• Food Network

    • Food Network od do

      • Guyovy hry s potravinami VII (2)

        Babičky a hry s potravinami. Čtyři ostřílené a kurážné babičky předvedou Guyi Fierimu, jak využít vzorky pro jejich verzi oblíbených jídel vnoučat, ukážou své dovednosti šetřit a nakoupit ve slevě, a zjistí, který rodinný recept je nejlepší.

      • Rev Run a jeho nedělní večeře II (5)

        Pondělí jako neděle. Rev si přeje, aby každý den byl naplněn rodinou a jídlem, jako tomu bývá v neděli. A tak Justine překvapí Reva pondělním večerním menu, které bude trvat celý týden.

      • Rev Run a jeho nedělní večeře II (6)

        Pryč od mého grilu. Rev si bere pauzu, když si pozve dlouholetého přítele a manažera Michaela Lehmana na večeři. Rev chce vyzkoušet dvakrát pečené grilované brambory a kebab steaky na svém novém grilu, a Michael má vlastní, zábavné recepty.

      • Soukromý šéfkuchař (3)

        Sonja Muller. Neill připravuje vytříbené, svěží a okázalé menu pro obchodní magnát, Sonju Muller, včetně zprudka opečeného tuňáka s ananasovou salsou a opečeným merlíkem, a také ďasa s pyré ze zapečeného květáku, celere a petržele.

      • Soukromý šéfkuchař (4)

        Richard Bosman a přátelé. Jeden z nejuznávanějších řemeslných dodavatelů soleného masa v Kapském Městě, Richard Bosman, zavolá svého přítele Neilla, aby mu předvedl některé ze svých nových produktů i s večeří u něho doma. V menu je v jablečném moštu dušená vepřová krkovice a masové koule boerie.

      • Malá bistra u silnic XXII (8)

        Sladké, chutné a šťavnaté. Na tomto výletu Guy ochutná masové texaské chili, dekadentní dýňové palačinky, burgery s arašídovým máslem, zmrzlinu „Láska ke slanině“ a omáčku mole.

      • Malá bistra u silnic XXII (9)

        Do Bakersfieldu a dál. Guy navštíví město plné chutí: Bakersfield v Kalifornii. Zajde do baskického bistra, kde podávají čtyřchodové jídlo, do řeckého, kde vaří autentické speciality, a do moderního asijského bistra.

      • Sekáček XXVI (2)

        Sekáček na Halloween. Kuchaře vyděsí ingredience jako falešné oční bulvy nebo skutečná krev v prvním kole. Druhé kolo je překvapí mořskými plody ve tvaru rakve a děsivý koš pro dezerty nabídne strašlivý čokoládový hmyz.

      • Rev Run a jeho nedělní večeře II (5)

        Pondělí jako neděle. Rev si přeje, aby každý den byl naplněn rodinou a jídlem, jako tomu bývá v neděli. A tak Justine překvapí Reva pondělním večerním menu, které bude trvat celý týden.

      • Rev Run a jeho nedělní večeře II (6)

        Pryč od mého grilu. Rev si bere pauzu, když si pozve dlouholetého přítele a manažera Michaela Lehmana na večeři. Rev chce vyzkoušet dvakrát pečené grilované brambory a kebab steaky na svém novém grilu, a Michael má vlastní, zábavné recepty.

      • Soukromý šéfkuchař (3)

        Sonja Muller. Neill připravuje vytříbené, svěží a okázalé menu pro obchodní magnát, Sonju Muller, včetně zprudka opečeného tuňáka s ananasovou salsou a opečeným merlíkem, a také ďasa s pyré ze zapečeného květáku, celere a petržele.

      • Soukromý šéfkuchař (4)

        Richard Bosman a přátelé. Jeden z nejuznávanějších řemeslných dodavatelů soleného masa v Kapském Městě, Richard Bosman, zavolá svého přítele Neilla, aby mu předvedl některé ze svých nových produktů i s večeří u něho doma. V menu je v jablečném moštu dušená vepřová krkovice a masové koule boerie.

      • Malá bistra u silnic XXII (5)

        Cestování. Guy zkouší kraba plněného platýsem v Atlantic City. Ve Phoenixu navštíví krámek s pizzou Mom and Pop. A v Bakersfieldu v Kalifornii najde domácí speciality během jízdy po silnici.

      • Malá bistra u silnic XXII (6)

        Od Atlantiku k Pacifiku. Na tomto výletu Guy ochutná jídla z obou pobřeží při cestě z Kalifornie k Atlantiku.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (12)

        Grilování a uzení. Roger griluje v Kalifornii steaky a kuřata, a také udí hromadu mořských plodů v Illinois.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (13)

        Portorické grilování. Roger je v Portoriku, kde je horko, výhled plný kouře a jídlo je „a fuego“.

      • Sekáček XXIV (12)

        Gastrobar Sekáčku. Čtyři kuchaři zjistí, že musejí přetvořit záhadné ingredience do delikátních jídel gastrobaru, což bude v kuchyni Sekáčku poněkud obtížné.

      • Guyovy hry s potravinami III (10)

        Všechny hvězdy Food Network v uličkách. V první hře musejí šéfkuchaři prokázat své dovednosti v hláskování a kulinářskou obratnost v abecedě. Následně musejí prokázat mezinárodní znalosti jídla.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům VIII (3)

        Jíst jako místní. Po přípravě rajčatového crostini a sýru feta se šlehačkou na oběd, prozradí Ina Thomasi Kellerovi tajemství na kuře smažené na podmáslí. Pražené mandle marcona s tymiánem jsou perfektním občerstvením pro chvíle s koktejlem, ale dá jim Ina Napa styl nebo použije bazalku?

      • Bosá komtesa – zpátky k základům VIII (4)

        Kulinářské dobrodružství. Ina pořádá zemětřesení s klasikou, kdy sanfranciského humra použije do humrového salátu s citrónovou majonézou. Ve hvězdičkami od Michelinu oceněné Auberge du Soleil se Ina naučí, jak se podepsat na Tarte Au Chocolat.

      • Kuchyně V (7)

        Jídla z mrazáku a zbytky ze spíže. Rozmrazte své krevety, aby Sunny mohl připravit nejnovější jídlo z mrazáku: krevety s krupicí. Naučte se neobvyklým způsobům, jak využít svých zbytků z vaření, a také co vyhodit a co ne z ledničky.

      • Osadnice XIV (7)

        Pár, který vaří společně. Koná se večeře pro dva, pro Ree a jejího manžela Ladda, který se v kuchyni vrhne na kovbojské vaření! Společně připraví smažené krevety s koktejlovou omáčkou, kořeněné vlnité hranolky, grilované kukuřičné casserole a mexické čokoládové zmrzlinové poháry.

      • Osadnice XIV (8)

        Vášeň pro míchanice. Na ranči vládne vášeň pro míchanice a Ree zjistí, že dva je lepší než jeden! Smíchá italské a mexické v kuřecích enchilasagních, pak vytvoří chlebové vafle s cuketou, brambůrky a čokoládové sušenky ve tvaru chipsů, a nakonec cheesburgerový salát.

      • Se Sibou u stolu II (5)

        Výzva pro Sibu. Siba si dává tři úkoly. Zaprvé udělat z každodenního sýra oslnivý salát. Potom si zkusí kulinářský duet s Lukem Dalem Robertsem. A nakonec hříšné pokušení, kdy Siba připraví neuvěřitelnou smaženou zmrzlinu.

      • Se Sibou u stolu II (6)

        Ať je to moderní. V tomto pořadu jde o to dělat věci moderně, a tak Siba připraví opečeného tuňáka s pšeničným salátem a moderními prvky. Pak prozkoumá asijská jídla v Kapském Městě, exploze chutí a sama uvaří neuvěřitelná sladká žebírka.

      • Anna Olson: Pečení II (7)

        Pâte Sucrée. Sladké těsto (známé jako pâte sucrée) je delikátní a křehké díky vysokému obsahu cukru a másla. Anna nám poradí pár triků a připraví mandlový dort, ostružinové pusinky a skořicové sušenky snickerdoodle.

      • Anna Olson: Pečení II (8)

        Marcipán. Marcipán jde jednoduše vytvořit z mletých mandlí a cukru, ale má mnohé způsoby využití ve světě dezertů. Anna nám vysvětlí, jak připravit dokonalý marcipán, upeče jednoduchý marcipánový ovocný dort a vytvoří klasický dort Battenberg.

      • Kuchyně IX (9)

        Kořeněná jídla a sladkosti. Kuchyně slaví Cinco de Mayo a Marcela Valladolid připraví flambované tostadas, Geoffrey Zakarian pikantní mango margaritu a autorka kuchařek Samantha Seneviratne křupavé sušenky s arašídy v paprice.

      • Osadnice XIV (9)

        Lahůdková výzva. Ree vyzve tři lidi z kmene Osage, aby připravili své nejlepší recepty pro její nové lahůdkářství. Jsou zde smažené kuřecí steaky, dva druhy sušenek a koláče s dvojitou čokoládovou polevou v souboji dezertů.

      • Osadnice XIV (10)

        Otázky a odpovědi o mrazáku. Ree se podělí o své nejlepší tipy a triky ohledně všeho zmraženého, včetně receptů na jedno těsto, jež se dá využít na dva typy sušenek, máselnou kašovitou polévku, špagety s kořeněným kuřetem nebo omáčku z opečených rajčat.

      • Se Sibou u stolu II (7)

        Superrychlá neděle. Siba se snaží o superrychlý nedělní oběd s asijskými vlivy. Jsou zde skvělé pečené filety, úžasné smažené kalmary a jemná omáčka, jež se dají vytvořit za pár minut, a jako příloha rychlý asijský barevný salát a sushi rýže.

      • Se Sibou u stolu II (8)

        Seznamte se s dítětem. V Kapském Městě se slaví, když přijdou na návštěvu Sibiini příbuzní s malou dcerkou Linou. K jídlu bude nadívaná vepřová pečeně s jablečnou omáčkou a jako příloha restovaná zelenina s rukolou a sýrem feta.

      • Malá bistra u silnic XXII (5)

        Cestování. Guy zkouší kraba plněného platýsem v Atlantic City. Ve Phoenixu navštíví krámek s pizzou Mom and Pop. A v Bakersfieldu v Kalifornii najde domácí speciality během jízdy po silnici.

      • Malá bistra u silnic XXII (6)

        Od Atlantiku k Pacifiku. Na tomto výletu Guy ochutná jídla z obou pobřeží při cestě z Kalifornie k Atlantiku.

      • Sekáček XVIII (3)

        Mladý talent. Čtyři talentovaní dospívající kuchaři přinesou svoji energii a ambice od kuchyně Sekáčku! Půjde jim o stipendium ve výši 40 000 dolarů. Otevřou první koš a najdou v něm limonádu a ovocný džus.

      • Kuchyně X (10)

        Akademie Kuchyně. Akademie Kuchyně se vrací se snadnými kulinářskými projekty pro vaše děti a s tipy, jak z běžných svačin do školy udělat umění. Plus recepty Katie a Marcely na rychlou pizzu a banánový chleba.

      • Anna Olson: Pečení II (9)

        Italské pusinky. Anna nám vysvětlí, jak dosáhnout pevnosti a struktury klasických italských pusinek, vytvoří italský nugát, kokosové marshmallows a jednoduchý sněhový dort Key lime.

      • Anna Olson: Pečení II (10)

        Nepečené dezerty. Nepečené dezerty se musejí nejprve dát do ledničky, než se dají nakrájet. Anna nám předvede řadu tradičních stylů včetně šachovnicových dezertů, kokosových sušenek lepených karamelem a delikátních vanilkových sušenek.

      • Sekáček XXIV (13)

        Rockové hvězdy. Čtyři rockové hvězdy s vášní pro vaření (Lita Ford, Kelly Hansen, Eddie Ojeda a Dweezil Zappa) zkoušejí v kuchyni Sekáčku vyhrát 10 000 dolarů na svou oblíbenou charitu.

      • Guyovy hry s potravinami VII (3)

        Hvězdy pořadu v nákupních uličkách. Guy Fieri nemá zábrany vyzvat hvězdné šéfkuchaře Madisona Cowana, Elizabeth Falkner, Aarona McCarga, jr., a Michaela Psilakise, aby připravili skvělou večeři za současného použití jídel v plechovce a jídel zmražených.

      • Paul Hollywood - Pekař ve městě II (5)

        Nikósie. Paul se vrací na Kypr, ostrov, kde bydlel šest let. Navštíví jeho hlavní město Nikósii, aby ukázal divákům pekařskou kulturu, kterou zná do všech detailů a vroucně miluje.

      • Reza a africká kuchyně (1)

        Západní pobřeží. Reza Mahammad prozkoumá drsné pobřeží Cape West v Jižní Africe a zjistí, že lidé jsou stejně drsní a nezlomní jako samotná země. Začne v rybářské vesnici Paternoster, setká se s místním šéfkuchařem a ten ho vezme na sběr mušlí.

      • Reza a africká kuchyně (2)

        Botswana. Největším pokladem Botswany jsou její přírodní krásy a bohatý život divočiny. Reza Mahammad prozkoumá deltu Okavanga na hřbetu koně a zblízka se setká s některými zvířaty z Velké pětky.

      • Malá bistra u silnic XXII (10)

        Závody v Charlotte. Guy vyzkouší vysoce oktanová bistra v Charlotte v Severní Karolíně s řidičem NASCAR Clintem Bowyerem.

      • Malá bistra u silnic XXII (11)

        Chutná jídla. Guy si vychutná pořádně bohatá jídla v Charlotte v Severní Karolíně a také v Los Angeles.

      • Sekáček XXVI (3)

        Vojenští veteráni. V prvním kole se jeden kuchař zarazí nad dokonalým způsobem přípravy vlnkovaných brambor. Předvařená sekaná je velkou výzvou ve druhém kole a nakonec musejí kuchaři připravit sladkosti z křehké sušenky a dortového nápoje.

      • Paul Hollywood - Pekař ve městě II (5)

        Nikósie. Paul se vrací na Kypr, ostrov, kde bydlel šest let. Navštíví jeho hlavní město Nikósii, aby ukázal divákům pekařskou kulturu, kterou zná do všech detailů a vroucně miluje.

      • Reza a africká kuchyně (1)

        Západní pobřeží. Reza Mahammad prozkoumá drsné pobřeží Cape West v Jižní Africe a zjistí, že lidé jsou stejně drsní a nezlomní jako samotná země. Začne v rybářské vesnici Paternoster, setká se s místním šéfkuchařem a ten ho vezme na sběr mušlí.

      • Reza a africká kuchyně (2)

        Botswana. Největším pokladem Botswany jsou její přírodní krásy a bohatý život divočiny. Reza Mahammad prozkoumá deltu Okavanga na hřbetu koně a zblízka se setká s některými zvířaty z Velké pětky.

      • Malá bistra u silnic XXII (7)

        Světová ochutnávka. Na tomto výletu Guy ochutná autentická jídla z celého světa jako směs latinské kuchyně, skutečné thajské jídlo nebo sicilské speciality.

      • Malá bistra u silnic XXII (8)

        Sladké, chutné a šťavnaté. Na tomto výletu Guy ochutná masové texaské chili, dekadentní dýňové palačinky, burgery s arašídovým máslem, zmrzlinu „Láska ke slanině“ a omáčku mole.

      • Jídla na otevřeném ohni (1)

        Hostina nad plamenem. Objevte Skylight Inn, rodinnou restauraci v Severní Karolíně, které připravuje celá prasata na rožni už 65 let.

      • Jídla na otevřeném ohni (2)

        Ohnivé náklaďáky. V Charlestonu najdeme Big Red Rig, jasně červený přívěs se dvěma palubami a dvěma obřími udírnami na palubě, kde se dělají tradiční tažené vepřové, žebírka a kuřata.