
Food Network
Food Network od do
Jídla na otevřeném ohni II (6)
Jihoamerické grilování. Roger se setká v severní Kalifornii se dvěma šéfkuchaři při grilování v jihoamerickém stylu a společně připraví pečené jehně na grilu.
Malá bistra u silnic XX (3)
Staré standardy, nové styly. Na tomto výletě Guy Fieri zamíří do bister nabízejících rychlovky. V Jacksonu ve Wyomingu pizza bar nabízí nakrájené lákavé kousky, na nichž nahoře najdeme vše od pesta a kuřat po pikantní klobásy a omáčku marinara.
Malá bistra u silnic XX (4)
Od standardu k vynikajícímu jídlu. Na tomto výletě Guy Fieri vyzkouší všechna bistra s vražednou nabídkou, od klasické italské kuchyně po moderní americkou. Na Long Beach v Kalifornii umělecky založený šéfkuchař nabízí jedinečné vegetariánské sendviče a ovesnou kaši s prasetem.
Rev Run a jeho nedělní večeře II (3)
Diggyho bolognese šílenství. Revův syn Diggy se rád vracívá domů, protože touží po svém oblíbeném jídle, kuřecích bolognese. A tak Justine pozve svou sestru, tetičku Chelle, aby jí pomohla připravit Diggyho oblíbený recept.
Rev Run a jeho nedělní večeře II (4)
Neděle ze staré školy. Revova dcera Miley je plna mladického nadšení, zvláště když přijedou na nedělní večeři babička s dědou. To inspiruje Reva, aby uvařil pár oblíbených jídel z dětství.
Večeře u Tiffani II (13)
Oblíbená rodinná jídla s přáteli. Tiffani nabídne svá oblíbená jídla rodinného stylu kamarádům Rossovi Mathewsovi a bratrům Scottovým. Domácí špagety s masovými kuličkami, špenátový salát s křupavou pancettou a dekadentní čokoládový dort je nenechají odejít!
Večeře u Tiffani II (14)
V jižanském stylu. Tiffani Thiessen se podělí o svou lásku k jídlu jižanského stylu s hosty Cheri Oteri, Scoutem Mastersonem a Billem Hornem. Připraví vařené buráky, kuře s knedlíky, smaženou okru a banánový pudink.
Sekáček XXVII (10)
Vyžebrej, půjč si nebo přijde úhoř. V prvním koši nikoho neuchvátí pohled na slizké překvapení. V koši pro hlavní chod je celé kuře a porota se nechá ohromit talentem a technikou nabízených jídel. Nostalgická dobrota v posledním kole donutí všechny hádat.
Dětský šampionát v grilování (4)
Pořádná jídla. Právě včas, abychom viděli finálních pět mladých kuchařů při grilování svých bezchybných jídel ve dvou grilovacích kolech! První výzva nutí děti připravit pořádná jídla za pochodu, a eliminační výzva je donutí jít na hranice svých schopností.
Rev Run a jeho nedělní večeře II (3)
Diggyho bolognese šílenství. Revův syn Diggy se rád vracívá domů, protože touží po svém oblíbeném jídle, kuřecích bolognese. A tak Justine pozve svou sestru, tetičku Chelle, aby jí pomohla připravit Diggyho oblíbený recept.
Rev Run a jeho nedělní večeře II (4)
Neděle ze staré školy. Revova dcera Miley je plna mladického nadšení, zvláště když přijedou na nedělní večeři babička s dědou. To inspiruje Reva, aby uvařil pár oblíbených jídel z dětství.
Večeře u Tiffani II (13)
Oblíbená rodinná jídla s přáteli. Tiffani nabídne svá oblíbená jídla rodinného stylu kamarádům Rossovi Mathewsovi a bratrům Scottovým. Domácí špagety s masovými kuličkami, špenátový salát s křupavou pancettou a dekadentní čokoládový dort je nenechají odejít!
Večeře u Tiffani II (14)
V jižanském stylu. Tiffani Thiessen se podělí o svou lásku k jídlu jižanského stylu s hosty Cheri Oteri, Scoutem Mastersonem a Billem Hornem. Připraví vařené buráky, kuře s knedlíky, smaženou okru a banánový pudink.
Sekáček XXVII (10)
Vyžebrej, půjč si nebo přijde úhoř. V prvním koši nikoho neuchvátí pohled na slizké překvapení. V koši pro hlavní chod je celé kuře a porota se nechá ohromit talentem a technikou nabízených jídel. Nostalgická dobrota v posledním kole donutí všechny hádat.
Dětský šampionát v grilování (4)
Pořádná jídla. Právě včas, abychom viděli finálních pět mladých kuchařů při grilování svých bezchybných jídel ve dvou grilovacích kolech! První výzva nutí děti připravit pořádná jídla za pochodu, a eliminační výzva je donutí jít na hranice svých schopností.
Guyovy hry s potravinami IV (8)
Samá šunka. Kuchaři začnou s grilovaným jídlem, jež by nepřesáhlo nízký rozpočet. Jak omezí Guyův nákupní seznam přípravu večeře ze šunky na rande? Poslední dva zkusí vytvořit to nejlepší z položek v pouhé jediné uličce.
Bosá komtesa – zpátky k základům IV (5)
Retro mix staré školy. Ina se vydává na výlet pamětí a obnoví klasické recepty moderními prvky. Nejprve je tu sekaná vařená s místním šéfkuchařem Kevinem Pennerem, a pak Ina nově pojme klasického uzeného lososa.
Bosá komtesa – zpátky k základům IV (6)
Snadná francouzská jídla. Ina vaří s legendárním šéfkuchařem Danielem Bouludem v jeho vlajkové restauraci v New Yorku. Společně připraví jedno z jeho nejznámějších francouzských jídel, a pak se vrátí do East Hampton s delikátními francouzskými recepty a nápady a tipy v Zeptejte se Iny.
Kuchyně IV (11)
Nic do odpadu. V Kuchyni je to dnes o tipech, jak ušetřit. Tým prodiskutuje různé způsoby, jak využít zbytky ze zeleniny a jak využít naplno potenciál spíže. Také se podělí o tipy, jak ušetřit, ve Zpovědích Kuchyně.
Osadnice XIII (2)
Příběh o čtyřech obědech. Ree chystá v kuchyni na ranči oběd a připraví například kořeněné vrstvené burgery s cibulovými kroužky, salát se sezamem a tofu, hromadu havajských hovězích sendvičů a konečně pouze pro sebe kuřata s mangem a chili.
Osadnice XIII (3)
Často kladené otázky. Ree odpovídá na často kladené otázky diváků třeba o pomalu vařené mexické polévce nebo vynikajícím kapustovém salátu. Další kuchařské problémy vyřeší bílý chléb její matky a Ree se dostane na třetí rychlostní stupeň díky času, rodině a čtyřnohým miláčkům.
Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (3)
Grilování Braai. Siba Mtongana představí pět rychlých a úchvatných slavnostních jídel. Dají se snadno uvařit ve spěchu, využít chytré podvůdky a zkratky, takže tahle Sibiina jídla jsou hned hotová.
Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (4)
Východní hostina. Siba spěchá s večeří, aby ji stihla včas, a připravuje kuře v teriyaki omáčce, asijský zelný salát a křupavé smažené banánové lupínky.
Anna Olson: Pečení II (9)
Italské pusinky. Anna nám vysvětlí, jak dosáhnout pevnosti a struktury klasických italských pusinek, vytvoří italský nugát, kokosové marshmallows a jednoduchý sněhový dort Key lime.
Anna Olson: Pečení II (10)
Nepečené dezerty. Nepečené dezerty se musejí nejprve dát do ledničky, než se dají nakrájet. Anna nám předvede řadu tradičních stylů včetně šachovnicových dezertů, kokosových sušenek lepených karamelem a delikátních vanilkových sušenek.
Kuchyně VIII (13)
Jižanská oblíbená jídla. Katie Lee nás vezme domů do Západní Virginie, když připraví své oblíbené smažené kuře. Zjistíme, co dělat, a co ne při fritování a jižanské triky pro úsporu času a námahy v kuchyni.
Osadnice XIII (4)
Obchodní setkání. Ree pořádá večeři pro přátele, kteří jí pomohli zásobit její nový obchod. Začne s merlíkovým salátem, pak podává květákovou polévku se sýrem a k tomu pořádnou porci mazlavého sýrového chleba s jalapeno. Jako dezert kousky tvarohového dortu se solí a karamelem.
Osadnice XIII (5)
Tequila. Na dnešní jídla Ree použije celou láhev tequilly. V menu je queso fundido noc tequilla, krevetí polévka s tortillou a kapkou dobrých věcí, lesními plody a tequillovým krémem. A samozřejmě koktejl.
Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (5)
Super rychlá večeře. Siba připraví super rychlé menu na večírek s tyčinkami s dvojitým sýrem, po nichž následuje obří steak s česnekem a tymiánem.
Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (1)
Chuťovky na každý den. Siba Mtongana představí pět rychlých a úchvatných slavnostních jídel. Dají se snadno uvařit ve spěchu, využít chytré podvůdky a zkratky, takže tahle Sibiina jídla jsou hned hotová.
Malá bistra u silnic XX (5)
Večeře po celý den. Na tomto výletě Guy Fieri ochutná všechny druhy masa od úsvitu do soumraku. Ve Wilsonu ve Wyomingu je srub předělaný na restauraci, kde vaří banánový chléb míchaný s francouzským toastem a klasické hovězí stroganov.
Malá bistra u silnic XXI (1)
Cesta do Beantown. Guy Fieri zaparkuje Camaro v Beantownu kvůli švédským stolům v bostonském stylu. Jen kousek odtud, v Allston, sdílejí dvě restaurace jednu kuchyni, přičemž obě vaří zcela odlišná menu – mexická pouliční jídla a gastronomické fajnovky.
Sekáček XVII (7)
Krabice na pozdní snídani. V této soutěži Sekáčku jsou koše plné ingrediencí, jež jinak najdete v menu sofistikované pozdní snídaně. Jak si kuchaři poradí v kole pro hlavní jídlo s extravagantní kombinací mořských plodů a palačinek?
Kuchyně X (1)
To nejlepší z darů léta. Tým Kuchyně se podělí o zábavné letní recepty jako quesadilly z jemné svíčkové nebo dokonalý pi?a koktejl. Zjistíme, jak letní produkci udržet čerstvou po celé léto nebo jak si sám vylepšit zadní dvorek.
Anna Olson: Pečení II (11)
Máslový krém. Nejpopulárnější z glazur je máslový krém v různých příchutích a také různě připravený. Anna předvede základní styly chlazení máslového krému a dortů, jež se pro každý typ hodí nejlépe.
Anna Olson: Pečení II (12)
Petit Four. Francouzské petit four jsou malé a výjimečné zákusky. Anna upeče citrónové madlenky, mandlové koláčky friand a onu „malou čtyřku“ – malé koláčky s polevou, které se objevily dávno před dnes známějšími košíčky.
Sekáček XXIV (4)
Turnaj hvězd: Část 2. Při soutěži o místo ve velkém finále druhá skupina hvězd otevře koš pro předkrm a najde trpké překvapení. Pak musejí připravit sýrové jídlo s vnitřnostmi a nakonec jako dezert vzdušné cukroví.
Guyovy hry s potravinami VII (6)
Hvězdy pořadu: Město chuti čeká na porotce! Guy Fieri prohodí hvězdné strany a porotci Richard Blais, G. Garvin, Beau MacMillan a Aarti Sequeira musejí soutěžit v kuchyni! Vyhrávající porotce zjistí, jaká je ve skutečnosti výzva s názvem Zběsilé nakupování!
Restaurant: Impossible II (4)
La Stanza. V La Stanza ve Filadelfii ve státě Pensylvánie najde Robert starosvětskou italskou restauraci, kterou ke krachu dovedla mladá dcera majitele. Lucia má 24 let a nemá žádné zkušenosti, a tak vede tmavý restaurant ke dnu.
Strávníci v utajení III (6)
Přátelé s výhodami. Poté, co zjistili, jak těžké je začít provozovat novou restauraci, kontaktují manželé a majitelé N’awlins Cafe v New Orleans Charlese s prosbou o radu.
Strávníci v utajení III (7)
Nic k smíchu. Keith, majitel Deanie’s Seafood v New Orleans, je znepokojen tím, že jeho manažer se víc soustředí na svou kariéru amatérského komika, než na vedení restaurace. Strávníci v utajení věc prošetří.
Malá bistra u silnic XXI (5)
Oblíbená jídla malého města. Guy Fieri narazí na malé město s velkými chutěmi. V Parklandu ve Wisconsinu servíruje bar u silnice sendviče plněné hromadou bůčku a křupavou vepřovou hrudí. V Jacksonu ve Wyomingu nabízí bistro etnická jídla.
Malá bistra u silnic XXI (6)
Zázraky jedné ulice. Guy Fieri míří do Cincinnati do tří poctivých restaurací v jedné ulici. V první manžel s manželkou dělají všechny druhy hot dogů a sendvičů sammies. Pak je zde pravé belgické bistro s pořádnými vaflemi a s preclíky s pivním sýrem.
Sekáček XXV (7)
Turnaj dospívajících: První část. Čtyři mladí kuchaři vstupují do kuchyně v první kvalifikační soutěži. Dospívající jsou překvapeni chlupatou ingrediencí, spojením proteinů s taveným sýrem a setkají se s problémy při kombinaci čipsů a cukroví.
Restaurant: Impossible II (4)
La Stanza. V La Stanza ve Filadelfii ve státě Pensylvánie najde Robert starosvětskou italskou restauraci, kterou ke krachu dovedla mladá dcera majitele. Lucia má 24 let a nemá žádné zkušenosti, a tak vede tmavý restaurant ke dnu.
Strávníci v utajení III (6)
Přátelé s výhodami. Poté, co zjistili, jak těžké je začít provozovat novou restauraci, kontaktují manželé a majitelé N’awlins Cafe v New Orleans Charlese s prosbou o radu.
Strávníci v utajení III (7)
Nic k smíchu. Keith, majitel Deanie’s Seafood v New Orleans, je znepokojen tím, že jeho manažer se víc soustředí na svou kariéru amatérského komika, než na vedení restaurace. Strávníci v utajení věc prošetří.
Malá bistra u silnic XXI (2)
Pořádné omáčky. Guy Fieri míří za pořádnými omáčkami. V Cincinnati dělají s kreativní fantazií grilovaná kuřata a veganské chilli.
Malá bistra u silnic XXI (3)
Klasiky napříč krajinou. Guy Fieri cestuje celou zemí, aby našel jídla v domácím stylu. V Jacksonu ve Wyomingu je sto let starý srub, kde nabízejí doma dělané chuťovky. A v Superior ve Wisconsinu skóruje s klasikou i sportovní bar.
Jídla na otevřeném ohni III (9)
Rožnění na západním pobřeží. Roger Mooking míří do Sloughhouse, aby navštívil ranč Passmore, rybí farmu s čerstvou a obnovitelnou vodou. Pak si dá grilování ve stylu Santa Maria a zamíří do Elks Lodge v Santa Maria, kde grilují od roku 1926.
Jídla na otevřeném ohni III (10)
Divoké vaření. Roger Mooking navštíví školu Jack Mountain Bushcraft v Masardisu v Maine, kde mu majitel a průvodce divočinou, Tim Smith, ukážem, jak si vytvořit rustikální venkovní kuchyni a začít vařit na ohni bez sirek nebo zapalovače.
