
Food Network
Food Network od do
Jídla na otevřeném ohni IV (10)
Svatý kouř! Roger se účastní 100. výročí farního pikniku Sv. Maří Magdaleny v Owensboro. Několik tisíc kilogramů masa čeká příprava na více než 30 metrech ohně a kouře.
Malá bistra u silnic XVIII (7)
Všechno, co zasytí. Na tomto výletě Guy Fieri ochutná různé chutě a poklady Díkůvzdání. Navštíví pekařství otce a syna s unikátním ptákem Dne díkůvzdání. V Kansas City dlouholetý mistr udí krocaní maso a nabízí s fazolemi, aby potěšil místní i soutěžící v grilování.
Malá bistra u silnic XVIII (8)
Pohoda v duši. Na tomto výletě Guy Fieri navštíví bistra nabízející chuť i duši. V Portlandu v Oregonu přátelská kavárna vaří rychlá jídla jako krutě vynikající sendvič s artyčoky nebo kari čočku, jež udeří do správných not.
Tia Mowry doma II (3)
Tia a její dokonalý den s jídlem. Tia a její dokonalý den s jídlem: zdravý zelený džus a řecká snídaně s frittatou, oběd v oblíbeném bistru je inspirací pro dokonalou večeři. Den zakončí chřestem obaleným hovězími filety, o nějž se podělí s kamarádkou.
Tia Mowry doma II (4)
Noví přátelé. Tia pozvala novou kamarádku, Catherinu McCord, na jedno z jejích oblíbených domácích jídel, aby se vzájemně lépe poznaly.
Večeře u Tiffani II (3)
Burgery a pivo. Tiffani Thiessen připravuje pro svého manžela a jeho přátele chlapská jídla. Začne dokonalým luxusním burgerem s pivem a hranolky. Pak přidá cviklový salát s domácími rančerskými a neodolatelnými zmrzlinovými sendviči.
Večeře u Tiffani II (4)
Filmová noc. Tiffani Thiessen připravuje jídla na filmovou noc. Začne pečeným kuřecím koláčem s dekadentními šťouchanými bramborami se zakysanou smetanou. A ke sledování filmů sladký i kořeněný popcorn.
Sekáček XXVII (5)
Večírek na kapotě auta. Čtyři nadšenci pro pikniky na motoru auta vyzkoušejí svou vášeň pro vaření se svou vášní pro sport. V koši najdou zeleninové pirožky, povinný sýr a klobásky v kole druhém a dezert bude sladko-slaný.
Velký závod pojízdných bister III (6)
Chyba u jezera? Poslední tři týmy jedou do Clevelandu. V duchu slavného jídla Bloomin’ Onion z Outback Steakhouse musejí zbývající týmy připravit pro delikátní předkrm něco z běžné zeleniny a zralých rajčat Ohio.
Tia Mowry doma II (3)
Tia a její dokonalý den s jídlem. Tia a její dokonalý den s jídlem: zdravý zelený džus a řecká snídaně s frittatou, oběd v oblíbeném bistru je inspirací pro dokonalou večeři. Den zakončí chřestem obaleným hovězími filety, o nějž se podělí s kamarádkou.
Tia Mowry doma II (4)
Noví přátelé. Tia pozvala novou kamarádku, Catherinu McCord, na jedno z jejích oblíbených domácích jídel, aby se vzájemně lépe poznaly.
Večeře u Tiffani II (3)
Burgery a pivo. Tiffani Thiessen připravuje pro svého manžela a jeho přátele chlapská jídla. Začne dokonalým luxusním burgerem s pivem a hranolky. Pak přidá cviklový salát s domácími rančerskými a neodolatelnými zmrzlinovými sendviči.
Večeře u Tiffani II (4)
Filmová noc. Tiffani Thiessen připravuje jídla na filmovou noc. Začne pečeným kuřecím koláčem s dekadentními šťouchanými bramborami se zakysanou smetanou. A ke sledování filmů sladký i kořeněný popcorn.
Sekáček XXVII (5)
Večírek na kapotě auta. Čtyři nadšenci pro pikniky na motoru auta vyzkoušejí svou vášeň pro vaření se svou vášní pro sport. V koši najdou zeleninové pirožky, povinný sýr a klobásky v kole druhém a dezert bude sladko-slaný.
Velký závod pojízdných bister III (6)
Chyba u jezera? Poslední tři týmy jedou do Clevelandu. V duchu slavného jídla Bloomin’ Onion z Outback Steakhouse musejí zbývající týmy připravit pro delikátní předkrm něco z běžné zeleniny a zralých rajčat Ohio.
Guyovy hry s potravinami III (11)
Fan-tastická jídla. Kuchaři musí prokázat to nejlepší, když mají připravit pětihvězdičkovou večeři s mořskými plody za použití pěti ingrediencí a méně. V dalším kole se hraje nová hra inspirovaná on-line fanouškem.
Bosá komtesa – zpátky k základům (9)
Itálie pokaždé. V menu je úchvatné dopředu připravené krevetí scampi, nevařený ovocný salát s limoncello a jogurt s medem a citrónem. Plus pár dobrých tipů na výběr vína, uspořádání věcí na stole nebo výuka od mistra pro předkrm pro přátele.
Bosá komtesa – zpátky k základům (10)
Vaření pro dav. Ina pořádá večírek pro kamarády z divadla a podělí se o svá pravidla večírku i znalosti, aby předvedla, jak se s velkým flámem vypořádat beze stresu. V menu je masitá směs s humry a kukuřicí, a pak šunka glazovaná pomerančem a sušenky z ovocného dortu.
Kuchyně II (7)
Grilovací show. Tato epizoda je celá o grilování. Geoffrey předvede, jak ugrilovat kovbojský steak k dokonalosti a hosté se podělí o různé tipy. Katie pak griluje pizzu dvěma způsoby.
Osadnice IX (3)
Dokonalé koláče. Dnes je na ranči den koláčů, a tak Ree Drummond peče jako o život. Začne s oblíbeným karamelovým jablečným koláčem a připraví mražený zelený koláč. Je zde i jahodový preclíkový koláč a mini lívanečky s borůvkami.
Osadnice IX (4)
Tajemství příloh. Dnes reflektor zamíří na úchvatné přílohy pro Den díkůvzdání. Ree Drummond připravuje brokolicové casserole s divokou rýží, sladké brambory, dresink s růžičkovou kapustou a rozmačkaným máslem a s nehnětenými čtyřlístkovými rolkami.
Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (3)
Grilování Braai. Siba Mtongana představí pět rychlých a úchvatných slavnostních jídel. Dají se snadno uvařit ve spěchu, využít chytré podvůdky a zkratky, takže tahle Sibiina jídla jsou hned hotová.
Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (4)
Východní hostina. Siba spěchá s večeří, aby ji stihla včas, a připravuje kuře v teriyaki omáčce, asijský zelný salát a křupavé smažené banánové lupínky.
Opravdové vaření VII (13)
Horké ostrovní chutě. Sunny okoření věci díky chutím Karibiku. Její ryba escabeche kombinuje křupavé rybí filety s kořeněnou nakládanou zeleninou, a její bochánky bami jsou dokonalým doplňkem pro rolky hustě sypané papričkou habanero.
Opravdové vaření VIII (1)
Knedlíčky wonton něco začínají. Sunny Anderson se baví asijskými ingrediencemi včetně knedlíčků wonton, a to u jídel, jež jsou rychlá i delikátní současně. Připraví čínské krevetové knedlíčky jiaozi, smaženou přírodní rýži s vepřovým a rychlou vegetariánskou asijskou pánev.
Kuchyně VII (1)
Odhalení Kuchyně. Kuchyně se otevírá a odhaluje v nových, podzimních barvách. Mezi jídly najdeme lasagne se sezónní zeleninou od Marcely, Geoffreyho octovou zálivku, letní krabí koláčky od Katie a klasický koktejl.
Osadnice IX (5)
Kancelářský večírek. Drummondovi oslavují dokončení své nové kanceláře. Ree připraví koktejlové krevetí tyčinky se třemi omáčkami, avokádovým krémem, klasický koktejl a rémoulade, plus kořeněné italské masové koule, datle obalené ve slanině a sladké sušenky.
Osadnice IX (6)
Dámy a pozdní snídaně. Ree Drummond vaří pozdní snídani pro tři generace žen Drummondových. Jsou zde ovesné placičky s ořechy, koláč quiche holek z ranče a pomeranče se šampaňským. Skvělý čas pro dámy, které potřebují pozdní snídani.
Se Sibou u stolu (1)
Oslava v Kapském Městě. Sibiino dítě slavní šest měsíců, a tak přiletí všechny tři generace rodiny. Siba připraví asijskou glazovanou nakládanou slaninu, salát se zázvorem, koriandrem a kukuřicí a nevařený sýrový koláč jako dezert.
Se Sibou u stolu (2)
Braai grilování v Kapském Městě. Siba rozpálí gril na slavné braai. Bude grilovaný tuňák, šťavnaté vepřové kotlety marinované v její vlastní omáčce, s kořením grilovaná kukuřice, grilované rané brambory a uzená rajčatová jednohubka.
Malá bistra u silnic XVI (9)
Eurocentricky. Na tomto výletě Guy okusí mnoho chutí Evropy. V Tacomě je východoevropské bistro s polévkou ze zbytků a s masem. V kanadském Torontu servírují pouze jejich unikátní masové kuličky se špagetami.
Malá bistra u silnic XVI (10)
Rozpálit gril. Na tomto výletě Guy vyzkouší jídla přímo z grilu. V Los Angeles nabízejí kořeněné burgery a sendvič s vepřovým nebo středomořský burger s jehněčím.
Sekáček XIV (3)
Šampióni Sekáčku: Část 3. Pouze dvě místa zbývají v turnaji o velké finále a 50 000 dolarů a čtyři navrátilci se pokusí tentokrát vyhrát. Čas běží v prvním kole a jeden kuchař se snaží na svůj talíř s předkrmem z uzeného úhoře dostat všechny složky. Zvládne to?
Kuchyně II (8)
Staré zvyky. Epizoda začíná videem diváka, který sestříhal pomocnou linku Kuchyně. Geoffrey vše rozhrábne díky úchvatné alternativě grilovací omáčky, pálivé chimichurri.
Anna Olson: Pečení III (1)
Muffiny. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson upeče tři své oblíbené druhy muffinů. Od jednoduchých a zdravých po zcela dekadentní.
Anna Olson: Pečení III (2)
Vafle. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson se ponoří do světa vaflí. Předvede, jak připravit vafle v americkém, italském a belgickém stylu.
Sekáček XXII (5)
Souboj amatérů. Čtyři neohrožení domácí kuchaři položí v kuchyni Sekáčku svou hrdost na kuchyňskou linku. V prvním kole musí tato skupina úžasných amatérů pracovat se špenátovou vinnou omáčku a kuřecími párky s lanýži.
Iron Chef Amerika X (3)
Garces vs. Cowan. Iron Chef Jose Garces čelí výzvě Madisona Cowana. Cowan je zcela prvním grand šampiónem série Sekáček. Porotci jsou Karine Bakhoum, Laurent Tourondel a Farmer Lee Jones.
Restaurant: Impossible (5)
Meglio’s. V Meglio’s v Bridgetonu ve státu Missouri, poblíž St. Louis, najde Robert italskou restauraci, jež uvízla v minulosti a má pěkně dlouhý seznam problémů.
Strávníci v utajení II (9)
Kyselé hrozny. Scott, majitel Rhytm Kitchen v Las Vegas, podezírá svého sofistikovaného, ale poněkud arogantního someliéra, že má negativní vliv na prodej. Mohl by prodávat hostům své vlastní víno a zisk si nechávat pro sebe?
Strávníci v utajení II (10)
Noční směna. Poté, co si všimne neobvykle nízkých prodejů během noční směny, kontaktuje Janaya, generální ředitelka Putter’s Bar & Grill, Charlese. Strávníci v utajení se na věc podívají a zjistí, že noční výčepní vede mimo Putter’s vlastní bar.
Malá bistra u silnic XVI (9)
Eurocentricky. Na tomto výletě Guy okusí mnoho chutí Evropy. V Tacomě je východoevropské bistro s polévkou ze zbytků a s masem. V kanadském Torontu servírují pouze jejich unikátní masové kuličky se špagetami.
Malá bistra u silnic XVI (10)
Rozpálit gril. Na tomto výletě Guy vyzkouší jídla přímo z grilu. V Los Angeles nabízejí kořeněné burgery a sendvič s vepřovým nebo středomořský burger s jehněčím.
Guyovy hry s potravinami V (2)
Když vám dá Guy citrónový pult…. Kuchaři musejí rychle usmažit ingredience pouze ze sudých uliček. Poté musejí připravit večeři z ingrediencí z citrónového pultu.
Restaurant: Impossible (5)
Meglio’s. V Meglio’s v Bridgetonu ve státu Missouri, poblíž St. Louis, najde Robert italskou restauraci, jež uvízla v minulosti a má pěkně dlouhý seznam problémů.
Strávníci v utajení II (9)
Kyselé hrozny. Scott, majitel Rhytm Kitchen v Las Vegas, podezírá svého sofistikovaného, ale poněkud arogantního someliéra, že má negativní vliv na prodej. Mohl by prodávat hostům své vlastní víno a zisk si nechávat pro sebe?
Strávníci v utajení II (10)
Noční směna. Poté, co si všimne neobvykle nízkých prodejů během noční směny, kontaktuje Janaya, generální ředitelka Putter’s Bar & Grill, Charlese. Strávníci v utajení se na věc podívají a zjistí, že noční výčepní vede mimo Putter’s vlastní bar.
Malá bistra u silnic XXIII (7)
Hlavně hovězí. Guy se ponoří do hovězího nebe. V Minneapolis místní gastronomická hospoda podává delikátní sendviče plné steaků a dušeného hovězího. V Atlantě židovské delikatesy nabízejí rybí speciality a vražedné hašé pastrami.
Malá bistra u silnic XXIII (8)
Rukou a vidličkou. Guy zkouší pár výbušných jídel! V Denveru je argentinské bistro podávající hovězí empanadas a vegetariánské dortíky. A v Massachusetts domácké bistro vaří poctivou texasko-mexickou snídani.
Jídla na otevřeném ohni III (8)
Masa z venkovního ohniště v Kalifornii. Roger Mooking projíždí střední Kalifornií, místem mnoha vinic, ale Paso de Record Vineyard v San Miguel Rogera zaujme. Vinice pořádá večírky s vínem a k jídlu se servírují masa z ohniště.
Jídla na otevřeném ohni III (9)
Rožnění na západním pobřeží. Roger Mooking míří do Sloughhouse, aby navštívil ranč Passmore, rybí farmu s čerstvou a obnovitelnou vodou. Pak si dá grilování ve stylu Santa Maria a zamíří do Elks Lodge v Santa Maria, kde grilují od roku 1926.
