
Food Network
Food Network od do
Jídla na otevřeném ohni II (8)
Pečení na farmě v Texasu. Roger jede na výlet do West Point v Texasu, aby se setkal s Tinkem Pinkardem. Společně postaví grilovací ohniště se žhavým uhlím a připraví italskou porchettu.
Malá bistra u silnic XX (5)
Večeře po celý den. Na tomto výletě Guy Fieri ochutná všechny druhy masa od úsvitu do soumraku. Ve Wilsonu ve Wyomingu je srub předělaný na restauraci, kde vaří banánový chléb míchaný s francouzským toastem a klasické hovězí stroganov.
Malá bistra u silnic XXI (1)
Cesta do Beantown. Guy Fieri zaparkuje Camaro v Beantownu kvůli švédským stolům v bostonském stylu. Jen kousek odtud, v Allston, sdílejí dvě restaurace jednu kuchyni, přičemž obě vaří zcela odlišná menu – mexická pouliční jídla a gastronomické fajnovky.
Sledování restaurací II (4)
Dáma v nesnázích. Willie pomáhá Melisse, matce a majitelce The Pepper Jack Grill v New Yorku. Melissa bere personál jako členy rodiny a jako v každé rodině jsou zde rozepře. Pokud jí Willie nepomůže, nebude mít brzy jinou možnost, než podnik zavřít.
Strávníci v utajení III (6)
Přátelé s výhodami. Poté, co zjistili, jak těžké je začít provozovat novou restauraci, kontaktují manželé a majitelé N’awlins Cafe v New Orleans Charlese s prosbou o radu.
Strávníci v utajení III (7)
Nic k smíchu. Keith, majitel Deanie’s Seafood v New Orleans, je znepokojen tím, že jeho manažer se víc soustředí na svou kariéru amatérského komika, než na vedení restaurace. Strávníci v utajení věc prošetří.
Malá bistra u silnic XIX (5)
Dynamické duo. Guy navštíví pár rodinných bister. V New Yorku, v Lower East Side, najde bistro, které vedou od samotného začátku sourozenci a kde se nabízí nakládané, uzené, sušené a kvašené maso, od kozích krků po kuřecí křídla či prasečí uši.
Malá bistra u silnic XIX (6)
Nakopnout to v Key West. Guy kontroluje některá úchvatná jídla v Key West na Floridě. Malá chatka s bistrem servíruje mořské plody Nové Anglie, a manžel s manželkou zase o kousek dál v ulici dělají rybí tacos.
Jídla na otevřeném ohni II (11)
Jídelní tradice. Roger navštíví Novou Anglii kvůli dvěma unikátním kulinářským tradicím v místní komunitě. V první sobotu v červnu Rotary Club of Essex v Connecticutu griluje tři sta liber ryb.
Jídla na otevřeném ohni II (12)
Láska k humrům v Maine. V Maine je láska k humrům silná. Roger navštíví dvě místa, kde se vaří hromady humrů v kamnech vytápěných dřevem.
Sledování restaurací II (4)
Dáma v nesnázích. Willie pomáhá Melisse, matce a majitelce The Pepper Jack Grill v New Yorku. Melissa bere personál jako členy rodiny a jako v každé rodině jsou zde rozepře. Pokud jí Willie nepomůže, nebude mít brzy jinou možnost, než podnik zavřít.
Strávníci v utajení III (6)
Přátelé s výhodami. Poté, co zjistili, jak těžké je začít provozovat novou restauraci, kontaktují manželé a majitelé N’awlins Cafe v New Orleans Charlese s prosbou o radu.
Strávníci v utajení III (7)
Nic k smíchu. Keith, majitel Deanie’s Seafood v New Orleans, je znepokojen tím, že jeho manažer se víc soustředí na svou kariéru amatérského komika, než na vedení restaurace. Strávníci v utajení věc prošetří.
Jídla na otevřeném ohni II (11)
Jídelní tradice. Roger navštíví Novou Anglii kvůli dvěma unikátním kulinářským tradicím v místní komunitě. V první sobotu v červnu Rotary Club of Essex v Connecticutu griluje tři sta liber ryb.
Jídla na otevřeném ohni II (12)
Láska k humrům v Maine. V Maine je láska k humrům silná. Roger navštíví dvě místa, kde se vaří hromady humrů v kamnech vytápěných dřevem.
Malá bistra u silnic XIX (5)
Dynamické duo. Guy navštíví pár rodinných bister. V New Yorku, v Lower East Side, najde bistro, které vedou od samotného začátku sourozenci a kde se nabízí nakládané, uzené, sušené a kvašené maso, od kozích krků po kuřecí křídla či prasečí uši.
Malá bistra u silnic XIX (6)
Nakopnout to v Key West. Guy kontroluje některá úchvatná jídla v Key West na Floridě. Malá chatka s bistrem servíruje mořské plody Nové Anglie, a manžel s manželkou zase o kousek dál v ulici dělají rybí tacos.
Guyovy hry s potravinami IV (9)
Bez vozíku. Kuchaři vaří středomořská jídla za použití těch nejméně pravděpodobných ingrediencí z prostřední uličky obchodu. Poté musejí shromáždit věci na salát a sendviče bez nákupního vozíku.
Na cestách s G. Garvinem III (1)
Město New York. G. Garvin míří do New Yorku při hledání jižanských chutí ve Velkém jablku, a tak navštíví hostinu v texaském stylu v Mighty Quinn’ Barbeque, kde šéfkuchař servíruje šťavnatá, pomalu vařená žebírka, bůček a kuřata.
Na cestách s G. Garvinem III (2)
Connecticut. V Connecticutu G. Garvin začne cestu v Mama’s Boy Southern Table & Refuge v Norwalku, kde nabízejí moderní variace klasických receptů jako žebírka potřená espressem. Další zastávkou je The Corner, snídaňové bistro v Milfordu, kde je plno místních.
Sekáček XII (4)
Oui, oui, konfit. Porotce potěší kachní konfit v prvním koši. Ale při ochutnávání jsou rozčarováni, protože soutěžící minimálně použili něco z dalších ingrediencí. U hlavního chodu najdou šéfkuchaři v koších nesouvisející sklenici burákového másla a plechovku krevet. Ke konci soutěže se objeví čínské listové těsto wonton a hroznové želé.
Bosá komtesa – zpátky k základům VII (5)
Dej si zeleninu. Ina se podělí o nápady se zeleninou na celý týden, když jí máte moc. V nabídce jsou fantastická hlavní jídla, předkrmy, saláty a přílohy, a také pořádná zelenina přímo od místních farmářů v Amber Waves.
Bosá komtesa – zpátky k základům VII (7)
Mimo službu. Co dělají profesionální kuchaři doma, když mají volno? Fantastické, rychlé a snadné recepty a nejlepší tipy od kuchařů, jež se dají vyzkoušet doma. Ina bude vařit s autorkou kuchařek a podnikatelkou v oblasti stravování, Julií Turshen.
Osadnice XIV (11)
Šílené sladkosti. Ree připravuje dokonalé sladkosti pro svůj nejnovější článek na blogu. Jsou zde čokoládové sušenky s marshmallow, mramorovaná máčená jablka, fritovaný tvarohový dort s jahodovou zálivkou a tvrdé bonbony se šampaňským.
Osadnice XIV (12)
Staré dobré časy. Zatímco se manžel Ree, Ladd, snaží se svým otcem Chuckem rozebrat historickou zásobárnu žrádla pro dobytek, ona uvaří k obědu šťavnatý steak a vejce benedikt v anglickém muffinu s česnekovým máslem a zalité kořeněnou holandskou omáčkou.
Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (5)
Super rychlá večeře. Siba připraví super rychlé menu na večírek s tyčinkami s dvojitým sýrem, po nichž následuje obří steak s česnekem a tymiánem.
Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (1)
Chuťovky na každý den. Siba Mtongana představí pět rychlých a úchvatných slavnostních jídel. Dají se snadno uvařit ve spěchu, využít chytré podvůdky a zkratky, takže tahle Sibiina jídla jsou hned hotová.
Anna Olson: Pečení (35)
Čokoládové jemné pečivo. Anna začne základním těstem na čokoládové jemné pečivo, a pak z něj připraví čokoládové keksy. Potom nachystá delikátní francouzskou klasiku, tarte au chocolat. Pro dokonalé využití čokoládového jemného pečiva vytvoří dortíky s pomerančem a horkou čokoládou.
Anna Olson: Pečení (36)
Sýrový koláč. Anna začne klasickým newyorským sýrovým koláčem. Pak připraví vlastní spirálové čokoládové sýrové koláče. Anna se podělí o dokonalý dezert pro milovníky sýrového koláče: sametový cheescake z limetky Key.
Jídla na otevřeném ohni (7)
Venkovní vaření od pobřeží k pobřeží. Na pacifickém severozápadě slaví léto šéfkuchařka v Seattlu, Renee Erickson, uzením masa a mořských plodů v barelech od vína předělaných na udírny.
Jídla na otevřeném ohni (8)
Hostina na zadním dvorku. V Ned Ludd, americké rukodělné restauraci v Portlandu, miluje šéfkuchař Jason French přípravu jídla v peci vytápěné dřevem tak moc, že ani nepotřebuje plynovou troubu.
Malá bistra u silnic XVI (6)
Návštěva rodného města. Na tomto výletě Guy projde oblíbená jídla měst. V Chathamu v New Jersey je skutečná italská hospůdka, kde pečou a smaží kuřata, koule rancini a dělají dekadentní sendvič Posvátné prase.
Malá bistra u silnic XVI (7)
Od souše k moři. Na tomto výletě Guy vyzkouší něco suchozemského i mořského. Ve městě Syracuse ve státě New York je undergroundová hospoda nabízející sendviče s kuřaty a salátem caesar a kořeněnou sladkou fajitu s klobásami.
Sekáček XIV (8)
Snaha o vykoupení. Čtyři dříve vyhození ze Sekáčku se odvážně vracejí do soutěže, aby se vykoupili z předchozích porážek. Čeká je předvařený protein a slizké mořské stvoření v prvním koši. Pomohou jim v návratu do hry?
Bosá komtesa – zpátky k základům VI (2)
Výcviková večeře. Tahle výcviková večeře je určena pro místní hasiče. Po výcviku a zkušební evakuaci budovy jim Ina připraví delikátní večeři sestávající z polévky s hovězím a krupkami, pořádného hasičského hovězího sendviče sloopy joe Scotta Elleyho a karamelových zmrzlinových pohárů s pekanovými oříšky.
Bosá komtesa – zpátky k základům VI (3)
Vaření s přáteli. Dnes vyhrává soutěživost, když Ina a její kamarádi Eli Zabar a David Ziff plánují vařit z toho, co se doma najde. Každý připraví chod se středomořským tématem. Ale nejprve snídaně a plán se prodiskutuje nad delikátními palačinkami s lesním ovocem.
Osadnice XI (7)
Jídla za 16 minut: V kovbojském stylu. Zatímco kovbojové pracují, připraví Ree Drummond domácí jídla k obědu jako smaženou rýži v texasko-mexickém stylu nebo kovbojský sekaný salát. Na večeři pak dušené vepřové kousky se šťouchanými červenými bramborami a plátky rajčat.
Osadnice XI (8)
Opět sama. Když má dům jen sama pro sebe, uvaří si Ree svá oblíbená jídla: ovesnou kaši přes noc, jehněčí kousky s mátou, restované zelené fazolky s citrónem a plísňovým sýrem, pečené sladké brambory se smetanou a mátou a kávu dulce de leche.
Se Sibou u stolu (7)
Křižák z Kapského Města. Siba svým přátelům servíruje sobotní pozdní snídani inspirovanou Kapským Městem. Je zde müsli granola s banány a brusinkami, chutné dortíky, šunka s vejci podle Siby a teplý salát s čerstvými ingrediencemi z nejslavnějšího trhu v Kapském Městě.
Se Sibou u stolu (8)
Dobrodružství v Kapském Městě. Siba píše článek o svých jídelních dobrodružstvích. Nejprve dojde na potjiekos její matky, tradiční jihoafrický guláš vařený nad ohněm. Pak vyzve špičkového šéfkuchaře Luke Dale Robertse, aby uvařil něco ze tří záhadných ingrediencí.
Anna Olson: Pečení (3)
Sněhový dezert. Vzdušné a lehké sněhové dezerty kombinují bohatost máslových dortů s lehkostí piškotové buchty. Anna začne základním sněhovým dezertem, poté přidá čerstvý citrón a připraví i miniaturní sněhové dezerty.
Anna Olson: Pečení (4)
Koblihy. Koblihy se snadno připravují, a přitom není nic chutnějšího, než doma dělaná kobliha. Anna začne se základy, kdy v rozpáleném tuku osmaží k dokonalosti jablečné lívance se zakysanou smetanou. Následuje specialita z New Orleans, lanýžové vdolky.
Jídla na otevřeném ohni II (9)
Grilování pod širým nebem v cajunském stylu. Roger míří do Texasu a Louisiany na hostinu v klasickém cajunském stylu. V městečku Mamou je udírna zaplněná pěti sty librami uzených jižanských lahůdek.
Jídla na otevřeném ohni II (10)
Vášeň pro kuřata. Roger cestuje napříč Massachusetts, aby se setkal se dvěma šéfkuchaři, kteří grilují kuřata zcela novým způsobem.
Malá bistra u silnic XXI (2)
Pořádné omáčky. Guy Fieri míří za pořádnými omáčkami. V Cincinnati dělají s kreativní fantazií grilovaná kuřata a veganské chilli.
Malá bistra u silnic XXI (3)
Klasiky napříč krajinou. Guy Fieri cestuje celou zemí, aby našel jídla v domácím stylu. V Jacksonu ve Wyomingu je sto let starý srub, kde nabízejí doma dělané chuťovky. A v Superior ve Wisconsinu skóruje s klasikou i sportovní bar.
Rev Run a jeho nedělní večeře II (5)
Pondělí jako neděle. Rev si přeje, aby každý den byl naplněn rodinou a jídlem, jako tomu bývá v neděli. A tak Justine překvapí Reva pondělním večerním menu, které bude trvat celý týden.
Rev Run a jeho nedělní večeře II (6)
Pryč od mého grilu. Rev si bere pauzu, když si pozve dlouholetého přítele a manažera Michaela Lehmana na večeři. Rev chce vyzkoušet dvakrát pečené grilované brambory a kebab steaky na svém novém grilu, a Michael má vlastní, zábavné recepty.
Soukromý šéfkuchař (1)
Francois a Nerine Pienaarovi. Neill vaří pro jednu ze světových ikon ragby, Francoise Pienaara, a jeho přátele. V menu jsou krokety se šunkou na bílém víně s lanýžovým a hrachovým pyré, noky se sýrem cottage a čokoládová polévka se šlehaným krémem.
Soukromý šéfkuchař (2)
Večeře celebrit u Neilla. Neill demystifikuje obavy ze společné domácí zábavy, když připraví jídla na malé talíře pro místní celebrity a kulinářské legendy z Jižní Afriky. V menu jsou pštrosí a sýrové burgery a lososový tatarák s chili džemem.
Sekáček XXVII (11)
Vysoká škola. Čtyři studenti vysoké školy zjistí, jestli by absolvovali v kuchyni Sekáčku. Nejprve musí připravit něco nového z kuřete a rajské polévky. Pak se musejí vyrovnat se zmraženou přílohou. A nakonec přijde tropické ovoce.
Dětský šampionát v grilování (5)
Kovbojský táborák. V této soutěži u kovbojského táboráku není nic malého - od velké a zdravé snídaně po obří steaky velikosti vaší hlavy. Děti zkrátka musejí připravit jídla vhodná pro hladovějící kovboje.
Rev Run a jeho nedělní večeře II (5)
Pondělí jako neděle. Rev si přeje, aby každý den byl naplněn rodinou a jídlem, jako tomu bývá v neděli. A tak Justine překvapí Reva pondělním večerním menu, které bude trvat celý týden.
Rev Run a jeho nedělní večeře II (6)
Pryč od mého grilu. Rev si bere pauzu, když si pozve dlouholetého přítele a manažera Michaela Lehmana na večeři. Rev chce vyzkoušet dvakrát pečené grilované brambory a kebab steaky na svém novém grilu, a Michael má vlastní, zábavné recepty.
Soukromý šéfkuchař (1)
Francois a Nerine Pienaarovi. Neill vaří pro jednu ze světových ikon ragby, Francoise Pienaara, a jeho přátele. V menu jsou krokety se šunkou na bílém víně s lanýžovým a hrachovým pyré, noky se sýrem cottage a čokoládová polévka se šlehaným krémem.
Soukromý šéfkuchař (2)
Večeře celebrit u Neilla. Neill demystifikuje obavy ze společné domácí zábavy, když připraví jídla na malé talíře pro místní celebrity a kulinářské legendy z Jižní Afriky. V menu jsou pštrosí a sýrové burgery a lososový tatarák s chili džemem.
Sekáček XXVII (11)
Vysoká škola. Čtyři studenti vysoké školy zjistí, jestli by absolvovali v kuchyni Sekáčku. Nejprve musí připravit něco nového z kuřete a rajské polévky. Pak se musejí vyrovnat se zmraženou přílohou. A nakonec přijde tropické ovoce.
