• Food Network

    • Food Network od do

      • Jídla na otevřeném ohni II (4)

        Opékání prasete. Roger míří do kalifornského Napa Valley na dvě unikátní opékání prasete. V St. Heleně šéfkuchař John Fink připravuje jedno ze svých slavných přenosných kubánských opékání prasete s omáčkou mojo.

      • Malá bistra u silnic XX (15)

        Po Kalifornii. Na tomto výletě Guy Fieri procestuje kvůli chuti pobřeží Kalifornie. V Culver City připraví Gene Simmons z Kiss překvapení v podobě pravého havajského jídla. Kousek odtud v Garden Grove je rodinný mexický podnik servírující tamales a tradiční hovězí chamorro. A nahoře v Monterey rybárna griluje právě chycené ústřice a dělá těstoviny s mořskými plody.

      • Malá bistra u silnic XX (2)

        Plněná jídla s ozvláštněním. Guy zkoumá od pobřeží k pobřeží všechny druhy jídel mimo trendy. V Kalifornii najde na menu časem prověřené recepty jako lasagne s masem nebo skutečné minestrone. V Bostonu ho uspokojí panini jak s masem, tak pro vegetariány.

      • Sledování restaurací II (3)

        Zákazník se vždy mýlí. Willie má práci jako stvořenou přímo pro něho, když pomáhá Oakwood Diner v New Yorku. Majitel Mike junior zdědil neukázněný personál, který bere podnik jako svůj obývací pokoj a vyhání zákazníky svým hrubým chováním pryč.

      • Strávníci v utajení III (4)

        Úlovek dne. Poté, co Luis, majitel Garcia’s Seafood v Miami, zjistí neobvykle nízké úlovky krabích klepet, kontaktuje Charlese. Strávníci v utajení, Harry a Carlos, zjistí, kam se mořské plody ztrácejí.

      • Strávníci v utajení III (5)

        Vše v rodině. Když má UJ, majitel rodinné restaurace R&O’s Restaurant v New Orleans, dost nedostatku respektu od svých zaměstnanců, poprosí Charlese o pomoc.

      • Malá bistra u silnic XIX (3)

        Špičkové kousky. Guy navštíví pár dalších bister a vyzkouší vše na každé zastávce. V East Village v New Yorku vyzkouší přátelské bistro nabízející čtyřhvězdičkové burgery.

      • Malá bistra u silnic XIX (4)

        Vše autentické. Guy se dostane do centra některých dlouho trvajících tradic. Uprostřed New Yorku vyučí tvůrce italské pizzy Guye a vítěze soutěže Iron Chef Geoffreyho Zakariana autentické neapolské technice a pizzám jako pistachio e salsiccia nebo montanara starita.

      • Jídla na otevřeném ohni II (9)

        Grilování pod širým nebem v cajunském stylu. Roger míří do Texasu a Louisiany na hostinu v klasickém cajunském stylu. V městečku Mamou je udírna zaplněná pěti sty librami uzených jižanských lahůdek.

      • Jídla na otevřeném ohni II (10)

        Vášeň pro kuřata. Roger cestuje napříč Massachusetts, aby se setkal se dvěma šéfkuchaři, kteří grilují kuřata zcela novým způsobem.

      • Sledování restaurací II (3)

        Zákazník se vždy mýlí. Willie má práci jako stvořenou přímo pro něho, když pomáhá Oakwood Diner v New Yorku. Majitel Mike junior zdědil neukázněný personál, který bere podnik jako svůj obývací pokoj a vyhání zákazníky svým hrubým chováním pryč.

      • Strávníci v utajení III (4)

        Úlovek dne. Poté, co Luis, majitel Garcia’s Seafood v Miami, zjistí neobvykle nízké úlovky krabích klepet, kontaktuje Charlese. Strávníci v utajení, Harry a Carlos, zjistí, kam se mořské plody ztrácejí.

      • Strávníci v utajení III (5)

        Vše v rodině. Když má UJ, majitel rodinné restaurace R&O’s Restaurant v New Orleans, dost nedostatku respektu od svých zaměstnanců, poprosí Charlese o pomoc.

      • Jídla na otevřeném ohni II (9)

        Grilování pod širým nebem v cajunském stylu. Roger míří do Texasu a Louisiany na hostinu v klasickém cajunském stylu. V městečku Mamou je udírna zaplněná pěti sty librami uzených jižanských lahůdek.

      • Jídla na otevřeném ohni II (10)

        Vášeň pro kuřata. Roger cestuje napříč Massachusetts, aby se setkal se dvěma šéfkuchaři, kteří grilují kuřata zcela novým způsobem.

      • Malá bistra u silnic XIX (3)

        Špičkové kousky. Guy navštíví pár dalších bister a vyzkouší vše na každé zastávce. V East Village v New Yorku vyzkouší přátelské bistro nabízející čtyřhvězdičkové burgery.

      • Malá bistra u silnic XIX (4)

        Vše autentické. Guy se dostane do centra některých dlouho trvajících tradic. Uprostřed New Yorku vyučí tvůrce italské pizzy Guye a vítěze soutěže Iron Chef Geoffreyho Zakariana autentické neapolské technice a pizzám jako pistachio e salsiccia nebo montanara starita.

      • Guyovy hry s potravinami IV (7)

        Nešetřete s krevetami. Čtyři kuchaři musejí vytvořit svá unikátní jídla za využití nijak unikátních dvou kilogramů ingrediencí. Následně zkusí ohromit porotce fantastickou rodinnou večeří na víkendový večer obsahující obří motýlí krevety.

      • Na cestách s G. Garvinem (7)

        To nejlepší z Bayou. G. se zastaví v prosté Glendině Creole Kitchen, aby nabídl pomocnou ruku a podíval se, jak se správně dělá etouffee. Pizzitola v texaském Houstonu nabízí už přes 70. let žebírka, kde maso odpadá od kosti. G. dostane rychlou lekci, jak používat minimálně koření a jak ohniště z cihel.

      • Na cestách s G. Garvinem (8)

        Lafayette. Lafayette v Louisianě je podnikavé město s mladými nadšenci pro jídlo. Šéfkuchař Justin a jeho manželka Margaret ze The French Press se podělí s G. Garvinem o sladkou a šťavnatou pozdní snídani.

      • Sekáček XII (2)

        Čokoládová výzva. Vysněná soutěž milovníka čokolády: v každém kole čokoláda! Dokážou se šéfkuchaři s touto sladkou výzvou vypořádat?

      • Bosá komtesa – zpátky k základům VII (1)

        Večeře pro výcvikový den. Dobrovolníci pohotovosti z East Hampton se setkávají jednou za měsíc, aby venku vařili pro 50 dobrovolníků, a Ina je podpoří pomocí svou i místního šéfkuchaře Joea Realmutoa z Townline BBQ. Jde o vaření pro davy, v „bosém“ stylu.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům VII (2)

        Bosé bistro. Francouzské jídlo jednoduše. Ina demystifikuje klasiku a nabídne tipy a techniky pro rychlé francouzské chutě. Jsou zde i rady pro přípravu francouzského stolu a navíc se Ina setká s francouzským šéfkuchařem Guyem Reugeem.

      • Osadnice XIV (7)

        Pár, který vaří společně. Koná se večeře pro dva, pro Ree a jejího manžela Ladda, který se v kuchyni vrhne na kovbojské vaření! Společně připraví smažené krevety s koktejlovou omáčkou, kořeněné vlnité hranolky, grilované kukuřičné casserole a mexické čokoládové zmrzlinové poháry.

      • Osadnice XIV (8)

        Vášeň pro míchanice. Na ranči vládne vášeň pro míchanice a Ree zjistí, že dva je lepší než jeden! Smíchá italské a mexické v kuřecích enchilasagních, pak vytvoří chlebové vafle s cuketou, brambůrky a čokoládové sušenky ve tvaru chipsů, a nakonec cheesburgerový salát.

      • Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (1)

        Chuťovky na každý den. Siba Mtongana představí pět rychlých a úchvatných slavnostních jídel. Dají se snadno uvařit ve spěchu, využít chytré podvůdky a zkratky, takže tahle Sibiina jídla jsou hned hotová.

      • Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (2)

        Rychlá neděle. Siba Mtongana představí pět rychlých a úchvatných slavnostních jídel. Dají se snadno uvařit ve spěchu, využít chytré podvůdky a zkratky, takže tahle Sibiina jídla jsou hned hotová.

      • Anna Olson: Pečení (31)

        Francouzské pusinky. Anna se podělí o tajemství přípravy dokonalých francouzských pusinek. Prozradí základy ptačích hnízd. Pak se vrhne na náročnější recept, klasický ovocný dort Pavlova. A konečně Anna připraví okouzlující pusinkové houby.

      • Anna Olson: Pečení (32)

        Vegetariánské koláčky. Anna připravuje různé druhy koláčků ze zeleniny. Začne pomerančovým a cuketovým bochánkem, aby pak vyzkoušela jistě nejpopulárnější vegetariánský dort: mrkvový dort s polevou ze smetanového sýru.

      • Jídla na otevřeném ohni (3)

        Zapálení šéfkuchaři. Dva šéfkuchaři z Texasu milují grilování a pustí se do něj v této epizodě. Nejprve se seznámíme s Tomem Spauldingem, který ve své restauraci Live Oak nabízí klasická grilovaná jídla v texaském stylu.

      • Jídla na otevřeném ohni (4)

        Kovbojské vaření. Hluboko v srdci Texasu ochraňuje Sandra Julian tradice kovbojské kuchyně ve svém rustikálním dostavníku, kde vaří slavné smažené kuřecí steaky.

      • Malá bistra u silnic XVI (2)

        Plné soustředění. Guy navštíví restaurace s jasným záměrem. V New Yorku ochutná kořeněná kuřecí křídla a pizzu s kachnou a sýrem. V menu v Severní Karolíně je fritovaná zelenina.

      • Malá bistra u silnic XVI (3)

        Daleko předaleko. Guy hledá místa, kde dělají jídla odlišně. V New Yorku navštíví hospodu v suterénu s vaflemi a smaženým kuřetem a s kompletní večeří na Den díkůvzdání.

      • Sekáček XIV (6)

        Spousta zbytků. V této speciální epizodě jsou koše plné zbytků jídla a čtyři soutěžící musí předvést své triky a recepty, jež byste rádi zkusili doma. Dva finalisté se snaží vytvořit čerstvé a zábavné dezerty z jedlé sody, změklých banánů a rozteklé zmrzliny.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IV (8)

        Snadné dezerty. Ina miluje snadné dezerty. Představí svůj ovocný koláč plněný brusinkami a jablkem, a poté se o svůj recept na citrónový dezert napoleon s krémem podělí kuchařka z místní cukrárny, Claudia Fleming.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IV (9)

        Italské staré i nové. Ina se vydá na italský výlet a uvaří klasická i nová italská jídla, její oblíbená. V menu je delikátní rajčatové jídlo s pestem a parmezánem. Také připraví snadný italský dezert za použití italského vína.

      • Osadnice XI (3)

        Hra s ohněm. Na ranči je velký den jarního pálení, a tak Ree Drummond připraví pro svůj tým sytou hostinu v texasko-mexickém stylu.

      • Osadnice XI (4)

        Zabaleno s láskou. Ree Drummond a její dcera Paige připravují balíček plný chutných jídel pro Laddovu babičku Ednu Mae.

      • Se Sibou u stolu (3)

        S dítětem jsme tři. Siba chystá pro své dítě první piknik pod širou oblohou. Nachystala šťavnaté masové kuličky v osmažených pita chlebech, chladivé tzatziki a jako dezert neodolatelné plátky jahod, mandlí a kokosu, osvěžující ananas ochladí až na konec.

      • Se Sibou u stolu (4)

        Noční rande. Siba a její manžel Brian mají noční rande. Připravila svá oblíbená jídla – nadívaného pečeného lososa, šťouchané brambory s bylinkami, koláčky s brusinkami a oříšky se zmrzlinou a ovocnou šťávou, tedy to nejlepší jídlo pod hvězdami.

      • Anna Olson: Pečení III (19)

        Zeleninový chléb. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson nám předvede, jak připravit tři její oblíbené zeleninové chleby. Anna má ráda sladkosti, ale své zeleninové chleby také!

      • Anna Olson: Pečení III (20)

        Ranní sladkosti. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson předvede, jak připravit tři klasické sladkosti na snídani. Recepty jsou tak delikátní, že kvůli nim budete chtít vyskočit z postele.

      • Jídla na otevřeném ohni II (5)

        Středomořská jídla. Roger míří do severní Kalifornie na dvě okázalé hostiny středomořských jídel na dřevěném uhlí. V Napa Valley se rodina Stelznerových proslavila díky svým vínům a venkovní peci.

      • Jídla na otevřeném ohni II (6)

        Jihoamerické grilování. Roger se setká v severní Kalifornii se dvěma šéfkuchaři při grilování v jihoamerickém stylu a společně připraví pečené jehně na grilu.

      • Malá bistra u silnic XX (3)

        Staré standardy, nové styly. Na tomto výletě Guy Fieri zamíří do bister nabízejících rychlovky. V Jacksonu ve Wyomingu pizza bar nabízí nakrájené lákavé kousky, na nichž nahoře najdeme vše od pesta a kuřat po pikantní klobásy a omáčku marinara.

      • Malá bistra u silnic XX (4)

        Od standardu k vynikajícímu jídlu. Na tomto výletě Guy Fieri vyzkouší všechna bistra s vražednou nabídkou, od klasické italské kuchyně po moderní americkou. Na Long Beach v Kalifornii umělecky založený šéfkuchař nabízí jedinečné vegetariánské sendviče a ovesnou kaši s prasetem.

      • Rev Run a jeho nedělní večeře II (3)

        Diggyho bolognese šílenství. Revův syn Diggy se rád vracívá domů, protože touží po svém oblíbeném jídle, kuřecích bolognese. A tak Justine pozve svou sestru, tetičku Chelle, aby jí pomohla připravit Diggyho oblíbený recept.

      • Rev Run a jeho nedělní večeře II (4)

        Neděle ze staré školy. Revova dcera Miley je plna mladického nadšení, zvláště když přijedou na nedělní večeři babička s dědou. To inspiruje Reva, aby uvařil pár oblíbených jídel z dětství.

      • Večeře u Tiffani II (13)

        Oblíbená rodinná jídla s přáteli. Tiffani nabídne svá oblíbená jídla rodinného stylu kamarádům Rossovi Mathewsovi a bratrům Scottovým. Domácí špagety s masovými kuličkami, špenátový salát s křupavou pancettou a dekadentní čokoládový dort je nenechají odejít!

      • Večeře u Tiffani II (14)

        V jižanském stylu. Tiffani Thiessen se podělí o svou lásku k jídlu jižanského stylu s hosty Cheri Oteri, Scoutem Mastersonem a Billem Hornem. Připraví vařené buráky, kuře s knedlíky, smaženou okru a banánový pudink.

      • Sekáček XXVII (10)

        Vyžebrej, půjč si nebo přijde úhoř. V prvním koši nikoho neuchvátí pohled na slizké překvapení. V koši pro hlavní chod je celé kuře a porota se nechá ohromit talentem a technikou nabízených jídel. Nostalgická dobrota v posledním kole donutí všechny hádat.

      • Dětský šampionát v grilování (4)

        Pořádná jídla. Právě včas, abychom viděli finálních pět mladých kuchařů při grilování svých bezchybných jídel ve dvou grilovacích kolech! První výzva nutí děti připravit pořádná jídla za pochodu, a eliminační výzva je donutí jít na hranice svých schopností.

      • Rev Run a jeho nedělní večeře II (3)

        Diggyho bolognese šílenství. Revův syn Diggy se rád vracívá domů, protože touží po svém oblíbeném jídle, kuřecích bolognese. A tak Justine pozve svou sestru, tetičku Chelle, aby jí pomohla připravit Diggyho oblíbený recept.

      • Rev Run a jeho nedělní večeře II (4)

        Neděle ze staré školy. Revova dcera Miley je plna mladického nadšení, zvláště když přijedou na nedělní večeři babička s dědou. To inspiruje Reva, aby uvařil pár oblíbených jídel z dětství.

      • Večeře u Tiffani II (13)

        Oblíbená rodinná jídla s přáteli. Tiffani nabídne svá oblíbená jídla rodinného stylu kamarádům Rossovi Mathewsovi a bratrům Scottovým. Domácí špagety s masovými kuličkami, špenátový salát s křupavou pancettou a dekadentní čokoládový dort je nenechají odejít!

      • Večeře u Tiffani II (14)

        V jižanském stylu. Tiffani Thiessen se podělí o svou lásku k jídlu jižanského stylu s hosty Cheri Oteri, Scoutem Mastersonem a Billem Hornem. Připraví vařené buráky, kuře s knedlíky, smaženou okru a banánový pudink.

      • Sekáček XXVII (10)

        Vyžebrej, půjč si nebo přijde úhoř. V prvním koši nikoho neuchvátí pohled na slizké překvapení. V koši pro hlavní chod je celé kuře a porota se nechá ohromit talentem a technikou nabízených jídel. Nostalgická dobrota v posledním kole donutí všechny hádat.