• Food Network

    • Food Network od do

      • Jídla na otevřeném ohni II (12)

        Láska k humrům v Maine. V Maine je láska k humrům silná. Roger navštíví dvě místa, kde se vaří hromady humrů v kamnech vytápěných dřevem.

      • Malá bistra u silnic XXI (4)

        Festival světových chutí. Guy Fieri dostal chuť na celosvětová jídla. V Cincinnati je jamajské bistro, jehož značkou je sušené kuřecí maso a kořeněná ryba. A v Duluth mají obyvatelé možnost ochutnat vynikající thajská jídla.

      • Malá bistra u silnic XXI (5)

        Oblíbená jídla malého města. Guy Fieri narazí na malé město s velkými chutěmi. V Parklandu ve Wisconsinu servíruje bar u silnice sendviče plněné hromadou bůčku a křupavou vepřovou hrudí. V Jacksonu ve Wyomingu nabízí bistro etnická jídla.

      • Sledování restaurací II (5)

        Kdo najal tyhle lidi? Willie přichází na pomoc Nickovi, majiteli Pita Grill v New Jersey. Do podniku dal vše, ale nyní svévolný personál, který se víc zajímá o zábavu než zákazníky, hrozí zničit jeho sen, což by ho stálo všechno.

      • Strávníci v utajení III (8)

        Divoká zvířata. Poté, co AJ, majitel Poppy’s The Crazy Lobster v New Orleans, vyslechne stížnosti na svého barmana, který do restaurace vodí pro zábavu divoká zvířata, zavolá Charlese na pomoc.

      • Strávníci v utajení III (9)

        Tajná omáčka. Poté, co ochutnal grilovací omáčku od konkurenční restaurace a zjistil, že chutná přesně jako ta jeho, zavolá Terry, majitel Cooper’s Old Time Pit Barbecue v Texasu, Strávníky v utajení.

      • Malá bistra u silnic XIX (7)

        Od masových koulí k lízátkům. Na tomto výletě se Guy Fieri dostane na festival chutí oblíbených jídel. V Sandy v Utahu, podhorském městě, nabízejí vše, od chleba po uzená masa či kreativní kombinace jako kanadská slanina, rajčatové krokety, bílé fazole a steaková pizza.

      • Malá bistra u silnic XIX (8)

        Rychlá jídla napříč krajinou. Na tomto výletě Guy Fieri projede zemi od hor k moři kvůli vynikajícím žebírkům. V Park City v Utahu servíruje místní chlápek gurmánské pochoutky, např. ukázkové chivito, grilované maso z mladé kozy, nebo kuřecí mísu s rýží.

      • Jídla na otevřeném ohni II (13)

        Ohnivá jídla na Jamajce. Rogerovo pátrání po jídlech z ohně ho zavede na Jamajku, kde Roger navštíví Scotchie’s Too, restauraci proslulou pečením masa nad ohništěm s uhlím.

      • Jídla na otevřeném ohni III (1)

        Grilované sendviče. Roger Mooking míří do Barbecue Exchange na dva hříšně chutné sendviče – jednomu se říká Nebe, a druhému Peklo. Oba s vepřovým a se slaninou!

      • Sledování restaurací II (5)

        Kdo najal tyhle lidi? Willie přichází na pomoc Nickovi, majiteli Pita Grill v New Jersey. Do podniku dal vše, ale nyní svévolný personál, který se víc zajímá o zábavu než zákazníky, hrozí zničit jeho sen, což by ho stálo všechno.

      • Strávníci v utajení III (8)

        Divoká zvířata. Poté, co AJ, majitel Poppy’s The Crazy Lobster v New Orleans, vyslechne stížnosti na svého barmana, který do restaurace vodí pro zábavu divoká zvířata, zavolá Charlese na pomoc.

      • Strávníci v utajení III (9)

        Tajná omáčka. Poté, co ochutnal grilovací omáčku od konkurenční restaurace a zjistil, že chutná přesně jako ta jeho, zavolá Terry, majitel Cooper’s Old Time Pit Barbecue v Texasu, Strávníky v utajení.

      • Jídla na otevřeném ohni II (13)

        Ohnivá jídla na Jamajce. Rogerovo pátrání po jídlech z ohně ho zavede na Jamajku, kde Roger navštíví Scotchie’s Too, restauraci proslulou pečením masa nad ohništěm s uhlím.

      • Jídla na otevřeném ohni III (1)

        Grilované sendviče. Roger Mooking míří do Barbecue Exchange na dva hříšně chutné sendviče – jednomu se říká Nebe, a druhému Peklo. Oba s vepřovým a se slaninou!

      • Malá bistra u silnic XIX (7)

        Od masových koulí k lízátkům. Na tomto výletě se Guy Fieri dostane na festival chutí oblíbených jídel. V Sandy v Utahu, podhorském městě, nabízejí vše, od chleba po uzená masa či kreativní kombinace jako kanadská slanina, rajčatové krokety, bílé fazole a steaková pizza.

      • Malá bistra u silnic XIX (8)

        Rychlá jídla napříč krajinou. Na tomto výletě Guy Fieri projede zemi od hor k moři kvůli vynikajícím žebírkům. V Park City v Utahu servíruje místní chlápek gurmánské pochoutky, např. ukázkové chivito, grilované maso z mladé kozy, nebo kuřecí mísu s rýží.

      • Guyovy hry s potravinami IV (11)

        Láska je v uličce. Ve valentýnském speciálu šéfkuchaři zjistí, že čokoláda jako dárek od Guye Fieriho není zrovna to dokonalé, co by potřebovali pro svůj předkrm. Následně bude dost času nebo peněz na nákup a přípravu dezertů?

      • Na cestách s G. Garvinem III (5)

        Miami. G. Garvin je v Miami na Floridě a míří do Crackers na jemnou vepřovou kotletku s javorovou glazurou a s kaší ze sladkých brambor s máslem. Další zastávkou je Swine, kde ochutná jejich slavné jídlo, zajíce, a naučí se dělat koláč z citroníku limonového.

      • Na cestách s G. Garvinem III (6)

        Ann Arbor. G. Garvin míří na západ za chutěmi jihu v Ann Arbor v Michiganu. Nejprve si dá v Grange Kitchen & Bar známé speciality jako smažené prasečí hlavy nebo smažený jablečný koláč. Pak vyzkouší v Ron’s Road House uzené a grilované sendviče a přílohy.

      • Sekáček XII (6)

        Hrdost z New Orleans. Čtyři šéfkuchaři z New Orleans se chopí příležitosti vyniknout v kuchyni Sekáčku. V prvním koši je polovina ingrediencí velmi povědomá, zatímco zbývající jsou pro soutěžící záhadou a mohou je vyhodit z kola ven. U hlavního chodu musejí kuchaři vytvořit něco originálního s čajovým práškem a porotce učiní na svém talíři překvapivý objev. Pro dezert zvolí oba finalisté podobný způsob přípravy, kterému jídlu dají nakonec porotci přednost?

      • Bosá komtesa – zpátky k základům VII (10)

        Zpět do Brooklynu. Ina a Jeffrey jsou na vzpomínkovém výletu. Den začne úchvatnou snídaní, pak se vyzbrojí zabaleným obědem a vydají se do Brooklynu na kulinářskou tour, kde navštíví i nejlepší pizzerii v Brooklynu.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům VIII (1)

        Dobrodružství začíná. Ina si užívá výlet do Kalifornie s pozvánkou na vaření pečeného kozího sýra v Sinskey’s Vineyard. Následuje neformální večeře v Napa stylu s Jeffreyho grilovanými vepřovými kotletami podávanými se zelenými fazolkami a s gremolátou.

      • Osadnice IV (4)

        Jídla za 16 minut. Občas nemůžete strávit přípravou večeře hodinu, a tak má Ree pár super rychlých jídel přímo z prérie, která jsou na stole za šestnáct minut.

      • Osadnice IV (5)

        Deset věcí, které miluji. Dnes Ree oslaví všechny věci, které miluje na ranči. V menu je filet balený ve slanině, fantastické makaróny se sýrem a nebeské dortíky v pohárku plněné krémem.

      • Se Sibou u stolu (3)

        S dítětem jsme tři. Siba chystá pro své dítě první piknik pod širou oblohou. Nachystala šťavnaté masové kuličky v osmažených pita chlebech, chladivé tzatziki a jako dezert neodolatelné plátky jahod, mandlí a kokosu, osvěžující ananas ochladí až na konec.

      • Se Sibou u stolu (4)

        Noční rande. Siba a její manžel Brian mají noční rande. Připravila svá oblíbená jídla – nadívaného pečeného lososa, šťouchané brambory s bylinkami, koláčky s brusinkami a oříšky se zmrzlinou a ovocnou šťávou, tedy to nejlepší jídlo pod hvězdami.

      • Anna Olson: Pečení (39)

        Anglický krém. Anna připraví dortík s jahodovým krémem. Pak upeče vlastní soufflé s pomeranči a meruňkami, a jako dokonalý dezert s anglickým krémem nachystá klasický karamelový, narozeninový dort s anglickým krémem ochuceným karamelem.

      • Anna Olson: Pečení (40)

        Pâte Sablée. Anna začne jednoduchým receptem a upeče lepené sušenky. Pak použije těsto sablée jako základ svých dýňových dortíků creme brulée. Později Anna upeče klasický ovocný dort s broskvovým a malinovým přelivem.

      • Jídla na otevřeném ohni II (1)

        Hostina u ohniště na Havaji. Rogerova první návštěva Havaje slibuje velké ohně a velké hostiny. U dálnice Nimitz v Honolulu je rodinná restaurace Koala Moa, slavná pro grilování celých kuřat nad ohněm.

      • Jídla na otevřeném ohni II (2)

        Kouř a pára. Havajský ostrov Oahu je znám jako místo shromažďování se lidí, a také Roger je pozván do dvou komunit s hojností místního jídla.

      • Malá bistra u silnic XVI (10)

        Rozpálit gril. Na tomto výletě Guy vyzkouší jídla přímo z grilu. V Los Angeles nabízejí kořeněné burgery a sendvič s vepřovým nebo středomořský burger s jehněčím.

      • Malá bistra u silnic XVI (11)

        Nepravděpodobní partneři. Na tomto výletě Guy zkontroluje unikátní kombinace. V korejské čtvrti v Los Angeles nabízejí silné pivo, kachnu v hranolkách a francouzský dip. V kanadském Torontu obnovené bistro servíruje plněný francouzský toast, kuře s cornflaky na tyči a koláč z mléčného koktejlu.

      • Sekáček XIV (10)

        Hvězdný Sekáček: Mega šéfkuchaři. Ve druhém kole hvězdného turnaje o 50 000 dolarů prověří soutěžící jeden druhého v kuchyni Sekáčku. Porotci jsou zvědaví, zda si v prvním kole kuchaři poradí s mořským vlkem a smetanovou sodou.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům VI (6)

        Moderní chuťovky. Vše je dnes o chutných a jednoduchých jídlech, když Ina uvaří moderní a rychlé klasiky. Pomáhá jí dodavatelka potravin z New Yorku, Mary Giuliani, slavná díky svým miniaturním sendvičům canapés s grilovaným sýrem, a je zde i chlebový pudink z francouzského toastu a koláč s mořskými plody.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům VI (7)

        Jeffreyho narozeniny. Ina překvapí Jeffreyho narozeninovým večírkem na překvapivém místě, v historické budově „Domov, sladký domov“.

      • Osadnice XI (11)

        Záchranný balíček pro Alexe. Ree připravuje pro Alexe, který je na vysoké škole, záchranný balíček. Kromě fotek ranče k léčbě Alexovy touhy po domově přibalí brownies, domácí sušenky s čedarem, kořeněný mix na večírky a bláznivé čokoládové plátky.

      • Osadnice XI (12)

        Kuchyňské zpovědi: Další muži mého života. Ree Drummond se podělí o další muže svého života, tedy otce, bratra, švagra a tchána, a o to, jaké sladkosti jim chutnají.

      • Se Sibou u stolu II (1)

        Čerstvé věci z trhu. Ve městě jsou přátelé muzikanti, a tak Siba na jazzový víkend připraví hostinu inspirovanou farmářským trhem. Centrem show je úchvatný kuřecí salát se slaninou a zeleninou.

      • Se Sibou u stolu II (2)

        Výročí první schůzky. Romantika visí ve vzduchu, když Siba a Brian slaví 12. výročí první schůzky. Tradičně grilují ve stylu braai, ale letos postaví vše na hlavu a dají si americké burgery se salátem cobb a grilovaným masem a jahody na špejli.

      • Anna Olson: Pečení (7)

        Závin neboli štrúdl. Závin neboli štrúdl je z máslového těsta, které je pekařským základem – vrstva za vrstvou listové dobroty obalené kolem vynikající náplně. Anna připraví vlastní štrůdly hruška s cabernetem a s vlašskými ořechy, a pak klasický třešňový štrúdl.

      • Anna Olson: Pečení (8)

        Vařený pudink. Anna začne s anglickým chutným karamelovým pudinkem. Pak vytvoří vánoční klasiku, delikátní kdykoliv v roce – slavnostní vánoční pudink s rozinkami. A jako něco navíc Anna prozradí, jak ozdobit pudinkové koláčky marcipánovým ovocem.

      • Jídla na otevřeném ohni II (13)

        Ohnivá jídla na Jamajce. Rogerovo pátrání po jídlech z ohně ho zavede na Jamajku, kde Roger navštíví Scotchie’s Too, restauraci proslulou pečením masa nad ohništěm s uhlím.

      • Jídla na otevřeném ohni III (1)

        Grilované sendviče. Roger Mooking míří do Barbecue Exchange na dva hříšně chutné sendviče – jednomu se říká Nebe, a druhému Peklo. Oba s vepřovým a se slaninou!

      • Malá bistra u silnic XXI (6)

        Zázraky jedné ulice. Guy Fieri míří do Cincinnati do tří poctivých restaurací v jedné ulici. V první manžel s manželkou dělají všechny druhy hot dogů a sendvičů sammies. Pak je zde pravé belgické bistro s pořádnými vaflemi a s preclíky s pivním sýrem.

      • Malá bistra u silnic XXI (7)

        Bistra staré školy. Guye chytí dávné chutě. V Duluth je italská restaurace nabízející domácí lasagne a muffalettu. V Oregonu je veganské bistro s tofu sendviči a koláčem ze zmrzlého burákového másla.

      • Rev Run a jeho nedělní večeře II (7)

        Rev Run a jeho ráj pizzy. Rev se rozhodne upéct svoji první pizzu. Ale aby to udělal správně, zaplatí si malou návštěvu v místní pizzerii, aby získal nějaké tipy. Zatímco se Rev věnuje svým pizza povinnostem, Justine připraví kořeněné plněné artyčoky a krásný salát caprese.

      • Rev Run a jeho nedělní večeře II (8)

        Překvapivá večeře tetičky Chelle. Justinina sestra, tetička Chelle, je oblíbenou rodinnou kuchařkou. Když se dozvědí, že přijede uvařit večeři, nemohou se rozhodnout, který z jejích receptů mají nejraději. Během diskuze se teta Chelle rozhodne, že připraví něco zcela nového.

      • Soukromý šéfkuchař (3)

        Sonja Muller. Neill připravuje vytříbené, svěží a okázalé menu pro obchodní magnát, Sonju Muller, včetně zprudka opečeného tuňáka s ananasovou salsou a opečeným merlíkem, a také ďasa s pyré ze zapečeného květáku, celere a petržele.

      • Soukromý šéfkuchař (4)

        Richard Bosman a přátelé. Jeden z nejuznávanějších řemeslných dodavatelů soleného masa v Kapském Městě, Richard Bosman, zavolá svého přítele Neilla, aby mu předvedl některé ze svých nových produktů i s večeří u něho doma. V menu je v jablečném moštu dušená vepřová krkovice a masové koule boerie.

      • Sekáček XXVII (12)

        Tučný a plný slaniny. V prvním kole jsou kuchaři šokováni, když najdou zábavné jídlo zabalené ve slanině. Ve druhém kole musejí soutěžící představit jídla s vepřovým a nudlemi. V závěru jeden kuchař dostane tučnou šanci s dezertem, ale bude porota souhlasit?

      • Dětský šampionát v grilování (6)

        Velké grilování. Tři děti vstoupí do grilovací arény, ale pouze jedno vyhraje a získá článek v dětském vydání časopisu Food Network, 20 000 dolarů a titul Mistr dětského šampionátu v grilování.

      • Rev Run a jeho nedělní večeře II (7)

        Rev Run a jeho ráj pizzy. Rev se rozhodne upéct svoji první pizzu. Ale aby to udělal správně, zaplatí si malou návštěvu v místní pizzerii, aby získal nějaké tipy. Zatímco se Rev věnuje svým pizza povinnostem, Justine připraví kořeněné plněné artyčoky a krásný salát caprese.

      • Rev Run a jeho nedělní večeře II (8)

        Překvapivá večeře tetičky Chelle. Justinina sestra, tetička Chelle, je oblíbenou rodinnou kuchařkou. Když se dozvědí, že přijede uvařit večeři, nemohou se rozhodnout, který z jejích receptů mají nejraději. Během diskuze se teta Chelle rozhodne, že připraví něco zcela nového.

      • Soukromý šéfkuchař (3)

        Sonja Muller. Neill připravuje vytříbené, svěží a okázalé menu pro obchodní magnát, Sonju Muller, včetně zprudka opečeného tuňáka s ananasovou salsou a opečeným merlíkem, a také ďasa s pyré ze zapečeného květáku, celere a petržele.

      • Soukromý šéfkuchař (4)

        Richard Bosman a přátelé. Jeden z nejuznávanějších řemeslných dodavatelů soleného masa v Kapském Městě, Richard Bosman, zavolá svého přítele Neilla, aby mu předvedl některé ze svých nových produktů i s večeří u něho doma. V menu je v jablečném moštu dušená vepřová krkovice a masové koule boerie.

      • Sekáček XXVII (12)

        Tučný a plný slaniny. V prvním kole jsou kuchaři šokováni, když najdou zábavné jídlo zabalené ve slanině. Ve druhém kole musejí soutěžící představit jídla s vepřovým a nudlemi. V závěru jeden kuchař dostane tučnou šanci s dezertem, ale bude porota souhlasit?