• Food Network

    • Food Network od do

      • Jídla na otevřeném ohni IV (8)

        Rozpal to! Jako můru plamen přitahuje Rogerovu pozornost drsný táborák. Když se plameny zmenší a kouř rozptýlí, objeví se bohatá hostina, v níž si každý něco dobrého najde.

      • Malá bistra u silnic XVIII (5)

        Esa autenticity. Na tomto výletě Guy Fieri navštíví bufety autentické až na kost. V Portlandu v Oregonu dělají nudle a podle matčiných receptů všechna autentická čínská jídla, jakou je třeba polévka ton.

      • Malá bistra u silnic XVIII (6)

        Sendviče sammies a dušené maso. Na tomto výletě Guy Fieri ochutná pár vynikajících sendvičů a dušené maso. V Santa Fe v Novém Mexiku je kavárna s původní keňskou kuchyní nabízející čerstvé ryby, kořeněné banánové listy mahi mahi a vražedně dobré dušené karibské kozí maso.

      • Restaurant: Impossible (4)

        Rascal’s Bbq & Crab House. Robert jede do Rascal’s BBQ & Crab House v New Castle v Delaware, kde projíždí kolem hodně lidí, ale nikdo se nestaví na jídlo. Rascal’s je skryto za horami odpadků a kuchyně je ta nejšpinavější, jakou kdy Robert viděl.

      • Strávníci v utajení II (7)

        Spaní v práci. Poté, co si všimne nesrovnalostí mezi prodeji a inventářem svých delikátních a luxusních italských mas, zavolá šéfkuchař Marc, majitel Parma v Las Vegas, Charlese a Strávníky v utajení na pomoc.

      • Strávníci v utajení II (8)

        Noc dvojic. Když si Will, spolumajitel Whiskey Dick’s v Las Vegas, všimne setrvalého poklesu ženských hostů, zavolá Charles a Strávníky v utajení, aby věc vyšetřili.

      • Malá bistra u silnic XVIII (5)

        Esa autenticity. Na tomto výletě Guy Fieri navštíví bufety autentické až na kost. V Portlandu v Oregonu dělají nudle a podle matčiných receptů všechna autentická čínská jídla, jakou je třeba polévka ton.

      • Malá bistra u silnic XVIII (6)

        Sendviče sammies a dušené maso. Na tomto výletě Guy Fieri ochutná pár vynikajících sendvičů a dušené maso. V Santa Fe v Novém Mexiku je kavárna s původní keňskou kuchyní nabízející čerstvé ryby, kořeněné banánové listy mahi mahi a vražedně dobré dušené karibské kozí maso.

      • Jídla na otevřeném ohni (9)

        Hostina s mořskými plody. Nejlepším místem na oslavu letních jídel je The Place v Guilfordu v Connecticutu. Kuchyní této jídelny při cestě je venkovní gril s prkny z místního dřeva.

      • Jídla na otevřeném ohni (10)

        Fantastické pece. Mark Skudlarek si vypaluje vlastní tříkomorovou pec v hrnčířství v Cambridge a sežene dřevěné uhlí pro venkovní kamna, aby uvařil slavnostní hostinu.

      • Restaurant: Impossible (4)

        Rascal’s Bbq & Crab House. Robert jede do Rascal’s BBQ & Crab House v New Castle v Delaware, kde projíždí kolem hodně lidí, ale nikdo se nestaví na jídlo. Rascal’s je skryto za horami odpadků a kuchyně je ta nejšpinavější, jakou kdy Robert viděl.

      • Strávníci v utajení II (7)

        Spaní v práci. Poté, co si všimne nesrovnalostí mezi prodeji a inventářem svých delikátních a luxusních italských mas, zavolá šéfkuchař Marc, majitel Parma v Las Vegas, Charlese a Strávníky v utajení na pomoc.

      • Strávníci v utajení II (8)

        Noc dvojic. Když si Will, spolumajitel Whiskey Dick’s v Las Vegas, všimne setrvalého poklesu ženských hostů, zavolá Charles a Strávníky v utajení, aby věc vyšetřili.

      • Malá bistra u silnic XIX (12)

        Pořádné kusance. Na tomto výletě Guy Fieri vyzkouší různorodá jídla na obou stranách Pacifiku. V Los Angeles, na východním pobřeží, nabízejí kamarádi hříšné dobroty jako sendvič Tlustý Jerry nebo švédský stůl se smaženými dobrotami jako kuřecí prsty, mozzarella na dřívku nebo steaky.

      • Malá bistra u silnic XX (15)

        Po Kalifornii. Na tomto výletě Guy Fieri procestuje kvůli chuti pobřeží Kalifornie. V Culver City připraví Gene Simmons z Kiss překvapení v podobě pravého havajského jídla. Kousek odtud v Garden Grove je rodinný mexický podnik servírující tamales a tradiční hovězí chamorro. A nahoře v Monterey rybárna griluje právě chycené ústřice a dělá těstoviny s mořskými plody.

      • Malá bistra u silnic XVIII (5)

        Esa autenticity. Na tomto výletě Guy Fieri navštíví bufety autentické až na kost. V Portlandu v Oregonu dělají nudle a podle matčiných receptů všechna autentická čínská jídla, jakou je třeba polévka ton.

      • Malá bistra u silnic XVIII (6)

        Sendviče sammies a dušené maso. Na tomto výletě Guy Fieri ochutná pár vynikajících sendvičů a dušené maso. V Santa Fe v Novém Mexiku je kavárna s původní keňskou kuchyní nabízející čerstvé ryby, kořeněné banánové listy mahi mahi a vražedně dobré dušené karibské kozí maso.

      • Guyovy hry s potravinami III (10)

        Všechny hvězdy Food Network v uličkách. V první hře musejí šéfkuchaři prokázat své dovednosti v hláskování a kulinářskou obratnost v abecedě. Následně musejí prokázat mezinárodní znalosti jídla.

      • Na cestách s G. Garvinem (10)

        Virginie. V Jeffersonově hotelu v Richmondu ve Virginii se G. setká s šéfkuchařem Walterem a jeho smaženými zelenými rajčaty. Cenami ověnčený šéfkuchař Jason otevřel Comfort, aby využil místní ingredience ve svém vlastním stylu. Podělí se o techniky přípravy dušeného vepřového a příloh.

      • Na cestách s G. Garvinem III (1)

        Město New York. G. Garvin míří do New Yorku při hledání jižanských chutí ve Velkém jablku, a tak navštíví hostinu v texaském stylu v Mighty Quinn’ Barbeque, kde šéfkuchař servíruje šťavnatá, pomalu vařená žebírka, bůček a kuřata.

      • Sekáček XI (5)

        Správné a špatné sekání. V prvním koši je kořeněná šunka v konzervě, kterou musí kuchaři použít na své jídlo. Pro hlavní chod je zde okoun říční. A co si pomyslí porota o neortodoxním řešení jednoho kuchaře použít avokádo? Překvapením v posledním koši je francouzské pečivo s máslem.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům III (1)

        Narozeninové večírky. Jeffrey má narozeniny a Ina mu připravuje delikátní a příjemně nostalgickou narozeninovou večeři, která se celá dá připravit dopředu.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům III (2)

        Texasko-mexická jídla. Ina připravuje dokonalá texasko-mexická jídla s pomocí přítelkyně Devon Fredericks a jejího oceněného receptu na chili. Navíc má fantastické nápady na přílohy jako kuřata s tequilou a limetkou, rybí tacos la fondita nebo margarita z růžových grepů.

      • Osadnice XII (13)

        Stravování 101. Ree v kuchyni vaří tři sytá jídla dopředu – kuřecí casserole cordon bleu, koláč tamale v texasko-mexickém stylu s kořeněným hovězím a plný rendlík polévky s fazolemi a slaninou.

      • Osadnice XIII (1)

        Dítě na ranči. Na ranči je nové dítě, a tak Ree připraví pro novou maminku balíček první péče plný jídel a věcí pro rozmazlování. Je zde hovězí hrudí, zapečené brambory, andělský koláč a ovocný salát s medem a tymiánem.

      • Se Sibou u stolu (1)

        Oslava v Kapském Městě. Sibiino dítě slavní šest měsíců, a tak přiletí všechny tři generace rodiny. Siba připraví asijskou glazovanou nakládanou slaninu, salát se zázvorem, koriandrem a kukuřicí a nevařený sýrový koláč jako dezert.

      • Se Sibou u stolu (2)

        Braai grilování v Kapském Městě. Siba rozpálí gril na slavné braai. Bude grilovaný tuňák, šťavnaté vepřové kotlety marinované v její vlastní omáčce, s kořením grilovaná kukuřice, grilované rané brambory a uzená rajčatová jednohubka.

      • Anna Olson: Pečení (11)

        Ovocné koláče. Anna začne běžným koláčem s dvojitou posypkou a vytvoří klasický jablečný koláč blue ribbon. Pak upeče koláč z mletého masa ve starém stylu se směsí čerstvého i sušeného ovoce s kořením a sirupem.

      • Anna Olson: Pečení (12)

        Podlouhlé piškoty. Anna nám ukáže, jak vytvořit tyto lehké a porézní sušenky a namočit je do čokolády, aby se vytvořily podlouhlé piškoty. Pak tyto chutné piškoty použije jako hlavní ingredienci v oblíbeném italském dezertu, tiramisu.

      • Jídla na otevřeném ohni III (9)

        Rožnění na západním pobřeží. Roger Mooking míří do Sloughhouse, aby navštívil ranč Passmore, rybí farmu s čerstvou a obnovitelnou vodou. Pak si dá grilování ve stylu Santa Maria a zamíří do Elks Lodge v Santa Maria, kde grilují od roku 1926.

      • Jídla na otevřeném ohni III (10)

        Divoké vaření. Roger Mooking navštíví školu Jack Mountain Bushcraft v Masardisu v Maine, kde mu majitel a průvodce divočinou, Tim Smith, ukážem, jak si vytvořit rustikální venkovní kuchyni a začít vařit na ohni bez sirek nebo zapalovače.

      • Malá bistra u silnic XIV (8)

        Vegas po celou dobu. Na tomto výletě Guy sjede z cesty a vrazí do Las Vegas. Navštíví místo, kde se dělají bulharské tapas a evropské vynikající jídlo. Navštíví také svoji alma mater UNLV a třídu, kde se i dnes učí vařit současní kulinářští talenti.

      • Malá bistra u silnic XIV (9)

        Pořádné sendviče. Při tomto výletu se Guy dozví o pořádných sendvičích. V texaském Austinu je krámek s gurmánskou nabídkou a sendviči s dušenou krovičkou a kolenem.

      • Sekáček XIII (9)

        Hecho En kuchyně Sekáčku. Kuchaři začnou s úchvatnými ingrediencemi z Mexika! Jeden šéfkuchař vidí svou šanci na vítězství v plamenech, když se pánev příliš rozpálí. Finalisté se pak dostanou do všech možných problémů v posledním kole, jak asi porotci nakonec rozhodnou?

      • Bosá komtesa – zpátky k základům II (17)

        Jídla italských restaurací doma. Zpět k základům jídel italských restaurací doma. Čekají nás delikátní mistrovské kousky výkonného šéfkuchaře Joea Realmutoa, který se podělí o svůj slavný recept na penne alla vecchia bettola. Objem nabyde tiramisu s hrozinkami a rumem a úchvatné nevařené italské anti pasti.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům II (18)

        Překvapení na překvapení. Zpět k základům překvapení. Lasagne s řeckou variací, pastitsio podávané s rukolou a salát z vodního melounu se sýrem feta překvapí říznou chutí, k tomu pečlivě nazdobený stůl, to je večeře s překvapením pro rande s Jeffreym.

      • Osadnice VII (9)

        Naplnit ledničku Edny Mae. Ree Drummond plní ledničku pro Laddovu babičku Ednu Mae. Při cestě z ranče do msta se podělí o lahodná jídla, která zabalila na cestu. Všechna se dokonale hodí do ruky.

      • Osadnice VII (10)

        Snídaně, oběd a kovboji. Ree Drummond připravuje jídlo pro kovbojky současně s jídlem pro rodinu, a přinese jim delikátní snídani a naservíruje skvělý oběd.

      • Se Sibou u stolu (9)

        Termín večeře se blíží. Siba soupeří s časem, když má připravit skvělou večeři inspirovanou italskými jídly. Manžel Brian přivede přátele na jídlo po práci a Siba chce připravit penne s kuřetem a omáčkou pesto, ciabattu s harísem a rychlý salát puttanesca.

      • Se Sibou u stolu (10)

        Pojďte dál. U Siby je dámský večírek s jednohubkami a vychlazenými koktejly. Je zde uzený losos na palačinkách mfino, kuřecí křidélka, dip peppadew a ovocné Sibiiny koktejly plus nějaké sladkosti z obchodu.

      • Anna Olson: Pečení (27)

        Creme Brulée. Creme brulée je klasické jídlo bister s jemným vaječným krémem a nahoře s karamelizovaným cukrem. Anna přichystá tradiční vanilkové creme brulée. Pak recept rozšíří a připraví creme brulée s čerstvými plody.

      • Anna Olson: Pečení (28)

        Těsto na croissant. Anna začne se základním receptem na těsto na croissant a pak připraví klasické plněné croissanty: mandlové, sýrové a neodolatelné pain au chocolat. Anna těsto přetvoří do dekadentního dezertu: čokoládového croissantu s chlebovým pudinkem.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (9)

        Venkovní vaření ve vinařské krajině. Vinařský kraj Kalifornie je dokonalým místem pro venkovní vaření. Počasí je dokonalé, víno jednoduše božské a jídlo vyloženě delikátní.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (10)

        Svatý kouř! Roger se účastní 100. výročí farního pikniku Sv. Maří Magdaleny v Owensboro. Několik tisíc kilogramů masa čeká příprava na více než 30 metrech ohně a kouře.

      • Malá bistra u silnic XVIII (7)

        Všechno, co zasytí. Na tomto výletě Guy Fieri ochutná různé chutě a poklady Díkůvzdání. Navštíví pekařství otce a syna s unikátním ptákem Dne díkůvzdání. V Kansas City dlouholetý mistr udí krocaní maso a nabízí s fazolemi, aby potěšil místní i soutěžící v grilování.

      • Malá bistra u silnic XVIII (8)

        Pohoda v duši. Na tomto výletě Guy Fieri navštíví bistra nabízející chuť i duši. V Portlandu v Oregonu přátelská kavárna vaří rychlá jídla jako krutě vynikající sendvič s artyčoky nebo kari čočku, jež udeří do správných not.

      • Tia Mowry doma II (3)

        Tia a její dokonalý den s jídlem. Tia a její dokonalý den s jídlem: zdravý zelený džus a řecká snídaně s frittatou, oběd v oblíbeném bistru je inspirací pro dokonalou večeři. Den zakončí chřestem obaleným hovězími filety, o nějž se podělí s kamarádkou.

      • Tia Mowry doma II (4)

        Noví přátelé. Tia pozvala novou kamarádku, Catherinu McCord, na jedno z jejích oblíbených domácích jídel, aby se vzájemně lépe poznaly.

      • Večeře u Tiffani II (3)

        Burgery a pivo. Tiffani Thiessen připravuje pro svého manžela a jeho přátele chlapská jídla. Začne dokonalým luxusním burgerem s pivem a hranolky. Pak přidá cviklový salát s domácími rančerskými a neodolatelnými zmrzlinovými sendviči.

      • Večeře u Tiffani II (4)

        Filmová noc. Tiffani Thiessen připravuje jídla na filmovou noc. Začne pečeným kuřecím koláčem s dekadentními šťouchanými bramborami se zakysanou smetanou. A ke sledování filmů sladký i kořeněný popcorn.

      • Sekáček XXVII (5)

        Večírek na kapotě auta. Čtyři nadšenci pro pikniky na motoru auta vyzkoušejí svou vášeň pro vaření se svou vášní pro sport. V koši najdou zeleninové pirožky, povinný sýr a klobásky v kole druhém a dezert bude sladko-slaný.

      • Velký závod pojízdných bister III (6)

        Chyba u jezera? Poslední tři týmy jedou do Clevelandu. V duchu slavného jídla Bloomin’ Onion z Outback Steakhouse musejí zbývající týmy připravit pro delikátní předkrm něco z běžné zeleniny a zralých rajčat Ohio.

      • Tia Mowry doma II (3)

        Tia a její dokonalý den s jídlem. Tia a její dokonalý den s jídlem: zdravý zelený džus a řecká snídaně s frittatou, oběd v oblíbeném bistru je inspirací pro dokonalou večeři. Den zakončí chřestem obaleným hovězími filety, o nějž se podělí s kamarádkou.

      • Tia Mowry doma II (4)

        Noví přátelé. Tia pozvala novou kamarádku, Catherinu McCord, na jedno z jejích oblíbených domácích jídel, aby se vzájemně lépe poznaly.

      • Večeře u Tiffani II (3)

        Burgery a pivo. Tiffani Thiessen připravuje pro svého manžela a jeho přátele chlapská jídla. Začne dokonalým luxusním burgerem s pivem a hranolky. Pak přidá cviklový salát s domácími rančerskými a neodolatelnými zmrzlinovými sendviči.

      • Večeře u Tiffani II (4)

        Filmová noc. Tiffani Thiessen připravuje jídla na filmovou noc. Začne pečeným kuřecím koláčem s dekadentními šťouchanými bramborami se zakysanou smetanou. A ke sledování filmů sladký i kořeněný popcorn.

      • Sekáček XXVII (5)

        Večírek na kapotě auta. Čtyři nadšenci pro pikniky na motoru auta vyzkoušejí svou vášeň pro vaření se svou vášní pro sport. V koši najdou zeleninové pirožky, povinný sýr a klobásky v kole druhém a dezert bude sladko-slaný.