
Food Network
Food Network od do
Jídla na otevřeném ohni III (1)
Grilované sendviče. Roger Mooking míří do Barbecue Exchange na dva hříšně chutné sendviče – jednomu se říká Nebe, a druhému Peklo. Oba s vepřovým a se slaninou!
Malá bistra u silnic XXI (6)
Zázraky jedné ulice. Guy Fieri míří do Cincinnati do tří poctivých restaurací v jedné ulici. V první manžel s manželkou dělají všechny druhy hot dogů a sendvičů sammies. Pak je zde pravé belgické bistro s pořádnými vaflemi a s preclíky s pivním sýrem.
Malá bistra u silnic XXI (7)
Bistra staré školy. Guye chytí dávné chutě. V Duluth je italská restaurace nabízející domácí lasagne a muffalettu. V Oregonu je veganské bistro s tofu sendviči a koláčem ze zmrzlého burákového másla.
Rev Run a jeho nedělní večeře II (7)
Rev Run a jeho ráj pizzy. Rev se rozhodne upéct svoji první pizzu. Ale aby to udělal správně, zaplatí si malou návštěvu v místní pizzerii, aby získal nějaké tipy. Zatímco se Rev věnuje svým pizza povinnostem, Justine připraví kořeněné plněné artyčoky a krásný salát caprese.
Rev Run a jeho nedělní večeře II (8)
Překvapivá večeře tetičky Chelle. Justinina sestra, tetička Chelle, je oblíbenou rodinnou kuchařkou. Když se dozvědí, že přijede uvařit večeři, nemohou se rozhodnout, který z jejích receptů mají nejraději. Během diskuze se teta Chelle rozhodne, že připraví něco zcela nového.
Soukromý šéfkuchař (3)
Sonja Muller. Neill připravuje vytříbené, svěží a okázalé menu pro obchodní magnát, Sonju Muller, včetně zprudka opečeného tuňáka s ananasovou salsou a opečeným merlíkem, a také ďasa s pyré ze zapečeného květáku, celere a petržele.
Soukromý šéfkuchař (4)
Richard Bosman a přátelé. Jeden z nejuznávanějších řemeslných dodavatelů soleného masa v Kapském Městě, Richard Bosman, zavolá svého přítele Neilla, aby mu předvedl některé ze svých nových produktů i s večeří u něho doma. V menu je v jablečném moštu dušená vepřová krkovice a masové koule boerie.
Sekáček XXVII (12)
Tučný a plný slaniny. V prvním kole jsou kuchaři šokováni, když najdou zábavné jídlo zabalené ve slanině. Ve druhém kole musejí soutěžící představit jídla s vepřovým a nudlemi. V závěru jeden kuchař dostane tučnou šanci s dezertem, ale bude porota souhlasit?
Dětský šampionát v grilování (6)
Velké grilování. Tři děti vstoupí do grilovací arény, ale pouze jedno vyhraje a získá článek v dětském vydání časopisu Food Network, 20 000 dolarů a titul Mistr dětského šampionátu v grilování.
Rev Run a jeho nedělní večeře II (7)
Rev Run a jeho ráj pizzy. Rev se rozhodne upéct svoji první pizzu. Ale aby to udělal správně, zaplatí si malou návštěvu v místní pizzerii, aby získal nějaké tipy. Zatímco se Rev věnuje svým pizza povinnostem, Justine připraví kořeněné plněné artyčoky a krásný salát caprese.
Rev Run a jeho nedělní večeře II (8)
Překvapivá večeře tetičky Chelle. Justinina sestra, tetička Chelle, je oblíbenou rodinnou kuchařkou. Když se dozvědí, že přijede uvařit večeři, nemohou se rozhodnout, který z jejích receptů mají nejraději. Během diskuze se teta Chelle rozhodne, že připraví něco zcela nového.
Soukromý šéfkuchař (3)
Sonja Muller. Neill připravuje vytříbené, svěží a okázalé menu pro obchodní magnát, Sonju Muller, včetně zprudka opečeného tuňáka s ananasovou salsou a opečeným merlíkem, a také ďasa s pyré ze zapečeného květáku, celere a petržele.
Soukromý šéfkuchař (4)
Richard Bosman a přátelé. Jeden z nejuznávanějších řemeslných dodavatelů soleného masa v Kapském Městě, Richard Bosman, zavolá svého přítele Neilla, aby mu předvedl některé ze svých nových produktů i s večeří u něho doma. V menu je v jablečném moštu dušená vepřová krkovice a masové koule boerie.
Sekáček XXVII (12)
Tučný a plný slaniny. V prvním kole jsou kuchaři šokováni, když najdou zábavné jídlo zabalené ve slanině. Ve druhém kole musejí soutěžící představit jídla s vepřovým a nudlemi. V závěru jeden kuchař dostane tučnou šanci s dezertem, ale bude porota souhlasit?
Dětský šampionát v grilování (6)
Velké grilování. Tři děti vstoupí do grilovací arény, ale pouze jedno vyhraje a získá článek v dětském vydání časopisu Food Network, 20 000 dolarů a titul Mistr dětského šampionátu v grilování.
Guyovy hry s potravinami IV (12)
Vyslovte slovo dobré. Kuchaři dnes zjistí, že vytvořit nejlepší jídlo jen za použití ingrediencí začínajících písmenem M není tak snadné jako abeceda. Poté musejí připravit lehký a grilovaný salát pouze za použití 2,5 kg ingrediencí.
Bosá komtesa – zpátky k základům VIII (5)
Večeře v NAPA. Pro neformální večeři Ina připraví izraelský kuskus a tuňákový salát, s malinovými tyčinkami s polevou jako dezertem. Další den má večeři s Michaelem Chiarello, který připraví své neuvěřitelné kuře a la Vendemmia.
Bosá komtesa – zpátky k základům VIII (6)
Knihovnické inaugurační nápoje. Ina ve stodole postavila slavnou knihovnu a nyní je čas poděkovat týmu, který vytvořil design a postavil ji. Ina připraví fíkové a fenyklové caponata, antipasto talíř, toskánskou cizrnovou kaši a mušle se šafránovou majonézou.
Kuchyně V (8)
Veselé Velikonoce! Kuchyně oslavuje Velikonoce dvěma klasickými svátečními jídly a nově připraveným mrkvovým koláčem. K tomu zábava a chutná jídla na svátečním stole, včetně nápadů, jak využít zbytky z velikonočních vajíček.
Osadnice XIV (9)
Lahůdková výzva. Ree vyzve tři lidi z kmene Osage, aby připravili své nejlepší recepty pro její nové lahůdkářství. Jsou zde smažené kuřecí steaky, dva druhy sušenek a koláče s dvojitou čokoládovou polevou v souboji dezertů.
Osadnice XIV (10)
Otázky a odpovědi o mrazáku. Ree se podělí o své nejlepší tipy a triky ohledně všeho zmraženého, včetně receptů na jedno těsto, jež se dá využít na dva typy sušenek, máselnou kašovitou polévku, špagety s kořeněným kuřetem nebo omáčku z opečených rajčat.
Se Sibou u stolu II (7)
Superrychlá neděle. Siba se snaží o superrychlý nedělní oběd s asijskými vlivy. Jsou zde skvělé pečené filety, úžasné smažené kalmary a jemná omáčka, jež se dají vytvořit za pár minut, a jako příloha rychlý asijský barevný salát a sushi rýže.
Se Sibou u stolu II (8)
Seznamte se s dítětem. V Kapském Městě se slaví, když přijdou na návštěvu Sibiini příbuzní s malou dcerkou Linou. K jídlu bude nadívaná vepřová pečeně s jablečnou omáčkou a jako příloha restovaná zelenina s rukolou a sýrem feta.
Anna Olson: Pečení II (9)
Italské pusinky. Anna nám vysvětlí, jak dosáhnout pevnosti a struktury klasických italských pusinek, vytvoří italský nugát, kokosové marshmallows a jednoduchý sněhový dort Key lime.
Anna Olson: Pečení II (10)
Nepečené dezerty. Nepečené dezerty se musejí nejprve dát do ledničky, než se dají nakrájet. Anna nám předvede řadu tradičních stylů včetně šachovnicových dezertů, kokosových sušenek lepených karamelem a delikátních vanilkových sušenek.
Kuchyně IX (10)
Pozdní snídaně mámě s láskou. Oslavte Den matek s Katie Lee a její frittatou s chřestem a špenátem, Marcelou Valladolid a jejími mini sendviči s majonézou z chipotle nebo Jeffem Mauro a jeho opečeným hovězím a kousky sýra provolone.
Osadnice XIV (11)
Šílené sladkosti. Ree připravuje dokonalé sladkosti pro svůj nejnovější článek na blogu. Jsou zde čokoládové sušenky s marshmallow, mramorovaná máčená jablka, fritovaný tvarohový dort s jahodovou zálivkou a tvrdé bonbony se šampaňským.
Osadnice XIV (12)
Staré dobré časy. Zatímco se manžel Ree, Ladd, snaží se svým otcem Chuckem rozebrat historickou zásobárnu žrádla pro dobytek, ona uvaří k obědu šťavnatý steak a vejce benedikt v anglickém muffinu s česnekovým máslem a zalité kořeněnou holandskou omáčkou.
Se Sibou u stolu II (9)
Letní dny. Siba se podělí o své oblíbené letní recepty včetně masa s mořskými plody grilované stylem braai, kukuřičný salát a dip peppadew. A na skvělé finále je tropický dort Pavlova, jenž je jednoduchý, rychlý a úchvatný. Jde o základního Sibiina průvodce letním vařením.
Se Sibou u stolu II (10)
Jídla pro dobrý pocit. Siba píše o svých oblíbených jídlech pro dobrý pocit. Má dobré nápady jednoduché, dobrodružné i romantické, včetně konejšivých kuřecích penne s omáčkou pesto, nadívaného pečeného lososa nebo dekadentní sendvič se smaženým banánem.
Malá bistra u silnic XXII (7)
Světová ochutnávka. Na tomto výletu Guy ochutná autentická jídla z celého světa jako směs latinské kuchyně, skutečné thajské jídlo nebo sicilské speciality.
Malá bistra u silnic XXII (8)
Sladké, chutné a šťavnaté. Na tomto výletu Guy ochutná masové texaské chili, dekadentní dýňové palačinky, burgery s arašídovým máslem, zmrzlinu „Láska ke slanině“ a omáčku mole.
Sekáček XVIII (4)
Hasiči kuchaři. Soutěž hasičů začne předkrmy se sýrem a masem, které by se mohly stát hitem na požární stanici, ale zabaví i porotce?
Kuchyně X (11)
Výhra s pěti. V této epizodě je to o zábavě a jednoduchosti. Tým Kuchyně nám představí, jak připravit delikátní jídla jen z pěti ingrediencí, jak prostřít díky pěti stylovým tipům a jaké vyzkoušet nové a hodnotné pivní trendy.
Anna Olson: Pečení II (11)
Máslový krém. Nejpopulárnější z glazur je máslový krém v různých příchutích a také různě připravený. Anna předvede základní styly chlazení máslového krému a dortů, jež se pro každý typ hodí nejlépe.
Anna Olson: Pečení II (12)
Petit Four. Francouzské petit four jsou malé a výjimečné zákusky. Anna upeče citrónové madlenky, mandlové koláčky friand a onu „malou čtyřku“ – malé koláčky s polevou, které se objevily dávno před dnes známějšími košíčky.
Sekáček XXV (1)
Mámy ze sitcomů. Čtyři herečky známé ze svých rolí matek v televizi se ujmou rolí soutěžících v Sekáčku. Herečky musejí přijít s nápady na televizní večeři, poradit si s minutkovým steakem a být kreativní s tiramisu a jahodovou polevou.
Guyovy hry s potravinami VII (4)
Hvězdy pořadu: Chyťte nákupní hvězdu. Hvězdy pořadu, kuchaři Ron Ben-Israel, Penny Davidi, Pat Neely a Justin Warner soutěží o výhru 20 000 dolarů pro charitu. Musejí připravit své oblíbené jídlo z Red Light Special a své nejoblíbenější nudlové jídlo z výprodeje.
Restaurant: Impossible II (6)
Pastori’s. Robert Irvine jede se svými znalostmi a dovednostmi do Nutmeg State v Connecticutu, kde čelí nejobtížnější dosavadní misi: zachránit nejen restauraci těsně před kolapsem, ale také rozpadající se rodinu.
Strávníci v utajení X (3)
Mladá krev. Joe, majitel Harvey’s Steakhouse v Huntington Beach v Kalifornii, zaznamená pokles starších zákazníků své restaurace. Strávníci v utajení Destiney a Hal zjistí, že personál pořádá nepovolené akce pro mladší zákazníky.
Strávníci v utajení X (4)
Pašování alkoholu zadními dveřmi. Rick, majitel Weiland Brewery v Los Angeles, zavolá Charlese poté, co zjistí nesrovnalosti v zásobách piva. Brianna a Jamie zjistí, že přímo pod nosem majitele probíhá rozsáhlá operace s pašováním alkoholu.
Malá bistra u silnic XXII (13)
Mezikontinentální chutě. Guy se vydává za světovými chutěmi do Los Angeles. Navštíví korejsko-mexickou kuchyni a v Čínské čtvrti bistro inspirované New Orleans. Pak zamíří do Charlotte v Severní Karolíně a na srbskou pizzu.
Malá bistra u silnic XXIII (1)
Mísa plná duše. Guy Fieri dává vše, aby našel chutná jídla a duši. Zastaví se v Severní Karolíně a Kalifornii, aby si zakousl zabijácké různé druhy salátu a chutné krůtí chili. Není nad dekadentní oblíbená jídla z oblasti Low Country.
Sekáček XXVI (4)
Bitva dědů. Čtyři dědečkové se utkají v kuchyni Sekáčku, aby na ně rodiny byly hrdé. Výzvami jim budou záhadná krabice, arašidové máslo a hovězí kousky s karamelem, potenciálním problémem je koláč.
Restaurant: Impossible II (6)
Pastori’s. Robert Irvine jede se svými znalostmi a dovednostmi do Nutmeg State v Connecticutu, kde čelí nejobtížnější dosavadní misi: zachránit nejen restauraci těsně před kolapsem, ale také rozpadající se rodinu.
Strávníci v utajení X (3)
Mladá krev. Joe, majitel Harvey’s Steakhouse v Huntington Beach v Kalifornii, zaznamená pokles starších zákazníků své restaurace. Strávníci v utajení Destiney a Hal zjistí, že personál pořádá nepovolené akce pro mladší zákazníky.
Strávníci v utajení X (4)
Pašování alkoholu zadními dveřmi. Rick, majitel Weiland Brewery v Los Angeles, zavolá Charlese poté, co zjistí nesrovnalosti v zásobách piva. Brianna a Jamie zjistí, že přímo pod nosem majitele probíhá rozsáhlá operace s pašováním alkoholu.
Malá bistra u silnic XXII (9)
Do Bakersfieldu a dál. Guy navštíví město plné chutí: Bakersfield v Kalifornii. Zajde do baskického bistra, kde podávají čtyřchodové jídlo, do řeckého, kde vaří autentické speciality, a do moderního asijského bistra.
Malá bistra u silnic XXII (10)
Závody v Charlotte. Guy vyzkouší vysoce oktanová bistra v Charlotte v Severní Karolíně s řidičem NASCAR Clintem Bowyerem.
Jídla na otevřeném ohni (3)
Zapálení šéfkuchaři. Dva šéfkuchaři z Texasu milují grilování a pustí se do něj v této epizodě. Nejprve se seznámíme s Tomem Spauldingem, který ve své restauraci Live Oak nabízí klasická grilovaná jídla v texaském stylu.
Jídla na otevřeném ohni (4)
Kovbojské vaření. Hluboko v srdci Texasu ochraňuje Sandra Julian tradice kovbojské kuchyně ve svém rustikálním dostavníku, kde vaří slavné smažené kuřecí steaky.
