuchyně z Food Network. V prvním kole talentovaní hosté musejí připravit sváteční předkrm ze salátu s mořskými plody a z vánočky.
Guyovy hry s potravinami (1)
Divokost v uličce. V první hře Guy vyzve čtyři šéfkuchaře, aby udělali svou nejlepší verzi špaget s masovými kuličkami, ale některé z klíčových ingrediencí jsou nedostupné! Finalisté musejí uvařit své nejlepší jídlo pouze pomocí ingrediencí z uličky se zmrzlými potravinami.
Na cestách s G. Garvinem (8)
Lafayette. Lafayette v Louisianě je podnikavé město s mladými nadšenci pro jídlo. Šéfkuchař Justin a jeho manželka Margaret ze The French Press se podělí s G. Garvinem o sladkou a šťavnatou pozdní snídani.
Na cestách s G. Garvinem (9)
Z farmy na talíř. G. zjistí, jak těžká a proměnlivá práce to je, než se burské oříšky sklidí a dostanou se do na trh. Farma Coon Rock zásobuje restaurace v Raleigh organickými produkty a G. je pozván manažerem Brockem na prohlídku.
Sekáček XI (4)
Vrchní šál s tukovou mřížkou. V prvním kole hodiny odtikávají čas a první kuchař má problém s marinádou. V kole věnovaném hlavnímu chodu musejí kuchaři vymyslet něco ze zelí a tukové mřížky. A v posledním soutěžním kole s jedlými kytkami je nutno použít stroj na zmrzlinu.
Bosá komtesa – zpátky k základům II (19)
Venkovní zábava. Zpět k základům venkovní zábavy. Oběd využije ingrediencí ze zahrady, capellini s rajčaty a bazalkou. A pro dokonalý čajový dýchánek v zahradě ovesné sušenky s hrozinkami a pekanovými ořechy, a k tomu sendviče s uzeným lososem. Ina pak odpoví na otázky ohledně venkovní zábavy v Zeptejte se Iny.
Bosá komtesa – zpátky k základům II (20)
Náhodná jídla Dne díkůvzdání. Zpět k základům večírků Dne díkůvzdání. Najdeme zde rychlou krůtí roládu se snadnými přílohami – opečenou zeleninou se zelenými fazolkami a klasiky jako zavařené brusinky nebo domácí omáčka.
Osadnice XII (11)
Čtyři odstíny čokolády. Ree uvaří nejdekadentnější čokoládové pochoutky z bílé čokolády s tóny do tmavé. Je zde tvarohový koláč s bílou čokoládou a malinami, šišky s náplní a posypkou, šlehaná pěna s mléčnou čokoládou a pomerančové martini s čokoládou.
Osadnice XII (12)
Zvláštní den. Ree balí zábavné pochoutky pro mladší děti na piknik pozdního odpoledne. Připraví sušenky s podobou zvířátek, křupavé cereální kuřecí prsty, sendviče s okurkovými prsty, salát na špejli nebo malé kousky vodního melounu.
Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (5)
Super rychlá večeře. Siba připraví super rychlé menu na večírek s tyčinkami s dvojitým sýrem, po nichž následuje obří steak s česnekem a tymiánem.
Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (1)
Chuťovky na každý den. Siba Mtongana představí pět rychlých a úchvatných slavnostních jídel. Dají se snadno uvařit ve spěchu, využít chytré podvůdky a zkratky, takže tahle Sibiina jídla jsou hned hotová.
Anna Olson: Pečení (9)
Piškoty. Piškoty jsou nádherně bohaté, nadýchané a máslové s příjemně zlato-hnědou krustou. Anna začne svými oblíbenými – klasickými citrónovými piškoty. Pak vytvoří dort s fondánem ve tvaru srdce, jenž je dokonalé upéct pro někoho speciálního.
Anna Olson: Pečení (10)
Lívance. Kdo by odolal těmto chutným dobrotám servírovaným s vychlazenou sklenicí mléka? Anna vytvoří různé lívance a dezerty, oblíbené malými i většími dětmi! Začne oblíbenou pochoutkou každého, klasickými čokoládovými placičkami.
Jídla na otevřeném ohni III (7)
Bláto a ocel v Nvém Mexiku. Roger Mooking míří do Nového Mexika, kde vaření na otevřeném ohni má nové rozměry díky blátu a oceli. Roger navštíví Comida de Campos v Embudo, farmu a kuchařskou školu, kde se připravují chutná jídla v hliněných pecích kuželovitého tvaru.
Jídla na otevřeném ohni III (8)
Masa z venkovního ohniště v Kalifornii. Roger Mooking projíždí střední Kalifornií, místem mnoha vinic, ale Paso de Record Vineyard v San Miguel Rogera zaujme. Vinice pořádá večírky s vínem a k jídlu se servírují masa z ohniště.
Malá bistra u silnic XIV (6)
Nečekaná jídla. Na tomto výletě Guy zkouší unikátní jídla. V Santa Rosa v Kalifornii servíruje vlastní Guyova hospůdka mix asijské, mexické a italské kuchyně.
Malá bistra u silnic XIV (7)
Grilovací kočovné divadlo. Na tomto výletě si Guy připne ubrousek a jde na místa opravdového grilování. V Dallasu je grilovací stánek na farmářském trhu a nabízí klasickou hovězí hruď a vepřové z Karolíny. Kousek za Las Vegas dlouholetý trh s masem nabízí čerstvé klobásky a pomalu dělaná žebírka.
Sekáček XIII (8)
Zápas se pstruhem. Siven v prvním koši má přinutit kuchaře vytvořit pro porotce úžasný předkrm. V kole s hlavním jídlem se objeví cukrovinky a kapusta, což udrží kreativitu kuchařů v plných obrátkách. Finalisté se pak pokusí o chutný dezert s pár zajímavými volbami.
Bosá komtesa – zpátky k základům II (15)
Grilování. Zpět k základům grilování. Od elegantních a jednoduše ugrilovaných hlavních chodů plných chutí po mistrovské kousky výkonného šéfkuchaře Joea Realmutoa. Ten se podělí o recept na BBQ omáčku, zodpovězeny budou otázky týkající se grilování.
Bosá komtesa – zpátky k základům II (16)
Základy pečení. Zpět k základům pečení. Místní prvotřídní cukrářka Kathleen King z Tates Bakeshop se podělí o recept na koláčky s dvojitou čokoládou a mandlemi, snadný a pečený irský chléb se sodou a nejsnadnější předkrm, chutné sloní uši.
Osadnice VII (7)
Shromažďování býků. Zatímco celá rodina dělá s býky, Ree jim připravuje žebírka. Na osvěžení je zde limonáda z jahod, a po práci vroubkované brambory a šunka s přílohou se zelenými fazolkami a citrónem.
Osadnice VII (8)
Hezké narozeniny. Celá rodina se chystá na velký večírek na oslavu narozenin tchána Ree Drummond, Chucka. Každý si pochutná na cajunské hostině s mořskými plody s masem. Jsou to narozeniny, na které Chuck nezapomene.
Se Sibou u stolu (7)
Křižák z Kapského Města. Siba svým přátelům servíruje sobotní pozdní snídani inspirovanou Kapským Městem. Je zde müsli granola s banány a brusinkami, chutné dortíky, šunka s vejci podle Siby a teplý salát s čerstvými ingrediencemi z nejslavnějšího trhu v Kapském Městě.
Se Sibou u stolu (8)
Dobrodružství v Kapském Městě. Siba píše článek o svých jídelních dobrodružstvích. Nejprve dojde na potjiekos její matky, tradiční jihoafrický guláš vařený nad ohněm. Pak vyzve špičkového šéfkuchaře Luke Dale Robertse, aby uvařil něco ze tří záhadných ingrediencí.
Anna Olson: Pečení (25)
Odpalované těsto. Anna začne základním odpalovaným těstem a připraví jednoduché cukrem sypané koblihy ve tvaru trubičky. Dalším krokem je komplexnost druhů pečiva a plněného těsta s čokoládovým topem, a nakonec trochu zábavy přinese krémová věž z listového těsta – croquembouche.
Anna Olson: Pečení (26)
Kávové sušenky. Není nic lepšího než si sednou do příjemného křesla se šálkem horké kávy a delikátními sušenkami. Anna začne se základními kávovými sušenkami a později připraví kávové sušenky s pekanovým krémem a upeče i vlastní sušenky cappuccino.
Jídla na otevřeném ohni IV (7)
Hostiny na zadních dvorcích. Když je na obloze slunce a vane teplý vánek, je dokonalá chvíle rozpálit venku oheň a něco uvařit. Roger je v jižní Kalifornii a navštíví dvě neuvěřitelné hostiny na zadních dvorcích.
Jídla na otevřeném ohni IV (8)
Rozpal to! Jako můru plamen přitahuje Rogerovu pozornost drsný táborák. Když se plameny zmenší a kouř rozptýlí, objeví se bohatá hostina, v níž si každý něco dobrého najde.
Malá bistra u silnic XVIII (5)
Esa autenticity. Na tomto výletě Guy Fieri navštíví bufety autentické až na kost. V Portlandu v Oregonu dělají nudle a podle matčiných receptů všechna autentická čínská jídla, jakou je třeba polévka ton.
Malá bistra u silnic XVIII (6)
Sendviče sammies a dušené maso. Na tomto výletě Guy Fieri ochutná pár vynikajících sendvičů a dušené maso. V Santa Fe v Novém Mexiku je kavárna s původní keňskou kuchyní nabízející čerstvé ryby, kořeněné banánové listy mahi mahi a vražedně dobré dušené karibské kozí maso.
Restaurant: Impossible (4)
Rascal’s Bbq & Crab House. Robert jede do Rascal’s BBQ & Crab House v New Castle v Delaware, kde projíždí kolem hodně lidí, ale nikdo se nestaví na jídlo. Rascal’s je skryto za horami odpadků a kuchyně je ta nejšpinavější, jakou kdy Robert viděl.
Strávníci v utajení II (7)
Spaní v práci. Poté, co si všimne nesrovnalostí mezi prodeji a inventářem svých delikátních a luxusních italských mas, zavolá šéfkuchař Marc, majitel Parma v Las Vegas, Charlese a Strávníky v utajení na pomoc.
Strávníci v utajení II (8)
Noc dvojic. Když si Will, spolumajitel Whiskey Dick’s v Las Vegas, všimne setrvalého poklesu ženských hostů, zavolá Charles a Strávníky v utajení, aby věc vyšetřili.
Malá bistra u silnic XVIII (5)
Esa autenticity. Na tomto výletě Guy Fieri navštíví bufety autentické až na kost. V Portlandu v Oregonu dělají nudle a podle matčiných receptů všechna autentická čínská jídla, jakou je třeba polévka ton.
Malá bistra u silnic XVIII (6)
Sendviče sammies a dušené maso. Na tomto výletě Guy Fieri ochutná pár vynikajících sendvičů a dušené maso. V Santa Fe v Novém Mexiku je kavárna s původní keňskou kuchyní nabízející čerstvé ryby, kořeněné banánové listy mahi mahi a vražedně dobré dušené karibské kozí maso.
Jídla na otevřeném ohni (9)
Hostina s mořskými plody. Nejlepším místem na oslavu letních jídel je The Place v Guilfordu v Connecticutu. Kuchyní této jídelny při cestě je venkovní gril s prkny z místního dřeva.
Jídla na otevřeném ohni (10)
Fantastické pece. Mark Skudlarek si vypaluje vlastní tříkomorovou pec v hrnčířství v Cambridge a sežene dřevěné uhlí pro venkovní kamna, aby uvařil slavnostní hostinu.
Restaurant: Impossible (4)
Rascal’s Bbq & Crab House. Robert jede do Rascal’s BBQ & Crab House v New Castle v Delaware, kde projíždí kolem hodně lidí, ale nikdo se nestaví na jídlo. Rascal’s je skryto za horami odpadků a kuchyně je ta nejšpinavější, jakou kdy Robert viděl.
Strávníci v utajení II (7)
Spaní v práci. Poté, co si všimne nesrovnalostí mezi prodeji a inventářem svých delikátních a luxusních italských mas, zavolá šéfkuchař Marc, majitel Parma v Las Vegas, Charlese a Strávníky v utajení na pomoc.
Strávníci v utajení II (8)
Noc dvojic. Když si Will, spolumajitel Whiskey Dick’s v Las Vegas, všimne setrvalého poklesu ženských hostů, zavolá Charles a Strávníky v utajení, aby věc vyšetřili.
Malá bistra u silnic XIX (12)
Pořádné kusance. Na tomto výletě Guy Fieri vyzkouší různorodá jídla na obou stranách Pacifiku. V Los Angeles, na východním pobřeží, nabízejí kamarádi hříšné dobroty jako sendvič Tlustý Jerry nebo švédský stůl se smaženými dobrotami jako kuřecí prsty, mozzarella na dřívku nebo steaky.
Malá bistra u silnic XX (15)
Po Kalifornii. Na tomto výletě Guy Fieri procestuje kvůli chuti pobřeží Kalifornie. V Culver City připraví Gene Simmons z Kiss překvapení v podobě pravého havajského jídla. Kousek odtud v Garden Grove je rodinný mexický podnik servírující tamales a tradiční hovězí chamorro. A nahoře v Monterey rybárna griluje právě chycené ústřice a dělá těstoviny s mořskými plody.
